#11701 2009-12-25 01:42

sziszi32
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Mindenkinek itt kívánok nagyon kellemes, áldott ünnepet! Remélem, a karácsonyfa alatt várt rátok valamilyen szép ajándék, és sikerült a szentestei vacsora, és azokkal ünnepeltek, akik a legközelebb állnak a szívetekhez! (bocsi, ha csöpögõs a szöveg, de a karácsony hangulata...)
:)

Nincs jelen

#11702 2009-12-25 09:17

Kittus
Tag

Sziasztok!
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt!
Ezer bocsánat hogy eltûntem! Szakítottunk a párommal. Úgyhogy kicsit sem voltam jól. Az összes tünetem elõjött, de remélem ma már jobban leszek ;)

Csodás Napot Mindenkinek!!!
Kittus

Nincs jelen

#11703 2009-12-27 15:48

Nita
Tag

Kittus! Izé ehhez igazán nem tudok hozzászólni..de mindenesetre sajnálom, hogy ez most lett idõszerû, de biztos ti tudjátok mi a jó nektek! Kitartást neked!
Na vége a nagy zabálás ünnepének is :P remélem mindenki jól van és senki nem ette túl magát! Helyzetjelentést kérek! Ki hogy van? Van még bejgli nálatok is?

Nincs jelen

#11704 2009-12-27 16:40

Lisa
Tag

Kittus, nagyon sajnálom, én se nagyon tudok mit mondani...
Csak annyit hogy KÖSZÖNJÜK a kézzel hímzett Pityeszt Neked, nagyon nagy örömet szerzett!!!!:D :D :D

Mindenkinek elõre is NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK leginkább TÜNETMENTESET!!!

Jó pihenést Nektek!
A magam részérõl holnap indulok Csabára pasek után, mert pár napja otthon van. Jól vagyunk, úgy tûnik, hogy a gyulladása csillapodott, ezt a sok-sok töltött káposzta megevésébõl gondolom :D :D :D

Nita a hó elolvadt itt :( sajnálom, amúgy jösztök errefele?

Szerkesztette: Lisa (2009-12-27 16:41)

Nincs jelen

#11705 2009-12-27 17:02

Melcsi_
Tag

Halihó!

Kittus, sajnálom hogy pont most szakítottatok, meg amúgyis.

Én az elmúlt 4 napban csak ettem ettem és ettem....nagyiéknál halászlevet, rántott halat, jóóóó sok tltött káposztát (kedvencem), tiramisut lévén h a beiglit utálom :D (most kövezzetek meg :D ) túrótortát, Marcsu-féle diós sütit :D, apuéknál strucc steak-et, ja ja---strucc húsból volt...most ettem elõször, egész vagány íze van, bejövõs, vicces volt nagyim nem merte megkóstolni. :D szóval ettem ettem és ettem, jövõhéttõl efzés, ezt le kell dolgozni és ezért még este belehúzok az evésbe. :) Pocim jól bírta :) Már csak 4 mg medrolt és 3X1 budenofalkot szedek....pentasa granulátumot kellene....de csak 28-a után ígérte gyógyszertár h beszerzi. :)

Kinek hogy telt az elmúlt 4 nap?:) túléltétek a nagy evéseket?:)

Nincs jelen

#11706 2009-12-27 17:18

Kittus
Tag

Sziasztok!
A nagy zabálás nálunk is megvolt. Süti halom, minden ami lehetett. szilveszterig nem is kell fõzni :D

Holnap munka... Kik a sorstársak akik nem úszták meg a két ünnep közti munkát???

Lisa!
Nagyon-nagyon szívesen. Reméltem hogy jobban örültök, ha kézzel készítek valami személyeset. Nagyon örülök, hogy tetszik nektek, bevallom eléggé féltem mi lesz ha nem tetszik... de tetszett és ez a lényeg!!!

Mindenkinek szépe napokat kívánok!
És akkor mik a tervek szilveszterre??? :)
Kittus

Nincs jelen

#11707 2009-12-27 17:32

roor
Tag

Halika!

Na reméltem hogy vannak akik komolyan vették hogy csak 3 nap felmentés van.:D
És vannak!:D:D:D:D:D

Nálunk nagy zabálások elmaradtak.:D
A vacsi jól sikerült,alig maradt belõle,még a süti is elfogyott másnap,pedig sütésben aztán igazán verhetõ vagyok.:D
Na jó azért van még maradék leves meg töltött kápi,de úgy ennyi.:D
Nem zabáltuk teli magunkat,mégse volt étvágyunk,estefelé már ettünk is pár falatot,egész nap elvoltunk az üdítõkkel.
Nincs semmi bajunk,csak ez most így jött ki.:D
Annyira nem is bánom,így legalább megúsztam a fetrengõs-szaladós mutatványt.:D

Került a fa alá is ajándék,tányérkészlet,vezeték nélküli füles,konyhai tálalólapátok,füstölõ,ajtódísz,nyaklánc gyönggyel,tõlem meg mindenkinek kézzel készített ajándék:üvegcserép,arannyal írva,benne liszt és rízs,zöld zsákvászon és bordó raffiadíszítés.:D
Szóval jól sikerült.:D

Bejgli az nincs,mert nem is volt.:D
Viszont csoda folytán szaloncukor még maradt.:D

Hát én nem vagyok sorstárs,4-ig be se dugom a nózim a mókuskerékbe,elég lesz utánna.:D

Még a héten egy év végi belehúzós semmittevésre készülök.:D
Szilveszter szerintem itthon,nem mozgat a dolog,bár azért pezsgõvel készültem.:D
Barackos gyerekpezsi yahooo.:D:D:D:D:D

Lisa:puszi Paseknak és örülök hogy jobban van,mondtam én hogy a töltött kápi csodákra képes.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#11708 2009-12-27 17:48

Nita
Tag

Azért ezt még megosztanám veletek, ha rábírtok még nézni :P Bejglim én sütöttem :)

Nincs jelen

#11709 2009-12-27 17:55

Norby1
Tag

Hali

A nagy zabálás nálunk is véget ért Már bejgli undorom van Legalább 1 évig nem is akarok bejglit látni.

Képzeljétek 24-én mikor mentünk le poroszlóra ellopták a kabátomból a pénztárcámat Szerencsére vagyok olyan okos hogy nem tarok magamnál sok pénzt így pár száz forint volt most is benne De most mehetek papírokat csináltatni ( személyi adó tb stb kártya ) Az elmúlt 28 évben soha semmit nem loptak el tõlem de idén mindent bepótoltak Szerintem Nelly hozzá rám az átkot :P mondtam is neki :D

Ajándékok terén kaptam a metallica jegyet és egy pólót  könyveket az egyik egy nagyon jó Robert Capa könyv és Trvtko könyv (valahogy így írják) és egyébb apróságok

Jó munkát akik holnap dolgoznak , majd gondolok rájuk :)

Nincs jelen

#11710 2009-12-27 18:03

Melcsi_
Tag

Ejjj Norby, mázli hogy nem volt több cash nálad... :S

Kittus, holnaptól meló!!! sõt, ahogyan tavaly is....idén is dolgozok 31.-én..és sztem idén se lesz kedvem bulizni így legvalószínûbb hogy kimászok apuhoz, viszek pár jó filmet kiírva, begyújtok a kandallóba, magamban alkoholizálok majd (õk Bükkfürdõn wellnessezni lesznek) és min. de 11ig fel sem kelek!!!!!!!! vagy csak kávéért, és ágyból folytatom a dvd-zést :)

Nincs jelen

#11711 2009-12-27 18:06

Szuszidi
Tag

Kedves Norby gondolj is rám nyugodtan végig dolgozom!  :D
Karácsonyi zabálás az micsoda? Bejgli undor nem értem én ezen dolgokat, hát hol a mértékletesség? Ha nem faltál volna be 3 rúd bajglit tudnád enni egész évben. :D Csak egy költõi kérdés ha jól beiszol akkor nem iszol egy évig? :D
A Metallica jegyet használd karitatív célra postázd nekem :D
S egy jó tanács a végére, a pénztárcád a mai világba olyan helyen kell tartani ami a testeddel érintkezik az az ha kihúzzák megérzed. Vonaton vagy buszon kabátból kivenni átrakni farzsebbe, vagy az utazó táskába amit ugye magadnál tartasz.
Legyen szép napotok!

Nincs jelen

#11712 2009-12-27 18:50

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Én már unom a karácsonyt szerencsére vége.Annyit ettünk hogy csak na.A szilvesztert sokkal jobban várom házibuliba megyünk.Ez Marcsinak is jobb kényelmesebb ha elfárad le tud pihenni.
Norby ez dúrva és sajnos hidd el sokba fog kerülni.Minket strandon loptak meg.Mindenünk odalett csak 1 szál alsónk maradt.Papírok is bõven személyi jogsi adókártya forgalmi minden.Azóta kabint bérlek bármibe kerül.
Melcsi_ jó dvd-st neked szilveszterre.
Lisa neked jó utat Csabára.
Ja és Buék mindenkinek én dolgozom szerdáig sajnos és csak csütörtökön bulizunk.

Nincs jelen

#11713 2009-12-27 19:51

Peeter
Tag

Akkor itt jelentkezik az igazi sztahanovista! Én nem csak, hogy a két ünnep között, hanem a két ünnepen is dolgozom.
25-én, 26-án, és majd 31-e, meg 1. Azért nem pusztán jókedvembõl, hanem mert a munkám olyan, hogy akkor kell dolgozni amikor munka van (taxis vagyok), és hát most van szerencsére (januártól már a következõ decembert várjuk). :) Ezért úgy gondoltam, hogy jó kisfiú voltam, és megleptem magamat egy új laptoppal. :D Annyira nagy zabálás nem volt, mivel ugye nem is voltam itthon. Szilveszteri program meg szuszókálás lesz.

Szerkesztette: Peeter (2009-12-27 19:52)

Nincs jelen

#11714 2009-12-27 22:12

Nita
Tag

Na Peeter nem is tudtam, hogy taxizol :) Igen ilyenkor legalább van fuvar.
Norby vigyázz a fényképezõdre ebben a pár napban nehogy annak is lába kéljen, ez nem a te éved volt, de szerencsére mindjárt vége :P
Lisa! Jó utat Csabára! Mi megyünk holnap oda hozzátok Bükkbe és 30.-án reggel indulunk vissza! Legyetek jók és Paseknak jobbulást!
Szóval én most nem leszek a napokban legyetek jók szeretnék sok sztorit olvasni, ha hazajöttem :P

Nincs jelen

#11715 2009-12-28 07:44

Norby1
Tag

Igyekszem nagyon figyelni a fényképezõre mert az nagyon érzékenyen érintene. Gyorsan utána néztem az okmányok pótlása mennyibe kerül majd és kb egy tízesbõl meg lehet úszni a dolgot.

Szuszi nem szeretném ha órákat kéne állnod a koncerten ezért úgy leszek karitatív hogy én elmegyek és te majd elolvashatod az élménybeszámolót :D

Nita Lisa jó utat nektek

Nincs jelen

#11716 2009-12-28 07:53

Szuszidi
Tag

Norby rendben megóvsz a tömegtõl lökdösõdéstõl elfogadom de akkor ne fényképezõt vigyél hanem vhs kamerát! ;)

Nincs jelen

#11717 2009-12-28 10:41

Vicaa
Tag

Sziasztok!
Nálunk is véget ért a karácsonyi evészet, mi igencsak kitettünk magunkért. Volt halászlé, túrós rétes, töltött káposzta, túrós lepény, rántott pipi és szaloncukor.
Csak egy nap mentünk fel anyóshoz, aztán a többi idõt igyekeztünk együtt eltölteni, nagyon szuper volt! :)
Szenteste napján Annával együtt díszítettük a lakást, készülõdtünk, amikor pedig elaludt, Attilával feldíszítettük a fát, becsomagoltuk az ajándékot és betettük a fa alá. Amikor felébredt, csengettyûzött Attila, megszólalt a karácsonyi zene és "megérkezett a Jézuska". :)
Mi is olyan izgatottak voltunk, mint Anna, amikor bontogatni kezdett :) nagyon örült a "szééép karácsonyfának" :)
Anyuék "Jézuskája" majd csak a héten jön, mivel nem akartuk mászkálással, buszozgatással tölteni a karácsonyt.

Most már el lehet mondani, hogy Lisáék voltak az én angyalkáim, kaptam tõlük gyönyörû képeslapot, angyalkát, édességet, karácsonyi verset, és egy csodaszép karácsonyi zenét tartalmazó CD-t, amin Pasek olvassa fel Jézus születését.
Az angyalkát feltettük a polcunkra, mert Anna elkezdte õt etetni, itatni, és féltettük nehogy összetörjön, mondtuk neki, hogy ott figyel, hogy jó kislány vagy -e. Azóta is minden este altatáskor elmondja nagy komoly ábrázattal, hogy "angalka figyeli Annácskát" :)

Szóval nagyon szépen telt ez a pár nap, most Attila már dolgozik, még szilveszter napján is, igaz akkor már csak délig (remélem).

Kittus fel a fejjel, ne keseregj, persze könnyû ezt ilyenkor mondani.

Norby, na jó kis karácsonyi ajándékod lett :(

Lisa érezzétek jól magatokat, próbáltalak hívni, nem jött össze :(

Melcsi jó pihit

Peeter neked kitartást, nekünk volt két olyan szlveszterünk amikor annyira fáradtak voltunk már, hogy bizony még éjfélkor sem koccintottunk, húztuk a lóbõrt keményen :)

Zolcsi érezzétek jól magatokat szilveszterkor, vigyázzatok egymásra! :)

Mindenkinek nagyon szép napokat kívánok!

Nincs jelen

#11718 2009-12-28 18:39

Györgyina
Tag

Jaj, de édes Annácska az angyalkával. Puszizd meg Vicaa a nevemben a Drágát.

Nincs jelen

#11719 2009-12-28 19:42

Kittus
Tag

Sziasztok!
Köszönöm a sok kedves szót! Kezdek jobban lenni, igazából az elején úgy tûnt hogy elfogad ezzel a mizériával együtt is. De kiderült hogy nem. A gyógyszerek miatt kicsit más vagyok, és nem bírta elviselni. Ilyen ember meg nem is kell!!

Túléltem a mai munkanapot! A fõnököm nem nézett be. :) Egész nap leveleket iktattam, valaki a bíróságon nagyon szorgoskodott (ügyvédi irodában vagyok recis), úgyhogy adott nekem munkát eleget. Aztán meg mivel senki nem volt az irodában, az egyik biztiõrrel megnéztük az avatart!!! :) Nekem nagyon tetszett, de nagyon hosszú volt.
Holnapot szépen túlélem majd... Már csak a holnapi 9 óra van hátra aztán megint pihi 4éig. Szilveszterkor pedig valahol kitombolom magam sztem. Rám fér most a táncikálás!

Vettem új telefont!! :):) Okostelefon :) Imádom. Megyek is, tesztelgetem még ;)
Pihizõknek további jó pihit, dolgos embereknek jó munkát!
Kittus

Nincs jelen

#11720 2009-12-28 23:57

judy1981
Tag

Hali!

Mi is túléltük a karácsonyt :P Olyan nagy evészet-ivászat nem volt, csak módjával. Szenteste anyámnál halászlé - életemben elõször vettem rá magam, hogy megkóstoljam. Igaz, õk készen vették egy helyi étterembõl, mert igazán csak játékapu szereti, és még õ sem fõzött soha. Tök jó volt, mert egy darab szálka nem volt benne. Aztán sültek törtburival. Elsõ nap Szakó nagyijánál, második nap anyukájánál.

Norby: szerencse, hogy nem volt nálad több pénz. Viszont mielõbb jelentsd be, hogy ellopták, nehogy visszaéljenek velük. De ugye összességében jól jártál Nellyvel? :)
Peeter: Most kicsit a szívem csücske lettél, mert a párom is taxizik itt vidéken, õ az egyetlen a városban, és õ is dolgozott karácsonykor. :( Szerencsére a szentestét tiszteletben tartották, pedig mostanában úgy éreztük, már semmi sem szent az embereknek. (Hétköznap éjfél után hívogatták, holott tudják, hogy akkor csak elõzetes egyeztetéssel éjfél elõtt megy, meg egyéb nyalánkságok). És akadt olyan paraszt, aki megkérdezte, hogy van-e karácsonyi kedvezmény? Most is fuvarban van, ugyanis vannak szórakozóhelyek, amik kihasználják a téli szünetet. Na így tervezzünk holnapra.
Kittus: Az elején nekem is rosszul esett, ha valaki nem fogadott el az "élettársammal" együtt. Volt olyan kedves ember is, aki akkor távozott angolosan, amikor a legrosszabb formában voltam. Sokan nem tudnak mit kezdeni vele, és nem is hibáztatok érte senkit. Ez emberi tulajdonság, de szerencsére vannak, akik másképpen gondolkoznak.

A dolgozókkal annyi együttérzést tudok felmutatni, hogy ma be kellett mennem kb. 2 órára, ugyanis egy ügyünk a szabadságolások miatt két bírót is megjárt, így sikerült jól kicseszni velünk. Az egyik kiad egy hiánypótlást, amiben egyetlen dolgot kifogásolt, a másik meg elutasít minket, mert nem pótoltunk egy olyan hiányt, amit az elõzõ nem is kért pótolni :| Kezdhetjük elölrõl: pótolni a hiányt, és újra beadni a papírokat, persze a mi költségünkre. Emiatt szerdán is be kell mennem :( De ha minden jól megy, az ilyen kis szabadság alatti beugrásokért csak 7-én kezdek. De elõre tudom, hogy 4.-én is beugrom legalább félórára :(

Nincs jelen

#11721 2009-12-29 08:43

leebowyer
Tag

Nem szeretem a karácsonyt!:) De már vége:) Ettõl jobban már csak a két ünnep közötti idõsazkot utálom:D::DD:D

Nincs jelen

#11722 2009-12-29 08:44

leebowyer
Tag

Ja amugy hali!

És karácsonyíkor általában mindenki hízik, én fogyok:D

Nincs jelen

#11723 2009-12-29 08:45

leebowyer
Tag

rájöttem nem írok helyesen:)

Nincs jelen

#11724 2009-12-30 11:17

Norby1
Tag

Már bejelentettem az igazolványok eltûnését de mondták is hogy a rendõrségi jegyzõkönyv nélkül nem is tudtam volna csináltatni másikat

Judy igen Nelly jól járt velem összességében :P  Na jó én is vele :D

Nincs jelen

#11725 2009-12-30 18:50

judy1981
Tag

Hali!

Norby: akkor megnyugtattál. Tegnap pont eszembe jutott Nelly, ugyanis (többek között) betértünk Nyh.-i Takkoba, ahol dolgozott.

Mindenkinek üzenném, hogy nyugodtan írjon az angyalkájáról, ha szeretne, ugyanis szinte mindenki megírta, ha adott fel, vagy kapott csomagot, ergo ki lehetne számolni.
Én még nem kaptam, de nyugodtan kivárok. Januárban is jól fog esni. :D Ezzel nem sürgetni szeretném az angyalkámat, de olyan jó olvasgatni, hogy örültök az ajándék(ok)nak. És érdekel az is, hogy ki volt az, aki örömet szerzett nektek.

Ma egész érdekes lett a napunk. Ma ugye bementünk az irodába kicsit dolgozni. Kisfõnök unalmában gondolta, hogy körbejárja az irodát, és ahogy belépett a konyhába, érezte, hogy belelépett vmi trutyiba. Kiabál, hogy menjek, mert ott vmi gáz van. Nem is kicsi. Amit tõlünk feljebb leengedtek a mosogató lefolyóján, az mind nálunk állt meg. A mosogató tele mosogatólével, a szekrény elázva, a padlón áll a víz. Megörvendeztettük Manyi nénit, a közös képviselõt, aki lerohanó technikájával rávette az egyik szakembert, hogy még ma oldja meg a problémát. 1.-je elõtt nem igazán akartak megmozdulni a mesterek, de nehogy már ne mosogassanak az idén...

És még ma, átköltöztetjük az én saját gépemet, amin lehet rendesen dolgozni, meg mindent. :D:D:D Bár kíváncsi leszek, hogy én, vagy Szakó fog többet elõtte ülni, és ki lesz az, aki tovább kínlódik a lestrapált laptoppal :P
De ha sokáig állítgatja a szomszédnak a TV-t, amit egyébként Õ ad kölcsön, nem tudom, mikorra leszünk rendben. Holnap meg ugye dolgozik :(

Ha nem jönnék addig, akkor

MINDENKINEK SIKEREKBEN GAZDAG, TÜNETMENTES BOLDOG ÚJ ÉVEK KÍVÁNOK. :D:D:D

Nincs jelen

#11726 2009-12-30 19:05

fater
Tag

Mindenkinek békés ,boldog új évet,jó egészséget kivánok. fater

Nincs jelen

#11727 2009-12-30 21:55

Melcsi_
Tag

xar napom volt, holnapis is az lesz majd jövõre elmesélem, így mielõtt lemaradnék így inkább megragadom az alkalmat és Mindenkinek sikerekben gazdag, tünetmentes, boldog új évet kívánok! Csak óvatosan a pezsgõvel, ill ki miven õblít. :)
puszi

Nincs jelen

#11728 2009-12-31 02:30

én
Tag

Mindenkinek nagyon boldog és eredményes, békés új évet kívánok Sopron mellõl. Teszem ezt mielõtt kiszúr velem a mobilnet. Gondolom, hogy holnap ez be fog következni. Így is alig van lefedettség erre. Éjjel elég jól lehet netezni, de nappal.... Legyetek egészségesek, vidámak. Egyetek-igyatok fincsiket.
Kittus, sajnálom, ami veled történt. Hidd el, aki nem fogad el olyannak, mint amilyen vagy, az menjen most inkább. Fogsz találni ezerszer különbet.
Melcsi, mesélj majd! De vigyázz magadra!
Mivel én nem szeretem se a telet, se a jeget, se a havat, így a koritalin biztosan nem leszek ott. De ígérem, hogy egy forralt bor mellõl szívesen gondolok rátok!
Jó szilvesztert, mulassatok, pihenjetek!

Nincs jelen

#11729 2009-12-31 10:28

roor
Tag

Halika!

Tegnap leszboszi nap volt.:D
Luci puszil titeket,jó színben van,a fáradtságon kívül remekül van.:D
Rolka iszonyat nagy,be nem áll a szája de még szótár kell hozzá (az anyjának is :D ).:D
Niki kölcsönadva,Norbit kb.két percig láttam.:D
Felém minden oké,épp lencsét bûvõlök fõzeléknek,meg egy kis malackasültet ügyeskednék.:D

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk Lucival!!!!!!! :D:D:D:D :P:P:P:P

Nincs jelen

#11730 2009-12-31 13:02

Kittus
Tag

Sziasztok!

Mindenkinek tünetmentes, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok!!!!
Puszi: Kittus

Nincs jelen

#11731 2009-12-31 16:21

Györgyina
Tag

Boldog Újévet kivánok az IBD és Spari Tagoknak is.

Nincs jelen

#11732 2009-12-31 20:29

Peeter
Tag

Boldog Újévet!

Nincs jelen

#11733 2009-12-31 20:43

zotyesz
Tag

Búék Mindenkinek.

Mit mondhatnék? Talán annyit hogy a következõ évünkben kevesebbet környékezzen minket ez a nyavalya.

Érezzétek ma jól magatokat .

Nincs jelen

#11734 2010-01-01 01:47

judy1981
Tag

Adjon az Isten
Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet.
Új esztendõ újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon!
Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon.
Örömöd sok legyen, bánatod semmi,
Segítsen az Isten, boldognak lenni.
Légy mindig vidám, örülj minden szépnek,
ezt kívánom Neked erre az új évre!

Mindenkinek BÚÉK!

Szûk körben megvolt a pezsgõzés, aztán visszavonultam. Az erkélyrõl megnéztem a tûzijátékot, aztán be a takaró alá. A téren elég érdekes buli megy, mert LadyGaga-val kezdtek, és már az "úgy szeretem a rányimat..." kezdetû nóta megy.
Ember dolgozik, én meg itthon eszem a kefét, és zaklatom, hogy - ha csak nem gyanús arcokat visz - kösse be magát, mert sose tudni, ki jön szembe. Miután hétfõn egy terepjáró árokból való kimentésénél segédkezett, fel is fogta, hogy miért csesztetem állandóan. Mert tök mindegy milyen jól felszerelt autóban ül, ha a szembejövõ miatt el kell rántani a kormányt, esetleg még arra sincs esélye.

Nincs jelen

#11735 2010-01-01 13:52

Nelly
Tag

Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek :)

Nincs jelen

#11736 2010-01-02 10:16

Kittus
Tag

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az imurant meddig kell átlagosan szedni? És mit lehet tenni a miatta fellépõ étvágytalanság ellen? Vagy mit tudok könnyebb kaját enni, ami le is megy?
Drukkoljatok hogy jövõ keddtõl tudom csökkenteni a szteroidot :)
Köszi a válaszokat!
Kittus

Nincs jelen

#11737 2010-01-02 13:43

Norby1
Tag

Kittus én már több mint 3éve szedem az imurant szóval hosszútávra lehet számítani

Nincs jelen

#11738 2010-01-02 16:50

Kittus
Tag

Norby! Neked sincs tõle étvágyad? vagy ez esetleg a sok gyógyszer kombinációja?

Nincs jelen

#11739 2010-01-03 18:25

fater
Tag

Kittus kb.10 éve szedem az imurant de semmi bajom nincs tõle.

Nincs jelen

#11740 2010-01-03 19:44

Kittus
Tag

A dokinak mikor mondtam, hogy étvágytalan vagyok, azt mondta ez az imuran miatt lehet, és hogy ez van. De próbálom magamba tömni a kaját, de nagyon nehezen mennek le néha a falatok, éhséget, pedig soha nem érzek. Jó, nem is feszegetem a húrt, tehát nem csinálok olyat hogy napokig nem eszek, de egész nap nem ettem múltkor és egyáltalán nem éreztem éhséget...
Veletek az elején sem volt ilyen?

Nincs jelen

#11741 2010-01-03 20:43

Norby1
Tag

Kittus nekem nem okoz étvágytalanságot  de arra nem emlékszem hogy az elején lett volna ilyen . Nekem eddig csupán a hajam hullik tõle

Nincs jelen

#11742 2010-01-03 22:13

Nita
Tag

Búék Mindeninek!!! Jó rég jelentkeztem, de azért olvastam a dolgokat.
Mostanában nem igen fogok ráérni rengetek dolog van körülöttem...még a kiskutyák is itt vannak már rosszul vagyok tõlük :) Nagyon édesek, de rengeteg meló van velük, kettõt már elvitek és szerencsére hétvégén már az új gazdiknál lesz mind! Legyetek jók!

Nincs jelen

#11743 2010-01-04 09:12

zolcsi
Tag

Nita drága!
Itt rosszalkodni kellene nem?:D Vagy csak roor-nak?BUÉK!
Na jó csak vicc volt.
Kittus nekem csak hajhullásom volt az is egy-két hónap.Étvágytalanság? nem hiszem hogy okoz ilyet az imurán.Ha látnál akkor meggyõzõdhetnél róla nálam nincs ilyesmi pedgi több mint két éve szedem az imuránt.

Szerkesztette: zolcsi (2010-01-04 09:13)

Nincs jelen

#11744 2010-01-04 09:51

Laci54
Tag

Sziasztok!
Milyen csodálatos az emberi szervezet,ahányan vagyunk annyi féleképpen reagálunk a gyógyszerekre.Mikor szedtem az imuránt és persze melette a többi gyógyszert nekem hulott a hajam tönkre mentek a fogaim nem volt étvágyam és egy kicsit nagyobb lett a májam.Ráadásul minden ételnek egyforma ize volt, azt inkább nem irom le,hogy milyen.Ami érdekes a medrolnak eddig semmilyen mellékhatása nem volt.Szép napot mindenkinek

Nincs jelen

#11745 2010-01-04 10:59

Peeter
Tag

Kittus mi nagyjából egyszerre kezdtük el szedni és nekem sincs semmi bajom az Imurantól, az étvágyam elfogadható (kevesebbet eszem mint eddig, és nem döglõdök ha mondjuk a reggelit kihagyom, de az nem baj).

Nincs jelen

#11746 2010-01-04 13:17

Lisa
Tag

Sziasztok!!!

Mindenkinek Tünetmentes Boldog Új Évet Kívánunk pasekkal!

Tudom kicsit megkésve, de mentség, hogy igyekeztünk egy picit együtt lenni és élvezni a szabikat.
Voltunk fürdõzni Csabán, termál, meleg, gõz, holdsütés kinn vízbenülve, kaja, pia mi egymás.
Szép volt jó volt, és vége is van.

Egyébként meg amúgy is felváltva kerül minket a kórság, Õ úgy tûnik kicsit jobban van, (nagyon viszonylagos) én napok óta nagyon szarul vagyok, tipp arcüreggyulladás, ha állok és ülök, még csak csak kapok levegõt, de amint lefekszem semmi...és szerdán megyek vizsgázni (muszály már) , szóval inhalálás, meg talán ülve alvás, vagy nem tudom, csak a fejem zúg a sok váladéktól.

No megyek nem panaszkodom tovább, mitöbb inkább köszönni jöttem, Nektek, hogy megvagyunk, sõt MÉG élünk is.

Köszönöm a sok Ünnepi köszöntést, ha sikerült erõt merítenem (valahonnan) akkor igyekszem válaszolni!

Még egyszer Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet!!!

És külön köszöntöm a kismamákat akikért idén szurkolhatunk!!!!!

Lisa

Nincs jelen

#11747 2010-01-04 17:27

Kittus
Tag

Sziasztok!
Remélem mindenkinek jobban indul az új éve, mint nekem!! Sõt ebben azt hiszem biztos is lehetek...
Kirúgtak ma az állásomból a válságra hivatkozva.. a csúny fõnököm pedig röhög a markába.. :(
Ha valaki tud esetleg állást Budapesten, akkor az írjon. Elõre is köszönöm!
Na, megyek túrom még az állásos portálokat!

Szép napot Mindenkinek!
Kittus

Nincs jelen

#11748 2010-01-04 18:23

Peeter
Tag

Ó Kittus...sok sikert. :/

Nincs jelen

#11749 2010-01-04 18:35

Melcsi_
Tag

Kittus! Küldd el nekem az önéletrajzod, hátha tudok segíteni, nálunk mindig vannak induló projektek, mondjuk min. 2 idegen nyelvet kell beszélned min. középfokon és nem árt a gazdasági ismeret, tehát közgazdászok elõnyben, küldd csak el nekem az önéletrajzod angolul és magyarul is. Nem ígérek semmit, de körbejárom nálunk a HR-seket.

Lisa, ez a pancsi dolog fõleg holdfényben iszonyat jól hangzik!!! Fõleg ha van párod, jó Nektek. :)

Roor én is puuszantom Luci boszit!

Mindenkinek BÚÉK! :) puszi

Nincs jelen

#11750 2010-01-04 19:05

Kittus
Tag

Melcsi!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm!
Máris küldöm!!