#11751 2010-01-04 21:13

én
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Kittus! Azonnal kirúgtak? Próbaidõn voltál még? Mivel indokolták a kirúgást? Legalább van felmondási idõd? Azért nézz utána a dolgoknak!

Nincs jelen

#11752 2010-01-05 05:13

Vicaa
Tag

Lisa, gyógyulj!!!!!!!!!! Pusszantalak itt is!

Kittus, nem irigyellek, így kezdeni az új évet, tényleg nekem is összeszorult az öklöm, megérdemelné a fõnök a mogyorónyomorgatást bõséggel. :(

Remélem sikerül hamar új állást találnod!

Nincs jelen

#11753 2010-01-05 09:29

Kittus
Tag

Sziasztok!
Azt mondták, hogy augusztusban akartak kirúgni, csak közbe jött a betegségem és nem akartak még egyet belém rúgni.
2008.10.13 óta dolgoztam ott. A fõnököm döntése volt hogy én hagyjam el a csapatot, megértem, hiszen a barátnõi közül senkit sem fog kirúgni, én meg sose arról voltam híres hogy hosszú lenne a nyelvem. A felmondási idõmet nem kell letöltenem, ezzel kedveskednek, hátha addig találok állást. A szerzõdésben február 3-ai elbocsájtás van.
Amúgy is váltani akartam, csak annyi nem így. Majd lesz jó kis állásom ;)
Köszönöm a biztató szavakat, ma már optimistább vagyok.

Szép napot mindenkinek!!
Kittus

Nincs jelen

#11754 2010-01-05 09:57

én
Tag

Kittus, drukkolok! Addig is 1-2 weboldal:
kozigallas.gov.hu
www.expressz.hu
Gondolom a többit ismered! A kozigallason az állami közalkalmazotti, köztisztviselõi állások vannak. Az expressz-en viszont jól lehet keresni. Sok sikert!

Nincs jelen

#11755 2010-01-05 10:14

Geo73
Tag

Kittus, remélem minél hamarabb találsz munkát, ezért pedig akkor tényleg nem kár. Ez enyhén szólva nem egy tisztességes eljárás :(

Lisa neked pedig jobbulást!!! A vizsgádhoz pedig egy kalappal!!!

Nincs jelen

#11756 2010-01-05 22:22

judy1981
Tag

Kittus, én is drukkolok neked, hogy mielõbb találj másik állást. Reméljük Bp.-en még könnyebben megy.

Nincs jelen

#11757 2010-01-06 14:20

én
Tag

Na szóval túl vagyok a CT enterographian. Hááát! Szóval alig bírtam haza indulni onnan. A kis Mucofalk-os, Sorbitolos, kontrasztanyagos lötyi még egy jó órát ott tartott. Szörnyû volt. Aztán szerencsére kaptam ott hasfogót és el tudtam indulni. Eredmény talán holnap.
Meséljetek! Kinek hogy teltek az ünnepek? Milyen volt a szilveszter? Mi Sopron mellett voltunk egy gyógyfürdõhelyen. Barátokkal töltöttük. Nagyon kellemes, light-os volt. Arról a néhány üveg pálinkáról, Jager-rõl és egyéb italokról ne is beszéljünk. Ettünk annyit, hogy mostmár jöhet a koplalás. Kicsit ugyan bezavart az idõjárás. Nem tudtuk december végén, hogy milyen hónap is van. Szinte fürdõruhában lehetett napozni.
Egyébként a szilveszter éjfél utáni idõt egy gyógymedencében töltötte a csapat kellemes kis pezsgõzéssel. Kidudáltuk a sógorokat a medencébõl. Aztán minden jónak vége szakadt. És haza kellett jönni.
Meséljetek ti is. Úgy látom, hogy a topikgazda megint hûtlenkedik.
Puszi mindenkinek és vigyázzatok lábatokra, nyakatokra ebben a hóesésben!

Nincs jelen

#11758 2010-01-06 15:22

sziszi32
Tag

Sziasztok, itt kívánok mindenkinek boldog új évet és tünetmentes napokat!
Nálunk a karácsony nagyon gyorsan eltelt, elõtte egy héttel már elkezdtem linzer alapú sütiket, mézeskalácsot sütni, aztán elindult a rokonok rohama, aminek eredményeképpen, karácsony után mi rohamoztuk meg õket. :) Danika segített karácsonyfát díszíteni, aztán két napig kerülgette, mindig a kezébe ragadt valamilyen dísz, de aztán megunta, és nem törõdött vele.
A szilveszter pizsipartival telt, és tv2-re való bambulással, már féle egykor bealudtunk. Kisgyereknél sajnos más buli nem dukál! :P
Dani tegnap evett elõször egymaga, mégpedig paradicsomlevest, amibõl bõven jutott a kötényemre is, amit a nyakába akasztottam.
Mostanában a kedvenc meséje a pinokkió és a verdák, és nagyon szívesen emlegeti a "gyújunkvaze" (gyúrunk, vazze) mondatot (verdák). Pelustrónjáról nemigen akaródzik leszállnia, úgy látszik, ez már csak így marad, amíg jobb nem lesz az idõ! :D
Felséges felség, üdv neked és Lucinak, és csacsogónak!
Lisa, Pasek, jobbulást!
Vica: Annácska hírek?
Nori: írj ide is!
Ágica, remélem jól vagy!
Melcsi, köszi a sok szép emailt, amit igéretedhez híven kaptam tõled :P :P :P
Mindenkinek sok örömet az új évben! :D :D :D

Nincs jelen

#11759 2010-01-06 15:41

Vicaa
Tag

Sziasztok.

Nos, ilyen napjaim is rég voltak, mint tegnap meg ma, körülbelül felrobbanok a méregtõl.
Tegnap:
Elõzmény: a tancsoportunkkal van egy közös gmail-es oldalunk, amelyen megosztunk egymással minden infót - elvileg. Ezen írt december 28-án egy csoporttársam, hogy államháztartás számvitelébõl a tanárnõ még egy vizsgaidõpontot biztosít tekintettel a rossz útviszonyokra, aki akar mehet. Én kaptam a lehetõségen írtam egy mailt a tanárnak, hogy tud e közelebbit írni a vizsga helyérõl, mert én mennék, de válasz nem jött.
Nos ugye mentem, tanár nuku, vizsga szintén. A tanszéki adminisztrátor felhívta a tanárnõt, hogy most mi is van, mire elõadta, hogy õ ezt a lehetõséget december 12-én említette a megjelent vizsgázóknak és karácsonyig igencsak lett volna idõm jelentkezni nála, ha menni akarok, õ ünnepek alatt nem dolgozott emailt sem nézett, úgy gondolta, ha valaki menni akar, az idõben jelez, õ most már nem tud mit tenni köszöni szépen. Teljesen leforrázva álltam ott, hogy a társaim a vizsga után (egyikük sem) volt képes idõben továbbítani az infót, amit egyébként a tanárok is - normális esetben - közzé szoktak tenni legalább az internetes faliújságban, vagy a tanulmányi rendszerünkben. ... és én éreztem magam hülyének és megalázó helyzetben...

Ennek tetejében Gyöngyösön másfél órát fagytam a szélben, mert nem jött a busz.

Itthon mikor hazaértem forró fürdõ és miegyebek, se így is úgy érzem igencsak sikerült felfáznom (a vizsgázós cucc ugye nem volt túl vastag).

Ma: Elmentünk a gyerekdokihoz Felsõtárkányba, hogy igazolást kérjünk Annának a bölcsibe menetelhez, a hazafelé buszunk meg becsúszott az árokba. Elõször elõttünk egy kamion állt az út közepén, a sofõr ki akarta kerülni, de aztán beragadt, próbált szabadulni, aztán megcsúszott és be az árokba. Szerencsére senkinek nem lett baja, csak nagyon soká jött a segítség, mert nem volt térerõ és az ajtót eltorlaszolta egy fa, nem tudták kinyitni.

De végre már hazaértünk, ismét forró fürdõ meg minden, jól összefagytunk, felfázás már a négyzeten, Anna pedig alszik, kidõlt már az izgalmak után.

Nincs jelen

#11760 2010-01-06 16:27

én
Tag

Vica! Huhh ti szegények. Olvasni is szörnyû. Még jó hogy nem esett ma bajotok. A tanárnõ meg le van.....! Muszáj lesz adni úgyis még vizsgaidõpontot!

Nincs jelen

#11761 2010-01-06 20:32

Melcsi_
Tag

Vica! Sajnálom, a tanárok külön állatfajnak számítanak (tisztelet a kivételnek), én is tudnék ilyeneket mesélni.
Ami a hazautatokat illeti, szerencse hogy nem esett bajotok, durva! Jobbulást és jó pihenést.

Nincs jelen

#11762 2010-01-06 20:35

Melcsi_
Tag

Sziszi! Szánom bánom, én vagyok a hibás. Ígérem mondjárt tollat azaz klaviaturát ragadok és írok e-mailt.

Nincs jelen

#11763 2010-01-06 21:21

judy1981
Tag

Hali!

Én: én már nem mesélek, mert meséltem a szilveszteremrõl.
Sziszi: Danibetyár az én emberem. Imádom a Verdákat. Olyan kevés mesét készítenek, ami igazán gyereknek való, és nekik készül.
Vica: én betörném annak a csoporttársnak az orrát. Meg a többinek is. Nem lehet útviszonyra hivatkozni, vagy vmi orvosi igazolással elintézni? A busszal kapcsolatban nézd a jó oldalát: nem lett baja senkinek, és ez a lényeg.

Lehet írtam már, hogy 23.-n voltam DEXA vizsgálaton. Ott is azt mondta a nõ, hogy nincs csontritkulásom, de koromhoz képest sz.r a helyzet. Hétfõn mentem a reumadokihoz, õ is megerõsítette, és heti 2 D vitamin, + napi 2x1 Citrokalciummal bõvítette a cukorkáimat. :D

Ma elég hülye napom volt. Akadt egy kis probléma a fõnök könyvelõjével, ugyanis a szabadság nyilvántartása nem egyezett a miénkkel. Miután lejárt a munkaidõm, próbáltam kibogozni, hogy hol ment el a dolog. Egy része már megvan, már csak egy napot kell megtalálni. Eddig 1:0 a mi javunkra (csak a könyvelõ hibázott). De holnap még át kell néznem, hogy az elõdöm nem számolt-e egyszer több napot a kelleténél. Magamban biztos vagyok, mert naptáron számolom a napokat, hogy véletlenül se vegyek bele egy ünnepnapot, vagy bármit.
Este telefonált egy ismerõsöm, hogy meghalt a volt férje. Még házasok voltak, mikor megismertem õket. Közös ismerõs által megkerestek, hogy tanítanék-e neki számítástechnikát, mert szegény unatkozott otthon, és vettek egy gépet. 30 éve volt vesebeteg, 2x kapott vesét, és tönkretették a gyógyszerek. Plusz a válás is megviselte, de jó viszonyban maradtak. Néha az agyamra ment (lehet panaszkodtam is itt rá), de azért csíptem, és szurkoltam érte. Az utcán lett rosszul, és azonnal meg is halt. 45 éves volt.

Nincs jelen

#11764 2010-01-06 22:59

sziszi32
Tag

Judy, rád is gondolok ám, sokat! Nem is tudod, mennyire... Elég nehéz dolgokon mész te is keresztül. A halált nehéz elfogadni, még akkor is, hogyha az ember azt mondja: lehetett rá számítani... De lehet-e készülni arra, hogy az illetõ valóban, tényleg, igazán elment, és már többé nem jön vissza? Ha a gondok ellenére is legalább ott volt a tudat, hogy a másik él, és most ez sincs? Ezért tartom nagyon igaznak a Hemingway idézetet: "minden halállal én leszek kevesebb, mert egy vagyok az emberiséggel. Ezért ne kérdezd, kiért szól a harang: érted szól". Részvétem az ismerõsöd miatt.
Vica: hááááááát, egy kicsit jobb hírre számítottam Annácskával kapcsolatban...
Ha egy kicsit vigasztal, elmondom, engem hogyan szivatott meg a komáromi (szlovák) fõsuli kommunikáció-szakos tanszékvezetõ-nõje. Akkor voltam tanulmányaim vége felé, amikor Dani megszületett (részletek e topik joval korábbi oldalain), ennek ellenére igyekeztem minden dolgozatot elkészíteni idõre. A kommunikációs nõszemélyrõl csak hireket hallottam, mármint schreklich nette híreket. De államvizsga-dolira, találtam egy szuper témát, és õ beleegyezett. Amikor felhivtam, elfogadta-e a dolit, mindig az asszisztensével beszéltem, és õ meg biztatott, hogy minden okés. Amikor elmentem államvizsgára, ott derült ki, hogy én vagyok az egyetlen, akinek nem fogadták el a dolgozatát, mégpedig azért nem, mert elakadt a posta-elosztó részlegen, és egy héttel késõbb kézbesítették a csajnak, hiába volt ott idõben. Totál beégetett az egész évfolyam elõtt, azt hittem, ha kezem közé kapom õt... végül a dékán intézkedett, és kiderült a baki... dehát ugye nem lehetett minden évfolyamtársamat felhivnom, hogy mégsem én voltam a tahó...
Egyszerûen vannak ilyenek. A fõsuli sajnos errõl is szól.
A buszos sztorihoz annyit: hálistennek, hogy rendben úsztátok meg. :)

Szerkesztette: sziszi32 (2010-01-06 23:00)

Nincs jelen

#11765 2010-01-07 21:14

judy1981
Tag

Sziszi: köszönöm szavaidat. Van benne vmi. Igaz, hogy csak akkor hívott, ha nem boldogult a géppel (néha naponta, és ezért muszály volt egy kis távolságot tartanom), de utóbbi idõben ritkán hívott, és örültem, hogy tudok róla, hogy viszonylag jól van. Bár sosem panaszkodott. Mikor mondta, hogy elváltak, még jobban aggódtam érte, hogy boldogul-e egyedül. Karácsony elõtt beszéltem vele, és sms-t is küldött. Tegnap azon gondolkodtam, hogy el kellene menni hozzá, megnézni hogy van, és este jön a hír, hogy még 29.-n meghalt. Talán 1 közös ismerõsünk van (õ is tõlem tudta meg), én nem nézegetek gyászjelentéseket. Igaz nem is járok el ott, ahol ki szokták írni.
És tényleg nehéz felfogni, hogy már nincs. Ma pl. eszembe jutott egy programról, hogy talán neki is jó lenne. A következõ pillanatban leesett, hogy már nincs rá szüksége. Holnap jön be hozzánk a volt felesége. Segítek neki, amiben tudok.

Szerkesztette: judy1981 (2010-01-07 21:26)

Nincs jelen

#11766 2010-01-09 19:20

Norby1
Tag

Hali

Látom már megint jó régen nem írtak ide

Ma voltam 2 vizsgán Reggel vállalatgazdaság tanon délután meg Eu. vizsga volt. Szerintem mindkettõ sikerült remélem aki javítja az is így gondolja :)
Ma kicsit fájt a fejem lehet hogy nem bírja ezt a hõingadozást Azért ez elég durva hogy egyszer kemény tél utána meg tavasz Amúgy minden rendben van

Üdv mindenkinek

Nincs jelen

#11767 2010-01-10 22:35

Nita
Tag

Képzeljétek ma elvitték a maradék kutyáinkat is :/ Kicsit hiányoznak, de most el se hiszem ezt a nyugalmat itt végre, asszem kutyatenyésztõ nem leszek :)
Olvasgatlak titeket meg minden, de sajnos semmi idõm sincs...a nagyikám nagyon nincs jól Õt is megviselik ezek a frontok meg a 80év amit leélt, holnap viszem ct-re mert nagyon szédül és rettentõen feledékeny. Remélem tudnak erre valami gyógyzsert adni még amitõl jobban lesz. A vicc, hogy egészségesebb nálam semmit nem szed, fizikailag se lenne rosszul csak nem mer mozogni a szédülés miatt. Na ennyi mostanában ezzel vagyok elfoglalva még a dokimhoz se jutottam el bár miután a Humirát úgyse kaphatom még márciusig tök felesleges mennem. 
Norby biztos sikerült mindkettõ! :)
Judy, ha meghal valaki akit ismerünk mindig nagyon nehéz feldolgozni, sajnos nekem is most kellett ezen karácsonykor keresztülmenni ráadásul úgy volt, hogy 25.-én mentünk egy rokonhoz és megbeszéltük vele hogy akkor hozzá megyünk 26.-án....25.én meghalt.....nagyon rossz érzés volt, ha pont elcseréljük ezt a napot lehet ott lettünk volna és tehetünk érte valamit.
Na csupa "vidám" dolog...bocsi roor csak ez most kikívánkozott!
Szép napokat nektek!

Nincs jelen

#11768 2010-01-11 11:33

Kittus
Tag

Geo!!!
Mi újság Veled???
Kórház ügyben valami?

Nincs jelen

#11769 2010-01-11 12:01

Geo73
Tag

Köszönöm az érdeklõdést, maradt bizonytalan a helyzet, ezért is nem akartam nagyon írni most. Holnapután csinálnak egy colonoscopiat altatásban, remélem utána már döntenek pro, vagy kontra, hogyan tovább.

Szép, fájdalom-, és tünetmentes napot kívánok mindenkinek!!!

Nincs jelen

#11770 2010-01-11 18:06

én
Tag

Geo, hát nem irigyellek. Azt hittem, hogy túl vagy a vizsgálatokon és marad az, hogy kapjál idõpontot. Ezt már rég megcsinálhatták volna. Najó, szóval akkor csak egy kicsivel jársz elõttem. Sajnállak!

Nincs jelen

#11771 2010-01-12 18:36

roor
Tag

Halika!

Élek!:D
Luci is.:D
Eseménytelenül.:D
Zotyesz,Mercy üdv újra szemeinkben izé köreinkben.:D

Nem szeressem a vizet csak fürdésre.Az alkohol nekem is tiltólistás mégis aztat kedvelem.
Abból is a jóféle házit.:D

Nincs jelen

#11772 2010-01-13 09:02

Peeter
Tag

Voltam tegnap dokineninel, leleteim jok, gyogyi mehet tovabb, kontroll egy honap mulva.
Amugy nincs semmi.
Voltam pesten megneztem az Avatart Imax 3Dben. Hat az allam valahol meg mindig ott hever a terem padlojan...

Nincs jelen

#11773 2010-01-13 10:24

én
Tag

Kittus és veled mi újság? Hogy vagy? És mi újság állás ügyben?
Peeter! Az jó, ha jól vagy. Szedd a gyogyikat, hátha így is maradsz!
Roor! Olyan jó, hogy látunk. A zanyukádat puszilom. Õt is látom idõnként (nagyon ritkán) bejelentkezve, úgy mint téged. De csak olvas õ is!
Kedves távol lévõ topikosok! Hol jártok? Miért nem jelentkeztek idõnként? Így kicsit nehéz. Nem lesz itt élet, ha mindenki hallgat! Vagy mindenki a BKV-ra vár ma?
Puszika és tessék jelentkezni nekem!

Nincs jelen

#11774 2010-01-13 18:28

zotyesz
Tag

Sziasztok

Helyzet jelentés rólam hát voltam már jobban is holnap újra klinika valami nem stimm majd jelentkezek valamilyen formában.

Sziasztok

Nincs jelen

#11775 2010-01-13 18:58

roor
Tag

Halika!

Zotyi:kötelezõ jobbanlét elõírva.:D
Én:elõfordulok,de inkább csak olvasgatni szoktam,zanyukám meg szintén,de azért átadom majd neki.:D
Nálunk megy a túlóra,hát persze hogy én is kiveszem a részem,ergo ne sokat várjatok belõlem.:D:D:D:D:D
Épp most csavartam be a második tnyér bolognait,azt hiszem ez elmond mindent,mármint hogy felém happy van.:D

Nincs jelen

#11776 2010-01-14 10:01

Kolibri
Tag

Sziasztok
ugylátom mindenki halad én sem adom fel nem érdekel milesz az ára de tavasszal ha be fejezem a kutyázást és nem lezsnek kicsik megyek és fel hajtok pár dokit és véleményezek és ha uyg akad akkor csináltatok 1 záro mütétet

Nincs jelen

#11777 2010-01-15 19:53

Kittus
Tag

Sziasztok!
Egész jól vagyok. Múlt hét szerda óta csak negyed medrol :) és tüneteim sincsenek. Csak valamit benyaltam a kisebbik öcsémtõl, de abból is kezdek kilábalni. Jövõ héten vérvétel... :S Aztán 26án kontrollra dokibácsihoz. Reméljük a medrolt elfelejthetem ;).
Állásom még mindig nincs, járkálok interjúkra, küldözgetem az önéletrajzomat, de egyelõre semmi... :( Majdcsak lesz valahogy. A magánéletem is romokban hever... de majd kialakul minden valahogy. Úgy még amúgy sem volt, hogy valahogy ne lett volna...
Mindenkinek szép tünetmentes napokat kívánok!
Kittus

Nincs jelen

#11778 2010-01-15 23:51

judy1981
Tag

Hali!

Gondoltam jelentkezek.

Nagyon eltûntetek.
roor: Lucinak nagy puszi a pofijára! Na meg a tiédre is. :D
Kittus: szurkolok neked.

Itt semmi különös nem történik. Megy a mókuskerék.
Ma postára adtam - remélem az utolsó - hiánypótlást. Ez a pasi a bíróságon tuti megzakkant. A fõnöknek is visszadobál mindent, és mindenbe beleköt. (Pedig õ már bejegyeztetett pár egyesületet.) Már majdnem bemásoljuk neki az összes ide vonatkozó jogszabályt. Lassan összeesküvéselméleteket fogunk gyártani. De ezt már muszáj lesz befejeznem, mert újra kiadják a Kovács Ágota könyvét, és abban már az egyesület neve lesz, nem pedig a beteg klubé.

Valami nem stimmel velem poci tájon. Konkrétan semmi komoly, csak utóbbi napokban rosszabb az étvágyam, fogytam is (hosszabb távon), meg néha fáj egy kicsit, mintha a porcelán is többet hívna... Lehet meglátogatom a nagy fehér törzsfõnököt, ha nincs szabadságon. Lehet csak a nyomás nagy. Februárban esedékes az ORSZI felülvizsgálatom, ahova az esélytelenek nyugalmával indulok. Na de a folytatást ki kell találni, mert tudom, hogy nem bírok 8 órát dolgozni még irodában sem. 8:30-ra járok dolgozni, de ha addig maradok, mint a fiúk, akkor is csak 7 órát húztam le, de akkor már csak nézek ki a fejembõl, mint egy zombi, és az ujjaim is beadják a kulcsot a sok gépeléstõl. Az meg hol érdekli õket (ORSZI), hogy vastagbél nélkül nem ugyanolyan ám az élet...
Szóval töröm a kobakomat, mihez is kezdjek. Addig is lottózom. Szintén az esélytelen kategóriában :D
Húúú! Ez tõlem szokatlanul pesszimistán hangzik. Vagy inkább realistán?

Nincs jelen

#11779 2010-01-17 20:08

fater
Tag

Roor én is szretem a házit, fõleg a pálinkát és nem is árt legalábbis nem azonnal és jobban érzem magam tõle.

Nincs jelen

#11780 2010-01-18 16:26

roor
Tag

Halika!

Megvagyok.:D
Elég jól megy ez a túlórázás.:D
Bár a bejutás kissé megviselt,no mindegy ez hosszú.:D
Lucival még nem karattyoltam ,de majd róla is jelentek.:D

Aki a pálinkát szereti........ :D:D:D:D:D

Nincs jelen

#11781 2010-01-18 20:09

Melcsi_
Tag

Kittus, tovább küldtem az önéletrajzaid a HR-nek, innentõl már rajtuk áll! Remélem hamar értesítenek vhonnan és behívnak interjúra.

Kicsit el voltam/vagyok tünve...rámjött a lakás vásárlási láz....fõleg h miután másfél hete csak napi 2-3 órákat tudok aludni drága újdonsûlt szomszédaim miatt akikhez ha felmegyek csöngetek dörömbölök ajtón nem nyitják ki...és már eljutottam arra a szintre hogy a kialvatlanság fizikai fájdalommal jár...folyamat fáj a hasam, kicsit vissza is estem :( fáj a fejem stb. Így egyik dokim kénytelen volt ma 5 mg seduxent felírni, remélem ma jól alszok...:(
+ hamarosan elköltözhetek..grr

Geo, folyamat olvaslak hogy hogy áll a helyzet, mikor lesz mûtét stb, nagyon drukkolok továbbra is.

Nita, hehe örülök hogy túladtál a kutyukon, kár h nem tudtam átmenni még gyorsan játszani velük, biztos mindet haza hoztam volna :D

Judy, cseréljünk étvágyat :D szerencsére 1 hónapja nem medrolozok már így vmivel csökkent de...még nem a régi, úgyhogy adok egy kis étvágyat na meg plussz kilót is ha igény van rá. :) Bár a BKV sztrájk idején jó sokat gyalogoltam, ami 1-2 kg minusz :D

Roor, Luci pussz.

Sziszi, igyekszem levelet gyártani, hamarosan érkezik. :)

Jóéjt és drukkoljatok h naaaggggyon jól alukáljak ma különben holnap harapósabb leszek a harapósabbnál is és a végén megtalálok õlni vkit....

Nincs jelen

#11782 2010-01-18 21:18

sziszi32
Tag

Sziasztok, vagyunk mi is. A héten megyünk kontrollra, tudjátok, a nagy fehérhez.. remélem, nem fogják nagyon bántani õfelségét.
Lucinak puszi, és nagyon-nagyon hiánycikk!
Ajándékozottam: holnap feladom a csomagot, és bocsi ezerszer a késésért.
Melcsi, türelmes lélek vagyok... asszem. :)
Roor: a munka hosszú távon ártalmas! ne vidd túlzásba!
Judy: remélem, hamar jobbulsz.
Lisa: hiányoztok.
Zotyesz: jobbulást.
:)
Avatarosok: állítólag az USAban volt, aki öngyilkos akart lenni utána, mert vissza kellett térnie ebbe a világba. (...) Én is szerettem a filmet, bár a 3d-tõl megfájdult a fejem. :)

Nincs jelen

#11783 2010-01-18 23:25

Nita
Tag

Sziszi! Jó olvasni téged is erre és szerintem a te ajándékodra érdemes várni :P Gyors és mindenképp fájdalommentes kontrollt nektek!

Lisáékról tudtok valamit?! Nagyon rég olvastam õket jól vannak?

Melcsi igen tényleg megkönnyebbülés volt már, hogy elvitték Õket, de hiányoznak azért a hétvégén meglátogattuk az egyiket ami a Laci barátjához került annyira édes volt szét dögönyöztem :P
Jó éjszakákat neked! Szörnyû fárasztó amikor az ember nem tudja kialudni magát napokig valami zaj miatt.

Nincs jelen

#11784 2010-01-19 10:05

Geo73
Tag

Melcsi, köszönöm most már menni fognak a dolgok a maguk útján.
Remélem azért ki tudod pihenni magad, ez a betegség szempontjából is nagyon fontos.
Lisaékkal legyetek türelmesek, hamarosan jelentkezni fognak.

Nincs jelen

#11785 2010-01-19 20:16

pasek
Tag

HejjHóó!
Itt vagyunk, csak kissé internet maradjtõlemtávol üzemmódba kapcsoltan.
Lisa csak a tenger istenét nézi a neten, NEPTUN-ról beszélek..
..jómagam pedig nem érek net közelébe.
Nyomom a melót, sokat vagyok kinn a jó levegõn, hogy az a megveszekedett........
4:15-kor kelés, 6-7-re érek hazaörülök, ha nem alszok el a vétén. Pedig hát mia, kibíom at a két háom éet, leüöm a vétén, a csaláomé ülök, nem MÁTÉ..
Meg vagyok zakkanva kissé.
Lisa nehezebben van egy kicsit, lassan egy hete fáj a hasa, ma voltunk dokinál, hasi UH szerint nincs semmi gáz. És mégis fáj..
Úgy írták meg az UH kérõlapot, hogy tompa hasi trauma miatt, meg vizsgaidõszak...
Féltem is hogy csúnyán néznek majd rám a váróban a Lisával kijövõ asszisztensek, hogy én vagyok a tompa hasi trauma oka, de ez ennél sokkal hihetetlenebb sztori..
Van egy tantárgy, nevezzük p3-nak. P3 volt most a vizsgaidõszakban a legtöbb bosszúságot okozó tantárgy Lisának eddig az idõpontig. Mikor elment vizsgázni, vizsga elõtt még meg kellett látogatnia a legkisebb helységet, mire ugyan ki volt írva némi információ, miszerint ki itt bemész, hagyj fel minden reménnyel, de a vizsgadrukk, és a menni kell az nagy úr, szûkíti a látóteret..
Kedves Lisa bement, és papírmunka után az ajtó az bizony nem nyílt. Persze hogy nem, hiszen az volt kiírva, ha bemész és bezárod, az ugyan ki nem fog nyílni. Nos ez az apró de fontos információ annyira a perifériára szorult az adott pillanatban, hogy ki is került a feldolgozandó ismeretek körébõl, mintha nem is lett volna.
Igen ám, de valahogyan mégis ki kellene jönni, hiszen a vizsga lassacskán kezdõdik, nem lehet a 00-án megvárni, amíg szépen levizsgáznak a többiek, szóval egy életem egy halálom lélekbeli felkiáltással elkezdõdött a mászó hadmûvelet csini ruhában.
Sikeresen be is fejezõdött volna, ha lett volna elegendõ hely a megfelelõ bemelegítésre, de ennek híján lett egy csoportos izom-húzódás és egy böndõ megnyomorgatás, nos ez a tompa hasi trauma története.
Megjegyzem a vizsga sikerült, és tudjuk hogy ez a lényeg, de ilyen áron????
s tessék nem hangosan térdeket csapkodva nevetni kérem szépen!! :)

Magamról annyit, hogy a H1N1-el történt szeánszom óta többször fáj a hasam, ismét látogatom a fajanszot hogy beledúdoljam az öblös kagylóba a motorosok balladáját. Fogyok rendesen ahogy kell, ma pl. nem sikerült egy fogyókúrás étrend kalóriaértékének megfelelõ tápértéket bevinnem..
S asszem lesz még egy hánykolódás még Barátok közt elõtt, csak befejezem ezt a kis levélkét :P
Január végére kitalálok valamit, hogy kimagyarázzam fogyásom okát a doktornõnél, ugyanis a nem hízásra (!) ígért gyomorszondát, de én most még nem akarok kiselefántosat játszani, mert az orromból kilógó csöves verziót messzire elkerülném, a zsebeim kifordítom orrmányt meg sliccen kidugom verzióból pedig szerintem már kinõttem az óvoda óta.

Szóval nem, akartunk keseregni, de összeszedjük magunkat és írogatunk rendszeresen. (A soha nem írás is rendszeres, de nem erre gondoltam :D )

Sziasztok!

Nincs jelen

#11786 2010-01-19 20:33

roor
Tag

Halika!

PasekosLisacsaládnak gyógyulásosjobbulásoshízásost.:D:D:D:D:D:D:D
Luci puszidömpinget küld,jól van,hiányoztok neki.:D
Sziszi:csak úgy hogy más is odaférjen.:P:P:P:P :D:D:D:D
Joccakát.:D

Nincs jelen

#11787 2010-01-19 20:36

Lisa
Tag

Sziasztok
Nem vagyok túl jól, hogy irogassak ezért bíztam a "mesélõkére", csak elolvastam Õt és annyit fûznék hozzá,hogy részérõl azóta sikeresenek mondhatjuk a hánykolódós hadmûveletet.
Vagyis "vezette a porcelánbuszt" ez idézet volt tõle.

No erre már tényleg nem mondok semmit, csak hogy szar az élet!!(de legalább egymás mellett szar!!!!)
Puszi Nektek!
Lisa

Szerkesztette: Lisa (2010-01-19 20:37)

Nincs jelen

#11788 2010-01-19 20:55

Nita
Tag

Jaj de nem örülök ezeknek a híreknek :( És nem nevettem esküszöm semmin kivéve a "vezettem a porcelánbuszt" ez nagyon dinka :) Jobbulást nektek!!!!! Lisa grtaula a vizsgádhoz és most tessék magaddal is foglalkozni végre!
Pasek! Neked meg bevezetjük a "vacsora a barátközt" igyunk együtt tápot megint este online?! 
Én is fogyok szépen szóval elkezdem megint a tápolást, a kaja most nagyon megkínoz marad a lötyi...bár én szeretem!
Geo! Drukkolok neked jó lenne már ha neked is rendben mennének a dolgaid!
roor! Köszi a jelentést Luciról kár, hogy nem tud jönni erre :(
sziszi! Az Avatara már mások is mondták hogy szédültek és a fejük fájt, most meg meghalt valaki miután megnézte mert felszalad a vérnyomása a 3D-tõl azt mondják.....nem semmi. Én a Jégkorszakot néztem csak ebbe a formátumban, de végig könnyezett a szemem a szemüvegben, így most nem merek elmenni erre :/

Nincs jelen

#11789 2010-01-19 22:02

judy1981
Tag

Hali!

Lisa & Pasek: ezek nem jó hírek. Nagyon nem. Én a porcelánbuszon kívül a motorosok balladáján mosolyogtam nagyokat. De kizárólag a kifejezéseken, nem pedig a mögöttük értendõ cselekvéseken. Pasek nekem volt orrszondám (akkor voltam 32 kg), de nem sok értelme van neki, ugyanis nem mást nyomtak rajta, mint Isosource tápot, ami eleve átszalad rajtunk. Ha az ember szondára szorul, akkor valószínûleg nem is tud annyit enni mellette, hogy visszatartsa. Na de "szerencsére" a szonda sem szerethetett, mert egy "vezetés" közben kimozdult, és már nem tették vissza. Utána csak vénásan nyomtak vmi fehér löttyöt.
Geo: Akkor talán mos kicsit rendbeszednek?
Melcsi: azt hiszem pár hónapja cseréltünk itt eszmét páran, hogy is lehetne kicseszni a zajos szomszéddal. :D Addig is javasolnám a füldugót. Azt mondják csodákra képes.

Ma felhívtam az ismerõsömet, hogy dolgozik-e mostanában a nagy fehér fõnök, de csak a jövõhéten lesz. Hajnalban is rendetlenkedett a pocim, emiatt reggel elkapott a munkaundor is, de kénytelen voltam ellenállni. Na nem mondom, volt már rosszabb is, de ez is több a kelleténél, így inkább meglátogatom jövõhéten dottorét. Egyszer-egyszer még csak elmegy egy kis panasz, na de rendszeresen...

Nincs jelen

#11790 2010-01-19 23:39

Geo73
Tag

Lisa, gyógyulást-jobbulást minden szempontból, de tényleg!!! Pasek, a "porcelánbusz"-ról most már le kellene szállni, add át a helyed, ahogy egy udvarias fiatalemberhez illik!!!
És tényleg legalább tápszert vigyél be a szervezetedbe, mert nem lesz jó vége!!!!!

Judy, neked is jobbulást, átérzem a problémád, mostanában én is azzal a gondolattal ébredek, hogy mi lenne, ha ma mégsem mennék be. Aztán persze, hogy mégis...
Hogy kicsit rendbe szednek-e? Hát, remélem, hogy így, hogy egy-két nyílást máshol helyeznek el a testemen ez többet is jelent majd :)

Nincs jelen

#11791 2010-01-20 06:19

Györgyina
Tag

Szép reggelt Mindenkinek. Bár, ahogy olvasgatom a híreket, hát..... De ugye tudjuk, hogy mint az óriáskerék, egyszer fent, egyszer lent. Hát most Többeteknek nagyon lent. De a kerék forgandó, mint azt Mindnyájan tapasztaltuk és már biztosan elindult felfelé, csak ezt olyan nehéz elhinni. 
Lisa, Pasek, Melcsike, Geo, Judy jobbulást. Már csak kb. 60 nap és vége a télnek. Kisüt a Napocska és szebb lesz a Világ.
Jó egészséget kedves Betegtársaim. Apróknak meg millió puszi.

Nincs jelen

#11792 2010-01-20 10:09

én
Tag

Lisa&Pasek! Borzasztó, ezt jól kikaptátok mindketten. Lisa én megértelek vizsga elõtti WC ügyben. Én államvizsga elõtt voltam így. Amikor mondták, hogy menjek tételt húzni, rohantam, de nem a terembe, hanem a mellékesbe. Szerencsére nekem nem kellett ajtót mászni, diplomám is van, viszont van egy félelmem a WC-n (biztos flúgos vagyok), de én soha és sehol nem zárom be a WC ajtót, inkább nyissanak rám. Pasek, én olyan jószívûen küldenék neked néhány kg-t. Már túl sok ami rámjött. Azért persze inkább a fölös kilók, mint a cigi. Szóval csak szólj és én fénypostával küldöm a kilókat.
Vigyázzatok magatokra és egyetek sokat, pihenjetek. Pasek, esetleg szabi vagy betegállomány? Remélem, hogy ismered ezeket a kifejezéseket és ha nem javulsz, mindenképp menj orvoshoz légy szíves!
Kittus, ha van fejlemény, számolj be magadról!
Judy, sürgõs jobbulást kívánok!
Luci, Roor, gyertek csak gyakrabban!
Geo, akkor már végleges a döntés a mûtéted kimenetelét illetõen?
Mindenki vigyázzon magára!

Szerkesztette: én (2010-01-20 10:40)

Nincs jelen

#11793 2010-01-20 14:07

Melcsi_
Tag

Dexter! Hát ez haláli, emgint jókat nevettem....irodában kicsit furán is néznek rám a kollégák "h ennek meg mi baja" :D:D:D

Lisa, nemvagy semmi, hát ez csúcs! Mindent a vizsgáért!!!! min 5-t érdemelsz!!!
Jobbulást Nektek!
Amúgy ismerõs a dolog...én egy makroökonómia vizsgáról rohantam a wc-re....150 férõhelyes elõadó...3. sorában ûltem, tele volt, és nem volt a v B csoport és iszonyta könnyûek voltak a kérdések....de nekem annyira görcsölt a hasam, h alig bírtam megmozdulni....úgyhogy 10 perc szenvedés után felálltam és visszaadtam a vizsgafeladatsort.... :( ekkor még nem tudtam h beteg vagyok, mármint CU-s, de ez kb 10 éves korom óta van, mindenki azt hitte IBS, én is...sajna nem, de amióta gyógyszereket szedek nem tud egyetlen vizsga se keresztbe tenni...szerencsére.

Judy, próbáltam nem jó, semmi sem segít, borzalmasak...ellenben este 1 5 mg seduxentõl úgy alszok mint a kisangyal, persze ezt nem akarok rendszeresíteni, lakás keresés folyamatban, de ez nem egy 1-2 perces dolog

ki vagyok suliügyileg....kb 3 tárgy kellene h végre diplomám lehessen ill közelebb kerüljek hozzá...erre a legfontosabb tárgyam nem indítják ebbena  félévben, most írtam kérvényt, és elkérnem 240ezret félévente...akár 2 tárgyért is....elmennek a.....GRRR

Nincs jelen

#11794 2010-01-20 15:55

Lisa
Tag

Kedves Zsuzsaanyu! Akkor én "perelek" és nem megyek ! :D :D :D
Vicceltem!!!! :D :D :D

Köszönjük a jókívnságokat, igyekszünk rendbe tenni a dolgokat.
Már csak másfél hét, és remélem vége ennek a "vizsgahasgörcsmászás" rémálomnak! :D :D :D

Nincs jelen

#11795 2010-01-20 19:28

roor
Tag

Halika!

Kokettáltam Lucival,jól van,puszil titeket és hiányoztok neki.:D
Igérte hogy pénteken a leszboszi napon kezembe nyom egy levélkét amit pötyögjek majd be (jaj szegény fejemnek :D ),már ha nem felejti el.:D:D:D
Felém fronton béke és nyugalom honol,a munkához azért más is hozzáfér,porcelánistennõnek is csak mértékkel van áldozva,a gyomrocskámnak viszont annál több,jókat eszek és H1N1-et megelõzni akarván jóféle házival barátkozom esténként egy kortyocskára.:D
Ja és fáradt vagyok,de ez sem újdonság.:D
Tipegõfalmászó: nyugibogyó lesz@rommal napi 3*2,Pasekosporcelánbuszvezetõnek pusszancs.:D

Nem akarunk véletlenül esteleg netántán megint oldalakat regélni mindenféle semmitmondó és haszontalan dologról?:D:D:D
De lehet az értelmes karatty is gyerkõcökrõl,magatokról,dafkecsakazértis.:D:D:D:D

Nincs jelen

#11796 2010-01-21 11:16

Lisa
Tag

Jajdejó!!!
Látom Linust itt a fórumon!!!
Írj pár sort  ha már erre tévedtél!!
Puszi Neked, remélem jól vagy!!!

Nincs jelen

#11797 2010-01-21 12:00

Linus
Tag

heh, egybõl lefüleltek :D épp a saját hsz-eimben keresgéltem, mert valakinek próbáltam segíteni :) várnak rám a kollegák, de ebéd után visszajövök és megírom, mi a helyzet nálam!

addig puszi :)

Nincs jelen

#11798 2010-01-21 12:02

Melcsi_
Tag

Én is nagyon örülök hogy látlak Linus, remélem írsz is majd nekünk. puszi :)

Nincs jelen

#11799 2010-01-21 13:04

Linus
Tag

látom, esélyem sincs elosonni bûntetlenül :D megebédeltem sikeresen, most úgy hazamennék, crohn-osnak amúgyis jót tesz egy kis ejtõzés evés után, nem?

tartom magam a jól-léthez szerencsére :) végül összesen 5 vagy 6 kilót sikerült felszednem, mióta leraktam a cigit, vagyis szeptember 1-je óta. bár az utóbbi másfél hónapban már stagnálok. kicsit kikerekedtem, de nem is bánom, ha így vagyok jól :) azóta nem estem vissza, mi több! - nem volt vér a székletemben. pedig tudjátok, hogy mindig ez volt a fõ visszatérõ problémám.

gerinctornából még mindig heti kettõt nyomok. érzem is hogy erõsödtem és hogy jót tesz a beleimnek, hogy mozgatom õket. jobb a tartásom is. tegnap pl fájt picit a pocakom (narancstól) és torna végére emúlt - nem ez volt az elsõ eset, hogy ilyen "látványosan" tett jót.

szabadidõmben naná hogy pasizom :D meg újabban nagy keresztrejtvényfejtõ lettem! (gyöngyfûzést valahogy totál elhagytam) igaziból a tavaszt várom veszettül, hogy kimozdulhassunk kirándulni, kutyát sétáltatni, vagy csak élvezni a napsütést!

február 8án megyek kontrollra, mert lejár a papírom. legutóbb 3 hónapja csináltattam labort. a CRP-m volt kicsit magasabb, mindezt egy mandulagyula antibiotikummal meg két infu oltás után produkáltam... az az igazság, hogy annyira jól lettem, hogy csak reggel veszem be a gyógyszereim, a déli és esti budenofalk-salofalk kimarad, fokozatosan hagytam el. az imurant nem mertem csökkenteni. hát meglátjuk, mit szól mindehhez majd a gasztrósom.

vigyázzatok magatokra, én megyek a dolgomra, mert kikapok, ha lefülelnek... :D
sok puszi :D

Nincs jelen

#11800 2010-01-21 14:19

aiolosz
Tag

Linus írta:

"......végül összesen 5 vagy 6 kilót sikerült felszednem, mióta leraktam a cigit, vagyis szeptember 1-je óta. bár az utóbbi másfél hónapban már stagnálok. kicsit kikerekedtem, de nem is bánom, ha így vagyok jól :)...."

Végre Rólad is lehet valamit, méghozzá jót, hallani <kép> Hidd el Linus, a fiúk a nemdohányzó, kicsit kikerekedett lányokat szeretik....bevallom én is <kép>
:-*  :-*

Nincs jelen

IBDoktor

Láb