#751 2010-01-07 07:47
- Szuszidi
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Alternatív módszerek
Szép reggelt!
Egy új szakkönyvben érdekes dologra Yukka nevezetû örökzölddel kapcsolatban.
Yukka pálma kivonat a szer amirõl olvastam.
Megosztom veletek is bár tapasztalatom nincs vele kapcsolatban.
A Yukka általános erõsítõszer, fokozza az immunrendszer erejét, megelõzi a betegségeket illetve a gyógyulást segíti. Tökéletesíti az emésztést, segíti a szervezet normál pH-értékének és az egészséges bélflórának a fenntartását. Gyorsítja az anyagcserét, csökkenti a koleszterint. Fokozza a stressztûrõ képességet és nyugtatólag hat a központi idegrendszerre. Méregtelenítõ hatása miatt ajánlott a vastagbél különbözõ betegségeire, emésztési zavarokra. Izületi gyulladásra is jó.
Az utóbbi évek gyógyászata a vastagbél krónikus betegségeit (bélhurutok, polipok, Chron-betegségek stb.) és a reumatikul panaszokat (arthritis, artrosis, PCP, köszvény stb.) egyaránt az idült anyagcsere betegségek közé sorolja. Számos gyógynövény képes arra, hogy vízhajtással, az anyagcsere felgyorsításával fokozza a salak-és méreganyagok kiürülését, és ezzel lényeges javuláshoz vezessen anyagcsere-betegségek esetén. Ilyen, Magyarországon is honos gyógynövény a pongyolapitypang, a csalán és a fûzfakéreg. Ezeket a méregtelenítõ folyamatokat azonban még hatásosabban képes létrehozni a jukka.
Titka minden bizonnyal abban rejlik, hogy rendkívül szélsõséges éghajlati viszonyok közepette is megél: éjjel metszõ hideg, délben perzselõ hõség, gyakran hónapokig tartó szárazság, fergeteges vihar szinte meg sem kottyan a jukkának.
A belõle készült kivonat számos enzimet, szaponint, klorofillt, antioxidánsokat és más hatóanyagot tartalmaz. A jukka többféle módon is hat az emberi szervezetre, de a legfontosabb hatása az, hogy valósággal méregteleníti a testet. Miközben elõsegíti a szükséges tápanyagok tökéletes felszívódását, javítja az emésztést, erõsíti és szabályozza a kiválasztási folyamatokat.
A néhány héten át tartó jukkakura valósággal megfiatalítja a szervezetet. Javítja a testi-lelki egyensúlyt, jó közérzetet biztosít, és mivel fokozza az ellenálló képességet, nagyobb védettséget ad a betegségekkel szemben. Csökkenti a vér koleszterinszintjét és stresszoldó hatású.
Ennyi a megosztás. Jelen pillanatban kapszulában lehet megvenni a drágámat semmi más formában nem találkoztam vele ami sajnos mert a natur dolgok jobbak mint a kapszulás izék :)!
2990 Ft 100 db kiszerelése! Élérhetõséget nem adok a termékhez mert nem akarom reklámozni akit érdekel keressen rá. Ha valakinek van tapasztalata ossza meg a "bandával".
Legyen szép napotok!
Nincs jelen
#752 2010-01-11 09:02
- Szuszidi
- Tag
Szép reggelt!
Ha nagyon unjátok már a betegséget s úgy gondoljátok tennétek valamit annak érdekében hogy ez megváltozzon, nézzetek körül itt IDB betegeknek menüpontot keressétek Hátha megtaláljátok a nektek való gyógymódot. Egy laza regisztráció után elérhetõ lesz a menüpont. Az itteni nick neveitek használjátok mert nektek csináltam azt a részt. Nem akarok idegeneket. Akit érdekel szeretettel várom!
Legyen szép napotok!
Nincs jelen
#753 2010-01-11 11:21
- Ede
- Tag
cuppppp:)
Nincs jelen
#754 2010-01-11 18:13
- Szuszidi
- Tag
Drága Ede! Te már regisztrálva vagy, s mégsem fiam lányom Ede! :D:D:D
Nincs jelen
#755 2010-01-11 20:12
- Ede
- Tag
észrevettem:):)de akkor is kösz:):)
Nincs jelen
#756 2010-01-17 07:41
- zincõ
- Tag
A cérna beültetés az akupunktúra egy különleges formája. A kezelés során felszívódó, steril, kb. 7-8 mm hosszú szálat vezet az orvos az akupunktúrás pontba, ahonnan az 3-4 hét alatt felszívódik és igy a kezelési idõt lerövíditi, de a hatékonyságát megtartja. A beültetett cérna darabkák állandó akupunktúrás hatást fejtenek ki, így az energia (Qi), a belsõ szervek yin-yang mûködését, az egyensúly visszaállítását, a gyógyulást segítik elõ.
Javallatok:
Valamennyi, a tûszúrásos akupunktúránál felsorolt betegség.
A kezelés mellékhatásoktól mentes. A beültetés a hagyományos (tûszúrásos) akupunktúrás kezeléshez viszonyítva a legtöbb betegségnél azonos hatékonyságú.
De egyes betegségeknél még hatásosabb és különösen jól alkalmazható :
agyi sérülések (bénulás) utáni mozgásszervi rehabilitációban
vele született agykárosodott gyermekek mozgásszervi rehabilitációjában
gerincpanaszok kezelésénél,
hallással (süketség) kapcsolatos betegségek gyógyításában,
beszédkészséggel (némaság) kapcsolatos betegségek gyógyításában,
emésztéssel és elhízással/lefogyással kapcsolatos problémák kezelésében.
A cérna beültetést 3 hetente célszerû alkalmazni. Akut betegségnél a teljes gyógyulásig 1-3 kezelés is elegendõ. A krónikus betegségeknél a betegségtõl függõen 5-10, egyes betegségeknél ennél is több kezelés szükséges.
Hosszú távú kezelésnél elegendõ 5,6,8 hetenként egyszer alkalmazni a cérna beültetést.
A módszer elõnyei a tûszúrásos akupunktúrával szemben:
kevesebb kezelést igényel,
hatását folyamatosan fejti ki,
olcsóbb és idõtakarékosabb.
Nincs jelen
#757 2010-01-17 11:24
- Szuszidi
- Tag
Zincõ árad van a kezeléshez?
Nincs jelen
#758 2010-01-18 08:54
- zincõ
- Tag
kb 12-15 ezer...attól függ hol
Nincs jelen
#759 2010-01-19 15:01
- Sa-ni
- Tag
Ennek szerintetek van értelme? Valaki próbálta már?
http://5mp.eu/web.php?a=somatoinfra
Vagy csak újabb pénzleakasztás, kihasználva a colonoscopiától rettegõ embereket?
Nincs jelen
#760 2010-01-19 21:41
- Flavio
- Tag
Szia Sa-ni!
Engem azóta is mindenki kiröhög (orvosok), amikor a leleteim között meglátják az ESG vizsgálatot, szóval én személy szerint nem tartom valami használható dolognak. Szerintem pénzlehúzás, ez akkor is sejtettem amikor elmentem, de milyen a beteg ember:) mindent megpróbál!
Javasolném, hogy Inkább komolyabb vizsgálatok fele indulj el.
üdv.
Nincs jelen
#761 2010-01-20 05:33
- Szuszidi
- Tag
Ha nem szólnék bele nem én lennék! :D
Amit Sa-ni küldött linket nem rossz dolog ám. Az van hogy orvosaink nem hajlandóak (tisztelet a kivételnek) elfogadni hogy nem csak az a gyógyítási módszer lehetséges amit õk alkalmaznak. Ugyan ez vonatkozik a diagnosztikára is. Megérthetõ a dolog, tanulnak azért keményen s sokáig hogy orvosok legyenek. Persze hogy mosolyognak. Ha aszt látod hogy ki vagy mosolyogva nem veszed komolyan az alternatív módszert. Ide raknék egy idézetet talán ez fedi legjobban a valót "Emlékszünk rá, hogy az elektromosságot és a láthatatlan hullámokat milyen mértékben kinevették annak idején? Az emberrõl való tudásunk hasonlóan gyerekcipõben jár." Albert Einstein
Nem az orvosok ellen beszélek csak megjegyeztem hogy féltik a praxisukat. Angliában bizonyos kórházak már beengedték az energia gyógyászatot s a ottani TB fizeti. Nem az orvos helyett hanem azzal karöltve végzik a dolgukat, a beteg kérheti a kezeléseket. ;)
Legyen szép napotok.
Nincs jelen
#762 2010-01-20 09:15
- Flavio
- Tag
Kedves Szuszidi.
Szerintem kicsit félreértettél. Én csak a saját tapasztalatomról beszéltem, mert egy betegtársam kérte és ugyebár ahol tudunk segítünk.. De, persze azt is tudjuk, hogy rengetegen hasznot is húznak belõlünk, errõl regényt tudnék írni, de nem szeretném bõvíteni a szót.
Azt is megértem, hogy az orvosok nem fogadják el ezeket az alternatív módszereket, de viszont azt határozottan kijelenthetem, hogy ez a vizsgálat nálam nem hozott semmilyen eredményt, magyarul: semmi nem derült ki belõle, sem jó, sem rossz. Ennek következtében nem írhatom azt, hogy "HUU DE BARÓ" :). Ja és még hozzátenném, hogy nem került kevés pénzbe!
Remélem megértesz, üdv.
Nincs jelen
#763 2010-01-20 12:46
- Szuszidi
- Tag
Kedves Flavio!
Semmi gond. Nekem meg több ismerõsöm megcsináltatta a vizsgálatot. Nekik bejött. Te így érzed ez a tapasztalatod, tiszteletben tartva.
Legyen szép napotok!
Nincs jelen
#764 2010-01-20 12:57
- Sa-ni
- Tag
Hát én nem tudom... Köszi hogy leírtátok a negatív és pozitív tapasztalatokat! (várok még, ha van valakinek!) Sajnos más fórumokon is épp ilyen változatosak a vélemények, az ember nem tud dönteni!
Azért gondolkoztam el rajta, mert az orvos (ráadásul pont nõgyógyász) meggyõzõen leírta emailben, hogy ezzel be tudja azonosítani az endometriózis (vagy bélgyulladás) helyét. De nekem is fájdalmasan sok a pénz, amit kérnek érte. De bármit megadnék, hogy ne keljen colonoscopiára mennem, én azóta, hogy kiírták, egy idegroncs vagyok. :(
kicsit off
Flavio: én egy ideje már szelektálom a leleteimet. 1. úgyse nézik át az orvosok azt a nagy köteget, magánrendelésen is 20-30 perc van, annyi idõ alatt lehetetlen 2. ami csak ilyen hülye vélemény, hogy "idegbeteg szerencsétlen" az csak a "lehet, hogy tényleg idegbeteg, mennyi orvosnál volt már" c. vélemény felé tolja el a dolgot. A konkrét vizsgálati eredményeket szoktam csak odaadni, illetve a kórtörténet összefoglalását és a tüneteket, valamint a vizsgálatok lényegét (szó szerint másolva) idõrendi sorrendben legépeltem - az orvosok ennek örülni szoktak és hasznosnak tartják, mert nem kell a csomó leleten átvágniuk magukat.
Nincs jelen
#765 2010-01-20 21:07
- Sa-ni
- Tag
Flavio! Te Pesten vagy Kecskeméten voltál? Mert a különbség állítólag ég és föld, az utóbbi javára.
Nincs jelen
#766 2010-01-21 10:18
- Flavio
- Tag
Sa-ni!
Pesten voltam. Most igazából milyen különbség lehet????? Ez egy számítógépes vizsgálat!
Szóval nem egészen értem, hogy miben lehet különbség? Mondjuk a szoftver egy újabb verzió mint a pesti? vagy mi?
Azért ha elmész meséld el majd a tapasztalatodat.
Én is alig élek mostanában, nem tudom mi történik, de NAGYON NAGY gáz lehet nálam is!!!
Sok sikert!
Nincs jelen
#767 2010-01-21 14:06
- Breki
- Tag
SA-NI engem is befizetett anyám erre a Somato infra okosságra,Kecskeméti lévén nekem nem kellett messzire mennem.
Elmondott pár dolgot amiket a képen látott,volt amibe beletalált,volt amibe nem,de orvosnak én soha nem mutattam meg,mert tudtam h csak kiröhögne.HPV-re akart rendelni valami homeopátiás cuccot,de nem mertem alkalmazni,nem is mentem vissza érte,azt mondta az kitakaritja a HPV-t a szervezetbõl kb 5000 körül lett volna,de nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban,fõleg h azt se tudom mit veszek be...
Szuszidi nekem is pálmakivonatot ajánlottak igaz nekem másra,és fürész pálmát
"Yukka pálma kivonat a szer amirõl olvastam"
Megnéztem,a Swanson féle az biztos jó,mert nekem is azt a gyártót ajánlotta a dokim,és õ is azt használja.
Szerkesztette: Breki (2010-01-21 14:36)
Nincs jelen
#768 2010-01-27 16:35
- Ottó
- Tag
Üdvözlet!
Szeretnék megosztani veletek egy alternatív gyógymódot a betegség kezelésében. Ez pedig az Édesgyökér, ezen a néven kapható herbáriákban. Mint olvasható ennek a növénynek a gyökerét kell használni. Én az elmúlt 1 hónapban alkalmaztam, és saját tapasztalatom szerint az én enyhe gyulladásomat nagyon jól visszanyomta.
Egy teáskanál gyökeret kell tenni kb 3 dl hideg vízbe, ezt fel kell tenni fõzni. Mikor felforrt, kis lángon még 5 percig forraljuk, majd a tûzrõl levéve áll még kb 10 percet. ekkor bögrébe leszûrjük és megiszogatjuk.
Azért édesgyökér, mert az íze nagyon jó, kellemesen édes. A cukorral ellentétben ezt az édes ízt a nyelvünk hátsó részén érezzük (mikor lenyeljük).
Hatása a szteroidoknak megfelelõ, kivéve azokat a borzalmas mellékhatásokat, de persze sokkal szelídebben hat, mint a gyógyszer. Tudomásom szerint úgy mûködik, hogy a mellékvese által termelt kortizon hormon vérben való tartózkodását segíti. Papír szerint mellékhatása hosszabb alkalmazás esetén a vérnyomás emelkedése.
Úgy olvastam, hogy 1 hónap használat után jó pár hét szünetet tartani, majd lehet folytatni.
Mindannyiótoknak szívbõl ajánlom, próbáljátok ki (akik nem szednek most szteroid gyógyszert)!
Üdv!
Nincs jelen
#769 2010-01-27 17:30
- Szuszidi
- Tag
Kedves Ottó!
Igazad van az édesgyökérrel de én tea keverékként alkalmaznám. Hatását tekintve ütõsebb. A tea keverék megtalálható a weboldalamon az IBD betegeknek menü pont alatt. (a gyógynövények hatásra kinézetre pontos leírásra megtalálhatók)
Használjátok egészséggel!
Legyen szép napotok!
Nincs jelen
#770 2010-02-08 05:54
- Szuszidi
- Tag
Kedves Sa-ni!
Voltál a "vizsgálaton"? Ha igen leírnád rövid véleményed?
Legyen szép napotok!
Nincs jelen
#771 2010-02-12 14:54
- angeluc
- Tag
Sziasztok!
Tudtok valami jót mondani a Tafedim teáról? Elég drága, így még nem vettem. Írjátok már le a tapasztalataitokat.
Köszike
Nincs jelen
#772 2010-02-12 17:50
- sibi
- Tag
Ez engem is érdekelne. Olvastam róla a neten, de a ti tapasztalaitok érdekelnének.
Én is köszi.
Nincs jelen
#773 2010-02-12 18:06
- Szuszidi
- Tag
Egy kis mankó! A tafedim teával kapcsolatban.
Mikor ajánlott a tea fogyasztása?
Ha Önnek enyhe lefolyású gyomor és bélpanaszai vannak, úgy mint enyhe hasmenés, gyomorfájás, gyomor- és bélgörcs esetén.
Mikor nem szabad a teát fogyasztani?
Ha Önnek olyan erõs hasmenése van, amely hasi görcsökkel és/vagy hányingerrel tárul, feltétlen forduljon orvoshoz.
Én nem innám. Sokkal jobbak a régi jól bevált tea keverékek!
Legyen szép napotok!
Nincs jelen
#774 2010-02-12 22:38
- Ksanyi
- Tag
Hello
Tünetmentesen állapotba én ajánlom a Tafedim teát. Nekem enyhe tüneteknél is segített rendbe jönni.
Üdv Ksanyi
Nincs jelen
#775 2010-02-14 07:31
- Szuszidi
- Tag
Na kedveskéim akinek van napi 10 perce magára és szán is ennyi idõt magára annak egy tanács.
Akár tv nézés közben is megvalósítható a dolog vagy zene hallgatás közben.
A testen három pont meg masszírozásával jócskán enyhíthetõk a betegség tünetei. Rajzolnom kell majd hogy megértsétek nem bonyolult. Ide nem fogom kitenni a rajzot aki igényli küldõn egy emailt nekem s elküldöm a rajzot. Amúgy a három pont a fejen a könyökön, s a kézen két ujj között található. Ezt a három pontot kell masszírozni minden nap 10 percet az a jó ha minden pont megkapja a 10 percét de az is elfogadható hogy összességében 10 percet szántok magatokra.
Legyen szép napotok!
Nincs jelen
#776 2010-02-14 09:12
- Györgyina
- Tag
Drága Szuszikám, ha van 10 perced, légyszives küld el a rajzot. Köszönettel. Puszikállak.
Nincs jelen
#777 2010-02-14 11:54
- mamo
- Tag
Drága Szuszi!
Én is kérném szépen a rajzot.
Szép napot.
Nincs jelen
#778 2010-02-14 12:10
- Marthuska
- Tag
Szia Szuszidi! A rajzot én is kérném az e-mail címemre. A címemet mindjárt küldöm msn-en. Köszönöm!:):)
Nincs jelen
#779 2010-02-14 13:38
- Sztundi
- Tag
Szia Szuszidi!
Elküldöd nekem is a rajzot? Köszi:)
Nincs jelen
#780 2010-02-14 15:12
- mercy70
- Tag
Szuszi!Én is jelentkezem.Köszönöm! :) :)
Nincs jelen
#781 2010-03-06 00:18
- emmácska
- Tag
Sziasztok!
Természetgyógyász vagyok-12 éve-és én is beleestem a Chron betegségbe...sajna...a stressztõl....a talpmasszázs nagyon hatásos...én egy szem gyógyszert sem szedtem-fõleg nem szteroidot-és másfél év alatt teljesen jól lettem.....igaz vannak visszatérõ idõszakaim,de szinten tartható és nem befolyásolja a mindennapi életem...
Nagyon gáz betegség de szinten tartható
Nincs jelen
#782 2010-03-06 08:50
- Elizabeth
- Tag
Kedves Szuszidi én is kérném a rajzot köszike
Nincs jelen
#783 2010-03-08 13:25
- Timcsi35
- Tag
Emmácska! a talpmasszázs mellett mit alkalmaztál még? diéta, életmódváltás stb?
Nincs jelen
#784 2010-03-08 17:40
- evicu
- Tag
Kedves Szuszidi!
Légy szíves nekem is küld el a rajzot, köszönöm!
Nincs jelen
#785 2010-03-09 05:21
- Szuszidi
- Tag
Kedves Evicu!
Mivel a IBD levelezõ rendszere nem tudja kezelni a csatolmányt dobj egy emailt legyél kedves!
Legyen szép napotok!
Nincs jelen
#786 2010-03-12 13:10
- Timcsi35
- Tag
Szuszidi! amiröl irtál moxa füstölö mi is használhatjuk? hol lehet beszerezni?
Nincs jelen
#787 2010-03-12 16:38
- Szuszidi
- Tag
Timcsi akkor elõször a moxa mi is az hogyan hat: A moxa alapanyaga a fekete üröm (Artemissia Vulgaris), amit még néhány kiegészítõ növényi anyaggal keverhetnek. A gyógyhatást a moxa elégetésekor részben az infravörös sugárzás, a helyi hõhatás és a keletkezõ illóanyagok bõrbe diffundálása fejti ki.
A MOXA OTTHONI ALKALMAZÁSÁT MINDENKI KÉPES MEGTANULNI.
Amennyiben megtanultad a használatát igen lehet használni. Addig nem szerezzük be a moxát amíg meg nem tanultuk!
Legyen szép napotok!
Nincs jelen
#788 2010-03-16 16:03
- zincõ
- Tag
sziasztok! nem tudom hallott e már valaki róla (mert én nem), van egy medál, ami...hát ez elég hosszú lenne, inkább olvassa el akit érdekel itt:
http://www.fusionexcel2u.hu/?module=termekek
a lényeg a lényeg, hogy én fogtam a kezemben egy ilyen medált, és engem már az meggyõzött, hogy megfogtam, csak az a baj, hogy nagyon-nagyon drága, de én nagyon szeretnék egy ilyet, és ha összefognánk és vennénk 4en vagy 5en, akkor úgy sokkal olcsóbb lenne, és ehhez keresek emberkéket...nem akarok gyõzködni senkit, mondjuk ha elolvasnám az oldalt engem se gyõzne meg...sok ilyen csodabigyó oldal van, csak én mint mondtam fogtam a kezemben is.
Nincs jelen
#789 2010-03-16 16:08
- zincõ
- Tag
ja nem tudtam hogy melyik témához írjam ezt be, de ha nem jó helyre, majd átteszik úgy is ha jól tudom :)
Nincs jelen
#790 2010-03-16 19:06
- Szuszidi
- Tag
Kedves Zincõ jó helyre írtad! Azt mondanám mivel ez vagyon írva" természetes ásványokból készült" (most a folytatással ne foglalkozzál ami mellé van írva). Minden természetes kõnek megvan a hatása más és másra hatnak a kövek ásványok. Pl: Obszidián: "Igen hatásos gyulladásokkal szemben. Fokozza a vérellátást, segíti az emésztõ folyamatokat, azáltal, hogy megerõsíti a beleket." Kombinálva megveszed a marok követ ami téged kiválaszt egy kõ 400 Ft megy felfele. Töredéke a 40 pár ezer forintnak. Ki kell próbálni.
Legyen szép napotok!
Nincs jelen
#791 2010-03-16 20:39
- zincõ
- Tag
köszi Szuszidi...de mi az ami engem kiválaszt? és hogy érted hogy kombinálva?
Nincs jelen
#792 2010-03-16 20:40
- zincõ
- Tag
úgy értem mit jelent az, hogy engem kiválaszt?
Nincs jelen
#793 2010-03-17 04:49
- Szuszidi
- Tag
Zincõ a linkre bökj az aláírásomban ott a Gyógyító kövek ásványok alapfogalmaknál megtalálod.
Legyen szép napod.
Nincs jelen
#794 2010-03-23 14:37
- zincõ
- Tag
senkit nem érdekel??? :-O :'(
Nincs jelen
#795 2010-03-28 18:50
- Frozina
- Tag
Sziasztok!
Ma hallottam életemben elõször a gyógygombákról a Vitál tv-ben.Varga Gábor hatóanyag kutató beszélt róluk, az interneten tovább kutakodva látom, hogy ez a gyógymód hazánkban nem túl régi, bár egy szegedi professzor kutatási eredményét Japánban régóta gyógyszerként használják.
Küldök egy cikket is, ez a vitaminokról szól, hát.. pont az ellenkezõje az eddig súlykoltaknak.
http://max-immun.eu/hu/news/show?id=71
Visszatérve a beszélgetésre, van olyan gomba, amit a krónikus bélgyulladások gyógyítására használnak. Hallottatok már róla, esetleg van valakinek tapasztalata? A Varga Gábor Németországban él és kutat, ott is használják ezeket a termékeket.
Nincs jelen
#796 2010-03-29 05:35
- Szuszidi
- Tag
Kedves Frozina!
Tibeti gomba. Nem tudom mond e ez neked valamit.
Ha nem beütöd a keresõbe s kiadott találatok közt megnézed. Én használom sõt néhány beteg társad is használja a fórumról (én adtam nekik). Ha akarnak õk is megszólhatnak nekik mik a tapasztalatuk.
Egy biztos engem elsõ lépésben kipucolt mint kéményseprõ a kéményt! :D Nekem most telt le az elsõ 20 nap most 10 nap pihenõ van.
Legyen szép napotok!
Nincs jelen
#797 2010-03-29 08:42
- Timcsi35
- Tag
nagyon érdekes, megnéztem.. de zavar az van megint:P
szóval gomba, de tejes nem?
kipucol de hogy? hasmenés formájában?
az megy gomba nélkül is:-(
légyszi irjatok személyes tapasztalatokat!! Köszi!
Akkor ha ez beválik, nem is kell a probiotikum??
Nincs jelen
#798 2010-03-29 10:10
- Frozina
- Tag
Nem hiszem, hogy a tibeti gomba és a cseppkõgomba vagy a hamvaskéreggomba ugyanaz. Ezek nem kefírgombák, ha megnézitek a termékeket és a kapcsolódó leírásokat. Van pár interjú és videó is található az interneten a kutatóval. Mindenesetre most nekem a Remicade, utána ez is egy alternatíva lehet. Addigra talán tapasztalat is lesz.
Nincs jelen
#799 2010-03-29 11:23
- monka
- Tag
Sziasztok!
Én ismerem a MaxImmun-os gombákat, sõt szedem is a Gastroanax nevût, ami kimondottan IBS-ben szenvedõknek ajánlott.
Korábban salazopyrint szedtem, 2 hét után kicsinálta a májamat, úgyhogy amíg helyre nem jött, Medrolt kaptam, fél évig. Négy hete hagytam abba, és most semmilyen gyógyszert nem szedek, csak a gombákat, Omega-3 halolajat és búzafûlevet iszom és ugyanúgy vagyok, mintha gyógszert szednék, szóval teljesen jól.
Nincs jelen
#800 2010-03-29 11:48
- Frozina
- Tag
Köszönöm monka, én is erre a termékre gondoltam. Azért írj késõbb is, ha van változás, ha nincs.
Nincs jelen