#11951 2010-02-17 00:30
- sziszi32
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Nita, jobbulást! Ettõl többet nem kívánhatok most neked!
Lisa, egy kicsit irigyellek, hogy ilyen szép dolgok történnek nálatok... nálunk legfeljebb annyi a hír, hogy újabb pirézcsalád költözött a faluba.. :(
Melcsi, sajnálom a bringádat, el tudom képzelni, mennyire rosszul esik a dolog!
Luci: hol vagy?
Felség: hamarosan válaszolok. Most túl kevés bennem a duracell. Minden téren.
Mindenkinek szép hetet! Már csak három nap, és megint hétvége! :)
Nincs jelen
#11952 2010-02-17 04:16
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Kicsit elfoglalt vagyok mostanság.Gasztródokinál voltam hétfõn laborom és minden ezzel kapcsolatos dolog rendben nyárig nem kell mennem hozzá.
Tegnap a szülõszobán voltunk a párommal!Majdnem szültünk de csak terheléses nst vizsgálat volt.Ez abból állt hogy kevés oxytocint kapott a párom.Fájások alatt vizsgálták a kicsi szívfrekvenciáit.Negatív lett így ráérünk a jövõ héten szülni.Még lenne 3 hét hátra de valószínûleg belemegyünk az orvos ajánlotta idõpontba.
Nita gyógyulj minél hamarabb vigyázz magadra.
Melcsi tudom milyen érzés, minket strandon fürdõruháig raboltak.
Norby Nelly gratula a közös bútorkoptatáshoz.
Most ennyi majd még jelentkezem és persze üzenek.
Sziasztok!
Szerkesztette: zolcsi (2010-02-17 04:17)
Nincs jelen
#11953 2010-02-17 10:47
- Melcsi_
- Tag
Üdv itthonról, az "élettársam" ma különösen aktív, ma csak 4x rohantam a porcellánhoz így ma megyek háziorvoshoz, jövõhéten meg labor és gasztrodoki. :( pedig azt hittem h ha nem is vagyok tünetmentes...de eddig azért már megtanultam ezzel együttélni..de ez már nem "titkos élettárság".
Zolcsi! Örülök, hogy mindannyian jól vagytok, gondolom mennyire izgultok, hogy már nincs egészen 3 hét vissza a szülésig. :):)
Ja és ok, Ti nyertetek a fürdõruháig való kirablásban....az azért nem lehetett kellemes. :S Hihetetlen milyen emberek vannak...
Nita, hogy érzed magad ma? Jobb egy icipicvel? :(
Lisa, klassz az új avatarod!
Geo vegyél vissza a hajtásból, nehogy baj legyen!
Állítólag pénteken lehet 11 fok "meleg" is, alig várom már, juhuuu.
Szép napot!
Nincs jelen
#11954 2010-02-17 11:58
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vagyok vagyok csak nagyon fáradtan igy nem sok kedvem van irni , de azért olvaslak ám titeket.
Sokat melózok és igen csak elfáradok estére.Ha szabad is vagyok akkor se tudok pihenni mert fõzés , takaritás no meg reggel korán kelés mert vinni a Rolit bölcsibe. szóval eléggé kivagyok.:(:(
Mindenkinek jobbulást kivánok aki szarul van!!!!!!!!
Zolcsi!
Nektek drukk a babához!!!!!!!!!:P:P:P:P
Na majd talán jövök még ma és amit igértem képet a Roliról a habfürdõvel azt majd felrakom.:P:P
Pénteken ha minden igaz tali van a felséggel bár majd valami bõ ruhát veszek és rakok valamit a fejemre mert ha meglát azt fogj a mondani , hogy milyen szarul nézel ki.:P:P:P:P:P
Nincs jelen
#11955 2010-02-17 19:05
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Amikor beleöntötte az összes habfürdõt a vizbe!:P:P:P
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A bölcsiben játszik.
<kép>
Nincs jelen
#11956 2010-02-17 19:13
- Nita
- Tag
Luci!
Azt a mindenit :) :) tud élni a gyerek :) Nagyon aranyos a képeken!
Nincs jelen
#11957 2010-02-17 20:26
- Kittus
- Tag
Luci: nagyon édes, aranyos. Ügyes volt :) Csinált magának habfürdõt :) Gondolom nagyon tetszett neki a végeredmény ;)
Nincs jelen
#11958 2010-02-17 20:36
- Györgyina
- Tag
Lucikám, akkor is a legédesebb kép a Rori és Marcuska. Tudod mire gondolok? Add át imádatos puszimat a Gyerkõcöknek és lassits.
Nincs jelen
#11959 2010-02-17 21:14
- Melcsi_
- Tag
Luci, Rolka még mindig iszonyat jóképû!!!!! :):):) És valóban tud ám élni! Csak így tovább kiccsávó! :D
Voltam ma házidokimnál, és amt öcsém kért tõle múlthéten labor beutalót ott is Crohn van írva K5090 és én meg ma mentem 3 receptért meg h írjon ki táppénzre erre a hétre most is mindenre Crohnt írt K5090-t de most vettem csa észre! :(:( Nagyon remélem, hogy ez csak véletlen hiba! :( Vagy tudnom kellene vmit?
Nincs jelen
#11960 2010-02-18 09:25
- Györgyina
- Tag
Melcsike, gyógyulj meg mihamarabb. Puszi.
Nincs jelen
#11961 2010-02-18 11:26
- Lisa
- Tag
Sziasztok
Luci: ez valami fantasztikus! :D Nagyon jók a képek!!! Az meg külön, hogy van NETED :P
Melcsi: gyors javulást kívánok!
Nita!
Hogy vagy? Igen ismerõs a zötykölõdés is, meg minden amit leírtál, nagyon szurkolok, hogy jobban légy és pasek külön kérdez mindig Felõled, és üzeni, hgy KITARTÁST!!!!!!!
Mindenkinek üdv.!
Nincs jelen
#11962 2010-02-18 11:42
- mamo
- Tag
Lisa!
nagyon tetszik az új képed, klassz.
Luci, a fiad egy tündér, tényleg szöke herceg.
Nita!
Biztos hamar meggyógyulsz, tudod jön a tavasz, nem betegeskedni!
Ez mindenkire vonatkozik. Rám is.
Vicaa!
Anna biztos hamar megszokja a bölcsit. Egy-két hét és megoldódik.
Azt mondják, mire ovis lesz, nem lesz beteges sem a gyerek. Legalábbis javul a dolog. Kitartás Nektek.
Szép napot
Nincs jelen
#11963 2010-02-18 11:44
- Nita
- Tag
Sziasztok! Mindjárt indulok a dokihoz..tegnap írtam neki mondta hívjam fel mert nem tetszenek neki a tüneteim. Elmondtam amit tudtam erre behívott :/ Majd kiderül tegnap azt hittem délután jobban vagyok kitaláltam vacsira egy jó kis banános isosurce vaníliás turmixot nem is volt vele gond semmi görcs hurrá...na ma reggel 5kor már görcs aztán óránként wc...a legrosszabb hogy semmi türelmem nincs olvasni így marad a tv tegnap pont mondtam itthon hogy ezer szerencséjük hogy nem én írom ezeket a sorozatokat mert ezen a héten vagy négy embert eltettem volna láb alól olyan jó hangulatba vagyok :) Borzalmasok ezek a mûsorok ez még külön kínzás és a reklámok közte.....brrrr
Ja és persze ilyenkor a szokásos keselyûk is megjelennek...mi lesz így veled? Miért nem hívod fel az ismerõsöm, ismerõsét akinek szintén valami ilyen baja volt és kapott vitamint meg teákat és tök jól lett! Te nem akarsz jobban lenni?! Meg a másik láttam: " Láttam õt nem is néz ki olyan rosszul??" Lisa súlyos testi sértésért mennyit adnak? :P Na szóval tök jól vagyok :) Öltözködöm aztán elindulok...majd jelentkezem. Menet közben remélem nem akadok össze semmi kedves ismerõssel :/
Nincs jelen
#11964 2010-02-18 11:47
- mamo
- Tag
Nita!
megértelek, én is hülyeségeket irok. Van egy jó sorozat a 24. nem unalmas.
Csakhogy már ne a betegségrõl irjak.
puszillak
Nincs jelen
#11965 2010-02-18 12:16
- Melcsi_
- Tag
Köszi Györgyina és Lisa! :)
Nita :D:D:D:D Full megértelek, most apuék akarják rámtukmálni ezt a gombát, kristálygomba?! már nem tudom a nevét, de itt a fórumon már régebben olvastam róla...Szóval õk (apuék) minden ilyesmit ki akarnak velem próbáltatni, én meg csak húzom a szám, de ha nagyon muszáj kipróbálom csak h elégedettek legyenek hogy legalább megpróbáltam... Egyénként olyan vagyok mint Te, kerülöm a jót akaró ismerõsöket...olyan sokat tudnak errõl az egészrõl, nem? (ez irónikus akart lenni, remélem érzed :D)
Majd mindenképp írj hogy mi volt dokinál, bár lehet hogy este felhívlak mostmár.
Mamo, jó látni hogy visszatértél a fórumra, amúgy szabad kérdezni hogy hogy-hogy meggondoltad magad?
Lisa+Dexter, láttam TV-ben a Bükkszentkereszti szánhúzó versenyt, tényleg jó volt, bár élõben tuti jobb lehetett, már csak azért is mert úgy lehetett lovakat simizni, imádom õket akármennyire is félek tõlük. :)
Nincs jelen
#11966 2010-02-18 12:23
- mamo
- Tag
Melcsikém!
Én nem mentem el a Fórumról, csak elvitték a gépet lepucolni. 3 hétig nem volt gépem.
Rémhírek terjedtek rólam?
Én lélekben is Veletek vagyok.
Remélem Te is hamar jobban leszel.
Akkor tudok többek levelezni, ha itthon vagyok, ha dolgozom este jövök haza késõn. Hétvégét elfoglalják iker unokáim, anyukám, család.
De itt vagyok.
Nincs jelen
#11967 2010-02-18 19:09
- Nita
- Tag
Na hazaértem épségben megúsztam nem is vettem észre eddig hogy a mertó szinte ugrál a síneken :) komolyan ijesztõ volt és nem kicsit rázós tisztára hánynom kellett a végére :) Azt mondta a doki amíg nincs lázam nem hányok addig ok. Megemelte a medrolt 40mg-ra ezt kell csökkentenem kétnaponta, ja és azt mondta csúnyán be van gyulladva és ha kibírom akkor ne egyek semmit csak táp és max keksz ez gyorsan javít. Megpróbálom kibírni szilárd kaja nélkül pár napig hátha, de ez gyilkos lesz :)
Melcsi! Tõlem húzhatják a szájukat, pont ma olvastam az IPM-be hogy az Aloes céget is megbüntették mert nem tudták alátámasztani azt a sok hülyeséget amit leírtak a löttyrõl! A gombás cucc (kombuka asszem) is terítéken volt már nálam én elszoktam ezeket mindig mesélni a dokinak aki csak fogja a fejét, bár sok mindenre azt mondja lehet enni-inni de nagy értelme túlzott haszna nincs.
Nincs jelen
#11968 2010-02-18 19:23
- Melcsi_
- Tag
Szia Nita! Sajnálom, hogy 40 mg medrolt kell szedned és ennyire rosszul vagy. Amúgy hol van nálad a gyulladás, tudod? Én meg mindig Titeket olvaslak a fórumon, hogy ki mivel próbálkozott így az alter módszerek közül és ugyebár eddig semmi Xtra, kiemelkedõ hatásról nem olvastam, pedig engem a pénz sem érdekelne, ha vmi mûködne, megvenném...így viszont ne nézzenek madárnak.
Kicsit morci vagyok...lett volna ma egy talim egy ffi ismerõsömmel, már javában úton voltam a megbeszélt talira mikor hív hogy nem indul a kocsija...kb negyedórával a tali elõtt....ja persze :) Nem érdekel leszbikus leszek most már... :D
Nincs jelen
#11969 2010-02-18 19:27
- Nita
- Tag
Melcsi_:) Édes ne csináld én már foglat vagyok :P :P
Nincs jelen
#11970 2010-02-18 19:30
- aiolosz
- Tag
Melcsi_ írta:
"...Kicsit morci vagyok...lett volna ma egy talim egy ffi ismerõsömmel, már javában úton voltam a megbeszélt talira mikor hív hogy nem indul a kocsija...kb negyedórával a tali elõtt....ja persze :) Nem érdekel leszbikus leszek most már... :D
A végsõ döntés elõtt, talán érdemes lenne egy utolsó kísérletet tenni, egy megbízható, idõsebb, sportos férfival...véletlenül ismerek egy ilyet ;) :D
Nincs jelen
#11971 2010-02-18 19:33
- Melcsi_
- Tag
Nita kicsim ez egy kegyetlen világ, manapság senkit sem érdekel ha a kiszemelt foglalt vagy sem, gátlástalanul levadásszák a kiszemeltet. Ha már foglalt vagy a szeretõ szerepébe még beleférek. ;)
Nincs jelen
#11972 2010-02-18 19:35
- Melcsi_
- Tag
Aiolosz! Engem mindigis vonzottak az idõsebb, tapasztaltabb, értelmes, okos ffiak....ellenálhatatlanok!!! :) :*
Nincs jelen
#11973 2010-02-18 20:37
- Györgyina
- Tag
húha
Nincs jelen
#11974 2010-02-18 20:46
- Melcsi_
- Tag
:d
Nincs jelen
#11975 2010-02-18 21:27
- Melcsi_
- Tag
Képzeljétek! Holnap kapok egy kiskutyát! Persze csak hogy vigyázzak rá 1 estét, mert barátnõmnek most van szülinapja és azt kapott a barátjától és mennek bulzni de nem hagyhatják egyedül, így elvállaltam hogy nálam lehet, egy kiskutyumutyra vigyázok és nálam alszik, tök jóóóóó :)
Szerkesztette: Melcsi_ (2010-02-18 22:52)
Nincs jelen
#11976 2010-02-18 21:28
- mamo
- Tag
Melcsi véged van, majd nagyon megszereted.
Nincs jelen
#11977 2010-02-18 21:34
- Melcsi_
- Tag
Tudom mamo :( Ez az én nagy hibám, ezek a kis plüssök mindig úgy a szívemhez nõnek. :( imádom õket!!!! Sebaj, legalább 1 napig boldog lehetek :)
Nincs jelen
#11978 2010-02-18 22:40
- Geo73
- Tag
Hú, micsoda évõdések zajlanak itt. Melcsi, akkor most nem tudom, hogy tapasztalt középkorú gentlement, vagy egy tûzrõl pattant menyecskét kívánjak neked!? Bár látom az ágyadba egyelõre csak a kiskutyát engeded. :P
Nincs jelen
#11979 2010-02-18 22:50
- Melcsi_
- Tag
Geo :D:D:D:D:D:D:D:D:D A kiskutyák nem vernek át, nem hazudnak és tele vannak szeretettel, lehet õket nem imádni? Hát az biztos hogy holnap egy kis szõrmókkal osztom meg az ágyam, már elõre látom, hogy együtt vacsizunk, filmezünk, majd alszunk....jesszusom remélem nem leszek majd egy egyedülálló öreg hölgy 8 macskával áááááá :D
Nincs jelen
#11980 2010-02-18 23:19
- Geo73
- Tag
Melcsi_ írta:
Geo :D:D:D:D:D:D:D:D:D A kiskutyák nem vernek át, nem hazudnak és tele vannak szeretettel...
Kétségtelen, ebben van valami. Azért hagyd a kutyinak, hogy filmet õ válasszon ;)
(Nyolc macska azért egy kicsit sok, vagy nem?)
Nincs jelen
#11981 2010-02-19 00:10
- Melcsi_
- Tag
Geo73 írta:
Kétségtelen, ebben van valami. Azért hagyd a kutyinak, hogy filmet õ válasszon :)
(Nyolc macska azért egy kicsit sok, vagy nem?)
Ok, választhat filmet :D Amúgy nem tudhatjátok, de kiskoromban az összes kóbor macskát kutyát hazavittem, anyuék nagy örömére, így nem lenne meglepõ ha 8 macsekom lenne, simán össze tudnék gubázni annyit! :D
Adóm 1%-át is vmelyik menhelynek szeretném adni.
Holnapi kutyázásról majd teszek fel képeket. :)
Nincs jelen
#11982 2010-02-19 07:10
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Melcsi: kíváncsian várom, hogyan alakul a napod és az estéd egy kiskutyival. Tényleg olyan jó, fõleg aki nem tapasztalhatja meg nap mint nap, hogy menniy szeretetet tud adni egy kiskutya! És ha nagyon jó lesz, hogy nem egyedül vagy, akkor nem akarsz Te is egy kiskutyát Magadnak? Vagy úgy vagy vele, hogy nemigazán ilyen helyre való, hanem inkább térre?
No mindegy, azért kíváncsi vagyok, a képre fõleg! Menniy idõs?
Szerkesztette: Lisa (2010-02-19 07:10)
Nincs jelen
#11983 2010-02-19 09:05
- Melcsi_
- Tag
Szia Lisa!
Ne tudd meg, én is annyira izgulok, teljes extázisban vagyok, h ma egy kis csöpp kuttyra kell vigyázom. :) Ezek a szõrpamacsok mindig rabul ejtik a szívem.
Volt sok állatom, több kutyum és macsekom, de sosem nálunk, mert mi nem kertes házban lakunk, így mindig vagy apunál (elváltam a szülõk) vagy nagyimnál voltak elhelyezve, kivéve az exteknõsöm.
És mivel már én is 5 éve Óbudán élek, ide sem szeretnék kutyut v macskát.....nincs kert az 5. emeleten lakok/laktam és ez kínzás lenne egy állatkának...amúgy márc. végén költözök saját lakásba de az a lakás is az elsõ emeleten van így ott sem lesz kuytum, amúgyis 9 órákat dolgozom, 1,5-1,5 órám elmegy ingázással majd, nem lenne jó neki. Így viszont kiélem magam az ismerõseim kutyujain akik imádnak engem és én még jobban õket. :)
Telefonos képeket készítek majd, sajna én gépem Monoron van. :) Amúgy nem tudok semmit a kis jövevényrõl, csak h kicsi és h fekete-fehér színekben pompázik. :D
Szerkesztette: Melcsi_ (2010-02-19 09:06)
Nincs jelen
#11984 2010-02-19 09:27
- Lisa
- Tag
Melcsi: valahogy erre gondoltam én is, hogy Te sem szeretnéd, hogy egy kutyuli egész nap egyedül legyen egy "nem kertes házban" és várja a gazdit. Szegényke bizti begolyózna. Pedig sokan nem így gondolkodnak, a magam részérõl szerintem ez a jó hozzáállás.
Akkor külön is kívánok Neked csudi jó és izgalmas napot. Játszál sokat vele. :D
Amúgy egy állat nagyon sokat segít a betegségben is, az én kis Lisam nagyon sokszor ült a betegágyamnál és "vígasztalt" na persze nem szóval, de mikor látta, hogy annyira fáj majd megdöglök akkor mindig jött és dugta a kis buksiját hozzám.
A lényeg, hogy szép napot,és MINDENKINEK!!!!
Nincs jelen
#11985 2010-02-19 09:56
- Melcsi_
- Tag
Lisa: Szerintem is kínzás egy kutyut lakásban tartani és ezenfelül még egyedül is hagyni egész napokra....Sajna itt Óbudán összes szomszédomnak van valamilyen kutyája és a legdurvább hogy ilyen nagyobb testûek is mint pl husky....:(
Tényleg sokat tudnak segíteni a betegségekben is. Jó h van kutyud! :)
Majd 1x ha lesz családom...:P
Nincs jelen
#11986 2010-02-19 15:50
- Melcsi_
- Tag
a kis szaros nunis, tehát lány, 7 hetes és még nem szobatiszta és már elég hangosan tud ugatni :) Ennyit tudtam meg róla, neve még nincs. A Mona és a Dara név között hezitál a gazdája, addig én "gyere ide"-nek fogom hívni :D
Jajj, már úgy izgulok. :)
Nincs jelen
#11987 2010-02-19 16:06
- Nita
- Tag
Elmagyarázná valaki az én kedves kis vizslámnak is hogy a kutyát lakásban tartani kínzás?? :P
Most hogy egy hete itthon vagyok csak pisilni hajlandó kimenni, ha végzett azonnal sikíííít az ajtóban hogy be akar jönni! Teszem hozzá fûtött teraszon lenne, egy puha szivacson ami pont a radiátornál van egyébként, itt bent meg a kövön és pokrócon alszik :) Totál vérig van sértve ha elmegyek és addig ki kell mennie :)
De az tény hogy nagyon aranyosak tudnak lenni :D
Nincs jelen
#11988 2010-02-19 16:10
- Melcsi_
- Tag
:d
Nincs jelen
#11989 2010-02-19 16:14
- aiolosz
- Tag
Melcsi_ írta:
"...A Mona és a Dara név között hezitál a gazdája, addig én "gyere ide"-nek fogom hívni :D..."
Melcsi, tessék befolyásolni a gazdit, csak a Mona név a nyerõ :)
Mona
Nincs jelen
#11990 2010-02-19 16:24
- Melcsi_
- Tag
Aiolosz, szerintem is!!!!! :) Amúgyis milyen gagyi név már h Dara :D Megérdemli a kiccsaj a Mona nevet. :)
(U.I. tetszik az énekes haja, bongyori haj az egyik gyengém) :)
Nincs jelen
#11991 2010-02-19 17:45
- Melcsi_
- Tag
Nem jöhet a kutty mert csak 1 oltást kapott eddig....úgy utálom ezt....tegnap is ma is.....GRRRRRR semmi nem jön össze...
Nincs jelen
#11992 2010-02-19 19:47
- pasek
- Tag
Sziasztok!
Meg lettem róva, hogy ezer éve nem írtam a fórumra :(
Az anti-szmájli annak szól, hogy ez sajnos igaz :( :(
Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy kissé megváltozik a munkám, és ezzel sok minden más is, de hál' Istennek csak ideiglenes.
Viszont mint tudjátok, van egy megbízható informátorom, akitõl mindenrõl értesülök, úgyhogy a szellemem itt lebeg.., mert ugye Júlia nem akar a földön járni.
(nagyon sokadszorra) ígérem, hogy nem hanyagolom az kedves társaságotokat, remélem be is tudom majd tartani :P
Annyi mindenkinek tartozom már írással, hogy ha a személyek darabszámát milliókra váltanám....
Trehány módon csak kicsit olvastam vissza.
Vica
örülök, hogy élvezed az új hétköznapokat, és Annácskának kitartást kívánok a bölcsihez, de legfõképpen egészséget!!!
Geo
hallom hogyan alakulnak a dolgok közted és a dokik között, mondd el mihez szorítsak, és azt kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan Neked a legjobb!
Nita
ha segít, akkor felveszem Veled együtt a harcot, én készen állok egy közös tápszerezésre, bár most híztam 1 kiló 48 dekát, de ez nem tántorít el, nutri (isosource) forevör!!
Most lettem letolva, hogy miért csokit ettem, miért nem sütit, de mostanság olyan ellenállhatatlan piros balaton szelet lázban élek, hogy napi 2-3 nélkül rosszul érzem magam. Ünnepélyesen megígérem, hogy eszek sütit is, és mérlegre csakis reggel állok, nagyobb dolgom után, hogy ne legyen hamis az eredmény :D
Melcsi
nálunk is eboltás volt tegnap, a Fickó nevû ördögfajzat kapta meg a 3. gyerekkori oltását, immár tinédzser korba lépett. A lovas szán verseny valóban élõben szép és élmény volt, pláne hogy volt egy 10 éves kiccsaj, aki egy póni fogattal indult, õ hajtott, apukája volt a segédhajtó. Engem az egész szánkóversenyen a sült tök indított meg :P ugyanis félek a lovaktól, de Lisa elõtte héten elvitt lovas szánkózni, mondhatom bevittek az erdõbe, de csodálatos volt, a hajtó énekelt nekünk, esett a hó, sötétedett és suhantunk a fenyvesben. Eszembe is jutott Egy Léna nevû lány, persze csupán Dimitrij oldalán. :D
Most lettem megkérve, hogy kapcsoljak zenét, találomra Linkin Park-ot indítottam, most valahogy jól esik, bár a napokban Mastodon mérgezést kaptam, lelkemnek most az ilyenek kellemesek :S
Lisa üzeni
a lányoknak, hogy jó leszboszinapozást, "gondolva van rájuk"
Jómagam pedig jövõ péntekre vagyok hivatalos a II. Telephelyre, kapok pár kancsónyi kontrasztanyagot a legjobb évjáratból, majd csõbe bújok és lesz egy új DVD-m pasekbelül címmel.
Remélem addig még sikerül jelentkeznem, ha nem, akkor majd a DVD birtokában, és szemérmetlenül kitárom elõttetek a belsõ világom..
Jó éjt mindenkinek!
Nincs jelen
#11993 2010-02-19 20:15
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Köszönöm mindenkinek a Roli nevében is!:P:P:P
Az igaz , hogy õ élvezte , de az apja már nem annyira , fõleg amikor ki kellett mosni a kádat és nem akart lemenni a hab.:P:P:Phála én ebbõl kimaradtam mert melóztam és mire hazajöttem rend volt.:P:P:P:P
Lisa!
Köszi szépen , mi is gondolunk rád de minmdenki otthonról mert nem taliztunk ma.:(:(:(:(:(:(
Chromom kicsit szórakozik velem , de ez attól van , hogy kimerült és fáradt vagyok. egy jókora alvás már rámférne.:P:P
Tegnap reggel korán keltem mert reggel vittük a Rolit bölcsibe majd irány a parlament.Parlament látogatáson voltunk majd éppen hogy beértem a melóba és 10 ig meló.Sok meló volt és még egy új lányt is bekellett tanitanom.:P:P
Ma reggel megint korán kelés Rolit 8-ra vinni bölcsibe és ott voltunk 12-ig mert farsang volt nekik.Nagyon aranyosak voltak a Roli volt a kalóz.:P:P:P
Holnap nagyon egyszerû kaját csinálok és egész nap pihenni fogok már ha a gyerekek hagynak.:P:P
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok!!
Ime a szõke kalóz!:P:P
<kép>
<kép>
<kép>
Nincs jelen
#11994 2010-02-20 06:38
- Geo73
- Tag
Pasek, kösz az együtt érzést, a megfelelõ sebész már megvan, ahhoz szoríthatsz, hogy a megfelelõ szerszámokkal megszereljen odabent!!! :)
Itt is(!!!) leírom, hogy azért csak takarékon a munkát - tudom, hogy hajlamos vagy a 150%-ot teljesíteni, bár az már az ötvenes években sem volt annyira trendi. Ne hagyd magad kihasználni, én tudom mirõl beszélek!!!
Nem tudom, hogy CT-d, vagy MR-ed lesz jövõ pénteken, de legyél majd híradással, hogy szép rózsaszín-e odabent minden!
Luci, Roli nagyon klasszul néz ki, mint hét tenger ördöge, és még a három napos borosta is nagyon jól áll neki. ;)
Melcsi sajnálom, hogy a kutyás kaland meghiúsult, de biztos adódik még alkalom, hogy vigyázz a kis szõrmókra. Amúgy jó olvasni, hogy így állsz hozzá a kutyatartás kérdéséhez.
Nincs jelen
#11995 2010-02-20 08:44
- roor
- Tag
Halika!
Luci:iszonyatosan édes a szõke kis kalóz!!!!!!!!:D:D:D:D:D
PasekLisa:irigykedtem is rendesen mikor halottam a tévében hogy milyen rendezvény van nálatok!:D
Hm..... :D:D:D:D
Velem semmi különös,evés,punnyadás,meló,lustisláblógatás.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#11996 2010-02-20 15:59
- pasek
- Tag
Geo!
Kívánom legyen olyan a sebészed munkája, mint a jó szigetelés. Mikor szigetelõ cégnél dolgoztam, a fõnököm mindig mondta, hogy a 99%-os munka még nem ér semmit, mert attól a tetõ még beázik, szóval legyen minden 100%-os!!
Én meg nem szeretném magam kitenni mindenféle mágneses rezonanciának, választok helyette röntgensugarakat :D, szóval CT-re megyek.
Munkát illetõleg pedig lehet van benne valami, hogy Sztahanov elvtárs valahol megtalálható a felmenõim között..
Nincs jelen
#11997 2010-02-20 17:40
- Nita
- Tag
Kukk!
Na nálam is lehet ilyen felmenõ asszem:) Egy hete döglök itthon, pénteken négy kollégának mondtak "ideiglenes" búcsút, most nem voltam közte...de ki tudja ha így folytatom tovább. Hétfõn inkább bekúszok dolgozni majd elvegetálok valahogy. Borzalmas nyûgõs vagyok kaja nélkül, nem tudom ha még dolgozni is kell közben hogy bírom majd. Ma banános-isosoure turmix volt meg egy kis lágy tojás reggel, most meg ettem üres krumplipürét. Pasek nyomom a tápot, de most mértem 51 kiló vagyok egy hete még ez több volt hárommal. Az a baj ezekkel a tápokkal rájöttem hogy alapjában mind "édes" íz értitek..én meg ennék már valami sósabbat, pl körömpöri, pacal :) De ma asszem vacsira csinálok egy vízben megfõzött grízt és abba belekeverek egy csokis tápot remélem hasonlítani fog a "tejbegrízre" :)
Melcsi! Sajnálom ahogy lemaradtál a kutyáról :/
Nincs jelen
#11998 2010-02-20 17:52
- Norby1
- Tag
Ha jól tudom létezik csirkés és gombás ízesítésben táp :P
Nincs jelen
#11999 2010-02-20 18:30
- pasek
- Tag
Nita,
nutrison powder:
színtelen szagtalan szúrós szagú aldehid
Lehet sózni is.. :)
Nincs jelen
#12000 2010-02-20 18:53
- Nita
- Tag
Pasek! Hogy ez milyen kívánatosan hangzik aztaaa :P Szúrós szagú na errõl tudnék most mesélni :) :)
Norby! Csirkés gombás? És ez folyékony állagú ? A fene tudja jövõ hét péntekig kell így diétáznom lehet már addigra azt is megkívánnám :)
Nincs jelen