#12001 2010-02-20 19:43
- judy1981
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Hali!
Jó régen jártam itt, de hát....
Zolcsi: ne felejts el szólni, ha már 4 tagú lesz kis családod :D (Pár hete én már láttam 4D-s képet a kis törpérõl.)
Melcsi: a pasik már csak ilyenek. Az én emberem is azt mondta a húgomnak, hogy a pasik mind disznók. (Persze a jelenlévõk mindig kivételek, így Õ is.) :P Azért kár lenne átállni a másik oldalra.
Lisa: napok óta íródik a válasz. Egyszer elkészül.
Luci: nagyon édes a kölyök :D
Geo: én is kívánom, hogy jól felszerelt sebészed legyen. De mikor is késel meg?
Nita: gyors állapotjavulást neked. Annyit írtok itt a tápról, hogy megkívántam egy kis csokis isosource-ot gabonapehellyel.Tudom, beteges, de fincsi :P Vaníliás is van (havernak nem ízlett), csak banánom nincs :P Nurtidrink-ben/Ensure-ban van gombás, és ha jól tudom, húsleves ízû is. Vagy ízesítetlen isosurce+delikát.
Mindenkinek, akinek szüksége van rá, jobbulást, és szép napot. JÖN A TAVASZ :D:D:D:D:D
Nincs jelen
#12002 2010-02-21 08:13
- Geo73
- Tag
Pasek, kösz szépen!!!! Azért akkor megkérdezem még a sebészt, hogy rendelkezik-e hideg-, melegburkolói szakvizsgával is. :)
Judy, még nincs konkrét idõpontom, de valószínû néhány héten belül meg lesz. Remélem Te most jól vagy!!! Az ORSZI-ból jött már vmi?
Nita, azért gondold át azt a munkát, ha még nem vagy jól, mert aztán a végén hosszabb idõre kiüthet a betegség. Fõleg jó vigyázni, ha még a jövõhéten is szigorú a diétád!!!
Mára még jó hétvégét mindenkinek!!!
Nincs jelen
#12003 2010-02-21 09:03
- Györgyina
- Tag
Geo73 egy kalappal, ha burkoló a sebész, ha nem. Judy, okoska, pusz, Nita jobbulást. Sziszi, hiányzol.
Nincs jelen
#12004 2010-02-21 12:44
- Vicaa
- Tag
Hu, volt termés rendesen, mióta nem voltam!
Elõször is, Nita, jobbulást Neked, tudom, hogy manapság milyen fontos az ember állása, de azért mégis gondold meg, hogy tényleg bemész e ilyen állapotban. Erõsödj, erõsödj, és kitartást a diétázáshoz!
Zolcsi, mindig figyizem a híreket Rólatok, várom a jelentkezést és a kis jövevénykét!!!!!
Luci, csúcs a kisfiad!!! A habos kép pedig... :):):):) Magam elé képzeltem rögtön a fürdõszobátokat és ezt az óriási habtengert :):):) A kalózos képeken pedig igazi vagány kiscsávós! :) Nagyon sokat nõtt, nyúlt mióta nálatok voltunk!
Geo! A mûtéthez egy egész Kárpát-medencével kívánok neked, és ahogy Pasek is írta 100%-os munkát végzõ orvost!
Lisa, Pasek, nagyon klassz lehetett a lovasszánkózás, nem szeretem a telet egyáltalán, de ez még engem sem hagyott hidegen! Nem csináltatok képeket? Pityesszel, kutyukkal mizujs?
Pasek szorítok neked a jövõheti CT-hez, de legfõképp ahhoz, hogy jól legyél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Judy, magadról nem írtál, feltételezem, hogy ez azt jelenti, hogy jól vagy! Ugye???? :)
Roor, további jó lustiláblógatást ésatöbbit ;) :)
... és akit nem is említettem, puszi mindenkinek, és sok ilyen szép tavaszias napot, mint a mai! :)
Nincs jelen
#12005 2010-02-21 13:03
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Olyan gyönyörûen süt a nap :) Ettõl nekem is jobb a kedvem. :)
Holnapra kérek szépen sok drukkot, idei elsõ próbálkozás lesz Analízisbõl. :S Tanulok ezerrel, mint a kisangyal, de annyira félek... :/
Mindenkinek kívánok a szabadban tölthetõ csodás napot! Élvezzétek ki :) A Frici cicám nem hajlandó bejönni a garázsba, mert kint hempereg a napon :) Jól teszi :)
Kittus
Nincs jelen
#12006 2010-02-21 13:40
- Norby1
- Tag
Huha lehet itt a tavasz :D
Nincs jelen
#12007 2010-02-21 17:28
- roor
- Tag
Halika!
Vicaa:nagyon köszönöm,lesz is.:D:D:D:D:D
Valóban itt a tavasz.Legalábbis ajánlom neki!:D:D:D:D
Kicsit furi hogy kinézek és nem fehér minden,meg hogy csivitelnek a madárkák,de hajrá!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#12008 2010-02-21 18:46
- Melcsi_
- Tag
Kittus! Megy a drukk analízis vizsgára, csak ügyesen, you can do it!!! :)
Judy, isten ments a haverjaimmal együtt járni csajozni, nem térek át az õ oldalukra...:D
Tegnap még csak-csak éltem, ma full dögrovás...ha 7x nem voltam wc-n 1x sem, semmi nem maradt meg bennem, van bennem 3 reasec és sajna úgy döntöttem h 8 mg medrol-t be merek venni, bár lehet h most kevés de dec. óta nem kellett hozzá nyúlnom, most sem akartam, de holnap 7re laborba kellene mennem vérvételre ami felejtõs...majd kedden. :( de jó volt az utóbbi 1,5 -2 hónap "tünetmentesség" :( félek..
de nem síránkozok. :(
Nita te hogy vagy?
Geo te pedig mindenképp írj ha többet tudsz a mûtétedrõl! Vigy magadra.
puszi mindenkinek
Nincs jelen
#12009 2010-02-21 20:11
- pasek
- Tag
Kedves tavaszvárók!
roor,
jó volt olvasni, hogy kinézel, semmi fehérség, madarak csivitelnek, erre nagy sóhaj és az itteni állapot:
reggelre kb. 10 cm friss hó, újrafejlõdött vastagkolbásznyi jégcsapok és úgy lefagyott a járda, hogy mikor este mentem reszelt túróssal a kezemben, hogy széjjelcsapjak a patkányok között (mert megint vannak, csak tudnám hogy Holle anyó küldi e õket) - hát majdnem megmutattam a gumicsimmám talpát a jó öreg Holdnak, ugyanis "..megcsuszandék és ejtém alá vala az mennyeknek kulcsát.." (uristen@menny.hu -ból idézet, akit érdekel keressen rá egy videomegosztón)
Viszont ma sütött a nap is. Ki is vittük Pityeszt napozni egy kicsit, mert télen "szobakakas" volt, a hóba nem engedtük ki, nehogy megfázzon. Viszont mutatkoznak rajta gazdagon az egyedüllét és a tesztoszteron túltengés jelei, mert ha kinn van a kis lakosztályából hát igen menekülni kell elõle. Kicsit ugye vak, de ez nem zavarja, 3 lépésbõl gyorsul 100-ra, múltkor úgy megszívatott, hogy csak röhögtem magamon. Röhögtem volna, ha rá nem fagy a mosoly az arcomra. Benyitok az alsó helységbe, Pityesz benn garázdálkodik épp. Meglát(ja a körvonalam) és ALARM BETOLAKODÓ!!! repül felém szél sebesen. Oldalra fordultam, testsúlyom a bal lábamon, jobbat térdbõl felhúztam így védtem magam.. A védelem nem lett 100%-os, mert a támaszkodó bal lábamba beleszállt 100-al, de úgy hogy a két lába elõre nyújtva, brúszlí és dzsekicsán lehidalt volna a mozdulattól. Szinte látom magam elõtt azt a fajta trükkfelvételt, mint a Mátrixban, egy kakas úszik a levegõben, taraját lobogtatja a menetszél, célpontja (azaz én) fejében egy pillanat alatt lejátszódik élete filmje majd iszonyatos csattanás, deformálódnak a szövetek.
Jobbára persze az enyéim, mert Pityesz rendelkezik két akkora sarkantyúval, mint a kisujjam utolsó ujjperce, magyarul ezt a találkozást rendesen megszívtam.
Vérzõ sípcsonttal vert seregként kullogtam ki az udvarra, de bosszút nem forralhatok, fejbe nem rúghatom így hát aranyszabály: Pityesszel nagyon óvatosan.
..s ezt tapasztalta már Fickó is.
Kis kitérõ után továbbra is azt kell mondjam hogy irigykedünk a tavaszra, egyszer ide is elér, de addig még van pár hónap :P
Nincs jelen
#12010 2010-02-22 18:09
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vicaa!
:P:P:P
Te sem irtál semmit magatokról tehát jól vagytok??!!:P
Geo!
Kéz és lábtörést!!:P:PDrukk-drukk-drukk
Nita!
Mentél ma melózni???Ha igen birtad is????
Lisa és Pasek!
A reszelt túróst ne a patkánynak csináljátok már mondtam hanem nekem.:P:P:P
Esett a hó????Már megint???
Na ennek mostmár nem örülök és remélem , hogy végre vége lesz már a télnek!
Különben minden oké nálatok?????
Lisa! Tanulsz még??????:P:P:P
Nálam mindn oké azt leszámitva , hoyg 3 napot itthon feküdtem lázasan.:P:P
De ma már csak pihikéztem hiszen holnap megyek melózni.
Különben minden oké!!:P:P:P
Melcsi!
Az a gomba a kristálygomba és én ittam is egy darabig , de most van megint belõle ugyhogy megint csinálom és iszom.Kárt nem okoz és komolyan mondom én jól éreztem magam tõle amig ittam.:P:P:PVeszteni valód nincsen ha te is kipróbálod.
Nincs jelen
#12011 2010-02-22 18:38
- roor
- Tag
Halika!
Pasek:vidd a tavaszt,kérem a méregmentes reszelt túróst érte!!!!!:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#12012 2010-02-22 19:17
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Roor!
Leszállni a túrósról az az enyém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:P:P:P:P:P
Talán hiznék tõle rám férne néhány kiló mert már lassan a ceruza mögé is eltudok bújni.:P
Nincs jelen
#12013 2010-02-22 19:19
- roor
- Tag
Halika!
Osztozhatunk,ez az uccsó ajánlatom.:D
És hogy adok párat fölös kilómból.:D:D:D:D:
pá
Nincs jelen
#12014 2010-02-22 19:21
- pasek
- Tag
Raknánk el szívesen a reszelt túrósból, de mire találkozunk, az hogy nézne ki!!
Lisa ígéri, legközelebb ha megyünk, túrós nélkül be se tesszük a lábunkat!!
Tavasz ide vagy oda, itt a változatosság kedvéért ismét havazik, de nem csak úgy szálingózósan, hanem.. ááá, na mindegy, nyakig ülünk a hóban grrr..... (bocs Lisa, Te szereted a telet és a havat, de nem sok ez már egy kicsit??? :) )
Reszelt túróst sajnálom hogy említettem, írhattam volna csalétket is, de ha ezt szeretik a legjobban, necsoda, a patkányok is tudják mitõl döglik a légy..csak én nem, hogy mitõl döglik a patkány :(
Most gondolhattok minden rosszat rólunk, hogy milyen gondatlan gazdák vagyunk, amiért hagytuk így elszaporodni ezeket a rágcsálókat, de nem tehetünk róla, jönnek mintha csõbõl folynának ki, pedig csak 12 tyúk és egy Huba van kinn az udvarban, mi lenne, ha tényleg tartanánk állatokat!!
Amúgy ma beújítottam, voltam a gazdaboltban.
Tudjátok én oda járok shoppingolni :P
Vettem egérragasztót. Azt mondták olyan erõs, hogy a macskát is megragasztaná. Egy falapra kell felkenni, miután kierõltettem a tubusból. Ha valaki emlékszik a túrista krémre, hogy azt milyn furfangokkal lehetett kiimádkozni a tubusból, na azt szorozza be 5-6-al, ez olyan nehezen jön ki. Elkenni a falapon izzasztó meló volt, közepébe egy szelet nem mondom ki mit tettünk és bejöttünk vacsit készíteni, meg felfalni.
Tojásos nokedlit csináltunk, a tyutyuk gondoskodtak alapanyagról; elfogyasztottuk és kimentünk "ellenõrizni".
Természetesen a biztonság kedvéért felhúztuk a két patkányfogót is.
Mondanom sem kell, hogy a ragasztót összejárkálták és mindkét fogóból kiették a nem mondom ki micsodát, de egyiknek se görbült még egy bajsza szála sem.
Pedig már úgy elterveztem, hogy ott könyörög az életéért a beragadt bestia, én pedig könyörtelenül lesújtok a trabant ajtóból készült hólapáttal..
Dexter beindult bennem, reszkess Lisa!! :P
Szerkesztette: pasek (2010-02-22 19:23)
Nincs jelen
#12015 2010-02-22 19:28
- Norby1
- Tag
Lassan lehet küldeni hozzátok a green peace aktivistákat Tuti lecsuknának titeket tömeges állatmészárlás miatt
Nincs jelen
#12016 2010-02-22 19:28
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Roor!
No jól van egye fene a tiéd a fele.:P:PDe scak ha adsz pár kilót mert ez igy nem járja.:P:P
Pasek!
Nyugodtan kimondhatod!!:P:P:P
Azért jönnek mindig többen és többen mert tudják milyen finom a tudod nem mondom ki micsoda.:P:P:P
Nincs jelen
#12017 2010-02-22 19:42
- pasek
- Tag
Norby
a sorozatgyilkosok.hu -t szoktuk olvasgatni esténként,
Dexter idei évad még be se indult,
amúgy meg a zöldborsósok jöhetnek bátran, adunk nekik egy-két családot :P
de tudjátok mit, most azonnal kimegyek a trabant ajtóval, kimegyek én, de ki ám
Nincs jelen
#12018 2010-02-22 19:51
- Lisa
- Tag
Sziasztok
naaaaháááát, úgy nézz ki lassan megesznek egy tepsi "tudjátok mit" és egy hulla sem. Ez már kész. Szóval mi sütünk a "háziállatoknak" reszelt túróst, szép mi :D :D :D
No mindegy ez van. Csak nem tudom láttatok Ti már egy patkányfogót felhúzva, mert mi k...a nem értjük, hogy tudja leenni róla a kaját .. mikor felhúzzuk, arra is kell figyelnünk nehogy eltüsszentsük magunkat, mert lecsapódik, Õ meg vígan falatozik, ja és persze jókat röhög rajtunk... :(
Nincs jelen
#12019 2010-02-22 21:27
- zotyesz
- Tag
Üdv mindenkinek
Pár szót írnék magamról megvagyok köszönöm szemem javulgat bár a szemnyomás még mindig nem az igazi.Crohnilag aránylag jól vagyok most híztam is pár kilót.Netem passz hogy mikor lesz...de majd kelentkezem.
Hölgyeknek puszi Uraknak pacsi ;)
Nincs jelen
#12020 2010-02-22 22:18
- timilány
- Tag
steroidot szedsz azért sikerûlt hiznod ne hari hogy meg kérdezem
Nincs jelen
#12021 2010-02-22 23:07
- zotyesz
- Tag
Szia. Nem szedek szterót. És nem haragszom. Jó egészséget Timilány.
Nincs jelen
#12022 2010-02-22 23:21
- Nita
- Tag
Sziasztok! Voltam dolgozni, élek...a mai menü elég kevés volt kopog a szemem erre olvasom, hogy Pasek-Lisa nem mondom ki mivel hizlalja a "házi állatokat" :P Csodálkoztok hogy ilyen sokan lettek hol máshol lenne ilyen jó dolguk ? :D Ja és még kicsi ragasztós bakancsokat is csináltál nekik így még technikásabban közlekedhetnek a jégen :) Nem kéne inkább egy jó kis macskát beszereznetek?? Valami éhes menhelyest hozzatok az örülne a túróval töltött husikának :P
Nagyon rosszul alszom a szteroidtól fõleg éhesen...de megyek megpróbálom mert holnap hulla leszek.
Puszi nektek! Zotyesz örülök, hogy alakulsz!!!
Nincs jelen
#12023 2010-02-23 05:32
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Ma lesz a "NAGY" nap.
Szorítsatok nekünk.Délután 3-ra kell mennünk a kórházba.
Addig is minden jót mindenkinek.
Nincs jelen
#12024 2010-02-23 07:31
- Györgyina
- Tag
Szia Zolcsi
Szorítunk nektek Zotyesszal és várjuk a híreket .
Nincs jelen
#12025 2010-02-23 08:50
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Zolcsi: remélem megkaptátok az üzit tegnap, ha nem akkor itt is NAGYON DE NAGYON VELETEK VAGYUNK!!!!!
Türelmetlenül várjuk a híreket!!!
Lisa és pasek
Nincs jelen
#12026 2010-02-23 09:23
- Norby1
- Tag
Zolcsi szorítunk nektek
Nitának igaza van én is oda mennék lakmározni ahol finom csapdákat raknak ki. Szerintem ezek a rágcsálok már biztos valami új faj és megtanultak gondolkodni :P Lehet az erdõ mélyén van egy labor ahol titkos patkány kísérletek vannak és hamarosan a patkányok uralomra tõrnek !!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#12027 2010-02-23 09:51
- zolcsi
- Tag
Még dolgozom.Délután 3-ra kell mennünk.Mindenképp üzenek.És Lisa drága megkaptam aranyosak vagytok.:D
Nincs jelen
#12028 2010-02-23 09:55
- Lisa
- Tag
Zsenikém! Nem titok, hogy a patkányok igen értelmes lények, és képesek teljes mértékben alkalmazkodni a körülményekhez, és túlélni mindent. Továbbá vannak olyan okosak ( a tapasztaltabb öreg patkány), hogy ha meglátja, hogy baj van...
Amúgy meg nem sokára március 1 je lesz! Gondolom, hogy készültök! Biztos jó lesz Nektek már a hét is :)
Igen-igen lehet, hogy a finom falatok miatt jönnek, de soha nem sikerült egyszerû kenyérrel pl. megfogni õket.
Nita, macska???? a drága jó kutyáim ezerszer hamarább kergetik el a macsekot, mint, hogy közelébe menjen a patkánynak :D Amúgy fickó hozott egy megtermett patkányt valamelyik héten, szóval nem kell alábecsülni az állatokat csak minket :P
NO mindegy, csak pasek olyan szomorú arcot szokott vágni, mikor emlell semmi vadat a csapdában :D
Nincs jelen
#12029 2010-02-23 10:01
- Lucifer
- Tag
Zolcsi!
Mindenki veletek van és szoritunk!!!:P:P:P
Várjuk nagyon a hireket!
Lisa!
A patkányok hát ilyenek , tudják mi a jó nekik!!!:P:P:P
Zotyesz!
Üdv neked is , vigyázz magadra!!annak nagyon örülök , hogy hiztál pár kilót!!mi a titkod??:P:P:P
Vagy titok???:P:P:P
Na megyek dolgozni mindenkinek szép napot és élvezzétek ezt a tavaszi napsütést!!!!:P:P
Nita!
Vigyázz magadra!!!Mikor ehetsz már valamit???????
Nincs jelen
#12030 2010-02-23 10:17
- Kittus
- Tag
Zolcsi! Én is nagyon szorítok, és nagyon várjuk majd a híreket, a méreteket!!!
Nincs jelen
#12031 2010-02-23 12:17
- Melcsi_
- Tag
Zolcsi, nagyon szorítok Nektek! :) puszi
Nincs jelen
#12032 2010-02-23 16:07
- Nita
- Tag
Juj már elmúlt három aki elõször megtud valamit jelezze és egyben adja át Marcsinak az üdvözletem :)
Nagy drukk hogy minden szépen simán menjen nektek Zolcsi!!
Nincs jelen
#12033 2010-02-23 17:47
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Én is mentem ma dolgozni , de csak 3 óráig birtam és leváltattam magam , hazajöttem.
Nem igazán vagyok még jól igy pihi ma is meg holnap is majd a csütörtököt meg meglátom hogyan leszek és tudok - e dolgozni.:(:(:(:(Remélem rendbejövök.!!!!!!
Zolcsi!
súly - cm ??????????:P:P:P
Gratulálhatunk már??????Marcsinak 1000 puszi és szoritás.:P:P:P
Nincs jelen
#12034 2010-02-23 18:16
- judy1981
- Tag
Zolcsi: négyen vagytok már? Képet is kérünk, mindegy milyen mobillal, jó lesz szemcsésen is. :D
Lisa&Pasek: akkor fickót kell továbbképezni, mert a patkányok ellen csak egy jó kutya ér vmit. Nagyanyám kutyája már akkor pörög, ha meghallja a patkány szót, pedig eskü nem képeztük, nem éhezteti, stb. :D
Ezek szerint nem gyilkos a reszelt túrósotok. Kár is nekik adni... pazarlás :P Nem lehet, hogy már régen a patkányok kísérleteznek velünk, nem pedig fordítva? Pl. hogy lehet rávenni az embert, hogy reszelt túróst süssön, vagy mikor jön rá, hogy a patkányfogó nem fog patkányt... :D
Zotyesz: jó hallani felõled. Remélem inkább elõbb, mint utóbb jobbakat is hallunk, olvasunk.
Részemrõl jöhet a tavasz. Sõt a nyarat sem bánnám már. Csak sajnos az elmúlt években mindig megmutatkozott ilyenkor a napocska, aztán megint hideg volt. :(
Rólam annyit, hogy a helyzet változó, úgy látszik kéthetente cseszeget a bélésem. A napokban az a sláger, hogy már délelõtt morog a pockos, aztán ha nem tudok kimenni, akkor görcsökben fejezi ki nemtetszését. Pl. ma 10-re jött 9 eladó és egy vevõ státuszban lévõ emberke, és hát amíg kint voltak azért nem tudtam meglátogatni a porcelánt, amikor már bent voltak, meg azért. Kint túl sok a fültanú, bent meg dologidõ volt, és ha idõt is találtam volna, akkor meg nem tudtam tõlük kimenni, mert annyian voltak. Alig vártam, hogy elmejnenek. És ez így folytatódik délután, és éjszaka is. Jaa, és az ízületeim... már délben fájnak az ujjaim (meg a többi), így kész élvezet délután gépelni. Mostanra kicsit pihentek :P De elég is volt nekik ennyi mozgás.
Nincs jelen
#12035 2010-02-23 21:32
- Lisa
- Tag
Gyerekek MI is tûkön ülünk !!!!!
Judy: meg lesz fogadva, továbbképzés elindul :D, megjött a galamb, mindkettõ,és a másodikat nagyon köszönöm teljesen új reményeket adtál Nekem, eléggé el voltam keseredve, hogy a meló dolog, hogy is menne, de így már sokkal nyugodtabb vagyok és van értelme tanulni is :P
Az elsõre meg igyekszem válaszolni :D tudod elindítom aztán érkezik :D
Tényleg aki tud valamit az jelezzen!!!!!!!!!!!
Szerkesztette: Lisa (2010-02-23 21:34)
Nincs jelen
#12036 2010-02-23 22:05
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
ENYÉM A MEGTISZTELTETÉST, HOGY BEJELENTHETEM, HOGY MEGSZÜLETETT A KIS IFJÚ "ZOLCSI"!
A kis srác 3240 grammal, és 51 cm-esen látta meg a napvilágot, helyi idõ szerint ma este 9 órakor!!! :D :D :D
A kismama és a kisgyerek is tökéletesen jól vannak, JA és persze Zolcsi is!!!!
Apás szülés volt, Zolcsi, képeket is tesz fel amint géphez jut!
Köszöni szépen a sok rájuk gondolást!!!!
Ui.:Jaj úgy örülök!!!!
Mindnekinek csodaszép álmokat ezek után!!!
Szerkesztette: Lisa (2010-02-23 22:05)
Nincs jelen
#12037 2010-02-23 22:07
- Györgyina
- Tag
Lucykám, drágaságom, túlhajtottad Magad? Hé, asszony, nem fog ez igy menni. Lassits már, ha lehet. Pihi. Ez Tyúkanyó kérése.
Na eddig vártam a kisZolcsikát, nem birom tovább, le kell feküdni, de ha valaki tud valamit, szóljon nyugdotan.Ha nem, akkor jó egészséget és reggel megnézem a Drágát.
Elfelejtettem írni, hogy a TV-ben volt a Bükkszentkereszti lovas-szánról bemutató és mintha Lisát láttam volna ott. Nem bizti, mert ugye mi még személyesen nem taliztunk, de nagyon olyan forma menyecske volt. Ott voltál Lisa?Mert ha ott voltál, Téged láttalak.
Judykám, okoskám, hát hogy is van ez a viszatartom akció? Ne már, hogy ne tudj kimenni!!!!! Tömegoszlatás, aztán uzsgyi, fõ az egészség.
Nita, hogy birod a munkát? mentél dolgozni? Meddig koplalsz még? Én egy hétig szoktam és nagyon használ. Tudom nem vigasz, de hidd el, nem válik károdra. Meggyógyulsz. Vagy legalább is jobban leszel.
Sziszikém, hiányzol nagyon Danikincseddel együtt.
Roor, hogy a szavadba ne vágjak, hogy vagy? tudom, jól, fáradtan, stb. és részletesebben?
Vicaa, mi lett Anácska orvosi véleménye, ugye nincs nagy baja, jobbulást a Tündérkédnek, Neked jó munkát.
Nellyke, Norby, hosszú, boldog és tartalmas életet kívánok Nektek együtt.
Capitány, ugye jobban vagy? Hát aki ilyen kajákat csinál, nem is lehet beteg. És még a piáról nem is emlékeztem meg, nem értek hozzá.
Szuszikám, köszönöm az állandó törödéseteket Böbikével együtt.
Melcsikém, hogy van a szomszédság-török átok cimû sztorid? Remélem Te gyõztél és jobban vagy szép Tündérke.
Zotyika mindenkit üdvözöl, ma ment haza és még mindig nincs netje, irni nem tud, ja és olvasni sem. Néha be-be néz ide, de lényegében nincs jelen. Én nem tudom hova hizott a Drága 3 kg-ot, ha csak nem a hóna alá, mert én nem láttam rajta. Amúgy jól néz ki, jó a kedve, összességében minden rendben. Már amennyit ki lehetett belõle húzni. Ismeritek, olyan "bõbeszedû". Hogy vagy? "elvagyok". Szóval minden ok. vele.
Csatlakozom tanult barátomhoz Zotyikához, én is elvagyok. Hol igy, hol úgy, de nincs nagy baj, hála az Égnek.
Mindenkinek szép és egészséges napokat kivánok
Nincs jelen
#12038 2010-02-23 22:15
- roor
- Tag
Halika!
Yehhhhhhh!!:D:D:D:D
Gratula Baloghéknak!Mindegyiknek!!!!És sokmillió cuppanós!:D:D:D:D:D:D
Tyúkanyó:remekül,hétvégén írok már bõvebben,most pedig csucsu vissza.:D
pá
Nincs jelen
#12039 2010-02-23 22:18
- Nita
- Tag
Gratulálok a trónörököshöz :) Örülök hogy minden rendben ment!!!!
Nincs jelen
#12040 2010-02-23 22:19
- Györgyina
- Tag
Na, csak kivártam. Gratulálok Zolcsikáék. Lisa, Te hoztad a nap legjobb hírét, köszike.
Nincs jelen
#12041 2010-02-23 22:29
- Norby1
- Tag
Én is szeretnék nektek gratulálni Zolcsi és jó egészséget kívánok :D
Nincs jelen
#12042 2010-02-23 22:35
- judy1981
- Tag
Még jó, hogy visszanéztem.
Zolcsi gratula a kis trónörököshöz :D:D:D:D:D:D:D Reggel elsõ dolgom lesz felnézni, hátha van kép.
Lisa köszi a híreket.
Nincs jelen
#12043 2010-02-24 04:37
- Vicaa
- Tag
Éljen, éljen! Gratulálok Zolcsi, Marcsi és kis családos! Nagyon jó egészséget és sok sok boldogságos napot kívánunk az egész családosunkkal Nektek! Nagyon izgatottan vártuk a híreket (közben még nosztalgiztunk is kicsit), puszi és várjuk a képeket!!!!!!!!!!! :)
Nincs jelen
#12044 2010-02-24 07:16
- mercy70
- Tag
Zolcsi,Marcsi!Gratulálok a kis Marcellhez!
Este várjuk a részletesebb beszámolót és a fotókat! :)
Nincs jelen
#12045 2010-02-24 07:46
- Melcsi_
- Tag
Zolcsi & Marcsi! Gratulálok a kis tököshöz! :):):) puszi
Györgyina drága, az alvásproblémám valamelyest javult, a szomszédok se hangoskodnak már annyit, persze ma is sikerült 5kor felébredni. De sebaj, márciusban költözök 5 év Óbudán élés után saját lakásba...tök izgi!!!! :)
Te hogy vagy?? sok puszi
Nincs jelen
#12046 2010-02-24 08:51
- Zsuzsaanyu
- Tag
Ismeretlenül is minden jót kívánok a kis családnak és az új jövevénynek:)
Nincs jelen
#12047 2010-02-24 10:03
- Geo73
- Tag
Zolcsi, gratulálok, és maximális jó egészséget kívánok nektek!!!
Nincs jelen
#12048 2010-02-24 12:06
- Györgyina
- Tag
Hú ha Melcsikém, saját lakás? Na az a legjobb. Legyen benne sok örömöd és a saját képedre alakitsd, jól érezd magad benne. Örömmel látom, azért jobban vagy. Nem örülök, ha azt látom, valaki nincs toppon, bár lehet akkor nem itt kéne lennem?
Én meg vagyok, hol igy, hol úgy, de tudod 30 évi nyavalya után kicsire nem nézek, nagy baj meg nincs most, hogy el ne kiabáljam. Én már tudom, mindennek vége van egyszer, a carnak is, a jónak is. Csak ki kell várni. És az a legnehezebb szerintem, a türelem, ha az ember gyermeke carul van.
Puszikállak szép Tündér.
Nincs jelen
#12049 2010-02-24 12:52
- Kittus
- Tag
Zolcsi! Természetesen én is gratulálok! :) Jó egészséget a picúrnak!!! Elég szép nagy baba lett :) Várom majd én is a képeket ;)
Nincs jelen
#12050 2010-02-24 13:22
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Marcsi és Zolcsi!
Tiszta szivbõl gratulálok a kis lurkohoz.:P:P
Sok egészséget és boldogságot hozzá , de azért nem feledkezünk el a kis bosziról sem!!!:P:P:P:P
Sok örömötök legyen a gyerekekben!!:P:P:P
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Én is megtudtam jóságos tündéremtõl a jó hireket este , de már nem volt lelkileg erõm bekapcsolni a gépet!!:P:P
1000 puszi a sms-ért!!:P.P:P:P:P
Drága tyúkanyóm!
Vigyázok én magamra hiszen tudod.:P:P
A héten már nem is megyek melózni betegácsiban vagyok.Nem vagyok még mindig olyan jól , hogy dolgozzam és ráadásul reggelre a Roli is belázasodott.:(:(
Norbinak siszünet van a héten , mi betegek vagyunk még a Niki tartja a frontot , de kiváncsi vagyok meddig!!!
Isteni finom kocsonyát kaptam tegnap amit ma meg is ettem!!:P:P:P:P
Fini húslevest csinálok meg csirkemáj rizottot!:P:P
Nincs jelen