#12101 2010-03-03 08:01

zolcsi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Judit szomorún olvasom az írottakat.Eddig a vastagbeled kínozta most ,hogy nincs már a véknyat célozza?Nekem a jobb oldali lapockám fáj iszonyat módon úgy két hete.Marcell-t is alig bírom fogni.
Roor igazad legyen és soha ne kerüljön többé kórházba a gyerkõc.
Melcsi én is azt hittem hipp-hopp de a gyerek lakcímkártyája és anyakönyvi kivonata hamarabb megérkezett.

Nincs jelen

#12102 2010-03-03 17:21

Lisa
Tag

Sziasztok

Zolcsi: nagyon sajnálom, hogy csúnyán mondva most a papírok hamarább érkeztek haza :( :( :(  nagyon szurkolok ám Nektek!!! Várjuk a fejleményeket!
Judy: ez elég gáz, de ne aggódj elõre, ismerlek már annyira Téged, hogy nagyon stramm csaj vagy,és bízol a legjobban,  lehet most már meg is kaptad az eredményt!!! Vigyázz Magadra és reméljük a legjobbat!
Melcsi: sulival most gázul állok, vagyis álltam két hónapja, most van egy kis idõm kb. 2 hónap, hogy összeszedjem magam, majd hogy nem uccsó dobás!!! Úgy hogy nagyon kell iparkodni. Még kb. másfél év van hátra, hogy miért kb. mert attól függ mennyire is tudom összeszedni magam, ami sokszor nem csak rajtam hanem  ugye az életen is múlik, meg pláne a körülményeken, de igyekszem :D :D :D
Roor akkor hajrá, menjen az az élet elõre :D :D :D
Nita: picit bõvebb ment az általam szokott címedre..., de köszönöm érdeklõdésed :D :D :D
Lányok valahogy tessék próbálni aludni.

A múlt éjszaka kb. háromszor keltem fel arra, hogy valami szörnyût álmodtam, mit ne mondjak nagyon rossz volt...meg hát este úgy gondolta szervezetem, hogy belázasodik, fogalmam sincs miért csak úgy. Mondjuk csak hõemelkedés volt 37-8, de akkor sem megszokott, ma is elég nyomott voltam lehet, hogy lelki bajom van??? :( :( :(

Nincs jelen

#12103 2010-03-03 18:24

judy1981
Tag

Zolcsi: én is azt mondom, hogy roor-nak legyen igaza. Remélem hamar egyben lesz kis családod.
Velem kapcsolatban az az igazság, hogy a vékonybelemet sem kímélte eddig, csak abból még van elég. És nem ártana, ha maradna is jelen mennyiségében.

Lisa: Légyszíves ne állj be a sorba, és ne robbanj le Te is. Vigyázz magadra!!!

Jelentem az eredmény meg van, csak épp okosabbak nem lettünk. Idézem:
"A kismedencében egy kis és egy-egy közepes alakú niveau ábrázolódik. A bal csípõlapát vetületében kb. 25x8 mm-es idegentestre utaló rtg.árnyék figyelhetõ meg."
Azt ne kérdezzétek, mi az a niveau (szótár szerint szint, de tartalmilag nem áll össze, hogy értelmes legyen). Az idegentestrõl meg annyit, hogy anno a bélcsavarodás után csináltak annyi rtg.-t, hogy majdnem foszforeszkáltam a sötétben, de idegen testet nem láttak. Azóta meg ember nem járt a pocimban, hogy ottfelejtsen vmit.  Lehet ufók? :O Lenyelni sem szokásom minden vackot, és attól fentebb fáj a pocim. Nálam a felvétel is, így holnap randi a gasztrós dokival.

A barátnõm (szesz-testvérem), akivel nem is olyan rég ünnepeltem az egyesület bejegyzését, ma Db.-ben megmérkõzött egy transporterrel. Fényes nappal a zebra közepén. Szerencsére egyben van, csak mindene fáj szegénynek. Ha nem kell rohanni, õt is meglátogatom az albérletben.

Szerkesztette: judy1981 (2010-03-03 18:40)

Nincs jelen

#12104 2010-03-03 19:00

roor
Tag

Halika!

Zolcsi:nekem mindig igazam van és punktum,nincs apelláta.:D:D:D:D:D:D
Azért ha egyszer elkapom kicsifiad,nagyon-nagyon meggyömizem.:D:D:D:D:D

Lisa:nem kell foglalkozni a rossz álmokkal,tessék inkább azokkal amiket pötyörésztem.:D:D:D:D
Elfoglalni magadat,és sokat gondolni rám,ja és tervezni mikor jössz hozzánk.:D:D:D:D

Nellyke:boldog névnapot!:D

Mosómedvék grabancát elkapta a vadi,most már csatasorban szépen dolgoznak.:D:D:D:D
És kippkopp olcsón megúsztam.:D

Nincs jelen

#12105 2010-03-03 19:34

aiolosz
Tag

Örömmel tudatom minden kedves barátunknak, hogy Zolcsiék trónörököse Marcell, Édesanyjával együtt hazaérkezett otthoni rezidenciájukra.
Balogh apuka kérésére, néhány otthon készült képet elhelyeztem a "Mosoly albuma" topicba. 

Nincs jelen

#12106 2010-03-03 19:35

Lisa
Tag

Zolcsi!
Ez valami fantasztikusan aranyos kiskrapek!!!! Micsoda szép és gyönyörû helye van, KISKIRÁLY! Ahogy feszít a sötétkék "rugdalózóban" !!! Tényleg elolvadok, és kicsit irigykedem is (de csakis jó szándékból :) )
Jól látom, hogy végre otthoni környezetben vagytok? És a Tesók is együtt lehetnek? :D :D :D
Nagyon, de nagyon örülök Nektek!!!
M.-nak külön puszi, és egy hõs!

Aiolosz: nagyon szépen köszönjük, hogy felraktad a képeket!!! (épp egyszerre írtunk :D) Jó híreket hozztál, ezért "tudod mi jár" :D :D :D

Szerkesztette: Lisa (2010-03-03 19:37)

Nincs jelen

#12107 2010-03-03 20:18

Laci54
Tag

Sziasztok!

Gyengélkedõk tessék gyorsan meg gyógyulni,itt a tavasz nem szabad betegeskedni.Pár napja voltam a szokásos orvosi viziten,minden a legnagyobb rendben.Viszont a doki ragaszkodik hozzá,hogy idén meg tükröz mivel 5 éve volt utoljára. Nem örülök de hát ez van rám bizta,hogy mikor azt hiszem meg várom a szeptembert.
Zolcsi aranyos a baba.Szép estét mindenkinek!

Nincs jelen

#12108 2010-03-03 23:01

Geo73
Tag

Sziasztok, igyekszem olvasni Titeket, most van csekély mennyiségû energiám, és persze idõm, hogy írjak is.

Zolcsi jó, hogy már otthon vagytok a gyerkõccel, jó egészséget mindannyiotoknak!!!
Judy vigyázz a bélésedre, és azt kívánom, hogy a gasztros doki "megfejtése" megnyugtató legyen!!!!
Nita, Melcsi nektek is érdemi jobbulást végre! ;)
Lisa, hogy egy másik topikban feltett kérdésre válaszoljak: nagyjából rendben vannak a dolgok, azt leszámítva, hogy semmire nincs energiám. Reggel rohanok dolgozni, ahol síri a hangulat, mert mindenki görcsben van az új "nagyfõnöktõl". Én a fõnöknõm "magyarhangja" vagyok, mert õ csak heti egyszer jár be, viszont mail-ben, és telefonon távirányít nap mint nap. Este hatra már lefáraszt, hogy megint nem végeztem/tünk semmi érdemi dolgot. De nem panaszkodom (tovább), lehetne rosszabb is, hmmm.
Lisa te is vigyázz magadra minden tekintetben!!!

A nyavalyás nyavalyám most kevésbé gyötör, de azért jelzi, hogy megvan :(
Mûtéti idõpontom nincs még, remélem lassan kiderül, hogy mikor is...

Nincs jelen

#12109 2010-03-04 10:07

én
Tag

Geo! Gondolom, hogy nem kellemes munka a fõnök magyart hangja lenni. Bár én is bírnám, ha csak 1 héten egyszer látnám a "drágákat". Na és mostmár csak az a kérdés, hogyha kórházban vagy betegállományban leszel, akkor õ fog téged helyettesíteni? Nem lenne rossz, ha telefonon, netrõl dolgozhatnál rendes fizetésért. Na jó ez csak vicc volt, de valljuk be, nem rossz ábránd!
Mindenkinek gyógyulást! Judy, majd számolj be az ismeretlen eredetû hasi társadról. Nekem is volt már ilyen illetve hasonló. Jött valami ki lentrõl (nem részletezem), amitõl nagyon megijedtem. Azt hittem, hogy féreg. Aztán elrohantam a dokihoz, hogy szedje ki belõlem villámgyorsan. Elküldte szövettanra, hogy ismeretlen eredetû valami. Aztán kiderült, hogy nem tudtam a kolbász belét megemészteni. Most ez már vicces, de akkor nagyon megrémültem. A barátaim azóta is evvel ugratnak.
Nita, gyógyulj már meg légy szíves!
Kittus! Hova tüntél? Hogy hogy a volt kolleganõkkel voltál moziban? Tudod miért kérdezem?
Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra és várjuk együtt a tavaszt és szurkoljunk, hogy jöjjön már a jó idõ!

Nincs jelen

#12110 2010-03-04 13:35

Melcsi_
Tag

Én! Jesszus :D:D:D Ettõl én is meijednék, ez elég brutál sztori!
Szóval az álatad nem megemésztett kolbász belét küldték szövettanra? :D:D:D:D Hát ez mekkora már :D:D:D WÁÁÁ :D:D:D:D
(most kollégáim kicsit aggódva néznek rám úgy nevetek) :D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#12111 2010-03-04 14:26

Kittus
Tag

Sziasztok!
Bocsánat, hogy olyan régen írtam, de rengeteg a meló, itt bent emiatt nem tudok írni, mikor meg hazaérek vacsi, pancsi és tenti... Szerdán randizok a gasztrós dokimmal... :) Jó lesz.. majd kapok a fejemre hogy még mindig dohányzom...
Én: igen, a volt kolléganõimmel, akikkel jóban voltam, akikkel jó volt a viszonyom... :) Nagyon hiányoztak már, a múltkor is moziban voltunk, ígyhát most is elmentünk, utána meg beültünk picit bszélgetni.
Tegnap óta hõemelkedésem van... tudnám miért... ?! :o De annyira nem zaklat fel a tény. Épp egy adag milánóival küzdök... farkas éhes vagyok, de ez a milánói... a tészta sótlan... a feltétben a sonka kemény kocka képében nyilvánul meg... és úgy ennék egy kis csokit... ohh majd a posta felé menet beugrok a trafikba (ahol kb. 390 Ft. egy tábla csoki, egy 2dl-es õszibaracklé kb. 200 ft... kemény fent a várban az élet...) És ma még jó kis mûszaki ismeretek órám is lesz ;)
Hétfõn meg matek vizsga, megint ;( Már annyira unom, nem mintha szeretnék már matek kettõbõl menni, de hát akkoris... na, mindegy.
Várom még mindig az ötleteket a tavaszi fórumtalálkozóra (pasek: csak a Te kedvedért lesz egy kicsike alkohol is :P)
Judy! Nagyon sajnálom, hogy mi van Veled! :( Tessék rendben jönni, pihenni...!!!
Geo: kitartás! És pihenni is!!!!
Melcsi: mikor vizsgázol statból? Ha jól emlékszem azt tanulod sutyiban :D
Nita! Hogy vagy?
Többiek?? Merre vagytok? Nem sorolok neveket, mert sokan vagytok akik eltûntetek!
Most megyek tovább, megetetem a rákocskákat... :(
Puszi mindenkinek, jobbulást mindenkinek

Nincs jelen

#12112 2010-03-04 14:41

Melcsi_
Tag

Kittus :) Igazából matek szigorlatra megyek március 19én Tatabányára és 6 tárgyat azaz 3 éves anyagot foglal magába: analízis, leíró statisztika, matematika statisztika, valószínûségszámítás, operációkutatás, módszertan....
A munkahelyemen nem lebukósan a statisztika tárgyakat tudom tanulni, úgyhogy 2 e-mail között egy feladatot lezavarok...sajna esténként mire hazaérek alig élek, bár néha még az ágyban is meg-megoldok egy-egy példát, statok már nagyon jól mennek, tegnap este valszámoztam, az sem vészes.
Inkább a módszertantól félek amikoris Winplot nevû programban kell függvényeket ábrázolnom és zérushelytõl kezdve mindent azzal a programmal számolni.....és a solver programtól is ami excelben és ott is kõkeményen számolni kell vele. De meg lesz, mert akarom és muszáj és megérdemlem!!!!! :) 1,5 hónapja csak ezen vagyok, semmi buli, mozi, utazás, szóval semmi magánélet!!! És ez még egy jó 1 évig így lesz, bár márc.19 után lazábban egy kicsit. Csak akkor meg költözök. Csomó mindent ki kell néznem, meg kell vennem úgyhogy ha nem a suli és nem a CU-m, és nem a munka akkoris mindig van vmi ami lefoglal.
Mit tanulsz matekból?
Judy jobbulást, engem is érdekel mi az a folt vagy mi a röntgeneden, remélem semmi komoly.
Nita, remélem már jobban vagy.
Geo, rémisztõ lehet mindennap egy telefonra várni, hogy ok, jöhet, holnap mûtjök, bele se merek gondolni. Kitartást!!!
Dexte, vmi hír a CT-drõl?
Na kicsit dolgozósdit imitálok. :P csak már ittis olyan péntek hangulat van.
2kor volt egy próa tûzriadó, én vagyok az egyik firemarshall, leküldtem az elsõ emeletet a csilli-villi citromsárga kukás mellényemben :D vicces volt, ja és nem, nem égtünk bent, megdöntöttük a rekordunkat, a projektünk fél percen belül elhagyta az irodát, 2 percen belül meg udvarra is kiért. :)

Szerkesztette: Melcsi_ (2010-03-04 14:43)

Nincs jelen

#12113 2010-03-04 20:13

judy1981
Tag

Hali!

Meg volt a randi. Idegen testet nem láttak az UH-n, az itthon készült felvétel alapján õk kontraszt anyagra gondolnak, ami ott maradt. De hogy mi lesz vele...
A laborom egész jó lett, csak az egy hónapja még 0.63-as CRP-m mászott fel 8.95-re. Az UH is mutatott néhány megnagyobbodott nyirokcsomót, ami vszínûleg a gyulladástól van, plusz egy rövid szakaszon 3 mm-es falvastagságot (vékonybelen).
5 nap Ciprobay, majd 6 nap Normix, aztán ha nem javul 2 hét, amúgy 4 hét múlva újabb randi.

Zolcsi: örülök, hogy végre otthon vagytok mind. Képeket tegnap vmiért nem tudtam megnézni, de ma újra megpróbálom. Regi mit szólt az öcsihez?

Nincs jelen

#12114 2010-03-04 21:57

Geo73
Tag

Judy, akkor most már tényleg javuljon az állapotod!!!
Melcsi, azért az nem teljesen úgy lesz, mert elõtte még meg kell csinálni a mûtét elõtti vizsgálatokat, tehát elõször azért hívnak majd, hogy azt mikor csinálják. Az után tudom majd meg a mûtéti idõpontot. Most per pillanat nincs is idõm, hogy megmûtsenek :P
Nita, remélem te is lassan, de biztosan jobban vagy már!!!!
Mindenkinek tünetmentes idõszakot kívánok!!!

Nincs jelen

#12115 2010-03-04 23:12

Lucifer
Tag

Halihó!

Jó estét mindenkinek.Nem is olyan régen jöttem haza , fáradt vagyok.:(:(
Csak végigolvastalak titeket majd holnap irok!!!:P:P:

puszi mindenkinek.

Nincs jelen

#12116 2010-03-05 12:54

zolcsi
Tag

Haliho!
Ma voltunk kontrollon Marcellal és lement a bilirubin szint 194-re.Így csak a 6 hetes vizsgálatra kell mennünk.
Szép napot mindenkinek a mienk már az lett.:D

Nincs jelen

#12117 2010-03-05 15:47

én
Tag

Judy! És hogy került kontrasztanyag a bélen kívülre? Jól értelmeztem, hogy azt kívül látták? Nem is értem.
Zolcsi! Ez nagyon jó hír! Vigyázzatok magatokra, minden jót nektek!
Luci, nagyon jó látni téged is. Néha pihizz!
Kedves Tanuló Ifjúság! Csak lassan, óvatosan. Néha azért csináljatok mást is!
Jó hétvégét!

Nincs jelen

#12118 2010-03-05 19:55

Norby1
Tag

Sziasztok ismét :)

Sikeresen beköltöztünk és végre ismét van net elérhetõségem :) Nagyon jó kis lakást sikerült kifognunk csak a környéken járó villamos hangja zavaró egy picit de meg lehet szokni azt is
Még nem nagyon olvasgattam vissza de majd pótolom Remélem mindenki jól van él és virul 

Üdv N

Nincs jelen

#12119 2010-03-05 20:11

roor
Tag

Halika!

Norby+Nelly:hát akkor nagyon kellemes idõtöltést az új vackotokban.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#12120 2010-03-06 17:39

judy1981
Tag

Hali!

Én: az nem látható, hogy kívül, vagy belül van-e, csak látszik egy folt. De úgy néz ki, mintha a bélben ülepedett volna meg valami. Ha rájövök, hogy lehet röntgen felvételt beszkennelni, megteszem, de még nem volt idõm utánanézni, hogy van-e vmi különleges technikája, vagy mehet simán, mint egy kép beolvasása.
Norby&Nelly: kívánom, hogy élvezzétek az együttlét minden pillanatát.
Zolcsi: ez nagyszerû, akkor most már felhõtlenül lehet örülni Marcinak.

Részemrõl már tök jól vagyok. Ma már hányingerem sem volt, és este már nem vettem be görcsoldót sem. Lehet munkaundorom van? :D
Az egész hetes rosszullét következtében a lakás már hasonlított a disznóólhoz, így ebéd (palóc leves, és fánk) után nekiláttunk a takarításnak. Volt mit.

Nincs jelen

#12121 2010-03-07 11:08

pasek
Tag

Judy,
diaszkennerrel lehet egyrészt, de abba általában kicsi szelet fér be és darabolni kellene, utána meg valamivel összeilleszteni, de a rtg filmed akkor puzzle lesz..
másik lehetõség, ha valami komplexebb fénymásoló szalonban csináltatod, de az sokpéz meg ha nem teccik, akkor is ki kell fizetni
s én megpróbálnám még felhajtott fénymásolófedélnél felülrõl is átvilágítani a filmet, miközben jár ide-oda a kis világító bizbaz

..ja és lássatok csodát: megint esett vagy 5 centi hó és most is szakad... :(

Szerkesztette: pasek (2010-03-07 11:09)

Nincs jelen

#12122 2010-03-07 13:05

én
Tag

Pasek! Ma már az számítana csodának, ha plusz 20 lenne és sütne a nap. Elvihetné már valaki a telet a hóval együtt, mert kicsit már sok belõle! Apropó: Mi van a CT eredményeddel?

Nincs jelen

#12123 2010-03-07 13:15

Kittus
Tag

Sziasztok!
Norby-Nelly: legyetek boldogok a közös vacokban :)
Pasek: bizony, bizony... CT eredmény???
Judy: örülök, hogy jobban vagy. Pihizz!!!
Zolcsi: örülök, hogy Veletek is rendben? Esti (inkább éjjeli és hajnali) kelésben aktív vagy Te is? :)
Luci: már 3 nap is eltelt, mégse írtál.
Melcsy: még az analízissel szívok... aztán majd a valószínûség számítással fogok, persze csak ha sikerül az analízis... jó lenne mert matek egy 5 másik tárgyam elõfeltétele... nem szeretnék 6 tantárgyat áttolni jövõre... :/
Annyira utálom a matekooooot! :(:(:( Holnap megint vizsga... sorozatok, határérték, deriválás, függvények, integrálás... már nem bírom... :'( Holnap át kell mennem!!
Kiszedtem egy morzsadarabot a space alól, nini már mûködik is rendesen :D
Legyetek jó, szép hétvégét.
én: Jön a rossz idõ vissza a jövõ héten...enyhülést egyelõre nem említettek... :(

Kittus

Nincs jelen

#12124 2010-03-07 18:00

Norby1
Tag

Köszönjük a jó kívánságokat

A mai nap itt is esett a hó rendesen és még azt mondják hogy jön a globális felmelegedés

Nincs jelen

#12125 2010-03-07 19:23

Melcsi_
Tag

Sziasztok!

Norby-Nelly :) Kívánom hogy legyetek boldogok a közös lakban :)
Judy kész rejtély a pocid :) Fura, hogy ott maradt kontrasztanyag hmm. Írd meg ha rájöttek mi az vagy hogy hogy került oda és h ott marad-e örökre.
Kittus, analízis ne is mondd ááá, vagy 6 éve tanultam...leíró stat és a mat.stat, valószínûségszámítás ezek mennek.....de analízist tegnap vettem elõ a deriválási szabályokat, csak elaszticitást kelene meg parciális deriválást tudnom a szigorlatra de huhh, nem tegnap volt úgyhogy most én is szenvedek. Szóval holnap a nagy nap? Drukkolok! Kalappal!
Zolcsi Család, hogy vagytok? Hogy van a kis Marcell? Tényleg...egy hülye kérdés :D Marcellnak is Marci a beceneve mint a Mártonoknak? Sorry a tudatlanságomért :)
Nita hogi vagi?
Rólam annyit, hogy nem vok jól. Ma kb 1órát ûltem a porcellánon, olyan szinten nem maradt bennem semmi hogy akár most elmehetnék egy colonoscopiára...a fleet nem tett velem ekkora borzalmakat mint a délutáni kávém....
Eddig ágyból tanultam/agonizáltam, asszem visszamászok, elment összes erõm, fejem már kezd lufi lenni a medroltól...utálom ezt és dokim is inkább már crohnra gyanakszik csakhát a vékonybelem nem ismerik szal alig várom már a nyár eleji CT-t.
Ja és én most néztem ki a teraszon, havazik wáááááááááááá :(:(:(:(:(
Szeretnék túlleni a márc19.-én és a márc. végét nagyon várom, költözöm, tényleg nagyon izgulok.
Errõl jut eszembe, Roor vmikor tényleg gazdát cseréhetnének a plüssök ha még gyûjtöd õket. :)

Mindenkinek szép estét, jó pihenést, puszi.

Nincs jelen

#12126 2010-03-08 05:35

zolcsi
Tag

Melcsi kedves!

http://www.origo.hu/utonevtar/index.html?id=749

legtöbbször Marci babának hívjuk.:D

Egyébként mindenki jól van.Egyre többet eszik a kislegény és legtöbbször éjjel szeret enni.Anya óránként fent van de reméljük ez nem sokáig tart és beáll egy normális szintre.Én Regivel alszom egy másik szobában mert neki suli nekem lassan meló.

Nincs jelen

#12127 2010-03-08 06:54

Melcsi_
Tag

:) :) Jólvan akkor én Marcinak fogom hívni, olyan cuki név. :) Illik rá. Remélem hamarosan Marcsi is többet majd aludni. :)

Na kezdõdik a hétfõ, nincs hozzá kedvem :D

Szerkesztette: Melcsi_ (2010-03-08 10:53)

Nincs jelen

#12128 2010-03-08 09:22

Geo73
Tag

Melcsi, neked jobbulást, remélem, hogy azért mégsem fognak Crohn-osnak találni, bõven sok az a Colitis!!!
Judy, örülök, hogy jobban vagy, maradjon most már így!!!
Luci, te jól vagy? És te Nita, mi van veled?
Norby, Nelly a legjobbakat a közös lakhoz!!!
Hol van már a tavasz? De tényleg!!! :(

Nincs jelen

#12129 2010-03-08 11:59

judy1981
Tag

Hali!

Pasek, akkor marad az ablakra ragasztás...
Kittus, Melcsi: ne káromkodjatok! Az agyam lezsibbad, mire kiolvasom a "deriválás, elaszticitás, parciális deriválás" szavakat. Köszcsi, puszcsi :D:D:D (ma szõkenõs napot tartok)
Nita: hogy vagy?

Nincs jelen

#12130 2010-03-08 13:56

Nita
Tag

Bocsi nem olvasok vissza majd este csak erre jártam kaptam egy új tápszert csak azt raktam fel, nem vagyok a toppon sok a görcs szedem a medrolt most 20mg. Nem tudok aludni kb 3-4 órákat szoktam éjjel ettõl elég nyûgõs vagyok :)

Nincs jelen

#12131 2010-03-08 14:04

Elizabeth
Tag

Szia Nita
Jobbulást kivánok.

Nincs jelen

#12132 2010-03-08 14:39

Lucifer
Tag

Halihó!

Itt vagyok na!! Lecseszve lettem , hogy 3 nap is eltelt , de nem irtam!!:P:P
Akkor most pótolom.:P
Pénteken mentem vásárolni majd kezdtem itthon a takaritást / rendet raktam a nagyszobában/ és mostam.Délután mentünk a Nikivel meg anyuval nõnapi bulira ahol a Korda lépett fel a  Klárikával.:P:PNagyon jól éreztük magunkat.Este a Mayuska nadrágjait kellett megvarrnom mert másnap utazott.
Szombaton reggel gyors kajafõzés/paradicsomos húsgomboc + krumpli / majd kezdõthet a nagytakaritás.Amit pénteken összepakoltam  a nagyszobában azt kezdhettem elõlrõl mert szétpakolták  a gyerekek.:P:P:P
Szóval egész nap takaritottam és folytattam  a mosást mert volt még mit.:P:P
Ablakpucolás , függönymosás és a többi ami a takaritáshoz tartozik.Persze mindezt egyedûl csináltam habár a  Roli meg  a Norbi itthon voltak , de inkább csak láb alatt mert aztán semmit nem segitettek.a végén mondtam , hogy inkább menjenek le egy kicsit a  játszótérre mert akkor legalább haladok is.:P:P
Persze a  Niki szobáját sem hagytam ki mert ami már megint ott volt!!!Még jó , hogy õ éppen nem volt itthon !!:P:P:P:P:PKellõ képpen elfáradtam dehát ezeket is megkell csinálni valamikor!!
Tegnap meg melóztam!!!:(:(

Magamról:
Mostmár jól vagyok én is átestem a köhögés orrfolyás és láz dolgon.1 hétig vergõdtem , de már minden oké.
No és a lényeg gazdagabb lettem.Hogy mivel?? Hát egy aranyérrel.:P:P:P
Gyüjtögetek mert már kettõ van , de ez most nagyon fáj.Már mindent használtam , de semmi nem segit.:(:(:(
Van amikor iszonyú és sirni tudnék.Remélem lassan beilleszkedik ha már váratlan vendégem lett és úgy döntött itt is marad nálam.Hát viselkedjen  rendesen mert kivágom a szûrét.:P:P:P
Crohn úraság változó korszakát éli hol igy hol úgy.De azért álltalában jól viselkedik / kivéve  ha bûnözök /.:P:P
Bár be kell , hogy valljam  tényleg változó korba lépett mert amig én mindenevõ voltam és nem volt gond  , addig mostanában kevesebb dolgot eszem meg és válogatok mert egyre több kaját nem merek már enni.No azért feltalálom magam és nagyon jókat tudok enni a melóhelyen is.Volt már olyan nap is , hogy egész napra beosztva már 4 zsömlét megtudtam enni.:P:PEz nálam nagy szó !!!!:P:P
Szóval ennyi van velem .
Nálunk mindenki jól van.
A Nikinen jövõ hétfõn tartjuk a szülinapját / családi körben /  majd 20.-án itthon lesz egy gyerekparti.10 gyereket hivott meg!!Elõre félek , hogy mi lesz itt!!!:P:P:P:PDe 21.-én sem melózok és kitudom majd magam pihenni.:P:P:P
Ja és , hogy ne unatkozzak véletlenül se kaptam a bölcsibõl 50 db takaróhuzatot amiket meg kell varrni /kissebbre kell  venni és jeleket rá varrni/.Májusra kell megcsinálni mert akkor mennek majd ki az udvarra aludni és ezzel takarják be õket.Feltéve ha az idõ engedi.:P:P
Zolcsi!
Naná , hogy minden rendben van.Nem is lehetett volna másképp!!!
Láttam az otthoni képeket is hát tényleg egy tünemény.:P:P
Valószinû , hogy ez az idõjárás is zavarja szegény Marcit és azért nem alszik  rendesen.Minket is felkavar nemhogy még õket.
Ilyenkor olyan jó lenne ha lenne egy pici babám!!De olyan hamar megnõnek , no meg én már befejeztem!!!:P:P:P:P
Nelly - Norbi!
Hát mit is mondjak??Már mindenki elmondta elõttem amit én is mondhatnék.Nagyon sok boldogságot kivánok kivánok nektek közös otthonotokban . Reméljük a  gólya is majd oda ér elõbb vagy útóbb!:P:P
Judy!
akkor egy jó tanács! Dolgozz kevesebbett és minden okés lesz!!:P:P:P
Kittus!
Remélem sikerûlt!!
Melcsi!
Lehet , hoyg izgulsz már a  költözés miatt is és azért van ez az egész.Remélem már jobban vagy!
Én ilyenkor viszem a telefonom és játszok jobban megy az idõ a porcelánt melegitve.:P:P
Lisa!
Most már nem feladni a sulit.Nem sok van már hátra és lassan ennek a félévnek is vége.Tessék tanulni vagy megdobállak hógolyóval.:P:P:P:P
Pasek!
CT????????
Sziszi!
Nagyon hiányoztok remélem nincsen semmi baj csak egyszerûen sok a  munkád!!!
Én!
Köszi szépen azért próbálok pihenni is ha tudok!!:P:P
Geo73!
Én vagyok!!Te hogy vagy????
Roor!
Elõbb vagy utóbb találkozunk!!Én is láttam most az újságot és venni akarok én is függönyt!!!Na majd ha lemegy ez a szülinapi mizéria!!:P:P
GYörgyina drága tyúkanyóm!
Hogy vagy????Mi van veled???
Nita!
Hogy vagy??Tudsz már enni??
Küldjek neked egy gyógyitó pizzát vagy esetleg tésztát??:P:P:P:P

Mindenkinek jobbulást kivánok és nagyon vigyázzatok magatokra!!!
Na szép hosszúra sikeredtem illetve nem én hanem amit irtam!!:P:P:P

Szerkesztette: Lucifer (2010-03-08 14:41)

Nincs jelen

#12133 2010-03-08 14:43

Lucifer
Tag

Nita!
Gyorsabb voltál mint én!:P
Nagyon sajnálom , hogy ennyire szarul vagy , de remélem ez a tápszer végre jó lesz.
Vigyázz magadra és mostmár gyere helyre mert elmegyek hozzád és gatyába rázzzzzzlak:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Vagy énekelek agy altató dalt amitõl végig alszod az egész éjszakát.:P

Nincs jelen

#12134 2010-03-08 17:40

roor
Tag

Halika!

Kicsit rohanósan de olvasósan vagyok.:D
Crohn úr és én békében,jólétben élünk.:D
Luci nem úszol meg.:D
És a függönyömet se.:D

Nincs jelen

#12135 2010-03-08 20:37

pasek
Tag

Köszönöm többetek kérdését, kissé csablecsacsisan válaszolva:
"..CT az nincs, csempe a picsáb@ az van.."

Mindenkinek minden szépet és jót, legfõképpen egészséget!!!!!

Nincs jelen

#12136 2010-03-08 21:19

Nita
Tag

Jesszus az kéne még hogy dalolj nekem Luci :) de én elmennék hozzád mert van három varrni valóm ha még foglalkozol ilyenekkel persze nem ingyééé :P Egyben hozzájárulnék kicsit a Roli habpartijához :P
Pasek csempe na igen :)
Elizabeth! Köszönöm a biztatást!

Nincs jelen

#12137 2010-03-08 22:37

Lucifer
Tag

Halihó!

Roor!
Ezt most vegyem fenyegetésnek????:P:P:P:P
De várom már , hogy ezt be is tartsd!!!:P:P:P

Zolcsi!
Tegnap voltál 2 éves a  fórumon!:P:P:P

Pasek!
Milyen csempe??Fali vagy inkább járólap???:P:P:P:P
Ct okés lesz megbeszéltem a dokival.:P:P
Nagyon várom már az eredményedet , a csampét meg inkább hagyd békén!

Nita!
Na jól van nem énekelek legfeljebb csak dudorászom!!:P:P
Már elég régóta indulsz hozzám varratni tehát csak akkor hiszek neked ha ittttttten leszel.:P:P
Hivj , egyeztetünk idõpontot és én várlak.:D:D:D:D

Várom  a Gyulát , hogy jöjjön haza mert rendeltem tõle egy rockfortos pennét.Éhes vagyok!:D:D:D
Holnap nem jövök mert melózok.

Szerkesztette: Lucifer (2010-03-08 22:39)

Nincs jelen

#12138 2010-03-09 05:49

zolcsi
Tag

Milyen igazad van Luci nem is figyuztam.
Már eltelt 2  év hogy röpül az idõ.

Nincs jelen

#12139 2010-03-09 08:28

én
Tag

Sziasztok! Jelentem, hogy bár nagyon nem szívesen, de csatlakoztam a sz@rul lévõk táborába. Tegnap óta iszonyat görcsös hasfájás gyötör. Ma reggel meg már kijött fölülrõl is, ami ki akart jönni. Rossz emlékek. Most jobb egy kicsit, deha ma nem javulok, holnap kénytelen leszek ellátogatni a gasztróshoz. Ez van és várom a tavaszt!

Nincs jelen

#12140 2010-03-09 09:55

Geo73
Tag

"Én", akkor jobbulást neked is!!! Mindenképp keresd fel akkor az orvost! Mindenkinek, tüneti enyhülést legalább, aki még gyengélkedik :( Nekem sem túl jók mostanában a reggelek, aztán napközben már normalizálódik a helyzet.

Nincs jelen

#12141 2010-03-09 10:05

Lucifer
Tag

Én!

Ez nagyon nem jó hir!!!!:(:(:(:(:(
Tessék vigyázni magadra és gyorsan gyógyulj meg!!!
Különben járvány van / hányás , hasmenés is beletartozik / lehet , hogy csak azt szedted össze.
Vigyázz magadra.

Geo!
Te is vigyázz magadra!!

Na megyek dolgozni!!

Nincs jelen

#12142 2010-03-09 12:25

Geo73
Tag

Igyekszem :) ;)
Te is!!! És ne hajtsd túl magad!!!!!

Nincs jelen

#12143 2010-03-10 19:37

sziszi32
Tag

Sziasztok! Régen jártam már erre. Ha valakinek hiányoztam, attól bocsit kérek.
Ma jöttünk meg a kórházból, Danival. Egy ismerõsünk volt nálunk vendégségben, és itt hagytak egy kis örömet: az ún. rota-vírust, ami nagyjából annyit jelent, hogy a gyermek kif.ssa és kihányja a "belét". Szegény manó egy nap alatt egy kilót fogyott, és egyszerûen képtelenek voltunk rajta segíteni. Semmi sem maradt meg benne. Kétszer voltunk az orvosi ügyeleten, és mindig hazaküldtek, hogy ennek magától el kell múlnia. Pedig simán adhattak volna hányás ellen injekciót, mint a nyáron is, és minden rendbejött még aznap. Most nem adtak. Szombaton a gyerek már a kiszáradás határán állt, és akkor be is kerültünk a kórházba, három nap infúzió, néhány gyógyszer, meg ienek. Hétfõre elmúlt a hasmenés, de még mindig rosszak voltak az eredményei. Szerencsére, a laptopomat vittük, ezért legalább a szobán maradva, mesét nézhettünk.
A szobán maradás szükségállapot volt, mivel az egész gyerekosztályon mi voltunk a többség. Azaz, a kisebbség. A sápadtarcúak, hogy pontosabban fogalmazzak.
Néhány szó a tojalettrõl, amely légkondicionált volt. Két lehetõségem volt: az egyik helyiségben a 3 méteres ablak éjjel-nappal nyitva volt, ebben az idõben ez fölöttébb friss levegõt biztosított. A másik (ablaktalan) helyiségben kissé rontotta az összképet egy állandóan jelen levõ, gyerekbélsárral teli bili. Mondom, a légkondi két véglete. :P Ülõke, alapvetõ tisztaság nuku.
Az ablakaink, három is volt ugyanis a szobánkban, egész egyszerûen oldották meg a szellõzést: centis réseken fújdogált a pár fokos szellõ. Szintén éjjel-nappal, mint fentebb. Pár vastag pokróc hivatott megoldani a szigetelést - bár ez inkább csak Danit hívogatta, állandóan az ablakban akart ücsörögni. Úgy nézett ki, mint egy mini-eszkimó, a kabátjában, kabátommal betakargatva - szobán belül. :)
Szemben velünk a nõvérszoba volt, ámde ez NEM privilégium. Mivelhogy a nõvérkék szabadidejükben állandóan csevegtek, az üvegajtó pedig nem hangszigetelt. Éjjel sem. A kisebbségi gyerkõcök fegyelmezése úgy zajlott, hogy leültették õket (székekre, azért nem koncentrációs tábor ez :P :P :P) a nõvérszobával  szemben, AZAZ a mi ajtónk mellé. Ma reggel elszakadt nálam a cérna, amikor különbözõ testnedvekkel ékesítették az ajtó üveges részét.
De szerencsére ma már szuperek voltak az eredmények, így hazaengedtek.
Ma reggel a nõvér bejött, felkapta a GYEREKEMET azzal a megjegyzéssel, hogy veszünk egy kis vért, és már hozom is a gyereket. Mire én sztoikus (edzett :P) nyugalommal közöltem, hogy nélkülem nem megy a gyerek sehova. Megkértem, várjon, míg átöltözöm, és megyünk. Fél perc múlva visszajött, és újrapróbálkozott, és megint csak el kellett neki magyaráznom, hogy nélkülem nem megy a gyerek... Végül belátták, hogy talán mégis ismerem a kölykömet, mert fél perc alatt lenyugodott vérvétel után. Szombaton ugyanis kiküldtek épp akkor, amikor az infúziót kötötték be, és négy órán keresztül üvöltött utána a gyerek. Úgyhogy, nekem sem volt mindegy, hogyan vészeljük át a vérvételt.
Az utolsó kedves momentum, hogy fennhangon értetlenkedtek, hogy mi az, hogy a két és fél éves gyerek nem beszél szlovákul - hiába mondtam, hogy ebben az állapotban még magyarul sincs kedve megszólalni. Aztán, pár nap múlva elkezdett válaszolgatni szlovákul, akkor már nem jegyezték meg, hogy jééé, ez tud szlovákul. :o :O
Mindenkinek szép estét!

Szerkesztette: sziszi32 (2010-03-10 20:31)

Nincs jelen

#12144 2010-03-10 19:55

Lisa
Tag

Jaj Kedves Sziszi!
Épp ettõl tartottunk, hogy valami baj van és azért nem jelentkezel...hááát látom sajnos így is volt. Tegnap elõtt este hívtalak, de telót sem vettél fel.
No a leglényegesebb, hogy túl vagytok rajta és otthon vagytok és Te pedig ide is írtál, hogy tudasd Velünk, hogy ÉLTEK!!!
Igen-igen sokan kérdezgettünk Felõled, hogy mui újság? Szóval hiányoztál innen NAGYON!
Tessék vigyázni Magatokra és a kis gyerkõcöt továbbra sem engedni el csúnya nõvérekkel, csakis a testeden keresztül!
Ügyi vagy.
Mond meg neki, hogy egy nagy puszi megy neki!!!! Mutass képet, remélem emlékszik még ránk :)

Lisa

Nincs jelen

#12145 2010-03-10 20:37

sziszi32
Tag

Lisa, szeretlek, nagyon.
Sajnálom, hogy nem voltam itthon, hogy felvegyem a telót. Majd bepótoljuk. Márciusra ígérted magadat hozzánk. Nos, ma már tizedike van...

Nincs jelen

#12146 2010-03-10 21:12

Kittus
Tag

Sziasztok!
Sziszi nagyon sajnálom ami történt Veletek!!! De túl vagytok rajta, már otthoni nyugalomban. És ez a fõ!! Daninak sok-sok gyógypuszi.

Hát ma randiztam a gasztrós dokival... Szeretne bekukucskálni... úgyhogy kitûztük a következõ randi idõpontját... Április 9. Felírt egy kis turbó cuccot is a randira, hogy minél jobb legyen a randink, fincsi kis Fleetet (nagyon jó lesz ha felül fog majd távozni a dolog...). Nem tudja mi bajom van, nem is biztos benne, hogy Crohn-os vagyok... Szeretné õ azt a saját szemével látni... Hát majd lesz lehetõsége... Kértem csinálják altatásban... egy tízesbe fog fájni, az OEP nem támogatja az altató gyógyszereket... De a fenét se érdekli, csak aludjak közben... Ha pedig mégse Crohn akkor ennyi, majd egyszer kiderül, hogy mi bajom van, hogy mikor azt nem tudom, hogy ki fogja kideríteni azt sem tudom... Na, jól leszek 2 napig... Most kell kb. 2-3 nap, hogy összeszedjem magam... Elegem van ebbõl az egész herce-hurcából, mondjanak A-t vagy B-t, csak tudjam, élhessek vele együtt, hatalmas boldogságban, mint a házasok... Na, bocsi, majd összeszedem magam...
(Ígérem 2 nap és minden rendben!)
Egyébként minden rendben, tanulok ezerrel, mint a kisangyal... 20: élelmianyagismeret... 31: számvitel, 04.01: nemzetközi gazdaságtan. Reméljük, hogy matekból pedig átmentem!!! Majd 16-án kiderül!

Szép estét mindenkinek!!!
Kittus

Nincs jelen

#12147 2010-03-11 13:15

Nelly
Tag

Sziasztok!!

Nagyon nagyon régen nem jelentkeztem már,de sok volt a program mostanában meg a munka...meg ilyenek.
Meg hát megint meg kell szoknom,hogy nem csak magamról kell gondoskodnom(mosás,vasalás...stb :S )
Crohnügyileg nálam minden rendben van asszem..
Ma voltam orvosi alkalmasságin mert lejárt de hamar rá is jöttem,hogy ma már inkább ne is mozduljak ki a lakásból..
Az igaz,hogy nem tévedek el,de hogy mindig ellenkezõ irányba szállok fel a villamosra!!!!!!!!!!Harmadjára már nem is akartam elhinni,hogy ennyire béna legyek :)
Úgyhogy cikáztam ide oda ma is :)
Még jó,hogy idõben elindulok mindig.
A lakás nagyon szupi amúgy,bár elõször baromi hideg volt tundra bugyi melegítõ kötöttzokni a lefekvõszerelés....de úgy tûnik már átmelegedtek a falak és már nem fázunk annyira.
És már amúgy is unom a telet meg a havat is...érzem a D vitamin hiányát.És nagyon remélem húsvétra jó idõ lesz mert menni akarok ki a Tiszára pecázni egy jót :)
No asszem mára ennyit,megyek mert lejárt a mosógép :)

Pussz mindenkinek és gyógyulgasson mindenki aki esetleg nincs jól mostanában.

Nincs jelen

#12148 2010-03-11 19:26

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Hát ettõl tartottam , hogy ezért nem jössz bár azért reménykedtem , hogy sok a  melód!
Nagyon sajnálom Danit , hogy ilyen beteg volt!!:(:(
Az ilyen vendégeket legközelebb ne enged be!!:P:P
Daninak nagy nagy puszi és erõsödjön meh minél hamarabb.Hiszen anya fõztje az anya fõztje!
A nõvérekkel meg nagyon jól bántál bár lehet , hogy nálam már kiborult volna  abili már második éjszaka után.
Nagyon vigyázzatok magatokra és jelentkezz mert hiányzol!!!!!

Kittus!
Az jó hir lenne ha nem crohn , de akkor mi a  fene????
Vigyázz te is magadra!!

Lisa!
Dani tutira megismer!!:P:P

Nelly!
Jó téged is látni hiányoztál már!
Nyugi mehetsz majd pecázni annyit , hogy még meg is unod!!
A villamost meg majd megszokod , hogy merre kell elindulni vele.:P:P
Mennyivel elõbb indulsz , hogy idõben oda érj ahová mennél?????

Tegnap éjszaka és is 2 óránként látogattam  aporcelánt és nagyon fáradt voltam reggelre!:(:(:(
Ma már jobb volt az éjszakám csak 1-szer mentem.DE hát megjött a  hó!!!:P
De volt tegnap azért jó is  a napomban!!!
Sok sok idõ után tegnap végre találkoztam leszboszi barátnémmal.
Hozot nekem avokádó krémet ami nagyon finom volt bár eléggé kevésnek bizonyult mert  a gyerekeimnek is nagyon izlett és megették elõlem!!:P:PFõleg  a Roli ette kétpofára!!:P:P:P
Ma megvarrtam a bölcsinek az 50 db húzatot és varrtam rá még jeleket is!
Sütöttem zserbót meg fonott kalácsot.
A zserbót ismeritek tehát nix fotó a  kalácsot rakom!:P:P:P
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok már ma mert most folyamatosan 3 napot dolgozom!!!:(:(:(:(
Hétfõn szülinap családi körben arra is fõznõm kell , de szerintem hulla fáradt leszek!!
No mindegy!

Vigyázzatok magatokra ebben a sz@r idõben!!
Akik nincsenek jól azoknak jobbulást!!!

Ilyen lett a kalácsom!!:P:P

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#12149 2010-03-12 06:41

Geo73
Tag

Sziszi, elismerésem ahogy végigküzdötted magad ezen a tortúrán. De még nagyobb elismerés illeti Danit. Remélhetõleg most már nem lesz semmi baj!!! Gyógyuljon meg maradéktalanul!!!

Kittus neked kitartás, ki kell, hogy derüljön mi is a pontos diagnózis. Altatásban pedig mégiscsak más egy ilyen vizsgálat.

Luci, te is hagyd abba a rövid pályás porcelánozást, vigyázz magadra!!!

Nelly klassz, hogy belaktátok az ingatlant. A közlekedést pedig majd megszokod. Bár amilyen az utastájékoztatás, nem lehet biztos benne az ember, hogy mindig arról a járatról száll le, amire felszállt :)

Mindenkinek jó hosszú hétvégét kívánok!!!
(Pár tíz évvel ezelõtt márc. 15-e környékén kis túlzással már rövidnadrágban lehetett rohangálni. Csak úgy mondom :( )

Nincs jelen

#12150 2010-03-12 06:48

kukackonzerv
Tag

Sziasztok.

Elég ritkán, de be-bekukkantok,és beleolvasok néhány oldalba hogy zajlanak itt a napok ;) Csak most látom, nem mindennapi dolog történt  febr. végén!
A kis Marcell világrajöttéhez szeretnék gratulálni Zolcsiéknak :):):)!
A család legkisebb tagjának és persze nektek is mindenekelõtt jó egészséget kívánok!
A fórumra is beköszönés, üdv. mindenkinek :) !

Nincs jelen

IBDoktor

Láb