#951 2010-03-02 10:19
- Breki
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Orvost keresek!!!
Ezt az orvosok egymás közt elintézik,neked csak alá kell irnia az uj dokinál.
Amugy ha van egy normális szakorvos akihez jársz,pl:börgyógy,urologus,proktologus,vagy mármilyen,aki rendes,õ is adhat beutalót a Banaihoz.
Nekem már annyi ilyet elintéztek a szakorvosaim amikor kértem,pedig köze nem volt sokszor a dokinak ahhoz amit kért :)
Kardiologus kérte a hasi ct-t,urologus az orfi-ba immunologiára,gasztrós lumbális gerinc mr-re,és sorolhatnám :)
Szerkesztette: Breki (2010-03-02 17:49)
Nincs jelen
#952 2010-03-02 17:28
- kokian
- Tag
Flavo! 06-1/302-0841. Ez a Banai prof asszisztensének a száma. Itt tudsz idõpontot kérni. A többieknek igaza van, menj át másik dokihoz.
Nincs jelen
#953 2010-03-02 19:43
- Flavio
- Tag
Kedves Szabóné és kedves mindannyiatok!
Kérdésedre válaszolva, õszintén nagyon rosszul sajnos. Azt hiszem az elmúlt 6 év alatt ez az elmút 3 hónap volt a legrosszabb, és nem akar semmi változni, hát persze nincs is mitõl, mert semmit sem szedek csak lázcsillapítókat és azok sem használnak.
Szeptember óta még nem volt 1 napom amikor a hõemelkedésem visszaállt volna a normál értékre, és a köldök alatti fájdalmakról ne is beszéljek.
Az allergiámról nem is tudom mit hiddjek...zavaros a kép. A diéta alatt leadtam 11 kg-ot ami nagyon sok volt, annyira legyengültem, hogy alig tudtam mozogni. Abba kellett hagynom mert ez biztos út volt a végelgyengülés fele. Utána fokozatosan sikerült visszahíznom 5-6 kg-ot. A legrosszabb az egészben az volt, hogy jobb nem lett az állapotom a diéta alatt/után, inkább rosszabb a gyengeség miatt.
Szerintem ez nem normális allergia, vagyis nem is biztos, hogy az. Inkább az a véleményem, hogy teljesen felborult az egyensúly, ez felszívódási és további enzimproblémákat okoz. Ha tényleg allergia lenne (amit még eddig senki sem hallott, hogy szinte minden ételfajtára az legyek) akkor a szigorú diéta csak kellett volna hozzon valami pozitiv jobbulást.
Köszönöm nektek a segítséget, a címeket és mindent.
Jobbulást mindenkinek.
Nincs jelen
#954 2010-03-02 23:02
- Bencze_Agi
- Tag
Sziasztok!
Én Pécsen szeretnék találni egy jó gasztroenterológust, de nagyon félek, mert tükrözést kéne végezni , hogy pontosan tudják diagnosztizálni, hogy crohn betegségem van- e vagy valami más.
Elõre is nagyon köszönöm!
Nincs jelen
#955 2010-03-03 18:22
- Agi87
- Tag
Szia!
Pécsen Prof.Dr.Figler Máriát tudnám javasolni neked!
Ági
Nincs jelen
#956 2010-03-14 20:38
- Judusz
- Tag
hát kedves hozzászólók!
Én má rezer éve járok a "MÁV" kórházba. Banai profnak még se híre se hamva nme volt ott. Ha valaki igazán kedves, nagyon tapasztalt és abármit pillanatok alatt elintézni utdó doktort szeretne a "MÁV" kórházban, az mindenképppen Dr Schäfer Esztert keressse. Millió kapcsolattal rendelkezik, klasszisokkkal hamarabb elintéz bármit ( MR, CT), mint a prof. Az elõzõ hozzászóló is íra, hogy nála járt,de amikor benn feküdt nem õ volt az orvosa. Hogy is van ez? A Doktornõrõl csak annyit, hogy éppen a MAYO klinikán volt gyakorlaton, ami a gasztroenterológia fellegvára. Banai prof engem is vizsgált, hát nem kívánom senkinek. Mellesleg fogalma sem volt róla mi bajom van. Hát nem tudom. Mindenkinek szíve joga.
Moderálva.
Judusz, ez nem egy politikai fórum, ha nem vetted volna észre.
Nincs jelen
#957 2010-03-15 13:38
- Judusz
- Tag
Nem gondolom, hogy politikai hangvételû volt a hozzászólás. Az, hogy MÁV kórház nem létezik már ez csak tény. A hozzászólás lényege, segítõ szándékú volt doktort keresõ emberek számára. Sajnálom, ha ezzel valakit megbántottam ,de azt gondolom Ti is a negatív illetve pozitív tapasztalatokból éltek, mint mindannyian.
Nincs jelen
#958 2010-03-15 14:19
- aiolosz
- Tag
Judusz írta:
"...Nem gondolom, hogy politikai hangvételû volt a hozzászólás..."
off
A hozzászólás nem, de a bevezetõ jelzõ igen, amit töröltem. Olvasd el a szabályzat 5. pontját, ha lesz egy kis szabadidõd és légyszíves ahhoz tartsd magad.
Köszönöm
on
Nincs jelen
#959 2010-03-16 10:50
- Gábor
- Tag
Sziasztok! Én egy jó orvost szeretnék találni Budapest vagy környékén! Ha valaki tud egy megbízható és jó szakembert az légyszíves írja le nekem a nevét és az elérhetõségét! Köszönöm.
Nincs jelen
#960 2010-03-16 11:02
- én
- Tag
Gábor! Sok jó orvost ismerünk. De azt nem írtad, hogy milyen szakorvosra lenne szükséged. Várjuk a kiegészítést. Köszi!
Nincs jelen
#961 2010-03-16 15:21
- Gábor
- Tag
Gasztroenterológus-ra gondoltam vagy egy olyan orvos aki a Crohn-betegséggel foglalkozik!
Nincs jelen
#962 2010-03-16 22:05
- Judusz
- Tag
Dr Schäfer Eszter Állami Egészségügyi Központ, Podmanyczky telephely.Emberséges,minidg elérhetõ, kedves, fiátal hatalmas tapasztalattal.
Nincs jelen
#963 2010-03-17 16:54
- tapir66
- Tag
SZIASZTOK!
A Dr.KOVÁCS ÁGOTA TELEFONSZÁMÁT,HA VALAKI ELTUDNÁ NEKEM KÜLDENI NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!
A KOLLÉGÁM HUSZONÉVES LEÁNYA MÁR CSONTTÁ ASZALÓDOTT E-MIATT A BETEGSÉG MIATT,MÉGIS CSAK KÍSÉRLETEZNEK RAJTA,RÁADÁSUL SE DOLGOZNI SEM TANULNI NEM TUD A FOLYTONOS FÁJDALMAK ÉS EGYÉB KÍSÉRÕ TÜNETEK MIATT.
EZEKEN AZ OLDALAKON AZT LÁTTAM,HOGY A DR.NÕ A BETEGSÉG SZAKÉRTÕJE ÉS SZERETNÉM,HA A KISLÁNY KAPHATNA EGY ESÉLYT!
KÉRLEK SEGÍTS!
ISTEN ÁLDJON!
TAPIR66
Nincs jelen
#964 2010-03-17 17:43
- Zoltán
- Tag
Tapir66!
A 671-es hozzászólásban mindent megtalálsz.
Nincs jelen
#965 2010-03-18 16:25
- tapir66
- Tag
KÖszÖn SzÉpen ZoltÁn Az ÚtmutatÁst!
Mindent MegtalÁltam,amire SzÜksÉgÜk Lehet.
Áldott Napokat!
Hali!
Nincs jelen
#966 2010-03-30 10:27
- Angelbocs
- Tag
Sziasztok!
Tatabányán, Tatán, esetleg Komárom-Esztergom megyében, legvégsõ esetben Pesten keresnék hozzáértõ gasztroenterológust. A háziorvosom Tatán említett egy magánrendelést, nem tudom ezzel kapcsolatban valakinek van tapasztalata?
Jó lenne minél elõbb, 2 hete megy a hasam, nem folyamatosan ugyan, van hogy 2-3 napig semmi gondom, de kezdek nagyon aggódni.
Elõre is köszi mindenkinek:
Anita
Nincs jelen
#967 2010-04-08 17:52
- Breki
- Tag
Sziasztok
Ajánlottak nekem ma egy dokit,mert nem nagyon váltak be a proktologusaim fissura és egyéb ügyekben.A börgyógyászom mondta,hogy a kolléganõjét is ez tette helyre.
Dr Lestár Béla.Ez az a Dr Lestár aki a MÁV ban van-volt?Akinek a felesége a Dr Juharos Ágota Kecskeméten?
Mert nekem azt mondták Cegléden dolgozik,de van Kecskeméten magánrendelése.Ez egy és ugyanaz,vagy két különbözö doki csak a nevük ugyanaz?
Elõre is kösz a segítséget
Nincs jelen
#968 2010-04-08 20:15
- eriki
- Tag
Szia Breki!
Igen ez az a Dr. Lestár Béla! Vagyunk itt egy páran, akik szerint a leg-leg-legjobb kezekben lennél Nála!
Remélem senki nem haragszik meg ezért a linkért, hogy ki is Õ! Elnézést ha tilos!
http://www.morakozpont.hu/morakozpont/i … ;Itemid=82
Üdv.eriki
Nincs jelen
#969 2010-04-08 21:06
- Breki
- Tag
Szuper,és pont Kecskeméten magánrendel is :)Mert ha felmennék hozzá,az ugyanannyiba kerülne mintha elmennék itt magánuton...köszi,remélem õ rendbe teszi ezt a fissurát,meg a polipomtól is megszabadít,nem jó az ha ott van.
Nincs jelen
#970 2010-04-08 21:12
- eriki
- Tag
Remélem megoldódnak a problémáid.Jó lenne, ha majd beszámolnál róla, mert érdekel.
Nincs jelen
#971 2010-04-14 23:37
- Hanna32
- Tag
Sziasztok!
Nálam a héten derült ki hogy colitiszem van. Dr Bélai Ferenchez kerültem, valaki tud róla tapasztalatokat megosztani velem. III kerben rendel. Egyenlöre jók a tapasztalataim vele, a bejelenkezésen délutánján fogadot és 4 nap múlva meg is tükrözõt. Ahoz képest hogy az eredetileg beutalt korházba 2 hónapra adtak idõpontot, a panaszaimat elmondva meg azt mondták ha nem tetszik vitessem be magam mentõvel. Ez mondjuk nagyon pozítiv volt benne hogy panaszaim hallva azonal fogadot. A tükrözésrõl eddig rossz élményem nincs, igaz csak 35 cm nézet meg Dormicumos bodításba. Igaz hogy feljebb még Dormicum mellett is fájdalas? Mert mindenhol ezt olvasom , már most rettegek tõle. Mindenkinek jobbulást, elöre is köszönöm a választ.
Nincs jelen
#972 2010-04-15 20:12
- Flavio
- Tag
Sziasztok!!
Eddig bírtam, de kész elszakadt a cérna...
HA TUDNA VALAKI egy lelkiismeretes háziorvost ajánlani, olyat aki foglalkozik is a betegével és még ragadt is rá valami az egyetemen a koszon kívûl, nem csak okoskodik és semmiben nem tud segíteni!!
Nagyon megköszönném....
Elõnyben részesülnek a belsõ kerületek: pl. V, VI, VII, XIII, de szívesen elfogadok javaslatokat akár más kerületekbõl is.
Sajnos SÜRGÕS!!!!
köszönöm
Nincs jelen
#973 2010-04-16 06:32
- lacko
- Tag
Hanna32: Én, a legelsõ tükrözésemnél kaptam domicumot, megnézték az egész vastagbelet (még egy kicsit a vékonybelet is) és egyáltalán nem fájt. Kellementlen volt, de nem fájt. Azóta tükröztek még 2x dormicum nélkül (egyszer csak 30cm, aztán egész vastagbél) és mindkettõ fájt valamennyire. Viszont nem tart sokáig (5-10 perc az egész).
Flavio: miért háziorvost keresel? Minden tiszeletem a háziorvosoké, de õk szerintem máshoz értenek igazán, nem ehhez a betegséghez. Személy szerint én csak akkor megyek háziorvoshoz, ha kell recept, vagy táppénz. Egyébként egybõl gasztro.
Nincs jelen
#974 2010-04-16 16:02
- Flavio
- Tag
Szia lacko!
Hát azért keresek háziorvost, hogy végre sikerüljön beutalót kapnom az ismerettségi köröm által nagy nehezen megszerzett orvosokhoz!!!
Már az x-ik ilyen elõre egyeztetett idõpontról kell lemondanom, mert nem hajlandó az én háziorvosom beutalót adni !!!
Közben meg úgy viselkedik mint egy idióta, "majd õ eldönti, hogy hová kell engem elküldeni". De sehová sem küld soha csak a szokásos vérvételre és ezután közli, hogy teljesen egészséges vagyok és közben megkopogtatja az oldalbordámat:)
Szóval ezt nem lehet így csinálni tovább..!
üdv.
Nincs jelen
#975 2010-04-16 16:03
- Flavio
- Tag
lacko
amúgy beutaló nélkül hogyan jutsz be gasztróshoz??? mert engem beutaló nélkül sehol sem fogadnak!!
kivéve a privátok, de az is egy másik történet...
Nincs jelen
#976 2010-04-16 16:42
- lacko
- Tag
Szia Flavio,
Hát akkor tényleg nem ártana egy értelmes háziorvos. :)
Egyébként mit mond, miért nem ad?
Én annak idején ezt úgy oldottam meg hogy felhívtam azt a szakorvost akit akartam, röviden elmondtam neki hogy mi bajom van és megkérdeztem hogy foglalkozna-e velem? Ha azt mondta igen, akkor elmentem a háziorvoshoz és azt mondtam neki személyesen ismerem a dokit és biztosan fog fogadni, de beutaló akkor is kell mert másképp nem tudok bejelentkezni kórházba.
Persze 100x visszakérdezett hogy biztosan ismerem-e, mert õ nem is abba a körzetbe tartozott, bejelentett lakcímem alapján pedig én még nem is abba a városba, de összekamuztam mindenfélét hogy innen meg onnan ismerem. Aztán sikerült. :)
Ezek után már nem is megyek soha háziorvoshoz mielõtt szakrendelésre mennék, hanem rögtön a kórházba. Kérek egy idõpontot, majd megyek. Igaz, nekem diagnosztizált Crohn betegségem van, amivel ezt talán könnyebb eljátszani, mint úgy ha nincs papírod semmirõl "csak panaszkodni tudsz".
Persze ha már x alkalommal azt mondta neked hogy nem kapsz semmilyen beutalót, akkor lehet hogy ezt már nem eszi meg, ha te is eljátszod. :)
Egyébként nekem is volt ilyen "majd én megmondom" háziorvosom. Mindig homlokegyenest mást mondott hogy mit kell tenni, mint azt a szakorvos mondta. Egyszer hallgattam rá (a legelsõ alkalommal), három napig egy gyógyszer maximális adható dózisának 4x-esét szedtem, majd egy szakorvos felvilágosított hogy ez már inkább árt mint használ. Utána akármit mondott csak bólogattam és mondtam neki hogy jolvan, de folytattam azt a kezelést amit a szakorvos elõírt. Azóta persze váltottam és most egy olyan háziorvosom van, akiben van önkritika. Amihez õ ért, azt megoldja, amihez nem azt ráhagyja a szakorvosra.
Nincs jelen
#977 2010-04-16 19:23
- Zsuzskaa
- Tag
Szia,Flavio!
Én is egy hentes után kerestem másik háziorvost. Most a XIII. kerületben az ÁEK-ba járok , Dr. Balázs Judithoz. Meg vagyok elégedve vele. Mindig megkérdezi hogy járok e rendszeresen a gasztrós dokihoz és kell e hozzá beutaló? Tehát nem õ akar mindent megoldani.
Bár én édesapám révén járhatok az ÁEK-ba , a szomszédunknak nincs ilyen igazolása,mégis oda jár. Esetleg megér egy próbát. Ha érdekel adok telefonszámot.
Nincs jelen
#978 2010-04-16 20:41
- youlcsi
- Tag
Flavio!
menj el vmi olyan szakrendelésre, ahova nem kell beutaló (pl urológia) és mondd el hogy mi a gondod... kérnél egy beutalót tõlük... igaz, ilyenkor csak kórházon belülre adnak (mint vizsgálatkérõ, v konzílium)... de egy próbát megér :)
Nincs jelen
#979 2010-04-17 21:23
- Katt
- Tag
Flavio!
Nagyon reklámozni nem akarom, de én egyszer fogtam magam, és vasárnap délután besétáltam a kórházba (MÁV), hogy ide szeretnék járni. Megvizsgált a Czeglédi doktornõ, vettek vért, és azóta oda járok.
Elõször kicsit furcsán nézett, de nem szólt semmit. Szóval ha nagy a gáz ezzel is meg lehet próbálkozni, talán nem vágnak ki.
Nincs jelen
#980 2010-04-27 21:01
- kadarv
- Tag
Sziasztok!
Nekem is szükségem lenne egy jó orvosra. Az én betegségem kb. tavaly augusztus óta tart. Minden ételtõl megy a hasam. Sajnos nagyon sokat fáj és görcsöl a pocakom. A vérvétel eredménye szerint gyulladásom magas CRP-m és borzasztóan alacsony vasam (2.6) van. Dr. Topa Lajos fõorvos úr az orvosom. Már gyomortükrözésen (a helicobacteremre kaptam antibiotikumot, ami egy kicsit segített) laktóz, ultrahang vizsgálaton is voltam. Az említett helicobaceren kívül mint kiderült refluxom is van (bár soha nem éreztem, hogy lenne refluxos problémám). A gondom az orvosommal az, hogy bár véleményem szerint is jó orvos egyszerûen képtelenség hozzá idõpontot szerezni (feb. végén áprilisra akartak idõpontot adni!!!) és egy kicsit figyelmetlennek is tartom (a gyomortükrözésemkor megállapította, hogy alacsony a vas a szervezetemben de csak most áprilisban mondta azt, hogy kéne vas infúziót kapnom pedig u.a. azt a leleteket nézte végig)
Köszönöm a segítségeteket.
Nincs jelen
#981 2010-04-27 21:09
- kadarv
- Tag
Bocsánat a lényeg lemaradt. Budapesten keresek orvost
Nincs jelen
#982 2010-04-27 21:54
- Zsuzskaa
- Tag
Szia kadarv,
bocsi de szerintem nem feltétlenül jó orvos az,aki átsiklik leleteken,amik egyébként fontosak lennének. És ahhoz képest hogy a gondod nem oldódott meg, elég kevés dolgot vizsgáltak meg nálad. (Persze legalább elindult valamerre... ) Na de nem is ez a lényeg , én szeretem a dokimat és meg vagyok vele elégedve nagyon. Csak eléggé elfoglalt,sajnos néha 1-2 órát is kell ülni nála,de nagyon lelkiismeretes. A Csepeli Rendelõintézetben dolgozik Dr. Illés Krisztina. beutaló szükséges. Ha az ajánlások közül õt választod, adhatok telefonszámot idõpont kéréshez.
üdv
Zsu
u.i.: egyébként ha kicsit visszaolvasol elég sok Budapesten fellelhetõ orvost találhatsz. Úgy emlékszem többször érintettünk már a témát. :)
Szerkesztette: Zsuzskaa (2010-04-28 10:56)
Nincs jelen
#983 2010-04-28 09:36
- Szabóné
- Tag
Szia!
Kicsit off leszek, de kell válaszoljak neked Kadarv. Nekem is a gyomortükrözés állapította meg a refluxomat. Nekem nem visszafolyó van, tehát nem érzem a a torkomban stb a savat. DE a gyomromban néha olyan érzésem van, hogy egy követ raktak volna rá, és ez a gyomorsavnak a marása. Fontos kezelni!
Ha további kérdésed van akkor írj. A kísérõjelenségek topicban és ott folytathatjuk. Mert szerintem ez 'csak" kiséri a gyomorproblémákat, nem hiszem, hogy ebbõl alakult volna ki.
Remélem találsz jó orvost, én nekem sincsen de most viszonylag jól vagyok, majd ha megint kórházba kerülök akkor biztosan elkezdek keresni.
Anikó
Nincs jelen
#984 2010-04-28 10:34
- Marcipán
- Tag
Kadarv!
Szerintem kissé felületes az orvosod.
Ahogy írtad hasmenésed is van és csak gyomortükrözést csinált.
Kolonoszkópia? Szövettan? CT?
Tovább kellene vizsgálódnia, vagy valóban orvost kell váltanod. Sürgõsen!
Nincs jelen
#985 2010-04-28 20:17
- kadarv
- Tag
Sziasztok!
Köszönöm a gyors válaszokat. Zsuzskaa neked külön köszönöm. Ha jól látom a dokinak van a szegedi úton is rendelése (nekem csepel nagyon nagyon kiesik).
A gondom az az orvossal, hogy feb. elején a tükrözéskor készült egy vérvétel, amit elvittem a vizsgálatra. Akkor nem mondott rá semmit, csak most április közepén amikor újból megtekinti az eredményt mondja azt hogy vas infúziót kéne kapnom (csak kéne amikor ilyen alacsony a vasam??). Annak azért kicsit örülök, hogy nem a legradikálisabb kivizsgálásokkal kezdtük. Csak most már kezd fogyni a türelmem :( :(
Júni közepére kaptam idõpontot a MR-re, de addig???????????? :(
Nincs jelen
#986 2010-04-28 20:26
- mercy70
- Tag
Kadarv!A Szegedi úton a Doktornõ magánrendelõje van.Jobban jársz Csepellel még ha kicsit messzebb is van.Nekem ezt õ mondta személyesen.Én is nagyon merem ajánlani.
Nincs jelen
#987 2010-04-30 19:22
- Zsuzskaa
- Tag
kadarv!
Én is újpestrõl ill. zuglóból járok ki hozzá Csepelre, de annyira meg vagyok vele elégedve,hogy nekem megéri ;)
Nincs jelen
#988 2010-05-01 22:04
- Breki
- Tag
Ma megjártam a Lestár dokit,a munka ünnepén is melózik :)
Szerinte valamilyen autoimmun lehet a háttérben,másfél éve elkaphattam valamit,ami megbolondította szerinte.Normális doki nagyon.
Szerkesztette: Breki (2010-05-02 06:41)
Nincs jelen
#989 2010-05-02 22:38
- én
- Tag
Breki, akkor mégsem crohn?
Nincs jelen
#990 2010-05-03 13:56
- Breki
- Tag
Gasztrós arra kezel,Lestár az igazából sebész,csak a sok gyulladás miatt miatt gondol erre,de már nagyon sok helyen felvetették(bõrgyógy-proktologia,stb)De amikor elmegyek immmunologushoz,arra se veszik a fáradságot hogy labort csináljanak.Lestár doki szerint sok olyan van amit nem lehet kimutatni,de legalább amit ki lehet,azt kizárhatnák vagy valami...mármint az immunologus.
Multhéten voltam Dr Farkas Líviánál kecskeméten,még a gasztróst is megkérdõjelezte,hogy honnan veszi h gyulladás van,amikor a laboromnál a CRP nem mutat gyulladást,mondom a colonoscópia,meg a CT mutatta..
Oda akartam adni a bör-proktó,stb papirjaim is,a gyulladások miatt,azt mondta õt az nem érdekli..
Ha netán valaki hozzá menne,ne tegye!!!
Szerkesztette: Breki (2010-05-03 14:01)
Nincs jelen
#991 2010-05-04 11:02
- kadarv
- Tag
Sziasztok!
Van olyan aki ismeri Dr. Zsigmond Ferenc-et (a volt MÁV kórházban dolgozik)?
Köszönöm
Nincs jelen
#992 2010-05-04 11:18
- Frozina
- Tag
A goasztroenterológiai osztály részlegvezetõ fõorvosa. Szerintem nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik a bélbetegségek területén.
Nincs jelen
#993 2010-05-04 12:59
- Zsuzskaa
- Tag
Flavio! Mi a helyzet háziorvos terén? sikerült már találnod megfelelõt? :)
szép napot!
Zsu
Nincs jelen
#994 2010-05-04 20:06
- kadarv
- Tag
Kedves Frozina!
Köszönöm a választ. Voltál már nála? Azt hiszem én õt választom, mert nekem Csepel nagyon nagyon messze van.
Vik
Nincs jelen
#995 2010-05-12 17:56
- angeluc
- Tag
Sziasztok!
Azok segítségét kérem akik már jártak az I. Belklinikán Szegeden kivizsgáláson colitis miatt, hogy mi a tapasztalatok és kit ajánlotok. Nagyon gondolkozom, hogy megkeresem õket, hátha jobban tudnak segíteni.
köszi a válaszokat elõre is!
Ha rossz tapasztalatotok van az is érdekel. Azért csak tudjam, hogy mire számítsak.
Nincs jelen
#996 2010-05-13 10:18
- fater
- Tag
Angeluc e-mail ment. Szép napot mindenkinek.
Nincs jelen
#997 2010-05-13 21:35
- angeluc
- Tag
Szia fater!
Sajnos nem kaptam meg a levelet, az email címemet most megváltoztattam és légyszíves küld el nekem még egyszer.
Köszi szépen!
Nincs jelen
#998 2010-05-14 17:58
- fater
- Tag
Angeluc irtam újra fater
Nincs jelen
#999 2010-05-15 15:33
- angeluc
- Tag
Köszi fater, írtam én is email-t neked.
Nincs jelen
#1000 2010-05-15 16:18
- Melcsi_
- Tag
Angeluc hali!
Már nem jársz az Opra doktornõhöz, mi történt?
üdv! Melcsi
Nincs jelen