#12151 2010-03-12 07:09
- aiolosz
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
kukackonzerv írta:
"...A fórumra is beköszönés, üdv. mindenkinek :) !..."
Jöhetnél többxör is :-*
Nincs jelen
#12152 2010-03-12 09:41
- zolcsi
- Tag
@-ka nagyon köszi a gratulációt.:D
Nincs jelen
#12153 2010-03-12 11:13
- én
- Tag
Geo, nekem is pont az jutott eszembe, hogy március 15-én már térdzokniba lehetett járni. Vicces, de ez nem tegnap volt.
Nincs jelen
#12154 2010-03-12 19:07
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!
Kittus, köszi. :)
Luci: azt hiszem, te éppen tavaly küszködtél hasonló bajjal, amikor a kislányod volt beteg, ugye? És még volt mindahhoz plusz két gyereked, és betegséged... és még kalácsot is sütsz!!!!!! Akkor most ki a f.sza csaj???? :P :P :P
Komorabbra sikeredett a beszámolóm, mint gondoltam.Valójában elég sokszor kapott el a belsõ röhögés, hogy ezt nem hiszem el, hogy velünk történik ilyen! Egész végig azt tartotta bennem az erõt, hogy na ezt ha elmesélem nektek... :P :P :P
Dani nagyon megszenvedte a dolgot, az biztos, de már szerencsére régi önmaga. Vagy még "önmagább". Annyi változás történt, mióta hazajöttünk, hogy már csak az esti lefekvéshez kap tejet. A betegsége elõtt már szinte csak tejet akart inni (napi 1- másfél liter!!!), ezt most végre leállítottuk. Igaz, megy a cirkusz, viszont elkezdett enni egy kicsit normálisabban. :D :D :D Úgyhogy, bírjuk a dolgot.
Lisához - azok a játékok, amelyeket Pasekkal vásároltak, mai napig így vannak számon tartva: kézbe veszi a játéktelefont, és közli, hogy "pasek vette". :D :D :D Ez azt jelenti, hogy igen, emlékszik Lisára. :D
Geo: köszi a jókívánságokat! :D
Nincs jelen
#12155 2010-03-12 23:43
- judy1981
- Tag
Hali!
Most látom csak, hogy milyen régen jelentkeztem. Ezt orvosolni kell :D
Sziszi: Örülök, hogy Danika már jól van. Elképesztõ hogy 2,5 éves gyerektõl várják el, hogy ismerje a "törvényt" és szlovákul szólaljon meg ott, ahol azt úgy "illik". Küldjétek hozzánk a nõvérkéket, és ... (na mindegy, ez nem az a hely)
Pasek: azt a csempét a p...ba nekem is kifejthetnéd bõvebben... :D
Luci: guszti a kalácsod :P Nem túlhajtani magad!
Én: ne lépj már be a sz..ul levõk klubjába. Reméljük, hogy nem lesz tartós állapot.
Nelly: Az utastájékoztatás valóban f...a. Csak vígasztalásul a következõ sztori: Tavaly májusban az MCCBE rendezvényére indultam barátnõmtõl, és a metróig gyõzködtem, hogy ne aggódjon, van menetrendem, nem tévedek el. Judy leszáll a metróról, nagynehezen belövi, hogy melyik buszmegállót kell keresni (felüljárón!), kinézi a közelebbit, megállapítja, hogy a másik oldalon kell felszállni. Bazi nagy forgalomban táskákkal felpakolva életveszélyes körülmények közt átverekszi magát a túloldalra, basszus csak nem itt kell fellszállni (a bamba állat nem benézte?). Vissza az eredeti oldalra, jön is a busz, soványmalacvágtában felpattan rá, és az elsõ megállónál kezd gyanús lenni, hogy ennek a megállónak nem ismerõs a neve. Elõ a menetrend: nem erre kellett volna indulni. 2. megállónál leszállás, józan paraszti észjárással elindult vissza, hogy valahol ott kell lenni a párjának is. Végül az eredeti megállóig gyalogol (még mindig táskával). Hát nem ugyanaz az irány volt mindkét oldalon kirakva? Azóta sem mondtam meg a barátnõmnek, hogy szétnéztem kicsit a másik irányba is :D
Pont jól jön már egy hosszú hétvége. Ebbõl a hétbõl már nagyon elegem van. Volt itt minden (a teljesség igénye nélkül): becsületmentés (nem az enyém), naggyon hülye ügyfél, ettõl a kb. 6 cm-es hótól, ami meg sem marad, bedurrant a bokám, stb.
Megkaptam az egyesület jogerõs végzését, de mikor is, ha nem akkor, amikor már eltelt a jogerõssé válástól számított 15 nap. Remélem APEH nagyúr nem méri be a hátsóm, hogy késõbb tudom bejelenteni. De még az sem akar az ügyfélkapun elmenni, hogy bent legyen, így adhatom postára.
Kaptam határozatot is a NYUFI-tól, egészségkárosodás mértéke 50 %, és szeretettel várnak rehabilitációra. Hogy legyen sikerélményem is ma, gondoltam benyomom ügyfélkapun. Ott meg a "mikortól kéri az ellátás megállapítását?" kérdésre nem fogad el a mainál késõbbi dátumot. Viszont 10 napon belül be kell adnom, de nekem csak májustól szûnik meg a nyugdíjam, így nem kérhetem a mai naptól... Azt meg végképp nem szeretném, hogy amíg õk csücsülnek a papírjaimon, ne folyósítsanak semmit. Szintén posta.
És akik várják a tavaszt: azt hallottam ma a tévében, hogy Sándor, József, Benedek hozzák majd a meleget.
Szép hétvégét!
Nincs jelen
#12156 2010-03-13 11:11
- én
- Tag
Judy! Ez a BKV dolgod tetszik. Egyébként csakúgy emlékeztetnélek, hogy a legutolsó népszigeti tali elõtt lett volna randim veled és másokkal valamelyik metró kijáratnál. Hát a metróállomást sikerült megtalálnom, de persze, hogy rosszul mértem be a kijáratot, mert ott is olyan jó volt a tájékoztatás. Mindenki ott volt persze kivéve én, aki máshol várt. Aztán Pasek és Lisa megmentettek, akik épp arra jártak. Egyébként pedig tõsgyökeres pesti vagyok. Szóval Nelly fel a fejjel!
Judy! Grat az egyesülethez és a határozatodhoz is (50%). Nem fellebbezel?
Mindenkinek jó hétvégét, jó pihit!
Nincs jelen
#12157 2010-03-13 20:39
- pasek
- Tag
Sziasztok!
Elõször is Kittus,
köszönöm szépen a Pentasát, meg hogy gondoltál rám, hisz tudod, hogy szeretem :P
Kukac,
örülök, hogy "járkálsz" néha erre, bár magadról nem írtál, remélem jól vagy, s add át üdvözletem, üdvözletünk Mayának is!
Geo,
remélem mihamarabb rövidre zárul körülötted minden és persze mindent a legnagyobb rendben levõnek kívánom!! Sokat szoktál eszembe jutni, mire megint nyár lesz, mint mikor tavaly találkoztunk, már minden megy a maga útján, ahogy annak mennie kell.
Judy,
a csempe dolog nem volt pontos idézet, ugyanis utánanéztem a neten. Akkor az volt a felállás, hogy kérdésre válaszolva azt mondtam, hogy CT eredmény az nincs, csempe a pics@ba az van. Az eredeti szöveg a Csapd le csacsiban valahogy így hangzott, vacsora nincs, balhé az van, hiszti az van, csempe a francba az van, de íme (kb. 40-50. másodpercnél): csempe a francba
Vica,
bár mostanság nem beszéltünk személyesen, vagyis telefonon, de azért eljut hozzám minden infó és a fényképeket is mindig elrakom egy külön féltve õrzött kis mappába! Ez sajnos kevés és gondolkozunk is rajta hogyan tudnánk "összefutni" valahogyan, csak tudod még Szent Péternek is azt kell mondjam, hogy ne hívjon, nem mehetek, a lelkem a vállalatot illeti meg.. De Ha nem megy "törvényesen", akkor majd megoldjuk kreatívan :P
Norby,
hallom, vagyis olvasom, hogy voltál a profnál :) Remélem minden rendben
Sziszi,
igazából a telefonnal az volt a cél, hogy valami idegesítõ hangos játékot vigyünk, viszont a lelkiismeretünk kicsit megszólalt és a lehetõ leghalkabbat választottuk :) De ha gondolod, búcsúkban lehet kapni olyan kereplõket, hogy hozzá képest az égi harsonák altatódalnak tetszenek, szóval beszerezhetünk egy ilyet.. (Sátáni vigyor ült most az orcámra) de tudod hogy csak viccelek, vagy nem?
Luci,
csini a kalácsod :) Mi is kísérleteztünk vele, eddig 2+1 kalács született, fonott kategóriában egy sima, majd egy hatos fonat 2 kakaós szállal. A +1 pedig narancsos mogyorókrémes volt, ez lett a legjobb. Most pedig épp kel a krumplis kenyér!
Melcsi,
jobban mondva keresztanyu, tegnap rászolgáltam a nevemre. Nem biztos hogy mindenki örvendene a részleteknek, de tegnap kénytelen voltam egy "pusztakezes" megoldásra vetemedni, ugyanis az egyik kishaver elvitte a csapdát félig lecsapottan, így hát a humánus megoldást kellett elõvenni a tarsolyból, Dexter fején fejlámpa, kezében méteres L szelvényû vasdarab..
Nita,
remélem jobban vagy már, ma te is eszünkbe jutottál. Egy korban és alkatban hozzád hasonló hölgy jött szemben egy autó anyósülésén és vadul fotózott minket, majd visszafordultak és újra lefotóztak. A fényképezõje volt messzirõl hasonlatos a tiédhez (vagyis nagy volt :P) Szóval remélem minden rendben.
Holnap kimegyünk az erdõbe szalonnát sütni, ahhoz készül a kenyér és akkor is kimegyünk, ha orkán erejû szélvihar lesz. Úgyhogy figyeljétek a Fókuszt meg a híradókat, ha lesz benne hogy kigyulladt az erdõ, azok mi voltunk.
Bakker, ha valahol tényleg leég valami, az Isten se mossa már le rólam..
Akkor szorítsatok, hogy minden rendben menjen, mint ahogy eredménnyel szorítottatok, ugyanis a CT-m eredménye szerint minden rendben.
Nincs jelen
#12158 2010-03-14 01:41
- Vicaa
- Tag
Sziasztok!
Jó régen írtam utoljára, most nem bírok alukálni, úgyhogy megragadom az alkalmat...
Luci: remélem már jobban vagy, sokat voltál, voltatok emlegetve a napokban, nosztalgiázás volt ugyanis, mert elõszedtük az Anna fejlesztõs idõszaki képeket, történeteket, és a szép napokat, amiket nálatok töltöttünk. :D
A kalácsod pedig nagyon ínycsiklandozó!!! :D
Én: gyógyulj légyszike, ne betegségeskedjél, bár most bagoly mondja verébnek, mert mióta Anna bölcsis és mindig beteg, lépten-nyomon én is összeszedek tõle mindent, így van ez most is. A cirkuszi bohócok a piros orromat elirigyelhetnék tõlem az biztos...
Judy, Nelly: nnna, jómagam sem vagyok jobb tájékozódó Pesten, azon kevés alkalommal, amikor tömegközlekednem kellett húszszor is át kellett nézni az útvonalat és jól be is voltam totojázva, hogy csak el ne tévedjek... Mázlimra mindig akadt valamilyen segítség, telefonos legalábbis tutira... Például mikor Lucihoz mentünk és nem találtuk a buszmegállót mi sem, felpakolva cuccal, gyermekkel... Hmmm, mégis milyen szép emlékek most már ezek :) Nameg jókat nevetek magamon :D
Norby, Nelly, én is kívánok nektek mindenféle csudijókat a közös vacokban!!! :)
Kittus kitartás vizsgaügyileg (és persze egészségügyileg is!) nekem kontrolling volt múlt héten, jövõ héten pedig közigazgatási eljárás (KET) szóbeli. Brrr....
Sziszi, jó, hogy most már túl vagytok ezen az egész hercehurcán és megviselõ betegségen!!!! Daninak pedig farkasétvágyat kívánok :)
Geo, neked szép, tünetmentes reggeleket kívánok!!! :)
Lisa, Pasek, tegnap hívtalak titeket többször is, de mindig azt szajkózta a készülék, hogy a hívott szám átmenetileg nem kapcsolható. :(
Pasek ne aggódj, ami késik nem múlik, majdcsak összehozunk egy talit :) Nagyon örülünk a CT eredményednek, az pedig még jobban megnyugtató lenne, ha a közérzeted is az eredményt tükrözné!
Anna sajna megint beteg volt, most kászálódik lassan kifelé, de még tegnapelõtt hasmenõkéje is volt nagyon, alapvetõen azonban orrmandula gondok vannak, fül-orr-gégész megnézte, ki kell venni neki sürgõsen.
Ettõl függetlenül a hangulata - még 39 fokos lázasan is - szuper, pörög, a nyelve is pörög, be nem áll a szája egész nap. Rengeteget kérdez, és imádja produkálni magát!
Sajna én is beszedtem valami jó kis vírust, egész tegnap feküdtem, a fejfájós, torokáfjós dolgok mellett úgy görcsizik a hasam, hogy a porcelánhoz is csak összegörnyedve tudtam kijárulni. Nade lesz ez majd jobb is ;) Majdcsak átmegy rajtam, sok idõ nincs a betegeskedésre, mert tanulnom kell, nincs mese.
Január óta gasztrós kontroll van betervezve, de ezidáig még nem sikerült eljutnom, annak is itt lenne már az ideje, mielõtt a dokibácsi kitér a hitébõl.
Pusszantás mindenkinek!
Nincs jelen
#12159 2010-03-14 09:04
- Elizabeth
- Tag
Szia Vicaa
Jobbulást kivánok nektek.
Nincs jelen
#12160 2010-03-14 23:14
- judy1981
- Tag
én: nem fellebbezek, mert ez mifelénk úgy szokott történni, hogy aki fellebbez a rehab ellen, az a % ellen is fellebbez, így elküldik II. fokra, ahonnan olyan egészségesen jön ki az ember, hogy már nem is kell rehabilitálni. Magyarul kevesebb, mint 50%-ot kap, és mehet a p...ba. Nincs is értelme a fellebbezésnek, mert a III. csop. rokkantakat - törvényi elõírás szerint - automatikusan rehabra kell küldeni. Max, ha súrolja a felsõ határt (79%), mert akkor sokkal lejjebb nem tudják venni, de megvan rá az esély, hogy átlendüljön a II. csoportba.
Nincs jelen
#12161 2010-03-15 00:23
- Geo73
- Tag
Pasek örvendetes,hogy a CT nem mutatott semmi rosszat!!! Vigyázz is, hogy ne legyen gond!!! Köszönöm a drukkot, remélem a jóslatod beválik majd :)
Vica gyógyuljatok meg Annával együtt!!!! És köszönöm a jókívánságot, rajtam nem (csak a Crohnon) múlik ;)
Nincs jelen
#12162 2010-03-15 09:52
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Elõször is Pasek!!! Egyrészt nagyon szívesen a GESZTUST!!! ugyanis gyógyszert nem szabad megköszönni (de ha jól értelmeztem amit írtál, akkor nem a bogyókat, hanem a gesztust köszönted, ugye??? :))
Az eredményednek pedig nagyon örülök!! ;)
Gondoltam mielõtt nekilátok a mai egész napos tanulásnak, beköszönök elõtte. (Tudjátok, ilyenkor az ember mindent megtesz csak kitolja a tanulás elkezdésének idõpontját, már reggeliztem mosogattam, ruhákat pakoltam, idepakoltam a könyveimet, odapakoltam a könyveimet... borzasztó vagyok ilyenkor) Drukkoljatok, hogy holnap az smsemben elégséges megfogalmazás legyen, holnap derül ki a matek vizsgám eredménye. A tegnapi nap csak a menedzsment házi elkészítésérõl szólt, de... de... KÉÉÉSZ van. Reméljük a tanár néni is elfogadja majd...
Eltévedõs lányok: csatlakozom én is közétek. Nekem az elsõ a BKV útvonal tervezõ, papírra leírva, lerajzolva... De általában könyörgök egy sort Gyurinak, hogy kísérjen el, és mutassa meg, hogy kell menni. Volt hogy felhívtam, hogy itt és itt vagyok, melyik metróra kell felszállnom, ha a Deákra akarok eljutni. Mint kiderült 1 megálló volt... csak azt nem tudtam merre kell menni... De általában csinálok ilyen okosságokat, megvan mondva, hogy a harmadik utcán menjek le amit így hívnak, aha, csak akkor jó mikor sétálás közben mielõtt elérnél a harmadik utcához, van még egy ugyanolyan nevû... Mikor állást kerestem fél Pestet és Budát felfedeztem, nem egyszer kértem telefonos segítséget, de hála az égnek Budára elkísért... bele se merek gondolni mi lett volna ha nem jön velem....
Vicaa: gondolok majd Rád, ügyes legyél. Meg persze Melcsire is gondolunk!!! Csak ügyesen lányok ;)
Na, jól van... már nem lehet tovább húzni.
Mindenkinek szép napot!!
Kittus
Szerkesztette: Kittus (2010-03-15 09:53)
Nincs jelen
#12163 2010-03-15 10:45
- Melcsi_
- Tag
Hello! :)
Vészesen közeleg a matekszigorlat napja én meg egyre jobban idegbetegebb leszek. :D:D
Matematika statisztika elölrõl hátulról megy, abból elvileg semmit nem tudnak adni amit ne tudnék kiszámolni. :)
Leíró statisztika is megy, KIVÉVE az érték-, ár-és volumenindex-számítást...de remélhetõleg péntekig még "megvilágosodok".
Valószínûségszámítás megy....egyedül a Csebisev-egyenlõtlenséggel nem vagyok túl jóban...
Analízis...:D wehehehe, nos abból vagy kapok egy parciális deriválást vagy egy elaszticitást. :D Remélem Elaszticitást kapok, csak a képletet kell tudni meg deriválni de ha deriválni nem tudsz attól még a képlet egy részét meg tudod oldani. :D
Elmélet....A, B C vagy D....asszem olvasok kis elméletet...de valószínûleg a nõi megérzésekre fogok hagyatkozni, tippmix lesz :D
Ennyit az írásbeli részérõl.
Számítógépes rész...az para...2 éve elsõ próbálkozásomnál átmentem a szigorlat elsõ részén az írásbelin és csak azok mehettek a 2. részre a zámítógépes részre ahol szépen elhasaltam. :)
Solver program....fincsii....vmit tök gyorsan kiszámolok vmin órákat ûlök és nem jön ki..megoldás könyvben persze nincs csak végeredmény...jöjj rá hogyan kell. köszi :D ki vagyok segítve.
Leíró és mat. stat része megy...azt úgy nagyjából tudom számolni excelben a mindenféle fincsi segítséggel, korrelációanalízis, hipotézisvizsgálat, és egyéb fincsi excel bõvítmények. :)
Winplot!!!! a nagy parám, ebben vizsgálok és ábrázolok függvényeket, na nekem a program bármilyen fv-t viszek/vinnék be kiírja h nem érti...azaz vmit mindig elcseszek már a beírással:D és akkor még nem is vizsgálódtam :D sejhajj...
Na jó, nem untatlak Titeket, de kb már ezzel álmodok, alig várom hogy túl legyek rajta és persze hogy sikerüljön!!!
Dexter, ejnye-bejnye hogy megint gyilkolásztál :D Örülök, hogy negatív lett a CT-d, és minden oké.
Voltatok Lisával végül szalonnát sütni? Itt Óbudán iszonyat szél és hideg van, gondolom felétek sem jobb, erdõtûz? :):)
Kittus, Te is jó sokat tanulsz munka mellett, le a kalappal, girlpower, we can do it!!!! :D
Luci, de jó hogy egyre többet olvaslak, Te is durva tempót diktálsz...azért vigyázz magadra, Roliékat pusszantom.
Judy, ejha, nagyon otthon vagy ebben jogi izé témákban..ami dicséretes bár inkább ne kellene tudnod róluk. :(
Vicaa, jobbulást Nektek.
Geo, tõlem is megy Neked a drukk, én a helyedben már rég megõrûltem volna..... :S
Balogh Család, hogy vagytok? Annyira édik a képek a kis Marcikáról.
Aiolosz köszi a kirakott képeket. :)
Sziszi. Sajnálattal olvastam hogy járt szegény kópé Danibetyár sad Még jó hogy van egy ilyen jó anyukája. :)
Szép napot kívánok mindenkinek, drukkoljatok hogy ne õrûljek meg péntekig, és hogy túléljem a pénteket és sikerüljön!!!!!!
puszi
Szerkesztette: Melcsi_ (2010-03-15 12:08)
Nincs jelen
#12164 2010-03-15 11:42
- sziszi32
- Tag
Mindenkinek egy kis "chillout"! :)
http://www.youtube.com/watch#!v=3GnWRjoP9mQ
Nincs jelen
#12165 2010-03-15 20:27
- Nita
- Tag
Sziszi! A lényeg hogy már otthon vagytok és minden rendben!
Pasek! Élje-éljen a jó lelet! Sajnos nem engem láttaok örülnék, ha fotózhatnék kicsit felétek.
Én nem vagyok a toppon ma megemeltem önszorgalomból a medrolom de semmi most úgy görcsöl a hasam mintha remegnének a belem volt már másnak is ilyen? Olyan mintha a régi NDK mosógépen beindult a centrifuga el is art 1-2 percig és ettõl iszonyat hányingerem lesz :/ Mára már alulról súrolom az 50kg, de még mindig jobb mintha az ibolyával tenném ezt :P
Melcsi! Kittus! Sok sikert nektek a matekhoz remélem sikerülni fogy minden ahogy szeretnétek mert ezt még olvasni is fáj nekem :P
Vica! Jobbulást nektek is!
Ja Nelly ne törõdj vele én a mai napig el tudok tévedni pedig itt nõttem fel pár hete simán felszálltam a metróra a Ferenciek terén a másik irányba, miután a végéig szoktam menni fel sem tûnt mert olvastam közben hogy rossz irányba megyek :)
Nincs jelen
#12166 2010-03-15 20:46
- pasek
- Tag
Sziasztok!
Ma kipróbáltunk egy valamiféle kalácsot, a neve szacharinos kalács..
Nem sok reményt fûztem hozzá, mert az elõírt mennyiségeket összetolva az állaga alul maradt volna az átlagos nokedli állagánál, majnemhogy kenni lehetett. Ekkor telefonos segítséget kértünk és megnyugtattak, hogy olyan kell lennie, majd a nyújtásnál bõven kell lisztezni.
Mikor kinyújtottuk, összetekertük (mert ugye két réteg: fehér és kakaós) akkorák voltak, mint a karom, s én nagyon nem vagyok egy Rambó alkat, inkább öööö... na ezt most hagyjuk.
De mire megkelt (2 óra!!!) alig fértek el egy gáztûzhely alapterületû négyzetes tepsiben. (két rudat "köllött" -ez a manapság tapasztalt szögedi beütés miatt- nyújtanunk; hát megtettük) Elõmelegített sütõben össze is gyógyultak pár perc alatt és hatalmasak lettek.
A végeredmény pedig várakozáson felüli lett, olyan könnyû és lágy tészta, hogy ketten egy negyed tepsivel egy ültõ helyünkben befaltunk.
Ezt meg sajnos nem bírom kihagyni: Csebisev és Bernoulli bácsik rémtette
Melcsi, egy a lényeg szám-szám-kacsacsõr, akkor mi lesz? :P :P
Nincs jelen
#12167 2010-03-15 21:21
- Melcsi_
- Tag
Dexter :D:D:D ááhh, ez undorító, mármint Csebisev bácsi és Bernoulli bácsi rémtette.... :)
Ma ilyen "bácsikkal" barátkoztam: Laspreyes, Paasche, Edgeworth-Marshall és persze Fisher bácsi....igen IGEEEEN leíró statisztika ééés ár-, érték és volumenindexszámítás FINCSI :D de bevallom ma vmennyire megvilágosodtam, péntekig meg csoda történhet.
Solver....mind kb 80 feladatot kiszámoltam solverrel (közel 20 oldalas könyv) úgyhogy elégedett vok, ebbõl 3-4 db ami sehogy sem jön ki, de maleztem a tanárnak, hogy holnap v holnapután mikor fellelhetõ a suliban konzultálásra. :D Vagy nekem jó ha mailben átküldhetem õ meg vissza a megoldással. :D
Azt hiszem keményen fogom "nõvérem" szülinapját és a Sándor napot hétvégén ünnepelni ha pénteken átmegyek a szigorlaton :D:D:D:D
Nitaaaa :) Végre idefirkantottál :D Sajnálom hogy Te se vagy még mindig jól, hány mg-n vagy? én most két hét után végre le tudtam menni 24-re...persze közel se vok tünetmentes :D
Nah matekozok még :D Korrepet vállalok :D
Nincs jelen
#12168 2010-03-15 23:04
- Lucifer
- Tag
Halihó!
3 nap meló volt , ma Niki szülinap elsõ felvonás!!!:P:P
Most megint 2 nap meló igy megint nem leszek , de csütörtökön jövök visszaolvasok és megint kisregényt irok!!:P:P:P
Nincs jelen
#12169 2010-03-16 20:57
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
ÁTMENTEM MATEKBÓL!!!!!!!!! Kettes lett, de csodás ez a jegy. :):) Melcsi, Neked is menni fog, ha nekem sikerült Neked is fog!!!
Na, megyek Élelmianyagismeret DVD-ket nézni és jegyzetet gyártani hozzá... :/ Elfogadták a házim, így vizsga szombaton! Aztán kövi szombaton is, aztán kedden, szerdán, aztán megint kedden, jó kis kukucska, aztán megint vizsga 13án, aztán 17én, közbe még be kéne iktatnom még egyet... El vagyok... Semmi másra nincs idõm, a barátnõm kisfiának szülinapjára nem tudom még hogy jutok el... :/
Na, de ez van, más is megcsinálta, én is meg fogom!
Aztán nyáron meg SPANYOL TANULÁÁÁÁÁS!!!!! :) Csak hogy meglegyen a következõ nyelvvizsga...!!!!
Szép estét mindenkinek!
Kittus
Nincs jelen
#12170 2010-03-16 21:03
- Agi87
- Tag
Kittus!
Gratulálok.Nem semmi ennyi vizsgát megcsinálni,tapasztalatból is tudom.én sajnos jelenleg nem vagyok olyan állapotban,hogy tanuljak,ezért elhalasztom az államvizsgám októberre.Neked kitartást még a többi vizsgához, biztos sikerülni fog minden.
Ági
Nincs jelen
#12171 2010-03-16 21:14
- Melcsi_
- Tag
KITTTUUUSSS!!!!!!! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! Girlpooooooweeer! :):):):) Ugye hogy megmondtam. :)
Remélem igazad lesz és pénteken vagy valószínûleg jövõhéten mikor kiderül én is írhatom a jó hírt.
Mégegyszer gratulálok! Pihenj is, hiszen megérdemled, jó DVD-zést, mégha sulihoz is kell. :) Én kínzom magam továbbra is Solverrel, holnap egy barátom korrepetál winplotból. :) Közben e-mail-en keresztül excel táblákkal bombázom a matek tanárom, eddig jól tûri :D
Kittuskám csak így tovább!!! :)
Szerkesztette: Melcsi_ (2010-03-16 22:45)
Nincs jelen
#12172 2010-03-16 22:14
- Kittus
- Tag
Ohh köszönöm Ági, Melcsi :):$ Girlpower forever!!! :);)
Mára ennyi volt a DVD... már nem bírom... elég volt ennyi... a jegyzetet kiegészítettem, holnap használhatóvá tesszük! A 2. DVD-t meg megnézem Gyuriéknál, fog nekem örülni :D Hihi...
Jó éjt mindenkinek!
Nincs jelen
#12173 2010-03-16 23:35
- judy1981
- Tag
Hali!
Pasek: el is felejtettem gratulálni a CT eredményhez. Pótolva. Gratulálok a CT eredményedhez :D
Melcsi: az még nem is olyan nagy baj, hogy jártas vagyok a jogban, mert eleve a munkámhoz tartozik, csak a saját bõrömön ne érezném... :P Szívesen dolgoznék a jognak ezen területén is, ahol embereknek segítenek eligazodni ilyen ügyekben. Kivéve családsegítõ szolgálatnál. Ott azért elõfordulnak érdekes emberek. Szoktak hozzánk küldeni onnan embereket, és sokan úgy akarnak diktálni nekünk, mitha nagy pénzeket hagynának ott nálunk. Ugyanúgy segítünk mi pénz nélkül is, de ne feledjük már el, hogy ki segít kinek.
Kittus: neked meg a matekvizsgához gratlálok. :D A BKV útvonaltervezõ is vágott már át. Tavaly mikor az étteremben (Teátrum?) taliztunk, megnéztük hol kell leszállni a villamosról, aztán fél óra séta után meg is találtuk. Pedig egyel késõbb kellett volna leszállni, és pont annál az utcánál kötöttünk volna ki.
Nita: április mindjárt itt van. Bírd ki addig valahogy, aztán hátha újra kaphatod a humit. Kitartás!
Nekem ez a hét sem ígárkezik könnyebnek az elõzõnél.
Ma felhívtam a boltot, ahol beleszerettem jövendõbeli ... mosógépünkbe (nem mellesleg a legkedvezõbb áron a környéken), mire röviden ledarálta a srác, hogy menjek át (kb. 17 km), ad munkáltatói igazolást, azzal és személyes irataimmal menjek vissza, a bank elbírálja áruhitel kérelmemet, és hozhatom a szajrét. Én meg kicselezem, mert a banktól letöltöttem a munkáltatóit, úh. egy utat megspórolunk. A bank honlapja szerint 15-30 perc alatt elbírálja, mert elektronikusan küldik el az adatokat. Tehát, ha ügyi vagyok, akkor egy-két nap (attól függ, hogy holnap el tudunk-e szabadulni hamarabb), és lesz mosógépünk :D:D:D Annyira várom, hogy lehet vele alszom pár napig :D:D:D
Vasárnap anyósismertetés lesz. Úgy gondoltuk, ha már együtt élünk pár hónapja, talán ideje lenne a szülõket egy fedél alá hozni. Erre remek alkalom Judy születésnapja. Anyámék még úgysem voltak fent nálunk, mert nem jött ki rá a lépés. A vacsora tervezett menüje: gombás szelet, hortobágyi (rántott) palacsinta,köretnek burgonya, és vmi saláta; majd SK torta, ami terveim szerint az eddigi - saját fejlesztésû - jughurt tortám továbbképezve mascarpone sajttal, és játékapu kérésére somlói galuska (az én kedvemért laktózmentes tejbõl, de õk - velem ellentétben - nem veszik majd észre a különbséget).
Nincs jelen
#12174 2010-03-17 20:16
- Norby1
- Tag
Halihó
Kittus grat a vizsgádhoz ügyes vagy
Pasek utólag neked is gratula a CT-d hez csak így tovább vagy még jobban :)
Luci ne dolgozz sokat mert árthat a szépségednek :P
Szóval a múlt héten én is voltam kontroll vizsgálaton Banai prof-nál. Nem mondott semmi extrát csak ha valami gond van akkor azonnal egyébként fél év múlva menjek vissza. Süllyedésem a labor szerint megugrott 20-ra amin meglepõdtem mert már régen nem volt ilyen magas.
Judy sok sikert az anyós összeismertetéshez Nálunk még csak telefonon beszéltek egyszer karácsonykor de anyám akkor is megijedt mert azt hitte hogy azért hívták mert valami baj történt velünk :)
Üdv mindenkinek
Nincs jelen
#12175 2010-03-18 05:52
- Vicaa
- Tag
Kukk...
Sajnos Annának rota vírus fertõzése van, már kivagyunk a sok hasmenõtõl, ma Attila vált engem itthon, mert a melóhelyen már kitérnek a hitükbõl.
Sziszi, nálunk annyival szerencsésebb a helyzet, hogy Anna nem hány. De nem eszik, csak nagy ráhatással iszik, és fogy és fogy és görcsizik nagyon a pocija. :(:(
Nincs jelen
#12176 2010-03-18 06:38
- Geo73
- Tag
Vica, minden együttérzésem, jobbulást kívánok Annának!!!! Ha nehezen is megy, de tényleg itassátok, mert ilyenkor hihetetlenül gyorsan kiszáradhat a szervezete, ha nem kap elegendõ folyadékutánpótlást. Kitartást nektek!!!!!
Nincs jelen
#12177 2010-03-18 08:40
- Kittus
- Tag
Vica, nagyon sajnálom, ami most Veletek van, kitartás, Annának mihamarabbi gyors gyógyulást!!! Reméljük biztos gyorsan helyre jön, és Nálatok is már csak rossz emlék marad!
Nincs jelen
#12178 2010-03-18 09:39
- Melcsi_
- Tag
Szia Vicaa, sajnálom Annácskát, jobbulást kívánok neki!
Nincs jelen
#12179 2010-03-18 17:29
- Györgyina
- Tag
Vicaa, hát ez már nem lehet igaz, hogy még Annahercegnõre ez is rájött. Jobbulást a Drágának, Neked pedig sok erõt.
Nincs jelen
#12180 2010-03-18 21:03
- zolcsi
- Tag
Szép jó estét mindenkinek.
Csak ilyenkor bírok ideérni mostanság.
A két gyerek az azért csak két gyerek.
Ma Pest meg Szolnok meg Kisújszállás volt.Gyönyörû volt az idõ ez vigasztalt.
Marcinak vettem ma egy babahintát amit újszülött kortól cirka 3 évig nyüstölhet.Fel is szereltem a plafonról lóg és valóban csendesebb a gyerek benne.
Pusz mindenkinek és nézzétek el ha ritkábban érek ide egy darabig.
Vica jobbulást Annácskának és a folyadék az menjen amit csak bír.
Judy sok sikert anyósékhoz remélem nem fogod ki.
Nincs jelen
#12181 2010-03-18 21:28
- Nita
- Tag
Beköszönök én is Zolcsi részemrõl elnézve :)
Judy gyanítom hogy ebbõl azért izgalmas történet lesz :P Persze minden rendbe legyen!!!!!!
Vica az a Rota nagyon szemét vírus vigasztaljon, hogy mindenki nagyon szokott hányni is volt szerencsém hozzá kitartás 4-5 nap és el is felejtitek!
Magamról már nem nyilatkozom....nagyon lapos a kedvem túl sok a görcs ettõl fogy az erõm, ma írt a dokim egy sms-t hogy "beteg vagyok" ma kellett volna mennem...visszaírtam hogy én is :) Nem tudom mi lesz a Humival így. Na szép napokat nektek!
Nincs jelen
#12182 2010-03-19 13:34
- momo
- Tag
sziasztok,
ket eve irtam csak a forumra, akkor meg nem diagnosztizalt belgyulladas miatt. elnezest, h. igy betorok a rosszalkodasaitok koze, de latom, itt vagytok a legtobben, s erdekelne a velemenyetek. Orvosom szerint nalam a belgyulladashoz nagyban hozzajarul, h. nehany etelosszetevore erzekenyebben reagal a szervezetem, konkret allergiat nem tudtak kimutatni, kizarasos dietaval bprobaltunk meg kiszurni alapelemiszereket, valamennyi sikerrel, de most talaltam egy tesztet, ami allitolag otthon is vegezheto, s en barmennyit megadnek mar, ha biztosra mehetnek abban, mit ehetek, s mit nem. erdekelne, hogy ismeretik-e ezt a vertesztet ( http://www.food-detective.hu), illetve nalatok is fedeztek-e fel etelintoleranciat. s ha igen, milyen modszerrel???
ez a tesztnagyon gyorsnak es hatekonynak tunik, hajlok ra, hogy megvegyem, de mar csak biztosra szeretnek menni!
koszi a segitsegeteket!
s meg egyszer bocs a (majdnem) off-ert!!
m.
Szerkesztette: momo (2010-03-19 17:16)
Nincs jelen
#12183 2010-03-19 20:25
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök!
Az utóbbi idõben kicsit túlvállaltam magam, holnap Élelmianyagvizsga, hááááát, majd meglássuk, aztán jövõ szombaton fõzés van, tanulni kéne rá, de tanulni kéne számvitelre is, nemzetközi gazdaságtanra is, na meg menedzsmentre is... ájáj lesz ebbõl. Ja, és beiktattam még egy vizsgát, így jövõ hét után egymás után 3 vizsga... Melcsi, írj majd, hogy hogy sikerült, ha jól emlékszem ma volt, drukkoltam nagyon!!!!
Na, megyek tanulni, bár szerintem el fogok aludni a jegyzeteim felett, ja és tegnap még fincsi túlórázás is volt, nem tudtam suliba menni, csak 1 órára, ami negyed 10ig tartott... :/ Kicsit se vagyok fáradt... Holnap drukkoljatok :D
Szép estét mindenkinek!
Vica: Annácska hogy van?? Remélem már azért jobban! Várom a híreket!!
Kittus
Nincs jelen
#12184 2010-03-19 20:54
- Melcsi_
- Tag
Hali!
Na mit kapott Melcsike írásbelin? Naná h ár-érték volumenindexszámítást.....nem tudom még az eredményt de az írásbelin sztem elhasaltam, de winplot, solver stat szgépen az ment, olyan szinten, h az 1 órás vizsgát megcsináltam 35 perc alatt...de az írásbeli.....GRRRR :( Írásbeli is 1 órás volt....valszám, ment, analízis ment, ott szélsõérték vizsgálatot kaptunk, mat.statból hipotézisvizsgálat, MAX pontos lett az a feladat, de a leíró statos indexszámítás 0.....mivel hozzá se tudtam kezdeni....elmélet az 20 pont volt, tipp-mixeltem....szal valószínú h májusban mehetek megint....utálom a matekot!!!!
Egy vmi vígasztal, holnap az egyik kedvencemet ehetem, töltött káposzta!!! Karácsony óta nem ettem, holnap megyek Isaszegre szülinapozni és névnapozni, unokatesómék, anyuék, nagyiék, sokan leszünk és ha jó lesz az idõ és nem fog fájni a térdem túrázunk. :)
Szerkesztette: Melcsi_ (2010-03-19 21:03)
Nincs jelen
#12185 2010-03-19 22:11
- Geo73
- Tag
Kittus kitartás, és drukkolok a holnapi vizsgádhoz.
Melcsi sajnálom, hogy nem úgy sikerült, ahogy szeretted volna, fõleg, hogy sokat készültél rá :( De talán még van esély, és mégsem kell májusban menned...
Nincs jelen
#12186 2010-03-19 23:48
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Csak gyors kukk mert kivagyok!:(:(
Norbi!
:P:P:P:P
Vicaa!
Mi jön még???
Ezer puszi a menyemnek és mihamarabbi gyógyulást!!!
Remélem elkezd enni is , bár ilyenkor ha megissza a kellõ mennyiséget akkor az is elég.
Talán vasárnap jövök bár itthon vagyok mind a két nap , de holnap Niki szülinap és jönnek a gyerekek a babazsúrra.:P:P
Kivagyok eléggé merülve már ez a 7.nap , hogy nem pihentem és holnap se nagyon fogok , de talán vasárnap tudok hiszen hétfõ kedd megint meló!:(:(
Mindenkinek nagyon jó és tünetmentes hétvégét..
Nincs jelen
#12187 2010-03-20 09:16
- Peeter
- Tag
Jelentkezem, hogy még élek...Rendesen összecsaptak a fejem felett mostanában a hullámok; csak azt nem tudom még, hogy 20 centis vagy 2 méteres vízbe ugrottam-e fejest...(ezzel egyidõben kicsit megszaporodtak a porcelán lovaglásaim számai).
Vizsgázóknak sok sikert, betegeknek jobbulást.
Nincs jelen
#12188 2010-03-20 16:09
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Melcsi, biztos sikerült, ügyes kiscsaj vagy :)
Én ma kegyelem kettest kaptam, az összes vizsgázó társammal... Benyaltam a TK összes kérdését, hátha ebbõl lesznek a kérdések, közlöm, egy darab sem volt benne.. helyette... húúúú... de a lényeg, hogy megvan :D Már "csak" 15 van... Éledezek kicsit itthon, aztán megint nekiülök tanulni... pedig ebbe a gyönyörû idõben mindig olyan mehetnékem van, úgyhogy most küzdök hogy ki ne mozduljak :D
Legyetek jók, élvezzétek a 21°C-ot :)
Kittus
Nincs jelen
#12189 2010-03-21 01:10
- judy1981
- Tag
Hali!
Hulla vagyok, de elvonási tüneteim vannak :D
Vica: remélem Anna már jobban van.
Jelentem mosógép beszerezve, de még nem beszerelve :P Ugyanis anno, mikor rendbe tették a fürdõszobát, mindent lemértek, hogy beférjen csak azzal nem számoltak, hogy a szoci rendszerben épült társasházak falai igen ritkán egyenesek (és még aki a csempét rakta is rontott a helyzeten), így a tetejét nem lehet teljesen felnyitni, ezért 1-2 cm-rel arrébb kell csalni a mosdót. Még szerencse, hogy nem a falra van felfúrva, hanem a szekrény tartja. De, hogy ne menjen olyan könnyen, azért a csemperagasztó bejátszott. Így csak holnap délután kerül sor a mûveletre, mert akkor ér rá a hozzáértõ szomszéd. :(
Nincs jelen
#12190 2010-03-21 12:25
- Vicaa
- Tag
Sziasztok!
Most csak pöttyentek egyet, Anna szerencsére már jobban van, nagy megkönnyebbülés végre, élvezzük a jóidõt, napocskát (mai vizsgámat ugyanis elhalasztottam).
Puszi mindenkinek és köszönjük a sok odagondolást! Ahogy tudok jövök!
Nincs jelen
#12191 2010-03-21 19:01
- Kittus
- Tag
Vica: örülök a jó híreknek!
Nincs jelen
#12192 2010-03-25 13:41
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Látom ti se nagyon vagytok.
Tegnap meg ma pihi napom van ,de nem nagyon állok a helyzet magaslatán.Én is elég sûrûn látogatom a porcelánt , de ez van.:(:(Tegnap nagyon kivoltam ma már talán jobb egy kicsivel.
No mindegy majd elmúlik ez is.:P
Mindenkinek jobbulást aki rosszul van.
A vizsgázóknak kitartást és sok sikert.
Nincs jelen
#12193 2010-03-25 14:30
- Nita
- Tag
Lucifer jobbulást neked is! :/
Én itthon vagyok olvasni szoktam, de nincs kedvem mindennap leírni hogy sz@rul vagyok..nagyon sz@rul holnap doki bár nem látom sok értelmét, de megyek.
Remélem mindenki más élvezi ezt a szép meleg idõt!
Lisa! Pasek! Veletek mizus? Szoktam rátok gondolni, de a kommunikáció most nem az erõsségem.
Sziszi! Valami vidám sztorid nincs? :)
Na jók legyetek!
Nincs jelen
#12194 2010-03-25 17:29
- judy1981
- Tag
Micsoda pangás van itt kérem! Remélem mindenki a jó idõt élvezi, és senki sem gyengélkedik.
Luci, Nita, és aki még besorolt közéjük, mielõbbi jobbulást kívánok nektek!
Na akkor Én mesélek. Ha másnak nem, magamnak :D
A vasárnap teljes káosz volt :P A hozzáértõ szomszéd kb. 4 órakor fáradt fel hozzánk (5-re hívtuk anyámékat), leszedte a mosdót, szétszedte a lefolyót, majd elmondta Szakónak hogy szerelje össze, és elköszönt, mondván olcsóbb lesz így nekünk. Mire szegény kitakarította, meg összerakta, elment egy csomó idõ. Kb. 7-re el is jutott anyámékért.
Kép is volna a mosómaciról, de momentán bevállaltam, hogy egy ismerõs merevlemezérõl leszedem a dolgozatát, mert az õ gépe nem indul, és azóta is próbálom leírtani róla a vírusokat. Elég agresszív dögöket szedett össze, így nem szeretném a memóriakártyámat a gép közelébe engedni.
A vacsi az elõzmények ellenére elég jól sikerült, azaz mindenki túlélte :P A torta is jól sikerült. Még a legfinnyásabb ismerõsöm is megdícsérte, akinek általában semmi sem elég jó.
A romeltakarítás vasárnap óta még nem ért véget. Fõleg a fürdõszoba hagy némi kívánnivalót maga után, de már hulla vagyok. Ha minden igaz a holnap délutánt mindketten megkapjuk, de sok pihi akkor sem ígérkezik :(
A kanapé egyik sarokpántja - illetve a bútorlap, amihez csavarozták - megadta magát, ahhoz asztalost kell hívni; Sándornapot még nem köszöntöttünk, oda is el kell(ene) menni, és még mi mindent.
Nincs jelen
#12195 2010-03-25 18:36
- aiolosz
- Tag
Kislányok, szomorú vagyok....senkirõl sincs igazán jó hír :(
Azoknál, akik igen aktívak, itt a fórumon is, nagyon látszik ám, hogy ki, milyen passzban van....és ilyenkor Tõlük nagyon hiányzik a társakat segítõ, erõt adó néhány sor.
Kötelességemnek érzem, hogy akkor most én, aki szerencsére most nagyon jó passzban vagyok megmagyarázhatatlan okok miatt, írjak egy kevéskét. Öreg ember nem vén ember, <kép> amióta tavasz van, a szívemben is, a bringáról nem lehet lekergetni sem.
Nyári szerelésben tépek, mint Lance Edward Armstrong <kép> és jót nevetek a sálas sapkás embereken :D mert még vannak ilyenek is.
Sok barátomat hiányát érzem itt... nem lesz felsorolás, ugyis tudják kikrõl van szó, remélem csak bokros teendõik miatt nem járnak erre.
Mindenkinek, akinek erre szüksége van, jobb napokat kívánok.
Judy, a próbamosásról légyszíves fényképes beszámolót mellékelj :-* <kép>
Nincs jelen
#12196 2010-03-25 19:45
- judy1981
- Tag
Captain: fényképes beszámolót ugyan nem tudok mellékelni, mert már túl vagyok rajta, de elmondhatom, hogy igen jól sikerült, és meg lett hajtva a kicsike :P:D Elsõ munkanapján 4 kört ment (15 perces, hogy jól szerelte-e össze az ember, 95 fokos üresjárat, hogy minden gyári kenõanyagtól és miegymástól mentes legyen, és két adag szennyessel is megbírkózott) :D Második munkanapján a tavaszra készítette fel a vékony kabátomat, és eltette télre a sapkaákat, sálakat, kesztyût. Garantálom, hogy hétvégén sem fog pihenni :P
És ne feledjük, hogy a kisfiúkat is hiányoljuk ám! :)
Neked pedig jó bringázást. Irígykedem, mert az én ízületeim nem szeretik a bringát. :(
Nincs jelen
#12197 2010-03-25 20:02
- aiolosz
- Tag
judy1981 írta:
Captain: fényképes beszámolót ugyan nem tudok mellékelni, mert már túl vagyok rajta, de elmondhatom, hogy igen jól sikerült, és meg lett hajtva a kicsike :P:D (
Le vagyok maradva egy brossurával :(
Szíves figyelmedbe ajánlom a mosódiót és kellékeit, ami igen környezetbarát és gazdaságos, valamint bizonyos idõközönként az ecetes átöblítést.
Amennyiben érdekel, priviben mögbeszélhetjük :-*
Nincs jelen
#12198 2010-03-25 20:49
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, na hari, hogy rég jártam erre... el vagyok maradva mindennel. Valahogy olyan rövidek a napok... :( Bocsi, bocsi ezerrel. :D :D
Nálunk nem sok minden történik... hányszor írtam már ezt le! De tényleg. Dani átment zabagépbe, de már ezt is írtam. Mindenképpen fellélegeztem, mert már elviselhetetlen volt, hogy csak a tejet volt hajlandó meginni... egy két és fél éves gyerek! :) :)
Tegnap voltunk a gyerek-urológián, s röpke 5, azaz ÖT órás várakozás után sorra kerültünk, három rendelõben három-négy perces jelenésre! :D :D :D (ultrahang, röntgen, konzultáció)
Eredmény nincs még, hétfõn kel újra jelentkeznünk.
Ha valaki esetleg elvesztette volna a fonalat, Dani vizeleteredményei folyamatosan katasztrofálisak, és az orvosnõnk arra gyanakszik, hogy talán a húgyvezetéket valahol túl lazára hagyták, a másik helyen pedig esetleg húzódik, és valahol belül "pang" a vizelet. Szóval, per pillanat úgy állunk, hogy az ultrahang és röntgen nem mutatott ki semmit, sehol nincs tágulás vagy szûkülés, a veséi is rendben vannak. Vettek vizeletmintát, és hétfõn kell hívnunk, hogy mi van. Plusz, hétvégén meg kell mérni, milyen nehezek a pelusok. Ezt meg azért, mert lehet, hogy az a baja, hogy sokszor pisil keveset, és nem fordítva.
A pisitéma lezárva, sajnálom,ha valakinek megkeserítettem a vacsoráját ezzel a témával. :P :P
Vica, örülök, hogy Annácska jobban lett! A hasmenés sem kis dolog, az is nagyon meg tudja kinozni a kisgyerek pociját! Meg anyukát... meg apukát... Örülök, hogy javult a helyzet. :)
Lisa drága, jó volt téged hallani, és remélem, amirõl beszéltünk, összejön! :P
Luci, jobbulást, gyerekekhez türelmet!
Mindenki, akit nem neveztem néven, remélem, jól vagytok (ha végre lesz egy szabad percem, végigolvasom, kivel mi történt!)
:)
Nincs jelen
#12199 2010-03-26 19:38
- Norby1
- Tag
Hali
Kedves Captain annyira megirigyeltem azt hogy bringázhatsz hogy el is mentem és vettem egy bicót :D Idén a tavalyi évet is bepótolom Nagyon hiányzott hogy nem tudtam nyeregebe pattanni tavaly felszerelés hiánya miatt de most majd felszaggatom az erdei és városi utakat :P
Mindenkinek a legjobbakat
Nincs jelen
#12200 2010-03-26 20:02
- aiolosz
- Tag
Norby1 írta:
Kedves Captain annyira megirigyeltem azt hogy bringázhatsz hogy el is mentem és vettem egy bicót :D Idén a tavalyi évet is bepótolom Nagyon hiányzott hogy nem tudtam nyeregebe pattanni tavaly felszerelés hiánya miatt de most majd felszaggatom az erdei és városi utakat :P
Ez nagyon jó hír...csak vigyázz a bringára nagyon...<kép>
Nincs jelen