#12251 2010-04-07 06:33

zolcsi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok!
Lisa drága mi az alvástalanságot viseljük nehezen.:D
Igaz a mai éjszaka még úgy ahogy el is ment csak két felkelés volt este óta.
Tegnap csípõszûrésen voltunk Marcival.Szerencsére minden oké csupán a jobb oldali csípõje kötöttebb picit.Így nincs szükség terpeszpelusra amit Reginek 2 hónapig hordani kellett.
Én két három napja savval küzdök és erõs teltségérzésem van biztos sok volt a sok húsvéti eszem-iszom.
Most meg torokkaparódás és egyéb nyalánkságok köhögés vett elõ.
Melcsi a költözés az mindig jó buli.Még hónapok után sem tudja az ember mit hova rakott össze mivel.
Sok sikert hozzá.
Luci olvasom te is tükire mész csütörtökön.Mindenki  "dugványozik" mostanság.:D A nyáron nekem is lesz részem benne.
Judy a tegnapi taliról majd beszámolnál nekem egy mail kiséretében?
Vica hogy aludt Anna a külön hálóban?Mi is küzdtünk sokszor ilyen gonddal.Most Regi velem alszik de most helyzet van.
Sziasztok!

Nincs jelen

#12252 2010-04-07 14:04

Lucifer
Tag

Halihó!

Vicaa!
Annak nagyon örülök , hogy jobban vagy!!
Annácska remélem megszokja az új ágyát és aludni is fog benne rendesen.:P:PA Roli pl.mellettünk nem hajlandó elaludni csak  a saját ágyában.:P:P
Hát igen Lisa jelenléte mindenre nagyon jó többet kéne találkoznunk vele!!!:P

Sibi!
Igen tudom ,hogy jó kezekbe kerülök és másnak nem is engedném a vizsgálatot , de akkor is!!!!:D:D:D:D
Gyógyulj meg te is minél elõbb és remélem nálad minden oké!!

Lisa!
Látom tényleg  a tanulás felmentésére vártál!:P:P:P
Tudod -nem is én lennék ha nem történne velem valami!:P:P
Erõsnek lenni???No az nem nagyon megy!:(:(:(A Gyula is megnyugtató tud lenni mert mondtam neki , hogy tuti , hogy gyomorfekélyem van erre közölte velem ha gázos a helyzet akkor mûtenek.Na milyen megnyugtató tud lenni.
Tegnap egész nap tiszta ideg voltam hiszen nagyon bennem van a  para és tudtam , hogy minnnnnnná itt a  csütörtök reggel.:(:(:(Ma valamivel jobb a helyzet bár enni nem nagyon tudok pedig kéne valamit.Reggel elvitt  a Gyula a bölcsibe mert befizettem az ebédet /Roli ma még itthon van/és a  kocsiban azt néztem 10 óra -holnap ilyenkor már mindenen túl leszek.De akkor is nagy a  para!!!!!

Zolcsi!
Hát tényleg nem irigyellek téged sem hiszen valakinek alúl valakinek felül , de dugnak!!:P:P
Remélem nálad minden rendben lesz!!!!

Még 17 óra!!!!

Nincs jelen

#12253 2010-04-07 14:59

judy1981
Tag

Hali!

Gyors helyzetjelentés: az ecetes-vizes szivacs bejött, és nincs füstszag :D:D:D

Késõbb még olvasok.

Nincs jelen

#12254 2010-04-07 16:44

sibi
Tag

Jaj Luci, annyira eggyüttérzek mindenkivel, akire hasonló dugdosások várnak. Most éppen veled. Teljesen úgy vagy, mint én tavaly. Én is azt hittem a gyomrommal van baj mert ott fájt, ha rosszul voltam meg még erõs hányingerem is volt mellé.Tükrözés, minden ok volt, kivéve némi helikobakterfertõzést.De a fájdalomért, rosszullétért nem ez volt a felelõs.Hiába is mondanám, én is mindig parázok, de azután már legalább azért nem, mi lehet a baj.Kitartás,mindenki gondolni fog rád.
Szia.

Nincs jelen

#12255 2010-04-07 19:04

Lucifer
Tag

Sibi!

Köszönöm szépen!!
Hát én is remélem , hogy minden okés lesz!!
Tudod meló,háztartás , 3 gyerek.Mindenki azt mondja kitartó és erõs vagyok , de ilyenkor valhogy egyáltalán nem érzem magam annak.:(:(:P:P
Látod ezért is szeretek itt lenni!
Hiszen itt mindenki segit ha másban nem is , de szavakban igen és ez tart bennem valamennyi erõt és kitartást.
Tudom , hogy szoritotok és gondoltok rám és erre fogok csak gondolni holnap!!
Mindenkinek köszönöm!!!
Holnap amint magamhoz tértem a sokktól és lelkileg lesz erõm jelentkezem!!!

Nincs jelen

#12256 2010-04-07 19:27

Lucifer
Tag

A Gyula nem gyõzött rám várni!!:P:P:P:P

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Voltam ma a Rolival a piacon és vettem neki 2 cipõt.1 vászoncipõ + 1 sport.A sportcipõt a  bölcsibe mert az nagyon megfelel neki az udvarra ne  a jót tegye már tönkre.:P:P
Nagyon tetszik neki itthon fel is vette.A jobb lábán a jobbos vászoncipõ a  bal lábán a jobbos sportcipõ!Ezek után senki se mondja, hogy kétballábas a fiam mert nem igaz!!:P:PÕ két jobblábas!!:P:P

Délutánra már nagyon éhes voltam , de nem kivántam semmit igy hazafelé vettem egy csibeburgert a mc-ben , de az legalább jól esett.Itthon volt még salim azt ettem hozzá!Hát nem valami sok , de legalább ettem valamit.Most jön majd a vacsi a gyerekek eszenek és talán igy én is csipegetek valamit belõle!!

11és1/2 óra:(:(:(

Nincs jelen

#12257 2010-04-07 19:43

judy1981
Tag

Hali!

Zolcsi: tényleg cukor a gyerkõc :) És úgy látom már figyelget rendesen. A pocifájáson sajnos át kell esni. Csak a gyereket sajnálja az ember. (Meg a nyugodt alvást.) Mail fog menni.
Luci: a jó oldala a dolognak, hogy túl leszel rajta. Vigyázz magadra!
Lisa: amit leírtam, még csak a kezdet, de valahol el kell kezdeni. Akkor beindult a tanulási szezon?
Vica: örülök, hogy már jobban vagy :)
Nita: Te hogy vagy?

Ma az emberek bepótoltatták velünk a hosszú hétvégét. Pénteken csak délig voltunk, és tegnap sem dolgoztunk. Így ma csak úgy áradtak be az ajtón, mintha bedobó embereket állítottunk volna ki az utcára. És holnap sem lesz különb napunk. De ha minden igaz, pénteken csúsztatok, és megyek én is dokihoz, mert legutóbb 1 hónapot kaptam.

Nincs jelen

#12258 2010-04-07 20:32

Norby1
Tag

Judy a füst szagot most felváltotta az ecet szag ? :P Akkor tényleg alakul a kémény helyzet

Na tõlem is egy gyors helyzet jelentés Nos röviden csak annyit tudok mondani hogy végre jövõhéten szabi :D Kertészkedhetek amit annyira nem várok de a helyi házisárkány kijelentette hogy az elõttünk lévõ kertet rendbe kell rakni ha a többi lakó erre nem hajlandó EÜ téren szerencsére minden rendben

Kedves rosszabbul lévõ betegtársak remélem hamarosan jobban lévõ betegtársak lesztek

Üdv mindenkinek

Nincs jelen

#12259 2010-04-07 21:44

mamo
Tag

Drága Luci!
Ilyenkor nagyon parázik mindenki, de utólag azt mondod, ki lehet ezt bírni.Tavaly nekem is a gyomrom fájt, úgy éreztem, és akkor azok a vékonybeleim voltak.
Túl leszel rajta, és akkor nem kell rettegni a rossz gondolatoktól. Kapsz némi gyógyszert és ok. lesz minden.
Ha ügyes az orvosod, akkor pár perc és kész.

gondolok Rád és minden jót kívánok, legalábbis utána egyél egy jót.

Mindenkinek, aki nincs jól jobbulást.

Nincs jelen

#12260 2010-04-07 21:50

mamo
Tag

Kedves Vica és Nita!
Remélem Ti is gyógyulgattok.

Annáról mindig elolvasom a híreket. Az unokáim is most kaptak igazi ágyat, szeretik is, de ezért sokszor átvándorolnak a szülõi ágyba. Képzelhetitek négyen egy ágyban. Az apuka ilyenkor kimenekül a nappaliba, a lányom meg keveset alszik. Van forgalom.

Nita! Itt az április, kapod tovább a Humit?

Zolcsi!
Kis Marcell gyönyörû és Regi egy tündér. Irigykedek.

Szép estét.

Nincs jelen

#12261 2010-04-07 22:53

Geo73
Tag

Luci, szorítok holnap, vigyázz magadra!!!

Nincs jelen

#12262 2010-04-08 00:27

Nita
Tag

Csak be kukk  én élek köszönöm, most jobban megy az evés is, az alvás nem és a Humira majd csak 16.án döl el....de nem panaszkodom az ember ne legyen telhetetlen igaz egy ilyen betegséggel :)
Luci neked külön drukkolok!!!!!!! Nekem nem csináltak ilyet, de Pasek írt azóta sokszor így biztos túlélhetõ, tudom ez most neked egy sovány vigasz, de kitartás hagyd magad hamarabb szabadulsz!!! Különben is még meg kell varrni a gatyómat is tudod :D :P Csak csatlakozni tudod hozzád, hogy milyen jó is itt olvasni ezt a sok figyelmességet!
Holnap jövök várom a jó híreket mindenkitõl gyógyulgassatok ti is! 
Lisaaaaaaaaaaaaaa te merre jársz??? Hiányzol! :)

Nincs jelen

#12263 2010-04-08 05:25

Vicaa
Tag

Most csak ennyit: Luciiiiiiiii, szurooook, szuroooook!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Nincs jelen

#12264 2010-04-08 07:41

Kittus
Tag

Sziasztok!
Bocsánat az eltûnésért, remélem ma lesz idõm visszaolvasni és írni is.
Most csak annyit, hogy megyek Fleetet iszogatni, drukkoljatok hogy ne hányjam ki...
Holnap pedig "szorítsatok hogy én ne szorítsak" :(
Neeeeem akarom a fleetet.... bármit megiszok csak ezt ne kelljen!!
Legyetek jók!
Kittus

Nincs jelen

#12265 2010-04-08 08:16

én
Tag

Hát Lányok, Fiúk! Ez nem semmi. Látom tavasz van és folyik a dugványozás! Mindenkinek drukkolok!
Geo, látom, hogy te még mindig itt vagy. Történt elõre lépés mûtétileg?

Szerkesztette: én (2010-04-08 08:19)

Nincs jelen

#12266 2010-04-08 08:24

zolcsi
Tag

Te jó ég mennyi mindenkit tükröznek manapság.Már elõre parázok a nyártól és a dokival is beszélni kell valami "normális" hashajtóról ha tényleg nincs x-prep.De talán a spájzban akad még neki.:D
Kittus,Luci szorítunk mi ti lazítsatok.Úgyis a doki is ezt mondják.Csak hát õk fent mi meg lent....
Nita látom gyógyulgatsz:helyes vár a kerékpárod.
Mamo köszönöm a dicséretet ,büszke is vagyok két csodaszép gyermekemre.

Nincs jelen

#12267 2010-04-08 08:41

Kittus
Tag

Jelentem túl vagyok a reggeli adagon, nem jött ki, most szeretne... Az ihlet még nem jött, gondoltam írok.
Mindenkinek kitartás, próbálok ma visszaolvasni.
Betegeknek jobbulást, láttam Nita is otthon van már, remélem jobban is van.
Kittus

Nincs jelen

#12268 2010-04-08 10:57

Lisa
Tag

Vicaa meló közben vagy netnél :P :P :P

Luci, várjuk az infót, Neked Kittus, meg háááát sok erõt!!!!
Nita: az elõzõ oldalon írtam egy pár sort :)

Nincs jelen

#12269 2010-04-08 11:10

Melcsi_
Tag

Hali!

Hulla vok...medrolt elhagytam múlthéten...hát hétvégére fõleg hétfõre már kutyául voltam...hasfájás, hasmars és a pofim is csunya lett így kedden meglátogattam dokit, aki egybõl adott egy szurit a sejhajomba :D calcuim+suprastin combót, tegnap is kaptam egyet, így hasmars már minimalizálódott így ma már tudtam is jönni dolgozni.
Fáradt és álmos vagyok, hiába h 9kor mentem alukálni nem tudtam....sajna de még szõrnyûbbek a mostani szomszédaim mint Óbudán voltak!!!!! Kb itt papírból vannak a falak és itt 4 felnõtt él és egy gyerek, mármint 2 szûlõ, az õ 2 felnõtt gyerekük meg a kisebb gyerek ált.iskolás egy 60nm -es lakásban.....seduxen se tudott kiütni, így ahajnali 5kor való kelés h 8ra suluiba érjek egy izgalmas aktuális gazdaságpolitika EA-ra elmaradt, aludtam tovább 7ig...
Érthetõ módon a netet és a kábel TV-t nem igényeltem meg mivel a halál akar 2 éves hûségnyilatkozatot aláírni....2 napot nem birok ki itt...anyuék gondolom rohadtul örülni fognak nekem h ez se jó de talán ha beköltöznének 2 napra megértenék....úgyhogy azt hiszem eladom és vmi kis garzon Bp-n...ahol a falak nem papírból vannak.
Úgyhogy az öröm és bódottá :D elmarad......

Luci, nem irígyellek a gyomortüki miatt....a legszõrnyûbb élményeim közé sorolom. :) De nekem nem volt több 5 percnél, bátor vagy, menni fog!!!!

Mentem elalszok az íróasztalomon...lehet h inkább irodában alszok mintsem h "haza" menjek....
na nem hisztizek tovább de tényleg nincs szerencsém lakás+szomszéd ügyileg :(

Nincs jelen

#12270 2010-04-08 11:12

Lisa
Tag

JAJ Melcsi, ezt aztán megint jól kifogtad!!!! Akkor korai volt a gratuláció.
Istenem most látom milyen hátát kell mondanom a családi ház miatt. Hátha nem egyfolytában "randalíroznak"!!

Nincs jelen

#12271 2010-04-08 11:19

Melcsi_
Tag

Hát igen....egy kertes ház Hmmmmmmm az a legjobb!!!! De hát ezvan :( De nem én választottam ezt a lakást...megvan már 10 éve...úgyhogy talán éppen ideje túladni rajta...remélem hamar és sikerrel.

Nincs jelen

#12272 2010-04-08 12:15

pötyi
Tag

Kitartást Kittus! :)
Ha megbírod inni azt az ocsmányságot akkor a tüki márcsak felüdülés lesz! ;)
Majd én is szurkolok érted!!!!

Nincs jelen

#12273 2010-04-08 12:40

Kittus
Tag

Szépen visszaolvastam!!
Nita: örülök, hogy jobban vagy!! Még ennél is jobbat  kívánok!
Melcsi: sajnálom a szomszédokat, remélem a következõ lakás már tökéletesnek kell lennie!!! Tuti!! Kiderült már a matek szigorlat eredménye?
Luci: várom a fejleményeket, gondoltam Rád sokat!!
Zolcsi: a hasfájós Marcinak kevésbé hasfájós napokat, van valami tea a babának is, meg a mamának is, megkérdezem majd Anyumat melyik a hatásos, mert abból is van hatásos is meg hatástalan is.
Pötyi: pont azon gondolkodtam, hogy felõle lehet már holnap reggel 9 is (akkorra megyek) de lehet ma este 8 is (porcelán lovaglás), csak legyek túl a 2. adagon is... rá gondolok és felfordul a gyomrom.

Kezdek már éhes is lenni... Iszok rendesen, de akkor meg rohanok wc-re... Túlélhetõ, ez a része annyira nem is zaklat fel,csak az a hülye fleet... :/

Mindenkit üdvözlök, akit nem említettem név szerint azt is!
Aztán valami sütögetõs, bográcsos talit össze kénw hozni. Hozzánk jöhetnétek, de kint lakok a 17 kerben... nem hiszem, hogy sokan jönnétek...:(
Kittus

Nincs jelen

#12274 2010-04-08 13:21

Lisa
Tag

Sziasztok!
Hadd osszam meg Veletek a nagy örömömet, hogy megszületett nagybátyánék kisbabája!!!!!!!!!
Nagyon nehezen jött össze a kisbaba és aggódtunk is rendeges Miattuk, de MINDEN RENDBEN VAN!
A kiscsaj 2800 grammal született és Kamilla az Õ becsületes neve!!!!!!!
Olyan Boldog vagyok!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nincs jelen

#12275 2010-04-08 13:21

zolcsi
Tag

Kittus köszi a válaszod.A védõnõ espumisan cseppet ajánlott amit használunk is meg nem is.Inkább használjuk csak néha elfelejtõdik.Ha megkérded édesanyád azt megköszönnénk.De mintha többet tudna mostanában pihenni a kiskrapek.Függ attól is a hasfájás anya milyen kaját eszik.
A bográcsos talira a pestieknek kötelezõ lenne a megjelenés.:D Hol is a 17.ker??

Nincs jelen

#12276 2010-04-08 13:24

Melcsi_
Tag

Kittus, ooo :O csak most esett le h vizsgálatod lesz ááá, együtt érzek veled. Fleet-et kaptál? Mikor lesz a vizsgálat? Kitartást!!!!!!!
Matek nem eltt meg de h mennyi pont keleltt volna még nem tudom nem tették fel, ja és persze ETR-rõl a héten Neptunra váltottunk.....yess...nem értek hozzá úgyhogy meg se próbáltam belépni még.
Lakás....kérdés az h mikor.....ugye el tudom-e adni ezt, na és mennyiért + találok-e "álom garzont" és mennyiért :)...szóval nem 1-2 hetes dolog, addig meg nem tudom de tényleg el tudnék most aludni olyan fáradt vok..
jajj istenem miért nem tudok egy olyan helyet találni ami csendes és ki tudom aludni magam hisz nappalaim Bp-n töltöm melóval és fõiskolával Monorra csak aludni járok/járnék haza.....tényleg itt alszok az irodába, van kényelmes kanapé, 3ikon edzõtermünk és zuhanyzó :D lol

Lisa, gratulálok! :)

Szerkesztette: Melcsi_ (2010-04-08 13:25)

Nincs jelen

#12277 2010-04-08 13:26

mercy70
Tag

Zolcsi!A 17.ker-ben lakik Szuszi is.Na azt hittem lemegyek a térképrõl  mikor hozzá mentem.     :)

Nincs jelen

#12278 2010-04-08 13:33

zolcsi
Tag

Lisa elsõként had gratuláljak a fórumon épp itt vagyok.Egészséget babának mamának papának is és sok erõt az elkövetkezendõ napokhoz hetekhez.

Nincs jelen

#12279 2010-04-08 13:34

zolcsi
Tag

bocs második...:D

Nincs jelen

#12280 2010-04-08 13:40

Melcsi_
Tag

Hehe :D :P

Szerkesztette: Melcsi_ (2010-04-08 13:40)

Nincs jelen

#12281 2010-04-08 14:28

Lucifer
Tag

Halihó!

Itt vagyok,meg vagyok!!:P:P
Már a reggel jól kezdõdött mert azzal kezdtem és egész úton tartott , hogy éhes hányingerem van.A Gyula úgy vezetett mint egy õrült , de mondtam neki , hogy én ennyire azért nem sietek.:P:P
Nagyon éhes és szomjas voltam.
9 órakkor kerültem be  , és amit azelõtt nem is tudtam bóditásban is csinálnak gyomi tükit.Ezt én ki is hazsnáltam és megint csak dupla adagot kaptam mert az elsõnél csak vigyorogva mondtam a  nõnek , hogy még nem vagyok álmos.Igy jött  a következõ adagom ami aztán hatott is és azt se tudom , hogy mit raktam a számba vagy raktak -e egyáltalán valamit bele.Bár biztosan raktak mert a torkom fáj.Végül semmire se emlékszem és nem is éreztem semmit se.A doki végzett azt mondta a  gyomrom nagyon szép nincsen semmi gond , de elküldött ct-re.Majd kérhetek idõpontot és mehetek.De az nem gázos.
Nemrég keltem fel bár mág mindig kábának érzem magam.Ettem , ittam , de még éhes vagyok.

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a kedves és szoritó szavakat sokat segitet nekem.
Az sms-t köszönöm erõt adotttttt!!:P:P

Kittus!
Holnap gondolok rád!!!!!!

Lisa!
Gratula!!

Bocsi , de most csak ennyi telik tõlem!!:P

Nincs jelen

#12282 2010-04-08 14:31

Melcsi_
Tag

Luciiii, örülök, hogy túl vagy a "rémálmon" és h még el is kábítottak külön szupi, bezzeg én semmit se kaptam, de ezért is hívom rémálomnak!
Pihengess, igyál egyél de csak óvatosan.
És nagyon örülök h semmit nem találtak! Remélem majd a CT-n se fognak.

pussz

Szerkesztette: Melcsi_ (2010-04-08 14:31)

Nincs jelen

#12283 2010-04-08 15:17

zolcsi
Tag

Luci ügyes voltál.A lényeg semmi baj a gyomrodban.
Melcsi én Dolargin injekciót kaptam a gyomortüki elõtt.Szédültem mint a bolond tõle.Emlékszem a csutorára amit a fogaim közé kellett szorítani és öklendeztem a csõtõl.De talán 1 vagy 2 percig tartott az egész.Tiszta delírium fejem lett a dolargintól.Azután pedig kolonra mentem csak ott már kevés volt a hatása a kábításnak.

Nincs jelen

#12284 2010-04-08 15:23

Melcsi_
Tag

Zolcsi, 2in1? áááá mármint durva h egyiket megcsinálták a másik után...bár lehet h úgy jobb gyorsan túlesni mind a kettõn.
Én tényleg semmit nem kaptam, 2 nõvér vagy asszisztens fogott le mert ki akartam húzni a fõorvos által ledugott csövet alig vártam h vége legyen....amikor húzták ki azt hittem már kint van de még mindig csak húzták áá borzalmas volt, soha többet!!! Ja és ha akad a spejzban plussz x-prep tegyél félre nekem is :D

Nincs jelen

#12285 2010-04-08 15:40

sibi
Tag

Luci. Amit Melcsi írt dettó. Na, ezentúl én is kikövetelem a bódítást, eddig sosem adott, mindig azt mondta: minek, mindjárt készvagyunk.
Úgylátom holnap is van kiért szorítani.

Nincs jelen

#12286 2010-04-08 15:48

én
Tag

Zolcsi, ez durva. Egy ülésben alul-felül dugás. Borzasztó lehetett! Persze egy elõnye volt, hogy egyszerre túl voltál mindenen. Kolibri, én küldtem neked mailt. Megtaláltad?

Nincs jelen

#12287 2010-04-08 18:13

roor
Tag

Halika!

Lisa:gratula!:D Megmondtam vagy megmondtam?:D
Luci:pussz még mindig faxa csaj vagy!:D:D:D:D

Nincs jelen

#12288 2010-04-08 18:39

Györgyina
Tag

Lucikám, egy hõs vagy. És nagyon jó, hogy semmi baja a gyomrodnak.
Lisa, gratula a Kisbabához.
Kittuskám, légy erõs és sikeres.
Mindenkinek pusz és cupp.
Anyucim, Neked külön is.

Nincs jelen

#12289 2010-04-08 19:44

Nita
Tag

Luci nagyon ügyes vagy pihend ki magad, jó az a kábító cucc ha eleget adnak mondtam velem is ez volt!
Kittus holnap neked megy a drukk!!!!! Nem felejtettem el a bográcsos talit sõt összeszedtem a múltkor a padláson egy csomó nyársat is hogy majd azt is elvihetnénk, csak még a helyet lenne jó kitalálni ami mindenkinek megközelíthetõ, mégis csendes, gondoltuk valahol a Duna parton is lehetne vagy fent a Hármas határhegyen is vannak kijelölt tûzrakó helyek...de nem tudom milyen a tömegközlekedés arra. Ha valaki tud helyszínt írjon!
Melcsi hát ez nem semmi....sok sikert remélem találsz végre egy nyugis ki vackot aludni lassan :)
Lisa megnézem az elõzõ oldalon lehet akkor még bent voltam azért nem láttam....gartula a babának biztos nagy az öröm :)

Nincs jelen

#12290 2010-04-08 20:41

Lucifer
Tag

Halihó!

Egész nap csak feküdtem meg aludtam.
Valahogy még mindig nem teljesen vagyok tiszta.:P:P
Nem olyan régen vacsoráztunk , de nem esik jól a kaja inkább csak iszom.
Zolcsi!
Én semmi ilyenre nem emlékszem annyira bealudtam , hogy a csutorát , hogyan rakták a  számba nem tudom.A csõre pláne nem emlékszem és , hogy öklendeztem-e vagy sem azt meg aztán végképp nem tudom.
Bár hazafelé jövet nem tudom , hogy valóság volt vagy csak egy ábránd kép , de az úton ahogy jöttünk a szembejövõ sávba visszafelé tolatott.A Gyulának mondtam , de õ nem látta.:P:P:P
No meg azon is gopndolkodtam mert nem emlékeztem rá , hogy Roort felhivtam vagy nem ???De aztán hosszas töprengés után rájöttem , hogy beszéltünk.:P:P

Mégegyszer mindenkinek nagyon ,de nagyon köszönöm!!!!!

Most elteszem magam holnapra mert holnap meló!!:(

Nincs jelen

#12291 2010-04-08 21:48

Kolibri
Tag

Sziasztok
Én megnéztem a levelek közt semmi hanem a spam-ok közt találtam meg de köszönöm az infót.

Nincs jelen

#12292 2010-04-08 23:12

Geo73
Tag

Luci, gratula klassz, hogy túl vagy rajta. ;) Jó, hogy bódítottak. Nekem anno kétszer volt natúr. Az meg külön szuper, hogy nem találtak elváltozást.
Kittus, holnap akkor neked megy a drukk!!!!
Melcsi neked kitartás, így tényleg nehéz pihenni, pedig az fontos. (Mutasd meg a szomszédoknak a házirendet!) :P
Én, a helyzet az, hogy továbbra is várok. A múlthéten a seb. ambulancián azt mondták, hogy még várnom kell, mert most sok mûtét van. Ma elértem a gasztros dokit, azt mondta megpróbál tenni vmit, hogy legyen most már konkrét idõpont. Amúgy munka munka hátán, ami jó, csak másra már nem nagyon van energiám.
Lisa, kisbaba az nagyon jó, az rengeteg pozitív energiát tud adni. Ezt most Zolcsi is biztos megerõsíti :)
Judy, nálatok mi a helyzet? Elmúlt már a húsvéti (ki)füstölés hatása? Van CO jelzõtök? Ha nincs érdemes beszerezni, mert alattomos dolog az ilyen füstgáz.
Nita, ezek szerint már jobban vagy? Remélem igen!!! Szteroiddal hogy állsz?
Norby a szabit irigylem, még a kertészkedést bevállalnám...

Mindenkinek tartós tünetmentességet kívánok!!!

Nincs jelen

#12293 2010-04-09 22:59

judy1981
Tag

Hali!

Luci: örülök, hogy semmi rendelleneset nem találtak.
Geo: pár napja arról számoltam be, hogy már nincs füstszag, de néha nem tudom eldönteni, hogy mégsem ment ki a szag, vagy néha azért akciózik a szomszéd? Mert olykor igen erõsen érzõdik. Lehet önkezûleg "kitakarította" a kéményt? Mert biztos nem a lakóbizalmi intézkedett, hiszen arról tudnék, mert anyós az. Napközben nem vagyunk itthon, úgyhogy nem vettük észre, hogy bármit csinált volna. Hogy hívhatnék kéményseprõt, mikor csak a mi páraelszívónk van ebbe a kéménybe vezetve? Kicsit tartok tõle, hogy esetleg megbüntetnek minket, holott vmelyik elõzõ lakó vezette oda.
Mindenesetre eldöntöttem, hogy a páraelszívó kivezetõ csövét inkább lezárom vmivel (biztos lehet kapni olyan kerek izét, amivel a csövek végét szokták lezárni). Jön a nyár, nyugodtan lehet nyitott ablaknál fõzõcskézni.
Mire jön a hideg, meg csak megoldjuk vhogy.

Nincs jelen

#12294 2010-04-10 09:46

Kittus
Tag

Sziasztok!
A tegnapi vizsgálat eredménye: minden vagyok, csak Crohn-os nem!!
Úgyhogy hétfõn kérek idõpontot a Bõrgyógyászati Klinikára, valami autoimmun betegségekkel foglalkozó doki nénihez/bácsihoz! Remélem ott kiderítik mi a bajom... jó lenne már.
Most mennem kell, csak gondoltam gyorsan megírom mi lett az eredmény!
Legyetek jók és jól :)
Kittus

Nincs jelen

#12295 2010-04-10 16:12

én
Tag

Kittus, érdekes történet. Sose értettem azt, hogy valakit crohn betegnek nyilvánítanak majd közlik, hogy bocs mégsem. Nyilván az elõzõ gasztrós dokid látott valamit a tükinél vagy az esetleg a szövettan is crohn-t mutatott. És akkor vajon mitõl van hasmenésed, mitõl görcsölsz? Mindenesetre, ha igaz, hogy nem vagy crohn-os, az nagyon klassz. Csak jó lenne tudni, hogy mi bajod van!
Geo, sajnállak a hosszú várakozásért, de reméljük, hogy annál jobb lesz minden a mûtét után.

Nincs jelen

#12296 2010-04-10 20:03

Melcsi_
Tag

Én! Én úgy tudom Kittusra nem volt jellemzõ a hasmenés hanem a sok magas láz..de majd õ megírja pontosan. :)
Kittus, az klassz h nem crohn mert már a cu is egy vacak dolog... Remélem kiderítik mi okozza a bõrproblémákat meg a lázakat és meggyógyítanak.

Képzeljétek összefutottam Norbival és Nellyvel a villamoson még csütörtökön. :) Jó az arc memóriám, Nellyvel pedig elõször találkoztunk.  :)

Geo, mizujs veled??

Judy, zajos, hangos felsõ szomszédjaimat a füstös dologra cserélném :D:D:D:D

Megint öcsémnél csövezek, itt aludtam és olyan jóóóó volt, senki sem zavart! :)

Dexter+Lisa, hiányoznak a rémtörténetek. :)

Mindenkinek szép estét! pussz

Nincs jelen

#12297 2010-04-10 20:49

Breki
Tag

Kittus az ORFI-ban van pl Dr Kiss Emese Phd(belgyógyász-allergológus-reumatologus-immunologus)osztályvezetõ fõorvos.Elõjegyzés:06 1 438 8300/1050 mellék.Nagy koponya.
Vagy a Kútvölgyi klinikán
http://www.sote.hu/cgi-bin/htsearch?con … sort=score

Ez elvileg bõr és immun is:  http://www.kalauz.hu/dr_nagy_lidia

Szerkesztette: Breki (2010-04-10 20:52)

Nincs jelen

#12298 2010-04-10 22:00

pasek
Tag

Rémtörténet (a crohn-nak):

..csütörtökön kifõtt a pálinka. Azóta nálunk (jobbára nálam) a pályinka körül forog a világ. Megfogadtam, hogy csak addig iszom, amíg bírja a böndõm (ja és amíg Lisa bírja, hogy még bírom), s amíg bírja a böndõm, én szorgalmasan poharazgatom az 50,5°-os szilvát, melynek egy kicsi része bodza, illata isteni, íze mennyei, hatása pokoli :D:D
Melcsi, ha gondolod küldhetünk egy kicsit, én nagyon jól alszom tõle :P no de ne vedd gonoszkodásnak!! :)

roor!
természetesen gondolunk Rád, csak azt mond el, hogy "nyersen" avagy az általunk aszalt szilván, avagy bodzán megágyazva kéred :P Lisa kipróbálta, fogfájásra teljesen jó :D

Ja, volt még rémtörténet ma, méghozzá az egyik tyúkunknak. Reggel ki lettek eresztve legelni egy kicsit az udvarra, s hát az egyik, valószínûleg melyiket "Kis szökõsnek" neveztünk el anno, míg kicsi volt - hát irdatlanul meg lett nyomorgatva. Lisa nem lehetett (mondom a kutya!!!!!!) hiszen õ benn volt, így maradt Fickó a gyanúsítottak listáján, s került is rögtön a vádlottak padjára, majd a rögtön ítélõ bíróság elé. Tyutyunak lõttek, mint Bagdadnak, vízforralás, KillBill, majd kopasztás, belezés.
Egyébként jómagam jól érzem magam a bõrömben, 62 kg körül vagyok, száguldó vonatok elõl ugrálok Petõfi hõn szeretett Alföldjén, néha egy kis halálfélelemmel. Ha olvassátok a neten, hogy egy hülle vasutas kikenõdött egy IC szélvédõjére, az én leszek.
Mindenkinek jobbulást, ki nem érzi jól magát, vesszenek az endoszkópok, huj,huj,huj!!!

Nincs jelen

#12299 2010-04-10 22:51

Kittus
Tag

Sziasztok!
Én: nekem nincs hasmenésem, "mindössze" lázam, kiütéseim, hányingerem, étvágytalanságom.
Breki: köszi szépen sz infókat, azt hiszem ezekkel fogom kezdeni!!

Fura egyelõre hogy nem Crohn, szeptember óta ezzel élek, és most megint ott tartunk hogy nem tudjuk. Majd kiderül!
Remélem ettõl még maradok a fórum tagja, és jöttök hozzánk sütögetni?!
Kérdezném ismét, hogy ha nálunk lenne bogrács, sütögetés akkor ki jönne el? A 17 kerrõl beszélünk, Örsrõl, Kökirõl 25 perc alatt nálunk lehet lenni, aztán 3 perc a busztól a séta. Ott alvást azonban nem tudom megoldani, maximum ha hoztok felfújható valamiket :)
Jó éjt Nektek!
Kittus

Nincs jelen

#12300 2010-04-10 23:46

aiolosz
Tag

Kittus írta:

"..Kérdezném ismét, hogy ha nálunk lenne bogrács, sütögetés akkor ki jönne el? A 17 kerrõl beszélünk, Örsrõl, Kökirõl 25 perc alatt nálunk lehet lenni, aztán 3 perc a busztól a séta. Ott alvást azonban nem tudom megoldani, maximum ha hoztok felfújható valamiket :) Kittus..."

Én szívesen mennék...ráadásul már néhányszor bográcsoztam, sütögettem...felfújható valamim is van..na, jó...nem rontok el fiatal kislányokat ilyen késõ este  :)
Ez nagyon édes volt: "Remélem ettõl még maradok a fórum tagja"...szerinted...

Nincs jelen

IBDoktor

Láb