#12301 2010-04-11 01:48
- zolcsi
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Szokatlan idõpontban írok ide.Megvan az apropója.
Bocs Szia Mindenki!
Pokoli egy napom volt.Reggel megvolt a reggeli(nem zabáltam agyon magam) majd irány a bolt egy kis tejfölért.Már akkor éreztem nincs rendben valami.De máskor is volt már ilyen tehát továbbléptem.Ahogy hazaértem már le kellett feküdni.A gyomrom és az egész hasam nehéz volt és olyan telt mintha egy hétig ettem volna.A hasam kutykorékolt és "de ja vu" érzés fogott el a mi nem a legkellemesebb emlékeket juttatta eszembe.De azért krumplipucolás fogösszeszorítás megvolt.Ebéd paradicsomleves és krumplifõzelék+sült husi.Csak levest bírtam enni.Éreztem nem ürül a gyomrom.Kis séta ez az + savlekötõ bedobva.A helyzet nem nagyon javult de elviselhetõ volt.5 db háztartási kekszet ettem.Egy félóra múlva újult erõvel indult a buli.Közben "Marcilátogató" vendégek érkeztek.Alíg vártam ,hogy elhúzzanak :tartottam magam.Estére újra béke lett odabent de az 5 kekszen kívül semmit nem ettem.REAL-Barca meccsre behangoltam majd este 10 után nagyon éhesen fél azaz fél kiflit magában elmajszoltam.A meccs végén lefeküdtem és most itt vagyok.Egy órája azt hittem felmarom a földet.Valami ürülési gond lehet persze hétvégén.Még a holnapot át kellene vészelnem és hétfõn irány a doki.
Pasek te mindig megnevettetsz.
Kittus az egyik legjobb hír a mai napon a tied.És csak az tudja értékelni a belekóstolt és belelátott ebbe az egész dologba.Örülök hogy nem crohn.
Jó éjszakát mindenkinek.
Nincs jelen
#12302 2010-04-11 07:42
- Geo73
- Tag
Judy, talán már ez is jó megoldás: "a legbiztonságosabb megoldás, ha
az a helyiség, ahol a gázkészülék van, állandó és elegendõ levegõ-utánpótlást kap.
Ezért szükséges rés-szellõzõt az ablakba, vagy akár a falba beépíteni. Kapható olyan, ami csak akkor nyit ki, ha nyomás-hiány van.
Ezenfelül nem árt, ha a szagelszívó használatakor nyitva van a konyhaablak." A szomszéd meg vigyázzon!!! Tudom, ti nem nagyon tudtok rá hatni sajnos, de be kellene látnia, másokat is veszélyeztet.
Zolcsi, neked jobbulást!!!
Kittus, ez tényleg jó hír, és remélem kiderítik "mid" is van pontosan.
Én, Melcsi, köszönöm megvagyok, várok remélem nem kell már nagyon sokáig.
Ha már itt tartunk, Ti hogy vagytok?
Pasek, csirke és pálinka? Hmmm :) :) Mindig csupa jó dolog küldve a gyomorba? Értem én.
Azért vigyázz magadra!!!
Vicaa, Te hogy vagy? Remélem Te is, Anna is jól!!!
Nita, Sziszi?
Aki beteg most, annak jobbulást, aki jól van, annak pedig tartós tünetmentességet kívánok!!!
Nincs jelen
#12303 2010-04-11 08:24
- Lisa
- Tag
Kittus mi szeretnénk menni, csak az idõpontot döntsd el!
Azért örülök, hogy nem crohn. :D
Azt tudom, hogy kicsit melegebb is lehetne, egyszóval még hüvi van :D :D :D
no lényeg a lényeg, hogy ha úgy alakul, hogy az idõpont megfelelõ, mi ott leszünk :D
Zolcsi: nahát, van Neked elég bajod úgy látom. Vigyázz Magadra és javulj!!!
Nincs jelen
#12304 2010-04-11 12:30
- Melcsi_
- Tag
Zolcsi, jobbulást, sajnálom hogy megint gyengélkedsz.
Pasek, pálinka jöhet, sõt kedvet is kaptam hozzá az ínycsiklandó leírás után. :) Ejnye Lisa, azaz Fickó :D:P
Geo, idegtépõ lehet a várakozás, remélem minél hamarabb túl leszel már rajta és jól leszel. Rólam jót vagy semmit....már beletörõdtem..
Kittus, én benne vok a sütögetésbe! :)) Aiolosz remélem erre Te is tiszteleted teszed :)
Nincs jelen
#12305 2010-04-11 12:53
- roor
- Tag
Halika!
Pasek kedves,ha páleszrõl van szó akkor mindegy a tálalás,a hatásfok a lényeg.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#12306 2010-04-11 13:28
- aiolosz
- Tag
Melcsi_ írta:
"...Kittus, én benne vok a sütögetésbe! :)) Aiolosz remélem erre Te is tiszteleted teszed :)..."
Melcsi, ha garantálod, hogy egymás mellett sütögetünk, akkor tutti, hogy ott leszek :P
Ezekkel a találkozókkal nekem csak az a bajom, hogy amennyiben nem lehet ott aludni, akkor nem ihatok üdítõmentes alkoholt :(
Nincs jelen
#12307 2010-04-11 14:00
- Norby1
- Tag
Hali
Kittus ha alkalmas az idõpont akkor mi is mennék a sütögetõs talira
Nincs jelen
#12308 2010-04-11 15:20
- Kittus
- Tag
Hú de sokan jönnétek, ennek NAGYON örülök.
Akkor keressünk megfelelõ idõpontot, nekem a május végig jó, bármelyik hétvége. Írjatok Nektek mikor jó és akkor arra a hétvégére tesszük a dolgot. Nálunk egy szobában lent ha hoztok amin tudtok aludni egymás hegyén hátán elfértek :P Kb. 4 ember, szerintem az a max, összébb pakolom azt a szobát és úgy el lehet férni, remélem. Használaton kívüli szoba. Illetve ha elpaterolom öcsémet, akkor elvileg az õ ágyában is aludhattok ketten, feltéve ha megengedi :P
Bocsi, de a mostani (17-18) meg a következõ (24-25) hétvége nem jó :(
Akkor írjatok, hogy kinek mikor megfelelõ, jöhettek május 1-jén is :) Bár akkor kihagyjátok a majálist, bár az nálunk is van ;)
Ma már nem leszek gép közelben, lesz szép hajacskám, szép sötét barna ;)
Mindenkinek szép napot!
Kittus
Nincs jelen
#12309 2010-04-11 17:12
- pasek
- Tag
Sziasztok!
Nos tali ügyben megfogadtam magamnak, hogy igenis rendezek még, ha akarjátok ha nem :D :P mégpedig a helyet tekintve egyet a hegy tetején egyet meg az alföld mélyén. :P
Ezt megígérhetem!!!
Kittus, ha lenne akkor ne május 1 de a többi MIND JÓ!!!
roor: 50, 5 % megfelel :P :P :P
épp vonatozok Békéscsaba felé
Szerkesztette: pasek (2010-04-11 17:25)
Nincs jelen
#12310 2010-04-11 18:40
- Peeter
- Tag
Én is benne lennék egy taliban. Május 1 nem jó, meg a 14-i hétvége se, a többivel egyelõre nincs gond.
Nincs jelen
#12311 2010-04-11 18:51
- Nita
- Tag
Kittus! Elõször is örülök, hogy nem Crohn-od van!!!!! :D Remélem hamarosan kiderül valami " kis étel allergia" mondjuk vagy még az se!
Mi is mennék talira! Van bográcsunk, meg nyársat is tudunk vinni! Ha jól értem május 1.ig már nem jó senkinek szinte, akkor mi lenne ha a MÁJUS 8-9 hétvége lenne? Arra még mindenki fel tudna készülni és az idõ is melegebb olyankor. Persze ha Kittuséknak is jó az!
Zolcsi! Remélem jobban vagy már nem ettél valami akadósat? Vagy ami felfújhatott? Tessék orvos menni hétfõn ha nem vagy jobban!
Pasek! Behajtjuk rajtad az ígéretet ránk számíthatsz megyünk! :)
Nincs jelen
#12312 2010-04-11 19:02
- Lisa
- Tag
NIta és Kittus nekünk JÓ a május 8-9!!!
Nita, ez tök jó tudtuk, hogy Rátok lehet számítani!!
Nincs jelen
#12313 2010-04-11 22:13
- Norby1
- Tag
Május 8-9 szerintem nekünk is jó lenne
Nincs jelen
#12314 2010-04-11 22:18
- Elizabeth
- Tag
ha lehet még jelentkezni szivesen elmenék én is.
Nincs jelen
#12315 2010-04-11 22:58
- én
- Tag
Zolcsi, tegnap én is borzalmas szarul voltam. Este elmentem moziba. Ott aztán rámjött a hányás, hasmenés. Olyan görcseim voltak, hogy azt hittem elpusztulok. Alig tudtam haza jönni. Itthon még folytattam vagy akkor jött a java. Azt hittem meghalok. A férjem kórházba akart vinni. De aztán egy algopirinnel reggelig aludtam. Most jobb sokkal, de egy kis hasmenõkém még mindig van. Ma koplaltam, néhány szem keksz, egy kis ropi. De holnap még muszáj bemennem dolgozni. Aztán meglátjuk! Lehet, hogy vírus, lehet, hogyí vmi kaja. de aztán lehet, hogy a fránya crohn!
Nincs jelen
#12316 2010-04-12 09:51
- Melcsi_
- Tag
Nekem is elviekben jó a május 8-9-i hétvége és Aiolosz mellé fogok ûlni :P
Zolcsi hogy vagy? Remélem már sokkal jobban és ma mégsem keleltt a dokidhoz menned.
Én! Neked is jobbulást! Amúgy mit néztetek a moziban?
Nincs jelen
#12317 2010-04-12 09:56
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Kittus!
Nagyon örülök , hogy nem crohn!!!:P:P
Mi is mennénk és a május 8-9 nekünk is jó!!!!
CSak rövid voltam mert megyek melózni!!!
Nincs jelen
#12318 2010-04-12 10:22
- Geo73
- Tag
Ha nem szól közbe semmi, akkor én is mennék a kerty-partyra.
Én: ez nagyon nem hangzik jól, vigyázz magadra!!! Jobbulást!!!!
Nincs jelen
#12319 2010-04-12 11:42
- Elizabeth
- Tag
Zolcsi és Én jobbulást kivánok.
Kittus azért vigyázz magadra.
Nincs jelen
#12320 2010-04-12 11:48
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Akkor legyen május 8-9 hétvége. Otthon is megdumálom, de nem hiszem hogy gond lenne belõle.
Csak gyorsan bekukkantottam, örülök hogy ennyien jönnétek!!! :)
Szerdától itt bent az én munkám csk gyûlt, és gyûlt, fél 9 óta nyomom és még mindig nem látszom ki belõle!
Zolcsi, én: jobbulást! Majd jelentkezzetek!
Mindenkinek szép napot!
Kittus
Nincs jelen
#12321 2010-04-12 11:59
- én
- Tag
Geo, már jobban örülnénk mi is és szerintem te is, ha a májusi talin te már nem lennél ott. Rosszul gondolom?
köszönöm az aggódást. Szerencsére javuló tendenciát mutatok. Kicsit még kotyorog a bélésem, de már határozottan más a közérzetem. Ha rá tudom magam venni, akkor holnap meglátogatom a gasztrós dokimat. Bár tartok tõle, hogy a mesémen kívül már semmit nem fog rajtam látni.
Melcsi, a Kedves John-t láttuk. Nem egy nagy durranás. Bár túl sok emlékem nincs. A WC-ben nem volt vetítés :D:D:D!
roor! Jól látom, hogy téged már csak egy pálinkával lehet szóra bírni?
Vigyázzatok magatokra, legyetek egészségesek!
Nincs jelen
#12322 2010-04-12 14:02
- Melcsi_
- Tag
Hahahahaha, nem is értem miért nincs vetítés a wc-ben is a mozikban, sajna nekem is volt 1-2 rosszabb élményem, na azóta én nachost max otthon merek enni :)
Nincs jelen
#12323 2010-04-13 05:59
- zolcsi
- Tag
Jó reggelt!
Szerencsére a helyzet másnapra rendezõdött igaz azóta szigorú diéta és fele kaja mint addig.A dokival viszont megbeszéltünk egy "randit" csütörtökre.Vérvétel és egy hasi uh.Valaminek az elõjele volt ez a rossz nap.
Köszönöm a sok aggódást Melcsi,Kitus ,Én ,Elizabeth jólesett.
Tali :a távolság és a mostani helyzet igen lekorlátozza a szabadidõnket és a mozgásterünket is.Pedig jó lenne egy jó bográcsozás.
Ma megyünk hat-hetes vizsgálatra Marcival.
Szép napot mindenkinek.
Nincs jelen
#12324 2010-04-13 13:29
- Kittus
- Tag
Zolcsi: pedig milyen jó lenne jönne Marci baba is, jól meggyömöszkélném :$ Örülök, hogy jobban vagy, csütörtökön tessék jelentkezni mi volt.
Készüljetek, az öcséimet majd nem lehet levakarni magunkról, a 4 évest meg majd nem megzabálni ;)
De jóóóó, jöttök hozzánk :) Nagyon várom már :):)
Május 5re kaptam idõpontot bõrgyógyászatra, autoimmun betegséges nénihez. Remélem végre jutunk A pontból Bbe... úgy elment mindentõl a kedvem... (de a tali gondolata mindig feldob) :( Tudjátok, kell pár nap :)
Legyetek jók/rosszak, ki mi szeretne lenni :)
Kittus
Nincs jelen
#12325 2010-04-13 14:08
- Melcsi_
- Tag
Kittus, egyetértek, jó lenne ha tudnának jönni Zolcsiék a kis Marcikával, szegénykém kikészülne tõlünk, sok cukrosnéni :D :D :D na jó nem. :)
Megértem Zolcsi hogy nem valószínû h tudtok jönni, de azért reménykedünk. :)
Kittus, kitartáást! Szerintem ki fogják tudni deríteni mi a bajod és reméljük semmi komoly! De h már nem crohn az már szuper.
Úgy tudnék most aludni..szóltam is a fõnökömnek hogy kellene az egyik irodát relax szobává alakítani, ágyak, párnák, plasma tv-k, chill-out zene és álombaszenderülés :D szerintem az 1 óra kaja szünetem ott tölteném :D:D
Már egy kanapéról majdnem sikerült meggyõznöm...:)
Adjatok tippeket hogy mit tudok medrol elhagyást követõ mellékhatások ellen tenni, december végén is mikor elhagytam meg most megint abbahagytam csúnyább a bõröm és kezdek megint visszaesni :S dokim calciumot és supraxint adott tablettában is, múlt héten szurikban kaptam...nem segítenek.. :(
Nincs jelen
#12326 2010-04-13 16:18
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Minden rendben a kis tündérkirályfival.80 dkg-ot hízott 3 hét alatt!55 cm hosszú.Élénk figyelget reflexei jók kutacsai is rendben.Ide sem kell menni többet.Ez szép szülinapi ajándék Nekem ugyanis ma van a szülinapom.
Melcsi,Kittus a remény hal meg utoljára de bizti nem megyünk a talira.Hosszú út lenne babóval ma csak Debrecenben voltunk (40 km) mégis nagyon elfáradtunk.A pesztrát szívesen fogadjuk de akik éjjel is és reggeli illetve ebéd közben is tudnak jönni elõnyben vannak.:D De bízom benne nem ez lesz az utolsó tali.Fotógépeket elõ spejzból és tessék ám kattogtatni rendesen.
Nincs jelen
#12327 2010-04-13 16:32
- Melcsi_
- Tag
Jujjj, Zolcsiiii, isten éltesssen sokáig, sok boldog születésnapot!!!!! puszi
Örülök, hogy Marcika szépen fejlõdik, jó ünneplést :)
Nincs jelen
#12328 2010-04-13 18:21
- Nita
- Tag
Zolcsi hurrá, hogy mindketten jól vagytok a Marcival! Boldog szülinapot neked!!!
Kár, hogy nem tudtok jönni de biztos lesz nyári tali ( látod Lisáék szervezik :) ) ott külön szobátok van hátha oda már eltudtok jönni!
"Én" nem semmi jól kifekteti az embert egy ilyen éjszaka, de legalább reméljük csak valami vírus volt :)
Éljen a május 8 vagy 9!! Kittus köszi neked a szervezést készítsd a családot :) Majd megbeszéljük ki mit hozzon mûanyag pohár, tányér, szalvéta meg mindenféle hogy ne terheljünk titeket semmivel!!!!
Én alakulok most 32mg medrol már, de volt pár görcsöm pénteken doki remélem mondanak valami biztatót!
Nincs jelen
#12329 2010-04-13 19:40
- roor
- Tag
Halika!
ÉN:neeeem is igaz.:D Még kajával is elõ lehet csalogatni.:D:D:D:D
Kicsit zsúfolt,zûrõs,undi,csúnya,nyûgös a hetem.:D
pá
Nincs jelen
#12330 2010-04-14 20:52
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Elõször is: Zolcsi, nagyon boldog születésnapot! :)
Tali: találjátok ki hogy ki mikor szeretne jönni, és meddig maradnátok :) Várunk Titeket sok-sok szeretettel.
Bocsi, mostanában zsúfolt vagyok. Na meg "világvége" hangulatom van, most jöttem rá, hogy még nem hat rendesen a szteroid :( Nem tudom ezt miért produkálom, remélem ez nem lesz örök hatás.
Viszont megérkezett a szombati szülinapi rucim :):):):) Egy csaj átcseszte a fejem az egyik internetes ruhavásárlós oldalon, átutaltam a pénzt, a ruhát meg csak nem akarta hozni a postás, úgyhogy Gyrit elküldtem tegnap egy ásik ugyanolyan ruháért, megjött :):) É s csodaszép tehénke vagyok benne.
Mennem kell, mert rinyálnak a gépért mögöttem, Gyuri naggyat.
Csók mindeninek
Nincs jelen
#12331 2010-04-15 21:56
- judy1981
- Tag
Hali!
Pár napja már belekezdtem egy hsz-ba, de kb. az elsõ mondatig jutottam. Remélem most sikerül befejezni.
Geo: A mi konyhánk az északi oldalon találkozik a külvilággal, így kizárt, hogy ott szellõztetõ nyílást létesítsünk. Ha tudnád, most is milyen hideg van ott. Megoldjuk szerintem.
Melcsi: A szomszéd csere nem is rossz ötlet. Fölötted füstölhet, alattunk két szinttel meg hangoskodhatnak. :D
Na de az alap problémához visszatérve, nem tudom 4-5 felnõtt ember hogy nem képes felfogni, hogy mások is laknak abban a házban. Nekünk (még mikor anyám nyakán éltem) egy hiperaktív 5 éves jutott. Na az sem volt semmi, mikor este 11-kor még szaladgált. Ja! És az alattunk lévõ tõlünk kérdezte, hogy mi az a - gyakori - dübögés.
Zolcsi: A frászt hoztad rám azzal a hajnali írásoddal. Örülök, hogy vaklárma volt. És annak is, hogy Marcival minden rendben volt.
Kittus: egyre érdekesebb dolgok derülnek ki. A Te tüneteiddel eleve furcsa volt a crohn-t összehozni, de biztos láttak valamit, különben nem mondták volna. Most meg mégsem crohn. Hmmm.
A tali nem rossz ötlet. Jó lenne ott lenni. Nekem ez egy kicsit nagyobb szervezéssel jár, így csak arra teszek ígéretet, hogy meglátom, mit tehetek. A "köki" alatt a metró végállomást érted?
Ma voltam kontrollon. Most jut eszembe, hogy meg sem néztem a labor eredményeimet. Biztos jók, különben mondta volna a doki. Lusta vagyok kimenni a papírért :P
Nincs jelen
#12332 2010-04-16 07:26
- Geo73
- Tag
Judy, akkor ez ebben az esetben egy hülye tanács volt, bocs. :(
Remélem a laborleleted tényleg rendben van!!!!!
Szerkesztette: Geo73 (2010-04-16 07:28)
Nincs jelen
#12333 2010-04-16 09:14
- zolcsi
- Tag
Judy ne haragudj nem gondoltam ,hogy ennyire izgulsz értem.:)
Tegnapi hasi uh negatív.Véreredmény ma délután telón.Valószínûleg valamelyik étel válthatott ki ilyen bélleállásos tüneteket.Mindenesetre jobb félni.Tüki majd júni-júli környékén esedékes.
Halihó.
Nincs jelen
#12334 2010-04-16 09:15
- Kittus
- Tag
Judy: Köki, igen a kõbány-kispesti metró-és vasútállomás.
Mindenkinek szép napot!
Végre nem esik reggel az esõ...:):):):) Bár ez nem jelent semmit, tegnap reggel sem esett, aztán szakadó esõben mentem haza.... :/
Nincs jelen
#12335 2010-04-16 09:41
- Lisa
- Tag
Judy! Nagyon sok mindent tegyél meg a TALI ÜGYBEN!!!! Légy oly szíves oké??? Elvonási tünetek lassan jelentkeznek :D :D :D Jó, hogy jó az eredményed amit meg sem néztél :P
Zolcsi: örülök, hogy negatív lett az UH eredmény is bizti jó lesz!!!
Nincs jelen
#12336 2010-04-16 13:58
- zolcsi
- Tag
Meglett a véreredmény ami nem valami híres.Májfunkciós zavart mutat és epeelfolyásra utalnak a tüneteim.Az orvos szerint vírus is okozhatja így 2 hét múlva laborkontroll és addig diéta.Na pufff neki mi jöhet még ...
Nincs jelen
#12337 2010-04-16 19:24
- Kolibri
- Tag
Sziasztok
Kittus ha minden okés nálam akkor én is vagyis a lelki társammal el mennénk a talira nálatok lesz? ha igen az jo nekem jó közel van ha kellene segitség szolj
Nincs jelen
#12338 2010-04-16 19:52
- judy1981
- Tag
Hali!
Geo: semmi baj. :D
Zolcsi: nekem is az jutott elõször eszembe, hogy én hogy jártam a rizses lecsóval. A lecsó puffasztott, a rizs meg benntartotta. Brutális volt. Azóta nem keverem a kettõt. Akinek volt már bélelzáródása, az ne próbálja ki, mert visszatérnek az emlékek.
Kittus: ilyen az április. Ma egész délelõtt esett, aztán dél körül már napszemüveget tettem fel az autóban, mert majd ki sütötte a szemem a nap, majd fél 2-kor szakadt az esõ. Grrr.
Lisa: hát ha ilyen szépen kérsz... Na jó, az elvonási tünetek kölcsönösek. Írok a barátnõmnek, hogy mi a helyzet, mert azóta újpestre költözött, és nem tudom az új címét sem. Az már biztos, hogy legalább nem kell villamosozni a metróig :P Valahol a metró megálló körül lakik. Elvileg nincs akadálya a dolognak, de bármi közbejöhet.
CRP: 0,5 asszem jogos a gratuláció :D
Viszont kicsit morci vagyok, mert úgy tûnik a nyomtatóm szervízért kiált. Vmelyik nap az egyik szomszédnak kinyomtattam egy adatlapot kõkemény 2 példányban, és kicsit füstölt. Megkérdeztem a számtech boltos ismerõst, szerinte hajszál, vagy vmi kis mûanyagot kapott. Erre ma üzembe helyezem, és folyamatosan melegítené a hengert. Nem tudtam rájönni hogy férhetnék hozzá, hogy meglessem közelebbrõl, és mivel elvileg még garis, inkább nem is eröltetem. Nehogy lebukjak, hogy belekuksiztam. Pedig nekem kutya nehéz megállni, hogy ne kapjak szét vmit, ha nem mûködik. Genetikai defekt.
Nincs jelen
#12339 2010-04-18 06:30
- Vicaa
- Tag
Jó reggelt!
Jajj, olvasgatom, hogy egy irtó klassz tali szervezõdik és a szívem sajog! Nekem május 4-én (miért ne a szülinapomon) kezdõdik a vizsgaidõszak, 5-én már vizsga és a többit is május elsõ felében kell letennem, mert a második fele sok eseményt tartogat, amit nem halaszthatok, így egy jó kis tükit, meg esküvõt.
Így aztán sajna le kell mondanom errõl az alkalomról. :(:(
Anna már rég rendbejött, én is alakulok, már nem megy olyan erõsen a hasam, az éjszakák még mindig félülve hanyatt telnek, de összességében már sokkal jobban vagyok én is!
Régen mindig azt mondta mamám, hogy mire menyasszony leszel meggyógyulsz csillagom :) Na hát azon már túl vagyok, de mire következõ tali lesz addigra már biztos megint a régi kedélyû és tános lábú asszonka leszek :)
Zolcsi, kíváncsian várom a fejleményeket nálad, remélem, hogy tényleg csak vírusról van szó!!!
Judy, klassz, hogy jó laboreredményed van, te kis mûszaki szaki, mintha csak a lányomat láttam volna magam elõtt, mikor írtad a szétszedést, persze az után általában nincs köszönet, ha õ mûködésbe lép :D:D:D
De tegnap kapott Anna egy biciklit (bjingát - õ így mondja) és a kis pótkerekeken állított Attila egy kicsit, hogy most még ne billegjen annyira, persze Anna is fogta a csavarkulcsot, keresgélte a csavarokat a bjingán és próbálta utánozni amit Atti csinál.
De már egyre több lányos dolga is van :) A héten egyik nap, mikor Atti belebújt a pólójába, közölte vele, hogy "Apa csinos ez a póló, dögös vagy", másnap Atti ugyanezen tevékenysége után méregette õt és közölte "Apa vedd le, nem áll jól neked ez a barna póló" :D
Ha csak egy kicsit piszkos lesz az ujjunk, vagy bármi hasonló esemény van, rögtön a következõt kapjuk meg: "Légyszíves menjél sürcsizni (fürcsizni), mert piszkos vagy!" :)
Végre megszokta már a bölcsit is, nem sír reggel és délután sem az õ üvöltését hallom már az udvaron amikor megyek. Sokat küzdöttünk azzal, hogy elcsépelte a gyerekeket, általában féltékenységbõl, hogy senki ne menjen a gondozó nénijéhez cskis õ, kiszúrta magának a legbújósabb, legcsendesebb gyerekeket és állandóan csépelte õket. Szerencsére sok elbeszélgetésre már sokat javult a dolog - pedig épp azt hittük, hogy a bölcsiben majd õ fog kapni és sírdogálni.
Néha emlegettük is Attilával, hogy jót tenne neki egy kis tali Luci Rolkájával, akkor egy kicsit megzabolázódna :P :)
Nincs jelen
#12340 2010-04-19 09:27
- Melcsi_
- Tag
Sajna nekem nem jó a május 8, most jöttem rá, hogy akkor van apunak az esküvõje..de nektek jó szórakozást!
Nincs jelen
#12341 2010-04-19 14:27
- Laci54
- Tag
Sziasztok!
Két hétig nem volt gépem ez arra jó volt,hogy kiderüljön forum függõ vagyok.Jó ujra olvasni mi történik ebbe a szuper közösségbe.A szülinaposoknak gratulálok és utólag is sok boldogságot kivánok!Kevésbé jó hir szerdán tükrözték az unokámat.Diagnózis:közepesen gyulladt vastagbél,feltételezhetõ tej allergia.A szép,hogy mindenféle vizsgálatot csináltak a tükrözés elõtt és mind negativ lett.Vagyis semmire nem allergiás még a tejre sem.Mindenesetre fokozatosan le választják az anyatejrõl,felirtak egy speciális tápszert és kezdõdik a hozzátáplálás is mert elmult 5 hónapos.A szövettan 10-12 nap mulva lesz meg.Jó egészséget és szép napot mindenkinek!
Nincs jelen
#12342 2010-04-19 14:51
- Lisa
- Tag
Sziasztok
Laci, ez nagyon nem jó hír. Õszintén remélem, hogy ahogy a tejcsit sikerül abbahagyniuk akkor a gyulladás is vissza fg húzódni.
Én magam csak 3 hónapos koromig voltam hajlandó anyatejezni, és meg voltam valahogy anélkül,(meg is látszik rajtam igaz :P ) szóval nem baj ha már tápszert fog kapni, csak tényleg ez legyen inkább bebizonyosodott minthogy megint sötétben tapogatózzatok.
Gondolok Rátok és írj fejleményeket mindig (azon kívül, hogy Magadról kötelezõ szinten kell írnod) pláne ha már függõ lettél :D :D :D
Zolcsi: akkor jobbulást Neked, javultál egyébként?
Kittus: akkor jó lenne megbeszélgetni lassacskán (hogy ha lesz erõd és idõd-tapasztalatból mondom, hogy úgy is eltart hetekig) , hogy akkor mindenki visz azt amit szeretne enni-sütni, vagy közös pénz bedobás és úgy elmennii vásárolni, vagy valaki vállaja, hogy ezt hozza a másik meg azt...
És hogy ki mikor szeretne menni-jönni alatt mit értesz, szombaton reggel délután ezt döntsd el szerintem, a maradásra tudom azt mondani, hogy ameddig lehet :P
Melcsi: akkor majd legközelebb kötelezõ lesz Neked :D
Vicaa: örülök, hogy ilyen kiscsajos lányod van, kezd hasonlítani az anyukájára igaz :D :D :D a képeket természetesen én köszönöm meg pasek nehezen keveredik erre meg arra :p , meg ismered mégis csak férfi oszt elfelejti az ilyeneket. Amúgy sokat emlegettünk Titeket a hétvégén, lehet csuklottatok is :D A lényeg, hogy a képek fantasztikusak, óriási lányod van.
SziszI. Rátok is igaz az emlegetés, mivel próbáltuk belõni a kamerát valahogy, meglátjuk lett-e eredménye.
Luci Tanulásfelügyelõnek üzenem, hogy nagyon rá kell hajtani, pénteken vizsgázom, úgy hogy tessék szurkolni és jelentkezni néha. Ti készültök sütögetni? Ez természetesen Fecsegõnek is címzett kérdés volt :D
Judy: hogy állsz a megoldással?
Akik nem írtak és még nem jöttek teljesen rendben nos azoknak KITARTÁST! és ha lehet néha jelentkezzetek ahogyan én is :D :D :D Megyek vissza az agrárjog-hoz :( :( :(
Zsenikém: Linusnak füstjelezni ám a sütögetésrõl !
Nincs jelen
#12343 2010-04-21 10:32
- Lucifer
- Tag
HAlihó!
Gyors bekukk!!
Nálam alakulnak a dolgok meghalni sincsen idõm mostanában!:P:P:P
Május 4.-én megyek ct-re aztán majd meglátjuk mi lesz.Most 2 nap meló és ha az idõ is engedi akkor pénteken utazunk Martfûre és csak vasárnap jövünk haza.
Lisa!
Mit sütögetni???:P:P
Akkor most üzenem , hogy tessék gõzerõvel tanulni felmentésed visszavonva!!!:P:P:P:P
Különben pedig te nagyon ügyes csajszi vagy , de a drukk és a szoritás megy majd 1000-rel.
Mindenkinek puszi vigyázzatok magatokra!!!!
Nincs jelen
#12344 2010-04-21 14:10
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Nos akkor döntsük el, hogy bográcsozás lesz, vagy szalona sütés?
Otthon egyeztetek mindenrõl, de addig írhatjátok ki mit tudna hozni!
Jelentem úgy megfáztam mint még sose... De nyomom ma is az ipart, remélem fõnökék megdumcsizzák, hogy a héten már ne kölljön bejönnöm.
Melcsi: sajnálom nagyon :(
Mindenkinek csoda szép napot!
Nincs jelen
#12345 2010-04-21 16:06
- Lisa
- Tag
Kittus, sajnos nekem mindegy mi lesz :D talán kevésbé komplikáltabb a szalcsi sütés és olyan jó kis összeülõs, de jóval nehezebb a crohn-os colitis-es beleknek :P , ha sütés akkor ha szeretnétek finom házi kolbászt és házi kenyeret tudunk ígérni, ja bocsi a kenyér mehet a gulyáshoz is, szóval ahhoz is. Sütikét biztosan vinnék hátha lesznek olyanok ott akik KIFEJEZETTEN élnek-halnak a reszelt túrósért és még morcosak, hogy a patkányok ilyet ettek nálunk :D :D :D
JA és a legfontosabb javulást, nehogy komolyabb bajod legyen :D
Azt hiszem akkor ez amolyan szülinapi sütés-fõzés lehet, ha összeszámoljuk kinek volt és még kinek lesz szülinapja áprilisban-májusban.
Luci: jelentem nagyon nyomom az ipart ne aggódj, de ha nem jön össze akkor meg sem merek jelenni elõtted :D :D :D
Judy: hogy alakul a jöveteled?
Nincs jelen
#12346 2010-04-21 19:16
- roor
- Tag
Halika!
Reszelt túrós?????
Hm........az egy becserkészendõ áldozat.:D
Esetleg ha elõfordulok én is nem lesz harag belõle?:D
Ja igen Tipeõ,gondolva van ám rátok nagyon.:D És a séróm az õsziehez hasonlít.:D Mert a fodrász az engedélyemmel meg gyepált.:D
pá
Nincs jelen
#12347 2010-04-21 19:54
- én
- Tag
roor! Az õszi séród nagyon jó volt, már amit a szigeten láttam. Vagy az nem õsz volt? No mindegy. Szóval az jó volt. És szinte gondoltam, hogy egy kis reszelt túrós beszólással máris ott leszel a talin! Ejnye! Vagyis az nagyon jó!
Nincs jelen
#12348 2010-04-22 00:31
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Mirõl is van szó????
Na el a kezekkel már mostan onnan mert megy Luci és a tálca az õvé és csak engedéllyel adok belõle!!!:P:P:P:P:P
Na nehogy má a patkányok többett egyenek belõle mint én!!:P:P:P
Lisa!
Azért megjelenhetsz szinem elõtt mert a túróssal ki tudsz engesztelni!!:P:P:P:P
Én legfeljebb muffint viszek!:P
A kaját meg elõbb döntsétek el mi lesz!!
Roor!
Az jó volt , de az enyém rövidebb!!
Én kedden hagytam el a séróm ,de nagyon.Ilyen rövid lett a hajam és a fazonja is majdnem hasonlit csak az én fejemen másképpen néz ki!!Persze mert én szebb vagyok!:P:P:P:P:P
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
És ,hogy mit keresek ilyenkor itt???Hát éreztem a reszelttúrós illatát és fel kellett , hogy jöjjek!!:P:P:P:P
Na lépek mert holnap meló:P
Szerkesztette: Lucifer (2010-04-22 00:32)
Nincs jelen
#12349 2010-04-22 08:06
- Norby1
- Tag
Szabad tûzön lehet palacsintát sütni ???!!!! :P
Nincs jelen
#12350 2010-04-22 08:22
- Lisa
- Tag
Ja meg pizzát is nem? :D :D :D kicsit kormos, meg kicsit mérgezõ, hogy még a rókának sem kell, de azért lehet :D
Nincs jelen