#12351 2010-04-22 08:39

Elizabeth
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

norby1 
lehet csak nagyon nehéz. 
én is vinnék sütit .Gondoltam egy meggyes piskotára,és a lusta asszony rétesére./ha van valami kivánság szivesen meg sütöm./És még van 20db-os müanyag kanalam.vilám.késem,origyinált csomagba.

Nincs jelen

#12352 2010-04-22 09:27

Lucifer
Tag

Halihó!

Norby!
Talán lehet , de elég macerás és neked kellenne akkor sütni!:P:P

Lisa!
De azért jó volt az a pizza is mert a tûzben aztán nagyon jól elporladt!:P:P:P

Nincs jelen

#12353 2010-04-22 11:58

judy1981
Tag

Hali!

Gyors bekukk. Remélem be is tudom fejezni, amit minimum le akarok írni.
Lisa: aranyos, hogy minden nap megkérdezed, hogy állok a szervezéssel. Ezek szerint súlyos az elvonási tünet :D:D:D Nem különben.
De be kell vallanom, hogy sajnos még ott tartok, hogy az ember "elenged" (nem, mintha lenne beleszólása) :P
Most vannak "finish"-ben az egyesület dolgai (számla nyitás, pecsét rendelés, postán is intézkedni kell, stb, és mindezt az elnöknek), így a hét eddigi - és várhatóan a további - része ezekkel telik. Ma munka után is még be kell mennem Db.-be, és örülök, ha 4 órakor nem vágnak ki a postáról :P (Elvileg 7-ig nyitva vannak, remélem teljes létszámmal)
Annyit ígérhetek, hogy még a héten intézkedem. Különösebb akadályát nem látom a dolognak.

roor: Te kis éhenkórász... Reszelt túrósra ugrunk azonnal? Figyelsz Te azért, csak írni nem írsz. Tessék bõvebben is írni, mint a "szössz-pötty".

Apropó, eltûnõk: Noriról tud valaki valamit?   Sziszi?

ui.: szállás elintézve :D

Szerkesztette: judy1981 (2010-04-22 13:17)

Nincs jelen

#12354 2010-04-22 14:54

Melcsi_
Tag

Halihó!

Azon gondolkozom, hogy apuék esküvõje szûk családi körû lesz, tehát, apu + bnõje, az õ gyereke, tesóm, a tanuk, + ugyebár a szülõk, azaz a mi nagyszüleink + én, magyarán csak polgári lesz, majd éttermezés és gondolom vmikor felszabadulok?! :D ÉS hát ha nem is éhesen és sütögetni de iszogatni talán taláán el tudok még ugrani. :) De még meglátjuk mert részleteket egyik eseményrõl sem tudok. :P

Rólam amúgy annyit, hogy utálom az ingázást, mégjobban a kialvatlanságot és a tanulást :D

Most is mert ma suliztam és reggel kissé elaludtam dekkolhatok az irodában fél8ig, de persze elõbb meglógok. Mert soha nem érnék haza..és ördögi kör, megint elaludnék holnap reggel. :D

pusszantás

Szerkesztette: Melcsi_ (2010-04-23 10:21)

Nincs jelen

#12355 2010-04-22 18:00

roor
Tag

Halika!

Judy:a reszelt túrós a te jóvoltodból nekem már mézesmadzag!Bárhol bármikor!:D:D:D:D
Persze hogy figyelek,de nem nagyon van mirõl írni,mondjuk ez nagyon tuti,mert ez felém azt jelenti hogy minden rendben minden fronton és happy jól elvagyok.:D:D:D:D
Na jó,de csak hogy meglegyen egy kis sztori:ma a fõnököknek gyûlés volt.Az alattunk lévõ emeleten.Persze miértne gyorsan betájoltam hol is vannak alattam pontosan és zutty......hát hogyhogynem dübbentem egy nagyot.:D
Ponosabban hármat,de kettõt letagadva csak egy marad.:D
A kollégák iszonyatos röhögõgörcsben törtek ki.
Nekem meg holnap valószínûleg raport lesz,valami spéci megnevezéssel,mondjuk "nem megfelelõ viselkedés a munkahelyen" vagy "állat módjára csörtetés".:D
Hát.......csopvezemnek nem akartam fejtörést okozni,de amekkorát és amilyen jóízûen vigyorogtunk......azt hiszem ez a szönyeg szélére állítást méltán megéri.:D
Hiába no....nem tudok kibújni a bõrömbõl.:D:D:D:D

Én:igen,õsz volt.:D És igen,hasonló,de mivel újra nekirugaszkodom a hajnövesztésnek,így most nem olyan tépett és íves,kicsit szolidabb,de nekem teccik.:D:D:D:D

Nincs jelen

#12356 2010-04-22 19:47

Nita
Tag

Jelentem én is itt!
Elolvastam a lemaradásom csatlakozom Lucihoz a meghalni sincs idõm kategóriában :)
Kittus!
Viszek sütit én is, van nyárs a sütéshez, de csinálhatunk bográcsban is valamit azért....van egy csomó tányér, villa, kanál, mûanyagom is originál csomagolásban azt ne vegyen senki elviszem!
Ja a Laci üzeni hogy abból a túrosból szeretne Õ is :) meg az a kókuszkocka is nagyon finom volt amit Lisáék hoztak Bükkszentkereszten :P
Judy! Még valahol olvastam hogy Újpesten aludnál a barátnõdnél innen el tudunk fuvarozni Kittusékhoz ha kell!

Nincs jelen

#12357 2010-04-23 09:29

Kittus
Tag

Sziasztok!
Írok végre én is...
Tali szervezésben azt hiszem most nem vagyok a toppon. Nekem igazából mindegy, hogy mikor jöttök, bármikor örülünk Nektek. Én amikor bográcsoztam az mindig 5-6 körül kezdõdött, de ha szalonnát sütöttünk az meg 4 körül inkább. De várlak Titeket akár 2tõl is. Akik vidékrõl jönnek, õk hogy tudnak jönni? Meg felmenjek-e Értetek?
Azt hiszem sütiben nem lesz hiány ;) És mûanyag evõeszközökben sem ;)
Huh, székeket kell beszerezni :D Beszélek hétvégén/ma este Apuval, hogy hogyan tudjuk a dolgokat kivitelezni, és megpróbálok majd mindenkit kész tények elé állítani.
Legyetek jó és jól
Kittus

Nincs jelen

#12358 2010-04-23 10:01

Kolibri
Tag

Sziasztok
Mi is mennénk de már anyi mindent hoztok nem tudom mit kéne még ami nincs esetleg dühitõ? vagy nemtom
Kittus én könnyen oda találok csak majd cim kéne ja és idõpont

Nincs jelen

#12359 2010-04-23 10:22

Kittus
Tag

Kolibri!
Neked lesz a legkönnyebb dolgod. Az idõpont még homály. De lassan kialakul.
Az már, ha jól tudom tuti, hogy Május 7. szombat. Hogy hánykor az még kérdés.
Üdítõt még senki sem írta hogy hoz... ha jól emlékszem.

Nincs jelen

#12360 2010-04-23 12:37

Kolibri
Tag

Hát igen:) de ha tudnék segiteni vmiben szolj nyugodtan

Nincs jelen

#12361 2010-04-23 13:45

Lucifer
Tag

Halihó!

Kittus!
Valszeg azért nem irtunk ücccccsssit vagy valami mást mert az természetes , hogy viszünk!:P:P:P

Mi minná indulunk igy nem leszek három napig!!
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok!!

Lisa!
Majd akkor beszélünk!!!

Nincs jelen

#12362 2010-04-23 15:07

Elizabeth
Tag

Kittus!!! 
Üditöt én is viszek,a sütin kivül. szénsavast és szénsavmentest is.Csak nem tudom hova kell menni.

Nincs jelen

#12363 2010-04-23 19:14

Peeter
Tag

Én kocsival megyek, és inkább a 2 körüli kezdésre szavazok (mondjuk felõlem lehetne de10-tõl is). Gondolom Kittus majd mindenkinek megküldi privátba a címet.
Amúgy ha a tûz meg van már rakva mindegy mit sütünk, bogrács mellett is elfér néhány nyárs. :)
Ja és Kittus: 8-a lesz az. :D

Szerkesztette: Peeter (2010-04-23 19:16)

Nincs jelen

#12364 2010-04-23 19:42

Kolibri
Tag

egy kis buli hangulat elõzetesben:)    http://www.youtube.com/watch?v=IIw3BtSPHtI

Szerkesztette: Kolibri (2010-04-23 19:43)

Nincs jelen

#12365 2010-04-24 13:49

judy1981
Tag

Nita: a felajánlást köszönettel elfogadom. Pontosan még nem tudom a címet, de addig még van idõ. A Kittus címét viszont tudom, mivel én voltam az angyalkája :) Feltéve, ha nem költöztek azóta.
roor: hát igen. A reszelt túrós az én bûnöm, de mostanában Pasek sütögeti. Én inkább nem utaztatnám 3,5 órát vonaton, plusz még a pesti közlekedésben. De tudomásom szerint Pasek az én receptemet szokta használni, és az övé is van olyan finom.

Peeterhez csatlakozva én is inkább a koradélutáni kezdésre szavazok, mert ha bográcsozunk is, akkor annak idõ kell, és mivel Kittuséknál leszünk vendégül látva, ne húzódjon késõ estére a party. Részemrõl mindegy, hogy bográcsozunk, vagy sütögetünk, nem csak szalonnából áll a világ. Vki beszélt itt kolbászról. JÖHET. :P Ha tudok ott pesten vásárolgatni, én is szívesen viszek ezt-azt, de anyagi támogatást is nyújthatok. Ezt azért érdemes lesz elõre tisztázni, nehogy túl sok mindent vigyünk. Lehet jobb lenne elõre eldönteni a menüt, és szétdobni költségeket. Nyilván, ha pl. 5-6 ember rablóhúst sütögetne, nem fog egy-egy egész csirkemellet felhasználni. Az itóka meg mindig egyéni, ki mivel lepi meg a többieket.
Ami az odatalálást illeti, mi "külföldiek" ezt úgy szoktuk megoldani, hogy megnevezünk egy találkozási pontot (pl. a köki), és elég, ha egy-két ember tudja, hova kell menni.

Szerkesztette: judy1981 (2010-04-24 15:30)

Nincs jelen

#12366 2010-04-24 16:05

Lisa
Tag

Sziasztok
Judy, tök jó, hogy jösz!Szerintem olyan  három négy óra lenne a legjobb, hogy aki tud és pesti nyugodtan ebédeljen meg és estig készen leszünk a kajával is meg mindennel :D
Szavazat három négy az még kora délután igaz :D :D :D

Nincs jelen

#12367 2010-04-27 18:57

Norby1
Tag

Hali

Linusnak szóltam a taliról Egyenlõre még nem mondott semmit biztosra mert lehet hogy hazautazik a szüleihez
Nelly nem tud jönni mert pont dolgozik azon a hétvégén de majd én képviselem õt is és megeszem a kaja és süti adagját :D
Nem tudom hogy poharat említette e valaki mert ha nem akkor én viszek azt meg valami itókát.

Nincs jelen

#12368 2010-04-27 21:22

Nita
Tag

Kittus! Útvonal tervezgetés miatt (ki esik útba :) ) elküldenéd a címed emailben megígérem nem zaklatlak jövõhét szombat elõtt :P

Nincs jelen

#12369 2010-04-27 21:31

Kittus
Tag

Sziasztok!
Itt vagyok, itt vagyok!
Bocsánat az eltûnésért!
Kinek írjam meg konkrétan a címem? És kinek az útvonalat?
Nekem az is jó, hogy ha a "külföldiekért" kimegyek kökire... Csak akkor nekik picit hamarabb kéne jönniük, vagy megpróbálom Aput rávenni a 4 kerekûre... Kérdés mennyire díjazza majd az ötletet!
Nekem egyébként mindegy mit sütünk... Szalonna, paprikás krumpli, bármiben benne vagyok, én a társaság miatt csinálom :$
Szép estét mindenkinek!
Kittus

Szerkesztette: Kittus (2010-04-27 21:37)

Nincs jelen

#12370 2010-04-27 22:30

Elizabeth
Tag

szia Kittus
Ha kérhetném mind ketöt. söt a telcsid is mert lehet hogy menet közben még navigálnod kell,ha adigra tudok vezetni?Aki a Florján-térkörül lakik szivesen elviszem.

Nincs jelen

#12371 2010-04-28 06:25

aiolosz
Tag

Kittus írta:

"...Kinek írjam meg konkrétan a címem? És kinek az útvonalat?....."

Kittus, nekem legyél szíves...de csak a címet, útvonalat majd én választok... Ezen kívül kérdezném, hogy Budáról, rajtam kívül, akar menni még valaki ? Mert esetleg gépi erejû jármûvemmel szállítást is vállalnék...Melcsi...remélem olvasod  ;)

Nincs jelen

#12372 2010-04-28 09:30

Kittus
Tag

Szép jó reggelt!!
Akkor (mivel a többség így gondolta) kezdõdjön kettõkor az összeröfi.
Azt kéne akkor még megbeszélni hogy mit fõzõcskézzünk/sütögessünk.
Esetleg lehet mind a kettõ, szalonna sütögetés, és bogrács.
Ha szalonnasütés, akkor én temérdek mennyiségû szalonnát tudok beszerezni (hála Nagyiéknak... meg a disznóknak).
Tehát akkor lesz poharunk, tányérunk, evõeszközünk van nekünk :), üccsink is lesz, kaját nekünk kell csinálni.
Kenyeret Lisáék hoznak, ha jól emlékszem, olyan finomat :)
Esetleg jöhet zöldség a szalonnához (mennyit kell abból venni? :D Sose voltam jó az ilyenben, pedig kávézót szeretnék... anyagköltség... csak számvitelbõl láttam...), mert akkor azt is beszerezném én.
Meg bográcsban mit csináljunk? Ahhoz is kellenek alapanyagok :)
Na, majd gondolkozok, lesz idõm, fõnökmentes napot tartunk ;)
Szép napot!
Kittus

Nincs jelen

#12373 2010-04-28 10:31

Lucifer
Tag

Halihó!

Kittus!
Én is a  2-re szavazok.Igy legalább nem egyszerre toppanunk be hozzátok mert van aki csak késõbb tud jönni és anyukádék is feltudnak készülni.:P:P::P
Igértem , hogy sütök , de sajnos nem fog összejönni mert 3 napot folyamatosan dolgozom és csak a  szombat lesz szabad igy nem tudok mikot.Tegnap igy is hivtak , hogy tudok-e péntek helyett szombaton menni , de erõsen tiltakoztam mert akkor nem tudok talizni veletek.
Egy kérdésem lenne.Az utánfutóim is jöhetnek???:P:P:P
Lehet szerintem szalonna is ha nem gond a nagyidéknak.:P
Nekem is légyszi küld el minden adatodat teló, cim,navigáció.Bár egy kicsit ismerõsek vagyunk arra mert ott laknak a tesómék is ,de nem tudom te merre laksz.
Kölönben meg ha valami oknál fogva nem sikerûl a kaja akkor most nyilt ott nálatok az pizzéria és rendelünk onnan.:P:P:P:P

Sikeresen hazaértünk vasárnap.Nagyon jó volt jól éreztük magunkat.Az idõ is nagyon jó volt.Temérdek kaját kaptunk no meg sört.:P:PA szállás is remek volt.Rodeó bikáztam , bicajoztam amiktõl másnap fergeteges izomlázam volt.:P:P
A szálláson fenyõ székek voltak aminek egybe van a háttámlája.Este ráültem a székre és mint  a lassitott felvétel elkezdett összetörni alattam a  szék.:P:PA Gyula azt kérdezte , hogy hintázol??-mikor rájött , hogy nem csak a szék törik össze.Nem volt  a csapolás beragasztva és a súlyom alatt szétesett.:P:P
Persze megkaptam, , hogy egy crohnos alatt összetörik a szék.Ja és nem segitettek hanem az én kis családom elõször jót röhögött rajtam.A szerencse csak az volt , hogy nem a Norbi ült rá mert mögöttem volt  ateraszajtó és ha õ ül  rá akkor lehet , hogy az üvegbe bele is esik.
Szóvali minden nagyon jó volt.

Nincs jelen

#12374 2010-04-28 10:45

Melcsi_
Tag

Sziasztok! :)

Rég írtam, mindg csak olvasok. :D
El vagyok havazva...rámsóztak pár plussz melót....a legújabb a credit controll Latin Amerikára (LATAM-ra)... pedig legalább eddig h nem szakadtam bele a munkába sutyiba tudtam az irodában készülni a vizsgáimra... :S

Május 8-án apum újranõsül...így én esküvõn leszek utána meg éttermezés....de remélem azért hamar felszabadulok, és ha még lesz erõm és nem fog ki rajtam (pocimon) az elõre leadott kaja rendelésem (grillezett királyrákot rendeltem :D) akkor felugrok hozzátok a 17. kerbe, ugyanis semmi pénzért ki nem hagynám ezt a közös mókát...persze nem bizti h tudok menni, de igyekszem.
Kittus, légyszi nekem is küldj mobilszámot, címet, útvonalat meg én is majd megtervezem :D
Látom hogy ki mivel készül..kigondolom addigra h az itókán kivül mi kellhet még. De 5leteket is várok.

Aiolosz drága, örülök hogy jössz, remélem találkozunk!!! :) (ez már csak rajtam múlik -tudok-e jönni vagy sem)

Luci :D:D:D:D:D nem is tudom min nevettem jobbat...azon hogy "hozhatom-e az utánfutóimat" vagy azon h eltört alattad egy szék, mert te aztán tényleg olyan nagydarab vagy :D:D:D Ha megyek szívesen Rolkázok :P

pussz

Nincs jelen

#12375 2010-04-28 12:31

én
Tag

Kittus, én igazából még nem döntöttem el, hogy megyek-e. De mivel egy korábbi általad szervezett tali kapcsán megadtad a számodat, így majd csörgök, ha mennék. Kedveskéim! Megy valaki kocsival valamelyik metró megálló környékérõl? Én belvárosi vagyok, de bármelyik metró elérhetõ számomra. Dobjon nekem e-mailt az, aki úgy gondolja, hogy el tudna vinni. Köszönöm szépen!

Nincs jelen

#12376 2010-04-28 12:42

Lucifer
Tag

Melcsi!

No szépen vagyunk! Kinevetsz.:P:P:P
Akkor az egyik utánfutóm a tied  a másik meg úgy is talál magának valakit.:P:P
Képzeld eltörik alattam egy szék pedig már az 50 se nyomom.:P:P:P
Nagyon jólenne ha tudnál te is jönni.

Én!
Aioloszt kérdezd meg õ Budáról jön feltudna venni szerintem valahol!

Szerkesztette: Lucifer (2010-04-28 12:43)

Nincs jelen

#12377 2010-04-28 12:54

Lucifer
Tag

Kittus!
Most nézem a kucorgó térnél laksz.A tesómék is ott laknak!!:P:P

Nincs jelen

#12378 2010-04-28 13:45

Kittus
Tag

Luci!
Igen, attól még picit feljebb vagyis lejjebb... nem tudom, na, nem ecser felé :D

Nincs jelen

#12379 2010-04-28 14:11

Lucifer
Tag

Kittus!
:P:P:P:P
Ahol a suli van gondolom.

Nincs jelen

#12380 2010-04-28 14:23

én
Tag

Na most mintha kínaiul beszélnétek. Én arrafelé még sose jártam ugyanis! De hátha most!

Nincs jelen

#12381 2010-04-28 20:43

Lucifer
Tag

Én!
Annyira nem is kinai!:P:P
Csak ismerem azt  a környéket egy kicsit mert a tesómék is ott laknak.
Ne ijedj meg ha arra jössz mert amikor én elõször mentem arra azt hittem , hogy lemegyünk a térképrõl.:P:P:P

Nincs jelen

#12382 2010-04-28 21:51

Peeter
Tag

Én: ha gondolod fel tudlak venni esetleg a Határ úton. Ill. bárki mást az alábbi útvonal mentén kb.:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&a … 5cd8d9b791

Szerkesztette: Peeter (2010-04-28 21:52)

Nincs jelen

#12383 2010-04-29 10:32

Lucifer
Tag

Kittus!
Ha kevés is lesz a  hely mint ülõ alkalmatosság én akkor is  aföldön foglalok helyet mert alattam csak széttörik a szék!:P:P:P
Azért nagyon örülök , hogy ennyien találkozunk és lesznek új emberek is akiket megismerhetünk.
Elõre is nagyon szépen köszönjünk neked ezt a lehetõséget.

Nincs jelen

#12384 2010-04-29 10:36

Kittus
Tag

Jaaaaj, ugyan már. Örülök, hogy a csapat tagja maradhattam, habár a leglényegesebb dologban eltérek tõletek... ami alapján szervezõdött itt a kis csapat, ahhoz nekem már közöm sincs. És remélem május 5-tõl egy másik csoportban is jelen lehetek (itt maradok), ezzel arra szeretnék célozni, hogy vagy kiderül mi van velem, vagy kiderül, hogy hogy gyógyulok meg. Remélem ünneplés is lesz jövõ szombaton :)
Naaaaaagyon jól fogjuk magunkat érezni, az utánfutóid pedig el lesznek a mi utánfutóinkkal :)

Nincs jelen

#12385 2010-04-29 11:46

Melcsi_
Tag

Kittus, örülj hogy a "leglényegesebb dologban" ahogy Te fogalmaztál eltérsz tõlünk...bár mi nem tudjuk hogy téged mi a fene rág belülrõl de reméljük tényleg most már lesz vmi diagnózis és megoldás is.
Nagyon nagyon örülnék ha eltudnék jutni hozzátok, csak kérdéses mennyire húzódik el az esküvõ. Címed, telszámod elküldted már a mailemre? elõre is kössz. pussz.

Nincs jelen

#12386 2010-04-29 19:19

judy1981
Tag

Hali!

Olvasom, hogy megy a szervezkedés :) Dejóóóó! Az észrevételeimet a megfelelõ topicba fogom írni.

Kedden megtettünk egy nagyobb távolságot autóval, és olyan igazi utazásfíling kapott el (pedig mostanában gyakran megtesszük azt az utat), és hát elkapott a talihangulat is. Nekem azon a bizonyos hosszú vonatozáson mindig van idõm lelkileg ráhangolódni egy talira, és az általában azzal is telik, hogy elõre örülök, hogy találkozom a barátnõmmel, és veletek. De a lényeg az, hogy elkezdtem vigyorogni, mint a vadalma, ahogy belegondoltam a jövõ hétbe. Aztán leesett, hogy nem vagyok egyedül, és húzzak már bõrt a fogamra, mert Szakó aztán egy héten át cikizett volna, milyen jól elvoltam magamban. :D:D:D
Ami a melót illeti... még szerencse, hogy kisfõnök tiszteletben tartja, ha programom van, ugyanis mostanában mindig akad olyan ügy, ami miatt szombaton is be kell mennünk (kettõnknek) az irodába. Szakó a taxizás miatt nem tud reggel felkelni, hogy bemenjen, így ez mindig az én saram. Hát miért is ne, egy Gyõri eladóval tárgyalgattunk e-mailben, aki kapásból a 8.-át jelölte meg, mint neki alkalmas idõpontot. Egybõl emlékeztettem, hogy nekem nem megfelelõ az idõpont, így megírtuk neki, hogy válasszon másikat :P
Én - Nitáékhoz csatlakozva - egyedül megyek, így egyik szemem sír, a másik nevet :(:)

Nincs jelen

#12387 2010-05-01 09:51

Laci54
Tag

Sziasztok!
Sajnos nem tudok menni a talira csak este érek rá.Mivel kedvet kaptam a kinti fõzéshez igy ma csinálok egy pacal pörköltet.Mivel nálam a bográcsozás ugy kezdõdik,hogy végy egy pohár pálinkát igy azt hiszem a jó kedv is meg lesz.Hogy a holnapi nap is jó legyen kirándulást tervezünk Visegrádra,gyalog fel a várba és pihenésnek bobozunk egy keveset.Szép napot és jó hétvégét mindenkinek!

Nincs jelen

#12388 2010-05-01 20:54

pasek
Tag

Szasztok!

Jó reggelt mindenkinek!
"Sajnos" nekem most lett reggel, mert most ébredtem fel. Azt nem tudtam hirtelen, hogy reggel 8, vagy este 8 van, ugyanis 5-kor valahogyan vége lett a mai napnak..
Ezzel kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani, hogy jövõ héten kérek mindenkit, aki a kertipartin valami módon kapcsolatba kerül velem, az vigyázzon rám egy kicsit, mert ma kiderült, vagyis számomra is nyilvánvaló lett, hogy sajnos zugivó vagyok.
Ma ugyanis nálunk kerti munkák zajlottak bográcsozással egybekötve. Amikor kapáltam, még rendben is lett volna minden, de be kellett menni magokért, meg fel kellett menni egyéb dolgokért és "sajnos" mindkét helyen voltak rejtett tartalékok.
Mikor feljöttem és nem volt itt senki, akkor itt toltam be egy dugi felest, mikor mindenki feljött, akkor meg a pincében néztem meg, hogy milyen is az ágyas szilvás üveg feneke.
Lényeg a lényeg, hogy minden el lett veteményezve amit akartunk, Lisa isteni gulyást fõzött bográcsban, én meg istenesen elintéztem magam. Állítólag bukfenceztem a szilvafák alatt, naná hogy a legnagyobb kutyaszar veszély kellõs közepén, de elmondhatom, hogy megy még a guruló átfordulás elõre és vissza is.
Két nagyi elõtt persze sikerült kimutatnom a fogam fehérjét, csak annyit vettek észre, hogy egyre jobban sasszézok a locsolóval, Lisa mondta is, hogy szépen bemutatkoztam.
Szóval csak annyit szeretnék tiszteletteljesen kérni, hogy egy hét múlva mindenki figyeljen rám oda, mert zugiszok, és ha már iszok elveszejtõdik az önkontrollom és olyanokat is megteszek, amiket egyébként nem tennék, lásd a menyasszonyt a népszigeten....
Szóval ha már táncolok akkor már több volt kettõnél, és ezt lehet nem kéne elérnem.
Amúgy éljen a remi, éljen a pálinka!
Igyekszek jól viselkedni egy hét múlva, ha nem jön össze, akkor nem vigyáztatok rám eléggé :P
Ja, ma olyan bajuszt vágtam magamnak, mint Sobri Jóskának volt, szerintem felettébb vicces, Lisa szerint már kevésbé.. :P
De ne vonjatok le semmilyen következtetést, nem vagyok alkoholpista, csak nagyon-nagyon szeretem a pálinkát :D

A fenti hozzászólásomat holnap már nem fogom vállalni :P

Nincs jelen

#12389 2010-05-02 15:20

Nita
Tag

Pasek! Vigyázni fogunk, mármint garatálom, hogy olyan mennyaszonytáncolós lehetõség nem lesz :P De csak azért mert még egy olyat biztos nem találnék sehol :)
Viccen kívül az én májam kapott mostanában eleget a szteroidoktól meg egyéb bogyóktól szóval tuti nem iszom, meg hát utolsó találkozásnál én sem voltam éppen józan most "rendes" leszek, ha megint együtt táncolunk akkor lebuktunk zúg-ívásból :P
Szegény Lisa Sobri Jóskával elég nehéz lehet :D

Nincs jelen

#12390 2010-05-02 20:50

pasek
Tag

Nita!
a kijelzõvédõ random képeket szokott vetíteni, így néha még találkozunk a szóban forgó menyasszonnyal.. :D

S a zeggggyyik közösségi portálra tettem képet ami ma készült, kicsit õszülõ, kicsit bajuszos, nagyon másnapos :P

Nincs jelen

#12391 2010-05-02 23:14

Lucifer
Tag

Halihó!
Pasek!
Igérjük , hogy vigyázunk rád , de Nitára is kellõ képpen odafogunk figyelni.
Még  avégén a bográcstáncot fogjátok eljárni nekünk.
No azért a  múltkori randin mi is ittunk Lisával egy keveset.:P:PEz abból  derûlt ki , hogy én józanul soha nem táncolok és én is táncoltam akkor.:P:P:P:P
Laci!
Egészségedre a  pacalt!
Azért ha tudsz gyere el talán nem érnél oda olyan késõn!

Vicaa - Sziszi!
Merre vagytok??????????
Annácska és Dani??????

Nincs jelen

#12392 2010-05-03 22:34

Lucifer
Tag

Halihó!

Eljött a nagy nap holnap megyek ct-re.Kiváncsi vagyok nagyon mi lesz az eredményem.Persze eljön velem az anyukám és nem leszek egyedûl.
Ma volt anyáknapja a bölcsiben.Készültek egy rövidke mûsorral , de nem nagyon jött össze hiszen majdnem minden gyerek az anyukájával törödött és le se tojta a  gondozónõket a  mûsorral együtt.De azért nagyon aranyosak voltak.:P:P
Szerdától 3 nap kemény meló , de utánna tali veletek amit már nagyon várok.Bár lehet,hogy hulla leszek , de megyek.:P

Nincs jelen

#12393 2010-05-04 04:15

Vicaa
Tag

Sziasztok!
Gyorsan kihasználom a korai idõmet és megeresztek pár sort.
Dolgozok ezerrel, nagyon élvezem, persze fárasztó is! Pénteken és vasárnap vizsgázok (válságmenedzsment I. és Közigazgatási eljárás) közben Attila meg szombaton megy.

Megvagyunk, Anna már nagyon szereti a bölcsit, kopp-kopp-kopp, az elmúlt idõszakban beteg sem volt.
Nagyon eleven, huncut, rafkós, most már nem veri a gyerekeket :)
Most a felnõttekkel nagyon ellenséges az utóbbi másfél hónapban, bízom benne hogy ez csak átmeneti idõszak.
Tiszta nõcis, válogatja mit vesz fel, napszemcsi, kistáska, így közlekedik mindig. :)
Kértünk idõpontot Egerben komplex felülvizsgálatára, már nagyon várjuk mit mondanak.

A helyzet az, hogy ez egy módszertani bölcsi ahova jár, van gyógypedagógus és amilyen fejlesztéseket javasolnak a bizottságnál, azok mind igynesesek lesznek és helyben kivitelezhetõek is. (Kivéve az úszást)
Mozgásban még mindig le vagyunk maradva és múlt heti beszélgetésemen a gyógypedagógus elmondta, hogy a nagymozgásokkal is van még gond, nem úgy megy és fut, ahogy kellene, hanem ahogy még egy nemrég elindult baba közlekedik. De ez fejleszthetõ, lehet segíteni.
Sõt a bölcsi kifejezetten jó, amiktõl eddig félt azok közül sokmindennel megbarátkozott. Egyedül felmászik a csúszdákra és ülve és hason is lecsúszik, múlt héten alig hittünk a szemünknek. Tudom ez egy ilyen korú gyereknél már természetes, de nekünk még ez nagy öröm volt, hisz a legtöbb mozgásformától fél.

Viselkedésben is van még eltérés nála (de már nem kalimpál úgy mint régebben), ezt is meg fogják vizsgálni.
Van viszont pár dolog, amiben meg kiemelkedõ, nagyon jó a problémamegoldó készsége, nagyon jó ötletei vannak és kb. száz szót elolvas, azzal szórakozik, hogy írjunk és õ bememorizálja a szavakat. Ennek az egész bölcsi csodájára jár, illetve azt mondták, hogy hihetetlen a zenei készsége, xilofonon napi egy órát is zenél, de dobol, meg mindenféle zenei eszközt kipróbál ami a bölcsiben van.

Szóval ezek vannak velünk nagyjából, puszilok mindenkit, és aztán megemlegessetek ám a talin, mért lélekben veletek leszek és megígérhetem, hogy legközelebb már testben is!!!! :):)

Nincs jelen

#12394 2010-05-04 22:00

Lucifer
Tag

Halihó!

No megvolt a  ct péntektõl lehet menni az eredményért , de én csak jövõhéten tudok menni.

Vicaa!
Ezek nagyon jó hirek Annácskáról!!!Nagyon , de nagyon örülök neki.:P:P
Hidd el a mozgása is olyan lesz majd mint minden gyereknek ,és már most is nagyon ügyes.Persze , hogy le van még maradva hiszen tényleg csak nem olyan régen kezdte el és ahhoz képest pedig nagyon is ügyes a csajszi.:P:P
Neked egy nagy kalappal a  vizsgádhoz.:P:P:P
Azért pihikézzél is.
És ne izgulj mert szombaton szidni is fogsz minket mert annyit fogsz csuklani az emlegetésünktõl , hogy meg is unod!!!:P:P:P:P

Szerkesztette: Lucifer (2010-05-04 22:01)

Nincs jelen

#12395 2010-05-04 22:15

Kittus
Tag

Sziasztok!
Most csak annyi hogy holnap drukkoljatok... megyek bõrgyógyászhoz... :( Remélem szombaton koccinthatunk a bíztató diagnózisra :);)
Jó éjt

Nincs jelen

#12396 2010-05-05 07:04

Geo73
Tag

Vicaa, vizsgádhoz egy nagy kalappal!!! Nagyon jók a hírek Annáról :) Arról nem írtál, Te hogy vagy most, remélem ez azt jelenti, hogy jól.

Nincs jelen

#12397 2010-05-05 18:52

Kittus
Tag

Sziasztok!
Kiderült mi a bajom... (?) Bechet kórnak hívják...
Most ismerkedek vele a gugli segítségével... Nem vagyok elragadtatva a hírtõl... Valószínû be is kell feküdnöm 1 hétre... Még gasztrós dokit kéne levadásznom, onnantól nyélbe ütjük a dolgot... remélem!
Kicsit elfáradtam, holnap reagálok a tali topicra :( Ezer bocsi
Kittus

Nincs jelen

#12398 2010-05-05 19:33

Geo73
Tag

Kittus, ez nem jó hír, de most, hogy kiderült célirányosan tudják majd kezelni!!!!

Nincs jelen

#12399 2010-05-05 19:57

Lisa
Tag

Kittus!
Látom nem jó híreket kaptál, hogy Te is úgy értékeled. Sajnálom, de ahogy Geo is mondta az, hogy rájöttek mi és így célirányosan MÉG KORÁN tudják kezelni!
Most pihenj akkor és hétvégén beszélünk!

Nincs jelen

#12400 2010-05-05 20:05

én
Tag

Kittus, Hát ez se sokkal jobb, mint a crohn vagy a colitis. De legalább ehhez hozzá se tudunk szólni! Mik vannak. Borzasztó!

Szerkesztette: én (2010-05-05 20:05)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb