#801 2010-03-29 11:59
- monka
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Alternatív módszerek
Ok, írok. Egyébként, ha el akarod kezdeni szedni, elõször is hívd fel a MaxImmun infó vonalát, mondd el, hogy milyen gyógyszereket szedsz és ennek ismeretében megmondják, hogy hogyan kell szedni. Én 2X2 kapszulát szedek. A gyógyszereidet nem szabad elhagyni, amikor elkezded. Én csak azért hagytam abba a medrolt, mert a gasztrós dokim mondta, hogy próbáljuk meg. Neki is mondtam a gomákat, de gondolom, mint minden orvos, õ is szkeptikus a nem orvosságok hatásossága tekintetében. Ha van kérdésed a gomákkal kapcsolatban, akkor válaszolok, ha tudok.
Nincs jelen
#802 2010-03-29 12:08
- Frozina
- Tag
Köszönöm, még nem aktuális, csak a fejemben tartom, hogy ilyen is van.
Nincs jelen
#803 2010-03-29 12:58
- Szuszidi
- Tag
Kedves Hölgyek!
Mivel senki nem pötyögte be a keresõbe azt hogy tibeti gomba így ide másolom:
A gombából készült kefir a következõ tulajdonságokkal rendelkezik:
Tökéletesen helyrehozza a szervezet anyagcseréjét.
-megakadályozza a rákos sejtek növekedését.
-az összes allergiás megbetegedést.
-az összes gyomor-bélrendszeri betegségét, többek között a gyomorfekélyt, stb.,
-normalizálja a bél mikroflórájának a mûködését.
Gyógyítja:
-a tüdõ megbetegedéseit, a hörgõhurutot, a tüdõgyulladást.
-a máj, epe és vese összes betegségeit, többek között feloldja a köveket.
-az összes gyulladásos betegséget, azaz antibiotikus hatása van.
-a cukorbetegséget, azaz normalizálja a szénhidrátcserét.
Teljesen megtisztítja a szervezetet a salakanyagoktól, azaz kivonja a szervezetbõl az anyagcsere termékeit, többek között a koleszterint, a nehézfémek alkotta sókat és az alkohol feldolgozás utáni végtermékeket.
Fokozza a nemi aktivitást, fiatalítja az egész szervezetet, mivel csökkenti a sejtek öregedését.
Megemeli a tónust és a szervezet belsõ tartalékait, javítja az emlékezõtehetséget.
Kaukázusi országokban miden család maga tenyészti ezt a gombát és ennek eredményeképpen õk az egyik legegészségesebb nép a világon.
Alkalmazása:
A gomba fehér színû, elõször 5*4 mm, majd a növekedési idõ végén 40*50 mm átmérõjû lesz.
Egy -két teáskanál gombát öntsünk le 2,5 dl szobahõmérsékletû tejel és hagyjuk állni 24 órán keresztül. Ezt naponta egyszer kell elvégezni, mindig ugyanabban az idõben, ha lehet este és tároljuk szobahõmérsékleten.
Az így kiöntött tej tökéletesen megsavanyodik 16-20 óra alatt. A tökéletes megsavanyodás jele, hogy egy sûrû réteg, amelyben a gomba található, válik ki a tej felszínén és elválik a megsavanyodott tejtõl.
A megsavanyodott tejet leszûrjük egy üveg edénybe egy mûanyag szûrõn keresztül, melynek lyukazata nem nagyobb 2-3 mm-nél. A szûrés után a gombát hideg vízsugárral lemossuk az aludttej maradékától. Ezután a gombát visszahelyezzük a kimosott üvegbe, majd ismét leöntjük tejjel.
A megszûrt kefir folyadék frissen vagy hûtõben tárolva késõbb, vagy szobahõmérsékleten történõ érlelés után is fogyasztható.
Az érlelés azok számára fontos, akik el akarják pusztítani a kefirben található laktózt!
Frozina igen ez kefir gomba.
Timcsi igen kipucol fentebb le van írva hogyan. S tej alapú de ez legyen a legnagyobb gond.
Legyen szép napotok!
Nincs jelen
#804 2010-03-29 15:05
- Frozina
- Tag
Bepötyögtem, onnan tudtam, hogy Te Szuszidi nem arról a gombáról beszélsz, amirõl én. De azért a kefirgombát is köszönöm!
Nincs jelen
#805 2010-03-30 08:41
- Timcsi35
- Tag
Monka! én is termesztettem buzafüvet, Te hogy csinálsz belõle levet?
Szuszidi! most szeretném elkezdeni A Probiotikumot hogy hízni tudjak, vagy elötte ajánlatos a gombát inni? esteleg a kettöt is lehet? e mellett lehet mász vitaminokat enni inni?? aloe vera stb? Köszi !
Nincs jelen
#806 2010-03-30 10:24
- zincõ
- Tag
sziasztok! én is ittam búzafüvet, de én ilyen filteres tea formájában vettem...még egy természetgyógyász néni ajánlotta nekem...ha valakinek elszaporodott annyi gombája, küldene nekem is? (vagy hogy mûködik ez) köszi
Nincs jelen
#807 2010-03-30 16:52
- Szuszidi
- Tag
Három adag gombám van. Akinek kell írjon.
Legyen szép napotok.
Nincs jelen
#808 2010-03-30 20:00
- zincõ
- Tag
Szuszidi én szeretnék...
Nincs jelen
#809 2010-04-01 10:54
- monka
- Tag
Timcsi, én nem termesztem, veszem a gyógynövényes néninél üvegben.
Nincs jelen
#810 2010-04-01 21:30
- Timcsi35
- Tag
köszi! megnézem.. állitolag szörnyü az ize ez igaz? milyen gyakran iszod?
Nincs jelen
#811 2010-04-02 08:09
- Szuszidi
- Tag
Többen jeleztétek hogy kérnétek gombát amit nagyon szívesen adok is. De postán nem tudom küldeni egyszerû az oka a gombát tejnek kell fednie sõt naponta friss tejnek. Ugye a mi posta hálózatunk nem képes ezt elszállítani, úgy hogy idõben meg is kapja az ember. Személyesen Budapesten nagyon szívesen megoldom a dolgot.
Legyen szép napotok!
Nincs jelen
#812 2010-04-03 06:50
- Timcsi35
- Tag
magyarázzátok el, hogy hogy mûködik ez a tejes dolog mert errõl nem irnak... hiszen a tejes dolgokat kerülnünk kell!?
Nincs jelen
#813 2010-04-04 11:53
- monka
- Tag
Timcsi, nem olyan borzasztó az íze. Gondolj a fûre, mintha a levét innád. Minden reggel iszom, egy decit.
Nincs jelen
#814 2010-04-04 14:32
- Timcsi35
- Tag
én termesztem, de nem tudok még levet csinálni belöle. nincs hozzá présem sem pénzem egyenlõre.
boldog és egészséget hozó nyuszit mindenkinek!
Nincs jelen
#815 2010-04-04 14:34
- Timcsi35
- Tag
Monka Te colotises vagy? milyen stádiumban vagy ill voltál?? akkor most tünetmentesen?:)
Nincs jelen
#816 2010-04-06 13:30
- monka
- Tag
Timcsi, igen, colitises. Egy éve kezdõdött, de nem volt túl vészes, ált. 3 hasmenés naponta. Amikor diagnosztizálták salazopyrint kaptam, ami 2 hét után kicsinálta a májamat, olyan szinten, hogy csoda, hogy most itt ülök. Múlt év július óta medrolt szedtem, tünetmentes voltam teljesen, de amikor abbahagytam egyszer, akkor vissztért a hasmenés. Januárban kivették a mandulámat (már 3 éve fájt, csak nem mertem megmûttetni). 5 héttel ezelõtt abbahagytam a medrolt- orvos javaslatára- és teljesen jól vagyok. Iszom a búzafúlevet, eszem a gyógygombáimat, eszem rendesen és nincs semmi problémám.
Nincs jelen
#817 2010-04-06 20:37
- Moncsi
- Tag
Sziasztok!
Találtam egy érdekes vegyületet, ami sokféle betegségen segít, de a Crohn-ról konkrétan még nem találtam tapasztalatokat róla. Akit érdekel, MMS csepp néven megtaláljátok a keresõben. Érdemes megnézni! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, szerintetek meg lehetne-e kockáztatni a szedését, vagy csak ártanék vele! Állítólag minden bacilust, vírust, gombát elpusztít!! Kérlek írjatok mi a véleményetek! Köszönöm! Moncsi
Nincs jelen
#818 2010-04-06 21:09
- dragonoid
- Tag
Sziasztok!
Kurkumával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Sok helyen olvastam, hogy bizonyítottan gyulladáscsökkentõ hatású, izületi gyulladásra is használják.
(Kisfiamnál nagyon gyakoriak az izületi problémák 4 évesen)
Persze csak úgy kisérletezni nem mernék, esetleg magamon, de hát nekem nincs ez a rohadt betegségem, szóval lehet a gyerek szervezete máshogy reagálna...
Amúgy a Herbalance-nál láttam Kurkuma tablettát. Tudtok valamit róla?
köszi!
Nincs jelen
#819 2010-04-07 21:55
- mamo
- Tag
Szia dragonoid!
Az Energy termékeket olvasgatom most, nagyon jókat írnak és gyerekeknek nagyon jót tesz. Ha gondolod keresd meg a google-ban és érdemes lenne tanácsot kérni. A honlapjukon sok minden rajta van, az is hol vannak klubbok, és kitõl lehet kérdezni.
Nálunk is sok betegség van a családban, én is most próbálok érdeklõdni.
Üdv
Nincs jelen
#820 2010-04-08 15:14
- Timcsi35
- Tag
Monka! tegnap lehúztam a búzafülevet, de elõször nagyképüen kértem 1 decit, még jó hogy szóltak elöbb kevesebbet..
hu alig maradt lenn, meg is hajtott... amire nincs szükségem..
Talán Nálad azért hatékonyak még ezek ,mert idõben elkezdted, de aki több éve küszködik?? olyan beszámolót még nem olvastam:( pl. 6 év után tünetmentes vagyok... végül is én 5 év után lettem remissziós, de elszúrtam..
Úgy látom azért ki ki megtalálja a neki megfelelõt! most óvatosságra intettek a túlzott teázástol is,mert az is károsítja a bélbolyhokat.. pff teljes tanácstalanság ismét..
Nincs jelen
#821 2010-04-08 16:57
- monka
- Tag
Timcsi,
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy nem úgy kell kezdeni, hogy rögtön 1 decit ledöntesz. Elõször kávéskanál mennyiség egy hétig, utána 2 kávéskanál stb., míg az 1 deciig eljutsz. Mire odaérsz meg is szokod az ízét és nem is hajt meg. Mondjuk engem igazán semmi nem hajt meg, csak ha túlzabálom magam.
Szerintem amiben hisz az ember, az használ, ha nem esik jól, és alig bírod meginni, akkor szerintem inkább ne.
Az, hogy 5 év után lettél remissziós azt jelenti, hogy 5 évig folyamatosan hasmenésed volt?
A 805-ös hozzászólásomban meg az IBS helyett IBD-t akartam írni, biztos túl közel vannak a billentyûk egymáshoz, vagy már azt sem tudom, hogy mi a bajom:)
Nincs jelen
#822 2010-04-08 21:25
- dragonoid
- Tag
Köszi, Mamo, megnézem.
Nincs jelen
#823 2010-04-09 20:04
- Timcsi35
- Tag
Monka! pár hónapos megszakításokkal voltam jobban... igen hasmenés, most több mint 1 éve... csak fogyok..
és nem tudom mit tegyek..
Nem írtad hogy Te milyen állapotban voltál? és hogy vagy most? Kellemes 7végét mindenkinek!
Nincs jelen
#824 2010-04-13 10:57
- Bencze_Agi
- Tag
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy ezt a Tibeti gombát lehet-e valamilyen boltban vásárolni, vagy hogy honnan tudnák szerezni? Én Pécs mellett lakom! Elõre is köszönöm!
Nincs jelen
#825 2010-04-26 14:40
- Szabóné
- Tag
Sziasztok!
VAlaki halott a colonix programról? Valami kapszulát, rostot és teát kell inni. Ez állítólag minden kitisztít az emberbõl. DE marha drága. Olyan 20 ezer ft egy havi adag és azt mondják 3 hónapig kell használni. Szóval mivel sokba kerül ezért nekem eleve gyanús a dolog, de kiváncsi vagyok a tapasztalatokra.
Várom a válaszokat: Anikó
Nincs jelen
#826 2010-04-28 11:32
- Zsuzskaa
- Tag
Szia Anikó,
Én ugyan nem próbáltam így csak a véleményemet tudom leirni a colonix-ról. (Egy a terápiáról szóló fórumot olvasgattam csak,hátha sikerülnek meggyõzni az ellenkezõjérõl.)
SZóval én nem merném kipróbálni...elvileg béltisztítás... valami zselés,rostos anyag összegyûjti a "szemetet" a bélbõl is távozik vele.Mellé hashajtó teát kell inni,nehogy a zselés cucc benned maradjon. (tudom ez nem szakszerû leírás :D de elég szkeptikus vagyok) Úgy gondolom járunk mi eleget a wc-re ..sõt,ennél a betegségnél még az is kitisztul aminek nem kellene.Nem hiszem hogy ez lenne a megoldás a mi számunkra :( De megkockáztatom senki számára. AKinek volt már tükrözése azt jól kipucolták (megszabadították az évtizedes lerakodásoktól is -ha van ilyen :) ) különben nem láttak ovlna semmit. :)
Ez csak a véleményem.
SZép napot!
Zsu
Nincs jelen
#827 2010-04-28 12:32
- Szabóné
- Tag
Zsuzskaa!
Köszi a választ! Én is így gondolom. Csak aza az érdekes, hogy azt mondják milyen sok dolog jön ki belölük. De lehet csak az amit megesznek rost címen. Az egésszel a legnagyobb bajom, hogy nagyon sokba kerül 20 ezer ft egy havi és 3 havit ajánlanak Mondjuk én is kicsit kuruzslásnak tartom, de olyan jól hangzott, hogy valami tudna segíteni az ember lányán.
Mondjuk voltam tükrözésen, és akkor tényleg minden távozott belõlem, plusz minden nap annyi ami távozik belõlem, hogy nem is értem én annyit nem is eszem. Szóval a béltisztítás megvan, csak lehet bedöltem a kuruzlók szövegének.
Köszi: Anikó
Nincs jelen
#828 2010-04-28 18:06
- Timcsi35
- Tag
hello! azt hiszem tévedésben vagyunk.. ami felesleg van bennünk az jön ki... tehát ne sajnáljuk..
egyébként én azt hallottam és el is hiszem, hogy az elszaporodott gombák bacik okozzák a betegségünket! ezeket kell tisztítani, aztán jöhet a gyulladáscsökkentés... én most ezen vagyok,, e mellé persze szigorú étrend...
ha több tapsztalatom lesz megírom!
Nincs jelen
#829 2010-04-29 16:02
- monka
- Tag
Sziasztok!
Na, 8 hét gyógyszermentesség után újra aktivizálódott a colitisem. Szóval hiába ittam a búzafûlevet, ettem a gyógygombákat....
Nincs jelen
#830 2010-04-30 19:02
- Timcsi35
- Tag
jaj, ne add fel, még idõ kel neki.. valamit nem ettél ... ami elõhozta?? ez a gáz a gyogyszerekkel, DROG!! hozzászoksz, most ürült ki a szervezetedbõl... és ugye hiányát érzi, de inkább a vitaminok... szerintem!
Nincs jelen
#831 2010-05-01 18:25
- Frozina
- Tag
Sajnálom Monka, hogy csak eddig tartott a Gastroanax jótékony hatása. Reméltem, hogy tovább leszel tünetmentes!
Nincs jelen
#832 2010-05-02 22:18
- Timcsi35
- Tag
érdekes cikket találtam!!
http://www.youtube.com/watch?v=5bxvrcyQfWo
http://www.beky-termeszetgyogyaszat.hu/ … indr2.html
tud valamit a bácsi! :-)
Nincs jelen
#833 2010-05-03 13:42
- monka
- Tag
Köszi, Frozina, de azért nem hagytam abba a szedését. Különben 4 nap alatt helyrejöttem a gyógyszer szedés mellett. Most kicsit gyógyszerezek, aztán úgyis megint abbahagyom.
Nincs jelen
#834 2010-05-07 17:58
- Breki
- Tag
Ma anyám unszolására elmentem egy természetgyógyászhoz,egy orosz csaj tolmáccsal,csak ugy bementem az utcáról,azt se tudták ki vagyok,és a jónapot-on kívül a számat semmi más nem hagyta el.
Felsorolta hogy a tüdömnél lát problémát(amugy COPD-m van),és hogy gyulladásban van a vastag,és a vékonybél.Folytatta,hogy rosszul müködik a hasnyálmirigy,bekaptam egy vírust annó ,és az felborította az immunrendszerem,és hogy ez Crohn lesz,és majd jönni fog ki pikkejsömör is.Irtam is nektek,hogy jönnek ki rajtam ilyen piros foltok ,de nem láthatta,mert fel voltam öltözve,és a lábamon,és a farpofák közt van,és a hason.
Érdekes találkozás volt,és tényleg még a nevem se tudták,semmit,és meg se szólaltam,kint se amig vártqam,és bent se amig be nem fejezte.
Nincs jelen
#835 2010-05-07 18:07
- sibi
- Tag
Szia Breki. Ha anyukád szervezte ezt le neked, nem lehet, hogy õ mondott valamit.Bocs, hogy szkeptikus vagyok, de ez már szinte a hihetetlen kategória.Gyógymódra nem volt ötlete?
Nincs jelen
#836 2010-05-07 18:07
- Ede
- Tag
fúúúúúúúúúú, hol van ez a nõci?? nem semmi... és mibõl mondta meg? mert valamit csak megnézett, nem?
Nincs jelen
#837 2010-05-07 18:08
- Ede
- Tag
na, erre nem gondoltam sibi...
Nincs jelen
#838 2010-05-07 18:20
- én
- Tag
Breki! Itt válaszolok neked. Ha a természetgyógyász nõ ajánlotta a sunrider-es cuccot, akkor felejtsd el. Rohadt drága és nem sokat segít. Már voltak itt tapasztalatok sunrider ügyben. Bocs az off-ért! Szerintem is tudhatott valamit a nõ elõre.
Szerkesztette: én (2010-05-07 18:21)
Nincs jelen
#839 2010-05-07 18:21
- Breki
- Tag
Nem Sibi,csak mondta hogy hallota hol (rendel),én pedig megkerestem.Ugyanez a csaj Pesten is van,ha kell megtudom hol.
Nem csináltam semmit,bementem nézett,és elkezdte sorolni oroszul,egy másik meg fordította,azt hittem lepetézek.Nem tudhatott sehonnan semmit rólam,bementem 25 ember közé,és egy szót nem szoltam,kint se beszélgettem senkivel!!Anyám sose látta,telefonszámot se tudunk.
Én!
igen azért kérdeztem,köszi a választ.habár amugy se lenne rá pénzem :)
Szerkesztette: Breki (2010-05-07 18:27)
Nincs jelen
#840 2010-05-07 18:28
- Frozina
- Tag
Nagyon érdekes, amit írtál. Fõleg annak függvényében, hogy a bp-i sebész is azt mondta egy hete, hogy szerinte is valami vírustól jött elõ a betegséged. A nõci nem javasolt semmit, csak diagnosztizált?
Nincs jelen
#841 2010-05-07 18:32
- Breki
- Tag
Ezt a vackot mondta amit a gyogyszerek topikba raktam,és hogy energiával megpróbál gyógyitani,de ebbõl nem tud,azt meg is mondta kerek perec.25-én jön,és akkor kellene mennem 5 napig lesz itt,és minden nap menni kellene,egyszer kipróbálom,ha nem érzek semmit,akkor ennyi.
Szerkesztette: Breki (2010-05-07 18:33)
Nincs jelen
#842 2010-05-07 20:07
- Szuszidi
- Tag
Breki!
Érezni fogod, amúgy mennyi egy kezelés a csajnál?
Nincs jelen
#843 2010-05-07 21:08
- Breki
- Tag
3000 egy alkalom,5 nap 15000,de lehet nem lesz rávaló,max 2x elmegyek
amennyi ember volt ott,egy nap simán megkeres 150ezret....amugy gyorsan pörgeti a népet.Elvileg mennyi ideig kellene egy emberrel foglalkozni?Ilyen energia átadásnál vagy minél?
Szerkesztette: Breki (2010-05-07 21:12)
Nincs jelen
#844 2010-05-07 21:22
- pacsaji
- Tag
Nekem is van hasonló tapasztalatom...
Jó egy éve nagyon rossz idõket értem, de a dokim hozzáállása katasztrofális volt. A háziorvosomnak hála immunológushoz is eljutottam, ott legalább gyógyszert is kaptam. Szerettem volna orvost is váltani, de nem akartak vállalni amíg nem szakítom meg a stadyt és a biológiai kezelést. Ezt viszont nem akartam. Ekkortájt egy volt kolléganõmmel találkozva, felkerestem egy természetgyógyászt, akihez õ már régóta járt. Nemigen tudnám leírni mik kavarogtak bennem, szerettem volna hinni is, de eközben tele voltam gyanakvással. A férjemnek egyébként évek óta azt mondogattam, ha egyszer találnék valakit aki ismeretlenül diagnosztizál, annak bármit megtennék.
Nos pont ez történt! Bementem megálltam tõle kb. másfél méterre és a valaha létezõ összes problémámat felsorolta. A döbbenetes az volt, hogy olyanokat is, amiket tulajdonképpen már "elfelejtettem" annyival régebben történtek.És nem csak találomra diagnosztizál, hogy rossz a keringése, a szeme, hátfájása van stb. Pontosan megmondta mi a baj. A döbbenetes az egészben az, hogy olyat is diagnosztizált, amit az orvosok csak két hónappal késõbb. Egyébként energiával kezelt és akkor nagyon jó volt. Gyógyfüves teákat is ittam, de ezeknek megadta az összetevõit és én magam gyûjtöttem be, így nem nyert rajta semmit! Sajnos viszont nagyon messze van tõlünk és hosszabb távon nem tudtam megoldni az odajárást.
Én csak azt tudom mondani, hogy amit ott tapasztaltam, az emberi ésszel nem fogható fel, új megvilágítást nyert minden...
Nincs jelen
#845 2010-05-07 21:28
- Breki
- Tag
Ez azért nem volt ennyire alapos,mert volt sok oylan dolog ami tudom hogy gyulladt,és nem emlitette meg.Vagy a mellékvese szerinte nem müködik jól,de 2 hónapja nézték,és jó volt az eredmény.De attol a lényeget tudta,és ez is hihetetlen volt.Mert az ember arca árulkodik,de csak annyit h beteg vagy,mert az megléátszik,de h mi a bajod....
Meg 12 ezeré vegyek x teakeveréket...na ez az amit nem fogok.1. nem ismerem a gyártót,fene tudja mi van benne 2.nincs rá pénz :D
Ez melyik természetgyógyász,hol van helyileg?
Szerkesztette: Breki (2010-05-07 21:33)
Nincs jelen
#846 2010-05-07 21:35
- én
- Tag
Off Breki, több mint 15000 ft ez a sz.r? Ne már!!! On
Nincs jelen
#847 2010-05-07 21:36
- Timcsi35
- Tag
Na végre! kezd nyílni a világ és a Ti szemetek is... Nekem is rengeteg tapasztalatom van, nem is sorolom, csak annyi hogy sok a kuruzsló az tény, és az ember az elkeseredettségében belefut minimum egybe.
Egyébként az az igazi gyógyító aki nem kér pénzt, na jó ez dúrva, de van ilyen!!
Ill. nem pénz orientált akkor ugy mondom.
Akihez én készülök a Berky lászló.. megkérdezte tanulok dolgozom nyugdíjas vagyok e... vagy milyen állapotban vagyok..feljebb van cikk tõle..
Nincs jelen
#848 2010-05-07 21:39
- Timcsi35
- Tag
ezek õsi dolgok hinni kell benne!! nekem évekkel ezelöt ajánlottak teákat gyógynövényeket persze én is hitetlen voltam.. és most mégis iszom, és jobb a vérképem!! de elég ha szétnézünk a természetbe mi is le tudjuk szedni!!
Nincs jelen
#849 2010-05-07 21:46
- Breki
- Tag
Én mindíg azt mondtam,hogy nem a természetgyógyász,hanem maga a hit,az agyad gyógyit meg,vagy segít javítani az állapotodon,mert betáplálod,elhiszed hogy ez segít,és olyan irányba kezd dolgozni,és irányaítani a szervezeted.
Mivel én pesszimista vagyok alapbol,nem kicsit,sajnos az élettapasztalatom elég negatív,,ez ebbõl fakad,fene tudja mi az igazság.Ha akarnék se tudnék pozitivan gondolkodni,mert még a saját jóindulatú gondolataimra is gyanakvóan néznék,vajon mi a hátsó szándékom :D :D:D
Beszélni mindíg könnyebb,a tettek elmaradnak általában.Én is érzem,és tudom mi lenne nekem jó,mégse teszem azt,mert gyenge vagyok hozzá,hiányzik az akaraterõ.Ez van,ki ilyen ki olyan.
Szerkesztette: Breki (2010-05-07 21:49)
Nincs jelen
#850 2010-05-08 06:48
- Szuszidi
- Tag
Szép reggelt!
Úgy veszem észre olyan helyen jártatok többen is ahol meglepetést sikerült szerezni a "kuruzslónak".
Breki írta "Elvileg mennyi ideig kellene egy emberrel foglalkozni?Ilyen energia átadásnál vagy minél?" Nincs idõhöz kötve a dolog. Elvben a lemerültségi szinted (lelki testi állapotod) határozza meg. Persze a pénzedért elvárnád hogy foglalkozzanak veled, de ha már megkaptad az "útravalót" akkor már minek húzza az idõt!
"Vagy a mellékvese szerinte nem mûködik jól,de 2 hónapja nézték,és jó volt az eredmény." De eltelt 2 hónap azóta, bármi történhetett, nem?
"Én mindíg azt mondtam,hogy nem a természetgyógyász,hanem maga a hit,az agyad gyógyit meg,vagy segít javítani az állapotodon,mert betáplálod,elhiszed hogy ez segít,és olyan irányba kezd dolgozni,és irányaítani a szervezeted." Breki akkor most mért is vagy "beteg"? Hisz irányítod magad hogy "egészséges vagy nincs semmi bajod" akkor mûködik a dolog. Hacsak nem így irányítod magad hogy "egészséges leszek, nem lesz semmi bajom". Mert ez esetben nem fog mûködni. Akik nem tudják a gondolataikkal korrigálni a dolgokat s mindig bevonzzák a negatív dolgokat azok nagy segítséget kapnak az energia gyógyásztól. Nem kötelezõ elhinni a dolgokat de ha sikerül akkor sokkal könnyebb dolgotok van.
"mert gyenge vagyok hozzá,hiányzik az akaraterõ." Nem gyenge vagy egyszerûen szorongsz attól hogy mi lesz ha meggyógyulsz. Így az eredmény Egod - Breki : Sok - 0.
Kedves Én! Igaz nem írtad ki de nem szar ez. Csak lebecsülöd lenézed ami szíved s eszed joga. (gondolom még soha nem próbáltad) Számolj egy kicsit mennyi csusza pénz ment a dokiknak zsebbe? Ma egy szülés borítékba 100 000 FT s úgy van ez ember megalkotva hogy az megy magától is, s fizetünk érte.
Timcsi35 "Egyébként az az igazi gyógyító aki nem kér pénzt, na jó ez dúrva, de van ilyen!!" Van bizony én sem fizetek érte. S nem is kérek másoktól pénzt sem. De még sokat kell tanulnom mert nem elég a tudásból sosem elég. Csak megjegyzem a megszerzett bizonyítványaimmal Angliában kórházban dolgozhatnék mert az ottani TB fizeti az orvos mellé a természet vagy energia gyógyászt 2500 - 3000 fontot kereshetnék havonta ( bár ez duplázódna mert a páromnak is megvannak a papírjai).
Akkor felvetõdik a kérdés mért pénzért gyógyítanak megmondom mert ami ingyen van az vagy nem jó nem kapja meg a rendes kezelést így érzi az ember. Ha már fizetni kell azért csak kapok valamit, ez van bekódolva kicsi agyunkba.
Na ki van még?
Pacsaji igen nézzük mit is ír? " A férjemnek egyébként évek óta azt mondogattam, ha egyszer találnék valakit aki ismeretlenül diagnosztizál, annak bármit megtennék. Nos pont ez történt! Bementem megálltam tõle kb. másfél méterre és a valaha létezõ összes problémámat felsorolta. " Szerintem te is olyanon mentél keresztül mint én. De könyörgöm mért nem tetszik megoldani hogy legalább havonta egyszer találkozzatok? Hisz a kezedbe kaptad a megoldást. Azé félmegoldásnak ott van a tea keverék azt iszogathatod.
Szumma szummárón érdekes dolgokat éltetek át egy páran Breki neked ott a lehetõség hogy vissza menj s kipróbáld. Tedd meg ha a pénzes tárcád engedi. Pacsaji ha teheted havonta menj el egy alkalommal kezelésre. Vagy szerved oda újra a nyaralást kellemest a hasznossal.
Legyen szép csodás napotok!
Nincs jelen