#1301 2010-05-07 13:14

Kittus
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Tali topik

Reménykedjünk a legjobbakban!
Én megkérdeztem, Ti nyugtattatok, Mi (lehet) megázunk :D
Viszont a madaras tescoba menjünk majd mert kinéztem 1-2 dolgot amit hamar hamar meg kéne vennem :)
Holnap találkozunk ;)

Nincs jelen

#1302 2010-05-07 13:17

Kittus
Tag

Elizabet: hozhatsz széket nyugodtan amennyit tudsz, Peeter, Te is, aztalból szerintem plusz 1 elég. Tehát amelyikõtök hoz annak az asztalára pakolunk :)

Aiolosz: Luci remélem az összes krampuszt hozza és a mi krampuszunk sem megy át Nagyiékhoz túsznak...
Feljelentkezek én is... Nincs olyan hogy én vagyok a házigizda? :D

Nincs jelen

#1303 2010-05-07 13:26

aiolosz
Tag

Kittus írta:

"...Aiolosz: Luci remélem az összes krampuszt hozza és a mi krampuszunk sem megy át Nagyiékhoz túsznak...
Feljelentkezek én is... Nincs olyan hogy én vagyok a házigizda? :D...."

Házigizda :) státusz nincs...csak az én noteszomban...
más
Kittus, néhány technikai dolgot azért meg kellene beszélni, ezért este kéne pár szót váltanunk. Most sok dogom van, de majd írok egy mail_t az nap folyamán ezzel kapcsolatosan. A félreértések elkerülése végett ;) például ilyenek, " robotgépen elõkészítenék annyi hagymát, amennyire várhatóan szükség lesz" ....
Remélem olvastad a 1286-os hozzászólásomat, itt a topicban, azzal minden OK ?

Nincs jelen

#1304 2010-05-07 13:36

Szuszidi
Tag

Gyerekek a piacon sokkal szebb és frissebb dolgokat lehet venni. Tapasztalat. Kedves Kapitány a hagymához minek robot gép? 2 kg hagyma 15-20 perc s össze van vágva egy jó késsel is. S ha kint készül elõ akkor még sírás rívás sincsen.(a turmixolt hagyma nem az igazi) Csakum pakum 15 emberre fõzve elõkészítési idõ 3 embernek nem több mint 30 perc.
Bocsi az elme és futtatásért.
Nem írom be magam mert lehet hogy megyünk lehet nem, de ha igen akkor 2 fõ!
Kapitány majd egy telszámot priviben várok igaz egyszer cseréltünk számot de ki tudja hova keveredett.
Szép napotok legyen!

Nincs jelen

#1305 2010-05-07 13:41

Kittus
Tag

Aiolosz!
Nita az ígérte, hogy õ rendelkezik bográccsal, és állvánnyal, vagy csal az emlékezetem? :(
Tûzrakóhely nincsen még megcsinálva, reggel beizzítom az öreget hogy gyártsunk egyet...
Fõkukta? Felõlem bárki, én biztos nem :D
Vásárlás: a többiek úgy döntöttek akkor menjünk vásárolni... A maglódi madaras tesco kb. 5 perc alatt megközelíthetõ... (addig kiderítem a gyors útvonalat)
Azt hiszem mindenre válaszoltam... ha nem akkor bocsánat... nem vagyok a toppon, de lassan felérek oda is... Bármi más kérdést megbeszélhetünk este 7körül. Elõtte utána nagyon nem érek rá, de ha lehet inkább késõbj hívj, ha hívsz :D (nem leszek otthon, net közelben sem)
Kittus

Szerkesztette: Kittus (2010-05-07 13:43)

Nincs jelen

#1306 2010-05-07 13:43

aiolosz
Tag

Szuszidi írta:

Gyerekek a piacon sokkal szebb és frissebb dolgokat lehet venni. Tapasztalat. Kedves Kapitány a hagymához minek robot gép? 2 kg hagyma 15-20 perc s össze van vágva egy jó késsel is. S ha kint készül elõ akkor még sírás rívás sincsen.(a turmixolt hagyma nem az igazi) Cakum pak 15 emberre fõzve elõkészítési idõ 3 embernek nem több mint 30 perc.
Bocsi az elme és futtatásért.
Nem írom be magam mert lehet hogy megyünk lehet nem, de ha igen akkor 2 fõ!
Kapitány majd egy telszámot priviben várok igaz egyszer cseréltünk számot de ki tudja hova keveredett.
Szép napotok legyen!

A jó tanács mindig hasznos és megszívelendõ... attól persze, aki eljön :D mert a távollévõ kibicnek semmi sem drága :)  Amennyiben nem jöttök, én megyek el értetek ..
A távbeszélõvel én is úgy voltam...megy majd mail Neked is...

Nincs jelen

#1307 2010-05-07 13:44

aiolosz
Tag

Kittus írta:

"...Bármi más kérdést megbeszélhetünk este 7körül. Elõtte utána nagyon nem érek rá, de ha lehet inkább késõbj hívj, ha hívsz :D (nem leszek otthon, net közelben sem)
Kittus..."

Nita paprikás krumpliban utazott...a memóriám, bár szelektív, de jól funkciónál... 
OK

Nincs jelen

#1308 2010-05-07 14:24

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Bárhogy is alakul nagyon jó szórakozást kívánok a talis csapatnak.Ebbõl kiderül én illetve mi sajnos nem tudunk menni.Sárga is vagyok ám.:D De nem ez lesz az utolsó tali így nem szabadultok tõlünk.:D Fényképezõgépeket izzítani és persze várjuk a beszámolókat.

Nincs jelen

#1309 2010-05-07 19:13

Peeter
Tag

Ti is imádkozzatok velem együtt: jó idõnk lesz auummm, nem fog esni az esõ auummm, már csak azért is mert most mostam kocsit auummmmmm.

http://tinyurl.hu/SWTA/
Ezen útvonal(ak) mentén tudok valakit felvenni ha igény lenne rá.

Nincs jelen

#1310 2010-05-07 19:30

Melcsi_
Tag

Peeter :D Én is remélem, hogy holnap naaaggyon klassz, jó idõ lesz...aumm :D

Nincs jelen

#1311 2010-05-07 20:01

Szuszidi
Tag

Peeter! Megnéztem az útvonal tervezetedet. A 13. pontnál lakom :D:D:D De igaza van a tervezõnek csak földúton mész egy darabig.
Legyen szép estétek!

Nincs jelen

#1312 2010-05-07 20:23

Laci54
Tag

Sziasztok!
Talisok nagyon jó szórakozást érezzétek jól magatokat.Szép estét jó hétvégét mindenkinek!

Nincs jelen

#1313 2010-05-07 21:01

aiolosz
Tag

A holnapi party résztvevõinek írtam egy levélkét és remélem, mindenki el is fogja olvasni. A visszajelzést megköszönném...

Nincs jelen

#1314 2010-05-08 05:28

Vicaa
Tag

Zolcsival egyetértve: fényképezõket nem otthonhagyni! ... no és persze sûrûn használni! :)
Érezzétek jól magatokat!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#1315 2010-05-08 13:06

judy1981
Tag

Captain: én visszajeleznék, de nekem nem jött galamb :(

Nincs jelen

#1316 2010-05-08 21:34

Szuszidi
Tag

He he! Én már otthon vagyok! JÓ VOLT! Majd egy kicsit bõvebben késõbb!

Nincs jelen

#1317 2010-05-08 22:56

aiolosz
Tag

Szuszidi írta:

He he! Én már otthon vagyok! JÓ VOLT! Majd egy kicsit bõvebben késõbb!

Én is...
Köszönet Kittuséknak... Örömömre szolgált, hogy találkozhattam a régi kedves barátaimmal és megismerhettem a számomra újakkal.

Nincs jelen

#1318 2010-05-08 23:09

Elizabeth
Tag

Én is...
Nagyon örülök hogy megismerhetelek beneteket.

Nincs jelen

#1319 2010-05-08 23:10

Melcsi_
Tag

Halihó! :)

Örülök h végül sikerült esküvõ után is egy kicsit beugranom este. Kittus köszi a helyszínt, és a 2 pulóvert, bár gondoltam hogy egy harmadikat is kérek meg kesztyût, de végül a tábortûz megmentett. :)
U.I. M0-son 20 perc alatt hazaértem. :D
puszik

Nincs jelen

#1320 2010-05-09 07:24

Szuszidi
Tag

Szép reggelt!
Kittus köszönet nektek! Köszönet a szakácsoknak! :) A kuktáknak :). egyszóval jó volt, bõvebben nagyon jó volt!  A kaja fergeteges lett. A társaság megszokottan jó volt. Örültem az új embereknek. Még egyszer köszi.
Legyen szép napotok!

Nincs jelen

#1321 2010-05-09 09:02

Geo73
Tag

Kittus köszönet, hogy összeszervezted ezt a talit!!! Remélem Te is jól érezted magad!!! A gulasch nagyon jó volt - a járulékos, különleges, ominózus reszelt túrós nem különben!!! Örülök, hogy találkoztunk ismét, illetve volt akivel elõször. Peteer remek óvóbácsi volt ;) (Köszönet a fuvarért)

Jó volt!!!

Nincs jelen

#1322 2010-05-09 10:33

Peeter
Tag

Jó volt mindenkivel találkozni, köszi. Most megyek vissza fekszem, mert 11 óra alvás még nem volt elég. :D

Nincs jelen

#1323 2010-05-09 12:01

Norby1
Tag

Elsõsorban én is szeretném megköszönni Kittusnak a szervezést
Nagyon jól éreztem magam most is  veletek mint mindig Az ebéd nagyon jó volt a sütik fantasztikusak a társaság kiváló:D
Remélem mihamarabb találkozhatunk ismét :D

Nincs jelen

#1324 2010-05-09 12:40

aiolosz
Tag

Impressziók_20100508_baráti "meeting"_Pestszentlõrinc - Pestszentimre_az_üveghegyen _is_túl _ahol_már_a_kismalac _sem_túr..

Kittusnak nagyon összejött minden a találkozó elõtt ha azt mondom voltak bizonytalanságot hogy ebbõl mi lesz akkor nem túlzok persze bízni lehetett a társaság magjában akik már nagy rutinnal rendelkeznek és láss csodát ment minden mint az ágybasz@rás lett tûz és két bogrács is mert annyian lettünk mint az oroszok gyerekbõl sem volt kevés és volt egy szuper óvóbácsi is ki a franc gondolta volna ezen rejtett képességeit bár én még olyat nem láttam hogy egy tûzön két bogrács volt egy kiváló tûzmester aki privátim tûzoltó voltak talpraesett élelmiszer alapanyag beszerzõk szakácsok és kuktát csinos konyhalányok ja meg hús abriktoló kisfiúk mindenféle sütemények is voltak amik bizonyosan jók voltak mert nem sok maradt voltak meglepetésre érkezõk akiknek nagyon örültünk és volt egy kis esõ meg késõbb cidri is de Kittus a család már elrakott téli cuccait elõvette és kiosztotta díszes megfagyni készülõ társaságnak kivéve azoknak akik túlélõ készlettel érkeztek ja és a csinos fiatal kislányok eltakarították a romokat és volt még pálesz is amíból én nem ihattam b@ssza meg csak at home remélem nem sok mindent felejtettem el még annyit oda nekem másfél óra volt az út vissza about 25 perc talán olyan vagyok mint a bagoly sötétben jobban látok még annyit jobb ha nem a Google alapján indul el az ember ennél sokkal jobb az agyba beépített GPS
tsókolok mindenkit aki ezt elolvasta jut eszembe akik az eseményt vizuálisan dokumentálták azok legyenek olyan kedvesek a film elõhívása és a képek elkészítése után közkincsé tenni a megtekinthetõséget de amennyiben ez gond segítek

Nincs jelen

#1325 2010-05-09 13:04

Lisa
Tag

Sziasztok!
pasek vagyok, csak ide sikerült belépni..
Mi is megvagyunk már, köszönjük szépen a vendéglátást és a lehetõséget, hogy veletek lehettünk.
Jól éreztük magunkat és várjuk a következõ talit, akkor miben is maradtunk, rajtunk a sor??
Kicsit késõbb írunk is, most egyelõre pöffeszkedünk roor finom ebédje után :)

Nincs jelen

#1326 2010-05-09 13:10

aiolosz
Tag

Lisa írta:

"..pasek vagyok, csak ide sikerült belépni...."

Padlót is fogtam, mert piszokul megszépültél...szemüveget kellett cserélnem, hogy megnézzem, jól látok-é..

Nincs jelen

#1327 2010-05-09 15:18

Nita
Tag

Sziasztok!
Nagyon klassz volt a tali még egyszer köszi Kittuséknak a helyszínért :) a pulcsikért :) meg mindenért.....
Az idõ megkegyelmezett nekünk kicsit esett csak, meg kicsit fagytunk csak meg aummmmm :P
Jó volt megint mindenkivel találkozni remélem az új emberek közül nem riasztottunk el senkit :)
Melcsi örülök hogy végül odaértél te is, remélem a ha lesz hosszabb tali megint  oda is jön mindenki!!
A kaja finom lett nagyon bár nekem már is van paprikás krumplim  azért :P
Rendben haza értünk mi is sokkal hamarabb mint oda, pedig én vezettem :)

Nincs jelen

#1328 2010-05-09 17:56

Laci54
Tag

Sziasztok!
Örülök,hogy ha késõbb is de végül is odaértem.Jó volt ujra találkozni Veletek és uj embereket megismerni.Szép estét mindenkinek!

Nincs jelen

#1329 2010-05-09 17:59

én
Tag

Aha! Az egyik meglepi vendég Laci54 volt. A másik gondolom roor. Elmondjátok esetleg, hogy ki volt még ott?

Nincs jelen

#1330 2010-05-09 20:16

Kittus
Tag

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien eljöttetek :) Remélem tényleg jól éreztétek magatokat, nekem nagyon jól esett a társaság.
Nagyon finomak voltak a sütik, a gulyás mennyei volt, de ha szabad ilyet mondanom, aiolosz paprikás krumplijával összemérve talán a paprikás krumpli nyer (ennek egyik oka, hogy a paprikás krumpli isteni volt, másik oka, hogy a paprikás a kedvenc ételem) :) Aiolosz: nagyon szépen köszönöm, nagyon finom volt!!! Ebbõl senkinek sem hagytam, más meg sem kóstolhatta :)
Bükkszentkeresztre megtanulom, és majd ott közösen aiolosszal és a többiekkel olyan paprikás krumplit gyártunk!!!! :) Mind a 10 ujjatokat megnyaljátok utána.

Köszönet a látogatásért, és a rom eltakarításért!
Remélem hamarosan újra találkozunk :)
Szép estét!

Nincs jelen

#1331 2010-05-09 21:10

Lisa
Tag

Sziasztok!
Nos én is hazaértem sikeresen!

Legelõször is szeretném megköszönni Nektek ezt a csodás hétvégét, mind a szombatot, mind a vendéglátónknak a két napot, hogy egyáltalán ott lehettünk a jóvoltából.
Kittus Neked, pedig a lehetõséget, hogy mehettünk Hozzátok.
Szüleid türelmesek és aranyosak voltak a család többi tagjáról nem is beszélve.

A legfontosabb amit el szerettem volna Nektek mondani, hogy számomra újfennt bebizonyosodott, hogy mennyire is egy jó és összetartó társaság vagyunk minden téren, ha kaja téren, ha alvás téren, ha ember „szállítmányozás” téren..egyszerûen minden szempontból..A lényeg a lényeg, hogy fantasztikus emberek vannak a fórumon és hála az ilyeneknek (taliknak) lehetõségünk van arra, hogy ebben a hülye betegségben is megpróbáljunk igenis élni és szórakozni és együtt vigadni, ha még a mellékhelység használati gyakoriságán is :D :D :D
Valahogy úgy érzem, hogy teljesen mindegy hány óra állna a birtokunkba, az mindig rögvest el is szaladna, soha nem jut elég idõ a másikra, mindenkire.
Akivel nem sikerült tegnap többet beszélgetni azzal mindenféleképpen lesz pótlás.

Aiolosz, köszönjük a szakácskodást nagyon finom lett az étel.
Szuszidi, a Te bográcsod nélkül lehet kevéske lett volna a kaja :D
Nita, valószínû, hogy így Nélkületek nem jutottunk volna oda, bár azért a „Rozi” így is megtréfált minket ezzel az újratervezgetéssel. Köszönjük, hogy este is hazavittetek minket.
Elizabeth székek nélkül meg jót álltunk volna magunkért, bár így is sokszor ment a nagy körforgás beszéd közben. Lehet én léptem le. és nem figyeltem, de még tartozol, két „gyerkõc” kép bemutatóval. Szavadon foglak.
Srácok, nincs ám elfelejtve az a répapucolás, bár tudom, hogy megígértük, hogy nem árulunk el Téged Norby, de vannak digitális bizonyítékok is úgy hogy ezt buktad :P magyarán mondván 'kereszten csakis Ti fogtok pucolni :P
Csajok, különösen jó volt trécselni, megint látni a kis „utánfutókat” Luci :D (ízlett a reszelt túrós? Máskor is lehet csábítani Téged ezzel? ) Judy, Neked meg majd megy az ígért mail (látod még nem felejtettem el) Melcsi, jó, hogy mégis eljöttél , és legalább megkóstoltad egy korty erejéig a citromos gössert (legközelebb megpróbálok többet itatni Veled, mi szeretjük Nita val igaz? :D :D :D
Az újaknak meg tényleg jó, hogy jöttetek és reméljük nem voltunk túlontúl gonoszak :D :D :D
Akik Párostul jöttek, örülök, hogy megismerhettem, Õket és Laci, köszi, hogy megtiszteltél minket egy látogatással, legalább lecsekkoltad pasek nem táncol menyasszonnyal :D :D :D

Ez a hozzászólás legyen egyelõre a tegnapi szép napé, most csak annyit, hogy egyértelmûvé vált számunkra, hogy nyáron összeül a banda egy két- három napos talira, szintúgy fent a hegyekben.

Szerkesztette: Lisa (2010-05-09 21:26)

Nincs jelen

#1332 2010-05-09 21:12

Lisa
Tag

bocsika, hogy ilyen hosszú lett :P

Nincs jelen

#1333 2010-05-10 15:27

judy1981
Tag

Végre én is eljutottam idáig.
No akkor kezdjük!

Köszönet Kittusnak és szüleinek a helyszínért, Nitának a szállításért, Aiolosznak és kuktáinak a finom gulyásért, mindenki másnak a jól sikerült taliért. A képek elérhetõségét én is kérem!
Mint mindig, most is jó volt találkozni a régiekkel, és megismerni az újakat.

Nincs jelen

#1334 2010-05-11 10:20

aiolosz
Tag

Akik a hétvégi bajtársi találkozón részt vettek, azoknak küldtem egy levélkét, de kérnék visszajelzést, hogy az meg is érkezett-é..
Köszönöm.

Nincs jelen

#1335 2010-05-11 12:39

Lisa
Tag

IGEN!!!!!!!!! De várjuk a többit is, Luci meg aki még nem küldte el :P

Nincs jelen

#1336 2010-05-11 13:35

Breki
Tag

Igaz nem voltam ott sajnos,de szivesen megnézném milyen volt...nem vágott oda nektek ez a sok nehéz kaja?:)

Nincs jelen

#1337 2010-05-11 14:08

Melcsi_
Tag

Köszi Aiolosz, megkaptam a cégnél a leveled, de innen nem tudom megnézni a képeket, de látom otthoni címemre is átküldted, na majd este laptopról. :) (még jó h engem nem fényképezett senki:P) :D

Nincs jelen

#1338 2010-05-11 14:47

aiolosz
Tag

Breki írta:

Igaz nem voltam ott sajnos,de szivesen megnézném milyen volt...nem vágott oda nektek ez a sok nehéz kaja?:)

A két bográcsban lévõ gulyás, olíva olajban pirított zsenge újhagymával készült, biofûszerekkel ízesítve...csak elõtte a pálesz volt kicsit húzós :)     
<kép>

Nincs jelen

#1339 2010-05-11 14:53

én
Tag

Ez a két bogrács nagyon jól néz ki. És én nagyon éhes vagyok most! :D:D:D

Nincs jelen

#1340 2010-05-11 15:13

Kittus
Tag

Aiolosz: köszönöm megkaptam a képek linkjét :)
És nem tudom olvastad-e de dícsértem a nagyon finom paprikáskrumplidat. :) Nagyon szépen köszönöm!!!

Nincs jelen

#1341 2010-05-11 15:43

aiolosz
Tag

Kittus írta:

Aiolosz: köszönöm megkaptam a képek linkjét :)
És nem tudom olvastad-e de dícsértem a nagyon finom paprikáskrumplidat. :) Nagyon szépen köszönöm!!!

Kittus, olvastam, én mindent elolvasok már csak hivatalból is......örülök, hogy ízlett, kedves egészségedre...kaja ügyében(is) érdemes vele jó viszonyban lenni :D

Nincs jelen

#1342 2010-05-11 17:36

Lucifer
Tag

Halihó!

Végre én is eljutottam idáig!:P:P
Aiolosz!
Megkaptam.:PHa lesz rá idõnk akkor gyorsan feldobjuk a gépre és elküldjük.Lehet , hogy Gyulával megcsináltatom holnap.:P

Kittus!
Mégegyszer nagyon szépen köszönjük a vendéglátást.Remélem anyukádékat nem rettentettük el.:P:P
Az öcsédék is nagyon aranyosak.
Autokáztál még este?????:P:P:P:P:P

Nagyon jó volt a tali jó volt találkozni a régi ismerõsökkel , de nagyon jó volt megismerni az új arcokat is.
Peeter!
Kár , hogy olyan messze laksz,jó bébiszitter lenne belõled.:P:P:PNem lehet , hoyg pályát tévesztettél??:P:P
Elizabeth!
Isteni volt a sütid.Tudod melyik??-a túrós.:P:P
Geo!
Gondolva van rád!!
Melcsi és Laci!
Nagyon örülök , hogy azért ti is eltudtatok jönni.
A kuktáknak és segitõinek külön köszönet hiszen isteni lett  a kaja!!:P

Nincs jelen

#1343 2010-05-11 18:12

aiolosz
Tag

Lucifer írta:

"..Halihó! Végre én is eljutottam idáig!:P:P
Aiolosz!...Megkaptam.:PHa lesz rá idõnk akkor gyorsan feldobjuk a gépre és elküldjük.Lehet , hogy Gyulával megcsináltatom holnap.:P...."

Édesem, az késõ...és mi van akkor, ha én az éjjel elpatkolok ;) Gyulának ígérj valami, amirõl el is hiszi, hogy megtartod...és még ma este... :D

Nincs jelen

#1344 2010-05-11 18:13

Elizabeth
Tag

Sziasztok!!!
Én is kösszönöm hogy ott lehetünk,ti is emlegetve vagytok állandoan.Aiolosz köszönöm hogy felrakod a képeket.
Kittusnak a  vendéglátást.Lucifer külön öröm számomra hogy még mindig emlegeted a sütit.A  következö talira is meg sütöm.Lisa a kép-tárba  láthatod a gyerekeimet.És mindenkinek kösszönöm a kedvességét. :) :) :)  :P

Nincs jelen

#1345 2010-05-11 18:37

Norby1
Tag

Aiolosz megkaptam a mailt és köszi

Nincs jelen

#1346 2010-05-11 18:46

aiolosz
Tag

Norby1 írta:

Aiolosz megkaptam a mailt és köszi

Ok
Amikor kapok képeket, azokat rögvest feltöltöm.

Nincs jelen

#1347 2010-05-11 18:52

aiolosz
Tag

Azért az sz@r dolog és nagyon rossz az optikája, hogy majdnem minden képen ülök, jó-jó,igaz.. nem mindegyiken szunyókálok :(
Persze, olyan képet senki nem készített, amin az látható, hogy Lacival szorgalmasan, erõnk teljes bedobásával, a húst szedjük szét elemi szálaira...szinte :)

Nincs jelen

#1348 2010-05-11 21:22

Geo73
Tag

Aiolosz, megkaptam a mailt. Érthetõ okokból még nem tudtam megnézni, de majd bepótolom. ;)
Amúgy szerintem a jó munka után megérdemli egy chef, hogy leüljön, megpihenjen.

Nincs jelen

#1349 2010-05-11 23:52

aiolosz
Tag

Geo73 írta:

Aiolosz, megkaptam a mailt. Érthetõ okokból még nem tudtam megnézni, de majd bepótolom. ;)
Amúgy szerintem a jó munka után megérdemli egy chef, hogy leüljön, megpihenjen.

Úgy legyen...és minél elõbb :)

Nincs jelen

#1350 2010-05-11 23:59

aiolosz
Tag

Tudatom a díszes társasággal, hogy a mi Luciferünk a képek ügyében gyors és szorgalmas volt...köszönet érte <kép><kép>

Nincs jelen

IBDoktor

Láb