#851 2010-05-08 08:44

Ede
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Alternatív módszerek

szassztok, csak az "agyi kódoláshoz" (ami ingyen van, azt hogyan értékeli az ember)...
Egy ismerõs Pécsett a fajtiszta, de nem törzskönyvezett kutyakölykeit kivitte a piacra és teljesen ingyen kitette, hogy vigyék el õket (merthogy neki már az nyereség, ha nem kell etetni a kölyköket, ne adj Isten, elaltatni kemény pénzért). Senki egy darabot el nem vitt belõlük. Nem értette, mi van, hazament. Következõ héten panaszkodott a kollégájának (aki történesen pszichológus) és õ mondta, hogy ha kiviszi megint õket, közel ezer forintot kérjen értük és majd meglátja. Következõ szombaton kiment velük, kitette, hogy 900 ft/db és fél óra múlva mind a hat kiskutya elkelt....
szép napot!!!!!

Nincs jelen

#852 2010-05-08 11:47

én
Tag

Szuszidi! Tévedsz. A sunrider termékeket többen kipróbáltuk. Tehát kérlek, hogy csak akkor fikázz le, ha tudod, hogy nem így történt. Egyikünknek sem hatott, sõt semmilyen hatást nem tapasztaltunk. Csak nehogy azt mondd, hogy ezen termékek fogyasztása után a hatás is a fejben dõl el. Bocs a kirohanásért!

Nincs jelen

#853 2010-05-08 12:08

Szuszidi
Tag

Én ha nem tudod mi a különbség a természetgyógyász és a gyógyhatású készítmények között kár a szóért. Viszont egyet tudok, kis hazánkban jelenleg nincs jelene a ezoterikus gyógyításnak, viszont nem adok 4 évet s lesz neki. Amúgy oda rohansz ki ahova akarsz, de nem fikáztalak. Ha úgy érezted nagy a baj. Te elmondtál egy véleményt én elmondtam egyet, ennyi volt.
Legyen szép napotok!

Szerkesztette: Szuszidi (2010-05-08 12:11)

Nincs jelen

#854 2010-05-08 12:51

Breki
Tag

Mindenképp visszamegyek majd,csak ugye nem 5 alaklommal hanem 2 vagy 3,és majd meglátjuk.Amíg nem próbáltam ki mindent nem alkotok véleményt,sajna vannak még 3-ik havi csekkjeim is,szal elég nagy a katyvasz nálam.Ha a zsebemben lenne ami másfél év alatt elment az orvosokra,benzinre,gyógyszerekre..és még most se tudják igazán mi a gond.Kezelnek Crohn ra és vagy bejön vagy nem.
Mondják az okosok h az egészség minden pénzt megér,de ha nincs mibõl elvenni...de igen az orvosok zsebébe is elment már rendesen,ennyit még megteszek,megadom neki az esélyt.

Nincs jelen

#855 2010-05-08 12:56

Breki
Tag

Én! Nekem muszály lesz pedig erõsíteni,mert pl a HPV-t csak ugy lehet kitakarítani a szervezetembõl,és azt bizony ki kell.Ha le tudja gyürni az immun akkor jó,ha nem akkor megmarad :)Kaptam is immunerõsítöt,csak még nem merték engedni hogy szedjem,ugye ez nõknél méhnyakrákot okoz,csak arról nem beszél senki,hogy a fiuknál végbél,és pénisz rákot!!!Amikor látom a tv-ben a reklámot fel tudnék robbanni,miért csak a nõket kell védeni tõle?????

Nincs jelen

#856 2010-05-08 16:17

én
Tag

Off! Breki! Tudom, hogy nagyon drága, de egy sorozat HPV oltás nem ártana. Bár nem tudom, hogy hány éves vagy, nem néztem utána. Errõl nem beszéltél az urológussal? Vagy már késõ? On
Nézd Szuszidi! Én nagyon tisztellek, hogy ilyesmivel foglalkozol es fõleg azért, hogy segítesz és hiszel benne. De azt te is tudod, hogy rengeteg a kuruzsló, a hozzá nem értõ, aki csak pénzt akar látni ebbõl. Hát köszi, de én is azok közé tartozom, akit már néhányszor átvertek. Sõt közelében sem jártak a valós problémáimnak. Viszont bátran ajánlottak ilyen-olyan pirulát, kapszulát, ezt-azt. Volt olyan is, amitõl olyan rosszul voltam, hogy majd belepusztultam. Viszont sem idõm, sem pénzem nincs arra, hogy addig járkáljak, amig nem találok tisztességes természetgyógyászokat vagy akik ezoteriával foglalkoznak. Ez van! Ez az én véleményem és nehogy azt állítsd, hogy minden ember tisztességes, csak hinni kell bennük!

Nincs jelen

#857 2010-05-08 16:21

Breki
Tag

Ha már elkaptad hiába az oltás.Az csak megelõzésre szolgál,gyógyításra nem alkalmas.

Nincs jelen

#858 2010-05-08 16:33

Timcsi35
Tag

hu hát érdekesek a vélemények, teljesen megértek mindenkit! Biztos vagyok benne, hogy mindneki megteszi a Tõle telhetõt!
Én is az akaraterõvel küszködöm, és az ego kiszorításával! :-)
Tünetmentességet mindenkinek!

Nincs jelen

#859 2010-05-08 18:03

pacsaji
Tag

Szuszidi igazad van a "letolásért"!
Azon vagyok, hogy megpróbáljak eljutni hozzá, vagy találjak egy hasonló embert. Sajnos tényleg nehéz megoldani mert hétköznap lehetne menni hozzá két délután, ehhez viszont a férjemnek szabira kell mennie, nekem végezni kell a munkahelyemen és a gyerekeket el kell hoznunk a délutáni tanórákról, plusz "bébiszitter" is kell nekik, mert sajna 4 órás útat igényel a le -és visszautazás. Hétvégén nem lenne gond, de az iskolai héten nagyon nehéz megoldani.És ehhez nekem nagyon komoly teendõk is hozzájöttek, mint pl. anyukám kísérgetése és a nagymamám ellátása.
De lehetetlen nincs, és most már biztos, hogy rövid idõn belül újra megoldom a lejárást.

Ami a kezelés idõtartamát illeti. Az elsõ alkalommal intenzívebben éreztem amit (direkt nem írom le, mert nem akarok senkit sem befolyásolni) Utána már nem annyira és harmadik alkalommal még kevesebbet. De tudom, hogy ez így rendjén van. Egyébként  nekem nagyon hiteles azért is, mert másodjára eljött barátnõm, akinek kisebb emésztési gondjai vannak. Õt is megvizsgálta javasolt neki gyógynövényeket, de energetikailag nem kezelte! - mivel szerinte nincs rá szüksége. Egyébként Tiszaalpárban  és nem régóta valahol Zala megyében érhetõ el. Aki bõvebbet szeretne tudni priviben szívesen, mert nem szeretnék reklámozni. (Egyébként a kezelés ára annyi volt , mint egy maszek nõgyógyászati kezelésé, a vizsgálat is alig több attól.)
Én szerintem egy próbát mindenkinek megérne, aztán lehet megdöbbeni és dönteni. Bár az is igaz, hogy a diagnosztizálás nem gyógyítás,. õ így is többet tudott az orvosaimnál, ezért hinni tudok abban, hogy a gyógyításhoz is jobban érthet...

Szerkesztette: pacsaji (2010-05-08 18:04)

Nincs jelen

#860 2010-05-08 19:58

Breki
Tag

Nekem egy köpésre van kb 40 km,dobtam e-mail. :)

Nincs jelen

#861 2010-05-09 07:56

Szuszidi
Tag

Szép reggelt!
Kedves Én!
Igen vannak sarlatánok, az tény. Mint Pacsaji is írta nekik csak teát javasoltak. Nem ilyen - olyan kapszulát stb-t. Ha az a bizonyos tea keverék úgy van össze állatva s te betartód a szabályokat (mert a gyógyteázásnak is vannak szabályai) semmi gond nem lesz. S nem egy hátrány hogy egy havi tea keverék általában kijön egy ezresbõl. (sajnos ez az ár emelkedni fog mert a leköszönõ kormányunk tavaly egy olyan szabályozást hozott hogy lehetetlenné tette a gyógyfüvek szedését). De nagy elõnye hogy nincsenek mellék hatások. Hátránya hogy a gyógyszereknél lassabban hatnak, így sok ember azt hiszi hatástalan de nem csak õ türelmetlen. Nem kell mindent megvenni amit mondanak.
Sokan kértétek hogy mit lehet érezni egy energia kezelés alatt. Sok mindent vagy semmit. De majd leírom ha végeztél Breki nehogy félre vigyen a dolog.
Beszélünk a kezelések áráról. Maximum 5000 Ft lehet ami elfogadható ár. A táltosok 15 000 Ft kezelnek ugyan annyi a  lakás felmérése. Talpmasszázs 3000-6000 Ft házhoz mennek. Gyógymasszázs 5000-8000 Ft ig házhoz mennek. RAI  kezelés  3000-5000 Ft. (de ez egy órás kezelés) s még sorolhatnám.
Legyen szép napotok!

Nincs jelen

#862 2010-05-09 08:51

moncsa85
Tag

Breki! Kecskeméten találtad a természetgyógyászt??
Engem is érdekelne!!!

Nincs jelen

#863 2010-05-09 09:08

Timcsi35
Tag

Szuszidi! a teázásról tudnál írni bõvebben? vagy linket ahol többet olvashatunk róla?
Azt már hallottam hogy huzamosabb ideig nem jó inni egyfélét..
Köszönjük!

Nincs jelen

#864 2010-05-09 09:16

Szuszidi
Tag

Timcsi legyen! :)
A gyógyteák készítése néha eltérhet a megszokottól.
Van amit fõzni kell van amit forrázni.  Bizonyos gyógynövények nem érintkezhetnek fémmel. De jobb ha az összesnél betartjuk ezt és nem használunk fém szûrõt. Bizonyos növények mérgezõk is lehetnek ha nem ismerjük õket s nem tartjuk be a rájuk vonatkozó dolgokat. Nagy általánosságban csak maximum 1 hónapig szabad folyamatosan használni õket! Ha szükséges egy hónapi használat után minden esetben két hét szünetet kötelezõ tartani! Így ennyi nagyvonalakban.
Az oldalamon ha regisztrálsz ott vannak a gyógynövények is minden leírva figyelmeztetések kirakva mire kell vigyázni. A lista nem teljes de hisz nagyon sok gyógynövény van majd utol érem magam valamikor!
Legyen szép napotok!

Nincs jelen

#865 2010-05-09 10:09

Timcsi35
Tag

hu oda már regisztráltam ... meg kel keresnem az emailt amiben a jelszó van ugye?.-)

Nincs jelen

#866 2010-05-09 10:15

Szuszidi
Tag

Igen vagy az elfeledett jelszó opciót használni!

Nincs jelen

#867 2010-05-09 10:56

Szuszidi
Tag

Lucifer!
Ígértem neked valamit a talin.
Fürdõ: 2 evõkanálnyi szárított és porított vadgesztenye-levelet és 2 evõkanálnyi vadgesztenye-lisztet forrázzunk le 3 dl forrásban lévõ vízzel, majd 8-10 perc után szûrjük le, a fõzetet öntsük a fürdõvízhez. Visszér, aranyér esetén jótékony kúra.
Próbáld ki!
Legyen szép napotok!

Nincs jelen

#868 2010-05-09 13:54

Breki
Tag

Igen Moncsa Kecskeméten,egy ismerõsöm járt hozzá ,mert Pesten van amugy 5 napig van itt egy hónapban.
Szuszidi,ez a hölgyemény,kb 5 perc alatt végez egy emberrel,egyszerre behiv vagy 5-6 embert egy kis lukba,egymáson taposnak szinte,ahol van 2 ágy,mind a kettõn fekszenek,az egyiket bizergálja,vagyis a keze a teste felett.a harmadiknak ál, elötte és annak meg sorolja mi a baja.Szerinted?

Szerkesztette: Breki (2010-05-09 13:54)

Nincs jelen

#869 2010-05-09 14:18

moncsa85
Tag

Címet vagy tel.számot tudsz esetleg? mert kíváncsi vagyok. elmennék hozzá én is...

Nincs jelen

#870 2010-05-09 14:44

sibi
Tag

Tök ugyanezzel a forgatókönyvvel nekem is volt szerencsém egy orosz anyanyelvü, tolmáccsal dolgozó gyógyítóhoz egy másik városban, úgy öt éve. Úgy látszik több ugyanolyan módszerrel dolgozó is van,nálam nem jött be, egy bajomat se találta el, pedig felsorolt párat.Nekem mondjuk az sem volt szimpi, hogy egyszerre 5-6 emberrel foglalkozik.De másnak, máshol, máskor, mással még szerencséje lehet.Nem akarom elvenni senki kedvét, vagy befolyásolni a hitét, csak egy általam megélt tapasztalatot írtam le.Muszály volt, annyira egyezett ez az emlék a Breki által leírttakkal.Üdv.

Nincs jelen

#871 2010-05-09 14:57

Breki
Tag

Címet tudok adni,és idõpontot mikor lesz itt.telószámot nem tudok.Ha úgy érzed van erre pénzed,kiváncsi lennék neked mit mondd.
Kicsit nagy ott a káosz,én azt hittem nyugodt környezet kell,és egyszerre 1 ember megy be,hogy csak arra tudjon koncentrálni.Kiváncsi vagyok Szuszidi neked mi a véleményed,te jobban tudod hogy müködik ez a dolog.

Nincs jelen

#872 2010-05-09 15:00

moncsa85
Tag

Rendben. Várom :)

Nincs jelen

#873 2010-05-09 15:33

Szuszidi
Tag

Breki érdekes lesz számodra amit mondani fogok. Nem számít a létszám. Amikor diagnosztizál egy "gyógyító" csak azzal az emberel van kapcsolata akin a sor van. Egy tanfolyamon sem megy ki senki s lehet 10-15 ember is a teremben. Csak azzal foglakozik akivel kell. Kizárja a többit, sõt a külvilágot is csak a kezelendõ személy van elõtte semmi és senki más. Viszont a "kezelendõ" nem biztos hogy szeretné ha más is szembesülne a problémával amivel küzd, ezért jobb az egyke bemenetel. Van aki megmondja mi a bajod van aki nem mondja ilyen is lehet. Ezt úgy kell érteni na egy példa mondjuk valami nagyot lát mondjuk máj nagyobbodást s ugye a "beteget" kímélendõ nem vágja oda hogy nagy a májad hanem finoman rávezet arra hogy el kéne menni egy CT-re vagy UH-ra. Szembesülj ott  a problémával, s ha megvan az eredmény menj vissza hozzá mert hisz az emberek nagy része abban hisz amit lát abban nem amit a másik lát vagy érez. Mert nem minden gyógyító látja mi a baj, van ki csak érzi tudja.
Legyen szép napotok!

Nincs jelen

#874 2010-05-09 21:52

Timcsi35
Tag

a szívem szakad meg ilyenkor.. évekkel ezelõtt figyelmeztettek... nem hittem az illetõnek... pedig nem jutottam volna ide..hm..
Szuszidi mi lenne velünk nélküled! :D

Nincs jelen

#875 2010-05-11 17:48

Lucifer
Tag

Szuszi!
Nagyon szépen köszönöm meg is csinálom,de hol kapok vadgesztenye-lisztet??

Nincs jelen

#876 2010-05-12 04:19

Szuszidi
Tag

Luci gyógynövény boltba.

Nincs jelen

#877 2010-05-12 20:13

Frozina
Tag

Breki! Légyszi küldd el emaillen a természetgyógyász elérhetõségét! Remélem Pesten fel is fel tudom keresni.

Nincs jelen

#878 2010-05-12 21:30

Timcsi35
Tag

Szuszidi!
vettem orbáncfû teát s az van ráirva forrázáskor 2 kiskanál drogot tegyek a vízbe:-)
eddig zályát ittam , mennyire lehet ezeket váltogatni? reggel innék zsályát , késöbb az orbáncfüvet estig..
vagy kúraszerûen igyak 1 félét? köszönöm!

Nincs jelen

#879 2010-05-13 06:10

Szuszidi
Tag

Timcsi mire ittad a Zsályát s mire akarod inni az orbáncfüvet?

Nincs jelen

#880 2010-05-13 12:48

moncsa85
Tag

Sziasztok!
Ismeri valaki a  Tiens termékeket???

Nincs jelen

#881 2010-05-13 14:09

Timcsi35
Tag

Szuszidi!A zsályát gyulladáscsökkentésre, az orbáncfüvet meg a nyugtalanságomra és talán az alvásban is segít.

Nincs jelen

#882 2010-05-16 14:49

Babuci00
Tag

Sziasztok!
Valaki tudja,h. mit lehet tenni,h. ne alakuljon ki szteroid után holdvilág arc??

Lécci írjatok!

Nincs jelen

#883 2010-05-17 15:30

Misha
Tag

Szervusztok,

24 éves vagyok és 17 évesen állapítottak meg colitis ulzerosát, akkor még crohn gyanújával.

Nagyon sokmindent kirpóbáltam! Jógáztam (több irányzatot is kipróbáltam), megtanultam chi kung gyakorlatokat, légzéstechnikákat, voltam kézrátételes gyógyítóknál, kezeltek akkupunktúrával, voltam vegán, nyersevõ és még sorolhatnám!

Leszögezném, hogy valószínüleg mindenkinek más gyógymódra van szüksége és amitõl én meggyógyultam az nem biztos, hogy másnak is 100%-ban hatni fog, de mivel ezek kipróbált és õsi módszerek 60-70% esély adható rájuk!!!!

Már 3 éve nem szedek semmilyen gyógyszert! Két éve még akkupunktúrára jártam a Dr. Yu-hoz (http://akupunktura-prof.hu/akupunktura2_content.html) tudom ajánlani! Õ kínai gyógynövények gyógyszerekkel az utolsó nagy gyulladásomat elmulasztotta.

Az utóbbi két évben a visszatérõ hasmenések jelentettek mindössze problémát, ekkor már semmilyen vérzésem nem volt és fájdalmak se, ezek pusztán hasmenések voltak helytelen étekel fogyasztása miatt vagy nagyobb bulizás után.

Ezek leépítettem azáltal, hogy vegetáriánus lettem, soha semmilyen szín alatt nem gyújtok rá, korábban sem dohányoztam, de mostmár 1-1 szálat sem, mókából sem (ugye a tüdõ és a vastagbél a kínai orvoslás szerint egy elemhez a fém elemhez kapcsolódik, tehát energetikailag hatnak egymásra, ezért is érdemes légzõgyakorlatokkal segíteni a vastagbél munkáját, errõl van sok jó könyv!)

Néha néha mégis idõnként voltak kisebb hasmenések ezek után is. Fõleg nyári pollen aktív idõszakokban. Erre a megoldás az volt, hogy idõnként tejtermék mentes kúrákat tartok. Ha sajtot fogyasztok akkor is csak ezeket: pannónia, gorgonzola (nagyon jó! tele van élõ baktérium kultúrával! sokkal többet ér mint a sok többezer Ft-os protexin tabletta meg társai), parmezán (élõ kultúra). Joghurt helyett szója joghurt, sok rizstej és kamut ital nagyon jók!!!!!

Elmentem egy 10 napos bikram jóga kúrára, ami nagyon jót tett! www.bikram.hu Az intenzív izzadás sok-sok mérget kimos, keményebb mint a többi jóga ezért ha nem nagyon sportoltál még akkor nem ajánlom így elsõre!!!

Szóval aktív sport kötelezõ annak akinek autoimmun betegsége van! Sokféle sport létezik, a chi kung is az és azt is ûzheted ha félsz a megerõltetéstõl! Én kungfuztam is már vérzõ bélrendszerrel és volt amikor az segített meggyógyulni, a kemény megerõltetõ sport!!!!!

Ittjön az ami tuti segíteni fog! Szentendrén van egy úr aki már több mint 20 éve gyógytea keverékeket készít! Több colitisest is meggyógyított már! Én a ritkán elõforduló hasmenéseim miatt mentem el, kaptam egy testreszabott keveréket és azóta tényleg semmi hasmenés! Pistyur Imrének hívják az urat és privát üzenetben szívesen elküldöm a számát ha valakit érdekel!

Még egy utolsó szuper tippem van ha komoly a probléma! Ha véres hasmenések és kemény gyulladások kínoznak akkor van egy indiai gyümölcs a beal ami teljesen meggyógyítja a bélrendszert! Ezzel colitiseseket gyógyítanak keleten nagy sikerrel, az ayurvédikus gyógyászat egyik gyöngyszeme a beal másnéven wood apple:
http://findmeacure.com/2006/07/22/wood- … eal-fruit/

Tudok ilyen beal-es gyógykészítményt hozatni rendelésre külföldrõl! Ha érdkel írj ide és adok infot az árakról és a többi részletrõl: szivembenelek@gmail.com

Remélem tudtam segíteni!

Gyors gyógyulást kívánok mindenkinek! Meg lehet gyógyulni a colitisbõl! Bármit is mondjanak a dokik ne hidd el! Nem tudnak semmit sem! Erre pedig bizonyíték az Élõ mátrix c. film!!!!!

Nincs jelen

#884 2010-05-17 21:32

Lucifer
Tag

Misha!

Én sajnos crohn-colitiszes vagyok.Meggyógyulni??Nem lehet legfeljebb csak tünetmentes leszel és az tarthat nagyon sokáig.Én 9 évig voltam teljesen tünetmentes .Nem szedtem semmit és azt se tudtam milyen a hasmenés mert szinte állandó székrekedésem volt.El se hiszed , de volt , hogy hashajtót vettem be , hogy menni tudjak.És nem voltam senkinél nem változtattam semmin.
Szóval 9 év majd egyszercsak megjelent újra.

Nincs jelen

#885 2010-05-17 21:48

Nita
Tag

Babuci00! A holdvilág arc szteroid ( Medrol)  szedése közben szokott kialakulni, de az is egyén függõ elég sokáig kell szedni általában nagyobb dózisban és befolyásolja a mértékét az hogy mennyit hízol közben. Nekem speciel a Budenofalk-tól hamarabb lett hörcsög pofim, de miután abbahagytam a szedését elmúlt. Most December óta szedtem a Medrolt egy héttel ezelõtt hagytam abba és szerintem most alig látszott , de hozzáteszem most éppen fogytam, pedig elég sokat is szedtem.

Nincs jelen

#886 2010-05-18 12:22

Misha
Tag

Minden a fejlben dõl el. A colitis érzelem kontroll kérdése. Ha képes vagy önmagadat pozitív irányba kondícionálni és hinni abban, hogy egészséges vagy és most már mindig az leszel, akkor ez válik a valóságoddá, a megéléseddé és kész.

Ne mondj olyat, hogy nem lehet valamibõl meggyógyulni! Nem szabad ilyen kijelentéseket tenni, mert pusztán lekorlátozod magadat vele! Hogyan találtak volna fel a híres emberek annyi csodás dolgot és hogyan vitt volna véghez történelmünk annyi nagyszerû hõse csodás tetteket ha azt mondta volna, hogy nem lehetséges? Ezen kell elgondolkozunk kollektíven, hogy ki mit teremt meg!

Ebben a fórumban sokan a borúlátást és az elkeseredettséget választják, ahelyett, hogy minden egyes kudarc élmény megerõsítené õket a harcban és mindig fõnix madárként megújúlt erõkkel mennének elõre. Hiszen ez is csak egy választás, rajtunk múlik! A megélésünket csak mi szabályozzuk, így hát ha úgy döntünk, hogy nekem akkor is jó lesz és minden nap egy csodás ajándék teli lehetõségekkel a boldog élethez és a teljes egészséghez, akkor az úgy is lesz!

A félelmek elengedése az elsõ lépés. A második az öröm keresése minden apró pillanatban. A hardmadik pedig a fejlõdés, növekedés, gazdagodás a tapasztalatok és történések által. Ha rájössz, hogy minden érted történik, életed legszörnyûbb pillanatai is azért vannak, hogy téged többé, nagyobbá és jobbá tegyen, akkor valóban megerõsítenek és fejlesztenek.

MI DÖNTÜNK MEGÉLÉSEINK FELETT. LEHETETLEN NINCS. MINDENRE VAN GYÓGYÍR. HA VALAKI KÉPES FELÉPÜLNI EGY SHOTGUN HASLÖVÉSÉBÕL (SZÉTRONCSOLT BELEKKEL) AKKOR AHHOZ KÉPEST EGY COLTIS GYEREKJÁTÉK! HA ELDÖNTÖD, HOGY MEGGYÓGYULSZ AKKOR MEG IS FOGSZ GYÓGYULNI! EHHEZ VISZONT A SZÁNDÉKODNAK ÉS A HITEDNEK ANNYIRA ERÕSNEK KELL LENNIE, HOGY A JELENLEGI HELYZET NEHÉZSÉGEI SEM ERÕTLENÍTHETNEK EL! ARRA GONDOLJ AMIT SZERETNÉL, NE A ROSSZ HELYZETRE ÉS ARRA AMIT NEM SZERETNÉL ELÉRNI. HA A JÓ CÉLRA IRÁNYÍTOD A FIGYELMEDET AKKOR AZ FOG MEGVALÓSULNI!!!!!

Szerkesztette: Misha (2010-05-18 20:20)

Nincs jelen

#887 2010-05-18 13:38

monka
Tag

Misha, én már vagy 10 éve egyfolytában erõsen koncentrálok arra, hogy megnyerjem a lottó 5-öst. Hát eddig még nem sikerült.

Nincs jelen

#888 2010-05-18 13:39

monka
Tag

Ja, mert ha megnyerném a lottó 5-öst, akkor nem kellene dolgoznom, és mintegy megszûnne a stressz forrása, amit 9 éve érzek, és 1 éve colitis formájában realizáltam.

Nincs jelen

#889 2010-05-18 13:42

aiolosz
Tag

Misha írta:

"....Ebben a fórumban sokan a borúlátást és az elkeseredettséget választják, ahelyett, hogy minden egyes kudarc élmény megerõsítené õket a harcban és mindig fõnix madárként megújúlt erõkkel mennének elõre. Hiszen ez is csak egy választás, rajtunk múlik! A megélésünket csak mi szabályozzuk, így hát ha úgy döntünk, hogy nekem akkor is jó lesz és minden nap egy csodás ajándék teli lehetõségekkel a boldog élethez és a teljes egészséghez, akkor az úgy is lesz!....."

Igen Misha, jó ez a pozitív hozzáállás, az ember erõt merít az ilyenbõl....csak egy kis bibi van, nem azonos paraméterekkel indulunk neki a harcnak  :(
Te fiatal vagy és erõs, feltehetõen a családi háttered is erõt adott ahhoz, hogy ilyen a mentalitásod, persze az örökölt gének sem kell lebecsülni, ja és az alkati adottság sem elhanyagolható.
Sajnos, nem mindenki ilyen paraméterekkel indul, mert aki még fiatalabb, mint Te, amikor ez az átkozott nyavaja nála kiderült, annak esélye sincs arra, hogy kemény, f@sza gyerek legyen, vagy az a 38 kilós többször operált leányzó, aki nagyon rossz kondícióban van fizikálisan és mentálisan is, akinek a mindennapi megélhetés miatt is görcsölnie kell, etc. etc. szóval, értem én ezt a fõnix madár dolgot...magamat is f@sza, kemény gyereknek tartom, de tudod, így lassan 63 évesen, már annyi erõ nincs bennem, hogy poraimból újjá tudjak születni..tudod, az öreg bika effektus...nem szaladok le a völgybe, ha sok tehenet látok, inkább megvárom, amíg az egyik feljön a hegyre,  vagy lesétálok és reménykedem abban, hogy legalább egy ottmarad....

Nincs jelen

#890 2010-05-18 15:08

Marthuska
Tag

Monka! A lottó ötösrõl jut eszembe! Igen, az nyeri meg, aki sokat gondol rá, hogy meg is fogja nyerni! Sõt gondolatban már el is kell tudni költeni a pénzt! Lehetséges, hogy ezt a momentumot kihagytad!:D

Szerkesztette: Marthuska (2010-05-18 15:10)

Nincs jelen

#891 2010-05-18 15:42

Marthuska
Tag

Kedves Misha! Nagyon rosszul látod, ha azt hiszed, hogy "ebben a fórumban sokan a borúlátást és az elkeseredettséget választják"! Itt az emberek többsége éppen a gyógyírt keresi, mind testileg, mind lelkileg. Gyógyír lehet a jó szó, az együttérzés, a segítõ szándék, a szeretet, és nem csupán a pirula, amit reggelenként bekapkodunk. Ezen a fórumon nagyon is sok fõnixmadár van, akiket a vihar már többször a földbedöngölt, és mégis felszálltak újra meg újra! Sõt képesek arra, hogy másoknak is erõt adjanak!
Örülök, hogy hallottam rólad, és hogy tökéletes egészségnek örvendesz, amiért bizony tenni is kell valamit. Azért idõnként nem árt csináltatni egy colonoscopiát.

Aiolosz! Nagyon tetszett ez az "öreg bika effektus"!:D De, ne felejtsük el: "Öreg bikának, kemény a szarva!":D

Szerkesztette: Marthuska (2010-05-18 15:47)

Nincs jelen

#892 2010-05-18 16:44

Breki
Tag

Hát szép és jó amiket irsz,de ....
Reggel felkelek,mintha kamion ment volna át rajtam,elmegyek melózni,mert tök mindegy milyen szar állapotban,és eröben vagy el kell h menj,mert máskülönben nem keresel pénzt,én momentán melóval se tudok annyit,amennyi csak a havi kiadásaimat fedezné,és ebben nincs benne,se kaja,se semmi,ruhát évek órta nem vettem,max turkálóból!
Vagyis,amiket felvázoltál az átlag ember számára nem kivitelezhetõ,max ha apa és anya tolja hátulrol,és nincs másra gondja...mindenki azt mondja ne stresszelj,orvosok,ismerõsök,de aki az átlag ember életét éli annak nehéz nem stresszelni,mert néha van olyan h kajára nincs pénzem...vigyorogjak a világba?
Ilyenkor jön majd egy okos,hogy "tenni kell ellene" beszélni meg magyarázni a legkönnyebb,ilyen közhelyeket én is tudok osztogatni másoknak.

Misha ez nem ellened irányul,és ne vedd magadra,te jót akarsz tudom,csak ugy kikivánkozott

Nincs jelen

#893 2010-05-18 17:12

Szuszidi
Tag

Szép napot kívánok mindenkinek!
Bár esik az esõ, fúj a szél, de attól lehet szép mert énekem az is tud szép lenni.
Kedves mindenki aki kirohant egy mondat összetétel végett. Misha kihagyott egy nagyon fontos dolgot amit leírt az mind rendben van. Viszont kihagyta a karmát s az egot.
Monka lehet hogy tíz éve koncentrálsz a lottó ötösre de mi lenne ha egyszer elengednéd. :)
Kapitányom most jöjjön a karma nekik ez a karmájuk, ezt vállalták be, vagy éppen tök mást csak nem a jó kijelölt úton haladnak. Õket nehéz vissza rakni, de nem lehetetlen. (van akit nem lehet) Most nem magyaráznám el részeltessen a két dolgot mert nincs érkezésem hogy a "keresztvizet" valaki leszedje rólam :D Kérésre lefogom írni így nem csak az én kereszt vizem szedik le. :D Azért néha szaladj le a völgybe a tehenekhez. :D:D:D
Breki te lógsz egy beszámolóval! Amit nagyon várok!
legyen szép napotok!

Nincs jelen

#894 2010-05-18 17:41

Breki
Tag

Még nem tudok semmit,majd csak 25 -én jön a csaj :)

Nincs jelen

#895 2010-05-18 20:31

Misha
Tag

Kedves monka,

üzenetedben éreztem a szarkasztikusságot. A megoldás nem az, hogy megnyered a lottó 5-öst és ettõl megoldódnak az anyagi problémáid majd megszûnik a stressz forrása. A cél az, hogy a jelenlegi helyzetedben és tevékenységed alatt se stresszelj. Ugyanis amíg stresszelsz annyi mentális energiád sem lesz, hogy a lottó 5-öst meg tudd nyerni.

Azzal meg hogy arra fokuszálsz hogy majd megnyered, semmire sem mész.. El kell hitetned magaddal, hogy már most megnyerted (az univerzum csak a jelent ismeri mivel idõ mint olyan nem létezik, az idõérzékelést pusztán a mi tudatunk hozza létre).

Már a sztoikusok is rájöttek a rómaik idejében, hogy nem a körülmények szabják meg a boldogságunkat! Volt nem egy filozófus és nagy gondolkodó akit bebörtönöztek tételei miatt, õk ennek ellenére nem adták fel és tudták, hogy a szellem szabadságát még így sem vehetik el tõlük, ez pedig a legnagyobb ajándék! Nem is kell sokat visszamenni az idõben ha pl. Nelson Mandalára gondulunk!
Van 4 év ausztráliai börtönt megjárt ismerõsöm és neki valóban csak a szellem szabadsága meg a bikram jóga gyakorlatok maradtak és most boldog és kiegyensúlyozott ember! Mindenkinek más lapokat dob az élet, nem mondhatjuk, hogy annak nehezebb akinek testileg jobb/rosszabb, anyagilab könyebb/nehezebb, nem lehet összehasonlítani vagy ítélkezni!!!! A Jóisten sem ítélkezik! Hiszen ha ítélkezne, már jópár emberbe villámokat dobálna, olyanokba akik szabadon ártanak másoknak! Ez a szabad akarat. Sajnos mindenkineka maga megélése és a környezete hatásai alapján kell egy egészséges énképet kialakítania és helyes cselekedet mûvészetet megtanulnia! Ehhez pedig egy értékrend kell, ahol az egészségen magasan az élen kell szerepelnie, annyi viszont biztos, hogy mindig a szeretet a legelsõ. Mindenkinek kellenek pozitív érzelmi kapszulák! Keressétek ezeket! A szép dolgokat az életben! Tele van velük a világ! Ez csak megint annak a kérdése, hogy ki mire fordítja a figyelmét, minek ad erõt, hogy növekedjen.

Nincs jelen

#896 2010-05-18 20:44

Misha
Tag

Amúgy a lottó 5-ös megnyerésével nem leszel anyagilag biztosítva. Egy tanulmány bebizonyította, hogy a legtöbb ember aki eddig a világon megnyerte a különbözõ lottó játékok fõnyereményeit, 5 éven belül szinte ezt a teljes vagyont elveszítik, mivel nem tudják helyesen befektetni a pénzüket, illetve sokan próbálják kiszedni is belõlük. Ami könnyen jön az könnyen is megy.
Ne érts félre! Ha te gazdag szeretnél lenni akkor hajrá az is egy szép cél, bár inkább jellemzzük anyagi bõségként, mivel az mindenki számára mást jelent. Álmodd meg amit szeretnél, és éld az az álmot, ott rontják el sokan, hogy a megvalósítását is ki akarják gondolni és akkor csomó falba ütköznek majd egybõl elkedvtelenednek. Ne akard tudni teljes részletekbe menõen, hogy hogyan fogsz meggyazdagodni vagy meggyógyulni, hanem érezd magad hazdagnak vagy egészségesnek vagy mindkettõnek ha az esik jól. Ha az univezum végtelenségére bízod lényedet, akkor majd jönnek automatikusan a személyek, a helyzetek és a lehetõségek melyek visznek majd elõ céljaid felé szárnyakon!!!

Nincs jelen

#897 2010-05-18 20:59

Misha
Tag

Kedves aiolosz,

minden tiszteletem a tiéd. Mivel már 63 évet éltél meg ebben a valóságban ezért a természet rendje, hogy tiszteljelek korod és kitartásod miatt. Szeretném ha viszont kicsit másképpen is megvizsgálnánk a kérdést.
Mivel nincsen idõ, ezért kor sem létezik. Az csak egy címke, hogy 24 éves vagy 63 éves, etc.

A sejtek megújíthatóak. Deepak Chopra már a 70-es években bebizonyította kísérleteival, hogy a szemeink sejtjei 3 nap alatt tejles kicserélõdnek, a máj az egyik leghosszabb az asszem 2 hét, a vastagbélra már nem emlékszem. Tehát, az pusztán egy hibás program, ha valamelyik szervünk beteg. Ezt a hibás programot pedig nap mint nap teremtjük újjá a gondolkodásmódunkkal és a hibás érzelmi beállítottságunkkal.

Van egy ismerõsöm aki jógarepül már lassan több mint 10 éve. Ez egy nagyon mély transzcendentális meditáció, amely arra ösztönözte, hogy elmenjem többek között Indiába és meglátogasson valódi gurukat. Ez az õ útja, én pl. nem vágyom arra, hogy gurukat ismerjek, legalábbis most nem. Mindenesetre nagy ámulattal hallgattam amikor a Himalayát járva egy magát 400 évesnek állító mesterrel találkozott, aki teljesen kortallank nézett ki (olyan 45 körüli). Ezen most mindjárt elindul a vita, hogy mi igaz ebbõl és mi nem. Igen valóban nem voltam ott személyesen és nem ellenõrizhettem ezt az állítást, de tegyük fel, hogy létezik a dolog. Mindenesetre a tudomány azt már bebizonyította (inkább úgy mondanám, hogy a kutatást végzõ kutatók hitrendszere megengedte), hogy az emberi test 150-200év leélésére alkalmas. Most akkor ha így nézzük a dolgokat te a lehetséges élettartalmad (lifespan) felénél tartasz éppen csak!!!!! Azt is bebizonyították, hogy öregedés is csak egy program. Voltak emberek akik tobb évet töltöttek el fogságban (akár sötét szobába bezárva 10 évre, stb) és szinte semmit sem öregedtek, mert nem volt körölüttük többszáz másik ember a hibás kondícionálásval és öregedési programjával, amelyek jó kis másolandó minták lehettek volna.
Ez csak egy modern nyugati hülyeség, hogy 63 évesen az ember már az életének az utolsó szakaszánál tart. Kénytelen vagyok ezt ilyen pimaszul kijelenteni, mert buzdítani akarlak afelé, hogy ne így tegyél! Az pedig már megint a te privát döntésed, hogy egy pozitívabb, kedvezõ nézõpontot fogsz-e választani vagy megmaradsz-e kényelmesen a régi mintánál. Én pedig minkettõt el fogom fogadni :) Ez a szabad akarat megélése, és mások szabad akaratának a tiszteletben tartása. Kérlek te is és ti is mindannyian fogadjátok el azt amit itt és most képviselek, mert ha más nem legalább emlékeztetni szeretném mindannyiótokat arra, hogy végtelen potenciájú szabad szellemi lények vagytok és a szeretet az elsõdleges esszenciális forrásotok! Ehhez térjetek vissza és akkor nem lesz szükség olyan hibás teremtésekre mint a crohn vagy a colitis!

Nincs jelen

#898 2010-05-18 21:09

Misha
Tag

Kedved Szuszidi,

a karma is csak akkor létezik ha hiszel benne. Az új korszak energiája vagy gondolkodásmódja lehetõvé teszi, hogy túlemelkedjünk a karma gondolatán és egyszerüen megéljük önmagunkat lényünk teljességét. Life is supposed to be fun! Nem azért jöttünk ebbe a valóság tudatba, hogy törlesszünk vagy bûnhõdjünk, múltbéli helytelen döntésekért (mivel helytelen nincs, csak döntés vagy következményekkel), kivéve ha ezt választjuk és akkor megint itt jön be a szabad akarat.
A fizika felfedezése az egységes terekrõl vagyis a nullpont energiáról egyre közelebb visz minket ahoz, hogy felismerjük, hogy minden energiák rezgésébõl áll. Mi is csak egy bizonyos fajta rezgésének megnyilvánulásai vagyunk (ez persze mindenki esetében egy egyedi felhang). És ugye képesek vagyunk rezgések kibocsájtására, mint mentális mind fizikai szinteken. Amilyen adóra hangolod elmédet, olyan zenét fogsz élvezni. Azért képes egy himalaya-i mester egy szál agyékkötõben ülni a hidegben, mert folyamosan a "meleget rendeli meg" az univezumtól. Láttatok már kungu fu mestert a sebeit összeforrasztani pusztán a tudat erejével? Ez is létezik ám és errõl is lehet vitatkozni persze (csak éppenséggel energiapazarlás).
Az a baj a ami világgal, hogy a többség még mindig tagadja, hogy mi teremtjük meg az egyéni és többen együtt a kollektív valóságunkat. Aki pedig elindul a feliserések útján az elveszik a vallások, szekták és irányzatok hálóiban. Nagyon kevesen képesek lényük teljességét megélni anélkül, hogy ott is a skatulyázás, elemzés és a hitendszerek csapdájába essenek.
A holisztikus gondolkodás elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki meggyógyuljon egy olyan komoly figyelmezetõ jelbõl, mint a colitis vagy a crohn. Mivel ez pusztán a testünknek egy visszajelzése, hogy hé valami nem okés veled, kicsit másfelé kellene venni az irányt kapitány!

Nincs jelen

#899 2010-05-18 21:57

Szuszidi
Tag

Így van Misha de melyik önmagunkat éljük meg?
Kérlek ne keverd meg az embereket itt a fórumon.
Legyen szép estéd!

Nincs jelen

#900 2010-05-18 23:54

én
Tag

Off Misha! Szerintem eltévedtél. Keress valami alternatív oldalt magadnak és ne hülyíts minket! Köszi! On

Nincs jelen

IBDoktor

Láb