#12501 2010-06-10 19:55

én
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Laci54! Irigykedem egy picit, de azért jó utat, jó pihenést kívánok!

Nincs jelen

#12502 2010-06-10 20:27

Nita
Tag

Laci jó utat és nagyon jó pihenést kívánok neked megérdemled! :) Cserébe kérek képeket majd légyszí :)

Nincs jelen

#12503 2010-06-10 20:32

Laci54
Tag

Köszönöm a jókivánságokat

Nincs jelen

#12504 2010-06-10 21:32

Kittus
Tag

Laci: kellemes pihenést és zökkenõmentes kellemes utat!
Vigyázz magadra!!!!
Képeket kéretik ide feltölteni :P

Nincs jelen

#12505 2010-06-11 07:52

Lisa
Tag

Laci, nagyon jó pihenést Neked!!!!
És tényleg vigyázz Magadra, aztán ha visszaérkeztél, nehogy elfelejts hozzánk is visszatérni :)

Nincs jelen

#12506 2010-06-11 11:20

Elizabeth
Tag

Laci :)
Jó utat,és kellemes pihenést kivánok nektek. :cool

Nincs jelen

#12507 2010-06-11 15:37

sibi
Tag

Laci54. Hát így kell ezt csinálni.Jó pihit.

Lucifer is nyaralni ment?Vagy lemaradtam valamirõl, csak nekem tûnik úgy, hogy régen nézett ránk? Remélem jól van, minden rendben vele, túl sokat dolgozik az a lány.

(én is próbálok leszokni a mindennapos fórum olvasásról, de nem megy.Úgylátszik a cigirõl le, helyette rátok szoktam):D:D:D

Nincs jelen

#12508 2010-06-11 17:55

én
Tag

sibi, inkább ránk, mint a cigire :D:D:D!

Nincs jelen

#12509 2010-06-13 10:27

Vicaa
Tag

Laci, kellemes pihenpést!!!! :)

Sziszi, jó hogy adtál hírt magatokról, remélem minden rendezõdik nálatok! Nekünk is kell szemészetre mennünk, na én sem tudom, hogy viselné el magán Anna a szemüveget, illetve a szemüveg hogy viselné el a strapát :)

Sajnos Anna sok-sok hete küzd orr-melléküreg gondokkal, mindent bevetünki hogy ne kelljen felszúrni neki, de már azt sem akarom, hogy még egy adag antibiotikumot kapjon. Már sorozatban négyfélét kapott, legutóbb kilenc napos kúrát és pénteken már megint lázas lett és újra csúnya színû váladék jön az orrából.
Hezitálok az orrmandula kivétellel is, úgy godolom, hogy lehet hogy mégis ez lenne a megoldás, de sokan mondják, hogy visszanõ és akkor felesleges az egész tortúrát végigcsinálni. Hát... most tanácstalan vagyok.

Én meg némaságra vagyok ítélve, gége és hangszalag gyulladásom van, amit az doki szerint antibioval kéne kezelni, de javasolta, hogy próbáljuk meg mézzel, bioparox sprayvel és námasággal,hátha összejön a dolog.
Egyenlõre még nem túl biztató a helyzet és most a szokásos hányingeres rosszulléteim is visszatértek, ez fõképp buszozáskor rossz, pénteken hazafele kishíján elájultam. :(

Lisa, sokat gondolunk Rátok, és különösen, hogy sikerüljenek a vizsgáid és te is végre felaszabadulj kicsit!!!!

... és most egy kis Anna beszámoló, hogy mik történnek vele mostanság: sikeresen leszokott a csõrös pohárról, nagy küzdelem volt, de mint sokminden ez is egyik napról a másikra történt. Ezzel azt is sikerült elérni, hogy éjjel már egyszer sem kel fel inni (azelõtt majd egy liter folyadékot vert be éjjelenként) és legtöbbször reggelre a pelus is száraz. Napközben már rákéredzkedik a WC-re, de csak "kedvtelésbõl", hogy utánozzon miket, még egyszer sem produkált bele. (Látod Sziszi, nálunk minden OK-s, de a szobatisztasággal mégsem haladtunk még sehová. De remélem nyáron már most kialakul a dolog, nem görcsölök rajta). A gondozónõje is azt mondja, hogy tutira ez is egyik napról a máikra történõ elhatározással változik majd nála.

Annyit, de annyit beszél, egyszerûen be nem áll a szája. Imád magyarázni, a bölcsiben újabban az a szokása, hogy rendre utasítja a gyerekeket, hogy pakolják helyére amit széthagynak, rájuk szól, hogy "ezt nem szabad",  "azt ne dobd el" stb.

A bölcsiben azt gondolják hogy rendmániás vagyok, mert Anna állandóan fõz-mos-vasal-takarít, porszívózik.

Nnna, most megint kiírtam magam egy idõre, pusz mindenkinek!

Szerkesztette: Vicaa (2010-06-13 10:27)

Nincs jelen

#12510 2010-06-13 20:34

Geo73
Tag

Vicaa, jobbulást Neked, és Annának is! Gyógyuljatok, és vigyázzatok magatokra!!! Szorítok, hogy a megfelelõ terápiás eszközökkel túl essetek minél elõbb ezeken a betegségeken!!! ;)

Nincs jelen

#12511 2010-06-14 08:41

Elizabeth
Tag

Vicaa!!!
Jobbulást kivánok nektek.  :)

Nincs jelen

#12512 2010-06-14 17:32

pötyi
Tag

Szia Vicaa!
Úgy látom az Annák már csak ilyenek! ;) Az én Annám úgyan 9 évesen lett szemüveges most 15 évesen már kontaktlencsézünk a suli miatt (bár halkan megjegyzem nehogy meghallja :) nekem a szemüveggel jobban tetszik),
és igen Annám is ilyen VOLT az oviban mosogatás vasalás.... Sajnos csak volt! :( Reménykedem benne azért, ahogy "öregszik" csak visszatér nála ez a szokása.....egyszer! :) Én is remélem, hogy most a nyáron sikerül majd rászoktatnom :)- mikor suli van sok a tanulás - de mire való a nyár!?
Jaa és még 1, az én Annám a mai napig felkel inni éjszaka legalább 5x!!!!! :)
Gyógyuljatok meg mihamarabb!!!!!! ;)

Nincs jelen

#12513 2010-06-15 12:54

Kittus
Tag

Sziasztok!
Vica: Jobbulást Neked is és Annának is!!

Geo: Te hogy vagy? Minden rendben? Gyógyulgass!!!

Kicsit panaszkodok, aztán ()ben megjegyzem: (kezd helyre rázódni az életem, még ezen a héten el kéne egy kis drukk nekem, hogy minden simán menjen, aztán beszámolok mindenrõl, kérek sok-sok pozitrív energiát...)
Talán a görcsöléstõl vagyok rosszul, bár mostanában inkább megnyugszani látszom, mégis elég ramatyul vagyok tegnap óta...
Tegnap dél óta kb. olyan rosszul vagyok, mint aki napok óta megint gyógyszerdiétán van, pedig nem, komolyan, mint a kisangyal szedem az összes hülye gyogyimat... mégis tele vagyok tünetekkel, egyelõre a kiütések nem jelentkeztek...
Tegnap harmadszorra is meghúztak nemzeközi gazdaságtanból, a hír hallatára potyogtak a könnyeim... Azóta már többen hívtak, hogy õk is megbuktak és nem értik miért, most próbáljuk levadászni a tanárt... Anyuék pedig megkérdezték, hogy akarom-e ezt a sulit csinálni... Mihez kezdek majd a diplomával?! Elgondolkodtam, hogy érdemes-e továbbra is több százezret fizetni a sulira... vagy keressek másikat, vagy okj, vagy mi?? Egyedül az anglisztika érdekelne, aztán meg még egy nyelv és egyikrõl a másikra fordítás... De abból hol élek meg? Meg mi lesz a saját vállalkozással? Nem mintha ez a suli nagyon kéne hozzá... Na, mindegy...
Úgyhogy most hülye világvége hangulat van...
Ja, és mint kiderült nem bírom a zöld almát... A kedvencet... Egész napos pusztító gyomorfájást okoz... :(:'(

Most hogy kipanaszkodtam magam, visszatérek a munkához...
Mindenkinek szép napot és bocsi a panaszáradatért...
Kittus

Nincs jelen

#12514 2010-06-15 13:35

én
Tag

Kittus! Sajnos részben igazad van. Tanulni muszáj, mert diploma, szakma nélkül ma nem foglalkoztat senki. Viszont az is nagy gond, hogy rengeteg a diplomás, rengeteg a közgazdász, nincs ennyire szükség, túlképzés van. Én nem tudnék neked irányt adni, hogyan tovább. Viszont belefeccöltél néhány évet, egy csomó pénzt. Szerintem felejtsd most el a nemzetközi gazdaságtant és menj tovább. Majdcsak meglesz az is a jövõ tanévben.

Nincs jelen

#12515 2010-06-15 19:19

Peeter
Tag

Nekem is negyedszerre, de sikerült a vizsgám. :) Már csak a forgalmi van, az 28-án lesz (itt viszont nem szabad megbuknom).
Szerintem az lenne a lényeg, hogy azt tanuld amit szeretnél. Persze tudom, hogy ez anyagiak függvénye...
Amúgy most még ott dolgozol ahol eddig vagy azóta találtál új helyet?

Nincs jelen

#12516 2010-06-15 21:47

pasek
Tag

gyorsulás a 18-adik másdpercnél

õk a saját "szerzeményeink" anyu társaságában, éppen féltestvérüket fogyasztják fõtt tojás formában
nagyon aranyosak és VILLÁMGYORSAK

Szerkesztette: pasek (2010-06-15 21:49)

Nincs jelen

#12517 2010-06-15 22:05

Agi87
Tag

Nagyon aranyosak :D

Nincs jelen

#12518 2010-06-19 22:07

pasek
Tag

Elnézést a duplázásért!!!!

Figyelem ez egy elõre megírt üzenet, mely olvasás után 10 mp-el megsemmisíti önmagát.

Sziasztok!

Mint már említettük, idén is tettünk erõfeszítéseket, hogy pár napra csak a miénk legyen a turistaház Bükkszentkereszten. Ez augusztus 6-7-8., két éjszakáról lenne szó, amikor is kínálkozik lehetõség személyesen találkozni betegtársakkal, mindemellett önfeledten össze tudunk ülni, szalonnát sütni, sétálni az erdõben, beszélgetni, SZÓRAKOZNI!
Egy pár részlet nagyvonalakban:
A turistaházban található 5 db 2-3ágyas, illetve 2 nyolcágyas szoba.
Emeleten fürdõszoba és WC, földszinten WC,  felszerelt konyha, tágas társalgó. Kint kivilágítható tûzrakó hely épített ülõkékkel.
   - 2-3 ágyas 2500 Ft/fõ/éj + 350 Ft IFA
   - nagyszobák 1900 Ft/fõ/éj + 350 Ft IFA
Aki pedig úgy gondolja hogy szeretne találkozni a társakkal, beszélgetni, szórakozni, de igénye van privát szállásra, Bükkszentkereszten kedvezõ áron talál fogadókat, panziókat.
Részükre a ház használati díja 1000 Ft/nap. (kivéve a vasárnapot)
Az árakat nem mi határoztuk meg, ez egy egyezség, amelyben garantálják, hogy senki más nem lesz ott, ugyanis az utóbbi idõben kicsit másként mûködnek a dolgok. mint régen. Sajna..

Napsugár Turistaház honlapja

a falu honlapja

A dátum egybeesik a Gyógynövény napokkal (akit érdekel)

Aki szeretne eljönni, elõször jelezzen légy szíves privát e-mail-ben, vagy a fórum üzenõjén keresztül Lisánál vagy nálam oly módon, hogy tegyen már említést arról, érdekli e a gyógynövény napok. Ugyanis MI elsõsorban arra törekszünk, hogy sikerüljön összehozni egy oldott hangulatú hétvégét, kicsit kizárva a betegségeket, de megpróbálunk azok számára is kedvezni, akiket érdekel ez a gyógynövényes téma.

Szeretettel várunk mindenkit. Aki volt azt azé’, aki meg nem azt azé’ Aki meg volt és utál minket azt meg azé’  :) :) :)

Sziszi!
NEKTEK MUSZÁJ, SÕT KÖTELEZÕ!!!  :D :D :D :D :P

Nincs jelen

#12519 2010-06-20 22:08

sziszi32
Tag

Sziasztok, megint elmaradtam kissé az irással, bocsi. Visszafelé is igyekeztem olvasni, de mindennel el vagyok maradva. :)
Dani: A múlt héten felhivtak minket az urológiáról (vizeleteredményeket vártunk), és a nõvér szenvtelen hangon leadta az orvosnõ üzenetét, miszerint csináltassuk meg Danival a mûtét elõtti vizsgálatokat. Azt hiszem, keveset mondok azzal, hogy pár másodperc alatt lepergett elõttem minden... :( A nõvér nem részletezte, hogy milyen mûtét, vagy egyáltalán, mirõl van szó. Aztán beszéltünk a házidokinõnkkel, és õ mondta, hogy valamilyen vizsgálatot könnyû altatásban fognak végezni, valószínûleg. Igy már kicsit könnyebb, de megint rémeket látok, és ez igy nagyon nehéz, hogy állandóan a bõgés jön rám. Biliügyben sztrájk van, de nem csüggedek, messze még a szeptember! Ami viszont pozitiv hir, tökegyedül megtanult bukfencezni, de nem bénázva, hanem olyan kis akrobata módjára! :) :) :) Legalább ennyiben nyugodt lehetek, hogy mentálisan és fizikailag amúgy szuper formában van. :)
Sokat emlegeti Pasekot és Lisát, mert tavalyról ittmaradt róluk egy fénykép, és mindig elmondja, hogy elmentek a vonattal, meg voltunk "csúszni" (bobozás) :D :D
Vica, remélem jobban vagy már! Vigyázz magadra nagyon! Ha a kis Annával kapcsolatban elfogadsz egy tanácsot (na jó, kettõt): voltatok már allergológusnál? (bocsi, ha már ezt valaki megkérdezte itt a fórumon) Lehet, hogy csak valamilyen allergiája van, amit pár csepp szerrel kezelni lehet. A másik pedig, ami nekünk gyakran sikert hoz: (ezt is már irtam valamikor): a patikában kapható az echinacea doktor theiss-tõl (remélem, nem minõsül reklámnak), abból szoktam adni daninak reggel-este 4-4 cseppet, amikor valamilyen betegség környékezi. Sikerült ezzel kikerülnünk néhány antibiotikumos kezelést. :) (900-1000ft körül van az ára.)
Mindenkinek szép hetet!
Twilightosok: már nem tart soká a várakozás... :) :) :)

Nincs jelen

#12520 2010-06-21 07:44

Melcsi_
Tag

Sziszi :D:D Tegnap megvettem a breaking dawn-t....azért csak most....mert tudod...vizsgák....muszáj volt rájuk koncentrálni...alig várom h túl legyek a csütörtökön éééés...de már elsõ 40 oldalt persze este kinyírtam :D bejövõs. :)
Sajnálom Danibetyárt, na és persze Téged. Ez egy anyának a legrosszabb :( Remélem hamar túl lesz rajta bármilyen mûtétrõl is legyen szó és hamar felépül...és már csak egy rossz rémálom marad...

Pasek&Lisa, még gondolkodom az augusztuson. :)

Nincs jelen

#12521 2010-06-21 08:29

Györgyina
Tag

Sziszikém, Drága, de jó látni Benneteket. Kérlek, ne idegeskedj, mert Danikincsnek nincs semmi és nem is lehet nagy baja, kívánom tiszta szivembõl. Kérlek, Drága, örvendeztess meg bennünket egy fotóval.
Jó egészséget és vigyázzatok egymásra. Csillagos puszi a KIsbetyárnak.

Nincs jelen

#12522 2010-06-21 13:36

Geo73
Tag

Sziszi,

sok erõt, és kitartást kívánok!!! Remélhetõleg tényleg csak egy altatásos vizsgálatról van szó. Az mindenesetre megnyugtató, hogy fizikailag Dani ilyen stramm kölyök ;)

Bükkszentkereszti vendéglátók :), ha nem szól közbe semmi, akkor ott a helyem. (Ha most lenne, akkor nem biztos, hogy elindulnék ekkora útra, de addig igyekszem teljes mértékben regenerálódni.)

Nincs jelen

#12523 2010-06-21 14:24

sziszi32
Tag

Melcsi, Györgyikém, Geo, köszi. Jólesik, hogy odafigyeltek ránk! :) :) Képet igyekszem felrakni a közeljövõben.

Nincs jelen

#12524 2010-06-21 15:20

Kittus
Tag

Sziszi!
Kitartás, minden rendben lesz!!!

Nincs jelen

#12525 2010-06-21 15:55

Nita
Tag

Sziszi!
Érthetõ hogy ezzel vagy elfoglalva, de majd írj nekünk hogy van a kis betyár. Aranyos lehet ahogy ilyen miniben elõadja a szabályos bukfencet :D Ne keseredj el biztos minden rendben lesz, eddig is szépen alakultak a dolgok! Kitartás neked jó lenne, ha ti is jönnétek a talira és végre találkozhatnánk!
Geo! Biztos jobban leszel addigra te is és ne aggódj ott tudsz azért pihenni is tõlünk ha elfáradnál!
Szerintem ne hagyjátok ki a talit eddig is nagyon jó volt bár mi tavaly csak egy estére mentünk most maradunk végig!
Kittus! Ti is jöttök ugye? Hogy vagy mostanában van már valami vizsgálat eredmény? Kapsz valami gyógyszert is?
Luci! Ha erre jársz köszi a pizzás infókat nagyon finom volt máskor is tõletek rendelünk, csak esõben nem :P
Szegény Gyula nem kicsit ázott el miattunk! Ti jöttök talira????
Lisa-Pasek! Az erdei útról tudtok valamit megcsinálják még augusztusig?
Na megyek dolgozni éljen a nyár ami inkább õsz-tavasz most minden nap 6ig dolgozom..:/

Nincs jelen

#12526 2010-06-21 17:59

Györgyina
Tag

Sziszikém, ha irsz, ha nem, én mindig gondolok Rátok nagyon sok szeretettel.

Nincs jelen

#12527 2010-06-21 19:15

Lisa
Tag

Sziszi! Ne aggódj, biztosan nem lesz semmi baj! Mellettetek áll a "Nagyfõnök" IS! Mi pedig szurkolunk Nektek és  gondolunk Rátok!
Daninak meg üzenem, hogy nagyon ügyes lehet, ezt biztosra veszem és remélem augusztusban bemutathatja az újonnan tanult mûveletét az egész csapatnak :D :D :D 
Ja és  ezt csak neki üzenem, hogy "nyugtasd meg anyát , hogy nem lesz semmi baj mert Lisa-néni mondta!
Vicaa: láttam, hogy kerestél, sajnos nekem nem mûködik a vonalas, de tényleg jó lenne beszélni már...hogy alakultok?

Nita : a Bükkszentlászlósi út? Személygépkocsival igen, simán megközelíthetõ a leszakadást már "betódották-fódották "
Geo: minden féleképpen az a lényeg, hogy gyere, , mert az azt jelenti, hogy az egészségi állapotod nem  gátol benne! Ez a lényeg! Örülök, hogy alakulsz!
Judy: a postagalambod megérkezett, csak válaszra nem volt idõm, pedig vinné már elhiheted. De megvan a türelem részedrõl is tudom! Ja és augusztus ügyben intézkedni ám, mert irgum-burgum lesz!

Luci: eszeveszettül HIÁNYZOL INNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magamról annyit, hogy még két hét :( :( :( nem tudom, hogy fogom kibírni, de hát már annyi mûtét megvolt ez már semmi igaz :D :D :D
Ja és a tali egy kicsit feldob,

Nincs jelen

#12528 2010-06-22 09:58

Kittus
Tag

Sziasztok!

Nita: eddigi tervek alapján megyünk, majd még emlékeztetem Gyurit is, csak pénzünk legyen rá, mert sajna addigra szeretnék ugyan dolgozni, de ez még kérdés, hogy találok új melót.

Jelentem jó sz@rul vagyok :( Múlt hétfõ óta folyamatos a hányingerem, tegnap óta kiütéses is vagyok, illetve hol lázas, hol hõemelkedéses (bár a doki ezt normál állapotnak nevezné :/) Nem akarok neki szólni... Nem akarok ennél több gyógyszert szedni. Jelentem a dorgálás óta minden gyógyszert nagyon szépen szedek, nem lehet rám panasz, és mégis tele vagyok tünetekkel. A hasam, belem sincs rendben, hol normális a székletem, hol napokig semmi, aztán kevés hasmenés.... Alig állok a lábamon... Borzasztó fáradt vagyok :(
A zöld almától nagyon fáj a gyomrom, de pirostól nem :D éljen :D
Na, majd leszek jobban, valószínû a sok idegeskedés...
A kiborulás határán állok, de még tartom magam...

Kórházba még kb. 2-3 hét mire be tudok feküdni, és addig még meg kell a két dokinak is beszélni, hogy mi legyen a sorsom. Az eddig gyógyszereimet szedem: Imuran napi 2x, Controloc napi 1x, Metypred napi 8 mg, Calcichew napi 1x, Supradyn (hajhullás ellen) napi 1x, asszem ennyi, ja meg az antibébi ...

Megyek dolgozok, meg matek 2-t tanulok... Már csak 4 vizsgám van hátra ;) Gazd.matek 2, Gazdasági informatika, Operációkutatás és Emberi erõforrás. Csak még fel is kéne itt mondanom, hogy tudja vizsgázni...

Szép napot Mindenkinek!
Kittus

Nincs jelen

#12529 2010-06-22 14:00

judy1981
Tag

Hali!

Elõre szégyenlem magam, mert olyan régen írtam ide, hogy le sem merem írni mikor. Kicsit besûrûsödtek a dolgok, kicsit elegem van most mindenbõl, kicsit jó lenne kiszakadni a mókuskerékbõl. Lassan muszáj lesz egy kis szünetet tartanom, mert elszakad a gépszíj, és akkor... De elõre látom, hogy még vagy 2 hétig szó sem lehet róla, hogy több napot otthon maradjak. Crohn barátom egész jól viselkedik, csak ezt a változó idõt nem szereti, de nem vészes.

Sziszi: ez nagyon durva. Arra felé csak így mûködik, hogy az asszisztens odacsörög, és annyit mond készítsd elõ a gyereket a mûtétre? Legalább annyit közölhetett volna, milyen mûtétre. Én azért zaklatnám egy kicsit azt az orvost. Itt papír nélkül rá sem néznek az emberre, nemhogy vizsgálatokat végezzenek el.

Vica: tényleg érdemes lenne megmutatni Annácskát egy allergológusnak.

Kittus: Szerintem, ha már ennyi energiát, és pénzt fordítottál rá, ráadásul érdekel, és ebben a szakmában szeretnél dolgozni, vállalkozni, akkor ne hagyd ott. Viszont, ha úgy érzed, nehéz neked, akkor jobb hagyni. Bár hozzáteszem, hogy az ember néha elbizonytalanodik, ha összecsapnak a feje fölött a hullámok, körülötted pedig elég nagy vihar volt/van mostanában. Lehet, ha kicsit rendezõdnek a dolgok, másként fogod látni, és a vizsgákra is jobban tudsz koncentrálni.

Pasek: aranyos az utánpótlás. Pityesz a büszke papa? :)
Lisa: igyekszünk, de nem könnyû. Dolgozunk rajta.

Nincs jelen

#12530 2010-06-22 21:26

Vicaa
Tag

Sziasztok!

Sziszi, örülök, hogy jelentkeztél, csatlakoznék Judíhoz, számomra ez teljesen felháborító, hogy egy asszisztens csak úgy telefonon ilyen tájékoztatásnak nem nevezhetõ, durva, érzéketlen dolgot adjon elõ.
Bízom benne, hogy semmi komoly nem lesz, tényleg "csak" egy vizsgálat, az is jó eredménnyel.

Én mostanság kicsit magamba szálltam, mert egy nagyon kedves ismerõsömnek szülésre kiírt idõpont elõtt négy nappal meghalt a kisbabája. Rátekeredett a köldökzsinór. Egyébként mindezidõ alatt benn feküdt a kórházban, mert magas volt a vérnyomása, meg nagyon vizesedett. Borzalmas még nekem is csak rágondolni, hogy láttam mennyire várják a kis jövevényt, készültek és én most ezerszeresen hálát adok a sorsnak, hogy egy drága kislánnyal ajándékozott meg az élet.

Ami Annát illeti, hétfõn elvittem a gyerekorvoshoz, pláne mivel vasárnap eléggé ránk ijesztett. Ugyanis az én csajom akármi is van reggel fél hétkor már kukorékol, ha lázas akkor is aktív és csicsereg, vasárnap meg negyed tízkor kelt, délben már megint aludt két órát és alig húzta kis este hétig, közben is csak bambulászott, el-eldõlt, nagyon fura volt. A dokinõ elküldte õt vérvételre, és ma vett orr és torokváladék mintát.
Laboreredmény holnap lesz, váladékeredmény pénteken.
Azért nagyon büszke voltam a csajszira, mert itthon már eljátszottuk mi történik majd a vérvételen, és élesben meg sem nyikkant, szépen csücsült végig, egyedült azt nem tûrte a végén, hogy percekig oda kellett szorítani a vattát a kezéhez. Apa is jött, ha esetleg nagyon rugkapálna a gyermek, de õt inkább elsõsegélyben kellett részesíteni, még el sem kezdõdött a vérvétel õ máris begörnyedt és közölte, hogy mindjárt rosszul lesz, nem bírja a vér látványát. Úgyhogy õ ki is ment.
A gyerekdokinéninél, meg elmondta Annának a váladéklevétel menetét, rákérdezett, hogy megengeded nekem Anna, jó? Õ pedig a legnagyobb lelki nyugalommal mondta, hogy jó és szó nélkül tûrt mindent. Persze a végén odament az asszisztenshez és közölte, hogy õ kér a fiókjából matricát :D Mert ugye ezt már nagyon megjegyezte, hogy ott van egy "kincses fiók".

Na most jól kirészleteztem...

Én már alakulok, majd megírom Anna eredményét is.

Kittus, vizsgákhoz kitartást, doki ügyben meg én az általad leírtak alapján kissé bizonytalanul, de felteszem a kérdést, hogy valóban egy lelkiismeretes, jó orvosod van? Mert szerintem a hosszú ideig tartó hõemelkedéses-lázas állapot nem igazán normális.

Judy, neked meg kitartást a munkahelyen, majdcsak eljön egy kis pihiidõ is, én meg most pont úgy vagyok, hogy annyit hiányoztam a csajszim miatt, hogy remélem nem billentenek fenékbe.

Lisa, tényleg jó lenne beszélni, nekünk meg csak a két mobil él, tudod a harmincas is csak akkor, ha nem otthon vagyunk. Úgyhogy, majd kitartóan kereslek a nem vagyunk itthon, majdcsak összejön a dolog!

No és Geo erõsödj ezerrel, hogy most már személyesen is megismerhesselek a talin!

Luciiiii, veled, veletek mizujs?????????????????

Nincs jelen

#12531 2010-06-22 21:43

Györgyina
Tag

Hát Annácskának csillagos puszit küldök, bátor és öntudatos Nagylány. Remélem a jó eredményt és kívánom Nektek Vicaa.

Nincs jelen

#12532 2010-06-22 22:50

Geo73
Tag

Kittus,
tudom ez a betegség nem egy fáklyásmenet, meg a sok gyógyszer is..., de azért igenis ha kell, akkor beszélj az orvossal! Feleslegesen ne szenvedj!!!

Vicaa, Anna gyógyuljon most már, de tényleg! És Te is! Hogy van a torkod/hangszálad? Remélem javul a helyzet.
Én is várom a talit. :)

Judy, azt nem mondom, hogy ne dolgozz  - már én is 4-6 órában nyomom, ami fáraszt is, de nincs választásom -, de azért ne hajtsd túl magad, és ha teheted iktass be szabadnapot :P

Lisa, igyekszem, egyelõre a közlekedés kicsit még megvisel, de augusztusig még van idõ.

Luci, Te merre jársz? Remélem nálatok sincs semmi gond.
És Roor? Legalább egy szöszpötty lehetne :)

Mindenkinek az októberi idõjárás ellenére szép, nyugodt, stressz-, és tünetmentes napokat kívánok!!!

Nincs jelen

#12533 2010-06-23 07:21

Vicaa
Tag

Halihó! Most kaptam frissiben a hírt, hogy Annának tökéletes lett a vérképe!!! Nagyon örülünk! Egyébként lehet, hogy érvényes nála a "fogorvos látogatás és a fájdalom megszûnésének" párhuzamos esete, mert mikor vizsgálatokra mentünk tegnap, már egész nap csak kétszer fújta ki az orrát, az sem volt csúnya (pedig két hónapja nem volt erre példa), és eleven-beszédes csintalan volt, nyoma sem látszott levertségnek! :D

Györgyina, köszi a jókívánságokat, hmm... vagyis tényleg jótündér vagy és most egycsapásra meggyógyul a lányom? :)

Geo, nem vagyok százas :P , de nem panaszkodom, fõ az, hogy Anna rendben legyen.  komolyra fordítva, fájogat a torkom meg a nyirokcsomók a fülem alatt, de már azért sokkal jobb a helyzet. A jó régi Septofortot alkalmazom most, a méz és tea mellett.

Szépséges napot mindenkinek!

Nincs jelen

#12534 2010-06-23 18:32

roor
Tag

Halika!

Szöszpötty.:D:D:D
Na jó,csak vicceltem.:D
Semmi különös,minden napra akad valami csavargóscsaládlátogatosLucihajtsdfelanacinkat mozgolódás.:D
Meg a mókuskerék a melóhelyen+az örökös lustaságom.:D
Szóval én lenni remekül.:D:D:D:D
Ja és kis fodrocskáimra vettem néhány új textiliát,remélem legalább egy évet kibírnak,ennél nagyobbakat már csak akkor szeretnék venni ha pocaklakóm lesz.:D
Luci egyébként jól van,dolgozik,amikor meg nem akkor a kölkökkel van,ugyi szünet,hétfõn volt leszboszi nap ama bizonyos gatyafelhajtással.:D
Ja és útálom hogy minden nehézbombázó belémcsíp mikor édesdeden alszok,átmentem már pöttyöspannába tõlük.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#12535 2010-06-23 22:38

Geo73
Tag

Vicaa, örülök, hogy Anna jobban van. Azért Te is igyekezz!!! ;)

Roor, jó, hogy rendben vagytok :) Lucinak kitartás a munkához, szünidõhöz!

Nincs jelen

#12536 2010-06-25 10:35

sziszi32
Tag

Vica, örülök, hogy Anna jobban van, itt a nyár, biztosan jobban is marad! :) Remélem, a te hangod is visszajött már! Mert arról mintha nem irtál volna... :)
Amig a kisbaba meg nem születik, addig sosem lehetnek benne biztosak, hogy milyen lesz, mi hogyan sikerül. Ha barátok vagytok azzal a házaspárral, s ha tudod hogyan, akkor vigasztald a barátnõdet! Most biztosan minden kedves, normális szó jól jön neki... :(
Roor, nem felejtettelek ám el, csak az élet, meg a nálunk is érvényben levõ mókuskerék is... hm.. mestere vagyok a kifogásoknak, bocsi ezerrel. :D :D :D
Lisa-Pasek, plusz kiscsibék! Danibetyár megint megtalálta a fényképeteket, és elmondta, hogy mi s hogyan volt nálatok EGY éve! :D Kimondani is sok, milyen rég láttuk egymást. Különben adjatok hálát az árviznek, mert már készültünk titeket ismét lerohanni, a felvidéki rettenetosz bagázs! :D :D :D :D Igy azonban csak szorgalmasan próbáltuk életre kelteni a vonalas telefonotokat, nulla sikerrel.  :( A skype is idegen szó neked... ej, ej.
Danival kapcsolatban igyekszünk nem pánikolni. Reméljük a legjobbakat, aztán majd csak kialakul a helyzet és kész. :) :)
Györgyikém, ne hari, ne hari, véges idõn belül irok neked privit! :)

Nincs jelen

#12537 2010-06-25 15:22

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki

JAJAJAJAJ Sziszi, nagyon aranyos vagy elhiheted!
Enni, aludni, élni sincs idõm a tanulás és az ideg miatt, amit a tanulás + más miatt is átélek most, így sajnos a vonalas telefonnal már nem i idegesítem magam, esküszöm kib...om a frászba!!!!!!!!!!!!
Már nem sok van hátra kb. 2 hét és lemegyek, veszek egy újat, most nincs idõm, az elõbb leírtakból gondolom következetsz arra, hogy a skype-hoz hogy állok most hozzá. Egyedül a foci VB jelent most egy kis kikapcsolódást, de jól esik, hogy nem felejt el minket a kis lúrkó!!! Ha le tudom legfeljebb elmegyek egyedül, ahogyan pasek is készül a keresztlányához.

Vicaa: örülök, hogy Anna jól van, de azzal a nyirokcsomóval már igazán nem ártana kezdeni valamit nemde???
Roor: húúúú ruci újítás? Az mindig jó! Tényleg pocaklakó, mire leesett :D Örülök, hogy jól vagy és forognak a kerekek (mókus). Lucinak akkor légy szíves add át, hogy puszilom!!!!
Melcsi: túl vagy a csütörtökön, így akkor letudtad a vizsgáidat? Mindegy is a lényeg, hogy vége igaz (legalábbis szerintem, nekem még egy egész hét :(  )
Kittus: Neked is kitartást még!!!

Talira is várjuk a jelentkezéseket, csak jelzem.

A kisbetyárok nem Pityesz gyerkõcei hiszen a mi kis kakasunk az orráig nem lát el, és valahogy nincs túl jó érzéke ahhoz, hogy vakon megtaláljon egy tyúksegget ami ráadásul folyton elugrik elõle.
Hogy a frászba lehet ilyen hideg egyszer utána meg meleg, már az agyamra megy!!

Legyetek jók és jobb nyári idõt, mint most

Nincs jelen

#12538 2010-06-25 21:01

roor
Tag

Halika!

Sziszi,kedves,úgy hiszem ismerlek annyira,hogy ha hanyagolni akarsz ,akkor azt nagyon is észre fogom venni.:D:D:D:D
Tudom hogy mindenkinek megvan a maga kis világa és azok teendõi,majd nyöfögök ha már nagyon mellõzve érzem magam,addig ne tessék aggódni.:D
Daninak drukk,meg cupp,meg minden finomság.:D:D:D:D
Majd írsz ha van idõd,de akkor kötelezõ.:D

Lisa:ja,új rucik,remélem tartósan.:D
Pocaklakó (nálam)=ama bizonyos bébi pocialbérlõ,aki csak kilenc hónapra veszi ki,lelakja,aztán kiköltözik.:D
Talira jelentkezés ezennel leadva,intézem bent is hogy elengedjenek.Francokat,nem intézem,tényként közlöm oszt kész.:D
Lucinak átadva a hiányolás és puszilás,jól van és jön majd géphez,de dolgozik és fáradt.Mellesleg ma õ csinálta a vacsim,húsimádó pizzát.:D
Ha azt mondom széles vigyorral az arcomon ültem evés után akkor az azt jelenti isteni fini volt?:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#12539 2010-06-25 22:43

zolcsi
Tag

Vagy bûn éhes voltál kedves Heni és mindegy volt mit csak sok legyen.:D:D:D:D

Nincs jelen

#12540 2010-06-26 09:11

Kittus
Tag

Sziasztok!

Képzeljétek!!!!!!!! Megkaptam a másik állást!!!!!!!!!!!!! :):):):)
Talira meddig lehet jelentkezni? Sajnos még nem tudom, hogy fogok állni anyagilag :( Igyekszem összehozni, hogy ott tudjak lenni, meg a kórház közbe ne szóljon. Még sajna sok mindentõl függ... De igyekszem!

Megyek matek 2zni, hétfõn vizsgázok, ma meg emberi erõforrásból vizsgázok :( Drukkoljatok!
Kittus

Nincs jelen

#12541 2010-06-26 11:47

aiolosz
Tag

Kittus írta:

Talira meddig lehet jelentkezni? Sajnos még nem tudom, hogy fogok állni anyagilag :( Igyekszem összehozni, hogy ott tudjak lenni, meg a kórház közbe ne szóljon. Még sajna sok mindentõl függ... De igyekszem!

Kittus, csinos, fiatal, "nemdohányzó" utast vállalok :D

Nincs jelen

#12542 2010-06-26 12:11

Peeter
Tag

Én is akartam már írni, hogy 90% kocsival megyek: 3(4) hely kiadó!
Amúgy hétfõn nekem is vizsga, remélem nem lesz esõ...

Nincs jelen

#12543 2010-06-26 12:22

aiolosz
Tag

Peeter írta:

Én is akartam már írni, hogy 90% kocsival megyek: 3(4) hely kiadó!
Amúgy hétfõn nekem is vizsga, remélem nem lesz esõ...

Ja, de csak akartad...én megelõztelek :D és nekem 100%-k, de a "házi fõnökömmel" megyek, ezért a dolog nem teljes értékû ;)

Nincs jelen

#12544 2010-06-26 21:37

Kittus
Tag

Jaj, aiolosz de drága vagy!! Nagyon szépen köszönöm a felajánlást!!! :) Élnék a lehetõséggel. Igyekszem akkor félre rakni pénzt :) De mikor van indulat? Mert elõreláthatóan dolgozni fogok 5ig :/

Szerkesztette: Kittus (2010-06-26 21:38)

Nincs jelen

#12545 2010-06-26 22:12

aiolosz
Tag

Kittus írta:

Jaj, aiolosz de drága vagy!! Nagyon szépen köszönöm a felajánlást!!! :) Élnék a lehetõséggel. Igyekszem akkor félre rakni pénzt :) De mikor van indulat? Mert elõreláthatóan dolgozni fogok 5ig :/

Hm...augusztus 6.-a sajnos péntek, ami azt jelenti, hogy nagy forgalom lesz a sztrádán és a szállást is el kell majd foglalni valamikor este, mert mi nem a turistaházban leszünk. Szerencsére van még idõ ezt végiggondolni... és majd amikor már kezd aktuális válni, akkor telefonon megbeszéljük.
Az én Ildim papíron kettõig dolgozik, de még nem volt rá példa, hogy akkor tegye le a lantot ;)

Nincs jelen

#12546 2010-06-27 21:19

Melcsi_
Tag

Lisa, igen, szerencsére vége a vizsgaidõszaknak, minden vizsgám meglett...:) Még a 3 órás külker lebony. vizsgám is a kõkemény vámkalkulációkkal is :D:D juhuu
Mostanság suli és vizsgák nélkül is pörgõs az életem. Neked akkor még ez a hét? Bird ezt még ki, tedd oda magad!!! Aztán a jól megérdemelt pihi!!!
Kittus, megy a drukk a matek2-höz!

Látom Mindenki jól elvan, megvan. örülök.

Sziasztok!

Nincs jelen

#12547 2010-06-28 09:25

Lisa
Tag

Melcsi! Ennek nagyon örülök, most akkor e már élvezd a sulimentes idõszakot. Ügyes vagy nagyon, hogy meglett minden!!!
Nagyon igyekszem, csak már kicsit kimerültem, de igyekszem.

Mindenkinek üdv. és tessék ám jól lenni.

Ja meg a tali jelentkezések gyûlnek, gyûlnek. Természetesen feltesszük majd a fórumra is.
Aiolosz: megvan a szállásotok? Választottatok már? Gondolom, hogy nem kell segítség, csak tudd, hogy itt vagyok szólj bármikor!

Szerkesztette: Lisa (2010-06-28 09:26)

Nincs jelen

#12548 2010-06-28 10:54

Elizabeth
Tag

Melcsi!!!
Gratulálok :)

Nincs jelen

#12549 2010-06-28 12:52

Melcsi_
Tag

Köszönöm, köszönöm. :)

Elizabeth ha jól tudom msotanság van/volt a szülinapod? Akkor isten éltessen sokáig.

Lisa, kitartááást, küldök sok sok erõt!!! Menni fog!

Nincs jelen

#12550 2010-06-28 16:18

Kittus
Tag

Sziasztok!

Már csak 45 perc és kezdõdik a matek 2... Nagyon félek.... Drukkojatok nagyon ;)
Melcsi: neked nagyon gratulálok!!! Girlpower
Lisa: mindjárt vége van!!! Kitartás!!!! Megy a drukk folyamatosan ;)

Én egyet áttolok jövõre, egyszerûen nem fér bele az életembe... Juj, elfelejtettem a dokit felhívni. Drukkoljatok hogy bíztatót mondjon... Mármint befekvés, dolgok kiderítése ügyében, ugyanis nem áll szándékomban kiköltözni addig a kórházból, míg 100%ra ki nem mondják mi bajom van!!!!! És ezt persze még az Agárdi Fesztiválozáom elõtt :):):)

Legyetek jók/l, vigyázzatok magatokra és drukkoljatok nekem... Már csak 42 perc wááááááááááá

Nincs jelen

IBDoktor

Láb