#4051 2010-07-05 18:28
- barna-by
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Gyógyszerek, kiegészítõk
Frankie: Sajna a szem betegsége a bélbetegség mellett alakul ki, fõleg az immunrendszer gyengesége miatt. Menj gasztróshoz, mond el neki, utána szemészhez ha elküld, ha mindezt nem tette meg, mond neki, hogy rosszabbodott.
Amúgy a folyamatos gép elõtt ülés gyenge immunrendszernél még károsabb mint normál állapotban. Vegyél ki szabit és pihentesd, menj természetbe távolba nézni. Sajna mást nem tudok. Ínhártya vagy szivárványhártya gyulladás lehet.
Nincs jelen
#4052 2010-07-05 19:13
- esztiii
- Tag
Sziasztok.Az ismerõsöm is kolitiszes és ajánlotta a búza csíra kivonatot õ is nagyon beteg volt és semmi gyógyszert nem szed csak ezt a kapszulát...nem tudjátok hogy ez milyen?
Nincs jelen
#4053 2010-07-05 19:18
- Androck73
- Tag
Srácok!
Egy-két kiló nekem sem ártana! :):= 20 kilót fogytam, mondjuk így egy kicsit jobban érzem, rám jönnek a régebbi ruháim. :):=
Nincs jelen
#4054 2010-07-05 19:21
- Breki
- Tag
A kukacok az üvegtesti rendellenesség,nem nagyon tudnak vele mit kezdeni,nekem is rengeteg van.Olvastam,h lézerrel meg tudják "olvasztani" õket,amikor megkérdeztem a dokim,azt mondta igen van ilyen,sokan ilyen beavatkozás után fel is kereték,mert levált a retinájuk a lézer miatt.
Szemre az Ocuvite Preservision szemvitamint ajánlják a legjobban.
Nincs jelen
#4055 2010-07-05 19:40
- angeluc
- Tag
Köszi a válaszokat,akkor majd megprobálom kiíratni, habár a dokim azt mondta, hogy nincs semmi baj a súlyommal. Hát én meg nem így gondolom.
Sziasztok, jó éjszakát !
Nincs jelen
#4056 2010-07-05 20:19
- Ede
- Tag
sziasztok. Barna, most jól megijedtem, mert én meg a hormonális változásaim miatt szó szerint falom a citromot... már a két gyermekemmel való várandósságnál is ez volt és a medrolos szórakozások alkalmával is minden alkalommal elõjön. Legalább napi egy citrom bemegy, de van, hogy 3-4... és egyszerûen hihetetlen módon kívánom...
Azt csodálom, hogy még egyik orvosnak sem jutott eszébe, hogy mi miatt lehet ez a hihetetlen mértékû hiányérzetem. de legalább már nem pentasa-t szedek....
Nincs jelen
#4057 2010-07-05 20:46
- mercy70
- Tag
Ede,azt edd amit kívánsz és bírsz.Az a baj,hogy már több topikban is olvastam mit nem szabad enni és lassan már semmit.A vitamint és vasat legjobb az ételekbõl nyerni,úgy természetes.
Nekem a náthát,torokfájást a citrom mulasztotta el gyógyszerek nélkül 3 nap alatt.
Nincs jelen
#4058 2010-07-05 20:59
- Ede
- Tag
Édes vagy, de amúgy az tényleg piszkálja a csõröm, hogy mi miatt lehet ez, hogy ennyire nagyon kívánom a citromot. Pussz!
Nincs jelen
#4059 2010-07-05 21:01
- mercy70
- Tag
Ede,én annyi mindent kívánok mintah várandós lennék,Te tudod milyen dolgokat.És meg is eszem õket.Szóval szerintem amit kívánsz az egészségedre válik.
Nincs jelen
#4060 2010-07-05 21:03
- Ede
- Tag
nos, meg kell, hogy mondjam, hogy Anyukám mindig azon izél, hogy már megint várandós vagyok??? Szóval, én ezt abszolút a hormonrendszerem szórakoztatásával hozom összefüggésbe a várandóssági tapasztalataim alapján. Korábban én sosem szedtem semmilyen szteroidot, hormontartalmú fogamzásgátlást is már elhagytam vagy 10-14 éve... Cuppp :)
Nincs jelen
#4061 2010-07-05 21:38
- Frankie
- Tag
szemorvos már megvolt, közölte, ez mindenkinek van, csak nem veszik észre...
Jövö héten megyek egy jobbhoz, hátha okosabb.
Lézert olvastam, nem merném.
Mondjuk 4 évig nem szedtem semmilyen gyogyszert, önhatalmuan (majd ez miatt perforált a vastagbél), viszont 4 évig nem is volt gond a látásommal. Amiota pesntasa megy, azota van
Nincs jelen
#4062 2010-07-05 22:06
- foka
- Tag
Posuch és Frozina! Köszönöm! Aranyosak vagytok! :)
Nincs jelen
#4063 2010-07-05 22:16
- aiolosz
- Tag
foka írta:
"...Barna-by: Igen, én szerettem volna azt hinni, hogy ez csak valami fertõzés, de utána való napon kimaradt az imuran, mert átaludtam, a napot, úgy....."
Kedves foka, ezt lehetett volna rövidebben.....gondolj arra, van aki nem novellát olvasni jár ide... persze itt mindenki tudja, hogy az életünk nem egy fáklyásmenet, vagy habos torta....
Nincs jelen
#4064 2010-07-05 23:00
- Androck73
- Tag
Aiolosz:
Hát tényleg nem egy fáklyás menet az életünk...de az élet szép, ha azzá tudjuk tenni! Van ennél rosszabb is...
Nincs jelen
#4065 2010-07-05 23:38
- barna-by
- Tag
Elmegyek akrobatikára és mintha bombát robbantottak volna! :)
foka: Erre megint csak azt tudom mondani, hogy nem az imuran, mivel a kiürülési ideje ugyanolyan hosszú, mint a hatása. Ha mégis az imuran, nem maga a hatás az ami a bajt okozza, hanem valamely kisérõ anyag, amit hozzá adtak. Át kell nézni, beszélni kell az orvossal, hogy egy allergia vizsgálatot csináljon ezekre az anyagokra és váltsatok más immunszupresszánsra!
Hozzáteszem, az általunk ismert fertõzések még az egyszerübb körökbe tartozik, van ami a csontodat zabálja meg belülrõl jó hosszú idõ alatt!
Voltál amúgy külföldön vagy nagyon vidéken? (bocs a vidékiektõl)
eszti: a Te esetedben nem búzacsírakivonat kell hanem Remi vagy Humira!
Ede: El kell, hogy szomorítsalak: ha szedtél pentasát, demár nem szeded, akkor is vesekövet fog okozni a rengeteg citrom! Ha nem okoz panaszt, akkor is kerülendõ, fõleg ilyen -mondhatni- ipari mennyiségben! :) Sajna ez van! Egyél barackot, almát, miegymást!
Akik hízni akarnak: A legegyszerübb a tápszer, de ha nem akartok tápszerezni mert drága, vagy szarul hangzik a melóba hogy tápszereztek, akkor sportoljatok! Megnöveli az étvágyat és nem zsírt növesztesz hanem izmot, ami lényegesen jobban mutat! :)
Nincs jelen
#4066 2010-07-06 11:42
- foka
- Tag
barna-by: Nem voltam külföldön, vidéken sem. Ezen mondjuk most elgondolkodtam, hogy valami kisérõanyaga hozhatta-e elõ. Az biztos, hogy én lennék a legboldogabb, ha kiderülne mi a gond és végre átvehetné a medrol helyét.
Nincs jelen
#4067 2010-07-06 11:55
- aiolosz
- Tag
foka írta:
aiolosz: Én azt hittem, hogy ez a fórum azért van, hogy segítsük egymást, fõleg, ha valaki lelkileg teljesen a padlón van. Tényleg ennyivel lényegesebbek a karakterek? Ha valaki látja, hogy hosszabb (mihez képest) hozzászólás és belekezd és belefárad, remélem van annyi esze, hogy abbahagyja az olvasást :)
Amúgy meg van jogod a törléshez, áthelyezéshez, szóval nem nagyon értelek!
Hinni a templomban kell...és éppen a segítés a lényeg, mert aki ebben a topicban gyógyszereket keres, az a "gyógyszerek"-re kíváncsi és nem arra, hogy valaki mennyire el van keseredve...
Igen, abba hagyja az olvasást és nem találja meg azt, amit keresett :(
Úgy gondolom, hogy senki nem akar velem kicseszni, hogy majd én leszek a "gonosz" aki töröl, egy frászt...remélem mindenki megtanulja, hogy nem csak neki vannak gondjai, hanem másoknak és mérsékeli magát, ami a grafomániát illeti.
Sok topic van, de megkockáztatom, legyen akkor egy olyan, hogy "Padlón vagyok...b@sza +" és ott lehet a klaviatúrát koptatni..
Fáradságot nem kímélve próbáltam elmédet megvilágosítani, remélem sikerrel...József Attila soraival élve: "Érted, nem ellened..."
Nincs jelen
#4068 2010-07-06 12:04
- barna-by
- Tag
foka: Orvoshoz minél elõbb és ha elég rámenõs vagy, kivizsgálják.
Amúgy én az imuranról és nem a medrolról beszéltem!
Nincs jelen
#4069 2010-07-06 12:56
- aiolosz
- Tag
foka írta:
aiolosz: Szerintem, ha te neked ez a feladatot, hogy moderálj, akkor nem azon kell izgulni, hogy gonosz leszel-e. Látod, okos vagy te, rá is jöttél a megoldásra, most a történtek után. Létrehozol egy új topicot és áthelyezed az ilyeneket és akkor nem bántasz meg senkit.
“Bármit akarsz mondani, mielõtt másnak mondanád, elõbb mondd magadnak!” (Seneca) :)
Kedves Foka, azzal foglalkozni, hogy mi az én feladatom, az nem a Te dolgod, mint annak a megítélése sem, hogy én okos vagyok, vagy sem. Miután nekem nincs szófosásom, ezért ilyen topicot sem hozok létre, majd az, akit még ez a betegség is súlyt...és most gonosz leszek, aki itt feleslegesen akadékoskodik, az úgy jár mint a ...
Itt fejeztük be a polémiát...Seneca is pocsékul végezte...
Valószínûleg a kukába köt ki a ez a néhány felesleges valami
Nincs jelen
#4070 2010-07-06 13:08
- Geo73
- Tag
Pasek, köszönöm az infot, vmi ilyesmire tippeltem én is. off augusztust még nem tudom, nagyon szeretnék menni, de ez még soktényezõs egyenletnek látszik. on
Nincs jelen
#4071 2010-07-07 18:23
- labasinko
- Tag
Sziasztok! Én még új vagyok itt, de ki-kicsoda rovatban már bemutatkoztam.
Szia Aiolosz: Új vagyok és máris egy kéréssel kezdenék. :) A magánbeszélgetésedet fokával el tudnád távolítani innen, mert nagyon zavaró, nehéz megtalálni tõle a lényeget. Köszönöm!
Szia foka: Nem találom a hozzászólásodat. Milyen mellékhatást okozott nálad második alkalommal az Imuran? Most már jobban vagy?
Selyem5: Hogy állsz most az Imurannal? Csontfájás javult?
Nincs jelen
#4072 2010-07-07 22:45
- Selyem5
- Tag
Szia Labasinko!
Másodszori nekifutásra sem sikerült magamévá tenni az Imurant.
Csontfájdalom a maximumon volt.Abbahagytam,de erõs fájdalomcsillapítót szedek rá,meg az izületekre is.
Xilox garnulátumot napi 2x.
Jól vagyok,jól tudok már közlekedni,igaz reggel még a redõnyt a kislányom húzza fel.
Stady programban veszek részt,8 hete.Ha a szert kapom az izületek is rendezõdnek majd idõvel.
Te mikor kezdted Imuránt?
Melcsi,hogy vagy az Imurantól?Émelygés meg van még?Próbáltátok felfüggeszteni?
Nincs jelen
#4073 2010-07-08 16:54
- Sztundi
- Tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Gastroanax-szal kapcsolatban? Imuran mellett lehet/érdemes szedni? Köszi :)
Szerkesztette: Sztundi (2010-07-08 16:56)
Nincs jelen
#4074 2010-07-08 20:36
- Androck73
- Tag
Sztundi:
a Gasztronax-ot már kb. 2 hónapja szedem. Amit legelõször észrevettem az idegrendszerem javulása volt, sokkal nyugodtam lettem tõle. Elég sokat érdeklõdtem utána, és azt mondták, hogy kb. 2-3 hónap után várható javulás, addig befészkelõdik és szép csendben dolgozik a cseppkõgomba és a gyógynövénykivonat elegye. Voltál már fenn a honlapon? http://www.max-immun.eu Nézd meg!
Nincs jelen
#4075 2010-07-08 21:09
- Sztundi
- Tag
Köszi Androck73! Már néztem több helyen, de eddig nem mertem venni, mert már több mindent kipróbáltam és eddig semmi sem okozott észrevehetõ javulást, sõt volt amitõl még ment is a hasam. És elég drágák ezek a dolgok, de akkor én is kipróbálom, mert már az is valami lenne, ha kicsit nyugodtabb lennék. Te honnan szerzed be, tudsz valami olcsóbb helyet? Vagy ilyet nem szabad itt megkérdezni? (Akkor bocs :))
Nincs jelen
#4076 2010-07-09 10:39
- Androck73
- Tag
Sztundi: az ügyfélszolgálatukat fel kell hívnod. Személyesen Pesten vagy azt hiszem Miskolcon van bolt, ahol kapható. De a futárszolgálat is kiviszi. Ha kérdésed van még ezzel kapcsolatban mailben megbeszélhetjük.
Nincs jelen
#4077 2010-07-09 14:28
- MSE26
- Tag
Sztundi!
Én kb. 1 hónapja szedem a Gastroanaxot, igaz én Salofalk mellett. Kezdetben napi 1 szemet szedtem, hogy ne fogyjon olyan gyorsan, mert elég drága :) de úgy nem vettem észre semmi javulást, bár 2 hét alatt nem is nagyon lehet javulás semminél. Most már kb 2 hete napi 2 szemet szedek, és most mintha már érne vmit, kicsit alábbhagyott a betegség. Úgyhogy ha drága is, de mégsem gyógyszer, amivel csak mérgezem magam.
Nincs jelen
#4078 2010-07-09 16:35
- Zsuzskaa
- Tag
Ma voltam doki néninél, és ott hallottam egy srác említette hogy õ gyömbér-kurkuma kapszulát szed a bajára :) Valaki próbálta már?
Egy kis off: amúgy tapintásra olyan jó a pocak mint még sosenem...remélem a vérkép is hasonlót fog mutatni :) on
Nincs jelen
#4079 2010-07-11 11:21
- Pez
- Tag
Sziasztok!
Eddig sima Pentasa tabit szedtem napi 2*2-t 500mg, most írta fel a doki elõször a Pentasa granulátumot 2g. Na most õ mondta hogy kavarjam bele egy pohár vízbe vagy narancslébe és úgy húzzam le, a betegtájékoztató meg a nyelvre szórást és legurítást javalja. Ki hogy szedi ezt a fantasztikumot?
Illetve aki Modulen IBD-vel tömi a testét az magyarázza már el légyszíves, hogyan tudja kibírni azt a förtelmes ízét. :)
Elõre is köszi!
Nincs jelen
#4080 2010-07-11 12:35
- Robur
- Admin (Crohn)
- Hely: Bp
- Regisztrálva: 2004-01-05
- Írások: 645
Pez
a Modulen IBD íze szerintem nem rossz, vanilincukorral már egész jó.
Nincs jelen
#4081 2010-07-11 20:07
- Etta
- Tag
Pez,
én nyelvre öntöm és legurítom, ahogy a tájékoztatója írja. :)
Pedig nekem is mondta a doki, h keverjem bele egy pohár folyadékba reggel, de amikor elolvastam a betegtájékoztatót, akkor elbizonytalanodtam, hogy jól emlékszem-e a doki szavaira...
Szerintem mindkét megoldás jó. :)
Nincs jelen
#4082 2010-07-13 20:51
- Androck73
- Tag
Sziasztok,
mi a véleményetek és tapasztalatok az ezüst kolloidról? Szedett e valaki ilyesmit és használt e?!
Nincs jelen
#4083 2010-07-13 21:04
- barna-by
- Tag
Androck: Az ezüst kolloid jó dolog, de ha túl sokat veszel be, kék leszel, mint egy avatár! :D
Amúgy én sportsérüléseknél használom, mert jó az izületnek és a csontoknak, de ha jól emlékszem az anyagcserében is használ valamicskét, de erõl nem tudok pontosabbat. Mindenesetre sérüléseknél tuti a hatása, ihatod is, porogathatsz is vele. Biztos van akinek több infója van róla, vagy vedd a kezedbe a dolgot és keress rá gugliban :D
Nincs jelen
#4084 2010-07-13 22:06
- Selyem5
- Tag
Sziasztok!
MI a teendõ ha pár napja egészben távozik a Xalasin?
eddig rendesen felszívódott most meg nem akar.
köszi elõre is a segítséget!
Nincs jelen
#4085 2010-07-14 09:18
- Lisa
- Tag
Szia Selyem! Szerintem össze lehet törni vagyis zúzni a tablettát. Tudom, hogy nem ez a helyes beviteli módja, de annál minden féleképpen jobb mint hogy az egész tabletta egy az egyben eltávozik.
Nekem a kórházban az orvosok csinálták, így, mert muszáj volt bevenni, de ki is jött. Ami még lehetséges a gyógyszereidet olyanokra állítani amibõl esetleg van granulátum,vagy folyadék, persze ez csak nagyon korlátozott lehetõségben áll fenn.
Törd össze, vedd be, és majd pár nap, vagy hét után kipróbálod hogy nem-e javult vlmi , ha igen akkor visszatérsz az eredeti módszerre.
Nincs jelen
#4086 2010-07-14 09:42
- Selyem5
- Tag
Köszi Lisa a választ.
Valamit meg kell próbálnom,mert így nem jó.Tudom ,bélben oldódó a gyógyszer,de ha ott nem akar oldódni?
muszáj kicselezni.
Nincs jelen
#4087 2010-07-14 10:47
- monka
- Tag
Androck, én a gyerekemnek adtam ezüstkolloidot betegségmegelõzésre. Neki nem használt. Én a fájós mandulámra próbálkoztam vele, nekem sem használt. Ilyen szempontból a C vitaminnak több hatása volt.
Bélre nem próbáltam.
Nincs jelen
#4088 2010-07-14 10:57
- zolie
- Tag
Sziasztok.
1 éve állapítottak meg nálam colitis ulcerosa-t, tegnapi tükrözés után pedig rájöttek, hogy inkább Crohn-os vagyok.
Nekem ettõl a betegségtõl még semmi hátrányom nem származott leszámítva a véres székletet.
Testépítéssel foglalkozom már 6 éve, így nagyon érdekelne, hogy melyek azok a fehérje készítmények amelyek e betegség mellett is maximum felszívódással és a tünetek rosszabbodása nélkül alkalmazhatók. Gondolok itt a tejsavó fehérjékre, kazeinra.... Szóval melyik az amit nekem legcélszerûbb lenne használnom?
102 kg vagyok és fogyni nem szeretnék 1 dkg-mot sem. Tejet egyáltalán nem fogyasztok, minden este 10 tojásfehérjét eszek nyersen és mellette napközben Scitec-es 100% Whey proteint, + 3 hete kreatinozok.
+ a B12 vitamin injekciósan megoldható számomra, a többi vitamin csak tablettásan.
Olvastam a Nestlé Modulen IBD-rõl, de nem tudtam meg róla sokat. Ha jól értelmeztem ez egy kazein alapú fehérje, de sehol nem találtam meg azt, hogy mennyi is van benne ebbõl.
Lehet, hogy voltak már ilyen kérdések és válaszok itt, de idõ hiányában nem tudom végigolvasni.
Gyógyszereim: Pentasa granulátum 2g, budenofalk végbélhab.
A válaszokat elõre is köszönöm.
Nincs jelen
#4089 2010-07-14 12:38
- Frankie
- Tag
Te jó ég. Jól olvasom itt feljebb?
CU-val aztán Crohnnal testépités, meg creatin, fehérje, 10 tojás?
Hát erre azt tudom mondani, ha igy folytatod, akkor ez öngyilkosság.
Én is 4 évig jártam le gyúrni, közben megvolt CU, és egyik pillanatra szétment a vastagbél. Nem állapitották meg, hogy attól, de pl azon a héten csak hasaztam... Szóval hajrá.
Nincs jelen
#4090 2010-07-14 14:07
- barna-by
- Tag
Frankie: a kreatin nem árt, én is szedtem tesiértségi elõtt! :D
A másik, hogy az agyament hasizomgyakorlatoktól naná, hogy szétmegy a CU-s bél! Okosan kell csinálni és felépíteni! Én csak gyógytornászoktól ellesett gyakorlatokat csináltam és sokkal jobban fejlõdtem mint a felülésekkel, ami a gerincedet is roncsolja!
Zolie: Téged viszont el kell szomorítanom, ugyanis crohn mellett az orvosok kifejezetten tiltják a fehérjekészítményeket, legyen az tejsavó, tojás és szója. Ha plussz fehérjékre van szükséged, a Modulen jó választás, de biztos nincs benne annyi fehérje, mint a Scitec termékekbe. Ha plussz fehérje kell, meg kell oldanod a kajából.
Mindenesetre az a biztos, ha az orvosod kérdezed meg, de 95% elhajt és letilt ezekrõl.
Nincs jelen
#4091 2010-07-14 14:45
- zolie
- Tag
Értem, épp most keresek 1 jó dietetikust aki segít majd. Egyenlõre sok információ szakadt rám.
Elolvastam a Modulen-rõl írtakat, de sehol nem találom, hogy mekkora ebbõl 1 adag és az hány gramm fehérjét tartalmaz. Arra rájöttem, hogy ez egy kazein alapú fehérje, ami igen lassú felszívódású csak azt nem értem, hogy akkor a Scitec-es kazein fehérjék miért nem jók?
A tojást sem értem miért nem jó, több helyen olvastam ezt:
"Fontos a fokozott fehérjebevitel, fõként zsírszegény hús, hal, tojás formájában. Kerülni kell a koffein, alkohol és mesterséges édesítõszerek fogyasztását."
Régen tejjel ittam a tojásfehérjét, de mióta tudok a CU-ról (ami inkább Chorn) nem teszek bele semmit.
Napi 250-300 gramm fehérjét kellene bevinnem és félek ez nem fog összejönni:S
Nincs jelen
#4092 2010-07-14 14:56
- monka
- Tag
Barna, kéne csinálni egy tornás DVD-t bélbetegeknek jó kis gyakorlatokkal, hogy ne szakadjon az a fránya bél. :)
Egyébként én is szoktam hasazni, de lehet, hogy most már nem merek, had nõjön a pocakom!
Nincs jelen
#4093 2010-07-14 17:38
- barna-by
- Tag
Azért nem jók a Scitec fehérjék, mert olyan hordanyagokat tartalmaznak (a doki szerint) ami okozhat sokféle problémát!
De ha megtalálod az ideális fehérjepótlót, szólj, nekem is jól jönne! :D Én eddig a kajával be tudtam vinni azt a mennyiséget ami kellett, persze én nem testépítek, csak akrobatikázom, ahhoz meg nem kell 60 centis kar! :)
Nincs jelen
#4094 2010-07-15 10:52
- Frankie
- Tag
Énis szivesen vennék infót, hogyan lehet edzeni a hasat úgy, hogy ne legyen baj belöle. Szétmetélték, és enyhén puffadt a mütét után, és felüléseket megse probálom. Hosszába meg keresztbe is elvágták végig, igy a 3 kocka már megvan:)
Nincs jelen
#4095 2010-07-15 11:06
- monka
- Tag
Frankie, lehet, hogy csak a futás marad, vagy az úszás. Én most ugrókötelezek. Kaptam egy spéci kötelet, súly van a fogantyújában. Lehet lassan is, gyorsan is csinálni. Az ugrókötél papírján az van, hogy fél óra kötelezés 1 óra futásnak felel meg. Mondjuk fél óráig egyfolytában még nem bírom csinálni, talán majd ha hûvösebb lesz egy kicsit.
Nincs jelen
#4096 2010-07-15 11:47
- Bia
- Tag
Sziasztok!
Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani 2 új terméket: Gastro-Life Probiotikum és Gastro-Life Prebiotikum. A hatóanyagtartalmuk nagyon jó. Látogassatok el a honlapra: www.gastrolife.hu
Nincs jelen
#4097 2010-07-15 18:06
- barna-by
- Tag
Frankie: Kérdés, mióta volt a mûtét! Ha megmondod, mondok neked gyakorlatokat, amivel fokozatosan tudsz edzeni és nem roncsolja szét a varratokat!
OFF
Reszkessen mindenki, az egyik tankönyvboltban anatómiakönyv leárazás volt, épp hogy elcsíptem a Bevezetés az anatómiába címût, csupán 890 oldal! :) Aki tud hasonló akciót valahol, szóljon nekem!
ON
Nincs jelen
#4098 2010-07-15 18:12
- Melcsi_
- Tag
Barnabynak és a többi okoskodónak....
Nem voltam paranoiás, és teljesen igazam volt 4 nap szedés után is az imurannal kapcsolatban!!!!!! Doktornõm drága a 25 mg-s helyett az 50 mg-se kattintott és nyomtaott nekem 2x2 dózisban vagyis egy 47 kg-os (mostmár) hölgyeménynek (nekem) az napi 200 mg kurva sok(k)!!!!! Meg is ilyedt mikor mondtam h sokáig 200-on voltam és h h éreztem magam, hányás, láz stb....úgyhogy aki nem birja, vagy túl nagy a dózis azt egybõl és nem néhány hónap után fogja érezni. Remélem ebbõl mindenki tanult és le vonja a konzekvenciát mielõbb osztja az észt. :)
Mostmár végérvényesen 100 mg-n vok. CRP-m kicsit emelkedett, most 22, de az se para :) kontroll szeptemberben :)
Szerkesztette: Melcsi_ (2010-07-15 19:05)
Nincs jelen
#4099 2010-07-15 18:54
- mercy70
- Tag
Melcsi!Azért volt aki jól osztotta Neked az észt csak épp nem hallgattál rá. :) :) :)
Nincs jelen
#4100 2010-07-15 19:04
- Melcsi_
- Tag
Mercy, de hallgattam :):):) és köszi :-* és a barátnõdnek is!!!!
Szerkesztette: Melcsi_ (2010-07-15 19:04)
Nincs jelen