#12601 2010-07-17 18:09
- Peeter
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Mázlisták! Én meg ülhetek holnap is egész nap a dög melegben a kocsiban...
Nincs jelen
#12602 2010-07-17 18:17
- aiolosz
- Tag
Lisa írta:
Aiolosz majd szeretnénk megkeresni Téged a telekommunikáció valamely oldalán, csak elébb össze kell szednünk magunkat :D csöpög rólam a víz :( :)
Hétfõn...mert hétvégeken õrület van...a kommunikáció eszközének a távbeszélõt javasolnám :)
Nincs jelen
#12603 2010-07-17 18:41
- Lisa
- Tag
oké.vettük :) :) :) Aiolosz
Peeter: ha ez megvigasztal a hegyekben LEGALÁBB 5 fokkal hûvösebb van, remélem majd augusztusban élvezni fogod!
Szerkesztette: Lisa (2010-07-17 18:42)
Nincs jelen
#12604 2010-07-17 18:51
- Peeter
- Tag
Akkor meg majd tuti hogy esõ lesz. Ne legyen igazam.
Nincs jelen
#12605 2010-07-17 21:44
- pasek
- Tag
Ha valaki azt olvassa valahol, hogy a Balaton oldott metán koncentrációja megnõtt, vállalom érte a felelõsséget, a jó kis lila káposztás gyros után morajlott akkorát a buborék mögöttem, hogy a sirályok visítva menekültek...
A Kõbányai is VILÁGOS!!!
Nincs jelen
#12606 2010-07-17 21:45
- pasek
- Tag
Ja, aiolosz, kinn ülünk a teraszon és vadul integetünk a túloldalról! :D
Nincs jelen
#12607 2010-07-18 01:38
- judy1981
- Tag
Hali!
Lisa & Pasek: jó nyaralást nektek.
Hát nem tudom, mi a hegyekben is majd megdöglöttünk. Csak a borospincék adtak némi felüdülést :P De sajnos a kinti hõmérséklet miatt nem mertünk iszogatni. Sokat nem akartunk, de ettõl azért kicsit többet. A kiszámíthatatlan idõjárás miatt nem akartunk kifejezetten vízpartra/fürdõvárosba menni, ezért "csak" Egerig mentünk. Strand ott is lett volna, meg szalókon is, de mivel Szakó még sosem volt a Szalajka völgyben, ezért azt nem lehetett kihagyni, a várat, a látnivalókat szintén nem lehet kihagyni, itt-ott úsztunk az árral, így végig csavarogtuk az egészet.
Nincs jelen
#12608 2010-07-18 07:03
- Vicaa
- Tag
Nyaralók, érezzétek jól magatokat!!!!!! :)
Múlt héten csütörtökön én is kicsit önzõ voltam magam felé és kértem egy nap sazbit, kimentem Egerszalókra a fürdõbe, úsztam, dögönyöztettem a hátam, derekam, pihiztem, nagyon jólesett!!!
Azt hiszem ilyet gyakrabban fogok csinálni, persze majd Annát is kivisszük ám!
Nincs jelen
#12609 2010-07-18 09:18
- Elizabeth
- Tag
Sziszi32!
Örülök hogy nem csak én leszek éjjeli bagoly.Akkor sokat dumcsizhatunk. :D
Lisa, Pasek !
Jó nyaralást. :)
Nincs jelen
#12610 2010-07-18 09:58
- Szuszidi
- Tag
Pasek nem csak a balcsinban volt moraj itt is tisztán hallani lehetett ám. :D Jó nyaralást minden pihenõnek! ;)
Legyen szép napotok!
Nincs jelen
#12611 2010-07-18 19:45
- Kittus
- Tag
Mindenkinek jó nyaralást! Érezzétek jól magatokat.
Én is indulok, no nem nyaralni, bár ki hogy fogja fel..
Holnap irány a Bõrgyógyászat... :/
Szerintetek az 1 hét az 5 vagy 7 napot jelent? :D
Drukkoljatok, hogy van wifi a kórházban, akkor jelentkezem ;)
Legyetek jók és jól! :)
Kittus
Nincs jelen
#12612 2010-07-18 19:55
- Peeter
- Tag
Ha normális az orvos hétvégére haza enged. Reméljük, hogy akkor rendezõdnek nálad is dolgok.
Nincs jelen
#12613 2010-07-18 19:57
- Elizabeth
- Tag
Kittus!
jobbulást kivánok.
Nincs jelen
#12614 2010-07-18 20:48
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Lisa és Pasek!
Nagyon , de nagyon jó nyaralást kivánunk!!!!:P:P
Mi aug 1-8-ig megyünk.:P
Kittus!
Jobbulást vigyázz magadra.
Én sem voltam nagyon a helyzet magaslatán a héten nem is melóztam.:(:(:(
Már jobban vagyok.
Tegnap lementünk a velencei-tóra , nagyon meleg a viz a gyerekek nagyon jól érezték magukat.:P:P:P
A Niki ma ment Fonyódra a táborba és pénteken jön haza.Addig teljesen csak pasikkal vagyok együtt.:P:P:P
Nincs jelen
#12615 2010-07-19 11:10
- sziszi32
- Tag
Sziasztok,
nekünk, ez már totál biztos, a bükki tali lesz az egyetlen nyaralásunk, ettõl persze az egész annál becsesebb! :D :D :D
Aki viszont eljutott és eljut a nyár folyamán máshova is nyaralni (nem kórház), annak szuper szórakozást kivánok! :D :D :D :D
Elizabeth, Peeter: Az éjszakai bagolyság már fõsulin szerves része lett az életemnek, fõleg vizsgaidõszakban, akkor volt a kolesz a legcsendesebb! :P Aztán, Dani születése után voltak olyan éjjelek, amikor nem is volt érdemes pizsamába öltözni! :D DE azon éjjelek eredményeképpen találtam rá erre a fórumra, és itt is ragadtam, hála: Roorfelségnek, Lisa-Paseknak, Lucinak és sokan másoknak (porshe, nita, stb., stb.). :D :D :D
Azóta is éjjel tudok a legjobban "alkotni" (vasalás, olvasás, mosogatás). :P
Remélem, tudunk beszélgetni majd a talin! :D :D
Nincs jelen
#12616 2010-07-19 20:47
- Norby1
- Tag
Hali
Már régen írtam ide
Mi a hétvégén Poroszlón voltunk és megmártóztunk a Tisza-tóban ami teljesen felesleges volt mert annyira meleg és még a felszínén lebegtek a döglött (szerintem fõtt) kagylók Ínyenceknek érdemes lenézni :) Legalább viszont kajakoztunk egy jót cikkcakkban Én próbáltam egyenesben tartani a kajakot de az elsõ evezõsöm nagyon gyengén muzsikált. És már csak 2 hét a szabiig és irány 10 napra a tenger :D
Remélem mindenki jól van
Nincs jelen
#12617 2010-07-19 21:20
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
És nem is endgedünk titeket innen sehová!!!A részünk vagytok.:P:P:P:P:P
Nagyon sajnálom , hogy nem tudunk találkozni a talin , de ez most igy jött össze.:(:(
Azért Roort ráduszitom és ha hazajöttünk kikérdezek tõle mindent.:P:P:P:P
Norby!
Nektek is nagyon jó nyaralást.Mi a magyar tengerre megyünk.:P:P:P
Nincs jelen
#12618 2010-07-19 21:40
- Elizabeth
- Tag
Sziszi
alig várom!
Lucifer, Norby1
jó nyaralást. :)
Nincs jelen
#12619 2010-07-21 10:40
- Lucifer
- Tag
Elizabeth!
Köszönjük szépen.
Tegnap már melóztam délutánra mentem.
No , de d.e. sem unatkoztam mert kipakoltam a Niki szobáját és leszedtem a tapétát.Ez meglepi lesz neki ha pénteken hazajön.Persze mondanom sem kell szinrekevert festéket vettünk ami barbi rózsaszin.:P:P:P
Nincs jelen
#12620 2010-07-21 13:57
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Újra itthon, ennyi volt a kórház.
Nem tudták mi bajom, visszaküldtek IBD-vel a gasztróra. Holnap fél 8kor jelenésem van az egyes belen...
Ha azt mondom, hogy NAGYON elegem van, az nem igazán kifejezés, de nem áll szándékomban káromkodni...
Legyetek jók és drukkoljatok!
Nincs jelen
#12621 2010-07-21 15:03
- Geo73
- Tag
Kittus, tudom, hogy ez elég idegõrlõ, de ne add fel!!! Drukkolok, hogy jó kezekbe kerülj, és járjanak a végére!!! ;)
Nincs jelen
#12622 2010-07-21 17:40
- Melcsi_
- Tag
Kittus, hát ez cink....hogy már hónapok óta nem tudnak egy diagnózist felállítani és az alapján kezelni...
Nem akarsz másik kórházat és orvosokat?
Nincs jelen
#12623 2010-07-21 19:59
- Györgyina
- Tag
Kittuskám, hát káromkodj egy nagyot, jogos. Legfeljebb kimodiznak, de legalább megkönyebbülsz. És sok sikert a Bel-en és tudják már mi a bajod és gyógyulj meg mihamarabb. És legyél egészséges és boldog.
Nincs jelen
#12624 2010-07-22 17:17
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Jövõ hét szerdán megyek tükrözésre... Ismét... Most nem altatásban, csak kábításban...
Nem vagyok jól... :( Nagyon elegem van... :(
Bõgtem ma is... Ennek mikor lesz vége???????????????????
Nincs jelen
#12625 2010-07-22 17:55
- Melcsi_
- Tag
Sajnálom Kittus! Ha ez vígasztal (bár úgysem) nekem is volt tavaly olyan idõszakom h 4 hónap alatt 2x is tükröztek, mind2-t csak bódításban...
Javaslom hogy nyomatékosan mond meg nekik, hogy ezúttal úgy tegyék, hogy diagnózis is szülessen....legyen már vége a megpróbáltatásaidnak..
Mit kapsz tisztítónak a tüki elõtt, megint fleet? :(:(
Fel a fejjel kishölgy!
Nincs jelen
#12626 2010-07-22 18:29
- Norby1
- Tag
Elizabeth Luci köszönjük szépen remélem jó lesz
Luci a balcsi melyik részére mentek nyaralni?
Kittus ahogy egy õsi mondás tartja örökké nem eshet Kitartás és ne szomorkodj
Nincs jelen
#12627 2010-07-22 19:13
- Kittus
- Tag
Melcsi: Nem valami tasakot adtak a belen. Natr. chloratum, Kal. chloratum és Natr. hydrogencarb. van összekutyulva. 3 l vízben kell feloldanom, és meginnom 1,5 óra alatt. És 9kor lesz a tüki, és elõtte 4-5 órával kell kezdeni a tisztítást... Kicsit korán fogok kelni.
Azt mondta a doki, hogy ne reménykedjek abban, hogy ez nem Crohn... A kiütéseimre semmit sem tudott mondani...
Remélem valami végre történik...
Norby: reméljük hamar jön végre a vége.. :) A szomorkodás meg (ismertek) holnap, holnaputánra elmúlik...
Nincs jelen
#12628 2010-07-22 20:02
- roor
- Tag
Halika!
Kittus:tényleg fel a fejjel!
Amit kaptál,valószínûleg a keserûsó becenevet birtokolja.
Volt részem benne,fújjjjjjj,viszont csilivilicsacsiragyitiszta leszel tõle.
Vagy korán kelsz,vagy azt teszed amit én:elõtte este ittam meg.Kábé 2-3 óra intenzív klotyónülést jelent,olvasnivaló,minitévé legyen a kezed ügyében,és másnak eszébe se jusson a budit használni,ugyanis nem tudsz róla leszállni.:D
Én azért döntöttem az elõzõ este mellett,mert nem állt szándékomban a vizsgálatra menet ad1:görcsök közepette utazni,ad2:esetleg egy véletlen malõr miatt nadrágot cserélni.:D
Ja a bódítást meg határozottan kérd,ha adnak akkor dupla dózist.:D
pá
Nincs jelen
#12629 2010-07-22 20:27
- Peeter
- Tag
Kittus reméljük, hogy talin már majd arról beszélgethetünk, hogy kiderült mibajod...Addig is kitartást!
Nincs jelen
#12630 2010-07-23 11:37
- Kittus
- Tag
Roor: jobb azért mint a Fleet???
Nincs jelen
#12631 2010-07-23 12:45
- Melcsi_
- Tag
Kittus, roor-nak igaza van, én is elõbb elkezdeném pont azok végett amiket leírt.
Ja és nem akarlak megijeszteni, de a keserûsó (nekem) sokkal borzalmasabb volt mint a fleet :(
Miért nincs X-prep???? :( :( :(
Amúgy lehetnének humánusabb módszerek....én pl nagyon szeretem a tejet, de abszolute nem tolerálom semmilyen formában sem...de azért néha néha otthon eszek tejet pl nesquik gabonapehellyel, 1 tálkával bekanalazok, nah vagy már estére de reggelre 1000%-osan garantált olyan hasmars hogy szerintem még keserûsónál is hatékonyabb...
:)
Szerkesztette: Melcsi_ (2010-07-23 12:57)
Nincs jelen
#12632 2010-07-23 13:09
- pasek
- Tag
Kittus!
Nekem azt mondták, hogy az ilyen gyógyszeres hashajtás akkor hatékonyabb, ha rengeteg folyadékot iszok közben.
Mellette én még perverz is vagyok, mert saját magam kértem rögtön vizsgálat elõtt a beöntést.
Hozzá tartozik, hogy csinos volt a nõvérke és csak így kerülhettem vele "intim" kapcsolatba :P
Nincs jelen
#12633 2010-07-23 17:57
- roor
- Tag
Halika!
Kittus:nem tudom,fleet-tel nem randiztam.:D
Ízre trutyi,keserû,de nekem a gyógyszerész azt mondta hogy citromlével,teával izesítsem (cukor nélkül),de úgy is trutyi volt.:D
De még az íze hagyján,pláne ha valaki szereti a tonicot,szóval az a kisebbik gáz,inkább a kimerítõ az az volt,hogy másfél óra alatt 3 litert!
Na az húzós,pláne hogy miután beindul az uccsó litert a rötyin iszod meg,mert leszállni már nem bírsz.
Összeségében azért nem kell kétségbe esni,nem kellemes,de kibírható,pláne ha ellátnak tanáccsal.:D
Kipucol az fix,hátha ez lesz az amikor fényt látnak az alagút végén és feláll a diagnózis.:D
Pussz
pá
Nincs jelen
#12634 2010-07-23 20:56
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Ma megérkezett kicsi lányom a táborból.Nagyon jól érezte magát , jó szine van.Sajnos nem sokat volt velünk csak mig hazahoztuk a vonattól mert anyuéknál alszik vasárnapig mert ott van a tesóm kislánya és igy együtt van a két csajszi.:P:PDe van egy meglepjnk neki mert kifestettük a szobáját barbi rózsaszinre.:PJobb is , hogy nem jött haza mert még nincsen teljesen készen és visszapakolva sincsen semmi.Nagyon fog örülni neki.Bár nemtudom mikor rakom majd rendbe mert szombat vasárnap dolgozom.:(:(No mindegy megoldom valahogy.:P:P
Én már csak 5 napot dolgozom összesen aztán irány a balaton.:P
Nagyon várom már .
A lakás olyan mint ahol bomba robbant mert kiszedtük a beépitett szekrényt mert majd veszünk másikat (igy mindenhol zsákok vannak) és amig mi nyaralunk addig megcsinálják a kövezész a lakásban.
Mi benne a rossz? Szépek leszünk az igaz , de a nyaralásból visszajöve mikor fogok kitakaritani és elpakolni??Hiszen kezdem megint majd a melót.:(
Norby!
balatonmária-alsóra megyünk.
Kittus!
Kitartás!!Csak kideritik már végre , hogy mi is a bajod!
Káromkodjál nyugodtan ird le az elsõ meg az utolsó betûjét a többit meg pontozd ki.:P:P:P
Nincs jelen
#12635 2010-07-24 10:09
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!
Kittus! Kitartás! Hidd el, lesz ez még jobb is! :) Lassan (nagyon-nagyon) lassan elmúlik ez az õrült hõség, és kicsit jobban is leszel, meglátod! :)
Felség, háromszor is nekifutottam a"csilivili" kezdetû Roor-i szóalkotás eredményeképpen született szónak, mire végig tudtam magam verekedni rajta! :P :P Már alig várom, hogy a valóságban is kezem közé kaphassalak, és jól megszorongassalak! :P :P :P Ha akkora méretû vagy, mint Lisa, akkor fordulj hozzá segitségért, az esetleges sérülések elkerülése (megelõzõ oltás nem létezik ellenem!) végett! :D :D :D
Luci: nem irigylem azt a takaritást, ami elõtt álltok! :P :P :P
Lisa-Pasek: nagyon várom már, hogy találkozzunk! :)
Nálunk helyzet: az volt a terv, hogy tegnap megyünk altatásos kivizsgálásra a gyerekkel. De közben kiderült, hogy egy klebsiella nevû baktérium trónol a gyerekemben, és azt kell kinyírni elõbb. Utánaolvastam a neten, van, akinél ez évekig is eltart. Ha viszont nem kezelik, rámehet a veséje.
Szóval, most megint egy hónap antibiotikum, és szeptember elején vizsgálat. :(
Egyébként nem bánom, hogy kicsit odébb lett tolva a vizsgálat, mert akkor a gyerek már majdnem 3 éves lesz, kicsit érettebb, stb. :)
Hát, ennyi a hir rólunk. Ja, és a gatyarohasztó hõség. :P
Nincs jelen
#12636 2010-07-24 10:50
- Norby1
- Tag
Keserûsó az nagyon durva anyag Én egyszerre hánytam és fostam tõle Nekem mindig a sûrített verziót adták ami azt jelenti hogy 1 bögrébe 1-2 kanál a cucc és a többi víz Talán így annyi elõnye volt hogy egy hajtásra meg lehetett inni Szerencsére viszont felmentést kaptam belõle mert infúzióra kellett kötni utána :)
Nincs jelen
#12637 2010-07-24 19:23
- Geo73
- Tag
Kittus, amit kaptál az a colonoscopiás sóoldat, de tényleg szinte ugyanaz, mint a keserûsó. Paseknak igaza van, sok folyadékkal vmivel kíméletesebb a dolog. Nekem már X-prepen kívül mindenhez volt szerencsém: keserûsó, ez a sóoldat, fleet, "G" oldat, egyik "fincsibb", mint a másik ;)
Szerdán drukkolok majd.
Sziszi, az talán nem baj, hogy Dani most nem volt kitéve ennek a vizsgálatnak, de azért ez nem a legjobb ár érte.
Legyen túl ezen a bacin minél elõbb!!!
Luci, ne hajtsd túl magad, a balatoni szabadsághoz pedig a legjobbakat!!!
Nincs jelen
#12638 2010-07-25 00:59
- judy1981
- Tag
Kittus: szerintem is a keserûsóval kerülsz közelebbi kapcsolatba. Nekem mindig elõzõ délután kellett elkezdeni a mûveletet. Ha jól emlékszem, 1 L sós lötty és plusz 2 L tea volt a menü. De én szorgalmas voltam, és megfejeltem még 1 L teával. Az egy bögrés adagtól én csak rókázni tudtam.
Melcsi: nekem nem jött be anno az X-Prep (max. az íze), többet ért volna, ha ledöntök 2 L kólát, vagy tejet. :)
Nincs jelen
#12639 2010-07-25 09:46
- Györgyina
- Tag
Kittuska, én nem tudom mi a jó és finom a hashajtásra, de legyen a lehetõ legkellemesebb és eredményesebb az "akció".
Drága Danikincs, gyógyulj meg mindnyájunk örömére Drága.
Luci, ne vidd már megint túlzásba a dolgokat, csak lassan, megfontoltan, kész leszel Te úgy is, ügyes vagy. És nagyon jó nyaralást.
Judy, vége a kalandos nyaralásnak? Remélem azért jó volt.
Lisa, Pasek, szép és boldog napokat kivánok a Balatonnál.
Melcsike, nem tudom követni, hogy éppen aktuálisan mit vállalsz be tanulásban, munkában, de légy sikeres és pihenj, itt a nyár!!!!! észrevetted?
Mártuskának puszi a gyógyuló szemcsekéjére.
Kereszt, nyaralj jól a Famalyvel.
Vicaa, köszönöm a sok segitséget, de nem tudunk menni, majd legközelebb, máshol. Annahercegnõnek pusz.
Szuszikának egy jó állást kivánok, sok lóvéval.
Capitány, fújja el a balatoni szél a bánatodat.
Roor, jó egészséget és vidám nyári napokat Manónak és Zsuzsanyunak is.
Elizabeth, köszönöm a szép üziket és viszont kivánom Neked.
Ágica, hiányzol nagyon, Bazsikának is vidám nyarat.
Szimikém, Árpapa, legyetek boldogok és vidámak a nyáron. Kisleánykának pedig jó egészséget.
Geo és Péter, Benneteket nem ismerlek közelebbrõl, de minden jót kívánok Nektek is.
Zotyi fiam is hasonló jókat kiván Minden kedves Betegtársunak. Már ici-picit jobban van, de megy majd a Kútvölgyibe és ott aztán úgy, de úgy helyrebillentik az egészségét, hogy "fanyüvõ" lesz. Addig is üdvözöl Mindenkit.
Mi itt Pesten töltjük a nyarat, strand meg kirándulás meg koncert. Én a Vajdahunyadvárba megyek koncertre, aminek nagyon, de nagyon örülök. Egészségileg hol igy, hol úgy vagyok, mint itt általában mindenki, de nagyobb baj nincs. A kicsit meg megpróbálom elviselni.
Sajnálom, hogy Bükkszentkeresztre nem tudunk menni, de nekem az nagyon nagy út, nem vagyok képes rá. Igazán sajnálom, mert egy jó buli jól jönne és a találkozás is Veletek. Hátha jövõre megtáltosodom, mindig ebben bizom.
Legyen jó bulitok és Lisa, Pasek, ne dolgozzátok szét magatokat.
Na, röviden ennyi. És az én kedves Nitámnak és Családjának is minden jót kívánok.
Nincs jelen
#12640 2010-07-25 17:01
- Norby1
- Tag
Angyalka elküldtem neked a kért albumokat és ne haragudj hogy csak most tettem ezt meg
Nincs jelen
#12641 2010-07-25 17:06
- sziszi32
- Tag
Geo: köszi! Igyekszünk mi nagyon! Most vettünk neki lúgositó teát (szigorúan josibarát fényképpel, mert ugye a nép aztat vásárolja, amin a josibarát van :P :P :P), mert állitólag a kis szemetek nem szeretik a lúgos közeget. Vagy a savasat? Már nem tudom... :)
Elég makacs baktérium ez, és ha nem lettek volna a mûtétek és az azokat megelõzõ vizsgálatok, talán nem is tudnánk, hogy létezik ilyen. Aztán meg öt év múlva szépen beálltunk volna a vesére várók sorába. :( Hát, ez van.
Nehogy azt gondold, hogy emiatt megy az önsajnálat ezerrel! :P :P :P Azt a meccset már rég lejátszottuk. Most bizunk a gyógyulásban, és aztán meg... bizunk tovább. Közben meg bulizunk a Bükkben (ha jól láttam, te is jössz, ugye?) :D :D :D
Györgyina, neked is szép nyarat! :D
Remélem, mindenütt lehûlt egy kicsit az idõ! :D :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2010-07-25 17:06)
Nincs jelen
#12642 2010-07-25 17:49
- Geo73
- Tag
Györgyina, nagyon köszönöm, és Neked is sok erõt, energiát, és tünetmentes napokat kívánok.
Sziszi, õszintén csodálom a kitartásod, akkor is, ha ez teljesen természetes, ha az ember gyerekérõl van szó. Arról pedig nekem is van némi tapasztalatom, hogyan veszhet el az ember egészségügy útvesztõjében. Nem ismerlek személyesen még, de egyáltalán nem gondolom, hogy hagynád, hogy elsodorjon az önsajnálat.
Igen, úgy tervezem, hogy megyek én is Bükkszentkeresztre, remélem nem jön addig közbe semmi.
Nincs jelen
#12643 2010-07-25 21:15
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Zsenikém, nagyon szépen köszönöm megérkezett éppen és egészségesen, ja és jobb késõbb mint soha.
Mi tegnap éjfélkor érkeztünk haza, ma pihiztünk egy kicsit itthon. A nyaralás nagyon jó volt, sokat ettünk, no meg keveset ittunk :D
Egészségileg teljesen oké minden, annyi, hogy alergiás vagyok a szúnyogcsípésre, és rögtön az elsõ este megcsípte az orromat egy szúnyog, másnapra az egész szemem bedagadt, le sem lehetet volna tagadni, hogy pasektól kaptam egy maflást :D :D :D
"a víz jó , a kaja sz@r, a pénzünk elfogyott". no ez nem ránk vonatkozik, csak tegnap amíg Siófokon vártunk egy közvetlen vonatra, három lány elment mellettünk és eme gyors helyzetértékelést hallottuk tõlük.
Nálunk a víz tök jó volt, a kaja jó volt, sajnos a pénzünk nekünk is elfogyott, de kitartott végig :D :D :D
MIndegy nem mesélek olyan sokat, mert ez inkább számomra érdekes.
A lényeg, hogy jól éreztük magunkat.
Györgyina: köszönjük szépen, és ígérem vissza fogjuk magunkat "munka" terén, bár ezt úgy sem tudom és fõleg nem akarom megvalósítani.
A tali topicba vagy ma este, vagy holnap írunk pár sort.
Mindenkinek szép estét, a nehézségekkel küzdõknek pedig KITARTÁST!!!!!!
Szerkesztette: Lisa (2010-07-25 21:19)
Nincs jelen
#12644 2010-07-26 11:56
- Melcsi_
- Tag
Skacok, baromira kiütöttem magam!!!!
Írtam nektek pár napja vagyis Kittinek a tejrõl és jól megkívántam, ettem csütörtökön este 2 tál nesquick gabonapelyhet tejjel...persze miért laktóz menteset ettem volna....a lényeg az h azóta olyan fájdalmaim vannak mint még soha...a kaja max idõtartama amennyit bennem tölt 10-15 perc..nagyon fáj a hasam alapjáraton is, már megint sok a vér...aszem kicsináltam magam a tejtõl...ma megyek háziorvoshoz...nem tudom h beküld-e vagy sem, de most semmi nem használ:( félek, 2 hete crp is 22 volt pedig jól voltam akkor nagyon...most parázok:( Mi ez, mi lesz most, el fog múlni?
Soha nem eszek/iszok többet tejet!!!!
Györgyina drága...munka az van dögivel, amit most pocim nem bír, de 11tõl este 11ig vok...és utálok könyvelni :(
Veled mizujs, hogy vagy??
Sziszi, végre Daninál találtak vmit, kezdõdhet vmi kezelés...remélem hamar helyrejön.
Kittus mizujs?
Lisac&Dexter, Luci, örülök, hogy jó volt a nyaralás.
Kapitány :( hogy vagy, megkerült a lányod?
mennem kell..3 napja negyedóránként spuri....45 kg-ra fogyam, látom a bordáim..:(
Nincs jelen
#12645 2010-07-26 16:29
- Melcsi_
- Tag
kaptam du szteroidot iv-san :(
Nincs jelen
#12646 2010-07-26 17:05
- Kittus
- Tag
Melcsi: Jobbulást!!!
Nincs jelen
#12647 2010-07-26 17:35
- Elizabeth
- Tag
Melcsi_!!!
Jobbulást kivánok.
Györgyina!
Köszönöm szépen.
Nincs jelen
#12648 2010-07-26 18:15
- Geo73
- Tag
Melcsi, kitartás, tudom szar, hogy szteroidot kell most kapnod, de legalább használ, már ami a vérzést illeti. A tejet pedig messzirõl kerüld! :( Jobbulást!!!
Kittus, veled mi a helyzet?
Nincs jelen
#12649 2010-07-26 19:06
- Melcsi_
- Tag
Köszönöm Mindenkinek! Utálom beismerni de ez a xar most rohadt jól jött, már beadás után félórával abbamaradt a görcs, és most már nem szaladgálok!!!! Kár h nálam csak ez az egy dolog hat igazán. :S
Geo, te hogy vagy? Teljesen felépültél mûtét óta? Gondolom megérte...nincs fájdalom stb, legalábbis remélem és azóta már rendesen is tudsz enni.
Kittus, Neked med drukkolok h minden simán menjen...:S
Aiolosz ugye tudod h aggódok???? Légyszi írj hogy mi történt, megkerült-e, jól vagytok stb. :(
Nincs jelen
#12650 2010-07-26 19:52
- roor
- Tag
Halika!
Melcsi: Aiolosz jól van,de nagyon rajtafekszik az ügyön,biztos ír ha tud szusszani egyet.
pá
Nincs jelen