#12701 2010-08-01 21:50

pasek
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

PÁlinkÁt!

Nincs jelen

#12702 2010-08-01 21:57

Norby1
Tag

Holnap mi is indulunk nyaralni így most ragadom meg az alkalmat hogy nagyon jó szórakozást kívánjak a bükki talisoknak Ez már a második amit kihagyok :(

Nincs jelen

#12703 2010-08-01 23:33

aiolosz
Tag

pasek írta:

PÁlinkÁt!

Pasek, aki a pálinkát a szõnyegre kiönti, az mindenféle egyéb, nemkívánatos , elvetemült dolgokra is képes  ;)

Nincs jelen

#12704 2010-08-02 11:32

Györgyina
Tag

Drága nem alkoholista Pasek! A balesetet egy kis szalmiákos rongy szönyegre tételével semmissé lehet tenni. Elveszi a szagot és a pecsétet is.

Nincs jelen

#12705 2010-08-02 12:59

Nita
Tag

Kicsit eltûntem nyaralni voltunk, de mostantól olvasok írok figyelek :)
Szóval Pasek a szilva illatosító mellé vigyünk egy kis barackot? :P
Hu tök jó pénteken tali már nagyon várom látom egész sokan lettünk megint!
Norby Nelly jó nyaralást és sajnálom hogy már megint nem lesztek ott!!!!!

Nincs jelen

#12706 2010-08-02 13:44

pasek
Tag

Nelly, Norby kellemes nyaralást! :)

Ne vegyétek komolyan a tegnap esti hozzászólásomat, csak kifakadtam kicsit magamra, hogy lehetek ilyen balek..
Nita,
nem kell ám "tartani tõlem" nem vagyok én annyira zugivó, és mást sem szoktam () erre csábítani :P

Nincs jelen

#12707 2010-08-02 17:52

roor
Tag

Halika!

Pasek,Lisa:khm.....nekem jó a pálinkagõzös szoba is.:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#12708 2010-08-02 19:23

Elizabeth
Tag

Norbi1!
Jó nyaralást.
Nita
Üdv itthon. :)

Nincs jelen

#12709 2010-08-03 22:25

Györgyina
Tag

Már megint nem tudom hova irjam, hát ide irom. Bocsika Capitány, ha megint eltévedtem.
Szóval nagyon jó hír van a korombéli asszonyoknak, lányoknak. Nagyon úgy áll a dolog, hogy, akinek meg van a 40 éves munkaviszonya, korára tekintet nélkül RENDES ÖREGSÉGI NYUGDIJBA MEHET. Errõl pontos döntés és a feltételek törvényben való ismertetése az elsõ szeptemberi Országgyülésen lesz. Akit érint, nagyon figyuzzon, mert ez lényegi változás az elõrehozott öregségi, illetve a rokinyugdihoz képest.
Csak annyit elõljáróban, hogy aki ezt a formát tudja igénybe venni, ezzel már is jogosult lesz az örzvegyi nyugdijra. A többi részletet még nem tudom, de ezerrel figyelek és figyeljetek Ti is.

Nincs jelen

#12710 2010-08-03 22:41

én
Tag

Ahogy ezt megszavazzák, olyan villámgyorsan el is fogják törölni. Engem kb. 7-8 év múlva érint(ene)! De aki most 40 évnél van, az használja ki!

Nincs jelen

#12711 2010-08-05 14:54

sziszi32
Tag

El sem hiszem, hogy a tali a már HOLNAP van!!!! Juhuuuuuu!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nincs jelen

#12712 2010-08-05 19:19

roor
Tag

Halika!

Igeeennnnnnn!!!!!!!!! :D:D:D:D
Sziszi drága nemsokára ölelkezünk.:D
Azért a többiek is kapnak egy pofinyalást minimum.:D

Nincs jelen

#12713 2010-08-05 21:13

Nita
Tag

Éljen a tali holnap, mi még javában festünk most jön a második réteg....:/
Nem leszek fitt reggel azt hiszem, de már nagyon várom :)

Nincs jelen

#12714 2010-08-08 18:15

sziszi32
Tag

Úgy látszik, én leszek itt az elsõ, aki a taliról ir. :) Gondolom, az ottmaradók még most keresik józanságuk utolsó morzsáit! :P :P :P
Én nagyon jól éreztem magam, és bár tegnap este kellett hazajönnünk, mégis, úgy érzem, hogy megérte elmenni. :D
Lisa, Pasek, nagyon köszönjük, amit ezért a taliért tettetek! Biztosan nem könnyû megszervezni egy ilyen alkalmat, és végig vállalni a felelõsséget! :)
Roorfelség, még most is emlékszem az öleléseidre. Nagyon örülök, hogy végre személyesen is megismerhettelek! :)
Aiolosz és Ildi: nagyon jó volt titeket is látni, a Captain-t elhallgatnám reggelig is, annyira jó sztorijaid vannak! :)
Nita és családja: te voltál az egyik legpozitivabb csalódásom! A fórum alapján kissé visszahúzódónak tartottalak, és nagyon kellemesen csalódtam abban, hogy valójában milyen "tökös" csaj vagy, családostul! :D
Judy: te drága, vélemény mint Nitáéknál, nagyon jó volt veled beszélgetni, tetszik a fanyar humorod, meg az õszinteséged! :D
Elizabeth(ék): köszönöm a szép beszélgetéseket! :)
Marcsi: üdv a csapatban, és remélem, megtalálod itt a helyed! :)
Geo: Nagyon aranyos vagy, köszönöm a kedves társaságot! :)
Peeter: még mindig azon a véleményen vagyok, hogy aranyba kellene foglalni szived s kezed! Köszönöm a bébicsõszködést! :D :D
Barny: remélem, te is jól érezted magad a talin!
Zolcsi: nagyon szerettem a sztorijaidat! Remélem, még találkozunk! :D
Vica: remélem, sikerült egy kicsit kikapcsolódnod és szórakoznod! :)
Továbbá (remélem, senkit nem hagytam ki): köszönet a szép tájért, a jó levegõért, a szép turistaházért, a mosogatók önfeláldozásáért, a jó kajákért, és a szuper hangulatért. :D :D
Biztosan volt, akit sokkolt a családom és személyem energikussága, azoktól bocsit kérek utólag is. :P :P
Mindenkinek szép hetet! :D
ui: Lisa-Pasek, remélem, a házat egy darabban adta át a talis nép! :P

Nincs jelen

#12715 2010-08-08 18:40

Kittus
Tag

Sziasztok!
Talisok, kérjük a további beszámolókat :)
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni, de ahogy olvasom Sziszit azt hiszem nagyon jó volt most is a tali ;)

Nincs jelen

#12716 2010-08-08 18:47

roor
Tag

Halika!

Ááááá,errõl a taliról nem lehet mit mondani,ezen egyszerûen ott kellett lenni.:D
Fúúúúú de tök jó volt!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Sziszikém:jó volt nekem is simulni végre.:D És én nem csalódtam,maximum pozitívan,tünemények vagytok.:D

Nincs jelen

#12717 2010-08-08 18:58

Geo73
Tag

Sziszi, én is nagyon örülök, hogy megismertelek Titeket, fantasztikus kis család vagytok - szembe mégsem dicsérhettelek, de így a hátad mögött nyugodtan :) ;) -, Danika is nagyon klassz kis kölyök!!! (Peeterrel azért bizniszeljetek szerintem a jövõre nézvést :) :) :P
Vicaa, örülök, hogy találkoztunk, Anna nagyon szép lányka, irigyellek benneteket érte. Vigyázz magadra, ne hajtsd túl magad!!!
Zolcsi, ugyan a Pongói "aranyköpést" sehol nem találom a neten (egyelõre), de felejthetetlen volt a tegnap este, ezt komolyan mondom :P
Judy, örülök, hogy megint találkoztunk, remélem legközelebb - bár jó beszélgetés volt -, nem csak jogi lesz a téma.
Roor, most sem beszéltünk sokat, de ami késik, nem múlik.
Barna Veled sem, de majd legközelebb.
Ottó, vigyázz magadra nagyon!
Peeter, remélem vhogy ki tudod tölteni az ûrt,  - nem lesz könnyû -, amit Dani, és Odett hiánya okoz. :P
Aiolosz köszönöm még egyszer a hazafuvart! Cserébe küldök majd talis képeket. Jó volt veletek is találkozni, beszélgetni.
Elisabeth, köszönjük nektek a halászlét!
Nita, csak óvatosan, és fokozatosan a munkával, nehogy megártson ;) És vigyázva mit eszel, tudod mire gondolok :p
Marcsi, most kaptál egy mintát/ízelítõt milyen a csapat, nagy dolog, hogy a fórumhoz úgy csatlakoztál, hogy rögtön eljöttél talira.
Lisa, Pasek kösz szépen ezt a három napot, szerintem jól sikerült!

Nincs jelen

#12718 2010-08-08 19:35

Peeter
Tag

Legközelebb szervezzük már hosszabbra a talit, mert a három nap kevés, hogy mindenkivel elegendõ idõt töltsünk. :) Igaz, hogy engem lefoglalt a betyárka(pontosítva kettõ), de egyáltalán nem bántam. :D Közben észrevétlenül kicsit megkapott a nap.
Külön köszönet Paseknek és Lisának a szervezésért; Barnának, hogy nem unatkoztam a hosszú úton; Ottónak amiért olyan ügyesen kikapta a kullancsot; Nita anyunak a husiért; a kocsimnak amiért jól viselkedett és mindenki másnak akit most nem soroltam fel, mert lusta dög vagyok. :P
U.i.: Sziszi a kedvedért lecseréltem a képet (igaz ez van már 4 éves is).

Szerkesztette: Peeter (2010-08-08 19:36)

Nincs jelen

#12719 2010-08-08 21:11

Nita
Tag

Minden talisnak puszi örülök hogy veletek lehettem idén is! Most sem bántam meg!
Pasek-Lisa! Még egyszer köszi mindent a Laci nem gyújtott tüzet, de szalonnát vacsizott az elõbb kolbásszal remélem pálinkát azért nem iszik hozzá :P Jó lenne ha egyszer erre jártok mi is vendégül láthatnánk titeket végre! Addig is mit jó pihenést nektek!
Sziszi! Örülök hogy kellemesen csalódtál bennem én gondoltam hogy ilyen vicces vagy élõben is mint itt szoktál lenni. A családod nekem nem okozott sokkot a fiad nem is olyan bitang betyár! Nagyon stramm fiú  szerintem! Köszönjük a sok zöldséget meg sütit a tõled kapott követ pedig kitettem a polcra....a házban pedig eldugtunk egyet közösen így jövõre kincskereséssel kezdjük a napot! :)
Peeter! Máskor ha több napra megyünk neked külön csomagolok kicsim :)
Geo a szarvas vastagja a varratoknak nem okozott remélem gondot!c :)
Zolcsi! Jó hogy jöttél, de jövõre a Marcsiékkal együtt még jobb lesz! :)
Barny! Jó volt téged is megismerni remélem ezentúl gyakrabban jössz majd talira!
Judy elfelejtettem megkérdezni mennyivel tartozunk a jogi tanácsokért, de tudod mit küldj egy számlát a freemailomra nyugodtan! :P
Mindenkinek akit most kihagytam- a lustaságom és a füst szagú hajam miatt- örülök hogy találkoztunk!

Kittus, Melcsi, Szuszi, Robur és még mások akik nem tudtak jönni remélem jövõre csatlakoztok majd!!!!

Nincs jelen

#12720 2010-08-09 09:29

sziszi32
Tag

Nem fér meg bennem a Négy muskétás története :P:
Úgy esett, hogy a Pasek, Barny, nem tudom ki (Geo?), plusz férjem bementek a faluba autóval, vásárolni. Ahogy befordultak Lisáék utcájába, hát valami õrült füstre lettek figyelmesek, azaz, hajtottak bele. Mint kiderült, az egyik deszka-kapu lángolt komótosan. A család, akihez a kapu tartozott, azaz, elviekben a tulajdonosok, pedig sztoikus nyugalommal figyelték az eseményeket. Ugyanis benzines kannával akarták begyújtani az udvari grillezéshez a tüzet, abból pedig kicsapott a láng, és a kerítés bánta a dolgot.
A család pedig már lemondott a kapuról, vagy úgy gondolták, hogyha a kapu élni akar, akkor menti magát? Ez már örökre titok marad. :P
Ámde ne feledkezzünk meg a mi hõseinkrõl, akik bizony kiugrottak az autóból (elõbb azonban leparkoltatták az út szélére, kézifék fel, és csak ezután történt a kiugrás), és nem teketóriáztak, irgalmatlan tûzoltásba kezdtek, megjegyzem, sikerrel. :D :D :D A kapu-tulajdonosok javára legyen irva, hogy idõközben õk is úgy döntöttek, hogy mégiscsak kapjon a kapu egy esélyt, és aztán kinek mi jutott (vödör, kutya vizestálja), bekapcsolódott az oltásba. :D
A nap hõsei pedig szerényen távoztak, és folytatták útjukat tovább, lassan távolodik a kamera, naplemente, happyend, snitt. :D
Arról nincs infóm, hogy az emlitett család egyáltalán köszönetet mondott-e érte. :) Ezért itt köszönöm meg a négy muskétásnak a bátorságát, s nem utolsó sorban, hogy jókor, jó helyen voltak, és azonnal reagáltak a vészhelyzetre! :)

Nincs jelen

#12721 2010-08-09 09:38

sziszi32
Tag

Peeter! Tudod, hogy sokkal kellemesebb igy az avatarodra nézni? Végre nem egy autóval beszélgetek (nem vagyunk a nájtrájderben, ugye?) :) Köszi szépen!

Szerkesztette: sziszi32 (2010-08-09 09:38)

Nincs jelen

#12722 2010-08-09 10:01

Geo73
Tag

Egy jó tanács a talisoknak: ha még nem tettétek volna meg, nézzétek át magatokat kullancs ügyileg. Én is találtam egyet magamon (remélem nincs több), amit sikerült csipesszel eltávolítani.

Nincs jelen

#12723 2010-08-09 11:37

Lucifer
Tag

Halihó!

Képeket kérünk a  taliról!!!!!!
Azért van jó is abban , hogy én nem voltam mert igy maradt nektek süti!:P:P:P:P

Mi is hazajöttünk a  nyaralásból nagyon jó volt jól éreztük magunkat.Fõznöm nem kellett mert  a Gyula csinálta.:P:P
Bár pénteken jöttünk mert nagyon rossz volt az idõ , de azért jó volt.
Itthon várt  a takaritás és péntek óta csak mosok , de most megy az utolsó adagom.
Roli ma kezdte a  bölcsit , nem is volt vele semmi gond.:P

Nincs jelen

#12724 2010-08-09 14:35

zolcsi
Tag

Ma nekiugrottam a mosókonyha festésnek ill. még csak elõkészület van.Mennyivel jobb volt a talin.De ez van.
Remélem szerda körül végzek vele és csütörtökön lehet visszapakolni.

Nincs jelen

#12725 2010-08-09 20:07

judy1981
Tag

Hali!

Sziszi: bennem csak kellemesen lehet csalódni :P Szakónak mondtam az elméletedet. Azt mondta, küldjek neked bizonyító erejû képet :D
Nita: OK. De hivatalosan nem is adtam, mert az etikai kódex szerint (tényleg van ilyen) nem adhatok. Csak beszélgettünk.

És itt megint elmondom, hogy aki kullancsot találna magában, figyelje a csípés helyét, mert sosem lehet tudni.
Este én is gyönyörködtem fürdés után a tükörben, de még Szakónak is lesz dolga. :P

Nincs jelen

#12726 2010-08-09 21:00

Kittus
Tag

Sziasztok!
Nita igyekszem :) És nagyon irigyellek Titeket :(

Ma kezdtem az új helyen, egyelõre minden nagyon pozitív, remélem így is marad.

Jók és jól legyetek :)

Nincs jelen

#12727 2010-08-09 21:09

Lisa
Tag

SZia Luci!

Most jutottam oda, hogy érdemben olvassak Rólatok!
Örülök, hogy a nyaralás jó volt, és pihentél??? vagy csak még fáradtabb lettél? :P azért remélem a mosást már befejezted!!! :D
Tényleg, a bölcsi ilyen simán ment? Ez nagyon jó! Vagy ez a nyelvnyújtós smile  kétértelmû? :D :D :D

A kövi talin itt lesztek ez a lényeg!

Kittus: remélem tényleg így marad!!! én drukkolok!

Nincs jelen

#12728 2010-08-09 21:11

roor
Tag

Halika!

Tipegõkém havas bulin rajta leszünk.:D
Elviszem nagyikád szánkózni.:D
És értettem:kötelezõ.:D

Nincs jelen

#12729 2010-08-09 21:16

Lisa
Tag

OKSA! Fecsegõ, mindent vettem, láttam aám a vendégkönyvben a szöszpöttyöt :D :D :D
Azt hiszem lassan nyugovóra térek, három szelet husit most dobtam be, finom Szisziék által szervírozott mustárral! :D (finom volt Sziszi)

Jó éjt NekteK!!!

Nincs jelen

#12730 2010-08-09 21:17

roor
Tag

Halika!

Naná hogy szöszpötty.:D
Nálam diétás kaja volt,kivételesen tényleg:párolt zöldség.:D
Joccakát Tipegõ és mindenki.:D

Nincs jelen

#12731 2010-08-09 22:37

Nita
Tag

Basszus ma nekem is diéta volt össze ettem (vagy ittam :P ) valamit beadtam a lemaradt szurimat várom a hatást.
Lisa csorog a nyálam :)
Norby-Nelly hazaért már vajon?? Jó lenne ha jövõre egyeztetnétek velünk nyaralás elõtt ám :P:D
Ma mentem elõször dolgozni két hét után, de olyan jó volt a hétvége hogy ez ma nem is nagyon zavart még.....
Kittus örülök hogy tetszik az új helyed és remélem marad is így!
Melcsi te merre vagy??
Luci! Sajnáltuk hogy nem jöttetek még reménykedtem hogy meglepsz minket mikor pénteken reggel hallottam a telefonod, de tudod messze van meg dolgod is volt. Pihenj kicsit néha.

Nincs jelen

#12732 2010-08-10 09:57

Lucifer
Tag

Halihó!

No azért pihentem is valamennyit , de bevallom õszintén fáradtan jöttem haza.:P
A mosást tegnap sikeresen befejeztem.Hipp-hipp-hurrá:P:P:P
Szánkótali??Ott a helyem.:P:P
Szivesen lementünk volna ,de pont az ország másik részében voltunk és az nagyon sok lett volna km-ben is.:P:P:P
A bölcsit lehet , hogy elkiabáltam mert ma reggel bár nem volt semmi gond boldogan jött , de  a bölcsiben amikor beakartam adni  a csoportba eltörött  a mécses , de nagyon.Olyan erõvel szoritotta  a nyakam és keservesen sirt , hogy alig tudtam beadni.:(:(Lehet , hogy most jutott el a  tudatáig, hogy otthagyom????
No majd holnap reggel megint kiderûl.

Azért gyermekeimben nem kellett csalódnom mert nincs olyan amikor ne csinálnának valamit.:P:P
Egy alkalommal mentünk étterembe kajálni , de szerintem nem is vártak minket oda többett.:P:PMegkivántam  a halászlevet és rendeltem is magamnak.A pincér ki is hozta egy mini bográcsban állványon.Az én pici fiamnak annyira tetszett , hogy megakarta fogni az állványt , de valahogyan az nem sikerûlt és eldõlt a levesem.Persze a Gyula gyors volt és hamar feltudta állitani igy nem ment sok kárba , de ami kifolyt és persze forro volt az  a GYulán landolt no meg  a teritõn a teli pohár üditõvel.:PNem lett szerencsére senkinek baja  , de a Gyulának hazakellett mennie átöltözni.
Ez volt a leg kevesebb ami sokkal dühitöbb volt , hogy nagy és okos kisfiam addig nézegette a fényképeket a  gépen , hogy 1 hét fényképét egy mozdulattal le is törölte.:(:(:(:(
Hát nem sok képünk maradt.:(:(:(
Szabadság???vasárnap behivtak dolgozni , de csak 2 órát mert egy idegen szakács volt idegen kézilánnyal is segitenem kellett.
Ma megyek délutánra dolgozni.
Élvezzétek ki még ezt a kevés jóidõt.
Ja , a lényeg 3 hét és kezdõdik a  suli.:P:P:P

Nincs jelen

#12733 2010-08-10 12:28

én
Tag

Luci! Ez az utolsó mondatod mellbe szúrt! Ezt nem kellett volna leírnod. Tudom, te az asztal másik végén ülsz és már alig várod. No de én, hát még egyszer ennyit elviselnék.

Nincs jelen

#12734 2010-08-10 13:37

zolcsi
Tag

Én.Jóból is megárt a sok.:)A héten még szabin vagyok jövõ héten már meló.Így szabi alatt gondoltam bevállalom két helyiség festését a lakásaban.Most épp szárad a fal.Talán péntek-szombat eljutunk Debrecenbe(még a bélnapra is benéznék).Nagyon bírnám  még itthon 3 hétig.:)

Nincs jelen

#12735 2010-08-10 17:29

én
Tag

zolcsi! Na látod, én is bírnám még itthon vagy 3 hónapig. De ti, mint szülõk gondoljátok, hogy jóbol is megárt a sok. Amikor még nekem is iskolába jártak a gyerekeim én is így gondolkoztam. De már csak én járok suliba :D:D:D!

Nincs jelen

#12736 2010-08-10 18:39

Vicaa
Tag

No, akkor én is jelentkezek a taliról írni.

Nagyon örülök, hogy megismerhettem sok olyan emberkét, akiktõl még eddig csak olvashattam.
Bár nekem most rövidre sikerült a tali és nem volt módom mindenkivel beszélgetni, de bepótolásra sor kerül az már tuti.

Geo, te pont olyan voltál, mint amire számítottam, kedves, vidám, humoros. Nagyon örültem, hogy végre megismerhettelek, ja, és igen a gyerkõckémre természetesen én is nagyon büszke vagyok, ühüm... bühüm... hát... szerényen, de igen szerényen fogalmazva nemcsak szép, hanem okos is :) ;) :P No és persze fõleg az anyukájától örökölte, ha már a szerénykedésrõl van szó. :P :P :P

Elizabeth, Marcsi örülök, hogy veletek is talizhattam személyesen, bár azért nem beszélgettük le "gatyáig" magunkat!

Sziszi, röpke kis összeröfenés volt a miénk, de legalább téged is "élõben" láthattalak, és Danibetyár õizgágaságát is megismerhettük. Tüneményes egy kisfiúkátok van!!!!!

Többiek, mindenki nagyon élveztem, hogy beszélgethettünk, és mint minden alkalom után máris várom a következõt.

Luci, Roor-ral egyetértésben letárgyaltuk, hogy jövõre mindketten ott lesztek!!!!!!!!!!!  A bölcsihez kitartást, remélem a holnapi nap már jobb lesz!

Nincs jelen

#12737 2010-08-10 18:41

Vicaa
Tag

Ja!  Kittus, nagyon szurkolok az új melóhelyhez!!!!!!!!!! :)

Nincs jelen

#12738 2010-08-11 09:50

Lucifer
Tag

Halihó!

Én!
Tudom,hogy ez neked mellbevágó volt!:P
Gyerekkoromban én is jobban örültem volna ha szeptembertõl-májusig van a  szünet és májustól szeptemberig a  suli.:P:P:P
De most igy felnõtt fejjel anyaként szidom azt aki kitalálta ezt a hosszú szünetet.:P:P:P:P
És kölönben is ali fog elkezdõdni a suli máris jön majd az õszi szünet.No az minek??:P:P

Vicaa!
Sajnos ma sem ment olyan könnyen mint ahogy kellett volna.:(Már itthonról sem akart menni , de aztán elindultunk nem is volt gond az úton, de  abölcsibe megint amikor beakartam adni közölte, hogy nem jó a  bölcsi és megint keserves sirásba kezdett és szoritotta  a nyakamat.:(:(
Ma ebéd után hozom haza és megyünk bicajozni.:P
Együtt megyünk a talira Roor-ral , de akkor reszkessetek mert még annyi süti sem fog nektek maradni mint most!:P:P
Aiolosz!
Köszönöm szépen a  képeket.!!!!!!
Lenne egy nagy kérdésem.A picassában hogyan lehet albumot törölni és hogy an lehet átnevezni.Elõre is köszönjük a segitségedet.(irhatod priviben is):P:P

Szerkesztette: Lucifer (2010-08-11 09:51)

Nincs jelen

#12739 2010-08-11 12:25

Györgyina
Tag

Lucci drága, hát miért nem vagyok meglepve a leirtaktól? Szerintem minden a maga normális rendjében folyt.
Sajnálom, hogy nem tudtál pihenni eleget, de erre a 3 gyerkõccel nem volt túl nagy esélyed, de már a kimozdulás is jó lehtett. Puszi a Lurkóknek.

Nincs jelen

#12740 2010-08-11 15:12

Lucifer
Tag

Drága tyúkanyóm!

A puszi átadva.:P
Ez igy igaz , de azért pihentem is.És legalább nem kellett dolgoznom és nem itthon voltam a dög meleg lakásban.:P

Nincs jelen

#12741 2010-08-11 22:32

sziszi32
Tag

Sziasztok,
Vica, hát igen, a fiam egy kis energiabomba. :P Ez van, ezt kell szeretni... :) :) :)
Most, hogy apucija nincs itthon (anyósomék konyhát épitenek át), sokkal jobban lemerit a kimerithetetlen energiája! :P :P :P
Ma elvonatoztunk Kassára, hogy legalább ennyi "nyaralása" legyen, sütiztünk, a zenélõ szökõkútnál bitangoskodott - és higgyétek el, tényleg rászolgált a csibész nick-névre (ugyanis néhány fórumos tesó megvádolt, hogy nem is igaz, hogy betyár!), mivel annál a szökõkútnál van oldalt, a járdán is egy lyuk, amibõl spriccel a viz. Körben meg a népek ülnek a lócákon, és örülnek, hogy nekünk nem jut hely. :) Dani ezt úgy oldotta meg, hogy szépen rátenyerelt a lyukra, és fizika bájos törvényeinek engedelmeskedõ viz azonnal szétspriccelt a szélrózsa minden irányában! :D :D :D
Hazafelé, a vasútállomásra beérve (Kassán) irtózatos orditozás fogadott, egy jól táplált, jól szituált piréz fiatalasszony rohangált fel s alá mind a 150 kilójával. Elõször azt hittem, hogy a szokványos kassai folklór, de aztán eljutott, hogy eltûnt a gyereke, és totál pánikba esve kereste. Ami igazán sziven ütött, egyrészt, hogy piréz, nem piréz, mégiscsak gyerekrõl van szó, és a vasútnál, buszmegállóban stb, stb. bárhol baja eshet egy tiz éven aluli gyereknek, másrészt viszont megdöbbentett a biztonsági õrök sztoikus nemtörõdömsége, és a többi ember közönye. :( A hideg futkosott a hátamon, mert az én fiam is olyan eleven, hogy bármikor lelécel mellõlem, otthagy a boltban, és az én gyerekemet is ha elvesziteném, ennyire tojnának rá?????! :o
De ezen kivül, nagyon jól éreztük magunkat Kassán, és nem utolsó sorban, a fiam is tanult némi anyára figyelést! :)
Aiolosz, nem emlékszem, téged emlitettelek-e, de ha nem, akkor bocsi. MERTHOGY a sztorijaidat nagyon élveztem, elhallgattalak volna reggelig is! És sajnálom, hogy olyan keveset láthattuk egymást, de mindenképpen egyik fénypontja voltál (pároddal együtt) a talinak! :D :D És én is köszönöm a képeket! :)

Szerkesztette: sziszi32 (2010-08-11 22:32)

Nincs jelen

#12742 2010-08-12 05:40

pasek
Tag

Sziasztok!

Lisa üzeni, hogy gúnyt ûz vele a technika ördöge, ezért egy pár napig nem lesz internete :(

Nincs jelen

#12743 2010-08-12 06:00

aiolosz
Tag

sziszi32 írta:

"..Aiolosz, nem emlékszem, téged emlitettelek-e, de ha nem, akkor bocsi. MERTHOGY a sztorijaidat nagyon élveztem, elhallgattalak volna reggelig is! És sajnálom, hogy olyan keveset láthattuk egymást, de mindenképpen egyik fénypontja voltál (pároddal együtt) a talinak! :D :D És én is köszönöm a képeket! :) ..."

Aha, értem, azért volt olyan sötét, mert én voltam a fénypont  :( 
A képeket pedig sec_pec alatt felraktam, már mint azokét, akik elküldték Nekem...mert van aki még adós vele, nem tudod véletlenül, hogy ki lehet az :)
"Veled jövõre ugyanott".. is szívesen készítek nokedlit...ha kell, persze..

Nincs jelen

#12744 2010-08-12 06:24

Szuszidi
Tag

Azért ne dicsérjük túl Kapitányunkat még a végén felrakja folytatásban az Egy Kapitány emlékiratait (mert szerintem már meg van írva) s egy életen át lesz mit olvasnunk! :D :D :D
Legyen szép napotok!

Nincs jelen

#12745 2010-08-12 10:32

sziszi32
Tag

Captain, a dolog elfelejtve nincsen, képek terén, csakhogy a férjem nincs itthon hétfõ óta, és a gépét is elvitte magával, ezért nem tudtuk még a képeket átadni neked! :)
A fénypont - jaj, ne már, nagyon jól tudod, hogy mennyire szeretnek a népek, és hogy milyen szépen köréd telepedtünk, és milyen jó volt beszélgetni!!!!! :D :D :D
Nokedli - áááá, legközelebb viszem a nokedliszaggató alkalmatosságot, vagy legalábbis jobban kinyitom a szemem, mert miután az egészet késsel beleszaggattam a lobogó vizbe, AZUTÁN találtuk meg a szekrény egyik mély bugyrában a nokedliszaggatót!! :P :P

Nincs jelen

#12746 2010-08-12 12:42

zolcsi
Tag

Sziszi kedves a kolompérpucolót se hagyd legközelebb se otthon nagyon hatékony eszköz.:D
Tanulság:már nem kellett volna keresni nokedliszaggatás után az eszközét.:)

Nincs jelen

#12747 2010-08-13 17:48

Norby1
Tag

Halihó

MI is megérkeztünk a nyaralásból kipihenten és jó barnán :)

Gyorsan átfutva olvasgattam az elmúlt másfél hét anyagát és örömmel láttam hogy ismét jó volt a bükki tali
Remélem majd mi is megnézhetjük a képeket

Nincs jelen

#12748 2010-08-14 21:15

sziszi32
Tag

Zolcsi, örülök, hogy a rólam való legemlékezetesebb élményed éppen a krumplipucolóhoz kapcsolódik!!! (csak viccelek, hát persze, hogy viszem a kr.puc-t!) :P :P :P

Nincs jelen

#12749 2010-08-15 09:16

Kittus
Tag

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki jól érezte magát a talin. :) Remélem minél hamarabb lesz újra, hogy ott lehessek. De azért ne legyen annyira közel :D Ki kéne pihennem magam... Pénteken éjjel 2re értem haza, szombat reggel 8kor már indultam megint dolgozni, és este olyan 11 körül megint sikerült megpillantanom az ágyam. De, de, de, nagyon jól érzem magam, és jövõ héttõl már rendesen folyik minden, reggel 8tól 5ig nyomom majd. Tehát most kimerült vagyok, amennyire csak lehet, ez a benti költözés, akta be-kipakolás kiborított és a többi be-kipakolás rendesen megviselt. De valamit valamiért ;)
Tudjátok mi a fura?? :D Hogy úgy érzem magam, mintha másnapos lennék, komolyan... pedig egy kortyot sem ittam... :/

No, legyetek jók és jól.
Kittus

Nincs jelen

#12750 2010-08-16 06:45

aiolosz
Tag

sziszi32 írta:

"..Captain, a dolog elfelejtve nincsen, képek terén, csakhogy a férjem nincs itthon hétfõ óta, és a gépét is elvitte magával, ezért nem tudtuk még a képeket átadni neked! :) ..."

Megérkeztek és közkinccsé lettek téve.. <kép> <kép>

Nincs jelen

IBDoktor

Láb