#12851 2010-09-15 20:59

aiolosz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Nita írta:

"...Melcsi hol vannak a képek? Én is, nézni szeretném. :)

Küldtem Neked levelet ez ügyben a fb-ra.

Nincs jelen

#12852 2010-09-15 21:31

Elizabeth
Tag

Halihó
Látom ébredezik a társaság!
No akkor én is írok magamról.Túl vagyok a gyomor tükin , kolonoszkopián.Ct oktoberbe lesz.
Most medrol kurán vagyok.

Nincs jelen

#12853 2010-09-15 21:58

én
Tag

Elizabeth! Gyorsan mennek nálad a dolgok. És milyenek az eredmények?

Nincs jelen

#12854 2010-09-15 22:06

Elizabeth
Tag

ÉN!
A teljes vastagbél gyuladt ,fekélyes.a vékonybél alulról,illetve felülröl kb 15cm -en szintén.Szövetan jövö héten.

Nincs jelen

#12855 2010-09-15 22:10

én
Tag

Elizabeth! Altatásban ment a móka? Hova jársz gasztróra? Vigyázz magadra, mert ez nem jó!

Nincs jelen

#12856 2010-09-15 22:18

Elizabeth
Tag

Nem nem kértem altatást,mert akor csak 1hét mulva tudta volna megcsinálni a doktornö.igy meg H:tüki vérvétel K:kukucska A Sote II bel.-re járok  Orvost váltotam.

Nincs jelen

#12857 2010-09-16 16:11

Melcsi_
Tag

Judy :D:D:D:D:D
Fogd be Szakót vasalni....:)

Elizabeth, hát ezek nem jó hírek... :S Jobbulást.

Én még életemben nem végeztem ilyen gyorsan a gasztrón, mint ma :) vérképem rendben, igaz 13 eltérés, de nem vészesek, MCV-m is csak 83, holott doki szerint egekben kellene lennie az imurantól, erre fel meg a norm. érték alatt van picivel. :)
A lényeg h december 16ig a kórház közelébe se kell mennem hacsak nincs vmi, de nem lesz, remélem. :)

Laci, érezd jól magad majd Görögországban. Jó neked :)

A lábam jó csúnya....páran nem tudjátok, de múlthéten volt egy kisebb balesetem, volt 4 röntgen, törés nincs, csak zúzódás, bal lábam még mindig 3x akkora mint a jobb....és szép véraláfutásos....ma se kíméltem úgyhogy itt az ideje polcolni.

Szép napot!

Nincs jelen

#12858 2010-09-16 16:26

Elizabeth
Tag

Melcsi !
Köszönöm .Neked is jobbulást.
Laci jó pihenést.

Szerkesztette: Elizabeth (2010-09-16 16:29)

Nincs jelen

#12859 2010-09-16 18:42

Lisa
Tag

Húúú Csajok nem betegeskedni ám!!!!
Elizabeth: ezt az orvosváltást mintha már pedzegette volna Neked valaki nem? Ideje volt, remélem ez a doki komolyan fog venni Téged
Judy: a galamb megfagyott :( :( :(  de igyekszem kiolvasztani és akkor folytatja az útját Hozzád!
És LUCI!!! Valamit jelentkezz máááán !!!!
Nita: jobbulást a családnak és vigyázz Magadra oké?

Szerkesztette: Lisa (2010-09-16 18:42)

Nincs jelen

#12860 2010-09-16 19:38

Norby1
Tag

Hali

Én is jelentkezem gyorsan Már jó régen írtam ide de viszont mindig olvaslak titeket

Nálam is becsöngetett a takonykór Szerintem nálam azért mert múlt hét pénteken nagyon csúnyán szétáztam bringázás közben . Még az alsógatyámból is csavarni lehetett a vizet. Nyomom magamba a neoizét meg minden hülyeséget de nem nagyon akarnak használni

Amúgy minden rendben crohn ügyileg Lassan vissza kéne menne gasztrós dokibácsihoz is vizitre

Idén lesz még tali???? Egyáltalán van rá igény ????????

Jobbulást mindenkinek

Nincs jelen

#12861 2010-09-16 19:39

Elizabeth
Tag

Drága Lisa!!!
az orvosváltásnál tényleg Mercy70 és Györgyina állt mellém és "lökdöstek" elöre, a szó jó értelmében,mert lehet hogy még mindig várnám a jócserencsém.Remélem a talin találkozunk,és jót dumcsizunk.
Nita jobbulást nektek.

Nincs jelen

#12862 2010-09-17 12:42

Geo73
Tag

Sziasztok,

látom zajlik az élet - pl.újabb tali szervezése -, nagyon helyes. ;) :P Rég jártam erre, bár igyekszem olvasni a fórumot, mostanában nem nagyon volt idõm, energiám írni is. Nem a Crohn miatt, hanem egyéb dolgok színesítik most az életem - munka-, álláskeresés, meglévõ munkahelyi finomságok, meg egy-két privát dolog is.

Októberi talira sajnos nem tudok menni, mert akkor éppen Miskolcon leszek, de drukkolok, hogy jól sikerüljön.
A mostani idõjárás ellenére szép napot mindenkinek, és persze hosszú, és kitartó tünetmentességet!!!

Nincs jelen

#12863 2010-09-17 17:57

mamo
Tag

Szia Cyan, mesélsz Magadról egy kicsit? Hogy vagy?

Mit csinálsz éppen?

Szerettem olvasni az írásaidat. A többiekét is természetesen.

Nincs jelen

#12864 2010-09-18 14:15

Nita
Tag

Huu nálam teljes a taknyosodás nem is jártam erre pár napig :/ Norby neked is jobbulást ehhez!
Próbálom kipihenni a munkahelyemen :P Lisa-Pasek ti tudtok jönni a talira? Laci is kérdezte reméli ott lesztek! Meg a Luci család is jelentkezhetne :)
Na megyek vissza fekvésbe mert nagyon fáj a fejem meg a torkom meg a lábam.....na ennyi elég is ebbõl :)
Melcsi jobbulást a lábadnak!

Nincs jelen

#12865 2010-09-18 22:35

cyan
Tag

Szia Mamo! Sziasztok!

Még nem néztem be más topicba, most látom ezt a kérést:P  Szóval én jól is vagyok meg nem is.. lelkileg még mindig nem az igazi, de nyár óta végre kezd sikerülni tényleg (számomra jelentõs) lépéseket tenni. Sajnos azért nagyon kimerült vagyok..(lelkileg értem). De a crohnt régóta, többnyire sikeresen kordában tartom! Van más bajom is...ez az egész autoimmunitás (mikor mi-légszomj-köhögés, ekcéma stb). És a hasam is fáj azért néha de ha rosszabb max. segítek magamon :)
Üdv. mindenkinek! :)
(tudom hogy most nem sokat írtam, de nem akarok annyit, mert amiatt is kezdtem el kerülni a fórumot, túlzásba viszem a dolgokat, értitek..)

Nincs jelen

#12866 2010-09-19 00:25

sziszi32
Tag

Bár nem keresett senki, de azért én is vagyok, élek. Na meg a családom. :D :D

Nincs jelen

#12867 2010-09-19 06:22

Peeter
Tag

Sziszi pedig en pont valamelyik nap gondoltam ratok, nem csuklottal? Danikas sztorid most nincs?

Nincs jelen

#12868 2010-09-19 10:37

Elizabeth
Tag

Sziszi!
Én is gondoltam rád,remélem jól vagytok?

Nincs jelen

#12869 2010-09-20 20:31

Nita
Tag

sziszi!
Én rendszeresen emlegetlek sõt miután a lányom olyan suliba jár ami a te "szakterületed" így már évnyitón eszembe jutottál. :) A Las Vegas-os szólásodat pedig rendszeresen elmesélem olyanoknak akiknek a szomszédja hasonszõrû mint a tieid :P
Cyan! Örülök hogy látlak erre és írj annyit amennyi neked jólesik, ebbõl igazán ne csinálj problémát az a lényeg hogy te jól legyél :)
Geo! Nagyon sajnálom hogy nem jössz :(
LUCI OLVASOL ERRE???????? VELETEK MI VAN?????

Nincs jelen

#12870 2010-09-20 20:56

sziszi32
Tag

Na látjátok, igy kell ezt! Máris mindenféle jóval kenegetitek a hátamat, s hájaimat... :)))))
Nita... Las Vegas.. el vagyok veszve... kisegitenél? :)
Peti, vagyis Peeter: Danikás sztori? Hmmm, mindennap van egypár. :)
Elizabeth: köszi szépen, én is sokat gondolok rátok!
Csak azért irtam ezt, hogy idecsalogassalak ám sokakat, és lám, már három ember meg is szólalt azonnal!! Ezentúl sokat fogok ilyeket irni, hogy minél többen jöjjetek!!!
Na jó, most épp eszembe jutott egy kis sztori: Egyik kedvenc mûsorom az, hogy a diszkoverin tetoválnak, aki látta már, érti, nem reklámozni akarom a programot. A fiam mindig tágra nyilt szemmel nézte, és mindig megkérdezte, a Túl a sövényen Hami (a mókus) stilusában: ez meg miiiii? Igy elmagyaráztam neki, hogy mi. Hetekkel késõbb nálunk járt egy ismerõsünk, akinek tetkója van, a fiam meg nagy szakértelemmel odamegy hozzá, és kis cérnahangon megkérdi: ezt a képet rád varrták? :) A másik pedig, hogy az Avatar óta, ha látunk egy tolószékest, rögtön érti, hogy mit lát, és közli velem, hogy ott van egy "ülvejáró". (egyik ismerõsünk is székhez van kötve, és Dani totál normálisan áll a dologhoz, nem bámul bambán, hanem veszi a lapot).
Na jó, ez most a gyerekétõl elájul anyasárkány dicsekvése volt, nem pedig sztorizgatás, de hát ez van... :P :P :P

Nincs jelen

#12871 2010-09-22 17:28

roor
Tag

Halika!

Sziszi kedves,bár nem írtam de nagyon gondolva van RÁD és kedves cukifiúmra,mivel valamelyik nap kenyérkét sütöttem.:D
Dani meg mindig okos bucimban van.:D
Velõsen:jól vagyok,élvezem még az uccsó jóidõt,a nyaramat.:D
Luci puszil mindenkit,sokat dolgozik,mikor meg otthon lehet akkor otthon dolgozik.:D
Majd jön,de pénteken megy horvátiába,egyszercsak befut.:D
Talit megjegyezte,de még nem tud rá mit mondani.:D
Szöszpötty!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#12872 2010-09-24 18:35

roor
Tag

Halika!

Ma ez várt itthon.:D

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#12873 2010-09-24 19:45

ZoliJoy
Tag

Jó étvágyat! Hát van "arcod" ingerelni minket... :)

Nincs jelen

#12874 2010-09-24 20:37

Nita
Tag

Roor!
Ez igen :) Nyammi...:P

Nincs jelen

#12875 2010-09-24 20:44

Peeter
Tag

Én meg tejbegrízt kaptam...azt hiszem ideje beszélnem a szakácsnõvel! :)

Nincs jelen

#12876 2010-09-24 21:28

roor
Tag

Halika!

Nekem mindig is volt és lesz arcom az ilyen képek közzétételéhez. :P:D
Nyami bizony,hátmégha megsúgom hogy barnaszósz is került rá.:D
Peeter én szakácsot tartok de nem adom semmi pénzért.:D
Ezt a csudifinomságot életem párja készítette nekem.:D

Nincs jelen

#12877 2010-09-25 02:45

zolcsi
Tag

Heni akkor ez a legdrágább szakács.Az étterembõl megveszed elhozod megeszed kész.Ezért a kajcsiért (prímán néz ki) viszont moshatsz fõzhetsz takaríthatsz és ...... még vasalhatsz is.:D.:D.:D

Nincs jelen

#12878 2010-09-25 15:15

roor
Tag

Halika!

Zolcsi drágám,az a drága amit kidobsz mert nem kell.:D
Az étterembe ki tudja mi mibõl van és mikori,párocskám viszont frissen készítí,olyanokból amit ehetek és szeretek,az én igényeimnek megfelelõen.:D
Mosni a mosómedvék mosnak,fõzni mint a mellékelt ábra is mutatja õ is szokott,takarítást ki nem adnám a kezembõl,vasalni meg nem szoktam.:D
Nem rosz üzlet ez.:D

Nincs jelen

#12879 2010-09-25 17:02

judy1981
Tag

Hali!

roor: biztos fincsi volt :P Bár így tele pocival nem csorgatom a nyálam :D De jó neked, hogy nem vasalsz... Utálok vasalni.
Én ma karfiol levessel és lecsós szelettel örvendeztettem meg az emberem. (Crohn-os kaja :D) Nyelte, mint kacsa a nokedlit. Bár ha én fõzök, mindent megeszik, mert hétköznap menzáról eszünk, hétvégén meg általában csövezünk valahol ebéd idõben :) Így külön öröm neki, ha én fõzök.

Nita, Pasek, és aki még Isosource-ot fogyaszt: szerintetek hogy lehet feldobni a kávé-capuccino-s tápot? Ugye én nem fogyasztottam már több, mint egy éve, de mindig írattam, és többnyire daganatos betegeknek ajánlottam fel, így a kedvükért más ízeket is rendeltem. Játékapu nem issza, így elhoztam, ami otthon volt, és tele van kávéssal. Õ is tudta melyik a finom. A kakaósat tudom, hogy fincsi a gabonapehellyel, na de a kávés... Nem hiszem, hogy passzolna. Persze írathatnék kakaósat, de ezt is fel kellene használni, meg ugye a változatosság sem árt. Szóval van tippetek mivel dúsítsam, hogy ne szaladjon át rajtam, és ehetõ is legyen?

Nincs jelen

#12880 2010-09-25 18:32

zolcsi
Tag

Henikém a lényeget biztosan kivetted a szavaim közûl.:D
Én példáúl sokat fizetek ezekért a szolgáltatásokért, minden hó végén a teljes fizum rámegy.:D
Na jó csak vicceltem.:D

Nincs jelen

#12881 2010-09-25 19:17

roor
Tag

Halika!

Zolcsi drágám mégis mit gondolsz párocskám fizukáját ki költi el? :D:D:D:D :P:P:P:P
Hát a háztartási gépek.:D

Nincs jelen

#12882 2010-09-26 19:55

Melcsi_
Tag

Hûûû roor, ez mennyeien néz ki, becsüld meg a szakácsot :)

Nincs jelen

#12883 2010-09-27 20:50

Nita
Tag

Bazz Judy én meg a kávésat szeretem a legjobban :) Ha teszel bele nyuszis kakaót attól nem lesz jobb íze?
Igazából ezen kívül nem jut eszembe más bocsi... :/ de majd jön Pasek aki leírja hogy kell belõle Baileys-t csinálni :D :P Tiramisu? Áztasd bele a piskótát :)
Jaj Zolcsi de ízé vagy :P Marcsi minden "pénzt" megér nem?
de különben engem is csak drágámnak hívnak itthon :P
Sziszi! Hol vagy mizus? Dicsérjelek kicsit?
Melcsi elkezdtem nézni a Dextert nagyon beteg sorozat, de persze nekem tetszik :)

Nincs jelen

#12884 2010-09-27 20:57

Nita
Tag

JUDY! Ezt a fini sajnos nem éppen Crohn kompatibilis csodát találtam :D

Nincs jelen

#12885 2010-09-28 11:22

Nelly
Tag

Sziasztok mindenki :)

Kicsit eltûntem,de olvasgatni szoktam,csak este már nincs kedvem írni..elég késõn szoktam haza érni.
Sajnos az októberi talira megint nem tudok menni,mert dolgozom.Kereskedelem az ilyen...Ritka a szabad hétvége..ha meg van akkor haza utazok,vagy akkor pont nincs tali.Nem baj majd Norbi képvisel :)
Egyébként velem minden rendben,már ütöm az 50 kg-ot :) Tápszer segítség nélkül :)
Úgy el vagyok mint a befõtt..azt sem érzem,hogy crohnos vagyok...kopp kopp kopp

Nagyon nagyon gondolkozunk rajta,hogy meg kéne csinálni azt a fránya jogsit és venni egy kocsit..azzal könnyebb lenne utazgatni dolgozni...de hát olyan fosos vagyok..basszus vajon ha én kocsiba ülök maradna épp ember az utakon?????????
Szóval még erõsen koncentrálok arra mi lenne a jó..illetve persze,hogy jobb lenne 15 perc alatt haza érni és nem 1 óra alatt...de izé...
Majd lesz valahogy.

Na szóval jól vagyok..bár Norbi megfertõzött náthával..de már lassan elpusztítjuk a bacikat..most megyek lejárt a mosógép és még vasalnom is kell.:S

Üdv mindenkinek.

Nincs jelen

#12886 2010-09-28 12:21

Melcsi_
Tag

Nita :P annyira beteg egy sorozat h már jóó :) Alig várom már a teljes 5. évadot....

Tervezi vki hogy jön majd jövõhéten HVG állásbörzére és KarrierExpora a Corvinusra? :) Mert ha igen, akkor lehet h taliznak velem, ugyanis ott leszek a céggel mint kiállító, toborzok majd hahahaha :D

Nelly, jogsi jó dolog, szerintem ne habozz rajta, én is most tervezem, bár asszejm megint nem fér bele az idõmbe...holott 4 éve h "tudok" vezetni...csak h legális legyen...ehhez kellene a jogsit megszerezni. :D
De megint sikerült túlvállalnom magam. Heti 2x1,5 óra holland munka meg fõsuli mellett :D

No, visszamászok dolgozni :D
Tényleg, Kittus, milyen az "új" meló? :)

pusszantok mindenkit

Szerkesztette: Melcsi_ (2010-09-28 12:22)

Nincs jelen

#12887 2010-09-28 19:53

pasek
Tag

Judy, a táp az nem sék..
(..úgy mint a medve nem játék, a sör nem alkohol, sígytovább...)

Nekem elég vad dolgok jutottak osztályrészül egy bizonyos tápból, de végül mégiscsak saját magam kínoztam, mikor a Nutrison Powder por alakú íztelen izébõl próbáltam képlékeny konzisztenciájú ízesített trutyit összehozni.
Eleinte tettem bele mézet, mikor elfogyott a méz és lusta voltam boltba menni, akkor maradt a cukor..
Tettem még tejfölbe, na az valami gyötrelem, és kipróbáltam májkrémmel is keverni, de ez garantált hányinger mindenkinek még látatlanba is.

Kórházban viszont úgy "dobták fel" a tápszert, hogy kiöntötték egy kancsóba, tettek bele egy csomó jégkockát.

Ennek ugyanaz a hatásmechanizmusa, mint a köhögés ellen itatott ricinusolaj: nem mersz köhögni, mert lefosod a bokád is :D Szóval annyira le kell hûteni, hogy csak a hideget érezd, az ízét már ne nagyon.

Vicces megoldás lehet tápszert szódás szifonba tölteni, ráengedni egy patront, és szénsavas nutri, avagy habpatronnal fölveretni, bár a dinitrogén-oxidot én nem pazarolnám ilyesmire :P

több ötletem nincs sajnos..

Jaaaj, nem is mondtam, újra járok oskolába! Igen nagy élmény, holnap lesz az elsõ dolgozat, én nagyon készültem rá, remélem jó eredmények fognak születni!!
A többiek elhiszik, hogy nagyon nagymenõk az osztályban, én csak szerényen vagyok, nem tudok rájuk hasonlítani..
DE HOLNAP ÕK ÍRNAK ÉS ÉN OSZTOM A KÉRDÉSEKET!!!!!!! :D:D:D:D
Aki ismer személyesen el tud képzelni úgy, hogy bemegyek naplóval a kezemben, és én vagyok a tanár úr?!?!?!?

Eléggé muris a helyzet, de majd én is felnövök hozzá :P

Mostanság rengeteget jut ez eszembe..

Szerkesztette: pasek (2010-09-28 20:44)

Nincs jelen

#12888 2010-09-28 20:40

Elizabeth
Tag

Pasek ! :D
Tanár bácsi sok sikert.   :D :P

Nincs jelen

#12889 2010-09-28 21:04

Norby1
Tag

Pasek csak keményen Mutasd meg nekik ki a fõnök a táblánál :)

Nincs jelen

#12890 2010-09-28 21:29

judy1981
Tag

Hali!

Pasek: elképzeltem... Fõleg az elõadásmódodat :D

Asszem nem voltam elég érthetõ. Nem az ízzel van probléma, hanem az állaggal. Ha spontán legurítom, vagy akár csak kortyolgatom, átszalad rajtam. Ezért dúsítottam a kakaóst gabonapehellyel, hogy valamennyit megfogjon belõle. Csak a kávéshoz nem találtam olyan gabonapelyhet, amivel jó lehet. De lehet nem rossz ötlet nyuszis kakaóval módosítani az ízén. Ma anyám ment a házi orvoshoz, és mondtam neki, hogy írasson már nekem mindent, így a tápszert is, ami a gépben van ( :D ), erre közölték, hogy már júliusban lejárt a szakorvosi javaslatom. Rossz beteg :P Mit fogok én kapni, ha bemegyek... Anyám el is újságolta, hogy fogytam jó pár kilót, és az volt az üzenet, hogy törõdjek kicsit többet magammal.

Nincs jelen

#12891 2010-09-29 08:44

én
Tag

Judy! És nincs igazságtartalma az üzenetnek? Légy szíves törõdj magaddal!
Pasek tanár úr! Grat! Ez naccerû! Dolgozatot íratni a legjobb, csak légy szíves vigyél magaddal újságot, hogy ne kelljen észrevenned a puskázókat. Ja és ne légyél nagyon szigorú. Megnéznélnélek szívesen ebben a szerepben. Mit tanítasz?
Mindenki legyen egészséges, jöhetnek a történetek és élvezzük ki ezt a néhány szép õszi napot!

Nincs jelen

#12892 2010-09-29 20:28

pasek
Tag

Dolgozat megvolt, fogadtam velük, hogy nem fognak puskázni.
Persze jött a válasz, hogy olyan nincs, hogy nincs puskázás, mire bejelentettem, hogy 1 db A4-es lapot legálisan lehet használni, ha az kézzel írott, csak az egyik oldalár írtak, és nem használnak nagyítót.
Erre jött a megdöbbenés, hogy most akkor míííííííívan?
Dolgozatok névre szólóak lettek, mindenkinek más számítási példákkal, és a fogalmakat pedig meg kellett magyarázni, nem leírni a definícióját, vagy éppen logikázni, hogy egy-egy szerkezeti kialakítás miért éppen olyan, mint amilyen.

Másrészt a képletek nagy részét én se tudom fejbõl, de tudom hol találhatom meg (nekik a "puska"- amit elneveztem oktatási segédanyagnak) de tudni kell használni, és megtippelni a végeredmény legalább nagyságrendjét..

Szóval ilyen volt, s a következõ fifikásabb lesz

Ja és az utolsó kérdés szabad véleménynyilvánítás volt, na az a komoly :D

én: vasútépítést egy szakközépiskolában, ahol én is érettségiztem

Szerkesztette: pasek (2010-09-29 20:31)

Nincs jelen

#12893 2010-09-29 20:56

Peeter
Tag

Hajrá Pasek tanárbácsi!

Nincs jelen

#12894 2010-09-29 21:22

Norby1
Tag

Pasek vaze nem lennék a tanítványod :P

Nincs jelen

#12895 2010-09-29 22:01

judy1981
Tag

Pasek: Húúú de gonoooosz :D De végül is ember életek múlhatnak a munkájukon...

Nincs jelen

#12896 2010-09-29 23:38

Nita
Tag

Hi-hi Pasek én beülnék egy órára szívesen megnézném milyen lehetsz szigorúan :D :D

Nincs jelen

#12897 2010-09-30 05:25

Szuszidi
Tag

Pasek te egy szadista vagy! :D Elrontod a legjobb játékot a puskázást. Nekem volt egy tanárom aki hagyta a puskázni az ifjúságot. Persze nem nyíltan hanem olvasott és közben árgusan figyelt-  Viszont nem adott 5 rá. Az volt az álláspontja olyan mint a tanulás mert ugye meg kell írni a puskát valami csak megmarad. Ha lemásolod megint megmarad valami. Max egy jó közepest ért nála a puskás doli, S sosem tévedett tudta ki volt az aki puskázott.
Legyen szép napotok!

Nincs jelen

#12898 2010-09-30 07:26

zolcsi
Tag

Nem "puska" téma de passzol ide.Volt egy tanárom középsuliban aki nem bíbelõdött a feletetéssel nagyon.Megkérdezte tudod-e az anyagot, ha a válaszod igen volt simán beírta az 5-öst.Egyszer kétszer talán bejött a blöff de valakit meg is halgatott szúrópróbaszerûen.Ha nem tudta két karót vert be neki egyszerre.És ezt se minden órán csak úgy találomra.Persze ha a válaszod nem volt akkor csak egy kareszt kaptál.5 perc volt a felelés.:)

Nincs jelen

#12899 2010-09-30 08:25

mercy70
Tag

Nekem a statisztika érettségin nem kivette a szoknyám alól a puskát a tanár.De rendes volt,hagyott tovább írni.

Nincs jelen

#12900 2010-09-30 09:41

marcsi0727
Tag

Az elõzõ félévben controllingot tanítottam egy neves fõiskolán. Én becsülettel leadtam az anyagot, de a diákok nem vettek komolyan engem... eljött a vizsga ideje és 16-ból 10-et úgy kivágtam, csak úgy laffant. Persze most felszisszentek, gondolom, hogy én, a vas- és edényorrú bába... fújjjjjjj, milyen gonosz vagyok... fõiskolán 60% kell minimum a ketteshez. A 100 pontos dolgozatban ez ugye minimum 60 pontot jelent.
No, volt olyan, aki 1, azaz egy pontot írt... csak az idõmet pazarolta. Második alkalommal 4, azaz négy pontot, harmadikra már 12 pont is összejött. Sorry, évismétlés.
Volt olyan hallgatóm is, aki maximális, 100 pontos dolit írt, tehát valószínûleg a hiba nem az én készülékemben volt. (Ugyanazt a dolit írta mindenki.)
Puskázni senkit nem engedtem, aki megkísérelte, attól elvettem a dolit.
Az még hozzátartozik a történethez, hogy a controlling utolsó féléves tantárgy, de ha a vizsga nincs meg, akkor nem mehet szakmai gyakorlatra / államvizsgára az illetõ.
Ez a bolognai rendszer teljesen tönkretette a felsõoktatást... Most ha valaki akar, 8-10 év alatt szerez diplomát, mert nem tud "kipottyanni".
Nálunk annakidéjen 100-an kezdtünk, 13-an államvizsgáztunk....

Nincs jelen

IBDoktor

Láb