#13151 2011-01-25 21:33

sibi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Laci, örülök, hogy egyben maradsz, ment itt neked a drukk, biztos az is segített.Az jó, hogy jók az eredményeid, mégiscsak biztatóbb, mintha az is rossz lennel.Azért a dokid gondolom nem véletlen hagyta magát lebeszélni.Nekem most van pár kiló feleslegem, ha gondolod elküldöm. :)
Az jutott eszembe a hármas diéta láttán, hogy nem próbálkoztál még csicsókával a diétádba?Csomó más jótékony tulajdonsága melett jó diabéteszre is, de utánna olvashatsz a google-ban.Nyaralás? Mi az a nyár? Brrrrrrr.
Szép estét.

Nincs jelen

#13152 2011-01-26 06:59

Lisa
Tag

Sziasztok!

Laci! Felettébb örülök a jó hírednek!!! Nagyon jó, ügyes vagy! Látod, csak elkeseredni nem szabad nagyon, egy kicsit mindig szabad, de nagyon nem :) a lényeg tényleg, hogy ha nincs panasz akkor ne is kelljen csinálni problémát-panaszt (mûtéttel).
Vigyázz Magadra!!!

Talival kapcsolatban ha lehet, és egy korábbi , egynapos tali összejön, az Pesten legyen.

Nincs jelen

#13153 2011-01-26 16:30

roor
Tag

Halika!

Wow.
Laci:öjömbodogság!:D:D:D:D:D
Jó nyaralást majd,és azért adj a vastagbelednek egy kis jutalmat,hogy a helyén marad.:D
Tali:pesti kiruccanós nekem is begyere,talán még el is korcolok rá.:D
Tipegõ remélem a szállásod nálam lesz!:D:D:D:D:D

Luci:köszöni,puszil mindenkit,épp Zotyika hívta mikor bent voltam nála.:D
Hát cúva carul néz ki,nem is érzi túl jól magát,vérnyomását is felnyomták neki,mondjuk ezt azzal hogy szurival kapja a medrolt és még mindig kekszdiétán akarták tartani+vadászni kell a nõvéreket és nem állnak a helyzet magaslatán.Kijelentette hogy õ holnap megy haza,aztán joccakát.:D
Szóval holnap megy haza,ott majd kipiheni magát,kicsit megerõsödik és hat hét múlva mûtik.
Én már felajánlottam 10 kilót neki,de szerintem még 30 elfér rajta.:D

Nincs jelen

#13154 2011-01-26 17:30

én
Tag

Laci, ez nagyon jó hír, ennél jobban nem is alakulhatnak a dolgaid!
roor! Volt szerencsém mostanában hosszabb ideig a keksz diétához, hát kihagytam volna. 2 szem keksz minden étkezésre, ráadásul a legrosszabb minõségbõl. Pfujjj! Aztán kikönyörögtem a babapiskótát. Ez már kicsit kellemesebb volt. És aztán jött a mûízû porból készült krumplipüré. Hát inkább ne kaptam volna enni. Esküszöm jobb volt az éhezés. Bár a háromheti infuziót és nulldiétát nem sírom vissza! Lucinak puszi!
Idézet roor-tól: "Tali:pesti kiruccanós nekem is begyere,talán még el is korcolok rá" Kérdésem, mi az, hogy talán?

Szerkesztette: én (2011-01-26 17:59)

Nincs jelen

#13155 2011-01-26 17:50

Peeter
Tag

Talit bármilyen formában támogatom. Lacinak örülök, Lucinak pedig virtuálisan küldöm a kilókat és jobbulást!

Nincs jelen

#13156 2011-01-26 18:03

Norby1
Tag

Laci gratula a sikeres vastagbélmentõ akciódhoz :) Idén görög melyik részére mentek nyaralni?

Lucinak a legjobbakat kívánjuk és legalább 10 kiló pluszt és mihamarabbi gyógyulást

Nincs jelen

#13157 2011-01-26 19:39

Laci54
Tag

Sziasztok!
Ha az ember érzi,hogy lélekbe vele vannak és megy a drukk az mindig segit ugy,hogy köszönöm.
Sibi,köszönöm a tippet csicsóka ott van a kevés ehetõ étel közt.
Norby,idén Pargára megyünk junius 13 tol 2 hét.Remélem én is tudok menni a talira.Szép estét mindenkinek!

Nincs jelen

#13158 2011-01-26 19:52

Bordás
Tag

Gratula Laci, és tényleg ne maradjanak el neki a jutalomfalatok! :D
Ez valóban nagyszerû hír!

Nincs jelen

#13159 2011-01-26 20:25

roor
Tag

Halika!

No Luci se halt éhen,természetesen kapott kaját,Zsuzsaanyuék is egy kis székelykáposztával ízesítették meg a kekszét.:D:D:D:D:D
Meg hát anyukájától is,meg párjától is berendelte a kajcsit.:D
Nem kell félteni õt,ha kajáról van szó akkor õ és én mint az ikrek.:D:D:D:D :P:P:P:P
Peeter feltétlen ne csak virtuálisan küld neki,hidd el,már alig lehet õt megtalálni.:D
Norby köszi,jegyezve a te tizesed is.:D
Én:talán.Ez egy szép kifejezés arra hogy gõzöm nincs,vágyom de kérdés mennyire vagyok lusta és nyügi,meg hogy hol és mikor lesz,és hogy a kedvem épp hogyan áll.:D
Azt tudom hogy most van nagyon kedvem hozzá,de én kiszámíthatatlan vagyok.:D
Tudod,olyan rooros.:D
Kicsit nem viccesebbre véve:nem szeretek igérni,mert ha nem tartom be akkor az nekem nem olyan kellemes.:D
Mentem tente!:D

Nincs jelen

#13160 2011-01-26 21:39

marcsi0727
Tag

http://ibd-zala.hu/

készen van a "fapados" változat...
Ez addig lesz, amig a teljes, normális honlap el nem készül.

a weblapszerkesztõ-tanonc-kisiparos :)

Nincs jelen

#13161 2011-01-27 22:23

Elizabeth
Tag

Azzal kezdeném hogy nincs gépem, örülök ha olvasni megkaparintom a lányomét.
Laci!Örülök a jó híreknek,vigyázz magadra!!!
Lucinak millió puszi,és jobbulást kivánok!!
Roor nálam is van plusz 20kg kéretik jegyzékbe venni.Lucinak átadandó.
Norby kitartás és meglesz az eredménye.
Tali nagyon jó volna.Mi is beneveznénk.
Nita köszönöm érdeklödésed,de nem tudok jó hireket írni. Megint 64mg medrolon vagyok.még 2 vizsgálat eredménye kell és jöhet a remi, vagy humi. A doktornö márciusra tervezte. 28-án lesz az elsõ tárgyalás,stresszelek attól is.
A munka helyemrõl úgy nézz-ki hogy kiraknak, az üzemorvos nem hosszabitóta meg az egészségügyi könyvem
Nos dióhéjban ennyi.Szép estét mindenkinek!!!

Nincs jelen

#13162 2011-01-27 22:41

Nita
Tag

Most értem ide  a mai napon, de örömmel láttam  mindenki írt valamit így nem akartam én sem szó nélkül elmenni aludni....
Sajnálom hogy Elizabeth és Luci is ilyen rossz passzban van....Jobbulást nektek!!!!! Elizabeth remélem megkapod valamelyik szert és ki tudják váltani nálad is a medrolt vele.
Roor! köszi a híreket az elején aggódtam hogy komolyan ki lehet a Luci ha már enni se tud de olvasás végére rájöttem ha káposztás keksz meg akkor  már oké :) Add át üdvözletem kilókat én nem küldök az nincs :) Az epe mûtét akkor már tuti? remélem addigra kicsit felhízik!!!!
Laci! Nagyon örülök a híreknek reméltem hogy minden rendben lesz tök jó hogy már a nyaralást is megtervezted!
Lisa holnap írok ma már hulla lettem, de olvastam hogy ti is jönnétek talizni hurrá!
Holnap én is megyek a dokihoz kíváncsi vagyok mit mond....2 hete hõemelkedésem van asszem a holnapi Humi ugrik emiatt :/

Nincs jelen

#13163 2011-01-28 09:22

Györgyina
Tag

Kedves Laci, nagyon jó híred van, jó, hogy megmarad a belecskéd. Még is jó orvos lenne ez a mi közös dokink? Hát úgy fest. Jó egészséget.
Lucikám, hát mi van Veled? Elfogysz drága angyalkám? Molnár dr.? Vagy mi van? Vigyázz magadra és ezer puszi a Lurkóknak is.
Nita, sajnálom, hogy belázasodtál és elmarad a kezelés, gyógyulj meg mielõbb és nagyon vigyázz Magadra.
Elizabeth, nagyon csúszos az út, nem tudok menni, de lélekben Veled leszek és tudom, hogy sikerül!!!!!!!!
Roor drágám, melyik évszádban gondoltál a 9-tõl dátumra? Vagyis melyik évben? Szóval mikor?
Sziszikém, hogy van Danikincs és történt-e már javulás? Hogy vagy drága Angyalkám?
Vicaa, hol vagy? Sok a dolgod? Kérlek, néha azért irj már valamit Magatokról.
Melcsike? hol vagy? Kapod-e a kezelést, hogy hat?
Tali nagyon jó ötlet, benne vagyok, ha el tudok mászni ahova kell. Ez a tél nem volt szupi nekem, de hát ez benne van a pakliban. Jön a tavasz és majd felpezsdülök, remélem.
Minden Betegtársamnak jó egészséget és boldog tavasz-várást.

Nincs jelen

#13164 2011-01-29 18:13

Melcsi_
Tag

Sziasztok!

Itt vagyok, még élek, igaz már csak alig, de most már csak jobb lehet. Eltüntem és sorry, december...nagy hajtás, multiknál pénzügyi könyvelési zárás...egyedül, mert mindenki elutazott/szabin volt....kissé kikészültem, január meg vizsgák, szigorlatok...és persze emellett próbáltam nem vissza esni....nem sikerült. Még nem vagyok í kísérleti programban, mert a dokim csak most ment át a másik kórházba ugye ami a biológiai terápiás központ, úgyhogy majd vmikro mostanság hozzuk igazán szóba, addig is a "keserédes" medrol...

Ma voltam matek szigorlaton, remélem átmentem...:S

Sajnálom hogy Danikincs nincs jól, ez egy anyának borzalmas lehet.
Laciii, gratuuu, tök jó, hogy megtarthatod a "rosszcsontot" és a cukrod is ok, 5,7 meg bakfitty...:P
Lucinak jobbulást kívánok, nagyon rég olvastam tõle....sajnálom hogy nincs jól. puszilom.

Remélem Mindenki más jól van! Egy taliban én is benne lennék....de egyelõre kicsit össze esnék :D

puszik

Nincs jelen

#13165 2011-02-03 07:35

Lisa
Tag

Sziasztok Gyerekek!

Sajnálattal olvasom a nem túl jó híreket mindenhol (Laci-kivétel :) )
Úgy látszik a január az nagyon megviselõs, mindenki számára.

Luciról tudtok valamit, Roor, nem tudnál írni pár sort, mert gondolunk ám rá sokat és aggódunk!
Sziszi! Danikincs, hogyan alakul! Valami biztosat tudtok már?
Melcsi : basszus, jobban kellett volna vigyáznod és a sarkadra állnod, tudod, hogy mi múlik azon ha túlhajtod Magad, és még a vizsgák is! Hogy sikerült a szigorlat? Meg az egész féléved?
Nita : Te sem adtál hírt Magadról igazán, hogy mi volt/van a hõemelkedéssel és mi volt/van a Humival?
Elizabeth : sok sikert a tárgyaláshoz, igazságügyi orvos szakértõ már megnézett ? (elnézést biztos írtad már valahol, de most én itt kérdem, mert én is el vagyok maradva)
Aiolosz, Kapitány! köszönöm szépen a bíztató szavakat, sajnos a vizsgák miatt eddig nem tudtam válaszolni, de ami késik az nem múlik, de a teló is megfelelõ kérdésedre válaszolva.
Zsenikém: hogy haladsz az edzéssel? Fel bírsz kelni?
Vicaa: Ti javulgattok már?

Gondolom nem kell neveket sorolni, a lényeg az, hogy aki tud az írjon pár sort, pláne ha nem túl kerek minden, mert jól is esik az embernek, a másik, hogy a társai nem kapnak idegbajt attól, hogy nem tudnak róla...(no ezt jól megmondtam, de azt hiszem érthetõ) :D Zolcsi,  Geo, Zotyesz, Szuszidi, Györgyina, Kittus...

Magam részérõl befejeztem a vizsgaidõszakomat, és egy nagyon nehéz három hónapos idõszakot zártam le úgy ahogy. Egy számomra nagyon kedves embert veszítettem el, mely miatt megváltoztak a napjaim nem is kicsit.
Utána jöttek a vizsgák, Ünnepek is nehezen teltek, de voltak akik támogattak és sokat segítettek a nehéz idõszakban.
Múlt héten végeztem a vizsgákkal (erre a félévre) és most megpróbálok egy kicsit pihenni és kikapcsolódni.
Pénteken megyünk pasek tanár bácsi diákjainak a szalagavatójukra (még, hogy Tanár úr, besz@rás mi :) , de komolyan így köszönnek neki )
Az idõ itt rettenetesen hideg és még mindig van egy csomó hó.

Mindenkinek kívánok erõt, és kitartást ahhoz, hogy meg tudjon küzdeni a gondjaival, problémáival!
Vigyázzatok Magatokra!

ja és bocsi, hogy hosszúra sikeredett, úgy is rég voltam már rendesen!

Szerkesztette: Lisa (2011-02-03 07:42)

Nincs jelen

#13166 2011-02-03 09:04

aiolosz
Tag

Lisa írta:

"...ja és bocsi, hogy hosszúra sikeredett, úgy is rég voltam már rendesen!..."

Az ilyet mindig könnyen +bocsájtja az ember....:)

Nincs jelen

#13167 2011-02-03 09:31

Györgyina
Tag

Igen, Lisa, nem hogy megbocsátjuk, megköszönjük. És Paseknak gratula a sikeres "tanárbácsisághoz". Neked meg gratula a vizsgákhoz és pihenj sokat, amennyit csak lehet és élevezd a szabadságot. Puszi Mindkettõtöknek.

Nincs jelen

#13168 2011-02-03 14:06

Melcsi_
Tag

Lisa, szerencsére az összes vizsgám sikerült, még a holland vizsgám és a matek szigorlatom is!!! Így most nagyon örülök, megérte napi 8-11 óra munka mellett még otthon is tanulni, úgy hogy az elmúlt 2 hónapban alig aludtam és persze semmi társadalmi életet nem éltem.

Most viszont mindent pótolok. Minden napra beiktattam vmiféle talit, programot és igyekszek olvasni Titeket.

Neked, hogy sikerültek a vizsgáid? Még mennyi van hátra diplomáig? Sajnálom ami történt, õszinte részvétem.
Pasek tan' bá'nak meg gratu :D

Danikincs hogy van? Kiderítették már miért vannak azok a bacik ott ahol nem kellene lenniük?
Remélem Luci is jobban van már.

Puszik

Nincs jelen

#13169 2011-02-03 15:40

Lucifer
Tag

Halihó!

Kapcs - ford jelentkezem!:P:P:P:P
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jókiánságát mindet megkaptam.Az aggodalmatokat is ami nagyon jól esik a szoritással együtt.Jelentem ezt most túléltem , de nehéz volt.Tudjátok rossz luci nem vész el csak átalakul.
Szóval velem mi van!?Crohnom teljesen bedobta az unalmast és wc-re sorolt be.Ennek következménye némi kiló vesztése pár nap alatt ami nagyon észrevehetõ.Komolyan a gyerekosztályon vásárolok már magamra ruhát mert az xs-méret is nagy.Ürügynek a  lányomat viszem mert olyan ciki,hogy nekem kell.:P
Sajnos annyira rosszul voltam már , hogy a melót elkezdtem , de pár óra elteltével hazakellett jönnöm mert olyan rossszul lettem és ez nem csak wc hanem közérzetileg is.Pénteken már úgy mentem a  dokihoz le , hogy kórházi beutalót adjon mert már nem biróm tovább.Fellángoló crohn + epekõ gyanú.Végûl a gyanú epehólyag gyulladás.Gyulladást levinni , crohn eszén túljárni és  likvidálni 6 hét múlva epekõ mûtét.:P:):)
A kórház katasztrófa idegileg teljesen kikésziti az embert.Voltak azért látogatóim is akiknek nagyon szépen köszönöm /a kaját is/.Kaptam nagyon finom káposztát amibõl ettem is és tuti volt és a  szerencsém csak az volt , hogy másnap itéltek reggel kekszdiétára.No én már itt alkudoztam a dokival /ismerhettek/mert én nem tudom megenni a háztartási kekszet csak kókusugolyónak elkészitve.De csak azt lehet.Az nem megy.Alkudjuk ki a  babapiskótát mert az talán megy.No jó!Szóval keksz helyett a piskóta lett  ami az elsõ napon még elviselhetõ is volt , de a másodikat már nagyon nehezen birtam igy vacsira hozattam be zsömit és megettem.Harmadnapra is diétát akart a  doki , de közöltem vele , hogy felejtse el és enni fogok.Nõvérke reggelinél mondja  a kekszet és mondom neki a  kaját , kokit megkérdezi lehet kaja , de csak epés diéta.Epés?-a diétás nõvér azt mondta ,hogy hasnyálmirigy gyulladás - nem az hanem epe és holnapra már daganatom lesz?!:(:)
Szóval idegleg teljesen kiborultam fõleg amikor 2 és fél óráig ment egy 200ml infúzió /ment aztán nem akkor leállitva majd folytatva, elindult lefolyt várni mig cserélnek és megkérdezik miért vagyok ingerûlt?Vajon?!
Hazajöttem itthon vagyok.Keresem az idegeimet , de már kezdem megtalálni mert valamikor agyerekeim gondoskodnak róla.:P:P:PDe inkább õk mint  a kórház.:P:P
Napi 5 x étkezés.Ez elég nehéz , de betartom.Egyeztetni a crohn és epés kajákat.Sok fõzelék és zöldség fûszerek nélkül /zsirmentes/.Vagy külön fõzök vagy megpróbálja ezt megenni a család.:P:P
Ma voltam dokibácsimnál és ami még tetõzi a dolgot / mert nincsen elég bajom/ vizesedek.Kezdek ödémás lenni amire nincs vizhajtó mert nem kell.Attól van , hogy teljeen kiürült a szervezetembõl a fehérje és most azt kell pótólni ezerrel.Ahogy jön vissza a  fehérje úgy fog karcsúsodni a lábam.:P
Szóval a kajába még ezt is be kell rakni.
Nita!Komoly volt az aggódásod mert tényleg nem ehettem.LAcinak üzenem nézesse meg az epéjét mert nem játék.

Nekem minden képp mûtét nem halogatom mert komolyabb bajom is lehet ha elindulnak a kõvek és még azért van egy pár évem.Bevagyok sz@rv@ ,de talán túlélem.

Na jó hosszúra sikeredtem, szorrrrrrryyyyy.
Mindenkinek mégegyszer nagyon szépen köszönök mindent sokat segitet és erõt adott.

Jobbulást mindenkinek aki nincsen jól.

Puszi mindenkinek!!

Nincs jelen

#13170 2011-02-03 15:42

Lucifer
Tag

A találkozot én is támogatom tényleg nagyon jó lenne!!
Bár nagyitót vinnék , hogy észrevegyetek.:P:P

Tudok egy helyet ami középppontban lenne , nézzétek meg.
http://www.porthosetterem.hu/pages/hung … ntact.html

Nincs jelen

#13171 2011-02-03 20:42

zolcsi
Tag

Igazi kis "roor"-os hangulat van ami már rég volt errefelé.:) Luci te is mint én elég rég jártál erre.Jobbulást kívánok neked és kitartást a mûtéthez.Mi megvagyunk a legapróbb nagyon tündér már álldogál a kiságyban és bárhol ahol tud kapaszkodni.Kis Reginánk pedig szemüveges lett a múlt héten mentünk a szemüvegéért.Nagyon jól néz ki vele igaz rögtön az elsõ nap a barátnõje rá is lépett így majdnem agyon martam magam.A doktornõ megcsinálta szerencsére.Idõm nagyon kevés crohnnak szerencsére nyoma sincs nálam és egyelõre a tali nálunk biztosan kizárva.:( Dióhéjban....

Szerkesztette: zolcsi (2011-02-03 20:44)

Nincs jelen

#13172 2011-02-04 22:21

Linus
Tag

Hellóóó :) Tekintettel arra, hogy annyi eszem van, mint egy marék lepkének, vagyis este mikor hazaértem, még nekiálltam fõzni - nos, kénytelen vagyok éjszakázni kicsit... Viszont bõven van idõm húsleves kóstolgatás mellett olvasgatni, meg írogatni ide is.
Látom, mindenkinél zajlik az élet. Luci: nem hangzik túl jól a történet, azt kell hogy mondjam. Kitartást neked, remélem rendbe jössz minél elõbb!!!
Lisa, Melcsi: nagyon ügyik vagytok :) Nekem ugyan nem hiányoznak a vizsgaidõszakok :)
Zolcsi, örülök, hogy hallok felõled is és puszizom a kiccsaládot :)
Mindenkit olvasok ám, és már nagyon jó lenne látni titeket.

Na megyek, ránézek a levesre, hátha ágynak eshetek végre.

Nincs jelen

#13173 2011-02-05 02:58

Geo73
Tag

Sziasztok, elég rég jártam erre, de azért amennyire mostanában tudom olvaslak benneteket.
Luci nagyon szorítok Neked a mûtét miatt, meg azért, hogy utána sikerüljön minél elõbb feljebb tornásznod a versenysúlyodat!!! Jobbulást!!! Zolcsi örülök, hogy Veletek minden rendben, maradjon is így!!! Melcsi, Neked is tünetmentességet kívánok; kapj már végre olyan kezelést, amivel ezt el lehet érni!!!
Sziszy, Dani hogy van most? Gondolok Rátok nagyon.
Vicaa, és Veletek mi a helyzet?
Laci, örülök, hogy Te rendben vagy.
Elisabeth, Neked is jobbulást kívánok.
Mindenki, aki tünetmentes tartsa meg ezt a jó szokását, akit pedig gyötör a kórság, annak jobbulást kívánok!!!

Igyekszem elõfordulni, mert hiányoztok ám, csak most elég zûrös az élet. Leginkább édes jó anyám miatt, aki szegény már több, mint 6 hónapja várja, hogy eldõljön, hogy mûthetõ-e az egyik szeme, vagy sem. Minden héten megyünk vele kontrollra, kapja az injekciókat a szemébe, meg szemcseppeket, gyógyszert, de semmi változás.
Féltem eléggé, remélem, ha lassan is, de beindul a javulás nála.

Látom szervezõdik a tali, én is igyekszem úgy intézni, hogy menni tudjak.
Legjobbakat mindenkinek!!!!!

Nincs jelen

#13174 2011-02-05 11:58

Nita
Tag

Zolcsi! Örülök, hogy veletek minden rendben csak növekedjenek a trónörökösök szépen az a lényeg! Reginek meg biztos jól áll a szemüveg is. Nekem is volt és elég gyakran érte baleset én sem voltam egy nyugodt kisgyerek pikk-pakk megtanultam visszatenni a lencsét az apámtól erre a célra elcsent mûszerész csavarhúzóval :P
Geo! Te se vagy semmi hajnali 3-kor jutott eszedbe ezt megírni :) Azért örülök, hogy olvastam felõled, ha jól veszem ki soraidból te jól vagy csak lelkileg viselnek meg ezek a dolgok.....azért ne izgulj sokat az neked is árthat ismeretlenül is kívánom anyukádnak a jobbulást!!!
Luci! Elolvastam a történeted nem semmi....remélem hamar rendbe jössz!! Ez az epe diéta nálunk is van, ezenkívül tejérzékenység meg ugye az én nyavalyám..komoly szervezést igényel néha mit is fõzzünk :)
Linus! Jót nevettem a marék lepkén....elég vizuális vagyok az ilyenekhez. Szoktam én is éjszakai fõzést rendezni aztán szidom magam mert a végére már állva elalszom.

Tegnap legszívesebben a tombolóba írtam volna olyan elegem van már....
Magamról annyit, hogy tegnap hazajöttem a melóból este a hõemelkedésem már láz volt igazából valami bacira gyanakodott tegnap a doki ami ráhúzódott a hasamra, de most a változatosság kedvéért a hólyagomra. Erre hirtelen akit elértem házi doki augmentint írt fel, de kénytelen vagyok beszedni mert elvéshetetlen fájdalmaim voltak.
Természetesen Humira megint ugrott így már csak a csodában reménykedem hogy a gyógyszer meg a kezelés elmaradása nem birizgálja majd fel a C-bácsit nyugalmából. Kicsit unom a magammal való együttélést hihetetlen hogy mindig van valami bajom.....viszont ha beszedem a gyógyszert az jó a mandulámra is így talán egy darabig elleszek majd.
Sziszi! Eszembe is jutottál a Dani miatt mert ez a hólyagos izé nem éppen kellemes remélem nálatok sikerült már valamit megtudni, megoldani ha erre jársz írj majd!

Nincs jelen

#13175 2011-02-05 22:27

Lucifer
Tag

Halihó!
Geo!
Köszönöm szépen.

Linus!
Köszike!Idõben készen lett a  levesed???:P:P

Nita!
Akkor neked sem oplyan könnyû a  kaja készités!
Gyógyulj meg , vigyázz magdra!!

November elején egyik napról a másikra elkezdett dagadni a  lábam majd egy hét után már be is vörösödött.Doki , bõrgyógyász.Valami allergia itt a gyógyszer meg a krém 4-5 nap alatt helyre kell jönnie.Ez igy is volt rendbe is jött.
Most megint kijött dokibácsimnak mondtam , ödémás . Szarul voltam sok fehérjét vesztett a szervezetem .Most ezt kell pótólni rengeteg fehérjét kell enni és akkor elmúlik.Fáj és feszül.:(:(Már olyan a lábam mint egy mamut,de nem csak az alsó fertáj hanem a combom is.Jól kivagyok combosodva.:P:P:P
Remélem hamar elfog múlni mert már kezd ezekkel a t...köm telelenni.
Mi jön még?????
Milyen betegségeket válthat még ki  ami betegségünk???tudjam mire számithatok.:(:(
Igaz , hogy a baj nem jár egyedûl , de miért engem talál meg mindegyik??

Szerkesztette: Lucifer (2011-02-05 22:28)

Nincs jelen

#13176 2011-02-05 23:21

Geo73
Tag

Nita, épp befejeztem egy munkát, azért volt a késõi, (vagy korai :P ) idõpont. Légy szíves vigyázz magadra, gyógyulj ki ebbõl a bakteriális nyavalyából!!! Nektek sem egyszerû látom, jobbulást mindkettõtöknek!!! Remélem Odett rendben van. (Köszönöm az együttérzést, átadom anyámnak)
Luci, most már Te se a különbözõ betegségeket gyûjtsed, mert ez már több embernek is sok lenne. :(

Nincs jelen

#13177 2011-02-11 20:12

Melcsi_
Tag

ha-hóóó :)

de nagy a pangás!

Lisa!!!! Szólj Paseknak, hogy hiányolom a Dexteres sztorijait. :-)

Mindenkinek jó hétvégét! :)

Nincs jelen

#13178 2011-02-11 20:58

Peeter
Tag

Mindenki készül a talira. :P Te nem jössz?

Nincs jelen

#13179 2011-02-11 21:16

Melcsi_
Tag

Még nem tudom....nagyon sok szülinap stb lesz márciusban, nem hiszem hogy rá fogok akkor érni, de majd jelzem ha mégis.

:)

Nincs jelen

#13180 2011-02-15 19:30

mamo
Tag

Drága Aiolosz!
Tudtam, hogy Rád számíthatok. Nagyon szépen köszönöm.
Ildinek puszi, és sok, sok gyógyulás.

Nincs jelen

#13181 2011-02-16 14:39

Nelly
Tag

Sziasztok!!!

Elég régen nem írtam már és nem is nagyon volt idõm olvasgatni,úgy néz ki ez nem is fog javulni mostanság :)
LUCI:jó volt végre hírt hallani rólad,de a tartalma nem tetszett,most jól össze jöttek a dolgaid.Nem tudom,hogy neked milyen epés tüneteid vannak,de azt tudom,hogy nem egyszerû dolog.Anyukámat is mûtötték epével,elõtte sokat szenvedett tõle...ehhez még plusz a crohn szóval nem lehet könnyû.
Most én is megszívtam,mert nem hazai koszton voltam(ezt majd késõbb kifejtem)és borsó hegyén hátán és zsenge gyomromat megkínozta rendesen.De én is hülye voltam mert már 1 napja szenvedtem mert éreztem,hogy ég a gyomrom,fáj a fejem de azért reggelinek letoltam egy kis "enyhén"olajos bundás kenyeret.Na utána már kis idõ elteltével egyenes út vezetett a wc felé.A lényeg az,hogy hányás után rendbe jövök.Mondták már azt,hogy ez is epe...nem tudom.De lehet tõle szenvedni...
Szóval együtt érzek veled,és jobbulást meg minden mást!Gyerekeknél tud valaki segíteni ilyenkor?

Öööö megvan a kresz vizsgám :)
Nemsokára elkezdem a vezetést,csak még idõszûkében vagyok.
Legjobb idõpontban lettem üzletvezetõ,mert most 4 alkalommal 2 napos csapatépítõ tréningen vehetek részt a Mátrában.Egyébként is szerettem a munkám..most már imádom :) Nem csak ezért,amúgy is szerettem de most tök jó dolgokban vehetek részt.Elvállaltam egy külföldi melót is.Egy üzletnyitásnál fogunk segíteni,majd áprilisban 2 hétig.
Szóval hirtelen nagyon rám szakadt a munka de élvezem.
Norbival jól megvagyunk,jár kondizni szorgalmasan :)
Hát én biztosan nem kelnék fel meló elõtt még elmenni kondizni....de õ jár kitartóan.Csak úgy feszít a tükör elõtt :P
Néha elgondolkodom rajta,hogy te jó ég hová is kerültem?!Meg hogy mennyire megváltozott az életem...Attól függetlenül,hogy nagyon nehéz volt eleinte semmit nem bántam meg.
Hiányzik sok minden fõleg Boja,de túlélem. :)

Na megy a Vészhelyzet és nem tudok már ide koncentrálni,ezért elköszönök
Puszi mindenkinek :)

Nincs jelen

#13182 2011-02-19 20:10

zotyesz
Tag

Hú de ritkán irtok stop dolgozgatok stop mellette szolidaritást vállalva Norbyval én is kondizok stop jól vagyok stop kb ennyi dióhéjban stop mindenkinek üdv stop

Nincs jelen

#13183 2011-02-19 21:03

én
Tag

zotyesz stop örülök, hogy jól vagy stop!

Nincs jelen

#13184 2011-02-19 22:18

Norby1
Tag

Zotyesz akkor gyúrunk vazee :D

Nincs jelen

#13185 2011-02-20 08:51

Laci54
Tag

Sziasztok!
Norby,Zotyesz,ha meg lesz a megfelelõ izomzat jöhet a nullás gép pár tetkó.Addigra én nagyon hires és fõleg nagyon gazdag ember leszek jó pénzért felfogadlak mind kettõtöket személyi testõrnek.

Nincs jelen

#13186 2011-02-20 18:45

Norby1
Tag

Laci szerintem biztos megtudunk egyezni az órabérben :)

Nincs jelen

#13187 2011-02-20 23:35

Nita
Tag

Errõl készítenék pár képet :)
Bocs mindenkitõl aki írt és nem jelenkezem mondhatni nem vagyok a toppon fõleg idegileg unom most ezt az egészet majd ha kimászok ebbõl jelentkezem :)

Nincs jelen

#13188 2011-02-21 08:51

Elizabeth
Tag

Nita!
Jobbulást kívánok.Remélem a talira már toppon leszel.

Nincs jelen

#13189 2011-02-21 09:33

Vicaa
Tag

Sziasztok!
Mivel most kényszerpihenõn vagyok, ide is eljutottam hosszú idõk után.
Magamról: Múlt héten tüdõgyulladás gynújával hazazavart a doktornõ. Csütörtök este lázas lettem (gyerekkoromban voltam lázas utoljára, ilyen típus vagyok). Aztán kaptam kemény antibiotikumot (Augmentin DUO) és mondta az orvos, hogy muszály szednem ha nem akarok kórházat. Ma már azért hívtam, hogy lassan a crohn miatt lesz kórház, mert úgy megy a hasam. Bár tegnap este még 38 volt a lázam, napközben már csak hõemelkedésem  volt, így azonnal leállította az antibogyót, most normaflor és egyéb kiegészítõ cuccosok a tüdõkutyafülére.

Anna csajszim jól van, szerencsére õ nem beteg, le is kopogom  gyorsan. Volt farsang nekik kisoroszlánnak öltözött, volt tánci buli, miegymás, ha meglesznek a képek, majd teszek fel.
Nagyon sokat ügyesedett már mozgásban az idõk alatt, rengeteget köszönhetünk a bölcsis gondozónõknek - akik fejlesztõpedagógusok is és a gyógytornásznak. Továbbra is cserfes, végtelenül rafkós, humoros a csaj, de borzasztóan akaratos.

... hát ennyi van nagyjából velünk. Mint már írtam is igyekszem eljutni a talira, remélem addigra már rendbe jövök.

Mindenkit puszilok!!!

Nincs jelen

#13190 2011-02-21 18:59

Linus
Tag

de megdögönyözném a kiccsajt :D

Nincs jelen

#13191 2011-02-21 19:55

Elizabeth
Tag

Vicaa!
Jobbulást kívánok.

Nincs jelen

#13192 2011-02-21 22:45

Geo73
Tag

Vicaa, jobbulást!!! Kívánom, hogy minél elõbb kigyógyulj ebbõl a tüdõgyusziból :( !!!

Nincs jelen

#13193 2011-03-03 14:12

Vicaa
Tag

Köszi, mindenkinek.
Sajnos most sem fényes a helyzet, le kellett állítani a gyógyszert és ezért most újra lázas lettem, meg még egy kis fülfájás is társult. :(
Sajnos így a talira sem tudok menni, próbálom összevakargatni magam. :( :(
Azért érezzétek jól magatokat helyettem is.

Anna szerencsére jól van továbbra is, rakok fel képet is róla a mosolyalbumba.

Puszilok mindenkit!

Nincs jelen

#13194 2011-03-04 10:16

zotyesz
Tag

Nincs jelen

#13195 2011-03-07 13:02

fater
Tag

köszöntök minden hölgyet a nemzetközi nõnap alkalmából.

Nincs jelen

#13196 2011-03-07 16:40

Elizabeth
Tag

fater!
Nagyon szépen köszönöm! :)

Nincs jelen

#13197 2011-03-07 18:12

Edith
Tag

fater!Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#13198 2011-03-08 17:59

Lucifer
Tag

Halihó!

Fater!
Köszönjük szépen!!:P

Vasárnap a dokibácsi hivott telefonon ,Hogy mikor lsz a mûtét!Pont dolgoztam!!:P
Szóval  márc.29 kedd reggel n7 órára kell bemenni és aznap meg is mûtenek.Csak azért kaptam ilyen késõi idõpontot mert a vért csak akkorra tudják meghozni.

Nincs jelen

#13199 2011-03-08 19:51

Lisa
Tag

Jaj Csajos!
Nagyon szurkolok majd,és most is, hogy próbálj egy kicsit nyugira venni még most!
Amúgy fogalmam sincs, hogy csak a szám jár, de tényleg próbálj meg arra gondolni, hogy úgy is minden jó lesz és tudod alszol egy "jót" :D

Nincs jelen

#13200 2011-03-08 21:52

Lucifer
Tag

Drága fecsegõ!

Köszike szépen!:P
Eléggé nehéz nyugisnak maradni mert a vérnyomásom igy is felmegy ha csak rá gondolok.Pedig a napok telnek és egyre közelebb jön a nap és ez egyre szarabb.De azért megpróbálom lefoglalni magam és nem erre gondolni.

Nincs jelen

IBDoktor

Láb