#1201 2011-03-04 21:51

marcsi0727
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Orvost keresek!!!

Kedves Harcos,

Miért nem keresed meg az egerszegi II-es belt? Itt nagyon jól kezelik az IBD-t, centrum is egyben.

Nincs jelen

#1202 2011-03-06 08:57

harcos
Tag

Köszönöm szépen a tanácsokat srácok . Lehet hogy az volt a probléma , hogy én mindig 09-10 óra között kerestem.

Nincs jelen

#1203 2011-03-06 09:08

harcos
Tag

Kedves Marcsi0727

Nekem nem volt róla tudomásom , hogy Egerszegen külön IBD centrum van. Azért választottam BP-t mert engem már mûteni kellet, mert a városomban félrekezeltek. Jó lenne ha közelebb tudnék jó orvost találni, mert azért nem mindegy, hogy 220 km-re vagy csak 50-km kellene járnom kontrollra. Esetleg nem tudnál ajánlani Egerszegen egy a crohnhoz hozzáértõ dokit.

Nincs jelen

#1204 2011-03-06 13:02

Anikó68
Tag

Kedves Harcos!

Zalaegerszegen egyesület is létezik az olyan betegeknek mint mi.Bármikor beléphetsz ha akarsz.Igaz még csak januárban indult,de szerintem nagyon jó,hogy tudsz más emberekkel is beszélgetni akiknek hasonló problémájuk van.
Üdv.
Szép napot mindenkinek!
Anikó

Nincs jelen

#1205 2011-03-06 13:50

marcsi0727
Tag

Harcos,

Küldtem neked mailt.

Nincs jelen

#1206 2011-03-08 10:34

Cilkó
Tag

Sziasztok!

Új vagyok itt,és innen vettem az orvost keresek rovatból "ötletet",hogy elmenjek dr. Illés Krisztinához Csepelre.
Hát nem mondhatom,hogy túl kedves volt,inkább olyan közömbös. (ezt még betudtam annak,hogy sokan vannak én is egy órát vártam, este volt ...stb.)
Nekem az nem tetszett,hogy egyáltalán nem mondott semmit nekem. 
Kikérdezett (lévén új beteg) bevitte az adatokat a gépbe, aztán megnyomogatta a hasam, majd az asszisztensnõnek kezdte diktálni,hogy akkor lesz egy hasi ultrahang mondjuk 9-kor és aztán 10-re jöjjön gyomortükrözésre. (életemben nem voltam még )
Az asszisztensnõ közölte velem hogy, majd hívjam fel mikorra sikerült idõpontot szereznie nekem. (Hogy aztán az megfelel e nekem vagy nem kit érdekel?! )
Én úgy elvártam volna néhány szót,hogy nézze meg kell tükrözni hogy többet lásson,erre így -vagy úgy kell felkészülni...vagy valamit. De semmi.
Persze utánaolvastam az interneten.  De azt sem értem ha uh-ra megyek elõbb oda ugye teli hólyaggal kell menni azaz vizet kell inni és utána azt a gyomortükrözésnél majd kihányom? Vagy az addigra már kiürül a gyomorból?Istenem !nem tudom.
Szóval nem vagyok annyira nyugodt .
Valakinek esetleg van más tapasztalata vele kapcsolatban?
Remélem csak rossz napját fogtam ki :(

Köszi.

Nincs jelen

#1207 2011-03-08 17:45

Margóci
Tag

Kedves Cilko!
A doktornõhöz akirõl írtál semmit sem tudok hozzászólni mert nem ismerem, és a közelben sem vagyok, viszont az ultrahang kontra teli hólyagra annyit mondanék, hogy általában mondjuk este, éjjel kell inni és reggel már nem. Akkor a gyomorban már nem lesz folyadék, így kihányni az utána következõ tükrözésen nem tudod, viszont a hólyagod tele lesz. Aztán UH utána tudsz menni pisilni és így ez a gond megoldva. :)
Kitartást és bátorságot neked!! :)

Nincs jelen

#1208 2011-03-09 06:33

Anikó68
Tag

Kedves Cilkó!

Csatlakozom Marcócihoz.A teli hólyag azt jelenti,hogy reggel nem mész el pisilni az ultrahangos vizsgálatig.Majd csak a vizsgálat után.A gyomrod pedig üres marad a tükrözéshez.Kitartást neked!

Üdv
Anikó

Nincs jelen

#1209 2011-03-09 08:15

Cilkó
Tag

Margóci-Anikó68!

Köszönöm.  Megpróbálom majd így.  Habár ha ébredés után nem megyek el , 8-ra odamegyek az Sztk-ba és érkezési sorrendben van az uh. Lehet,hogy csak 9-re hívnak majd be. Sztem addigra be....
Na mind1.
A tükrözéstõl mondjuk jobban parázok.

Nincs jelen

#1210 2011-03-09 12:24

Anikó68
Tag

Szia Cilkó!

A tükrözés nem egy kellemes vizsgálat,de elviselhetõ.Csak fel a fejjel!

Üdv
Anikó

Nincs jelen

#1211 2011-03-09 15:48

Heni1
Tag

Sziasztok!
Voltam a Schwáb doktornál egy nagyon kedves barátságos orvos.Segíteni is tud akár új gyogyszert hozna be Németországból.A gond az hogy 6 hónap alatt közel 400.000 ft lenne hogy végre 9 év után jobban legyek.
Tanúlság hogy akinek nincs pénze az szenvedjen csak tovább.:(

Nincs jelen

#1212 2011-03-21 13:30

szliva
Tag

Sziasztok.

SzeretnÉm KÉrdezni,hogy JÁr -e Valaki MÁv KorhÁzba Dr.schafer Eszterhez?
Szliva

Nincs jelen

#1213 2011-03-21 13:42

kiscica1982
Tag

Szia Szliva,

Igen!

Írja, ha van kérdés

Nincs jelen

#1214 2011-03-21 18:58

Frozina
Tag

kiscica1982! küldtem emailt!

Nincs jelen

#1215 2011-03-21 20:16

Heni1
Tag

Szia kiscica1982!
Írj már a Schafer Eszterrõl néhány dolgot milyen doktornõ ilyesmi. Nagyon megköszönném.

Nincs jelen

#1216 2011-03-21 22:59

kiscica1982
Tag

Heni,
Kérdezz e-mailen... Mégis mit írjak :) ???

Reggel derül ki, hogy holnap mûtenek, vagy szerdán... :(

Remélem, szerdán már tudok mindenkinek írni... Szorítsatok!

Nincs jelen

#1217 2011-03-22 09:42

Tim72
Tag

Kitartás kiscica1982! Hamar túl leszel rajta. :)
Velem is vergõdnek, hogy mit kezdjenek a sipolyommal, így április 4-én mehetek 1 év alatt harmadszorra vastagbéltülrözésre. A tavalyi 3 mûtétem óta, már lassan kezdek beletörödni, hogy sodródok az árral....

De a lényeg, hogy remélem hamar túl leszel rajta, és utána biztos minden jobb lesz! :)

Nincs jelen

#1218 2011-03-23 20:34

kiscica1982
Tag

Sziasztok,

tegnap túlestem...
Köszönöm mindenkinek a biztatást, sokat segített...

Akikkel levelezem, ígérem írok majd, remélem holnap...

Nincs jelen

#1219 2011-03-23 21:00

Heni1
Tag

kiscica1982!
örülök
hogy túl vagy rajta,vigyáz magadra

Nincs jelen

#1220 2011-03-28 11:28

kiscica1982
Tag

Heni1

nem megy a mail... visszadobja a mailer demon :)

Küldj egy jó mail címet amire már írtál nekem.

Frozina és Szliva:

ment a mail!

Nincs jelen

#1221 2011-04-03 10:28

Kaldi
Tag

Sziasztok!
Új vagyok itt, tavaly õsszel diagnosztizáltak Crohn betegséggel, a helyi (vidéki) Szakorvosi rendelõben ,egy kedves, barátságos doktornõ kezelt, aki viszont nagyon leterhelt,alig van ideje a betegekre, egy-két hetes elõjegyzéssel lehet bejutni hozzá,nekem is ki kellett várni a soromat, két-három hétig csak kicsit fájt a hasam és kicsi hasmenés,amit a háziorvos kezelt, megint két hét várakozás,mert csak akkor kaptam idõpontot, a gyulladás fel is lángolt rendesen,hányás és olyan hasi görcsök,hogy nem tudtam kiegyenesedni.
Szerencsére sikerült a gyulladást mérsékelni és még nem kellett mûteni.
Voltam CT-én,a vastag  és vékonybélen is találtak gyulladást ,és a környezõ szövetekben is,a belek néhol össze vannak tapadva,kezelés után szoros kontrollt javasoltak.
Nemrég tovább küldtek egy úgynevezett "Crohn központba" Budapestre, ahol a doktornõ szerint jobban,alaposabban tudnak majd foglalkozni velem és a legújabb kutatási eredményeket is ismerik. Örültem a dolognak,gondoltam ott biztosan több idõ jut  egy betegre és részletesen kivesézhetünk mindent a betegséggel kapcsolatban.
Hát nem így történt, már az elsõ beszélgetésre is csak hat hét múlva kaptam volna idõpontot,nagy nehezen két hét után fogadtak (hetente egy nap 4 órában van félfogadás). A " Központ" egy kórház lepusztult, ütött-kopott alagsorában van,a vidéki rendelõ ehhez képest szupermodern,ezt még elviselné az ember ha van értelme. A vizsgálaton a fõorvos megtapogatta  hasam,megkérdezte hogy érzem magam,étvágyam van, széklet rendben és ezzel végeztünk is, annyit mondott, hogy ilyen esetekben már nem szokott használni a Pentasa tabletta és ahhoz képest hogy ezt szedtem meglepõen jól vagyok és felírt Imuran-t, na ez megint nagy kalamajkát okozott, mert azt elfelejtette közölni velem, hogy a Pentasa tablettát ugyan úgy szednem kell,a leleten is csak az Imuran volt feltüntetve, eltelt három hét úgy hogy nem szedtem a Pentasa tablettát és fellángolt ismét a gyulladás,hányás görcsök stb.
Majdnem be kellett feküdnöm a kórházba,csak az segített hogy még volt receptem Salofalk végbélszuzpenzióról és hamar alkalmazni tudtam saját elhatározásra.
Nektek is ilyen tapasztalatotok van a "központokkal" kapcsolatban, vagy tudtok ajánlani olyan helyet, orvost akivel meg vagytok elégedve?
Alkalmazott vagyok, három iskolás korú gyerekkel,magánrendelõt és külföldi gyógyszereket százezrekért nem engedhetek meg magamnak.

Nincs jelen

#1222 2011-04-03 12:01

Margóci
Tag

Kedves Kaldi!
A te eseted sokban hasonlít az én 13 évvel ezelõtti esetemhez. Amikor annó 13-14 évesen diagnosztizálták nálam a Crohnt mi is nagyon megijedtünk. Szintén vidéken lakunk és úgy voltunk vele, hogy minél többet szeretnénk tudni, és azt gondoltuk naívan, hogy Pesten jobb az ellátás stb. Az egyik rokonom aki orvos Pesten bejuttatott minket egy nagyon neves belgyógyászhoz. Örültünk mint majom a farkának. A doki elrendelt egy ultrahangot és egy vérvételt. Na itt már kezdõdtek a bonyodalmak. A vérvételhez konkrétan 2 asszisztensnõre volt szükség. Az egyik elszorította a kezem, a másik tartotta a kémcsövet nekem mondták hogy pumpáljak. Magamban már megfordult a világ, hogy te jó isten hova kerültem...? Aztán jött az ultrahang... Ütött-kopott lepukkant vizsgáló, mellettem ahogy feküdtem, szó szerint vakolat potyogott. Ez is az épület valami eldugott alagsori helyisége volt. Aztán az ultrahangon kiderült, hogy makk egészséges vagyok.. Semmi elváltozás nincs. Hozzáteszem akkor már vagy fél éve centire pontosan bemérték Szekszárdon hogy hol a baj és mekkora. Rá kis idõre megmûtöttek. Ennyit a nagy egészségemrõl... :) Így utólag már csak mosolygok a dolgon, de akkor nagyon bosszantó volt. Akkor megfogadtam, hogy soha többet nem keresgélek. Az itteni orvosommal totálisan meg vagyok elégedve, jobbat nem is kívánhatnék. A sebész aki mûtött szintén egy tünemény és nem utolsó sorban a bélbetegségek a szakterülete. Szóval azt mondhatom, hogy hatalmas nagy szerencsém van mert vakon bízok bennük. Én ajánlanám neked az én gasztrós orvosomat, de hozzá a legközelebbi idõpont 2012 február az új betegeknek ha jól tudom.. szóval ezzel sem lennél kisegítve azt hiszem. :(
A te esetedhez visszatérve.. Eleve azt nem értem, hogy a fenébe írhatott neked fel Imurant?? Én úgy tudom, hogy ez az a gyógyszer aminek beállításához, pár napot kórházban kell tölteni. Legalábbis nekem annó így volt, és ahogy olvasgattam a fórumot nem én vagyok az egyetlen akit így állítottak rá. Felelõtlen az orvos aki ezt meg merte tenni... :(
Remélem hamarosan megoldódnak a gondjaid!!!! Ha segítség kell szólj bátran!
Margó

Szerkesztette: Margóci (2011-04-03 12:05)

Nincs jelen

#1223 2011-04-03 19:29

Kaldi
Tag

Köszönöm Margóci!
Sajnos nem én kerestem másik orvost,a gasztroenterológus doktornõ küldött Budapestre,mondván itt a "Crohn központban" alaposabban tudnak foglalkozni velem.
Imuran-t napi egy szemmel kellett kezdenem, majd labor lelet után megdupláztuk.

Nincs jelen

#1224 2011-04-04 12:37

kadarv
Tag

Sziasztok!

Margóci, nekem is úgy írták fel az Imurant, hogy nem voltam kórházban (Imuran, Pentasa, Medrol kombináció). Bár voltam kórházban közvetlenül utána, de a tükrözés miatt. Szerencsére kipp-kopp lassan már egy éve jól vagyok.

Nincs jelen

#1225 2011-04-04 13:10

moncsa85
Tag

Szia Kaldi!
Én éppen pénteken voltam a szegedi "központban".
Szerencsére épp az ellenkezõje annak amit írtál (leszámítva hogy a vakolat ott is potyog itt-ott :D )
Az elõjegyzés itt annyi volt hogy a kecskeméti orvosom csütörtök délben felhívta a szegedit és péntek reggel 9re már mennem is kellett...
Õ sem nagyon vizsgált meg csak UH de nekem minden vizsgálat (tükrözések stb.) 2 hete készült!
Úgyhogy a szegedit én merem Neked ajánlani!

Nincs jelen

#1226 2011-04-04 13:41

Andi
Tag

Szia Moncsa85!

Megkérdezhetem kinél voltál Szegeden? Én is oda járok és én is kecskeméti vagyok. :) Nekem Molnár Tamás a dokim. Bár én nem Humi miatt járok oda... Régebben Remit kaptam Szegeden, de azóta is hozzájuk járok, meg engem Szegeden mûtöttek a Seb. Klinikán...

Nincs jelen

#1227 2011-04-04 14:25

moncsa85
Tag

Szia földim :D
Szepes Zoltánhoz járok! Fiatal de nagyon normális!

Nincs jelen

#1228 2011-04-04 16:24

Tim72
Tag

Sziasztok!

A mai napi vastagbéltükrözés lelete után rájöttem, lassan be fogok csavarodni, pedig megint hosszabb macera vár rám, és ami ma elhangzott, az alapján nem lesz ez sem fáklyás menet. Nagyon hálás lennék, ha valaki, akár priviben az e-mail címemre, de ajánlana Budapesten praktizáló, tényleg lelkiismeretes, jó pszichiátert, akár magánrendeléssel is. Tudom, hogy nem a legjobb erre is bogyót bekapni, de valószínûleg rajtam most csak az segítene. Hálás köszönet, ha valaki tud segíteni!

Nincs jelen

#1229 2011-04-04 16:36

Breki
Tag

http://www.zadoryrendelo.hu/szakemberek.html
Dr. Félegyházy Zsolt
Elég jónak olvastam,tõle szoktam kérdezgetni,de sajna nem jártam nála,messze van Kecskemét-tõl :(
Olvasd el az önéletrajzát,érdemes.

Egy hozzá járó levele:
"Pár sorban megírta az õszinte véleményét. Hansúlyozom, nem mellé beszélõ, általánosító, hanem igazi véleményét! Hát ki õszinte a mai világban? Kevesen. Emiatt segít Õ. Engem jó útra vezetett, mert mer olyan szavakat is használni szituációkra, érzésekre, amit mondjuk nem "illik" ?! Hát ettõl igazi. Köszi, Doki:-) "

Szerkesztette: Breki (2011-04-04 17:00)

Nincs jelen

#1230 2011-04-04 17:30

Tim72
Tag

Köszönöm! Az életrajz tényleg impozáns, a rendelõ meg jó helyen van. Megbeszélem a férjemmel, aztán bepróbálkozom. Itt csak egy buktató lehet, ha túl sokára kapok idõpontot, de majd meglátjuk.

Nincs jelen

#1231 2011-04-05 13:36

Breki
Tag

Én is ma kezdtem újra,majd megyek teszteket csinálni a héten,meg gyógyszerezés lesz.A fenti doki azért jó,mert tarapeuta is,hatékonyabb mint egy sima pszichiáter.Ha Pesten laknék biztos hozzá mennék,a fõvárosi viszonylethoz képest,nem is látom drágának.Vidéken a fele szokott lenni kb.Csak ugye minden jó orvos Pestre orientálódik :(

Szerkesztette: Breki (2011-04-05 13:37)

Nincs jelen

#1232 2011-04-05 17:10

Tim72
Tag

Azért hidd el rossz orvosokból is akad itt bõven! Csak hát vidéken sajnos már egy rossz orvos is sok.
Sokszor olvastam az írásaidat, tudom neked sem könnyû. Nekem valahogy tavasszal és õsszel minden rosszabb. Remélem elõbb-utóbb kikecmergünk ebbõl is.... legalább egy idõre! :)

Nincs jelen

#1233 2011-05-03 05:52

Shikaritr
Tag

Valaki tud valamit,hogy pesten hova érdemes menni?
Esetleg a honvédkórházról tud valaki valamit,hogy ott mi megy?

Nincs jelen

#1234 2011-05-03 06:33

kiscica1982
Tag

Szia Shikritr,

Én a MÁV kórházat tudom ajánlani..., van ott jó pár doki, fiatalabb, idõsebb, ffi, nõ
Lehet válogatni. Sebészet is jó :) remélem, nem kell...
Megvan minden, ami egy Crohnosnak kell...
Altatásos tükire 3 hónapos várólista.
Amúgy a dokikhoz is akár több hetet kel várni, de jó szakemberek!

Olvass vissza, járunk innen sokan a MÁV-ba :)

Ha kérdés van, írj!

U.I: nekem a Péterffy nem jött be nagyon :(

Nincs jelen

#1235 2011-05-03 08:20

én
Tag

Shikaritr! Én is a MÁV kórházba járok. Ha rosszul vagy, nem kell várni, akkor nem lacafacáznak, de ha csak kontrollra mész, az hosszabb idõ. A gasztrónak külön van vérvételi laborja. A sebészeten is értenek a bélbetegekhez. Említettünk már pár nevet itt, olvass vissza. Én ezelõtt a Nyírõ kórházba jártam, avval is nagyon meg voltam elégedve, gyorsan be lehetett jutni, avval egy a probléma, hogy nem kiemelt kórház, nincs sebészet, nem lehet biológiai kezelést ott kapni. Ha nem vagy nagyon problémás, jó szívvel tudom neked ajánlani õket is.

Nincs jelen

#1236 2011-05-03 12:34

vivien
Tag

Üdv Fórumozók!
Édesanyámnak új gasztrós dokit kell keresnie, tudnátok ajánlani valakit? Eddig Budapesten a László korházba járt.
Betegsége: crohn (vastagbél nélkül)
Jó egészséget! Elõre is köszönöm.

Nincs jelen

#1237 2011-05-05 12:51

Cilkó
Tag

sziasztok!

Valaki járt már colonoscopián dr. Illés Krisztinánál Csepelen? ( Most épp ezt a vizsgálatot nyertem meg :( még soha nem voltam.)
Rákérdeztem: az altatást és a bódítást is felejtsem el. Nincs hozzá lélegztetõ ha netán adódna valami. Erre hivatkozott.
csak úgy ala natúr lesz.

Köszi: C

Nincs jelen

#1238 2011-05-05 13:15

Margóci
Tag

Cilkó
A bódításhoz nem is kell lélegeztetõ.... Legalábbis nekem soha nem volt, pedig volt már jópár ilyen vizsgálatom. ÉN pl. Dormicumból egy lórugást kapok, mert tudják, hogy csak azzal bírom úgy ahogy. Altatásban még nekem sem csinálták, de bódítóval is ki lehet bírni. Viszont az hogy egyik sem az elég érdekes. :(

Szerkesztette: Margóci (2011-05-05 13:17)

Nincs jelen

#1239 2011-05-06 09:06

Cilkó
Tag

Szia Margóci!

Ugye hogy fura?  Szerintem nem is megyek hozzá.

Szia Mindenki!

Keresek másik orvost. Dr. Schnábel-t ajánlotta a háziorvos a Nyírõben dolgozik.   Tud az ottani állapotokról valaki?
Illetve róla személyesen valamit?

Köszönöm: C

Nincs jelen

#1240 2011-05-06 09:14

én
Tag

Cilkó! Nemrég írtam a Nyírõ kórházról. Dr. Schnábel az osztályvezetõ fõorvos. A rendelõben nagyon szép, modern minden, állítólag a kórház fekvõbeteg belgyógyászati részét is felújították már. Nekem nagyon szimpatikus a hely, de nem lehet ott kapni biológiai kezelést, nincs semmi plusz. Tehát, ha komolyabbra fordul a betegséged, át kell menni másik kórházba. Én is odajártam, de egy doktornõhöz. Vele mindent meg tudtam beszélni, volt ideje rám, nem kellett hónapokat várni hozzá az idõpontra. Sajnos el kellett tõle jönnöm, mert megmûtöttek és várhatóan egy biológiai kezelés elé nézek. De ha egyszerû eset lennék, mennék még most is a Nyírõbe. Ja és még annyi, hogy a Nyírõ kórházban bódítással végzik a tükrözést, de nem altatnak, mivel nincs altató orvos, de a bódítást mindenképpen kérheted ott.

Szerkesztette: én (2011-05-06 09:16)

Nincs jelen

#1241 2011-05-06 10:21

Cilkó
Tag

Szia Én!

Köszönöm az infót!
Ne haragudj,hogy nem néztem most utána hogy már írtál a Nyírõrõl,de annyira ideges vagyok,hogy képtelen vagyok lassan bármilyen nemû tevékenységre. Nem tudok semmire odafigyelni,mindent leejtek-kiejtek a kezembõl...

C

Nincs jelen

#1242 2011-05-06 11:45

Szabóné
Tag

Szia Cilkó!

Nyugodj meg! Ha jó orvos kezébe kerülsz túl lehet élni a vizsgálatot. Én bódítást kaptam és elaludtam. (45 kg voltam akkor, nem kellett sok nyugtató) :) Semmire nem emlékszem. Viszont nagy dicséretet kaptam az orvostól, mert tisztességesen bevettem a tisztítólötyöt és mivel jó ki tisztultam könnyen tudta vezetni a csövet. Szerintem ez a az alapja az egésznek. Egyébként a tükrözés altatásban, a vizsgálatok a-z-ig, vagy a kolonoszkópia fájdalom elkerülése címû topikokban olvashatsz.

Anikó

Nincs jelen

#1243 2011-05-07 10:58

edem
Tag

Sziasztok!

Nagyon régen jártam már itt, de most érdeklõdni szeretnék.
25 éves vagyok, 6 éve crohn-beteg. Eddig Debrecenben tanultam, ott volt egy nagyon jó gasztrodokim (http://3belklinika.deoec.hu/szakrendelo … amp;cid=26).
Majd' 1 éve költöztem Pilisvörösvárra, fél éve dolgozom Budapesten. Emiatt (nem) szeretnék (, de muszáj) orvost váltani. Azt szeretném megkérdezni, hogy Bp-n hogy mûködik az orvos választás? Én kitalálom, hogy kihez szeretnék menni és a háziorvossal iratok hozzá beutalót? Nem olyan a rendszer, hogy adott körzetbõl csak adott kórházba mehetek? Ha igen ennek hol tudok utána járni?

Olyan orvost és helyet keresek, ahol minden elérhetõ és korrekt. A debreceni klinika ilyen volt.

Talán nem volt túl összeszedett a hozzászólásom, de ezt nézzétek el nekem!

Üdv,
Ádám

Nincs jelen

#1244 2011-05-27 21:15

Hugi (Crohn)
Tag

Szia Ádám!
Én most kerestem dokit (friss a betegségem felismerése). Ha jók az információim, akkor tulajdonképpen bárkihez mehetsz, csak ha az nem a Te körzetedben van, akkor kérhetnek érte külön díjat. A XIII. kerületi Honvédban viszont nem fogadnak, ha nem vagy igényjogosult (honvéd vagy családtagja), illetve ha nem abban a kerületben laksz.

Kérdésem nekem is lenne. Van valakinek tapasztalata a kõbányai Bajcsyban Kerékgyártó Olgáról?

Köszönöm!

Nincs jelen

#1245 2011-05-27 21:17

Hugi (Crohn)
Tag

Ja, Ádám!
Ez állítólag valami januári rendelet miatt van (a kartonozóban mindig ezt hajtogatták)

Nincs jelen

#1246 2011-05-30 12:26

én
Tag

Igazatok lehet, én is ilyet hallottam, avval a változattal, hogy még kerületi lakos se mehet, csak a MÁV, rendõrség, tûzoltók tehát a rendvédelmisek. Én régi MÁV beteg vagyok civilként, eddig még mehettem oda, voltam ebben az évben is. Hát majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövõ. De egy biztos, fizetni nem fogok, hogy odajárhassak.

Nincs jelen

#1247 2011-06-01 07:50

Lucy
Tag

Sziasztok !

Szombathelyen ismer valaki jo gasztros orvost ?
Koszonom.

Nincs jelen

#1248 2011-06-01 09:16

marcsi0727
Tag

Lucy írta:

Szombathelyen ismer valaki jo gasztros orvost ?
Koszonom.

Zalaegerszeg nincs messze, ott tudok ajánlani. Ha érdekel, akkor dobj egy mailt privibe.

Nincs jelen

#1249 2011-06-01 10:35

Cilkó
Tag

Szia Hugi!

Én voltam a Kerékgyártó doktornõnél. Nekem nem jött be.
Velem lekezelõ volt és úgy éreztem a hangszintbõl: hogy mi a fenének jött ez ide?

Most Én javaslatára elmentem a Nyírõbe. Az eddigi tapasztalatok számomra jók. Mindenki kedves volt és emberszámba vettek.

Üdv: Cilkó

Nincs jelen

#1250 2011-06-01 10:46

én
Tag

Cilkó! Örülök, hogy jók a tapasztalataid!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb