#13251 2011-04-09 19:19
- Vicaa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Luci! Örülünk, hogy otthon vagy és gyógyulsz!!!! Sokszor pusszancsolunk! :)
Nincs jelen
#13252 2011-05-05 16:14
- pasek
- Tag
Bélbetegek telefon Murphy - je:
Sose tedd a telefonodat cippzáras pulcsi oldalzsebébe...
Az oldalzsebek nem túl mélyek, a telefon ki tud buggyanni belõle!
Ha lehet még ülve távolítsd el magad alól a zaccot. Nyúlj hátra, nincs oly magasan az a lánc!
Mert ha nem..
Ruházat igazítás közben a sekély zsebbõl ki tud szökni az IT készülék, és könyörtelenül lecsap Murphy!! :D :D
Ha ilyen szituációban kiszökik, akkor szinte 100% hogy a következõt érzékeled:
Látótérben megjelenõ (késõbbiekben már nem túl okos) telefon G-vel gyorsulva megindul a perem felé
egyet pattanva reménykedhetsz még hogy ki, vagy be
de úgyis befele esik, leutánozza a rulett golyót, körbe kerüli, amit körbe kell, majd
csobbanva landol a legkisebb vizesárokban.
Képzeld el, hogy mindez munkahelyen történik, könyékig ott vagy, ahol lenned muszáj
...s mindenki nézi, hogy miért berregteted egy óráig a kézszárítót atomjajra szedett készülékkel a kezedben!!
Nincs jelen
#13253 2011-05-06 12:17
- Melcsi_
- Tag
Fuuujjjj Pasek :D :D :D :D én ugyan hagytam volna azt a készülöket a wc-ben, dehogy kellene már :D az se érdekelne ha a ledrágább csodakütyürõl lenne szó. :D
De gratulálok a produkcióhoz. :D :D Remélem mind a telód mind a kezed túlélte :D
Nincs jelen
#13254 2011-05-07 17:56
- pasek
- Tag
Húúúúúúúú,...
tennnap voltam a 11. évfolyammal tanulmányi kiránduláson székesfõvárosunkban, mertmivelhogy középoskolában már egy éve tantóbácsi (is) vagyok.
Vazze...
sosenetanícccsatok 17-18 éveseket, mer a csajok még nem "golyóérettek", a f@szik sokkal gázabbak, mint a kazahsztáni gázmezõk...
Felügyelõ tanárként képzeljétek el, hogy volt felgyújtott telek tûzoltókkal, local force basebal ütõvel fenyegetõzve, tehát 17 évesekkel vigyázzatok!!!!!!!!
Hasmenni se volt idõm, se kedvem....
3*csináltunk pisikommandót, vetettek velem nullputtonyos cudarkát, meg szigarettát, mer még egyik se 18 (vagyis csak a bukottak)
Szal 10-en évesekkel vigyázzatok, életveszélyesek...
Szerkesztette: pasek (2011-05-07 18:05)
Nincs jelen
#13255 2011-05-07 21:49
- zotyesz
- Tag
Pasek
Az élet habos oldala? :)))) Neveletlen hercegnõket pátyolgatni és zöldfülûeket pesztrálni ? :)))) nem irigyellek :))
üdv Zotyesz
Nincs jelen
#13256 2011-05-07 22:18
- én
- Tag
Pasek! Ha megvetted nekik a cigit, piát, akkor nincs mirõl beszélni. Ezek fel fognak téged falni. Remélem, hogy nem akarod õket érettségiztetni vazze. Én ismerem a tizenéveseket, állítom, hogy drogtémában, pia, cigi, szex ügyletekben felkészültebbek, mint bármelyikünk. Aztán érettségi után egyszer csak benõ fejük lágya. Ja és persze, akinek nem inge.... És a jelenlévõ tizenévesek mindig kivételek!
Nincs jelen
#13257 2011-05-11 09:23
- Peeter
- Tag
Pasek és ahhoz mit szólsz, ha valakinek az ing zsebébõl esik ki a telefon egy 10-15 méter mély kútba? Sebaj, úgyis idõszerû volt a csere apámnak...
Nincs jelen
#13258 2011-05-11 12:57
- sibi
- Tag
:) Huuuu, a fiam ugyanígy járt, de õk le is mentek érte egy haverjával,( a frászt hozták rám).Nem a teló, a sim kártya kellett neki.
Nincs jelen
#13259 2011-05-31 12:30
- Nita
- Tag
Üdv kedves fórumtársaim, nem sokan írunk ide mostanában nagy bánatomra de tudom mindenki nagyon elfoglalt meg minden.
Sajnos én most itthon vagyok kényszer pihibe és megbolondulok a tehetetlenségtõl meg a medroltól is asszem. :)
Nagyon visszaestem minden elõzmény nélkül két héttel a Humirám beadása után. Múlt héten végig 38 fokos lázam volt a dokim külföldön a helyettesítõ pedig egy darabig nem akart komolyan venni. Péntek ultrahang után kezdésnek 64!mg medolt akart adni a doki persze telefonon. A UH eredményét nem közölték mondván majd a doki elmondja pedig a végén már három orvos nézte a hasam majd egy órán keresztül....
Angyali segítséget kaptam viszont a fórumunk "ördögétõl" azért is jöttem ebbe a topikba hátha olvassa köszi Luci a receptet ha nem lettél volna mehettem volna 39 fokos lázzal pénteken ügyeletekre medrolt iratni hogy a hévégére ne maradjak bogyó nélkül. Borzalmas hogy ebben az országban hétvégén rosszul lenni extrém sport :)
Most lázam nincs, de a kedvem lapos szóval ha beesik valami a kútba csak szóljatok én kidobom csak lehet lent is maradok utána :P
Nincs jelen
#13260 2011-05-31 13:59
- én
- Tag
Nita! Jobbulást, gyors gyógyulást kívánok!
Nincs jelen
#13261 2011-05-31 18:26
- mercy70
- Tag
Nitaaaaa!Nagyon sajnálom,hogy nem vagy jól.Mit írhatnék?Ezek a biológiai guggok sem annyira szuperek sajnos.Reméllem minél elõbb helyre jössz.Kitartást és gyógyulást Neked!
Nincs jelen
#13262 2011-05-31 18:39
- Nita
- Tag
Köszi Én igyekszem, Mercyyyyyyyyyy neked is a biztatást :)
Nem tudom mi a szuper erre a szemét betegségre, de a Humival azért eddig kihúztam megint egy jó hosszú idõszakot viszont gyanítom hogy az elmúlt idõszakban beszedett antibiotikum meg még más gyógyszerek akaszthatták ki Mr.C.-t. bevettem migrénre 2-3 napig algoflexet amire rá is van írva hogy nem szabad, de gondoltam 1-2 szem még elmegy nagyon keményen fájt a fejem :( Bár lehet hogy nincs is köze hozzá....
Nincs jelen
#13263 2011-05-31 20:41
- Lisa
- Tag
Nita!
Ha beesik valami akkor megyünk kiszedjük, elvesszük Tõlled, de egyuttal Téged is hozunk fel, mert nem kényelmes hosszú távon odalenn. Hidd el nekem!!!!
Néha muszály és jól esik egy picit elmélkedni de nem szabad, hogy sokáig tartson, mert tényleg megyek egy kötéllel!
Sajnálom , hogy újfent utolért a a hülye nyavalyás, meg gondolom az idõ a meleg, sem tesz túl jöt neki.
Csak KITARTÁSt és próbálj meg bizakodni, jobban leszel hidd el!
Bizti csuklottál a hétvégén , mert emlegettünk pasekkal amikor is a pisztrángokat néztünk Lillafüred után a pisztrángosnál. :D
Amúgy igazad, hogy vagyunk emberek a topicból?
Én rendre tanulok, meg vizsgázgatom, meg szidom ezt a k..a meleget.
Nincs jelen
#13264 2011-05-31 21:10
- zolcsi
- Tag
Kedves Nita!
Gyógyúlj gyorsan és szerintem algopyrint vegyél be nekem az a tuti fejájásra.
Nincs jelen
#13265 2011-05-31 22:09
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, mindenkitõl elnézést kérek, hogy régóta jártam erre. Mármint akinek hiányoztam. :P
Nem tudom, mikor irtam utoljára, és sajnálom, ha valakinek ezzel esetleg sértettem az érzéseit. Még nem volt idõm visszaolvasni, ezért nem tudom, mi zajlott itt mostanáig. :)
Elfoglalt vagyok, talán túlzottan is, mostanában, tudom, ez nem kifogás.
Sokat tanultam, legfõképpen angolul, mert a tesómhoz készültünk az 'államokba. A kirándulás megvolt, amerika lecsekkolva, itthon piszkosabb, kicsit savanyú, citromizû, de a miénk. :P :P :P És itthon a kaja is jobb.
Jelentkeztem a tali topikba, hogy mi is mennénk a bükki talira, remélem, nincs még lefújva. :D
Nincs jelen
#13266 2011-06-01 14:19
- Geo73
- Tag
Nita jobbulást, gyógyulást minél elõbb!!! Csatlakozom Zolcsihoz, ilyenkor szerencsésebb az algopyrin.
(a kútba(n) levés, ugrás pedig nyomasztó egy sportág, inkább válassz másikat olyat, ami testileg-lelkileg nem ilyen megterhelõ!!! :P )
Nincs jelen
#13267 2011-06-01 16:43
- roor
- Tag
Halika!
Nita jobbulást!:)
Én lenni meg,egészben,lustán,csorgó zsírocskával.:D
pá
Nincs jelen
#13268 2011-06-01 18:25
- Melcsi_
- Tag
Nita drága jobbulást!!!!!! Máskor ha bogyó kell, engem is hívj nyugodtan, egész patika van itthon, igaz Mercy? :D
Amúgy...én holnap megyek kórházba, jegyem van egy altatásos tükire :D + hasi UH, EKG, anesztes stb. :) drukkoljatok.
Nincs jelen
#13269 2011-06-01 18:30
- zotyesz
- Tag
Nita
Nálam van egy ásott kút kicsit ki kellene szedni az aljáról az iszapot meg egy kalapács is bele esett anno :P :))) Mielõbbi jobbulást, gyorsan szedd össze magad :)
Melcsi
Patika az nálam is akad :)) nem irigyellek a tüki miatt bár hogy altatásos az azért elõny :) kitartás :)
Nincs jelen
#13270 2011-06-01 19:04
- mercy70
- Tag
Melcsi,nálad éjjel-nappal nyitva tartó,mindent kapható patika van. :D :D
Pénteken ügyesen,aztán szussz!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#13271 2011-06-01 20:51
- zolcsi
- Tag
Melcsi nyugodj meg.Tudod beszéltük a múltkor az én tükim szintén altatás és majd csak szeptember-októberben lesz.Én szinte várom annyira jót lehet alatta csicsikázni.Szépet fogsz álmodni és mire vége még azt hiszed el sem kezdõdött.Remélem kellõképp megnyugtattalak.:D.
Nincs jelen
#13272 2011-06-01 20:59
- mercy70
- Tag
Zolcsi,ezt nyomom már neki több hete mégis izgul.Valahol megértem de majd ha túl lesz rajta megkönyebbül és rájön hogy igazunk volt. :)
Nincs jelen
#13273 2011-06-01 22:10
- Geo73
- Tag
Melcsi, tudom van más módja is az alvásnak/pihenésnek, de nyugodj meg tényleg minden rendben lesz, ez egészen biztos!!! Kitartás!!!
Nincs jelen
#13274 2011-06-01 22:52
- Nita
- Tag
Huuu Lisa szeretem azt a helyet is nagyon, igen azért oda szívesebben "ugranék" mint a kútba látod :)
Nagyon várom a Bükki talit a mi privát gyógyítóköveinkkel együtt! Tényleg emlékszik még valaki a kis emlék köveket hova dugtuk? :P
Geo, Zolcsi tényleg csak alogot szoktam szedni de borzaszó migrénes tudok lenn néha az nem hatott már egy napig amikor bevettem a másikat. Persze most sem biztos hogy azzal volt a baj csak keresem az okokat kicsit most nem nagyon elfogadni hogy ilyen szarul vagyok :(
Melcsi nekem is beígérve egy tüki, persze addig is izgulok kicsit neked vigyázz magadra megy a drukk :) Remélem legközelebb nem kerülök ilyen helyzetbe a gyógyszeremmel mert ez elég rosszul jött ki. Még az a szerencse hogy rátok lehet számítani ha már az egészségügyre nem.
Na igyekszem a napokban majd kimászni a kis kutamból mert eddig nem találtam benne semmi jót.
Nincs jelen
#13275 2011-06-01 22:59
- Nita
- Tag
õõõ a Medrol ilyen gyorsan irtja az agysejteket ? Bocsi az elõzõ írásomból kimaradt egy két betû, imitt-amott szavak de gondolom azért érthetõ még.
Nincs jelen
#13276 2011-06-02 06:48
- zotyesz
- Tag
A távirányítású kamerakapszula
http://www.hazipatika.com/articles/Fajd … 0518102219
Nincs jelen
#13277 2011-06-02 07:00
- Lisa
- Tag
Ez, jó Nita tényleg kimaradt egy-két szó :D
Naná én, hogyne emlékeznék a kövecskékre. A szekrény tetején levõ díszvázába tettük. A bökkenõ csak az, hogy voltam azóta fizetni elõleget, ott volt a tulaj (nem tudtam konkrétan keresgélni meg nem is akartam Nékületek), DE díszváza nuku!!!! :(
SZóval kíváncsi leszek. Lehet, hogy Neked most is kénének a gyógyító kövek, az használna :P
Vigyázz Magadra és türelem!
Melcsi! Ügyes légy ma , gondolunk Rád!
Sziszi! Akkor megvolt Amerika csekkolása, igazad van, csak nem kicsit cirtomízû de tényleg a miénk! Ne szabadkozz, mostanság senkinek nincs ideje írni, de a lényeg, hogy nem felejtjük egymást és a talin majd személyesen bepótolunk mindent ! Igaz Fecsegõ!?
Visszaolvasni sem nagyon van mit, mert pangás volt. Lehet most már inkább bemenekülnek az emberek a melegrõl a jó hûvös szobába a gép elé.
Danikáról írhatnál, hogy hogy van, azon kívül, hogy kópé :P :D
Szerkesztette: Lisa (2011-06-02 07:01)
Nincs jelen
#13278 2011-06-02 20:56
- sziszi32
- Tag
Lisa,
Danika betyárom hangulatilag jól van, egészségileg pedig... már szinte unom irni, hogy állandó visszatérõ gyulladásai vannak - 5 napja hagyta abba az utolsó antibiotikumadag szedését, és most megint kezd panaszkodni, hogy enyhén fáj a pisilés... mit mondjak, az egyetlen normális urológushoz szinte lehetetlen bejutni, hetekig kell telefonálni, mire végre felveszik, ez naponta akár 20-25 próbálkozást, várakozást, csalódást jelent, nem beszélve arról, hogy vizslaszemekkel méregetjük a gyereket, és ha az étvágya gyengül, vagy felsir álmában, akkor már azon reszketünk, hogy mikor kell megint antibiotikumot iratni. :( Nem akartam errõl irni, mert sajnos ebben változás nem állt elõ, és szerintem ez rajtunk kivül már senkit sem érdekel (nem bántásból irom, senki ne vegye úgy, kérlek! csak el vagyok kicsit keseredve).
Egy piréz sztori a szomszédságból: Megtudták valahonnan, hogy mi pléhkeritéssel szeretnénk elhatárolódni tõlük. Eleddig egy omladozó fal választott el tõlük, a fal az õ tulajdonuk. Na de amikor megtudták, hogy mi keritést szeretnénk épiteni, akkor kegyesen felajánlották, hogy ugyan bontsuk már le a falat, és akkor egész végig pléhkeritésünk lehet. Mit mondjak, édesek, hogy ennyire gondolnank ránk! :P :P :P
Nincs jelen
#13279 2011-06-02 21:20
- zolcsi
- Tag
Kedves Sziszi!
Nagyon sajnálom ami Danika betyárral lezajlik sok erõt kitartást hozzá mást nem nagyon tudok írni.
Piréz sztorira reagálva:pofátlanságból ötös.Nem elég ,hogy megcsinálod a kerítést még az övét is ti bontsátok le.De hát mit vár az ember a pirézektõl.Én anno a jelenlegi szomszéddal közösen megbeszélve együtt bontottuk el azt a kerítést ami ugyan a telek megvétele után az enyém lett de õ állította azt õ tákolgatta.Nosza pajtás akkor gyere segíts elbontani.Na erre már nem tudott mit mondani.:D
Nincs jelen
#13280 2011-06-02 23:41
- Geo73
- Tag
Sziszi, sajnálom nagyon, hogy Danika nincs jól. Azt kívánom, hogy elõször is kerüljön be a megfelelõ urológushoz, õ pedig kúrálja ki végre ebbõl a gyulladásból. Tudom, hogy nehéz; sok erõt kívánok!!!
Nincs jelen
#13281 2011-06-03 07:53
- Györgyina
- Tag
Sziszikém, nagyon jó egészséget kívánok a Danikincsnek, Nektek pedig nagy kitartást és sok sikert a Bertyárka gyógyulásához. És nem igaz, hogy csak Benneteket érdekel a Danibetyár állapota, sokszor irtam, hogy mond már mi a baj? és mégtöbbet gondoltam Rátok.
Sziszikém, ha lehetne kérni egy fényképet a Nagylegényrõl, engem boldoggá tennél vele. Köszi.
Nincs jelen
#13282 2011-06-03 10:55
- sziszi32
- Tag
Sziasztok,
nagyon jólesik, hogy törõdtök velünk! :)
Képet hamarosan feltöltök, ha sikerül egyet szereznem a férjem gépébõl.
Györgyina drága, készülsz a bükki talira?
Geo, köszönöm, hogy gondolsz ránk!
Zolcsi: köszi az ötletet... szerintem webcam-os élõshowt rendezek, ha a szomszéd pirézeimet önszántukból dolgozni látom, hehe! :P Figyelitek, már birtokraggal illetem õket... hiába, én is kezdek betörni! :P :P :P
Nincs jelen
#13283 2011-06-03 11:24
- Nita
- Tag
Sziszi! Sajnálom hogy nincs jó a fiad, pedig titkon azt hittem már túl van ezen és olyan sok feladatot talál ki hogy azért nincs idõd írni! Felháborító amit írtál azt is nehezen viseli az ember ha nem foglalkoznak velünk, de amikor gyerekkel is ezt csinálják az nagyon elszomorító. Remélem sikerül valahogy elérni hogy jó kezekbe kerüljön addig is kitartást nektek.
Nos ezek a pirézek azért tudnak valamit azt el kell ismerni :) De ne hagyd magad betörni!!! :P
Zolcsi azért megnéztem volna a szomszéd arcát is mikor ezt mondtad :)
A mi szomszédunk is ilyen ám, évek óta tervezi, hogy megcsinálja a kerítést ez nem valósult meg így mi szépen beborítottuk ezekkel a kész kerítés elemekkel legalább a tákolmányát nem kell nézni :)
A másik szomszéd meg olyan halom vasat meg lomokat gyûjtött a kerítés mellé ha azt a részt lebontanánk átborulna ide minden, de rendes volt mert mondta elpakol ha építünk egy közös falú garázst mert az neki is jó lenne :)
Nincs jelen
#13284 2011-06-03 12:30
- zolcsi
- Tag
Nita a célom elértem vele ugyanis segített elbontani.Ha az övé nehogy tönkretegyem már.:D Persze az új kerítést mi fizettük ki végig hisz építési oldal.A szomszéd ezt nyerte vele.
Nincs jelen
#13285 2011-06-03 13:39
- aiolosz
- Tag
sziszi32 írta:
Sziasztok,
nagyon jólesik, hogy törõdtök velünk! :)
A dolog nagyon egyszerû....van egy szép hölgy a számítógépem mellett, amit valaki egy kõre varázsolt nagy kézügyességrõl téve tanúbizonyságot. Amikor erre a hölgyre nézek, akkor elsõsorban Dani és utána a szülei ugranak be nekem....ennyi.
Jut még eszembe, ha a követ megfordítom, akkor a "Bükkszentkereszt 2010" felírat olvasható....
Errõl meg az jut az eszembe, hogy amikor a "Zabriskie Point" címû Antonioni film fõszereplõje Mark, bemegy egy ivóba telefonálni és a készülék mellett van egy tábla, a következõ felirattal " Tûz esetén kérem megfordítani".
Mark megfordítja a táblát aminek a hátán ez a felírat olvasható: "Ne most, Te hülye, tûz esetén..".....
Nincs jelen
#13286 2011-06-03 18:16
- Györgyina
- Tag
Sziszikiém drága, én készülök, kb. pár éve, de mindig valami közbejön, vagy csak egyszerüen gyáva vagyagok elindulni.
Na aztán meg most pláne nagyon nincs kedvem szórakozni, Orbán bácsi és bandája nagyon elkente a számat.
Egyébként pedig augusztus 27-én az esküvõm lesz, arra is készülni kell.
De lélekben Veletek leszek és IMÁDOM A KISBETYÁRT és remélem az élet még összesodor bennünket. Jó egészséget az Aranycsillagnak és érezzétek magatokat nagyon jól.
Nincs jelen
#13287 2011-06-07 22:30
- pasek
- Tag
Kedves Mindenki! (akinek sose válaszoltam...)
:)
..még élek! Most épp rosszat álmodtam, élõlényeket öltem, embereket is és nem tudok aludni..
Tegnap elmúlt a netem, de ma megint lett és idetévedtem álmatlanságomban
El se tudok olvasni ennyi mindent, másfél év lemaradásom van :(
MINDENKINEK ZSÍROS CSÜLKÖS PACALT TÚRÓS CSUSZÁVAL SÖRREL ÉS PÁLINKÁVAL KÍVÁNOK GYÓGYSZER HÁNYÁS, FOFÁS, HASFÁJÁS ÉS MENÉS NÉLKÜL!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#13288 2011-06-10 12:42
- sziszi32
- Tag
Györgyikém, MI LESZ augusztus 27-én?????? Az esküvõd?????? Mármint a tiéd? Fúú, de elmaradtam mindennel, hogy ezt nem is hallottam?! :) Ha jól érted, hogy a te esküvõd lesz, akkor nagyon sok örömet és boldogságot, kevés idegbajt a készülõdéshez!
Pasek-bácsi, örülök, hogy látlak! :)
Dani újabb eredményei napvilágot láttak, és 90% hogy valami szervi baj okozza a visszatérõ gondokat, nem kizárt, hogy mûtét lesz a vége... :( :( :(
Nincs jelen
#13289 2011-06-10 19:03
- Györgyina
- Tag
Drága Sziszikém. Elsõsorban nagyon nagy szomorúsággal olvasom, hogy Danikincsünknek valami olyan baja van, amit mûteni kell. Ha bármiben - orvoskeresés, gyógyszer, vagy bármi segithetek - bármikor irj. Jó egészséget a virgonc Kisbetyárnak, Te pedig, mint ahogy szoktál, sziklaként állj mellette és légy erõs. Mielõbbi jó egészséget a Drágának, Neked nagy türelmet és sok erõt.
Igen, az én esküvõm lesz augusztusban. Hát halljátok, ha tudom mivel jár, hát jobban meggondolom. Mint egy akadályverseny. De remélem minden jól sikerül és ugye ez az utolsó összejövetelünk a maradék távoli Családommal, úgy hogy ez nekem még plussz egy külön ünnep.
Köszöm a jókivánságot Sziszikém és irj Danikáról, Magatokról. Puszi.
Nincs jelen
#13290 2011-06-16 08:43
- sziszi32
- Tag
Györgyikém, az esküvõnek kettõtökrõl kell szólnia, és nem másról! :)
A hétvégén esküvõn voltam, ahol az ifjú pár egy héttel korábban döntötte el, hogy összeházasodnak. Egy egyszerû gulyáspartit rendeztek a hátsó udvaron, ahol a polgármester összeadta õket, és a menyasszony egy zakó alá való fehér alapruhát viselt, mindketten mezitláb voltak, a csokor egy kertbõl összeszedett liliom-margaréta csokor volt.
A hangulat viszont nagyon jó volt. A szerencse az volt, hogy mindenki "vette a lapot", és a 30 ember (köztük tanárok, régi polgármester, mérnökök stb.) egyszerûen örült annak, hogy együtt ünnepelhetünk. :P :P A torta stilszerûen South Park-os volt. :)
Ezt nem azért irom, mert mindenkinek bejöhet az ilyen parti, csak azért, hogy ilyen is van, és néha abszolút jól sikerülhetnek az ilyen spontán dolgok.
Remélem, nem készited ki magad idegileg túlzottan az esküvõig, hiszen az egész tényleg kettõtökrõl kell, hogy szóljon, minden más csak külsõség. :)
Daniról örömmel jelentem, hogy péntek óta bilizik, és úgy néz ki, hogy ez alkalommal (harmadszor próbálkozunk) végképp elmarad a pelus. Sing Hallelujah! :) :) :)
Nincs jelen
#13291 2011-06-16 12:07
- Györgyina
- Tag
Drága Sziszikém. Hát a mi esküvõnk nem egy ilyen spontán ötlet. Mi már egy éve eldöntöttük, hogy összeházasodunk, aminek csak anyagi akadályai voltak. Spóroltunk és annyi összejött, hogy egy szerény, de nagyon bensõséges esküvõt tudunk tartani. Lesz templomi is. Nekem ez az elsõ templomi, mert a volt férjem a honvédségnél dolgozott és ott nem lehetett. Nem részletezem miért, mindenki tudja.
Szerény esküvõ lesz, de annál nagyobb szeretettel várunk Mindenkit, aki osztozik a boldogságunkban.
Kikötés egy van, nászajándék nem kell, nekünk az az öröm, hogy együtt lehetünk.
Már meg van a ruhánk, cipönk, a hely ahol a lagzi lesz. Boldog vagyok, hogy jönnek a távoli rokonaim és végre-végre láthatom õket.
A két szomszéd kigyermek lesz a koroszúsgyermek, akiknek én volnék a pótnagyijuk. Egy négyéves kisfiú és egy ötéves kislány. Halálosan igazgatottak. A kislány szerelmes a Pistibe és olyan édesen pillog, ha meglátja.
Drága Danikincs, annyira örülök, hogy már bilizik a drága, olyan sokat eszemben van és nem múlik el az életem, amig meg nem ölelhetem még. Csak picikét lennék már jobban, de erre várok kb. 30 éve. Hát remlélem a kitartásom majd csak sikerrel jár és akkor megyek ezerrel az én szívem csücskékhez.
Köszönjük a jókivánságokat és Nektek is nagyon boldog nyarat, boldog Bükki talit. Ölellek Benneteket.
Nincs jelen
#13292 2011-06-19 16:18
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Sziszi! Gratulálok a "pelus-elmaradáshoz" Már ha tényleg úgy alakult! :D
Remélem, hogy a betegeskedõk javulgatnak és mintámat követve, jelentkeznek az állandó fórumlakók, akik pihiznek :D
Tényleg LUCI! Írtam Neked mailt, nem vagy elérhetõ e-mailen? Mert akkor kereslek máshogy.
Fecsegõ, Te nem tudsz nekem ebben segíteni, hogy hogy lehet elérni Õt? Hogy bírod a meleget és a melót? Gondolom már várod a nyári leeresztést.
Persze valószínû, hogy mindenki várja a maga kis szabiját, vagy nyaralását.
Szóval, hogy akkor írjak is magamról, ne csak kérdezõsködjek (dehát olyan kíváncsi vagyok, ki? hogy? hol? merre? :D )
Én jól vagyok, nagyon örültem a mai lehûlésnek, hogy végre esik az esõ, nem süt a nap, és nincs az a dög meleg, amit én ki nem állhatok.
A vizsgaidõszakom lassan a végéhez közeledik, kereken egy hetet kell még kibírni és aztán nyugisabb lesz egy picit. Kis "zsebpénzért" vigyázok egy 1 éves kis lurkóra kb. 2 hónapja, aki nagyon aranyos, le is foglal egy picit. Most még a tanulással is sikerült összehozni.
Tényleg sulisok, hogy megy a suli? Vizsgák kifulladásig?
Szóval egészségileg minden okés, kontroll az persze nem volt, minek én vagyok a magam dokija, és hááát várom már nagyon a bükki talit!!!
Remélem sokan leszünk és jól is fogjuk érezni magunkat.
"Állatkert" jól van, élnek virulnak, tojnak, hol görbét, hol oválisat :D
Köszönöm szépen azoknak akik érdeklõdnek felõlem priviben, igyekszem válaszolni, mondom már csak egy HÉT!!!! HURRÁÁÁÁÁ!!!!
Na mindenkinek kitartást a nyárhoz, vigyázzatok Magatokra és ha tudtok jelentkezzetek néha!!
Nincs jelen
#13293 2011-06-19 17:43
- roor
- Tag
Halika!
Tipegõ,drága,nagyon jól elvagyok megvagyok.:D
Csak igyekszem kihasználni,hogy Hókuszpapi (anyuférj) egyszer azt mondta érezzem magam otthon,és én azóta a nyaukok lógok.:D
Merthogy jóidõ beálltával irány a nyaraló,én meg jó utánfutó lévén döcögök velük.:D
Ezt a meleget még bírom,pláne ha néha 20 fokra visszamegy,de hogy mi lesz 31-40 között,jobb nem belegondolni.:D
A meló meg....megy,mert viszem.:D
Jó az,szeretem,majd leeresztek,bár én inkább téli szabis vagyok.:D
Bükkitali már nagyon bizsergeti a talpam,remélem nagyon jó lesz (úgy ahogy szokott!!!!).:D
Lucit telón próbáld,bár saccperkábé vége a sulinak-kölkök otthon a nyakán + meló +Rolka bárányhimlõs volt + mindig talál elfoglaltságot.........próba szerencse.:D
pá
Nincs jelen
#13294 2011-06-21 09:24
- sziszi32
- Tag
Sziasztok,
Dani harcol becsülettel a peluskoronáért, vannak olyan napok, amikor semmi probléma, aztán meg, naponta tiz alsónemût is cserélni kell, mert õfelsége nem óhajtá a bilit látni. De már szerencsére átbillentünk a ló - ha nem is másik oldalára, de legalább közepére, mert már megkérdezi, ha este ráadjuk a pelust, hogy akkor most abba szabad pisilni? Szóval, kezdi felfogni a dolgok lényegét. :)
Roor, örülök, hogy találkozhatunk majd a talin! Kell már egy igazi nõ a karjaim közé megint! :P :P :P Ha lehetséges, esetleg Lucit üdvözölni általam... már nagyon régóta nem járt erre, és természetesen megértem, hogy rengeteg gondja-baja van, de attól még jogomban áll hiányolni õt. :)
Györgyikém, nagyon örülök nektek, remélem, minden jól alakul.
Lisa drága, tudom, elmaradtam a maillel, de az utóbbi napok és hetek nálunk állandóan arról szólnak, hogy megyünk-jövünk, Danit lessük, stb, stb. Majd megirom mailben a részleteket. :)
Nincs jelen
#13295 2011-06-22 22:54
- Nita
- Tag
Itt vagyok olvasok az íráshoz most nincs kedvem, nem vagyok jól most 3 napja 48mg medrol mellett is lázam van este. Egy hónapja szedem lassan ezt a dózist és semmi javulás...holnap megint UH...nem látom a kiutat az utolsó Humira után egy héttel estem így vissza. Szóval semmi sem hat sz@rul is vagyok elegem is van. Ennyi.
A Bükki tali tartja bennem a lelket megyek leülök a gyógyító köveinkre és fel sem kelek 3 napig :)
Nincs jelen
#13296 2011-06-23 20:04
- zotyesz
- Tag
Sziasztok
Kedden pótoltam egy régi lemaradásom pár rám sózott vizsga kb 12 :) ellenére megcsináltam az államvizsgát most ugorhatok majd neki nyelvvizsgának mert ugye az kell de legalább a sulit letudtam . :)
Szép napokat mindenkinek üdv
Nincs jelen
#13297 2011-06-23 20:19
- Norby1
- Tag
Zoty gratula :)
Nincs jelen
#13298 2011-06-23 23:03
- aiolosz
- Tag
zotyesz írta:
Sziasztok
Kedden pótoltam egy régi lemaradásom pár rám sózott vizsga kb 12 :) ellenére megcsináltam az államvizsgát most ugorhatok majd neki nyelvvizsgának mert ugye az kell de legalább a sulit letudtam . :)
Szép napokat mindenkinek üdv
Zotyesz, klassz srác vagy <kép>
Nincs jelen
#13299 2011-06-24 05:25
- Lisa
- Tag
Zotyesz!!!!
Nagyon GRATULÁLOK NEKED!!!! Ügyes vagy!!!
És, hogy meg is osztottad velünk, külön köszönet :D
Nincs jelen
#13300 2011-06-24 09:28
- én
- Tag
Zotyesz! Gratulálok, ügyes fiú vagy, fog menni a nyelvvizsga is!
Nincs jelen