#13351 2011-07-03 19:09
- Lisa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Tudom, hogy az volt olvastam a cikket már korábban, de azért köszi!
Ja igen Marcsi, csak, hogy alaposak legyünk, igaz? :D
Szerkesztette: Lisa (2011-07-03 19:10)
Nincs jelen
#13352 2011-07-03 20:14
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Melcsi!
Köszi szépen!
Lisa!
Nem álmodtál!!:):):):)
Igen ilyen nõvérfiú!
De a sebészeten is az a mûtõsfiú aki vittt a mûtõbe!De az nagyon aranyos volt!:P
Nincs jelen
#13353 2011-07-05 12:13
- sziszi32
- Tag
Sziasztok,
bocsi, hogy megint egy kicsit elmaradtam az irással. A RL megint kicsit rányomja a napjaimra a bélyegét. (RL= real life (valós élet)). Nincs semm baj, csak a munkáltatóink úgy döntöttek, hogy alulképzettek vagyunk, ezért van egy csomó továbbképzésünk, gyûlések, különbözõ találkozók, amelyekre több mint illik ellátogatni, és most ért véget az iskolai év, néhány diákom nem adta vissza a tankönyvét, õket hajkurászni, figyelmeztetni... ááááá :O
Dani bilije továbbra is szépen zenél (a Für Elise-t, naponta 10szer, vagy még többször :P), és bár nagyon szeretné visszaharcolni a pelust, csak alváshoz és utazáshoz kapja meg :P
Luci, el sem tudom mondani, mennyire örülök, hogy végre jobban vagy! Nem olvastam mindennek utána, de nagyjából képben vagyok, és nagyon nagyon nagyon és plusz még 10szer nagyon örülök, hogy megint fórumközelben vagy található! :) Maradj is itt, és ha lehetséges, gyógyulj minél elõbb! :)
Vica, köszi szépen a jókivánságokat, reméljük, hogy hamar a végére járunk már ennek a bajnak is. Szerencsére, ezek a bacik most nem járnak fájdalmas tünetekkel, igy a gyerek is nyugodtan.
Ha már gyereksztorik, akkor hadd mondjam el a tegnapi élményemet: tegnap anyámtól jöttünk oviból, és Dani állandóan a cipõje orrát nézte. Vagy legalábbis, azt hittem, hogy a cipõje orrát. Kérdeztem is, hogy mi a baj, szorit a cipõ? Erre õ: nem, csak sétál a 'bögyim'! :D (fiús apukáktól kérdezzétek, mit jelent az idézõjelben levõ szó, ha nem értitek... :P)
Lisa, mail megy MA. Ezer bocsi. Szeretlek, tudod. :)
Mindenkinek szép napot. Ha valaki esetleg nekem irt, és nem válaszoltam, az azért van, mert nem vettem észre, és ezért bocsi.
:)
Nincs jelen
#13354 2011-07-05 21:46
- Lucifer
- Tag
Halihó!
SZiszi!
Nagyon szépen köszönöm!:P
Szeretnék is maradni fórum közelben remélem nem akadályoz meg semmi , legfeljebb a meló.:P:P:P
Különben pedig én is nagyon örülök annak , hogy legalább mostanában látlak és tudok rólatok valamit.
Danikának mihamarabbi jobbulást kívánok.Ahogy írod látom , hogy Danikának is vannak nagyon jó beszólásai.
Roli is szokott olyanokat mondani , hogy majd elájulok.:P:P
Tegnap már voltam melózni .Egész jól bírtam nem volt semmi gond.Holnap megint megyek.
Robur!
Remélem olvasol , de legalábbis megkapod üzenetemet.
A bogaradat és beny@ltam , de amikor a lányom meglátta elkezdte a tv-én leütni.:P :P:P:P:P:P
Anyukám volt ma a körzeti dokinál és kérdezte a doki , hogy mi van velem.Anyukám mindet elmondott és a dokinéni erre azt mondta, hogy ez hihetetlen mert ez kb.minden 10000.-betegnél fordul elõ mûtét után.Hát vagy én vagyok a 10000. vagy kivételt képezek és ez nekem automatice jön mert úgy érzi a testem , hogy ez nekem jár.:P:PHát nagyon remélem nincsen több mellékhatás mert már elegem van.!!!!:P:P:P:P
Szerkesztette: Lucifer (2011-07-05 21:48)
Nincs jelen
#13355 2011-07-06 23:12
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Most jöttem haza a melóból.Hulla vagyok!:P
Holnap megyünk a gyerekekkel az állatkertbe!!(az egész család - papa-mama-gyerekek):P:P:P:P:P
Szerkesztette: Lucifer (2011-07-06 23:14)
Nincs jelen
#13356 2011-07-06 23:25
- zotyesz
- Tag
Na így már azért jobb az egy oldalra jutó Luciferek aránya :PPPP el ne tünj megint :))) javulgass :)) meloval csak óvatosan
Nincs jelen
#13357 2011-07-06 23:34
- Nita
- Tag
Lucifer! Nem akarsz örökbe fogadni? Én is szeretnék állatkertbe menni...
Holnap megyek az új dokihoz mos napok óta jobb volt a helyzet kivéve, hogy most minden wc-t iszonyatos görcsök elõznek meg.....eddig is voltak de ezek most újak...olyan mások esküszöm mintha szülnék :)
Annyira tud fájni hogy közben a gyomrom is felkavarodik majdnem kiraktam ma a Vukkot sétálni a közben :)
Kíváncsi vagyok doki mit mond majd...
zotyesz te is gyere gyakrabban :)
Sziszi nagyon jót nevettem a Dani sétálós sztoriján :D
Nincs jelen
#13358 2011-07-07 00:21
- zotyesz
- Tag
Igyekszem Nita.. én a tályognál éltem állt ugyanezt akkor megtudtam kb milyenek a szülési fájdalmak :( :) jobbulást kívánok mielõbb
Nincs jelen
#13359 2011-07-07 19:32
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nita!
Bocsika, de itthon felejtettelek.:P:P:P
Szivesen vittelek volna, de tudod a doki fontosabbb.Mi volt az új dokinál???
Zotyesz!
Én 3 szülési fájdalmon vagyok túl.:P:P:P:P:P
Ezzel azt akarod mondani , hogy most meg túl sokat irok???????:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D:D
Nagyon jó volt az állatkertben szépen meg van csinálva.A gyerekek nagyon élvezték , de bevallom még mi is.:P
Az állatsimogató volt a legjobb. a Roli hisztizet mert félt a Niki be se jött.1 kecske kiszökött a kapun.:P
Norbit támadták a kecskék mert nála volt a kaja.:P:P
Tényleg nagyon jól éreztük magunkat bár iszonyatosan meleg volt.
Nincs jelen
#13360 2011-07-07 20:28
- zotyesz
- Tag
Lucifer
Hát azóta szülni nem igen akarok....maradnék inkább a technikai kivitelezésnél :P Egy szóval nem mondtam hogy túl sokat írsz csajeee ...:)))) még ilyet az ember örül hogy újra gyakrabban írsz erre lecseszed????????? :) :) :P nektek nõknek semmi se jó :PPP
Nincs jelen
#13361 2011-07-08 14:17
- Lucifer
- Tag
Zotyesz!
Hát nem csalódtam benned.:D:D:D
Öszintén megmondom erre a reakcióra számitottam!!:D:D:D
Tudjátok! Rossz pénz nem vész el csak egy idõre átalakul.:P:P:P
Én is szivesebben vagyok veletek és hiányoztatok is!
Nincs jelen
#13362 2011-07-08 22:06
- zotyesz
- Tag
:) :)
Nincs jelen
#13363 2011-07-10 23:57
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nemrég jöttem haza a melóból.:(
Tudjátok milyen meleg van odabent??Ha fiú lennék akkor azt mondanám vizipólóznak a tökeim a melegtõl.:):)
Kit 39 bent min 45
Nincs jelen
#13364 2011-07-11 00:34
- sziszi32
- Tag
Hali,
Lucifer, miattad (és nemcsak miattad, tessék nem rosszul érteni) külön öröm visszajárni ide. :P :P
Én kissé elmaradtam, mert ebben a csodás hõségben mi mást tehetnénk a férjemmel, mint kimeszeljük a lakást?!
Dani nagyon élvezi a táborozást a nappali szobában, azaz, csak élvezte, mert ma este már végre megint a hálóban alszunk... :) Ránk fért már ez, hét éve nem volt meszelve, és egy kisgyereknél, és kreativ alkotóvágya kiélése mellett a falaink enyhén szólva is... történelmi események tanúi :P :P
A férjem egy szõrösszivû vadállat :P merta Dani által gondos precizitással készitett, csokialapú kis mancsnyom a falon (kétéves korából) is halálra lett itélve. Hiába mondom neki, hogy csináljuk meg úgy, mintha direkt lenne, bekeretezni a falon, hiszen Dani már nem lesz újra kétéves, de nem, a férjem hajthatatlan... Igy marad a fénykép és az emlék, hogy egyszer ilyen pici keze is volt ennek a manónak... :P
Nem akarom elkiabálni, de két napja nem kell neki szólni, hogy bilizzen, megy magától... Ahhoz képest, hogy ugye végleges sztómával és életfogytig tartó inkontinenciával fenyegettek, egész jól állunk.
:)
Ma itt is durván hõség volt. :O
Nincs jelen
#13365 2011-07-15 13:36
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Köszönöm sépen ez nagyon jól esetttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P
Annak nagyon örülök,hogy Dani már ilyen ügyes a bilivel.Az igaz,hogy Dani nem lesz újra 2 éves , de azt hiszem a frissen festett falon jól fog kinézni majd a mostani kézlenyomata is.:P:P:P:P:P:P:P
Nagyon el van tünve mindenki.!!!
Vissszajövök ti eltüntök?!Hogy is van ez?!:D
Tegnap anyuéknál voltunk és grilleztünk az erkélyen!Na nem kell megilyedni nem tûzet raktam az erkélyen hanem az elektromos grillezõt használtuk.:D:D:D:D
Nagyon fini lett a hús.
Itt is nagyon meleg van bár fúj egy kicsit a szél , de semmit nem ér!
Nincs jelen
#13366 2011-07-15 13:49
- zotyesz
- Tag
Hagyunk kibontakozni :PP
Nincs jelen
#13367 2011-07-16 09:30
- Nita
- Tag
Itt vagyok én is csak ebben a melegben írni is elfelejtek lassan :P
Jó ez az idõ csak lennék szabin hozzá és lógatnám a lábam a vízbe, mert meló közben nagyon kifáraszt.
Sziszi hát tényleg az urad milyen szörös szívû most csinálhat a gyerek új mûvet pedig az a keretezés tök jó ötlet volt :)
A múlthéten pénteken beadott Humira injekciók szépen kitartanak már most érezhetõen jobban is vagyok sikerült 1kg visszahíznom :)
Na és már csak a jövõhéten dolgozom utána két hét szabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii remélem jó idõ lesz akkor :P
Luci ilyen melegben mindenki még tüzet rak én palacsintát sütöttem este :)
Nincs jelen
#13368 2011-07-17 08:48
- Norby1
- Tag
Nita errõl a palacsinta dologról írhattál volna hamarabb is mondjuk sütés elõtt 10percel és lehet hogy becsöngettem volna :)
Nincs jelen
#13369 2011-07-17 22:32
- Nita
- Tag
He-he gondoltam hogy ezért idetekertél volna Norby :)
Kész vagyok leszakadnak a lábaim már "csak" 32mg medrol az adagom de tök vizes a bokám....
Persze ma egész nap a konyhában álltam nagyüzemi befõzõlázam van :) Tegnap csalamádét raktam el ma meg uborkát, ecetes-édes paprikát, zöld paradicsomot és kaptunk 20kg barackot így vétek lett volna nem nekiállni levárt fõzni ami még rotyog most is, remélem azért éjfélre készen leszünk vele mert reggel meló :P
Már van a pincében két üveg eperlekvár is....jó hogy "elvileg" ezekbõl én nem is ehetek nagyon nem?! :D
Nincs jelen
#13370 2011-07-18 13:46
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Hááát Nita, nem semmibe vágtad a fejszédet a hétvégén! Még meleg is volt, így biztos külön f.sza volt, hogy fõ a lekvár! Te már nagyon készülsz a télre! :P Tudom mennyire is imádod :P :D
Örülök, hogy kapod a Humit és javulsz is!!! Nagyon!!!
Azért szerintem ha jól vagy egy kis bûnözés belefér igaz?! :D
Luci: a Te esetedben , csak bíztam benne, hogy nem raktál tüzet az erkélyen :D :D :D
Sziszi! véletlen se gondold, hogy elfelejtettem írni, csak egyszerûen nem igazán tuok odajutni, hogy érdemleges, normális választ tudjak írni!
Viszont a hála nekem nagyon tetszik és köszi a képet! Megy majd a galamb is!
Remélem végre lehûl már az idõ, mert nem bírom ezt a meleget!!! ESÕT ÉS HIDEGET AKAROK! Ha csak két napra is :D
Szerkesztette: Lisa (2011-07-18 13:47)
Nincs jelen
#13371 2011-07-18 13:50
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Zotyesz!
Köszi!:P:P:P
Norby!
A palacsintasütést azért nem irjuk elõbb mert tudjuk, hogy a te kedvenced!:P:P:P
Nita!
Örülök, hogy jobban vagy és hiztál már!!
Én is akartam palit sütni , de nme visz rá a lélak. este jobb mert valamivel hûvõsebb van, de addigra meg már hulla vok.:PBefõzés és elrakás?!Na ha minden kész és a pincében pihen akkor majd meglátogatlek és véletlenûl lemegyek a pincébe is.
Nekem is kéne befõzni vmit , de fáradt vagyok hozzá, igy most ez kimarad az idén szerintem.
Holnap jön haza a lányom!!!!
Tegnap kitakaritottam a szobáját este 8-ig azt csináltam , de még nincsen teljesen készen.Ma folyt köv aztán pihi mert két nap meló jön.
Nincs jelen
#13372 2011-07-18 13:53
- Lucifer
- Tag
Lisa!
Hát nem raktam mert túl meleg volt igy is igy maradtam az elektromos verziónál.Na meg persze tûzifa se volt kéznél.:P:P:P:P
Én se bánnám a lehûlést.Ha nem is esik , de legalább hidegebb lenne.
De ha esik is akkor viszon ne dolgozzak mert esõben valahogy sokkal többen rendelnek és több a meló.:P:P:P
Szerkesztette: Lucifer (2011-07-18 13:54)
Nincs jelen
#13373 2011-07-18 20:20
- Norby1
- Tag
Na akkor én most gonosz leszek Nelly holnap palacsintát süt csak nekem és jó sokat bebebe :P Majd gondolok rátok délután mikor majszolom :)
Lányok tessék gyógyulgatni
Nincs jelen
#13374 2011-07-19 13:22
- sziszi32
- Tag
Itt már elkezdõdött a hidegfront, igaz, csak reggel volt egy kicsit hûvös az idõ, de most már megint szépen vigyorog ránk ez a nap! :P
Lisa, véletlenül sem gondolok olyanokat, hogy direktségbõl nem irnál! :) Emiatt aztán tényleg ne legyen fejfájásod!
Mindjárt itt a tali. :D Lehet, hogy viszek palacsintát... :P
Nincs jelen
#13375 2011-07-20 00:11
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Norby!
Kedves egészségedre!!!Finom volt a palacsinta?:P:P:P És remélem gondoltál ránk közben!!:D:D:D
Sziszi!
Ha viszel a talira palacsintát akkor légyszives egyél meg egyett helyettem és akkor majd azt hiszem én ettem!:D:D:D:D:D:D
Nálunk tegnap este esett az esõ , ma egész nap dög meleg aztán estefelé elkezdett esni és azóta is esik.Régen dörgött meg villámlott ennyitttttttttttt!
Gyula éppen az ablakban áll és próbálja lefotózni a villámlást. Kb 600 képet csinált( megtelt a memo kártya) abból talán 14-en van villám de kitartó.:P:P:P
Szerkesztette: Lucifer (2011-07-20 00:12)
Nincs jelen
#13376 2011-07-20 15:09
- Nelly
- Tag
Sziasztok!!
Luci válaszolok én Norby helyett,mivel nagyon gyorsan kellett bekapnia pár palacsintát,mert el kellett mennünk itthonról(tesómékkal találkoztunk)szerintem közben nem gondolt senkire :)Szerintem az ízét sem érezte :)
Van itt a közelünkben egy Vagon nevû hely ahová el szoktunk bicajozni,tök finom a zsíros kenyerük(pedig én nem vagyok nagy zsíros kenyeres) na tegnap is ott találkoztunk tesómékkal,és jól szarrá is áztunk hazafelé.
Már biztos írtam,hogy nagynéni leszek :) Tesóm októberre van kiírva,kislányuk lesz:Alíz.Úgyhogy babázni fogunk.
Tegnap sikerült a forgalom vizsgám vezetésbõl...természetesen mindenki azt kérdezte erre,hogy nem volt forgalom ahol vezettem?!Állítólag egy gyökér volt a vizsgabiztosom(ezt utólag tudtam meg),de olyan ügyes voltam,hogy nem kötekedett :)
Csak annyit mondott,hogy nyugodtan vezethetek bátrabban mert a nagy kigyúrt állatok le fognak tolni az útról..na kösz,a múltkor meg azért nem engedtek át mert túl magabiztos voltam és a vizsgabiztos a hátsó ülésen rettegett meg kiabált :D :D pedig akkor sem én voltam a balfasz(TERMÉSZETESEN) :)
Már csak az elsõsegély vizsga és megvan a jogsim.Úgyhogy külön Zotyesznak üzenem retteghet :D
Tegnap este tényleg iszonyat vihar volt,úgy dörgött meg villámlott,hogy aludni sem tudtam.
Egyébként minden rendben,most a meló helyen is nyugi van,a június kemény volt háromszor csesztek ki velünk,mert 1 nappal a leltár elõtt 3-szor közölték,hogy elmarad.Kb. 20 õsz hajszállal gyarapodtam minden egyes alkalommal...de végül meglett és minden oké.
Hát asszem ennyi.
Most nagy spórolás van úgyhogy az idén nem nyaralunk tengerparton.A Balatonhoz fogunk lemenni munkatársnõmnek van ott háza.Reméljük jó idõ lesz.
Aztán a talin találkozunk :)
Pussz mindenkinek :)
Nincs jelen
#13377 2011-07-20 18:26
- én
- Tag
Nelly! Ügyes csaj vagy hogy levizsgáztál, gratulálok. Nem kell rettegni, bele fogsz jönni. Nem mentek a tengerhez? Csak nem ti is egy nagy napra készültök? Majd szóljatok idõben, ha esküvõre kell menni.
Nincs jelen
#13378 2011-07-20 18:34
- zotyesz
- Tag
Nelly nyugi tegnap ti ma én áztam szarrá :)))
Ha esetleg már beszabadulsz a belvárosba kocsival léccike írd meg :P lehet azokra a napokra szabit veszek ki :DD
amúgy grat ügyi vagy :) no para se perc alatt rutinos pesti autós leszel kigyúrt állatokkal meg nem kell foglalkozni :)
Nincs jelen
#13379 2011-07-20 20:40
- Györgyina
- Tag
Nellycica, gratulálok. És félj a kigyúrt paliktól az úton, kerüld õket, ha lehet, mert nem agyban erõsek. Puszi Cicuka.
Nincs jelen
#13380 2011-07-22 10:50
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nelly!
Ha az izét sem érezte akor bizti siettetek.Û:P:PAzért remélem finom volt!:P:P
Alízhoz gratulálok és jól babázd ki magad és vegyétek a mintát.:P:PEgy kis Nellynek vagy Norbynak már sokkal jobban örülnék.:P
A vizsgához gratula bizti tetszettél a vizsgabiztosnak azért nem köteledetttttt!:D:D:D
Õsz hajszálak?Legalább ingyen van a melir!:P:P
A Balaton is tenger csak az a miénk!
Zotyesz!
Látod! - én ezért nem vezetek mert akkor ha vezetnék mindenki szabin lenne és ennyi szabitok nincs is!:P
Nincs jelen
#13381 2011-07-22 19:30
- sziszi32
- Tag
Itt ma már enyhült az idõ, végre.
Befejeztük a ház festését, meszelését. Most már hivatalosan is utálok padlót súrolni és takaritani. :)
Luci, az ingyen melir-es poénodon hangosan rötyögtem! :P
Nincs jelen
#13382 2011-07-23 19:41
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Mindenki festeti mert õsz!Minek?Ez nem fáj és tényleg van valami változatosság is a hajadban.:P:PÉs ha azt nézem mindig más a hajam mert egyre több a melirom.És még pénzt is spórolok vele.:P:P:P:P:P:P:P
Luci nem is Luci lenne ha nem történne vele valami.:PSzóval nem hazudtolom meg magam!:P:P:P
Szerdán dolgoztam és délután amikor szerettem volna kivenni a tésztát a hûtõbõl a tálca kicsúszott és ráeset a bal lábfejemre.A szerencse az volt , hogy a hideg miatt zokniban meg klumpában dolgoztam , igy a zoknim valamennyire felfogta az ütést.Igy is fájt a lábam no meg vérzett is , de nem volt annyira vészes.Ma megint meló és persze megint alkotás.A 45-ös pizza formák lecsúsztak és én hülye , hogy ne legyen annyira hangos automatice no melyik lábam , hát persze , hogy a bal , :P aládugtam.Igencsak elkapta a bokámat és alig birtam lábra állni.Gyulával behozattam a fáslit , de nem sokat ért hiszen ez fáj igy is - úgy is.Pihentetni ilyenkor nem szabad mert akkor még rosszabb.A lényeg 6 órakkor a Gyula bejött helyettem melózni én meg hazabicegtem.Most itthon vagyok pihentetem a lábam mert hétfõn megint meló.
Nincs jelen
#13383 2011-07-23 20:00
- Nita
- Tag
Nelly! Gratulálok ügyes vagy nem kell izgulni mások miatt az úton van akinek az is elég lesz mindig hogy nõ vagy, meg hogy ott vagy épp, meg hogy milyen színû a kocsid stb :) Tiszta õrület néha.
Jó nyaralást nektek!!!
Sziszi!
A festés utáni takarítás a legutálatosabb pont ma sikáltam padlót és még mindig találtam a tavalyi festésbõl a fehér kövön apró sárga pöttyöket aztán kicsit arrébb narancssárgát a két évvel ezelõttirõl pedig kétnaponta felmosok moppal esküszöm, de ezek csak négykézláb sikálva tûnek el ráadásul a padlófûtés miatt jó oda is ragadtak :) Szóval együtt érzek veled.
Na Luci ez nem jó hír :/
Akkor holnap kitolom a talicskát a ház elé amikor jössz :P
Olyan hideg van hogy azon gondolkozok befûtsek-e? :) Bezzeg a múlthéten mikor lekvárt fõztem vasárnap meg lehetett dögleni a melegtõl...ha tudtam volna tuti inkább ezen a héten csinálom :/
Nincs jelen
#13384 2011-07-23 21:49
- Lucifer
- Tag
Nita!
Köszi!Majd ülök a Gyula nyakába!:P:P:P
Nálunk is nagyon hideg van, gondolkodom , hogy takarót veszek elõ!!
Nincs jelen
#13385 2011-07-24 13:06
- Györgyina
- Tag
Jaj, Lucikám, hogy miket tudsz csinálni és mennyire fájhat, ha Te már megemlited egyáltalán. Igaz veszélyes egy munkahely az a konyha, de hát vigyázz már jobban Magadra. Enélkül is van ami fájjon.
Jobbulást és gyógypuszi a fájóra.
Nincs jelen
#13386 2011-07-24 20:02
- pasek
- Tag
Nincs jelen
#13387 2011-07-24 20:06
- pasek
- Tag
Sajnos Pityeszke elment, már az örök szemétdombokat kapirgálja és onnan kukorékol tovább..
..nagyon veszélyessé vált az emberekre és önmagára, a végén már letörte az egyik sarkantyúját, megtámadta vízszerelõt és a gázszerelõt..
Isten Veled Pityesz!!
Megkönnyeztük szegényt!
S nem én lettem a végzete!!
Tessék lájkolni!!!
Szerkesztette: pasek (2011-07-24 20:12)
Nincs jelen
#13388 2011-07-25 00:19
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Drága tyúkanyó!
Én mindig vigyázok magamra!:P
Pasek!
:(:(:(:(:(:((:(:(
Gondolunk Pityeszre!:(:(
Nita!
Szerencsésen hazaértünk és a kocsi is egyben maradt!!!:P:P
Mi is élünk.Sõt meglettem dicsérve , hogy milyen ügyi vagyok.:P:p
Nincs jelen
#13389 2011-07-25 00:36
- Nita
- Tag
Pasek!
Hát ez sajnálatos nem semmi micsoda vadóc lett belõle :/
Luci!
Ügyes vagy bár ezt elrontottad, mert ezentúl majd mindig neked kell hazavezeti és nem tudunk inni :)
Nincs jelen
#13390 2011-07-25 10:24
- Lucifer
- Tag
Nita!
Na ettõl félek én is!:PMost már nem tudok majd mit mondani legfeljebb elõbb iszom mint a sofõr.:P:P
Nincs jelen
#13391 2011-07-25 16:47
- sziszi32
- Tag
Nekem az tetszik a legjobban ebben a videóban, hogy Lisa kb. 150 kilósnak néz ki... (ne sértõdj meg kérlek, de az a póló, amiben látható vagy a filmen, nagyon elõreesik egy jelenetben...) :P :P :P Még jó, hogy ismerem törékenységét! :)
Dani nyûgös ettõl a furi idõjárástól, a napom sz.rtól egyre mélyebbre halad.
Már jó volna a talin lenni. :)
Nincs jelen
#13392 2011-07-25 19:32
- Vicaa
- Tag
Sziasztok!
... azért én meg egy kis jót is írnék, engedelmetekkel Lisa&Pasek!
Ugyanis a hétvégén õk jártak nálunk látogatóban. Sajnos Pityesz gyásza kicsit odanyomta a bélyeget a végére, de mi nagyon-nagyon örültünk, Pasek pedig meg lett dolgoztatva rendesen Anna által, le sem szállt róla egész hétvégén :D Remélem kipihente a fáradalmakat!
Mi pedig alapoztunk a talira, amire simán elmentem volna augusztus 6-án pénteken, ha fel nem világosítanak Lisáék, hogy egy héttel késõbb lesz. :D:D:D Na ennyit rólam, ez jellemzõ is rám!
Én ma szabiztam, holnaptól pedig meló megint ezerrel. Meg Annának is pihi volt bölcsiszünet, holnaptól már õ is megy. Szeptembertõl pedig ovi. Furi lesz egy tíz fõs csoport után egy 31 fõs közösségbe vinni, de remélem nem lesz gond. A szájával biztos nem lesz probléma, csak gyõzze majd a hallgatóközönség :)
Mindenkit puszilok, már én is annyira várom hogy talizzunk!!!!
Nincs jelen
#13393 2011-07-25 20:07
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Pityeszrõl, nem nagyon tudok mit írni, javarészt mert hülyének néznétek , hogy mennyire is padlóra tett, úgy hogy nem is teszem. Meghalt és most még nagy az ûr, hogy nincs itt! :(
Persze-persze Vicaa, egész nyugodtan, nincs semmi titkolni való :D
Próbáltuk pasekkal Anna napra "meglepni" Annát annyi-annyi hosszú idõ után, ami úgy tûnt sikerült, mert paseknak nagyon örült a keresztlánya. Úgy viselkedett mintha nem is több mint egy éve találkoztak volna )vagy nem egy éve, hanem a talin) Egyfolytába csak pasek, gyere játszani, legózni, anya, apa menj ki (ja azt mondanom sem kell, hogy én sem kellettem oda :D ) csakis pasek, több esetben is.
Aranyosak voltak.
Ja és tényleg Vicaa, simán szabit vett ki augusztus 7-re, hogy akkor jön a talira :D
Sziszi: az a felsõ (pulcsi) Anyukám pulcsija és azért nagyon szeretem, amúgy pedig rajta is úgy festett mint rajtam, vagyis egy "bálnán" :D :D :D Biztos ilyen a típusa!
Luci: olvastam, hogy milyen ügyes voltál, a lábadra gondolva!!! Pasek szokta nekem mondani, hogy "Tessék vigyázni Magadra!"
erre én csak annyit szoktam mondani (kifejezetten írom, hogy nem RÁD gondolva hanem magamra), hogy én olyan pancser vagyok, hogy egy két méteres ajtónak is neki megyek, mert "nem férek el". Mielõtt bármi rosszra gondolnátok, minden befolyásolás nélkül!!! :D
Szerkesztette: Lisa (2011-07-25 20:08)
Nincs jelen
#13394 2011-07-25 21:19
- sziszi32
- Tag
Lisa, én nem a pólót fikáztam, félre ne értsd! Csak amikor a videót néztem, hirtelen nem kapcsolt, hogy ki az a pocakos alak! :P :P :P
Nehogy megsértõdjééé! :)
Luci, Rolka sztorit rég olvastunk már! :)
Nincs jelen
#13395 2011-07-25 21:26
- pasek
- Tag
Szisziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
:):)
1000000000000000000 éve nem jártam erre éssssnagyonörülökhogyolvaslakkkk!!!
Várunk Bennek-T!!
Nincs jelen
#13396 2011-07-25 21:27
- pasek
- Tag
Vica!
Sose fáradok el, csak ha reszelni kell..
..mármint a tököt...
...izé a patiszont..
..ööö ebbõl kimosni magam..
:S
Nincs jelen
#13397 2011-07-25 21:30
- pasek
- Tag
Ojjaj!!!
kisséé hüle lettem :(
Mindenkit puszilok, s gyûjtsétek össze kinek milyen nyûgjére gyártsak "vudu-babát" !!!
Nincs jelen
#13398 2011-07-25 21:49
- judy1981
- Tag
Hali!
Ígéretet tettem, hogy jelentkezem. (Amire készülök már jó pár hete.)
Sok minden történt az elmúlt hónapokban, hosszú is lenne mindent leírni. Munka, munka, munka, esküvõ (nem az enyém), temetés, munka, munka... közben újra sikerült felmelegíteni a kapcsolatomat a crohnnal... hogy rohadjon meg a kis genya.
Tökéletes vérkép mellett rohamosan fogytam - az elmúlt 1 évben kb. 15 kg - közben se görcs, sem durva hasmenés, egyszer csak - kb. egy, másfél hónapja - beütött a krach. Ha már elvitte a vastagbelemet, most a végbelemet akarja. Lett egy sipolyom - ami még sosem volt, hát ezt is ki kell próbálni. Szûkületek itt is ott is, amit egy rögtönzött altatásos tükrözéssel meg is tágítottak. Azóta kb, fele annyiszor áldozok a porcelánon. Mutáns méretû epeköveket is kaptam állítólag kettõt. Mindemellett, a legmagasabb CRP-m 8,05 volt, ami mondhatni semmi egy crohnosnak.
Múlt hét kedden felvettem az elsõ remit. A sipolyom úgy fájt, hogy még az ágyra is csak nagyon óvatosan tudtam leülni. Nem tudom, hogy a remi hatott-e ilyen gyorsan, de csütörtökön már a létra tetején ültem. Minimális mennyiségben még váladékozik, de egyre kevesebbet. Ha lehet hinni a mérlegnek, már csak -14 kg a hátrány. Hûtõ faló konkurens címemnek még mindig megfelelek. :D Minden tiszteletem azoké a betegtársaké, akik évekig kínlódnak a sipollyal. Nekem ez a pár hét is elég húzós volt.
A múlt héten szabadságon voltunk, amit idézõjelbe is tehetnénk, mert egy nap sem telt dögléssel, amikor ki sem keltünk volna az ágyból, max a létszükségletek biztosítása miatt.
Egyik nap egy haverunkkal megszálltuk BAZ megye legkedveltebb települését, és amíg a fiúk tekertek a környéken, Lisával csaptunk egy mini talit :) Köszi, hogy ott lehettünk, és ronthattuk a levegõt. :D
Mi is festettünk, elõszoba, konyha, folyosó, konyhaszekrény (mert utálatos színe volt). Amolyan csináld magad módra bátyám, Szakó, és én. Na de, én is a kezembe vettem az ecsetet, és kõkeményen álltam a sarat, a takarítás meg csak rám maradt, úh. én sem akarok mostanában közelebbi kapcsolatba kerülni a padlóval. Szépen négykézláb egy dörzsis szivaccsal felmásztam az egészet, aztán a sógornõm (õk is festettek) bevágta, hogy õ vett olyan viledás felmosó fejet, amin van dörzsi, és simán felszedte a lecsöpögött festéket. Én nem néztem ki belõle. Én is találkoztam még az elõzõ festés maradványaival is. De akkor nem én takarítottam, ezért még bosszantóbb.
Nem térnék ki külön mindenkire, szoktam olvasni, és nagyjából tudom kivel mi van. A gyengélkedõknek jobbulást!
És most mehetek hûtõt takarítani, mert anyukám helytakarékosság szempontjából lecserélte a hûtõjét, mi meg lecsaptunk a régire. :|
Nincs jelen
#13399 2011-07-25 21:51
- zotyesz
- Tag
Holnap valaki 2 bel várható?
Pasek és Lisa sajnálom Pityeszt.:(
Pasek vudubaba ...nekem egy Hidasnémetiben lévõ mávos jegypénztárosra gyárts egyet mert a jegy szerkesztése kicsit bonyi volt neki a hidasnémeti Miskolc nyíregy Debrecen Hajdúszoboszló és nyugati útvonalra :DD
Nincs jelen
#13400 2011-07-25 21:58
- zotyesz
- Tag
Judy kitartás és jobbulást A hûtõt meg minden nap kienni szépen és gyorsan visszajönnek a kilók :)
Nincs jelen