#13451 2011-08-19 19:05
- Peeter
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Nyár van :( ...lenne már október :)
Luci jobbulást!
Nincs jelen
#13452 2011-08-20 14:18
- Lisa
- Tag
Luci! Ne alkoss, hanem gyógyulj meg! Annyira jó lenne ha végre jól lennél! Megérdemelnéd már végre!!!
A gyógypuszik mennek egyfolytában a "Azonnal gyógyuljon meg" gondolattal! (vagyis legyen jobban, nem találtuk még fel a spanyol viaszt igaz)
Három nap, tessék pihizni, ja és füzetet csomagolni? :) vagy már nem szokás manapság.
Zsenikém! Néztem a fényképet a Balcsiról! Olyan gyönyörû, nagyon tetszik.
Vicaa: remélem jól kihasználjátok a hétvégét.
Mi nem vagyunk túl jól, paseknak két napja nagyon fáj a nyombele, és csak küszködik, pedig hétfõn vége a szabinak és két hétig megint nem találkozunk, de így most eléggé rossz, hogy nagyon lestrapált. Remélem, hogy amikor felkel (alszik) jobban lesz.
Tessék összeszedni Magatokat emberek!!! Nem ám felváltva, hogy egyik jobban van akkor a másik rosszul.
Cyan: nagyon erõsen küldjed a pozitív energiákat, mindegyiknek akinek szüksége van rá!!!
Nincs jelen
#13453 2011-08-21 11:33
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Elizabeth,Vicaa,Geo,Peeter!
Köszönöm a jó kivánságokat!!!Próbálom megfogadni.
Györgyina!
A Niki tényleg nagyon aranyos, nagyon sokat segit.
Cyan!
Az erõre tényleg szükségem van.
Nita!
Tegnap már 40,5 volt délután.:(:(:(
Lisa!
Hidd el azon vagyok!Már nekem is nagyon kezd elegem lenni ebbõl az egészbõl.
Füzet kötés már nincsen csak egy boritó rá aztán kész.
Ti is nagyon vigyázzatok magatokra és gyógyuljatok meg.
Tegnap orvosi ügyeleten voltunk.
Valami virus ,hûtõfûrdõ,lázcsillapitás.Ennyi.
Közben elmondtam,hogy crohn beteg vagyok.
HAsmenése van??
Crohn beteg vagyok.
Mehet haza.
Szerda óta lázas vagyok ennyi??
Beutalhatom a Lászlóba.
Lászlóba?
Igen oda ,hasmenés , láz ott foglalkoznak vele.
De nekem nem olyan a hasmenés ,na mindegy adja a papirt ha valami van akkor hivok inkább mentõt.
Az is ide fogja vissza küldeni hozzánk.
Azt biztos nem majd én intézkedem .
Szóval ennyit az ügyeletrõl.
És tudjátok meg nem azért vagyunk crohnbetegek ,hogy mindig hig legyen a székletünk.Egy crohn betegnek normális a széklete csak ha rosszul van akkor hig.Ezt az ügyeletes orvos mondta el tegnap.
Nincs jelen
#13454 2011-08-21 12:25
- Geo73
- Tag
Luci, ez az ügyelet agyrém!! :( 40 fokos láz az nem vicces egyáltalán. Tarts ki, és tényleg gyógyulj most már meg!!!
Lisa, Paseknak jobbulást!!! Remélem, csak átmeneti múló rosszullétrõl van szó. (Ha mégsem, akkor viszont irány az orvos!!)
Nincs jelen
#13455 2011-08-21 16:36
- Nita
- Tag
LUCIIII! Most már aztán jó lenne ha felkeresnél valami ORVOST is, (ezt nem nevezném annak akinél voltál) az ügyeletes nevét pedig a köz érdekében (nehogy véletlenül kezeljen valamelyikünket) írd ki ide!
Lisa! Paseknak is jobbulást !
Nincs jelen
#13456 2011-08-21 19:03
- sziszi32
- Tag
Luci, ez valami kész rémálom! :( Az ügyeleten gyakran találkoztunk mi is ilyen flegma viselkedéssel, ezért is kerültünk Danival tavaly kórházba, mert az ügyeletes orvos azt mondta, hogy 'csak' egy kis hányás és hasmenés, az semmi... Kérdés az, hogy aki ügyeletes éppen, az direkt hülye, vagy csak szimplán nem akar segiteni???? :O
Remélem, jobban vagy! :)
Nincs jelen
#13457 2011-08-21 19:26
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nita!
Fehér Katalin a görgey ügyelet.
Sziszi!
Ugyan ez a doki mondta júniusban,hogy csak gyomor baj az epém nem fájhat mert már megmûtõttek.Akkor se hagytam magam hétfõn dokinéni és kiderûlt a kórházban epeút gyulladás.:(:(Úgy látszik nekünk csak a hülye ügyeletes jut.:)
Holnapig kibirom fél lábon is és megyek DOKIHOZ.Kiváncsi vagyok mit mond mert most tegnap délután óta azt csinálom ,hogy mielõtt elkezdem a délutáni lázat elõtte hányok.
Tegnap a wc szõnyegem rókát fogott.A GYula ki is dobda és közölte , hogy ezt a szönyeget amúgy sem szerette.Pedig egy aranyos majom fej volt.
Próbálom magam közben valahogy összeszedni , de hát ez nem csak rajtam múlik.Nagyon gyenge vagyok és szédülök is,de a fekvéstõl meg már fáj minden porcikám.
Nincs jelen
#13458 2011-08-21 20:18
- cyan
- Tag
Sziasztok,
Igen sajnos ez derül ki lépten-nyomon, hogy nekünk akik krónikus betegek, az egyetlen biztosíték nagyonnagy gubancokkal szemben az ha mi /is/ tudunk magunknak segíteni, különben csak ide-oda vetnek minket az "egészség"ügy zavaros, gondterhelt hullámai... én is találkoztam már ilyenekkel, csak az lebeghet a szemük elõtt (ügyelet) hogy "aajj ne zavarjon már minket ez a nyavalyás beteg mikor olyan jól ellennénk munka nélkül is!!!" :S ez nagyon rémes... de az én szememben még az is elég rémes amikor mindent megtesznek, de csak a szokásos mérgezõ eszközökkel("gyógyszerek").
Emberek, nem kötekedni akarok, de valamennyire megint láttam mi mindent elvisel a szervezetetek, kezdve a dohányzástól... immunerõsítés szitokszó.. de akkor hogy bírja ki még tovább a test? :((( Tényleg többesszámban kell írnom... tisztán jó szándékkal !
Nincs jelen
#13459 2011-08-21 20:23
- Györgyina
- Tag
Lucikám, gyógyulj meg már hamar és nagyon vigyázz Magadra. Gyógypuszi ezermillió.
Nincs jelen
#13460 2011-08-21 20:36
- marcsi0727
- Tag
Luci, küldtem neked mailt, megkaptad? Jó kedved lesz tõle :)
Jobbulást!
Én is vacakul vagyok, de a mai napom egy fokkal jobb let, mint a tegnapi. Utálom az egészet.
De... az jutott eszembe, hogy hozzunk létre egy alapot, amibe gyûjtjük a pozitív energiát. Amikor jól vagyunk, mindíg teszünk félre egy pici tartalékot. Amikor vacakul vagyunk, felhasználjuk...
Nincs jelen
#13461 2011-08-21 20:49
- judy1981
- Tag
Hali!
Luci: holnap tényleg irány egy igazi orvos. Nem azért vagyunk crohnosok, hogy mindig fossunk? Ba.meg, valamit nagyon carul csinálhatunk. Valami elektrolit pótlót is szedjél, mert az utolsó mondatod, már a kiszáradás tüneteire emlékeztet.
Pasek: remélem már jobban vagy...
Ami engem illet, Szakó tegnap megkérdezte, hogy nem akarok-e mérlegre állni, hogy lássuk, híztam-e. Mondom nem, mert úgy is észreveszem, ha igen, és majd akkor. Aztán felvettem egy nadrágot, ami mostanában nem volt rajtam, és megállapítottam, hogy híztam. Ma reggel mérlegelés után konstatáltam: újabb 2 kilót tudhatok magaménak. Lehet tényleg rá kéne már gyúrni egy kis táppal, hogy õszre belehízzak a tavalyi farmerjaimba :P Nem igazán szeretnék újabb ruhatárat beszerezni.
Nincs jelen
#13462 2011-08-22 22:18
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Györgyina ,Judy !
Nagyon szépen köszönöm.D
Marcsi!
Igen megkaptam köszke!:P:P:P
Vigyázz magadra te is!!!!
Judy!
Csak igy tovább!!!!!!!!!!!!!Látod neked milyen jót tett a tali?!:P:PHa lenne még gyorsba 2-3 tali õszig akkor egészen meg is hiznál és jók lennének a gatyáid.:P:P
Komolyra forditva tényleg csak igy tovább és akkor minden oké lesz.
Ma volt az elsõ olyan nap amikor nem voltam lázas és rendesen tudtam enni is.Bár a kajával azért még nagyon vigyázzni kell nem össze vissza enni mindent csak finoman óvatosan.:P:P
Nincs jelen
#13463 2011-08-22 22:19
- Lisa
- Tag
Luci! Hogy alakult a mai nap? Hogy vagy??? Írjál!!! Várjuk a fejleményeket!
(zárójelben az ügyeleteshez még hozzá tenném, hogy "persze a crohn betegnek normális a széklete, és nem híg, csak ha szarul van, és még akkor sem híg amikor nincs is vastagbele, és éppen nem aktív crohn-os...)
Judy: nagyon jó, hogy gyarapodol, újabb kilók! :) ügyes! Vagy "csak" a remi jó? :P
Nincs jelen
#13464 2011-08-22 22:21
- Lisa
- Tag
Na, de egyszerre írtunk!
Örülök, hogy végre volt egy lázmentes napod, az eleve nagyon kivesz az emberbõl (40 fokos láz) Kaja, bizony, csak óvatosan, bár biztos vagyok benne, hogy emiatt nem kell féltselek, hogy "felzabálod" a hûtõt a család elõl! :P
Még egyszer örülök nagyon, de a szurkolás továbbra is megy, és remélem, hogy az orvos azért fog tenni valamit már végre!!!!
Nincs jelen
#13465 2011-08-22 23:55
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Köszke szépen!:P
Remélem Pasek bácsi is jobban van már mert ha nem akkor lemegyek hozzá és meggyógyitom.:P:P
Tényleg vigyázzatok magatokra!!!
Lisa - akkor te már nem is vagy crohnos?!?!:D:D:D
Nincs jelen
#13466 2011-08-23 17:39
- arpapa
- Tag
Sziasztok!
olvastam, h többen gyengélkedtek :(
Jobbulást kívánok Nektek!
és Üdv Mindenkinek!
és ugye tudjátok? csak lazán,mint a kazán :P
Gyertek péntek este Budavári sörfesztre!
Nincs jelen
#13467 2011-08-23 17:41
- csabaspecial
- Tag
Sziasztok! Jobbulást kívánok és mindenkinek!
Nincs jelen
#13468 2011-08-24 10:13
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Holnap ha minden igaz már megyek dolgozni.
Nálunk kibirhatatlan a meleg nem tudom ti hogyan vagytok ezzel.Már nem tom mit csináljak ellene.:)
1 hét és kezdõdik az ovi meg a suli.:P
Nincs jelen
#13469 2011-08-24 15:37
- Vicaa
- Tag
SZiasztok!
Olvasom, hogy betegeskedtél Luci, de örülök, hogy már jobban vagy!!! Ökölbe szorult a kezem, amikor az ügyeletet olvastam !!!! Dilettánsok!
Én holnap megyek hasi UH-ra, de ma mondta a házidokim, hogy elképzelhetõ, hogy minden emésztési problémámat, ami van az utóbbi idõben azt a Forsteo szuri okozza, amit a csontritkulásra kapok. Azt is mondta, hogy nem túl jó a crohnra, de egyúttal hízékonyságot is okoz, meg még sok mást is, de ez a kúra csak egyszeri és csak egy éves, a csontjaimnak meg ugye elengedhetetlen, nincs választásom.
Pasek! Remélem már Te is jobban vagy, vigyázz légyszi magadra kérlek! Anna kérdezte, hogy majd megint fogtok jönni és akkor megint csinálunk jughurt tortát és lesz családi mûsor is? :D
Lisa, igen kihasználtuk a hétvégét és nagyon jól is éreztük magunkat, másnap - szombaton még elmentünk Parádfürdõre, kirándultunk egyet, a hétvége másik felében pedig aktív pihi volt! Már ránk fért nagyon! Amúgy is építõ volt! Pusszantás neked! :)
Judy, örülök a jóhírnek, hogy gyarapodsz, úgy küldenék pár kilót, ha lehetne! :)
... és még a többieknek is, mindenkinek pussz!
Nincs jelen
#13470 2011-08-24 15:54
- judy1981
- Tag
Lisa: mondjuk úgy, hogy a remi, és én is, mert basszus nem bírok a gyomrommal. Már rászóltam Szakóra, hogy neki nem kellene ám mindig enni, amikor én, mert rajta jobban meglátszik :P Így is van egy "kis" pocak, hátha még felhizlalom.
Pasek pocija? Már mint nem a mérete, hanem az állapota érdekelne. :D
Luci: remélem állapotod, csak javult. És a melóhely fel van készülve rád? :D A meleggel semmit nem tudsz csinálni. Ha jól tudom, ti is a legfelsõ szinten laktok. Max. locsold fel a tetõt. :) Nálunk sem ereszkedik 30 fok alá a lakásban. Most épp redõnyök leengedve, és ventilátor. Ha már nem bírom, megmosdok hideg vízzel. A halak mellé lassan halászlé kockát kell dobni, bár egész jól bírják.
Gyanítom nem csak a tali, hanem az ott véghez vitt jäger kúra is adott egy lendületet. Ezt 3 éve is megfigyeltem, ha kicsit elengedtem magam, jöttek a kilók. Lehet havi egy alkalommal meg kellene ismételnem :P:D
De Anita is felkapott ott vagy 2 kilót, úh. õ most vezekel és káposztalevesezik :P
A múltkor egy ügyfelünk - aki 3x akkora, mint én - megkérdezte, hogy lehetne fogyni. Gondoltam magamban b.meg, te ne akarj úgy fogyni, mint én. Mondom neki, rostosabb kaja, többször kevesebbet, kevésbé zsírosan. Mintha tudnám, sosem fogyóztam. De ezek a magos kenyerek drágák, õ meg fél kilót becsókol egyszerre. Akkor ne akarj fogyni b.meg.
Nincs jelen
#13471 2011-08-24 18:28
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Dejóóó itt olvasni, jó kedve lesz az embernek, pláne ha ennyi pozitívat olvas!!!
Luci! Nagyon ügyes vagy, de azért még óvatosan (a meleg miatt azt hiszem nem mondok semmit mert kidobtok a topicból, hogy itt "tûrhetõ" meleg van a hegyekben!)
Én meg a crohn...alább mesélek!
Vicaa: még Parádfürdõ is volt, nem semmi, kis telhetetlenek, pasek biztosan üzeni (HA A MAI "ESZEMENT" NAPJÁN TÚL LESZ (bocsánat pasek), hogy lesz bizony jugurt torta, meg családi mûsor. Sajnálom, hogy a szuri miatt a crohn bizonyul rossznak,de ez szerintem is fontosabb most.
Judy! Parancsolom, hogy meg ne edd a halakat, láttam én, hogy ettél halászlevet szerintem már nincsenek biztonyságban azok a halak...Szakó elõl pedig egyél dugiban!!!! :D
Köszönjük szépen pasek már sokkal jobban van, biztos figyelni kell a kajára.
Jelen esetben én vagyok egy picit letörve, mert megint (egy év után) kellene mennem belgyógyász kontrollra és ugyebár, elõtte vérvétel, meg hasi UH , anélkül egy lépést sem. Ebbõl az UH megvolt, nem túl jó eredménnyel!
Utálok orvoshoz járni, mert akkor mindig van valami, ha em megyek legalább nem tudok róla...no mindegy. Szóval míg valaki "szereti", hogy a crohn-ja belángoljon idõszakonként, addig én meg "szeretem" megmûtetni magam. Csendben jegyzem meg, hogy ez csak az altatás miatt van, meg a kis legális drogok miatt :P
Egy szó mint száz megint kiújult a petefészek cisztám most még csak 5 cm-es, nõgyogyi szabi utánra hívott vissza, hogy megnéz kell-e mûteni. Bizakodom még, hogy nem kell, bár addigra valahogy elmulasztom mire hazaér, és vissza se kell menni hozzá :P
UTÁLOM A MELEGET!!!!
Szerkesztette: Lisa (2011-08-24 20:00)
Nincs jelen
#13472 2011-08-24 19:36
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vicaa!
Rátokfért a pihenés.Anna csak a joghurttorta miatt vár látogatót???:P:P:P:P
Remélem minden oké lesz az uh-on.A csontod pedig tényleg fontosabb!!
Vigyázz magdra,gyógyulj.
Judy!
Igen jól tudod 10.-emelet
Szakó elõtt ne tessék enni!!
Az a halászlé nem is rossz ötlet a viz lassan magától forr már.:P:PDe azt hiszem azokkal a halakkal nem fogtok jól lakni.:P:PAgancsost sûrûbben inni és hizni.Küldök neked egyett.:P:P
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Lisa!
Örülök ,hogy Pasek jobban van.
Egy kis hegyi levegõt küldhetnél ide is.:P:P
Viszont amit irsz azt nem olvasom szivesen.:(:(:(:(
Nem parázni menni uh-ra és dokihoz.Nem lesz semmi gond angyalka vigyázz rád!!!!!!
Azért mostmár a drogokról le kellenne állni.:P:P:P
Az én angyalom mindig veled van!!!!
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A melóhely teljesen fel van rám készülve , már alig várják , hogy holnap menjek!!!
Nincs jelen
#13473 2011-08-26 13:54
- judy1981
- Tag
Hali!
Ma kivettem egy napot, hogy kicsit rendbe vágjam a kecót, mert már elég elhagyatott lett szegény, de hát mindig van miért szaladgálni. Nem éppen takarításra való idõ van... Elõvettem a lánykori bikinimet, és abban feszítek a lakásban :P
Lisa: halak "még" élnek, de nem laknék jól velük. Tegnap jégkockát dobáltam nekik, nagyon élvezték. Körbe körbe úszkáltak rajtuk. Szerintem ma is kapnak egy kis hûsítõt. Tök be vannak lassulva.
Nem jót írsz, tessék leállni a cuccozással!
Luci: az agancsossal egy baj van, ilyen melegben nagyobbat üt. Inkább sörözök :P
Nincs jelen
#13474 2011-08-26 20:45
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Judy!
:P:P:P
A halakat elõb , forralod késõbb fagyasztod?!:P:P
Tegnap volt az elsõ munkanapom.:(:(Ilyen volt!!!
Már délután nagyon rosszul voltam,haza is akartak küldeni illetve küldtek is , de én nem mentem.Este 9-kor már majdhogynem kidobtak.:D:DNa akkor haza jöttem!Ma szabadnapos lettem volna , de úgy volt ,hogy bemegyek.Miután ilyen rosszul lettem tegnap amai nap melót lemondtam.
Ennek örömére már reggel 5-kor felébredtem 5.45-ig szenvedtem aztán felkeltem.7-kor már a piacon voltam vásárolni.Potom 20 kg-ot cipeltem haza!!Viszont fõztem be lecsót ,raktam el vágott paprikát és káposztával töltött paprikát +káposztával töltött almapaprikát.
A Norbi kiment anyuhoz és kértem,hogy hozza haza a paradicsompaszirozót.El is hozta a Norbi ,de én mire készen lettem itthon a fentiekkel utánna kimentem a két kicsivel a piacra és vettem 10 kg parit 3kg epret 2kg barackot.
A paradicsomot holnap reggel befõzõm az epret megcsinálta lekvárnak a arackot megessssszzzzzüüüükkkk!::P:P:P
Szóval ennyit pihentem ma!Nálunk ma kint 44fok meleg volt!:(:(:
Nincs jelen
#13475 2011-08-26 23:23
- Geo73
- Tag
Luci, te aztán sajátos terápiát nyomsz! :P Azért vigyázz magadra légyszíves!!!!!!
Nincs jelen
#13476 2011-08-27 01:53
- judy1981
- Tag
Luci: Na Te sem bírsz magaddal. Ilyen melegben befõzni? Dilidoki látott már? :D 44 fok? Nálunk délután kb. fél 4 - tõl totál az erkélyre tûz a nap. A napokban láttam 48 fokot is a hõmérõn.
Nincs jelen
#13477 2011-08-27 14:00
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Hát gyerekek ez van!:PMa azért megcsináltam a pari befõzést is + az ebédet/krumplistészta/.
Dilidokihoz inkább nem mennék mert még a végén nem engedne haza ami nem is lenne olyan nagy gond mert tunék pihenni csak a gáz,hogy teletömnek különbözó bogyokkal amiktõl aztán tényleg bolon lesz belõlem!:P:P:P:P
Nincs jelen
#13478 2011-08-27 22:17
- sziszi32
- Tag
Hali,
ebben a hõségben én is be vagyok lassulva, mint Malacka szembeszélben! :P
Elizabeth rámpiritott a talin, hogy irjak többet ide, hát igyekszem, de ez az idõ kimosta az agyam.
Daniról - vagyis inkább egy ismerõsünkrõl egy rövid mondat: rácsodálkozott a nõ (kétgyerekes!), hogy Dani már ismeri a szineket 4 évesen... Nem nagyon tudtam erre reagálni... :P :P :P
Mindenkinek szép hétvégét!
Nincs jelen
#13479 2011-08-29 22:38
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Rövid vagyok ,fáradt vagyok.
Két napja melózom és holnap is megyek.:(:(
Szerencsére még 2 nap és kezdõdik a suli.
Sziszi!
Az õ gyerekei mekkorák??Az emer igazából erre azt mondaná,hogy foglalkozás kérdése,de nem lehet megbántani..
Nincs jelen
#13480 2011-08-30 08:16
- sziszi32
- Tag
:P :P Nagyobb gyerekei vannak, lehet, hogy már nem emlékszik rá... :P
Bár nem tisztem ezt megkérdezni, de mégis: HOL VAN MINDENKI???
Nincs jelen
#13481 2011-08-30 11:52
- aiolosz
- Tag
sziszi32 írta:
"... HOL VAN MINDENKI???..."
A "mindenki"_t nem tudom, de van "valaki", aki itt van és csak a "jóra gondol" :P
Sziszi, köszönöm szépen a kagylót, az esküvõn kaptam meg....és nagyon sajnálom, hogy Veled sem tudtam találkozni.....
Nincs jelen
#13482 2011-08-30 14:56
- marcsi0727
- Tag
Kapitányunk tett fel még a talis képeket, a link ugyanaz, amit múltkor küldtem.
Köszönjük! :D
Nincs jelen
#13483 2011-09-01 21:41
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Aiolosz, bocsi, hogy kétszer írom majd' ugyanazt a beírást, de ez a topic mégis más, ide muszály beírnom!
Nemrég olvastam egy annyira elgondolkodtató írást, magyon tetszik ezért leírom ide is:
Az "Igazit" keresed? Én megtaláltam, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy hiba volt. Ezután már az "Igazat" kerestem. Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz... Az "Igazi" megcsókolja a kezed, az "Igaz" megfogja... Az "Igazi" álmodik veled, az "Igaz" virraszt melletted. Az "Igaziba" belehalsz, az "Igaz" meghal érted, ha kell! Két szerelem van mindenki életében …az Igazit sohasem felejted, de az Igazzal maradsz örökre..
(holnap végre itthon leszek, s remélem lesz idõm egy picit irogatni is, azért olvasok mindig, itt vagyok én is Sziszi, sulikezdés, beiratkozás, miegymás... :D Remélem azért jól vagytok "nagyjából"!
Ja és Vicaa, megkaptam leveled, megy rá válasz!
Judy: köszi a bogyót, sms-t megkaptad? Vagy azzal is eltûnt a galamb!? Hol vagy?
Szerkesztette: Lisa (2011-09-01 21:41)
Nincs jelen
#13484 2011-09-02 01:19
- sziszi32
- Tag
Lisa, örülök neked! :) Az idézeted tetszett és elgondolkodtat... sokat gondolunk rátok, és hihetetlen, hogy alig egy hónapja a talin együtt lehettünk...
Nem látta valaki Felségünket? Hiányzik ám nagyon! :(
Nem beszélve 'a néprõl'! Most akkor tényleg tartsak névsorolvasást???? És ha véletlenül kihagyok valakit, akkor megsértõdik az illetõ? :P :P :P
Na jó, egyvalakit mégiscsak megemlitek: Zsuzsaanyu, hetekkel ezelõtt ment a válasz, remélem, megkaptad.
:)
Nincs jelen
#13485 2011-09-02 09:04
- Zsuzsaanyu
- Tag
Sziszikém!
Elsõ kérdés: Õfelségét le sem tudjuk vakarni magunkról hétvégeken :D:D:D:D:D:D:D:D:D
E-mailt megkaptam, örültem is neki. Nálunk nagyon zajlik az élet, meg meleg is volt.......
Nincs jelen
#13486 2011-09-03 06:37
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Itt vagyok azért én is.:P:P
Meló,suli.ovi.
A sulival nem volt semmi gond viszont az ovi nem ment zökkenõ mentesen.A sirás ment reggelente,de hát júniusban voltunk utoljára.Azt mondják minden csoda 3napig tart hát nálunk a sirás még 3 percig sem.:D
Szóval elkezdõdõtt végre.:P
Ma megyünk a tesómékhoz csapunk egy jó kis kertiparit/névnapokat ünnepelünk/.Vasárnap délután jövünk csak haza és este már a GYula is jön.Most kint van Londonban szerdán reggel ment vas.este jön haza.már nagyon várom.
Lisa!
Tényleg nagyon elgondolkodtataó amit irtál.Szerdán voltunk 15 évess házasok,talán ezt mi már meg is tartjuk.Lehet , hogy õ az Igaz??:P:P
Sziszi!
Uralkodónk most Zsuzsaanyuék utánfutója hétvégeken!:P:P
Én se taliztam vele már nagyon rég óta csak a talin.
Nem baj, ráfér a pihenés.
Azért elárulom szinte minden nap kukkol minket!:P:P:P:P
Nagyon jó hétvégét mindenkinek,használjátok ki még a jó idõt!!!
Nincs jelen
#13487 2011-09-03 17:24
- sziszi32
- Tag
Luci és Zsuzsaanyu, köszi a tájékoztatást Felséges felségünkrõl! :)
Roor, ha esetleg erre jársz, tudd, hogy mindig készen várlak! Mennyire készen? Hát ennyire!: http://weheartit.com/entry/8612367/via/simone_ :P :P :P :P
Nincs jelen
#13488 2011-09-04 20:17
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Most értünk haza tesóméktól.Nagyon jól éreztük magunkat az idõ is jó volt.Bográccsban lett csinálva paprikáskrumpli és esete pipit grilleztünk.Degeszre ettem magam szerintem a szeptemer egész havi kaja adagomat megettem.Ma is volt reggeli meg ebéd szóval kajáltam.kopp-kopp nem voltam szarul és nem is vagyok.:P:PA gyerekek is élvezték a szabadságot és látszik ,hogy nem ezt a szmogos levegõt szivták mert a Roli este elaludt és reggel majdnem 11-ig aludt.Pedig csak Rákoskerten voltunk.
De a legnagyobb örömöm , hogy a Gyula ma jön haza Londonból.Igaz 23.50-kor száll le a gépe , de hazajön végre.:P:P
Sziszi!
Azért ennyire várni fenségünket és igy nem semmi.:P:P:P:P:P
Nincs jelen
#13489 2011-09-04 20:22
- roor
- Tag
Halika!
Hát ez mellett már én sem tudok elmenni szó nélkül,ez aztán a túl szexi lány.:D:D:D:D
Mint írta zanyukám,utánfutó vagyok,talán majd ha most már õsz lesz és nem osonunk telekre többet leszek,és talán többet szösszpöttyentek.:D:D:D:D
Péntek:maradék kaja+hidegvacsi,szombat:tárcsás husi (tarja+karaj+szalonna)+sült hagyma+fokhagymás sültkrumpli,vasárnap:pincepörkölt (pipicicibõl).:D:D:D
Na fenséges vagy fenséges lakomák???:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#13490 2011-09-04 20:23
- Lucifer
- Tag
Teljesen elfelejtettem.Hosszú a sztori majd megirom.Most a lényeg az, hogy a házunkban lakik egy nápolyi masztiff kutya aki mostmár kétszer nekitámadt a Rolinak.Azt tudom , hogy névtelen feljelentést tudok tenni, hogy távolitsák el a kutyát , de hol?Rendõrség vagy önkormányzat??És mi a módja??Segitsetek.Köszönöm szépen!!
Nincs jelen
#13491 2011-09-04 20:41
- marcsi0727
- Tag
Lucifer, mi van a házirendbe? Mert a lakóknak hozzá kell járulni ahhoz, hogy a szomszéd tarthasson kutyát. Nálunk is van ilyen gond... :( Egy nagy dög beköltözött a lépcsõházba, és félek, hogy egyszer rátámad Alizkára. A gazdája megéri megtartani. Pontosabban, a kutya sétáltatja a gazdit :( Az egyéb "csemegékrõl" nem is beszélve... :(
Szerkesztette: marcsi0727 (2011-09-04 20:41)
Nincs jelen
#13492 2011-09-04 20:49
- Lucifer
- Tag
Lehet tartani ,de ha a környezetére veszélyt okoz akkor el lehet ha minden igaz vitetni.
Nincs jelen
#13493 2011-09-05 07:21
- Györgyina
- Tag
Lucikám, az Önkormányzatnál a szabálysértési osztályon jelentsd be azt a kutyát. Kimennek és elviszi a gyepmesteri hivatal. Egyébként sokkal egyszerübb, ha Kisherceget orvoshoz viszed, hogy megkapta a kutya és az orvos hivatalból jelenti.
Nincs jelen
#13494 2011-09-05 11:08
- judy1981
- Tag
Hali!
Jelentem, megvagyok, egyben vagyok, jól vagyok, hízok. Lassan olcsóbb ruházni, mint etetni. Jäger kúrára készülök, mert az ezt megelõzõ hétvégén sikerült összemelegednem vele, és újabb 2 kg szaladt fel napok alatt. Elõtte meg semmi. Tegnap mondtam Anitának, ha jön hétvégén, jägerezünk.
Ami az ovi kezdést illeti, halmozottan "élvezem" a reggeli (néha egész napos) hisztit, mivel változatlanul egy óvoda van az iroda mögött, és az ablaknál ülök. Jelenleg is megy a hiszti. A legdurvább múlt héten volt, amikor egy kisfiú - nem túlzok - legalább 2 órán át 20 percenként max. 3 perces pihenõkkel: "anya anya anya anya anya ...∞" Egy levegõvel legalább 8-10x ki tudta mondani, hogy "anya". A fejem belefájdult.
Most épp egy kislány játssza azt, hogy "sír" egyet, körbenéz, hogy látja-e valaki, majd megismétli. Nem sok sikere volt eddig :)
Amúgy meg iszonyat aranyosak, ahogy szaladgálnak.
Luci: Pont elég volna felnyomni, hogy szájkosár nélkül sétáltatja. Ha több emberre is rátámadt már, akkor kivitelezhetõ, hogy az önkormányzatnál nyomod fel, de ha "csak" Rolkát, akkor ráfogják, hogy a gyerek ingerelte.
Nincs jelen
#13495 2011-09-06 12:03
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Roor: jókat ettem Veletek gondolatban amikor olvastam az írásodat! :D Jó, hogy kikapcsolódol egy picit!!!Vissza a természetbe igaz? :P
Luci:látom a hétvégén Te sem vetetted meg az étkezést! :D nagyon, de nagyon jól tetted, nem csak Judyra de Rád is rád férnek a plusz kilók. Figyelj csak lehet, hogy ebben a "jégerkúrában" :D van valami nem? Nem kellene kipróbálni? Kutyasztori , hogy áll?
Judy: ovi, nem baj legalább lélekben máááár készülhetsz egy gyerkõcre nem? :D Legalábbis az ember idegeit, mint én is itt a kiscsókánál, akire vigyázom, nem könnyû esetek az biztos!
A tali óta igen eltûnt mindenki! Nita???? Mi újság Veled?
Szsiszi, egyet értek, akkor tartsunk névsorolvasást! :D
Gyerekek, mindenhol ilyen jó az idõ mint itt Miskolcon??? Annyira élvezem, nem esik, de k..a hideg van, fújj a szél! Tiszta gyönyörû õsz!!!! :D :D :D imádom! Pénteken kezdem az egész napos sulizást, már várom, kicsit vissza kell rázódni!
Pasekot hiányolnom kellett a hétvégén, de annál, jobb lesz most (legalábbis remélem :P ) majd hétvégén rakunk fel fényképet róla! :P nem árulkodom :D
Egészségileg, tényleg azzal mi is van??? Ki nem tojja le nagy ívbõl!!
Vigyázzatok Magatokra, és az õszi aktivizálódások ellenére (már akinél az õsz a ludas) élvezzétek, hogy nem 40 fok van! Két hete még azért szurkoltunk, hogy hûljön le az idõ, most itt van!
Puszi Mindnekinek
Nincs jelen
#13496 2011-09-06 12:08
- Lisa
- Tag
Györgyi, nem tudnál jönni a chat-re egy pillanatra? Segítségre lenne szükségem!
Nincs jelen
#13497 2011-09-06 16:19
- Györgyina
- Tag
Lisa, a cheten várlak.
Nincs jelen
#13498 2011-09-06 20:06
- sziszi32
- Tag
Hali,
Lisa, én két napos továbbképzést éltem túl, és a fejem nem fér be az ajtón a sok tudománytól... :P :P :P Nagyon élvezem, hogy hûvösebbre fordult az idõ. Tegnap az egyik boltban nem volt légkondi, és majdnem elájultam a hõségtõl. :P Nálunk 20-22 fok van, akkor az most a k... hideg kategóriát fentrõl vagy alulról súrolja? :P
Pasek 'csordálatos' képét hol lehet megtekinteni? :)
Judy, nekem a szivem szakad meg, amikor egy kis manó ennyire megszenvedi, hogy az anyukája nélkül kell kibirnia az ovi elsõ pár napját. Biztosan nagyon nehéz lehet neki. :(
Felség! Ma igy várlak téged (egy pohár martini-ben, :D): http://www.flickr.com/photos/22784152@N … hotostream
Nincs jelen
#13499 2011-09-06 20:25
- Lisa
- Tag
Sziszi, paske csodálatos képére még várjál a hétvégéig :D :D :D
Györgyina! Köszönöm a gyors és segítõkész válaszodat! Nagyon sokat segítettél! Pusz érte!
Roor: Apám egész délután csak Téged emlegetet, hogy "amikor neki a telefonba mondtad, hogy "Csokolom Heni vagyok, Detti? :D :D :D "
De komoly egész este ezt mondogatja, hogy milyen dallamos..behalás! :D
Nincs jelen
#13500 2011-09-06 20:31
- Györgyina
- Tag
Szívesen Lisa.
Nincs jelen