#13551 2011-10-04 17:13

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halika!

Judy:néha elõfordulok a konyhában,de hát mire tartok szakácsot ha nem arra hogy fõzzön rám? :D:D:D:D
Tipegõ:Pest várja hogy körülnézz,én meg hogy nálam szundizz.:D:D:D:D
Most olyan elvagyok vagyok.:D

Nincs jelen

#13552 2011-10-04 19:47

Lucifer
Tag

Halihó!

Sikeresen hazaértem ( és egyben ).Nagyon jól éreztük magunkat :) csak rövid volt.:(
Szlovéniában és Olazban voltam . A hely csodálatos volt az idõ gyönyörû  ( nagyon meleg ).
A tengerben még fürödtem is olyan meleg volt a viz.Bár sokat mentünk kirándulni rengeteg szép helyet megnéztünk igy a fürdõzés csak estére maradt , de az is fantasztikus volt.Bár eszembe se jutott , hogy fürdõruhát vigyek , de mivel este mentünk le a partra és rajtunk kivûl senki se volt éppen akkor ott igy egy fekete francia bugyiban  és polóban mentem a vizbe.De valahogy nem érdekelt a dolog ki lát és ki nem akkor sem hagyom ki a tengeri pancsit.Különben is olyan volt mint egy nagyon rövid gatya.:P:P:P:P
Svédasztalos volt a reggeli meg a vacsora is .Rengeteget ettem anyukám meg is jegyezte , hogy jó látni ," hogy te ennyit eszel".
Szóval nagyon rendben volt minden szivesen mardtam volna még egy pár napot.:P:P

De várt itthon a meló.:(:(:(
Hétfõn melóztam is , ma szabad lette volna , de emberhiány miatt be kellett mennem , de csak d.u. 4-ig voltam.Most jön megint 2 nap meló.:(:(
A Norbi gépérõl irok most , de pént-szomb itthon leszek és akkor rakok majd fel egy pár képet.

Mindenkinek nagy puszi és vigyázzatok magatokra.
Azért úgy látom a klikkes csapat nem sokat van itt!!!!!!:P:P:P:P:P:P:P:P
Hétvégén jövök reszkessetek.:P:P:P:P:P/ez nem fenyegetés ez biza igéret/:D:D:D

Nincs jelen

#13553 2011-10-04 22:30

sziszi32
Tag

(nem merek irni, mert akkor napokig nem ir senki... pssszt... itt se voltam, nehogy meglássatok...)
:P

Nincs jelen

#13554 2011-10-04 23:08

Nita
Tag

Kuukucs Szszi! :)
Itt voltam mindent elolvastam :P
Semmi extrát nem tudok most írni nektek...sok a meló álmos vagyok :)

Nincs jelen

#13555 2011-10-05 00:38

sziszi32
Tag

Na jó, akkor kaptok egy-két sztorit tõlem! :)
Sztori nr. 1. Aki már járt nálunk, ismeri a szomszédságunkat. Röviden jellemezve, mindkét oldalról pirézek laknak. Csordálatos, kellemes, stb. Ma (tegnap) Danival a boltba indultunk, õ pedig megállt a rendesebbik piréz szomszéd elõtt, és nagy hangosan odakurjant nekem (én még a postaládával bibelõdtem): anya, it a c****ok laknak?? :P Mondom neki, ne mondd hangosan, mert nem illik, nem szabad bántani õket... erre õ: de itt c***ok laknak, ugye? (még nagyobb hangerõvel) :O :O
Sztori nr. 2.: Ma a K*K nevû 'luxus-ruhásboltban' vásárolgattunk, és egy kedves anyuka, aki õsanya-komplexusban szenved, 10 percen keresztül szólongatta az amúgy normálisan viselkedõ (kb. 2 éves) gyerekét: Dália, ne csináld ezt, Dália, ne csináld azt, Dália... az üres boltban minden dolgozó plusz én vasvilla tekintetekkel meredtünk a (tõlem is) termetesebb nõszemélyre, hogy hagyd már abba, mert megfojtunk... mignem a gyerek megunta a jelenetet, és elkezdett hangosan követelõzni. Erre a példás anyuka száját a következõ mondat hagyta el: mi a f-szomat vinnyogsz má'! :P :P :P
ui.: Dani ma négyéves.

Szerkesztette: sziszi32 (2011-10-05 00:39)

Nincs jelen

#13556 2011-10-05 11:38

Lisa
Tag

DANIKA!!!!!!!!!!!
Ezt nem igazán tudom pontosan, hogy Nálad a "ma" az azt jelenti, hogy amikor elküldted :P vagyis a mai nap folyamán! vagy esetleg tegnap, de a Jóistenke Éltesse a kis Drágát!!!!!
Pusziljuk pasekkal, add át neki kérlek, személyesen, nyomatékosan!!! :D :D :D
Puszi Danika!

Nincs jelen

#13557 2011-10-05 19:04

Peeter
Tag

Ezt küldöm Danikának!
<kép>

Nincs jelen

#13558 2011-10-05 19:30

roor
Tag

Halika!

Drága Dani nagyon boldogot!!!! :D:D:D:D:D

(Bocsi,ma csak ennyi,harcoltam a banki ügyintézõvel,illetve 2 óra alatt már fogadott is.....mindegy,dög vagyok.)

Nincs jelen

#13559 2011-10-05 20:41

zsoka1955
Tag

Sziasztok, én már 44 éve vagyok crohn beteg., de csak tegnap fedeztem fel ezt az oldalt, illetve közösséget. Nagyon örültem neki, még én is tanultam tõletek. Biztos, hogy hetente meglátogatom az oldalt. Ismeretlenül is  mindenkit üdvözlök és jó éjszakát kívánok zsóka1955

Nincs jelen

#13560 2011-10-05 21:15

Györgyina
Tag

Sziszikém, alkalmi üdvözleteknél nézelõdjél kicsit.
Zsóka, jó, hogy idetaláltál.

Nincs jelen

#13561 2011-10-06 00:19

Nita
Tag

Daninak boldog szülinapot!
Zsóka üdv itt, mesélj kicsit magadról ha idõd engedi.

Nincs jelen

#13562 2011-10-06 00:38

Geo73
Tag

Daninak betyárosan boldog születésnapot kívánok! Isten éltesse egészségben!!!

Nincs jelen

#13563 2011-10-06 11:13

sziszi32
Tag

mindenkinek köszi a jókivánságokat! :D

Nincs jelen

#13564 2011-10-06 17:22

roor
Tag

Halika!

Zsóka üdv.:D
Sziszi szivem,remélem Danit a nevembe is megcsókolgattad.:D
Dög vagyok.Vagy ezt mondtam már? :D
Szöszpötty meg miegyébmás.:D

Nincs jelen

#13565 2011-10-11 16:02

sziszi32
Tag

Sziasztok,
ma van a szülinapom. És tudjátok, hogyan ünneplem? Mosogatok, takaritok, és rohadtul sajnálom magam... ez a ronda idõ meg rátesz egy lapáttal. Persze, már szombaton megünnepeltük elõre, de valahogy... hiányzik, hogy ma nem ünnepelnek egy kicsikét. :(
Tudom, hogy undi vagyok... :P

Nincs jelen

#13566 2011-10-11 16:29

roor
Tag

Halika!

Drága Sziszim!
Nagyon-nagyon boldogot néked! :D:D:D

Nincs jelen

#13567 2011-10-11 16:52

Zsuzsaanyu
Tag

Csatlakozom az elõttem szóló Õfenségéhez:)

Nincs jelen

#13568 2011-10-11 19:32

sziszi32
Tag

köszike :D

Nincs jelen

#13569 2011-10-14 08:18

marcsi0727
Tag

Clostridium difficile okozta vékony- és vastagbélgyulladás; ez a diagnónis (a crohn mellett).
Van valakinek valami 5lete, mi a frászkarikát csináljak? Mert állítólag 6-9 hónap, míg ez a dög vírus kiürül belõlem. Már 8 kg-ot fogytam, ami jó, csak nem ilyen áron... 
Folyamatos hasmenés, görcsök, étvágytalanság, hányinger... ezek a fõ tünetek. És továbbra is vacakul vagyok. 1-1 napra tök jól vagyok, aztán megint alig bírok mozdulni, majd összeesek, olyan fáradt vagyok. Már nagyon unom.

Van valakinek valami jó ötlete, javaslata?

Nincs jelen

#13570 2011-10-14 12:07

sibi
Tag

Marcsi, hol a csudába szedtél össze ilyen sosem halott szarságot. Kezelhetõ legalább? Úgy értem van rá gyógyszer? Gondolom, nyomasd mellé a probiotikumot, igyál Modulen tápszert.Az a baj, hogy az ilyen fertõzések a crohn-t is belobbanthatják. Vigyázz nagyon magadra. Ja és kerüld az adalékanyagos kajákat. Mit lehet erre mondani. Türelem, jobbulást.Üdv.

Nincs jelen

#13571 2011-10-14 13:55

Györgyina
Tag

Marcsika, most látom, hogy "túl az Óperencián" laksz, akkor a mesék birodalmában. Na, ott minden megtörténhet, jöhet egy Jótündér, Angyalka, vagy a mesebeli herceg és huss, elfújja a bajodat. Nagyon figyelj és erõsen gondolj rá, hogy jöjjön mihamarabb. Jó egészséget.

Nincs jelen

#13572 2011-10-14 14:52

marcsi0727
Tag

http://hu.wikipedia.org/wiki/Clostridium_difficile

A MANÓ negatív lett... szóval én már semmit nem értek...

Azt mondta a doktornénim, hogy a Clostridium difficile begyújtotta a Crohn-omat  Hétfõtõl napi 1 szep Imuran, csütörtökön vérvétel + kontroll

Most nem szedek semmilyen antibiotikumot, viszont 1000 féle probiotikumot. Remi leállítva... :(

Nincs jelen

#13573 2011-10-14 14:54

marcsi0727
Tag

Györgyina, te vagy az én Jótündérem... :) És már elég rég "elköltöztem", de te vagy az elsõ, aki észrevette :D

Nincs jelen

#13574 2011-10-14 22:05

sziszi32
Tag

Én is észrevettem, de azt hittem, mindig ott laktál... azt hiszem, én is költözöm üstöllést! Csak hogy a szomszédodban lakhassak! :d

Nincs jelen

#13575 2011-10-18 11:29

Lisa
Tag

Sziasztok!

Mi újság van Veletek? Remélem ez a nagy csend csak a hidegnek szól!!!!!
Egy pár gondolatot, vagy szöszpöttyöt Írjatok!

Luci! Egészségileg, hogy vagy???? Gyerkõcök???
Fecsegõ! Nem vagy "méltó" a nevedhez :D :D megy a mókuskerék?
Sziszi! Nincs nagyon hideg arra fele is? Nem esett a hó még Nálatok? Erre szombaton már esett!!! Tök jó,már várom, bár most élvezem a hideg õszt is!
Vicaa! Ti aztán végképp el vagytok tûnve, még privid sem érkezett meg talán már több mint egy hónapja!
Judy! TUdom megfagyott a galamb :D
Nem sorolok Mindenkit,mivel attól, hogy nem írunk sokan, vagyunk akik szoktunk itt rosszalkodni, ehelyett, jelentkezem és írok pár dolgot.

Nálam sajnos az írás szünet nem csak mókából állt, az elmúlt egy hétben kétszer jártam meg a szájsebészetet, volt , igen-igen már csak volt, egy nagyon makacs, leghátsó fogam,ami már lassan egy hónapja kínzott. iszont híven magamhoz,és a nevemhez, persze elég sokáig tûrtem neki, de már nem bírtam tovább. Szerintem ha valaki már oda folyamodik, hogy  elmegy a fogdokihoz kihúzatni az igen, fáj (persze kivéve Zsenikém esetében :P)..na mindegy. Elmentem múlt hét szerdán haza Bükkszentre,ott a kisdokinõ nem merte bevállalni, és elküldött a szájsebészetre (amúgy ekkor már nem aludtam és napi 10 darab bogyó sem segített, egyik nap ilyet próbáltam másiknak másikat, hátha) ott három órás várakozás után egy nem magyar fogorvos, kérdezi tõlem, hogy fáj-e mondom igen, nem használ semmi, jó akkor ad idõpontot jövõ hétre...na f@sza kedves. Így tegnap elmentem, gondolhatjátok milyen jó is volt az a majd egy hét,  és behívott adott injekciót,mindössze azt felejtette el, hogy meg kellene várni míg elzsibbad, nos ez kimaradt, így k...a fájt, nagyon. Egy bazi nagy lyuk van most a helyén,és még enni nem nagyon merek.   
A hétvége sem volt túlon túl felemelõ, pasek maszekolt vasárnap,így nem tudott hazajönni a hétvégén, de szombaton összehoztunk egy villámrandit Pesten, reggel mentem én is,Õ is, este meg jöttem,Õ meg ment. Elmentünk az állatkertbe, nekem nagyon tetszett neki is. Legalább ennyi volt. Most már sokkal jobb a kedvem , hogy nincs benn a fájós fogam :D
Most itt vagyok gyerkõcnél,utána angol,és ez általában minden nap így van, kivéve az angol.
Várom a hétvégét, hátha simán haza tud jönni, és végre mehetünk gombászni,és szalonnát sütni a kazánba!

Bocsánat Mindenkitõl, hogy ilyen sok hülyeséget írtam, meg,hogy a fogdokisat leírtam, de úgy is  rég olt írva ide!

Vigyázzatok Magatokra és írjatok,pár sort!!!!

Ja akik esetleg képbe vannak talisok, Nita inkább Neked üzenem,hogy képzeld el egyik haverom akart menni Szilveszterezni a házba és kért, hogy hívjam fel a tulajt , felhívtam és mondta, hogy nem tud mit mondani, mert hagyaték alatt van az egész,mivel a férje augusztusban meghalt autóbalesetben :(, szegény.
SZóval ami releváns inkább, hogy lehet megint tulajváltás lesz..hány tulajt fogunk még megélni :D
Na sziasztok!

Nincs jelen

#13576 2011-10-18 11:46

luci
Tag

Szia!Lisa!
Köszönöm érdeklõdésed,megvolt a colonoskopia és túl vagyok egy sipoly mûtéten.Csütörtökön mûtöttek pénteken haza jöttem.Holnap megyek vissza a dokihoz,kiváncsi leszek mint mond.
Ejnye látom a fogászatot te is addig húzod amíg lehet.Én is igy vagyok vele.
Mindenkinek fájdalommmentes napot kívánok!

Nincs jelen

#13577 2011-10-18 14:17

Lisa
Tag

Sziasztok!

Milyen jó,hogy van két luci :P :P :P
Friss mûtöttnek pihenést kívánok és kitartást, meg jó leletet, a Leszboszinak meg millió puszi!!! :D :D :D

Nincs jelen

#13578 2011-10-18 19:44

zolcsi
Tag

Szép napot estét mindenkinek.Iszonyat rég jelentkeztem tudom.Mentség talán annyi nyár óta mindenki nagyon dolgozik ,nagyok munkahelyen kicsik suliban és bölcsiben nyomják a kötelezõket.:)
Lisa a fogfájással nem vagy egyedül nekem is randim lesz a napokban "fogtündér"-bácsival.
Crohn ügyileg minden oké majd még az idén egy kontroll-vérvételre elmegyek és remélem lezártuk az évet.Most (hogy a kép azért ne legyen ilyen vidám) szokásos évi nátha adagom I. részletét nyögöm.Egy nap torokfájás és kisebb hõemelkedés egy nap orrdugulás most pedig a t***ny-kór.E részletes elemzés után mindenkinek kívánok tünetmentes napokat heteket éveket.Puszikák.
Hali!

Nincs jelen

#13579 2011-10-19 19:16

sziszi32
Tag

Sziasztok,
Lisa, nagyon sajnálom a fogad esetét, iszonyú nehéz lehetett. :( Örülök, hogy utánad van ez az egész.
Nálunk csak annyi változás van, hogy Daninak olyan e-coli baktériuma van, ami rezisztens mindenre, egyfajta gyógyszer létezik csak ellene, azt pedig 12 éves kor alatt nem szabad beadni. Szóval, amig nincsenek fájdalmai, addig nem is adnak semmilyen gyógyszert, mert nem érdemes gyilkolni vele a szervezetét.

Nincs jelen

#13580 2011-10-20 09:52

Györgyina
Tag

Drága Sziszike! Nagyon sajnálom, hogy benyalta Danikincs a bacit, virust?. Kívánom a Drágának, hogy mielõbb túl legyen a betegségen és lehet, hogy igy a legjobb, hogy magától meggyógyul. Gyógypuszi ezerrel az édes pofijára.

Nincs jelen

#13581 2011-10-25 14:02

csucsuka
Tag

Szia Marcsika! Üdvözlök mindenkit!

Sajnálom , hogy ilyen rosszul vagy .Ajánlani szeretnék egy nagyon jó hatóanyagot.
Dr Varga Gábor hatóanyag szakértõ ( gyógygomba kivonat) által forgalmazott
gyógynövényes termék , szerintem neked is jót fog tenni.Keresd meg az interneten,
hogy több információhoz juthassál. Én biztosan ki fogom próbálni. Pozitív
visszajelzések is alátámasztják, hogy a mi bajainkra is nagyon jó hatással bír.

Örömteli és egészségben gazdag ,  szép napot kívánok mindenkinek csucsuka

Nincs jelen

#13582 2011-10-25 19:47

Lisa
Tag

Sziasztok!!!

Sziszi, az a lényeg, hogy ne fájjon neki, és kivárjátok a 12 éves kort, tuána végre le lehet gyilkolni végre a bacit!!! De legalább valami pontosabbat tudtok!
Zolcsi, hogy alakult a randid a fogtündér bácsival? Nálatok meg az a lényeg, hogy legyen meló, és akkor legalább nyugodtabb az ember, nagy szó!

Többiekkel mi újság? Nagyon érdeklõdnék, azt hiszem lassan a privi zaklatás matad :P
Ha tudtok írjatok pár sort, hogy kivel mi újság!
Én jól vagyok, "meggyógyult2 a fogam, csak bazi nagy üreg van benne! Hétvégén békéscsabai kolbászfesztivál, el kellene látogatni rá!
Roor, Lucifer, Judy, Vicaa, Nita, Geo,  Norby,Nelli, Zotyesz megplussz mindneki, vagytok még a fórumon valahol? :D :P

Szerkesztette: Lisa (2011-10-25 19:55)

Nincs jelen

#13583 2011-10-26 11:00

judy1981
Tag

Vagyok, olvasok, néha elkezdek írni, és nem jutok a végére, mert mindig sz.rik a csiga valamit. :) Többre most sem jut idõ, mert elvileg 11-re jön egy ügyfél.

Nincs jelen

#13584 2011-10-26 12:01

Nelly
Tag

Sziasztok!!!

Szoktam olvasgatni mindig,de ha nekem nincs rá idõm Norby mindig tájékoztat mindenrõl.Most nagyon eseménydús volt az életünk...megszületett tesóm kislánya, :)
vettünk egy kocsit és te ÚRISTEN majré volt.Vagyis nagyon paráztam a közlekedésnél...idegen autó friss jogsi és olyan helyek ahol még BKV-val sem jártam...basszus nagyon kemény volt :)
De még mindenki megúszott eddig..legalábbis azt hiszem :)
a crohn-omnak sem tett jót ez a sok izgalom..fogytam vagy 5 kg..de most már azt hiszem jobban elvagyunk egymással és akkor rá lehet hajtani a hízásra.. :)

Most ennyire volt idõm.Puszi mindenkinek :)
Mindjárt KARÁCSONY!!!!!!         GPS-kérek...én már tudom :) meg nyári gumit is :)

Nincs jelen

#13585 2011-10-26 18:26

Lisa
Tag

Nelli!
Ami elõször felütötte a fülemet, hogy fogytál 5 kg.-ot??  mibõl????? Nagyon gratulálok Neked, akkor lehet nagynénéskedni, (furi szó), de tényleg élvezd amennyit lehet! És a kis csöpségnek meg tesódnak GRATULA!!!! Olyan öröm ilyet olvasni mindig!
Kocsi, naaa meglett!!!! Ez tök jó! NMe félj tõlle, azért Pesten eleve nehéz vezetni, aztán gyakorlat teszi a mester! :D :D :D
Judy! Jó, hogy hallok Fellõled pár dolgot, ha lesz egy szusszanyásnyi idõd ÍRJ!!!

Puszi Nektek!!!

Ja és nem csak olvasni, írni IS!!!!

Nincs jelen

#13586 2011-10-26 20:04

Peeter
Tag

Halihó, én is bekukucs! :)
Nelli a kövi bükki talin meg már rallyzni fogsz a hegyekben, meglátod menni fog! :D
Én meg a leégett képemmel, és egy jó kis megfázással szenvedek, miután visszatértem jól megérdemelt görögországi nyaralásomról. ;)
Mindenkinek minden jót, szösszpötty vagy ilyesmi!

Nincs jelen

#13587 2011-10-27 15:40

Elizabeth
Tag

Sziasztok!
Én is vagyok,olvasok.Röviden hogy mi is történt velem.3-rom hétig lázasan  nyomtam az ágyat .A remitöl késleltetett
alergiás rohamaim voltak.Természetesen remit elvették. Most már jobban vagyok.24-én hétfõn megint behívtak az Igazságügyi-orvosszakértõhöz
eredmény nuku. Majd levélben értesítenek.

Nincs jelen

#13588 2011-10-27 19:37

sibi
Tag

Szia Elizabeth.
Ritkán hallunk felõled. Most is elég szûkszavúra sikeredtél.
Mi az, hogy késleltetett allergiás rohamok? Pontosan milyen tüneteket okozott? Láz + még? Azt gondolom, nagyon rosszul érezted magad. Honnan tudták, hogy a remitõl van? Bocs , hogy ennyit kérdezek, de én is erre várok most, illetve még nem tudom, pontosan melyik lesz.
Képzeljétek arra várok 10 napja, hogy legyen a kórházban olyan teszter, ami kell az elõvizsgálatokhoz. Nincs.
Elizabeth, és akkor most mi van? Leállították, na jó és akkor hogyan tovább?
A bírósági döntés remélem kedvezõ lesz. Nem is értem, miért" kellett" neked addig eljutnod.

Nincs jelen

#13589 2011-10-27 21:14

Lucifer
Tag

Halihó!
Csak egy gyors kukk!!
Szeretném bemutatni új családtagunkat!:P
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nevünk még nincsen , de hamarosan bizti lesz.:P:P

Nincs jelen

#13590 2011-10-27 21:27

Nelly
Tag

Luci!!

Hirtelen azt akartam reagálni,hogy hát nincs otthon elég állat? :)de nem akarlak megsérteni még véletlenül sem..tehát ide se írtam... :)

Még nem tudtam babázni,mert a pici besárgult,tesóm meg belázasodott...de ami késik nem múlik.

Ma azt hittem az autópályán,hogy befosok basszus!!!!!!!!!!!!
Egy róka sétált át elõttem (mondom még csak nem is rohant!!!!)miközben én 120-szal repesztettem...bele se merek gondolni mi lett volna ha közelebb van...nem tudom mit csináltam volna...lehet még a szememet is becsuktam volna.
Nah mindegy..
Nézem a ValóVilágot :)

Nincs jelen

#13591 2011-10-27 21:33

Lucifer
Tag

Nelly!
:D:D:D:D:D:D

Ügyes csajszi vagy  és jól/ügyesen  viselkedtél.Nem csináltad össze magad ami nagyon jó pont fõleg friss jogsisnak.
Tényleg ügyi vagy.:P

Nincs jelen

#13592 2011-10-28 07:19

Vicaa
Tag

Gyorsjelentkezés.

Minden gyengélkedõnek elõször is és másodszor is jobbulást kívánok!!!

Luci én bevallom derekasan nem vagyok egy nagy cica fan, de ez a bolyos kis pihe puha macsika nagyon aranyos! :)

Lisa, örülök, hogy túl vagy a fogmizérián, azt mondják "mire megházasodol, el is felejted", no, így legyen minden bajoddal!!!

Én megvagyok, most egész jól, kopp-kopp, csak egész hónapban népszámláltam, minden szabad percemet ezzel töltöttem ki, de tegnap már befejeztem, végre jön a négynapos otthonlét!!!

Anna ovijával vannak gondok, nem szeret járni, sõt utál, egy hülye dadus néni miatt, meg egy fegyõr óvónéni miatt. Sajnos a dadus néninek már a negyedik naptól sikerült úgy a gyermekem lelkébe gázolnia, hogy most rá sem ismerek olyan kis "mimóza lélek" lett, éjjel is felsír mint egy kisbaba, hogy õ szeret minket hány, és a világszékrekedõs gyerekemnek megy a hasa. Így most próbálunk óvodaváltáson harcolni, de nagyon nehéz, mert tele vannak az ovik, két hét várakozási idõt kért az óvodavezetõ (aki alá tartozik a környék öt óvodája), hogy valahová át tudja helyezni. Azt észleltük, hogy már beszéltek a dadussal, de irtó kétszínû, a szemünkbe mosolyog, de Annát nem csípi. Jövõ csütörtökön beszélünk a vezetõvel, hogy mit sikerül kitalálnia, mert ez így nem mehet tovább, hiszen tiszta lelkibetegek vagyunk, mert minden nap azt hallgatjuk, hogy "Anyucikám, Apucikám n soha többé az életben nem akarok ebbe az óvodába menni!" meg azt, hogy "a dadus néni mindig megszomorít". (Egyébként a dadus néni szemtõl szembe meg is mondta, hogy elismeri, hogy utálatos a gyerekkel.)

Szóval ezek vannak, izgulunk, reménykedünk... és kihasználjuk a hosszú hétvégét.

Puszilok mindenkit!!!!!

Szerkesztette: Vicaa (2011-10-28 07:20)

Nincs jelen

#13593 2011-10-28 10:43

Lucifer
Tag

Halihó!

Vicaa!
Én sem vagyok az a nagy macskapárti , de õ tényleg nagyon aranyos.Olyan kis kajla még.:P:P

Nincs jelen

#13594 2011-10-30 11:00

marcsi0727
Tag

Szösszenetek Alizka életébõl

Épp tízóraizik Alizka. A szõlö szemeket beletettem egy tálkába és kapott mellé kakaós kuglófot. Egyszercsak elkezdi énekelni: "két szegény legény szántani menne, de nincsen kenyere. van vörös hagyma a tarisznyába... szolga legénynek kevés a vacsora" Én csak nézek, hogy jön ez ide?

Tudja valaki a helyes választ?

Várom a megfejtéseket!

Nincs jelen

#13595 2011-10-31 00:43

Lucifer
Tag

Halihó!

Ma meditáltam magamban egy kicsit itthon este meló után és rájöttem , hogy crohn felesége ebben az évben lett nagykorú.(18 éve vagyok beteg).Akkor mostmár nem szólhatok rá ha rosszul viselkedik?:P:P:P::P:P:P

Marcsi!
:P:P:P:P
Talán kevés volt Alizkának amit kapott???:P:P:P

Remélem mindenki jól van !!

Nincs jelen

#13596 2011-10-31 08:17

marcsi0727
Tag

Luci!

‎:D :D :D :D Alizka október 26-án múlt 3 éves, 97 cm és 16 kg. Soványnak nem nevezném (de nem is kövér).
Aioloszt idézem: "Nem kapott még a gyermek pálinkát, ezért +van zavarodva...." ‎:D :D :D :D

Ez egy népdal, amit többen is feldolgoztak:

Érik a szõlõ, hajlik a vesszõ, bodor a levele.
Két szegénylegény szántani menne, de nincsen kenyere.

Van vereshagyma a tarisznyába', keserû magába',
Szolgalegénynek, hej, a szegénynek de kevés vacsora.

Nincs jelen

#13597 2011-11-02 11:41

judy1981
Tag

Hali!

Nelly: Párom mindig azt mondja, hogy inkább elüti, ami az útjába kerül, mintsem belemenjenek hátulról - Ezért mindig nekünk kell drótozni és néha cserélni az elsõ lököst. Hiába mondom neki, hogy ha belemennek, akkor a másik csináltat új hátsót... De nagyobb nyûg neki, ha járni kell utána. Pályán én is azt mondom, hogy inkább üsd el.
GPS az kell!!! Fõleg pesten. Debrecenben még el is találnék valahogy a célig, ha letérek is az ismerõs útról, de pestet nagyon utálom. Ha benézel egy keresztezõdést, veszítesz 3 km-t és fél órát.

Vica: és az ilyen dadus néniket hogy engedik gyerekek közelébe? Más gyerekek is félnek tõle?

Elizabeth: És akkor, most mi lesz? Adnak humirát? Bevallom, én örülök, hogy nem kerültem a mûtõasztalra, de mindig parázok remi elõtt, közben, és után.

Luci: van már a szõrcsomónak neve? Lehet, hogy nem szólhatsz rá a crohn-ra, de...(!) Mondhatod neki, hogy gyermekem 18 éve szívod a véremet, felneveltelek, elviseltelek, most már jó lenne elhúzni, és élni a magad életét, nem az enyémet megkeseríteni. :P

Marcsi: szerintem a szõlõ itt a kulcs.

Velem kb. semmi. Múlt héten megvolt a 4. remi, és a 7. kilóm is. Még vagy 3 kellene, és akkor már egy számmal nagyobb nadrágot vehetnék fel.
Tegnap pakoltam a ruhásszekrényben, és megtaláltam a 30-31-es farmernadrágjaimat. Jelenleg elképzelni nem tudom, hogy voltam akkora is, pedig nem voltam elhízva. Na meg a tankinimet, amirõl a sipoly miatt még a címkét sem érkeztem levágni. Nem baj, jövõre eladom, mert már kicsi lesz. De csak jövõre.
A hosszú hétvége lehetett volna hosszabb is.

Nincs jelen

#13598 2011-11-02 15:00

marcsi0727
Tag

Judy, jó a válasz... Adok neked még pár kilót, ha gondolod. Bár most ledobtam 10 kg-t, de van még tartalékom bõven.

Még mindíg a Clostridium difficile (CD) "kedves" tüneteivel küzdök, már unom nagyon, de nincs javulás. Ha péntekig nem lesz változás pozitív irányba, kórház... 10-14 nap. A múltkori 6 napos "nyaralásom" is nagyon megviselte Alizkát... hát elõre félek ettõl a 2 héttõl.

Nincs jelen

#13599 2011-11-03 21:17

sziszi32
Tag

Sziasztok...
Vica, nagyon együtt érzek veled óvoda ügyben.
1. Talán kevesen tudjátok, óvoda ügyben mi is szenvedünk. Anyám rábeszélt, hogy irassam be hozzá a gyereket (igazgatónõ), amit meg is tettünk, mert már annyira nem hagyott békén. Kiderült, õ úgy gondolta, hogy adjuk be a gyereket hozzá hétfõn, és pénteken menjünk érte (egy óra vonattal ide, plusz busz).
2. Saújhelyen van egy szlovák-magyar óvoda, 12 km-re. Közölték, ideiglenes lakcimet kell szereznünk Sátoraljaújhelyen, mert anélkül nem vehetik fel. Szereztünk. Közben kiderült, hogy Miskolcra kell mennünk a bevándorlásügyi hivatalba, hogy ideiglenes lakcimet kérhessünk, hogy beirathassuk a gyereket az óvodába.
3. helyi szlovák óvoda. Az igazgatónõ mosolyogva közölte, hogy A/ Dani el van kényeztetve (öt perc után), B/ nyugodjunk meg, meg fog tanulni a gyerek, mert SENKI nem fog vele magyarul beszélni. Na ez kiütötte nálam a biztositékot, és mondtam neki, hogy azért legyen már valaki (3 alkalmazott tud magyarul), aki megérti, hogy mit mond a gyerek. Már elõre félek, hogy mi lesz. Daninak jó a nyelvérzéke, de a szlovák nyelv nem azt asztala. Akkor már inkább hatszor elénekli az angol ABC-t, oda-vissza. :)

Nincs jelen

#13600 2011-11-04 08:39

Lisa
Tag

Sziasztok Mindeki!

De jó volt olvasgatni Titeket!!! Tisztára jó kedvem lett! :D

Luci: Gratulálok kétrészrõl is, egyrészrõl a család új tagjához, aki tényleg zabálni való, másrészt meg "ahhoz", hogy betöltötte a 18 at :(  :P (Neked merek ilyet írni, mert tudom, hogy úgysem sértõdsz meg! A tengerparti sztorira visszaemlékezve (amit írtál), remélem jó az állapotod!
Judy: még ilyet el fogsz hízni :P :P :P azért tessék vigyázni :P nagyon örülök, hogy ennyire bejött Neked a Remi!!!Azért én még mindig várom azt az eltévedt galambot, mármint ami e-mail formájában szokott érkezni! :D
VIcaa: sajnálom, hogy Annácska ennyire megküzködik az ovódával, szegény, remélem összejön a váltás. 
Peeter: megfázás elmúlt! Azért irigykedem ám itt a nagy nyaralásokban...:D

Fecsegõ: gondoltam Rád nagyon 1-én. Jó volt egy picit beszélgetni, hogy vagytok? Hörgõ? Köhögés?

Sziszi:ha esetlge mégis hivatalos ügyben Miskolc fele jártok,légyszíves értesíts, sajnos telon nehezen vagyok elérhetõ (mármint vezetékesen) , mert alig vagyok itthon, de írj akkor!!!!!

Velem, tellik az élet nem túl jó, de ne szomorkodjunk, kértem egy kontroll idõpontot UH ra, a ciszta miatt, ésdecember 14 ére kaptam. Húúú azt a megkönnyebbülést, most úgy is "füvezek" elhatároztam NO nõgyógyász, hanem Gyuribász vagyis iszom a cickafark teát, hátha elmulassza addig.
Sokat tanulok, és sokat járok a gyerekhez!
Ja és voltunk Békéscsabán a kolbászfesztiválon és töltöttünk is kolbászt kb. 500 tól több csapat volt, és mi erõsíthettünk egy csapatot nagyon nagy élmény volt nekem, örültem neki, és jól éreztem magam Lett végre versenyzõi karszalagom, meg egyen pólóm! :D :D :D Enni nem sikerült belõle, mert valahogy eltûnt a fene tudja hova :D
Tegnap sikeresen ki lett fõzve a "Cefre" szóval meglett az idei fini szilva házi pálinka, ha esetleg valakinek kell az szóljon nekem! :P :P :P bekóstoltam tegnap . Jelentem FINOM! :D

Nagyon élvezem most a szép idõt, remélem a hétvégén egy nagy séta is összejön, ki kell használni amíg jó idõ van!

Mindenkinek SZIA! Legyetek jók és vigyázzatok Magatokra!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb