#13751 2012-02-01 16:06
- Lisa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Sziasztok!
Luci, várom nagyon az infót, a strigulákat pedig kérlek úgy húzdd befele, hogy jó legyen!!!! KOMOLYAN MONDOM!!!!
Írj, amint tudsz biztosat, légyszike, hozzá szólni valóm annyi, hogy tudomásom szerint Remi után még jöhet a Humi fordítva viszont nem :(
Várom nagyon, hogy mi lesz az Angyalkánkkal együtt!!!!! Meg persze az erõs drukk!!!!
Zotyesz, javulást Neked, lehet mûtéttel hamarabb és gyorsabban túl leszel mindenen!!!
Nincs jelen
#13752 2012-02-01 16:53
- roor
- Tag
Halika!
K..va cidri van,breki valagantóját még mindig rugdosom,de most már röhögve ,mellesleg nem cafatos már neki,mert elfagyott és néha megcsúszik a lábam rajta oszt taknyolok.:D
Egyébként szöszpöttyentve megvagyok! :D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#13753 2012-02-01 17:23
- Lucifer
- Tag
Lisa!
Nem tom huzzak-e 1 -2 -vel többett??:P:P:P
Angyalka figyel velem , még ha nálad is van!!!:P:P:P:P
Roor!
Nincsen szössssssszzzzzzzzzzzzzzz + pötttttttttttttttttttttttyyyyyyyy:P:P:P:P:P:P:P
Ha van akkor tessék takaritani.:P:P:P:P:P:P:P
A békát + tessen má kérem béké hagyni me csak te fázó rá ha rugadosod mert csúszós oszt te takonyolosz.:P:P
Oszt önnyit meg nem ér!
Nincs jelen
#13754 2012-02-01 20:11
- Györgyina
- Tag
Lissa, átadom Zotyinak az üzidet, még nem tud olvasni.
Nincs jelen
#13755 2012-02-01 20:35
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Azt hiszem a pénteki tüki miatt kezd a borsónak szûkös lenni a hely.:P:P
Nincs jelen
#13756 2012-02-01 22:21
- Györgyina
- Tag
Drága Lucykám, hát elaltatnak, nem is fogsz semmire emlékezni. Ne parázz - mondom én -, talán egy cseppet sem fog fájni. Csak ugye a régi rossz emlékek gyötörnek Angyalom. De ez biztosan már nem olyan. Kérlek, ne izgizz, meggyógyulsz és ez a fõ. Szeretünk drukkolunk.
Nincs jelen
#13757 2012-02-02 14:31
- Elizabeth
- Tag
Lucy!
No para. Én nem kértem altatást,és mégsem fájt,és teljesen be voltam gyulladva.Jobbulást , ezerrel megy a drukk.
Még csak annyit hogy a humival is bekel járni a SOTÉ-ra.Én 9.én megyek.
Nincs jelen
#13758 2012-02-02 15:49
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Drága tyúkanyóm!
Én is szeretlek titeket.
Már a keserû sót megittam bár volt egy recepetem ha nem tudnám meginni.Szerencsére túl vagyok ezen.:D
Az utolsó tükirõl is nagyon rossz emlékeim vannak .Mi van ha nem alszom el????A borsó már kiszorult nem fér be.
Elizabeth!
Köszönöm szépen!!!
Nekem eddig mindegyik fájt!!:(:(:(:(
Azért félek!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#13759 2012-02-02 18:27
- roor
- Tag
Halika!
Takariccson a béka,mijatta van dzsuva.:D
És rugdosom,inkább taknyolódok,mint beforulok.:D
Édes drága barátném,jótanács:biztos ami tuti alapon két jéger tüki elõtt,fix hogy szundizni fogsz.:D
No para,már mindent túléltél mért pont ezt ne?:D
Ott vagyok veled!!! :D
pá
Nincs jelen
#13760 2012-02-02 18:28
- fater
- Tag
Lucifer ne félj nekem is csak kicsit fájt. Én sem kértem altatást. Minden jót neked.
Nincs jelen
#13761 2012-02-02 18:54
- marcsi0727
- Tag
Luci,
altatásban észre se veszed, hogy megtükröznek. Én is nagyon féltem, mert több borzasztó tapasztalatom van :(
De ha bódító injekciót kap valaki, akkor csak egy picit kellemetlen, altatásban... hát fantasztikus, komolyan.
Szóval, ne aggódj, nem fog fájni.
Nincs jelen
#13762 2012-02-02 19:22
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Köszönöm mimdenkinek.
Ne félj könnyû azt mondani!!!
De félek és éééééééééééééééééééhes vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem Fáj???Hát ha visszagondolok az utolsóra akkor ezt nem mondanám.Dupla bóditott kaptam és igy is teljesen fent voltam majd a végén sirva mentem ki.Hazafelé a kocsiban aludtam végig.Pedig nem is akkor kellett volna.:(:(:(
Bizom most az altatásban remélem tényleg aludni is fogok és nem érzek semmit.
A gyerekek már nevetnek rajtam ahogy szaladok ki a budira.:P:P:PKözöltem velük aki wc-re akar menni annak van fél perce mert nem tudom én mikor megyek és ha ott van valaki akkor az ölébe ülök.:P:P:P
Most is 3 litert kell meginnom még van 1.Már most alig birom.De erre azért van idõ.A baj majd reggel lesz reggel 5 órakkor kelni és másfél óra alatt meginni szintén 3 litert.:(:(:
Szerkesztette: Lucifer (2012-02-02 19:25)
Nincs jelen
#13763 2012-02-02 20:04
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Fecsegõ! Látom, még megy a harc a békával, de sebaj, harcolni mindig kell valamivel igaz?! Nem írtál, hogy otthon Nálatok mi a helyzet, újság! Pedig kíváncsi vagyok :D :D :D
Luci, szerintem is kövesd Roor tanácsát, ami a tükit illeti :P amúgy pedig nagyon szurkolok Neked én is, és remélem idén jobban figyelnek, hogy mikor és mennyi szert adjanak is!!!
Várom a híreket, meg az eredményt!!!
Nincs jelen
#13764 2012-02-02 21:22
- Lucifer
- Tag
Lisa!
KÖszke!:P:P
Holnap amint tudok jelentkezem!!!!
A gyerekek elmentek vacsizni.A Niki nagyon bánatosan evett azt hittem nem izlik neki.Csak turizta alig ette.Kérdeztem mi a baj? nem izlik? de izlik akkor mi a abaj?Annyiira sajnálom , hogy te most nem tudsz enni és már sirt is.Megvigasztaltam és mondtam , hogy egyen nyugodta.Kárdezte ,hogy holnap már ehetek mire mondtam , hogy igen.
Nincs jelen
#13765 2012-02-03 00:05
- Geo73
- Tag
Luci, kitartás minden rendben lesz!!! Jót fogsz aludni, ez egészen biztos. Nekem volt már natúr, minden nélkül, bódításban, és kétszer altatásban. Az utolsó éppen a múlthéten. Semmi fájdalom, és a vizsgálat maga is rövidebb ideig tartott így. Drukkolok, és annak is, hogy aztán kapjad végre a biológiai terápiát!!!!
Nincs jelen
#13766 2012-02-03 17:47
- roor
- Tag
Halika!
Tipegõ drágám,azért nem írtam mert....... LUSTA DÖG VAGYOK! :D:D:D:D:D
Elfoglalom magam a fogkocogtatással,meg azzal hogy jövö héten alulra vegyem a klótyóajtót és rá a fürdõét,vagy fordítva!:D
De lehet hogy inkább a franciaágy lesz felül,alul meg síoverál.Hm....feladta a leckét a k...va hideg!:D
Ha egy irdatlan ormótlan figurát mutatnak a híradóban,aki a hidegre való tekintettel ennyire beöltözött,valószínûleg én leszek,röhögni tilos,és tavasszal spaklizzatok ki a cucc alól!:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#13767 2012-02-03 17:59
- Nita
- Tag
Luci! Kicsit késve de szurkolok hogy most már ne idegeskedj! :)
Remélem nem fájt nagyon és most aludtál jó helyen, jó idõben!
Próbálj pihenni kicsit!!
Sajnálom hogy pont a legnehezebb idõben kellett dokit is keresned remélem jó kezekbe kerültél a sotén kinél vagy?
Ha megkapod a Humit és beadom neked 2 hetente ha kell :) de ha én megtudtam szoktam te is megfogod nem olyan vészes..de remélem mielõbb kapsz valamit ami használ neked is!
Roor ne izgulj engem is lefilmezhetnének ha megtalálnának a nagy ruhakupac alatt :)
Nincs jelen
#13768 2012-02-03 19:51
- Lucifer
- Tag
HAlihó!
ÉLek!Aludtam , nem éreztem seemit.MOst csak ennyi holnap irok mert még alszom:P:P
Puszi mindenkinek
Nincs jelen
#13769 2012-02-03 20:36
- marcsi0727
- Tag
Luci,
A lényeg, hogy túl vagy rajta! :)
Nincs jelen
#13770 2012-02-04 02:30
- judy1981
- Tag
Hali!
No visszaolvastam vagy 3 oldalt. Szégyenlem is magam miatta. Ez is mutatja, hogy idõben nem lettem gazdagabb az új évben sem :( Bár ennek a mai világban lehet inkább örülnöm kellene. Szóval egyik szemem sír, a másik nem. :P
Remi megy változatlanul, és úgy tûnik hat. Mondjuk az ízületeimre nagyobb hatással is lehetne. Az elmúlt napok idõjárása nem tetszett nekik. Még jó, hogy van gyakornokunk, így kímélhettem az - egyébként gyorsan járó - ujjaimat. De csak hétfõig lesz. Már kezdtem megszokni, hogy van egy utánfutóm :D
Egyébként itt minden a régi.
Apropó hétfõ. Állambácsi magához hívatott: mehetek az ORSZI elé. Az idõjárás elõrejelzést figyelve nem repkedek az örömtõl, hogy korán reggel tömeg-közlekedjek. Egyébként, mint mindig, most is az esélytelenek nyugalmával indulok, így legfeljebb kellemesen csalódok.
Zotyesznak üzi: mielõbbi javulást a szemednek, és vigyázz magadra.
Luci: ki tudja miért kell nekünk régi motorosoknak ennyit várni a biológiai cuccra? Talán azért, mert mikor mi kezdtük a pályát, még gondolatban se nagyon létezett. Nekem spec. be kellett neveznem egy sipolyra érte.
roor: hagy a béka seggét, többet ér, ha eszel vmi finomat :P
Lisa: akkor vége a vizsgaidõszaknak? Remélem valamilyen kommunikációs csatornán le tudlak támadni :D Ígérni nem merem, hogy mikor, de tudd, hogy nem vagy elfelejtve.
Nincs jelen
#13771 2012-02-04 11:11
- roor
- Tag
Halika!
Judy drágám,mindig finomat eszek!:D
Ma például husileves lesz gazdagon,meg bögrés mákos süti,holnap meg paprikás krumpli!
Ha kajáról van szó,nem ismerek kegyelmet!:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#13772 2012-02-04 20:14
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Szóval túl éltem a tegnapi napot.Végig aludtam csak egy dologra emlékszem , hogy kérdezték a dokinõt , hogy vége?mire õ igen ez a 6.Tehát 6 szövettan minta van levéve.Aztán semmi.De még egy a végén mondták , hogy dugja a lábam a bugyimba , de , hogy az sikerült nem emlékszem a gatyámra meg pláne nem.Amikor kitoltak állítólag integettem a Gyulának , hogy jöjjön oda , de arra sem emlékszem.:P:P
Az eredmény?- teljesen / végig/ be van gyulladva a vastagbél.Van egy kb.8-10 cm-es szakasz ahol szûkület van , de azért át ment rajta. A végén , középsúlyos - súlyos aktivitási jelek. 2 hét múlva kell mennem a szövettan miatt.
Most már jól vagyok végre ehetek is :P:P és kialudtam magam.:P:P
Nálunk a mai menü: rántott borsó leves , krumpli püré , rántott pipi .
Nagyon meg kivántam a sütikét , de a cuki 7-kor zárt igy nem tudtam lemenni venni.:(:(:(
Kénytelen voltam bedobni valami gyors sütikét.:P:P:PIgy most sül a rácsos tészta :P:P:P:P
Nagyon élvezik a gyerekek a hó esést!!!!:P:P:P Lent voltunk délelõtt vásárolni persze szánkóval.A két kicsi nagyon élvezte.Két szánkóval mentünk.:P:P:PHazafelé is jó volt mert nem csak a gyerekek hanem a cuccok is szánkón jöttek.:P:P:P:P:P
Holnap viszont megyünk a Nikinek meg a Gyulának csizmát venni.Hát ezt nem úsztuk meg.:D:D:D
Nincs jelen
#13773 2012-02-04 20:15
- Lucifer
- Tag
Roor!
Bevallom töredelmesen nem nagyon emlékszem arra , hogy tegnap mirõl beszélgettünk.:P:P
Nincs jelen
#13774 2012-02-04 20:22
- roor
- Tag
Halika!
Barátném semmi extra,csak rámírattad a lakásod,idepasszoltad a gyerkõceid,minden vagyonkádat nekem adtad és még hasonlók,holnap az ügyvédem felkeres a papírokkal hogy aláírd! :D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#13775 2012-02-04 22:18
- én
- Tag
roor! Remélem, hogy Luci a férjét is rád hagyta. A lakás, a gyerekek csak férjjel együtt vihetõk.
Nincs jelen
#13776 2012-02-05 10:47
- Lucifer
- Tag
Roor!
Akkor minden rendben!Szóval semmi különlegeset nem tettem.:P:P:P
Ügyvéd jöhet , de az adósságom is a tiéd!:P:P
Nincs jelen
#13777 2012-02-05 19:16
- Nita
- Tag
Luci! Bár beszéltünk azért ide is írok neked mert lehet rám sem emlékszel :P
Szóval már vakon paliztál ahogy kihoztak :) Még jó hogy a Gyula volt ott :) :P
Klassz ez a hó csak nagyon hideg van mellé így nem tudok sokáig kint lenni nekem az ízületeim kész vannak ettõl a hidegtõl....nem tudom milyen öregasszony leszek így :D
Judy! Örülök hogy olvastam most jobban vagy mert megint azt hittem azért nem jössz mert szarul vagy! Pihentesd a kis kacsódat kéne valami progi ami az olvasott szöveget leírja és csak formázni kell nekem is jól jönne néha mikor már minden betû fáj.
Nincs jelen
#13778 2012-02-06 14:24
- Lisa
- Tag
Sziasztok
Luci,örülök,hogy most tényleg nem éreztél belõle semit, az eredményt sajnálom,megállja a helyét(eddig is megállta mondjuk) a biológiai kezelés. Arról nem volt szó? Majd a szövettan eredménye után?
Itt megint esik, de sebaj,én holnap megyek a bizottság elé.
Amúgy megvagyok.
Mindenkinek jobb kedvet mint nekem van :D
Nincs jelen
#13779 2012-02-07 16:35
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nita!
Azért rád már jobban emlékszem!:P:P Veled késõn beszéltem!:P:P:P
Igen vakon paliztam , de legalább nem buktam le , mert a Gyula volt az.:D:D:D:D
Nekem a derekam fáj nagyon már napok óta.:(:(:
Remélem azért a hóemberetek készen van az udvaron!:P:P:P:P:P:P
Lisa!
Hát ez van!!
Remélem ez ér annyit , hogy kapjak biológiai kezelést!!!!!
Igen a szövettan illetve az uh vizsgélat után dõl el.:(:(:(
Uh - ra márc.1-én megyek.
Mi volt a bizottságnál????
Sokat gondolok rátok , hogy hogyan tudtok közlekedni ebben a hóesésben!!!!!!!!
Nincs jelen
#13780 2012-02-07 16:40
- Lucifer
- Tag
Azt veszem észre , hogy egyre többen felmerik vállalni , hogy mi a bajuk.
Visszagondolva régen alig volt pár ember nevéhez odai rva.Most egyre több.
Holnap megyek anyuhoz varrni a Niki farsangi ruháját!:P:P
Pom-pom lány szeretne lenni.:P:P
A Roli batman az kész még a Norbié volt ez a jelmez az oviban.:D:D:DHát ez sem ma volt.:P:P:P
De én jobban szeretném ha a Hófehérkébõl lenne az egyik törpe.Ahhoz is kész minden,tavaly az lett volna csak beteg lett a farsangra.Még gyõzködöm!!:P:P
Nincs jelen
#13781 2012-02-07 19:04
- marcsi0727
- Tag
Ma végre kiélveztük a havazást... Alizka nagyon jól érezte magát, tetõtól talpig csupa hó lett :) Persze sokáig nem voltunk kint, mert nagyon hideg van, de megértem berimánkodni :)
Nálunk eddig nem volt hó, ma reggelre esett annyi, hogy lehet csúszkálni, szánkózni. :)
Mi kimaradtunk a farsangból, mert Alizka beteg volt. De a bölcsiben még nem öltöznek be, hanem mindenkinek egyforma fejdísze van.
Most is beteg, de már jobban van. Csütörtökön már mehet a dolgozóba :) , de addig diétáznia kell, benyalt egy vírust. Hát mit mondjak, nem kispályás feladat egy 3 évesnek megmagyarázni, hogy kb semmit nem ehet... De túl éltük, az esti tejecske nagyon nehéz ügy volt. mert azt is ki kellett hagyni, de a többi akadályt vettük.
Nincs jelen
#13782 2012-02-07 19:45
- aiolosz
- Tag
Lucifer írta:
Azt veszem észre , hogy egyre többen felmerik vállalni , hogy mi a bajuk.
Visszagondolva régen alig volt pár ember nevéhez odai rva.Most egyre több.
Holnap megyek anyuhoz varrni a Niki farsangi ruháját!:P:P
Pom-pom lány szeretne lenni.:P:P
A Roli batman az kész még a Norbié volt ez a jelmez az oviban.:D:D:DHát ez sem ma volt.:P:P:P
De én jobban szeretném ha a Hófehérkébõl lenne az egyik törpe.Ahhoz is kész minden,tavaly az lett volna csak beteg lett a farsangra.Még gyõzködöm!!:P:P
Senki nem akart Lucifer lenni....itt a világ vége...nincs utánpótlás :(
Nincs jelen
#13783 2012-02-07 22:56
- Lucifer
- Tag
Drága Aiolosz!
Ebben tévedsz!:P:P Ha hiszed ha nem a Rolit akartam igy nevezni , de sajnos ezen a néven nem keresztelik.:(:(Csak úgy , hogy Lukullusz.::P:P:P:P:P:P Igy én maradtam az!!!:P:P:P
De azt hiszem nem is adom mostmár ezt a nevet senkinek!Szerintem Luciferbõl bõven elég egy nem kell pótolni.
Különben is még sokáig szeretném birorolni ezt a nevet.:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#13784 2012-02-08 15:04
- Lucifer
- Tag
Lisa!
Tündérke értesitve, hogy legyen jó!!:P:P:P:P
Nincs jelen
#13785 2012-02-08 19:24
- Lucifer
- Tag
Marcsi!
Jobbulást Alizkának!!!
Sajnálom, hogy lemaradt a farsangról.:(:(:(
Meglepõ egyébként , hogy a bölcsiben nem öltöznek be.A Roliéknál minden csoport beöltözött.
Nálunk most nem esik és a hóemberem az ablakból tegnap öngyilok lett mert leugrott.10.-en lakunk.:P
Szerintem csak téged zavart a hideg Alizka még maradt volna.A gyerekek ilyenkor élvezik a havat csak azzal nem törödnek, hogy mi meg megfagyunk.:P:P:P:P:P:P
Nincs jelen
#13786 2012-02-09 10:19
- judy1981
- Tag
Luci: Igazán elkezdhetik neked a remit. Szerintem egyértelmû, hogy nem reagálsz a gyógyszerekre.
Szóval neked is olyan érzésed volt, mintha filmszakadás történt volna. Hát kb. én is így voltam vele. Elsõ emlékem, hogy jön értem a beteghordó (az öltözés kimaradt), aztán még néhány emlékfoszlány. Szakót 2x hívtam fel, hogy küldje be értem a haverunkat, ebbõl egyre emlékszem halványan. Aztán néztem a híváslistámat, hogy a fõnökömmel is beszéltem, és bíztam benne, hogy nem mondtam fel, vagy mondtam el neki mekkora "ðÄ]]" a fia. De aztán kiderült kb. 2 nap múlva, hogy nem vele beszéltem, csak az õ telefonjáról hívott fel az illetõ. És bele sem merek gondolni, mit csinálhattam még, amire nem emlékszem. Ugyanis nem tervezett tüki volt, és egyedül voltam. Fõleg azután, hogy legutóbbi remi alatt mondta egy csaj, hogy õ végigénekelte a tükrözést. :D:D
Nita: Detto. Nekem már az apranax a legjobb barátom, és így is nyögök minden mozdulatnak. Erõsebbet már nem merek, mert elvileg függõséget okoz, arra meg hajlamos vagyok. :P
Én meg hétfõn voltam bizottság elõtt. Hát mit ne mondjak, nem volt valami kíváncsi a dokibácsi, úgyhogy fogalmam sincs mire számítsak, mert ez a doki 2004-ben tajtékzott, amikor meglátta, hogy egy héttel korábban (más ügyben kért felülvizsgálaton) nem adták meg a 67%-ot, és vitte át a papíromat a II. fokra, hogy ha megfellebbezem, és megyek, gondja legyen rám. (Szép is lett volna, csak nem ahhoz a dokihoz kerültem, így mehettem a bíróságra). Csak hogy 2004 óta nagyot fordult a világ, és kérdés, hogy mennyire mer felháborodni. Ha abból indulhatnék ki, hogy 2 éve passzív crohnra megkaptam az 50%-ot, csak mert ki pakoltak már rendesen, most meg még vissza is estem, akkor nyugodt lehetnék. De ugye azóta új kormány, új szabályok. Ha csak az a kis rehab járadék forogna kockán még le is sza.nám, csakhogy sokkal több.
Nincs jelen
#13787 2012-02-10 18:07
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Judy!
Hát bizom benne én is , de sajna nem rajtam múlik.Bár amennyire ismerem a saját formámat nem kapom meg.:(:(:(:(
Az mri vizsgálat is inkább a májra, epére megy.A körzeti doki azt mondta a laborom alapján olyan mintha epés lennék.Lehet , hogy ott van még az a kóbor kõ ami görcsöt okozott még a anyáron csak az uh nem találta.At mri mindent észre vesz tehát ha van akkor azt is megtalálja.Ezzel sincsen szerencsém.:(:(:(:(:(:(Én beteghordóra nem is emlékszem:P:P:P
Örülök , hogy azért jól vagy.Remélem minden oké lesz a bizottságnál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mostanában , hogy itthon vagyok én sütöm a kenyeret.Minden kenyér sütésénél veszek ki a tésztából egy adagot abból van a zsömi reggelre a Norbinak.-:P:PMa pl.nem zsömit csináltam hanem kenyérlepényt.:P:P:P:P:P
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok.
Azért hiányzik egy két ember nagyon jó lenne mindenkitõl legalább egy szössz -pötty.::D:D:D
Nincs jelen
#13788 2012-02-10 20:06
- sibi
- Tag
Lucifer, mindenki a fészen lóg, keresd ott õket. Oda recepteket is hozhatsz, mostanában azzal rakjuk tele a "dokumentum"- okat. :D
Nincs jelen
#13789 2012-02-11 18:12
- Lucifer
- Tag
Sibi!
Igen tudom és szomorú is vagyok miatta.:(:(:(:(
Én is regisztráltam magam , de bevallom õszintén nem nagyon megyek oda mert nem igazán érdelek.
Nincs jelen
#13790 2012-02-12 19:45
- én
- Tag
Pötty-szösz!
Nincs jelen
#13791 2012-02-12 20:27
- marcsi0727
- Tag
Judy,
gyakrabban kéne írnod. Jó a stílusod és mindíg megnevettetsz. :)
Lucifer,
Ne légy szomorú, inkább nézz be hozzánk idõnként a Facebookra. Jókat dumcsizunk, nevetgélünk, de bárkinek gondja van, segítünk, ahogy tudunk. Ez egy zárt fórum, aki nem tagja a csoportnak, nem tudja elolvasni az írásokat, nem is látja. Szerintem jól megfér egymás mellett a z IBD és a FB fórum.
Ma reggelre megint nagy hó esett nálunk... :) Elmentünk szánkózni... Alizka nagyon élvezte... fõleg, hogy Anya és Apa is lecsúszott vele a nagy dombról... Egyedül is csúszkált, egyszer a nagy lendülttõl lecsusszant a földre is. Jókat kacarásztunk... :) Én kb 30 éve szánkóztam utoljára... :)
Nincs jelen
#13792 2012-02-13 10:44
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Luci, a szösszpötty nem az én titulusom, én csak írni tudok :D Én a magam részérõl, nem nagyon szoktam "face-elni" meg amúgy is itt a megszokottabb.
Én nagyon nyomom a megfázást, valószínûleg arcüreg gyulladással, orrfolyással, és persze egy szerre ordugulással :D a köhögésrõl nem is beszélve.
Ennek ellenére jó volt a hétvége, gondolhatod, hogy ilyen betegen sem hagytam ki a szánkózást, mivel most lehet augusztusban meg nem :D ezért ki kell használni, a többi már lényegtelen.
És ugyanaz a tésztája a zsemlének is? Pasekkal már annyit beszéltük, hogy egyszer ki kellene azt is próbálni, de mág nem jutottunk oda soha...de most ahogy írod lehet tényleg megpróbáljuk.
Holnap már megyek a gyerkõchöz, Õ is beteg, amúgy lehet egymástól kaptunk el valamit, de ez elkerülhetetlen ugyebár. Vígasztaljatok meg, hogy így van!
Köszi a szurkolást, akkor Judy kíváncsi leszek, hogy mi lesz Neked nagyon azok után amit írtál.
Én már oda is k..a sz@rul mentem, fájt a fogam (aztán rájöttem, hogy nem a fogam hanem az arcüreg van úgy bedurvulva) nõ volt (nem tudom ezektõl mindig jobban félek) gondolom átnézte a papírjaimat, képbe volt nagyon, megnézte hasamat, aztán kérdi "Akkor most is cisztája van úgy tûnik igaz? És mûteni fogják?" na már el is keseredtem jobban mint voltam, mondom igen, UH lesz március 9 én addig nem tudok pontosabbat.
Nagyon kíváncsi leszek, mit fog kihozni az egészbõl, érdekel is meg idegesít is, meg nagyon izgulok is...
Ma még pihi ahogy írtam , most már nem kelek ki az ágyból :P nem megyek szánkózni, csak szlopálom a mézes citromos teát!
Nincs jelen
#13793 2012-02-13 17:56
- zolcsi
- Tag
Lisa jobbulást kívánok!Volt már ilyen mûtéted igaz?Talán azóta fejlõdött az orvostudomány.Vagy mégsem.Én ma voltam kontrollon(vér) holnap eredmény.
Hali
Nincs jelen
#13794 2012-02-13 18:26
- Lisa
- Tag
Zolcsi, köszike, a mûtét még csak sanszos, de nem bíztos :D hála, amúgy gyógyteát iszom rá, de ki ne zárjatok a topicból, meg ne is közösítsetek ki :D :D :D
Nincs jelen
#13795 2012-02-14 17:06
- roor
- Tag
Halika!
Amennyiben abban a gyógyteában van jéger vagy pálinka,akkor nem közösítünk ki!Amúgy se de tudod megszólalt a piás! :D
pá
Nincs jelen
#13796 2012-02-14 17:31
- marcsi0727
- Tag
Ma délután, amikor hazaért a férjem, gyorsan egy tábla csokit csempésztem a cipõjébe. Õ "nem vette észre". Közben elmentem a törpért a bölcsibe és amikor hazaértünk, a gyerek egybõl észrevette a csokit a férjem cipõjébe és meg akarta enni... :) Nekiálltak "veszekedni", hogy vajon kié is a csoki... nagy küzdelmek árán visszakerült Apához. Közben kerestem a papucsom, de sehol nem találtam... No a gyerek megtalálta és felfedzte, hogy abban is van ajándék... egy doboz csoki. Én meg a gyerek papucsát kerestem, mert valami csoda folytán az se volt meg... És meg lett... abban is volt egy tábla csoki... Jókat kacarásztunk... :)
Nincs jelen
#13797 2012-02-15 20:55
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Lisa!
Most már aztán elég legyen!!:PTessék gyorsan meggyógyulni!!!!!!
A mûtét reméljük elmarad!!!
Téged kizárni vagy kiközösiteni?????Ez ne is jusson eszedbe!!!Soha!!!!!!!!!!!!!!!!
Tessék inni a gyógyi teát és reméljük , hogy haszna is lesz!!
Én se szeretem a face-oldalt csak bizonyos okból regisztráltam.Különben az egész oldalhoz sik hule vagyok és megmondom õszintén nem is érdekel.:P:P:P
Nekem itt a megszokott és ezt szeretem.Innen nem tágitok semmilyen oldal kedvéért!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Roor!
Drága barátném!Te a gyógyi teában is az alkoholt keresed??:P:P:P
Sziszi???Vicaa?? - merre vagytok???
Zolcsi!
Mi lett a vérvétel eredménye????
Én fogjuk rá jól vagyok.Bár tegnap délután óta nagyon sokat fáj jobb oldalon.:(:(:(
Most ez a vastagbél vagy tényleg van egy kóbor kövem és az görcsöl?Passz!Nem tom.No mindegy kedden megyek a doki nénihez mert mondja a szövettant és majd megkérdezem.
Nálunk holnap van az oviban farsang.Végûl a Roli PÓKEMBER lesz.Nagy bánatomra.:(:(
A Nikinél pénteken lesz õ POM-POM lány lesz.Én varrtam neki a ruhár meg kötöttem neki lábszárvédõt is.:9:):):)
Majd rakok fel képeket!!
Nincs jelen
#13798 2012-02-15 21:33
- Lucifer
- Tag
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Rozi és a plüss egér:D:D
Nincs jelen
#13799 2012-02-15 22:47
- Nita
- Tag
Na ideértem én is olvasni :)
Lisa nem örülök hogy nem vagy jól és remélem minden rendben lesz veled, de ne idegeskedj légy szíves, mert tudod úgy is túl leszel ezen is mint eddig annyi mindenen és megy majd minden tovább szépen. :)
Judy- Zolcsi jó titeket is látni erre :)
Ja egyébként Face én olvasom mert telóról könnyebb azt, írni is könnyebb napközben ha van valami apróság, de igazán itt szeretek lenni.
Luci még mindig fáj az oldalad? :/ Reméltem már jobb.....
Jaj de édes ez a cica és ugye hogy milyen érdekes hogy tud ragaszkodni az ember egy kis szõrcsomóhoz? :P
Ma nagyon sok melóm volt ha így megy ez sokáig nem lesz jó vége megint. De nincs mese ez van ezt kell szeretni, na reggel kelek megyek csicsika.
Ja Lisa kocsonya fesztiválra mentek? Mi mennék ha nem lenne ilyen messze :) És képzeld most még nálunk is lehet szánkózni csak itt nincsenek olyan nagy dombok :)
Nincs jelen
#13800 2012-02-16 10:47
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nita!
Igen még mindig fáj!!:(:(:(Már kezdek a vagbélgyulladásra is gomdolni.:(:(:(:(
:D:DNagyon nagy volt a hiánya.Nem is a ragaszkodás inkább megszokás már.A mindennapi bolondos dolgai és hát annyi minden más.:D:DOlyan mintha egy gyerekem hiányzott volna.:DKülönben haragszik rám és hozzám se jött egész este.:DMa már azért kezd barátkozni , de azért még elfodul tõlem!!:D:D:D
A Niki sulijából hivtak tegnap,hogy a Niki rosszul van hazajöhet-e?Montam , hogy igen a Norbi le is ment érte.Nagyon fáj a hasa.Ezt már régebb óta moindja , de most folyamatos neki.:(:(:Ma azért ment suliba , bár reggel is fájt neki.10-kor hivtak a suliból Niki megint rosszul van igy most is haza jött.délután megyünk a dokihoz.Holnap farsang , hát most õ marad le róla.:(
(:(Tavaly a Roli volt beteg farsangra idén a NIki.:(:(:(
Nincs jelen