#13801 2012-02-16 13:24
- Lisa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Sziasztok
Luci,oké köszi,igyekszem,de Neked sem ártana.Igen sajnos ott baloldalt fájt nekem is mindig, elviselhetetlenül tudott görcsölni és folyton nyomogattam meg kínlódtam vele. :( sajnálom nagyon.
Nikinél,hogy szokott jelentkezni kajálástól,vagy folyamatosan,vagy mire fel,kíváncsi vagyok,mit fog a doki mondani, mindenféleképpen írj róla. Vigyázz Magadra és amint tudsz Magadról is bõvebbet el ne felejts írni!!!!
Nekem is megszokottabb ez az oldal! :P
Cuki a cica :D :D:D
Nita:jobban figyelj oda,mert ha érzed már most,hogy sok a hajtás akkor lassíts,mert tényleg baj lesz belõle!
Igen naná szeretnék menni,csak tudod,labdába se lehet rúgni a Csabai kolbász fesztiválhoz és ezt a magam részérõl is mondom, mert sokkal hidegebb és sokkal "pirézesebb" mint a Békéscsaba-i :D :D :D
Persze más és nem lehet hasonlítani, de akkor is, ja és nem mellékesen nem szeretem a kocsonyát, nem úgy mint a fini kolbit :D :P :D
De azért MEG KELL NÉZNI AZT IS!!! Nincs is messze! Tessék csak jönni! :D :D :D
Fecsegõ: nem is hallottam ilyen gyógyteáról, de majd megkérdezem Gyuri bácsit még nem-e fejlesztett ki valami hasonlót :D mi újság Veled,még mindig sok mindent csinálsz, nem érsz rá írni pár sort?
Marcsi: ennyi csokika,én azt hittem Valentin nap volt és nem Mikulás? :D Biztos örült neki a kislány, én is még gyerek voltam kaptam egy pici ajándékot megemlékezés képen.De azóta se semmi sehonnan :D mondjuk nem is bánom, nem látom túl sok értelmét.
Én már jobban vagyok,csak köhögök még egyébként semmi probléma!
Mindenki legyen jól!!!
Nincs jelen
#13802 2012-02-16 13:26
- Lisa
- Tag
Ja és nem is mondtam most hétvégén pedig lovasszánkó verseny lesz, tök jó programokkal!!! :D
http://www.bukkszentkereszt.hu/
most oda fogok menni :D :D :D
Nincs jelen
#13803 2012-02-16 13:40
- Lucifer
- Tag
Lisa!
És amikor neked ott fájt akkor mi lett??Nekem a jobb oldalon fáj!!!:(:(:(
Nikinek reggel is fájt egy kicsit , de amikor reggelizett a suliban akkor kezdett el jobban fájni.:(:(:(
Persze, hogy irok mi volt a dokinál.És ha már megyünk a dokihoz akkor be adom az önéletrajzomat a pékségbe mert Gyula hivott , hogy eladót keresnek.Próba cserkó!!!:D
A zsömlére visszatérve én a kenyeret amikor dagasztom és meg kelt akkor abból a tésztából szoktam kivenni és a többit megcsinálom kenyérnek.A múltkor viszont a kenyér tésztából csináltam az összes zsömit.De vigyázzni kell vele mert ha nagy gombócokat csinálsz akkor óriás buci lesz belõle.:P:PPróbáld ki te is úgy , hogy ha sütsz kenyeret akkor abból szedsz le egy kicsit és a kenyér mellett megsütöd.:D
Nincs jelen
#13804 2012-02-16 13:42
- Lucifer
- Tag
Lisa!
Te is indulsz a versenyen vagy csak nézelõdõ leszel???::P:P:P:P
Nincs jelen
#13805 2012-02-16 13:58
- Lisa
- Tag
Sajnos rá 6 évre kivették az egész vastagbelemet (azért is tenni kell ellene és nem szabad hagyni elfajulni!!!) :( :( :( tudod, hogy nem szoktam szépíteni, de valamikor a gyógyszer és a Remi használt,úgy hogy ne aggódj, Neked is fog használni valamelyik, de bizti, hogy inkább gyulladás tünete :(
nem én nem indulok,mert össze vissza szaladnának tõlem a lovak :D :D :D
Köszi a zsömire a tippet :D és szurkolok Neked a melóhoz, tényleg hátha!!!
Szerkesztette: Lisa (2012-02-16 13:59)
Nincs jelen
#13806 2012-02-16 15:11
- marcsi0727
- Tag
Luci,
megy a drukk, csak sikerüljön az az állás! Nikinek és neked is jobbulást!
Lisa,
Jobbulást neked is.
Nem a Mikulás jött :D ..., de mi így szoktuk egymást meglepni, hogy a cipõbe rejtjük el az apróságokat. Aztán jókat kacarászunk... Régebben én mindíg elfelejtettem a Valeni napot, pont azért, mert nem magyar ünnep... aztán mindíg égtem, mert én kaptam valami apróságot, a férjem meg nem. De az idén nem felejtettem el... :D
Persze ezen lehet vitatkozni, hogy megünnepljük / ne ünnepeljük meg...
Ma lesz az IBD Zalának egy programja, a leszázalékolás és az ellátások lesz a téma. Majd igyekszem beszámolni róla, persze nem itt, hanem a leszázalékolás topikban.
Nincs jelen
#13807 2012-02-16 18:17
- roor
- Tag
Halika!
Szöszpötty meg pár sor.:D
Idõ?Az meg mi? :D
Egyébként csak lusta vagyok.:D
pá
Nincs jelen
#13808 2012-02-16 19:22
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Lisa!
Lehet,hogy pont ezért nyernél.:P:P:P:P
Hát nem tudom mi ez , de kedden talán többet megtudok róla ha megyek a dokinénihez.
Leadtam a papiromat lesz ami lesz.
Marcsi!
Köszi szépen!
Én soha életemben nem tartottam VAlenti napot és nem is fogok.:D
Voltunk a dokibácsinál , de szerencsére semmi komoly.Puha , betapimtható a hasa.Ha esetleg belázasodik, hasmenése van vagy hány akkor azonnal vissz.egyébbként ne egyen zsirosat meg fûszereset.Hétfõn mehet suliba.
Roor!
Már készitem holnapra a kávét.:P:P
Nincs jelen
#13809 2012-02-17 14:49
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nikit levittem a suliba a farsangra.:DBár most nem fájt a hasa, de azért mondtam neki,hogy a nassolást felejcse el.:(Igaz csak másfél órát lesz ott , de az szerintem bõven elég is lesz neki.
Nincs jelen
#13810 2012-02-17 15:27
- Lisa
- Tag
Ez tök jó Luci, jól tetted! Biztos nagyon örül neki!!!!
Nincs jelen
#13811 2012-02-17 17:14
- Lucifer
- Tag
Lisa!
Most jöttünk haza.Közben Rolit is elhoztuk az oviból.:DHazafelé két óriási hógolyót is találtak amit görgettek már amennyire tudtak.:D:D:D
Niki nagyon jól érezte magát bár a szinpadra már nem ment fel mert ott meg kellett volna mondania, hogy micsoda és szégyyenlõs lett.:D:D
De a lényeg , hogy jó volt és a szerelmével lehetet egy kicsit.:P:P
Nincs jelen
#13812 2012-02-19 11:34
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nálunk szinte teljesen el olvadt a hó!:(:(:(
Kinézek az ablakon és olyan csupasz minden itt ott egy pici hó fehérlik a többi helyen meg már semmi csak legfeljebb a sár.:(:(:(:(:(:(:(
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Pénteken azért még volt hó!!:P:P:P
Nincs jelen
#13813 2012-02-19 11:40
- Lucifer
- Tag
A pókember éppen menti ki a romok alól a szõke hercegnõt!:P:P:P
<kép>
A po- pom lány szurkol hercege csapatának!:P:P:P
<kép>
Nincs jelen
#13814 2012-02-19 20:39
- én
- Tag
Luci, te jó ég, hogy mekkora lett a szõke herceged. Fantasztikus és milyen szép! Gratulálok!
Nincs jelen
#13815 2012-02-20 08:49
- aiolosz
- Tag
Luciferkém, öregszenek ezek a gyerekek.... ;)
Nincs jelen
#13816 2012-02-20 10:05
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, rég jártam erre, ezért elnézést kérek mindenkitõl, akinek esetleg hiányoztam.
Talán mentségemre szolgál, hogy Danival ismét kórházban voltunk, és bár azóta hazaengedtek, még mindig nem tudom beadni az oviba, mert az állandó antibiotikum-kúra miatt folyamatosan a bilin ül. :P
Ha ez igy folytatódik, lehet, fizetetlen szabit fogok kivenni.
:)
ui. Lisa, háromszor is próbáltalak hivni, de sajnos, valahogy sosem tudlak elérni otthon. Kérlek, jelentkezz.
Luci, a gyerkõcök nagyon aranyosak! Remélem, Niki már jobban van! :)
Felség, sokat álmodozom ám rólad! :)
ui2. Lesz nyári tali?
Nincs jelen
#13817 2012-02-20 13:05
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Én!
Köszönöm szépen!:PHát még ha a dumáját hallanátok!:P:P
Aiolosz!
De csak a gyerekek öregszenek mi nem!!:D:D:D
Sziszi!
Igen Niki már jobban van , ma már volt suliban.
Nagyon hiányoztál!!!
Remélem semmi komoly baja nem volt a nagy legénynek és már jobban van.
Irhatnál , hogy mi is van vele.
Azért jól vagytok????
Nincs jelen
#13818 2012-02-20 16:45
- Lisa
- Tag
Sziszi, igen sajnos nem voltam otthon ma (most se vagyok :) )
Írok privit! :D
Luci:köszi a képeket!!!! Bár csak mi öregednénk ennyire Kapitány igaz :D :D :D
Küldjek Nektek havat? :D
Jó volt a lovasszán verseny, pláne a 10 és 11 éves Barsi lányok, aranyosak voltak. Ha jól rémlik akkor Bükkszenti nyerte meg :D de nagyon sokan voltunk!!!
Sziszi: sajnos a tali majd közvélemény kutatás eredményétõl fog függeni...
Judy neked is üzenem,hogy ma csak késõn leszek otthon! sajnos :(
Nincs jelen
#13819 2012-02-20 17:02
- Lisa
- Tag
Sziszi, freemail-es címre küldtem,ha nem jó írj Te rám és átküldöm oda ahova kell :D
Nincs jelen
#13820 2012-02-20 18:28
- roor
- Tag
Halika!
Sziszim,én is gondolok ám rád,szeretettel. :)
Tipegõ:rád is de nagyon,megejtjük azt a dumát!:D
Nyári tali?Természetesen lesz!Ez már hagyomány! :D
pá
Nincs jelen
#13821 2012-02-20 19:49
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Még adós vagyok véreredményemmel ami tök jó lett, minden gyulladásos paraméter határértéken belül.
Nyári tali jó lenne mert már van akit évek óta nem láttam.:(
Nincs jelen
#13822 2012-02-20 20:42
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Lisa!
Igen légyszives küldjél havat!!!:D:D:D
A görcseim nem szünnek , de most nem lent hanem fent görcsöl.Tehát vagbél kizárva, a belem is igy már csak egy gondolatom marad, hogy tényleg van egy kóbor kövem!!:(:(:(:(
Holnap megyek a szövettan eredményemért majd a dokinénit megkérdezem mi lehet.
Zolcsi!
Ez nagyon jó hir!!!:D:D
Nincs jelen
#13823 2012-02-21 02:19
- sziszi32
- Tag
Hát, annyi történt, hogy egyik nap hazajött az oviból, és ott 'alul' fájlalta mindenét. Az antibiotikumot mi már szinte vény nélkül szedjük, havonta egyszer tuti. Ennek ellenére olyan súlyos gyulladása lett, hogy azonnal az urológushoz utaltak, õ pedig rögtön a kórházba. Egy hetet töltöttünk ott, és mivel megfizettük a jobb szobát, ezért egész jó volt az ottlét. Kivéve, hogy a nõvérkék automatikusan kettesével jöttek a szobánkba, mert az a kósza hir járta, hogy Danit csak 3an tudják lefogni az injekcióhoz... Vérvételhez már 5 ember kellett. Ezt csak utólag vicces elmondani... :P :P :P
Ezt kivéve egész jól viselte a kórházat, bár beszélgetéseink témája kimerült abban, hogy feltette a kérdést, mikor megyünk haza, én elmagyaráztam neki, megértette, és öt perc múlva újra megkérdezte. Egész érdekes volt igy az a pár nap. :)
Lisa, küldtem neked mailt a mûködõ email cimemmel. Havat nem kérünk, köszike, utálom a telet :P
Felséges felség, remélhetem, ez azt jelenti, hogy nyáron ismét megérinthetlek... aaaaa (agyam kikapcsolt az erotikus fantáziálgatástól :P :P :P)
Luci, kérlek, légy jobban, ha lehet!
Nincs jelen
#13824 2012-02-21 14:58
- sibi
- Tag
Luci, nem akarlak én ijesztgetni, de nem biztos az a kövecske. Nekem mindig a gyomrom fájt, pedig annak semmi baja nem volt. A tályogom alul, középen volt és a jobb borda alatt fájtam iszonyatosan. A gyulladás meg a vékonybél utolsó szakaszán. Sosem ott fájt, inkább a köldököm körül. Szóval, azt akarom ezzel mondani, hogy lehet a crohn is az oka a tüneteidnek, simán. A mûtét óta inkább fáj a vakbél környéke( mûtéti terûlet ), ha fáj. Görcsök szûkület miatt is lehetnek.
Nincs jelen
#13825 2012-02-21 19:16
- roor
- Tag
Halika!
Sziszim,megérinthetsz,bzz....bárhol bármikor.:D
pá
Nincs jelen
#13826 2012-02-21 20:17
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Köszönöm , hogy megirtad mi volt veletek.
Nagyon sajnálom:(:(:(, de Dani egy szuper kis srác!:)
ezek a szuri dolgok utólag tényleg megnevettetik az embert , de éppen akkor az adott pillanatban csak azt várod mikor lesz vége.Én a Norbinál voltam igy amikor kicsi volt.Õt is öten fogták le amikor vért akartak venni tõle.
Igérem meg próbálok jobban lenni.:D:D
Sibi!
Köszi az infót!
Voltam ma a doki néninél.
Megkérdeztem mi lehet ez?!Hát több variáció is lehetséges.Lehet a kosza kövem,a belem mert pont azon a részen van szûkület amin már nem is birt tovább menni vagy nyombél fekély.:(:(:(
Szóval kaptam jó és rossz hirt is.
Rossz?? - csütörtökön mennem kell gyomor tükire mert mint irtam lehet nyombél fekélyem is és ezt ki kell zárni.Altatásban kértem ami elég meglepõ volt aszámára , de mondtam neki, hogy csak igy vállalom.Szóval tüki altatásban.Hiába fura ez és mindenki csak az érzéstelenitéssel csináltatja , hát én nem.Szenvedek épp eleget akkor altasanak(különben nem engedem).
Jó hir?? - márc 1.UH a friss labort ma megcsinálták és utána elkezdjük a biológiai kezelést.
Az infúzióval kezdjük aztán majd meglátjuk.
Szóval ez történt velem ma.
Nincs jelen
#13827 2012-02-22 16:37
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Luci: szerény véleményem szerint ez JÓ HÍR!!!!Sajnos ha nem lenne tüki akkor is valószínû, hogy megvan a szûkület, így azon is segíthet a Remi!!!
Pozitív pl. legyen, hogy paseknak is a nyombélnél volt az a nagyon "nagy" szûkület és a Remi rendbe hozta!!! Én nagyon drukkolok Nektek a Remivel :D
Az altatást, meg ahogy érzed, pláne egy kis legalás drog féle igaz? :P egyik percbe képbe vagy a másikba meg már nem :P
Zolcsi: gratula az eredményedhez!!!! :D
Látom szavaztok lassan tali ügyben! :D
Én ma visszamentem a dokihoz és valmai erõteljesebb orvoslást gondoltam ki, mert az orrspré jó volt, meg a citromos mézes tea, meg az algo...de most megint k..a fáj, és arra kelltem éjszaka egy óra alvás után, hogy nem bírom elviselni, annyira fáj a fejem. Ebben tulajdonképpen az volt inkább, hogy a szemem alatti rész fáj. De sajnos lázas nem vagyok, pedig hamarabb kijönne a "rossz vér"!
Szép estét, most pihizek, meg angolozok az ágyikóban! :D
Nincs jelen
#13828 2012-02-22 17:13
- sibi
- Tag
Lisa, csak egy tipp az arcüreg gyulladásra. Ha van a közeledben szénaboglya,nem lucerna, hanem réti széna, dugd be alá kis kacsód, markolj fel egy jó marék száraz fûlevelet és azzal gõzölj. A jótékony hatás garantált.
Nincs jelen
#13829 2012-02-22 18:07
- roor
- Tag
Halika!
Tipegõ:az a fránya mézes pálinka és egy finom füstölt-fõtt csülök tormával szerintem minden bajságot kihoz belõled!És még eszel-iszol egy kegyetlen jó is!Én erre esküszöm. :D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#13830 2012-02-22 20:19
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Lisa!
Gyógyulj meg minél elõbb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legális drog??:P:P
A Norbi jön velem csak nehogy annyira bekábuljak, hogy valami másik pasit hozok helyette haza.:D:D:D
Roor!
Hogy neked mindenre a pálesz jut eszedbe??:P:P:P
Lehet , hogy mostmár elviszlek egy alkohol elvonó kúrára.:P:P:P:P
Nincs jelen
#13831 2012-02-22 23:05
- Nita
- Tag
Luci!
Jó lesz az kell egy kis lazulás.....:) Drukk neked és már nem írom le a Remis dolgot, mert megbeszéltük és fáj a kacsóm. Meghúztam valamivel és alig bírom ökölbe szorítani vagy markolni vele. Ráadásul ezt bekenni se lehet mert folyton kezet mosok.
Lisa! Jó lenne már ha nem betegeskednél!!! De látom legalább hasznosan töltöd a kényszer pihit :) Lassan csak angolul fogsz írni nem? Hol is lehet szavazni a talira? :) Mi megyünk csak szóljatok mikor kell!!! :)
Roor! Én csak irigykedek hogy te meg tudod inni a páleszt, nekem kicsinálja két korty pia a hasam sajnos. Már semmi nem jó neki másnap minden piától fáj. Legközelebb panaszt is teszek a dokinál erre :)
Sziszi! Örülök hogy benéztél kicsit, jó késõn mit csinálsz te negyed háromkor??? :)
Sajnálom hogy Dani nincs jól remélem egyszer csak elmúlik már ez valamitõl.
Zolcsi! Téged meggyógyítottak a gyerekek látom! Tök jó lenne, ha nyáron ti is jönnétek megint! Ha a tûznél "vas szarvasozol" attól fent a szobában tud aludni gyerek tuti :P
Ja utolsó talin Pasek lehet vas szarvast próbált izzítani már értem miért dobálta be a késeket :)
Na jók legyetek megyek aludni. pedig nekem is tanulni kéne az angolt, de nincs agyam rá estére sajnos. :/
Nincs jelen
#13832 2012-02-23 13:38
- marcsi0727
- Tag
Ma voltam gasztro kontrollon, minden ok, úgy nagyjából. CRP 17,8; HGB 123,0; HTK 0,359. Hétfõn csontritkulás vizsgálatra kell mennem, aztán meglátjuk a többit. Remit nem kapok, nem indokolt. Akár mehetek dolgozni is. Csak épp munkahely nincs :(
Kedden a proktológián voltam, hát az nagyon brutál volt. Üvöltöttem, annyira fájt, amikor megvizsgáltak... szûkületem van :(
Sziszi,
nagyon sajnálom, mindíg görcsbe rándul a gyomrom, mikor ilyeneket olvasok... :( Dani klassz kiskölyök, reméljük, hmar rendbe jön.
Zolcsi,
örülök a szuper eredményeidnek!
Nincs jelen
#13833 2012-02-23 18:31
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na meg volt a tüki.Nincsen fekélyem szerencsére csak egy kis sav meg felmaródás amire kaptam gyógyszert.
Viszont fáj a torkom , de nagyon :(:(:(:( meg a kezem ahová a branült szúrták.:(:(:(
Ami viszont gond Roli tegnap óta lázas és nagyon csúnyán köhög.:(:(:(
most voltunk a doki bácsinál és hörgõ hurut gyulladása van.Csak szerdán mehet oviba addig szednie kell az antibiotikumot amit kapott.Igy ma mind a ketten elkezdünk lámpázni.
Nita!
Mit csináltál??? - mondtam , hogy ne csapkod az asztalt annyira.:D:D:D
Tényleg mi lett a kezeddel????De azért éjszakára be kened nem??!!Vagy akkor is kezet mosol??:D:D:D
Tessék neked is vigyázni magadra és ha lehet kiméld a kezed.
Marcsi!
Azért ezek jó hirek !!
Te legalább jobban vagy.
Meló ügyben pedig ne keseredj el fogsz te találni.
Nincs jelen
#13834 2012-02-24 09:42
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Húúú mennyi jót tipp :D :D :D köszönöm szépen! Luci nemcsak Fecsegõnek, hanem Tipegõnek is sok mindenrõl a jó kis pálesz jut eszõbe :D
Örülök nagyon, hogy a gyomrod rendben van!!! Meg, hogy túl vagy a vizsgálton!
Nita:csatlakozom Lucihoz tessék vigyázni Magadra!!! :D
Ja még annyi, hogy pasek azt üzeni, hogy "Lebuktam Nita!" :P
Tali, nincs szavazás, dátumot majd nézünk, hogy alkalmas-e a törzs talizósoknak. Jaj figyusz ez az angol, csak tanulom, de nem megy. Neked mire kellene?
Marcsi: szükület? :( az nem jó, de legalább a vizsgálaton túl vagy és a vér is türhetõ, bár eléggé határértékes!
Luci: jobbulást Rolinak, és reméljük a lámpás használ majd :D csihold ki belõle Jin-t attól egybõl jobb kedve lenne Rolinak! Vigyázzatok Magatokra!!!
Nincs jelen
#13835 2012-02-24 21:13
- Lucifer
- Tag
Lisa!
:P:P:P:P
Roli nem jól van,enni se nagyon akar a gyógyster bevétele meg totál káosz.:(:(:(
Ma kezdek ismét magamhoz térni .
A lámpást sajnos hiába dörzsölgetem nem jön belõle semmi.:P:PValamit biztosan nagyon el b@...am.:P:P:P
Nincs jelen
#13836 2012-02-28 13:39
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sehol senki???:(:(
Nálunk reggel óta szakad a hó!:P:P
Roli holnap már mehet oviba.Bár köhög még , de dokibácsi már engedi.
Miután holnap már egyedûl leszek itthon lesz idõm végre takaritani meg rendet rakni.:D:D
Tegnap endedtük a fürdõvizet és a macska kicsit benézte az ugrását és bele esett a vizbe.:POlyan volt mint egy ázott ürge.:P:PA gyerekek nagyott nevettel rajta mert látták, hogy milyen soványka is ha vizes.:P:P:P
Holnap megyek uh-ra és vége a dolgoknak , talán kezdõthet a kezelés.
Nincs jelen
#13837 2012-02-28 17:22
- roor
- Tag
Halika!
Lucim,jobbulást meg minden finomságot,nyalánkságot! :D
Tipegõ nem vagy elfelejtve,hullámok csapkodnak fejem fölött,úszkálok alattuk. :D
pá
Nincs jelen
#13838 2012-02-29 13:55
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Roor!
Köszi szépen!!:P
Roli ma már ment oviba!!:D:D
Végre csend és nyugalom honol itthon.:P:PMinden gyerek elment a maga melóhelyére.:D:D:D
Én neki álltam a takaritásnak és mondanom sem kell kellõ képpen már fáradt is vagyok.De lagalább rand és tisztaság van még kb.2-3 óráig.:P:PAztán a gyerekek itthon vannak.
Nincs jelen
#13839 2012-02-29 14:47
- Anni
- Tag
Lucifer!
Köhögésre szuper gyógyír (írtad, hogy a pindurkádat még kínozza):
Hagymaszirup
1 nagy fej vöröshagyma felkockázva, nyakonöntve mézzel, 1 órát állni hagyni, leszûrni. Naponta 3x - 5x kávéskanállal fogyasztani.
Garantáltan mellékhatásmentes és hatékony, gyorsan gyógyít.
A lányom a hagyma szaga miatt nem szereti, de az íze a mézé.
Nincs jelen
#13840 2012-02-29 16:44
- Lucifer
- Tag
Anni!
Köszönöm a tanácsodat , kipróbálom!
Bár nem tudom mit fog szólni hozzá.:P:P
Nincs jelen
#13841 2012-03-01 10:57
- Anni
- Tag
Hááát, nehezen viselik... :P
Az én tapasztalatom is ez. De mára talán elfogadták a kis házi gyógymódjaimat.
Nincs jelen
#13842 2012-03-01 12:45
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Fecsegõ detto, a nem elfelejtés rész :D
Luci: mi lett az eredménye az UH-nak?Mikor kezdik a kezelést?
Rolinak örülök,ügyesek vagytok!!! :D
Nincs jelen
#13843 2012-03-01 13:39
- Lucifer
- Tag
Lisa!
Még nem tudom mi az eredmény mert most megyek csak.:P:P14.40-re van idõpontom.:P:P
Bár nem is fogják megmondani a doki néninek küldik át és majd õ mondja meg.
Azért ha megtudok valamit irok.
Nincs jelen
#13844 2012-03-01 13:44
- marcsi0727
- Tag
Luci, reméljük a legjobbakat!
Nincs jelen
#13845 2012-03-01 14:19
- Lisa
- Tag
Bocsi,csak kedden azt írtad holnap megyek aztán azért kérdeztem :D
Akkor majd fülelj, hátha abból is megértesz valamit!!! :D
Nincs jelen
#13846 2012-03-01 20:13
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, kaptam lekapást Lisától priviben, hogy keveset irok. :P
Most csak gyors bejelentkezés, remélem, mindenki jól van. :)
Nincs jelen
#13847 2012-03-02 14:25
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Marcsi!
Én is remélem köszi.:P:P:P
Lisa!
Bocsi akkor el irtam , teljesen idõzavarban vagyok.:P:P
Azért füleltem!!
A vizsgálat kérõ papiromra valami volt irva, de nem magyarul igy nem tudom mi volt az , de azt hiszem összeraktam a képet.:P
A dokinõ kérdezte aki az uh-ot csinálta , hogy voltam -e mûtve erre mondtam , hogy nem.Mire õ ja igen látom csak félre olvasta.Akkor az a kérdõjeles az lett volna , hogy kell -e mûteni???Nem tom.Na a vizsgálat közben mondta , hogy nincs itt akkor baj , hogy bár mit is kelljen csinálni.Akkor tényleg a mûtét lett volna oda irva???
Szóval aktivitás van , ahol görcsölni szoktam azt is látta.
Hát ezt tudtam kideriteni.:P
Sziszi!
Jogos Lisa szólása!
Tényleg nagyon keveset vagy és nagyon hiányzol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#13848 2012-03-02 18:51
- roor
- Tag
Halika!
Szöszpötty meg miegymás,Luci a tanum hogy még élek és virulok,csak pörögve élek! :D
Puszillak drága barátosném,köszi a kávét,Rozinak meg a harapdálást és nyalogatást! :D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#13849 2012-03-03 00:11
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Tanúsitom fenséges fenségünk még él és virul.:P:P:P
DRága leszboszi barátném!
Én köszönöm , hogy ha csak pár percre is , de a vendégem voltál.Jó volt látni és beszélni pár mondatot.
ezt a Rozi harapdálûst és nyaldosást vigyázz ne hogy félre értsék.:P:P:P:P
Nincs jelen
#13850 2012-03-05 13:40
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Luci,lehet, hogy azért mondta, hogy: ja látom,hogy nem volt mûtve,mert rá volt írva vlmi (kínaiul) , hogy mûtve még nem volt.
És valószínû,hogy az esetleges, gyanított diagnózist írhatta oda a dokid,pl. hogy perforáció gyanú, vagy gyulladás gyanú (persze ezt is latinul) és erre mondta az UH,hogy nincs azokra jel amit kérdeztek tõle, vagyis amiért elküdött Téged oda hozzá.
Na én is jó bonyolultan írtam le..:)
Amúgy pedig köszönjük szépen erre már nagy szükség volt Luci,hogy valaki bizonyítsa,hogy Fenségünk él és megvan :D :D :D Pusz érte :D
Sziszi, fenyegetünk, meg hiányolunk merre vagy? :P
Fecsegõ, kis szerencsések, hogy taliztatok :D :P, jó, hogy nem laktok messze egymástól. Olvastam mi jót fõztél, nyami-nyami.
Nálunk a hétvége nagyon jól telt, szép idõ volt,lehetett hóvirágozni (tudom, hogy védett mielõtt valaki említi),de kaszálni lehet már lassan annyi van..szóval sétáltunk, meg fõzõcskéztünk.
Paprikás csicsit szombaton, vasárnap pedig rántott csirkecomb. Finom volt.
Sajnos pasek gyengélkedik, most a Remi kifejezetten nem jó hatással volt rá, de majd csak alakul, tudjátok mint púpos gyerek a ...alatt.
Írtam a tulajnak várom a választ!
Kivel mi újság? Hogy telt a hétvége? Voltatok kinn a szabadban?
Szép napsütéses napokat Mindenkinek!!!
Szerkesztette: Lisa (2012-03-05 13:41)
Nincs jelen