#13851 2012-03-06 14:27
- Györgyina
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
sziasztok. Nita, Lucy, Mano, menjetek be az önkormányzatba, mert ingatlanadót vettek ki titokban és önkéntes bevallást kell tenni, mert bünti van.
Nincs jelen
#13852 2012-03-06 14:55
- marcsi0727
- Tag
Mégis van ingatlanadó?
http://fn.hir24.hu/itthon/2012/03/05/me … o/~~fokusz
Nincs jelen
#13853 2012-03-06 19:01
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Voltam ma a doki néninél.
Egyenlõre vége minden vizsgálatnak csak az MRI van hátra március végén.
Szóval a lényeg , hogy a hat éve érlelt gyümölcsöm mára beért!:P:P
Holnap délelõtt kapom az elsõ Humimat!!!!!!!!!!!!!!:D:D
Vannak vállalkozó kedvû emberek akik szivesen beadják majd.
Az élen a Gyulával.:P:P:P
Lisa!
Én is láttam ma az oviban hóvirágot!!!
Azért megértettem amit mondani akartál!:P:P:P
Györgyina!
Köszi szépen!!
Hogy vagytok??
Nincs jelen
#13854 2012-03-06 19:11
- marcsi0727
- Tag
Nahát, Luci, ez igazán nagyszerû!!!!! :) :) :) Meglátod, röpködni, szárnyalni fogsz!
Nincs jelen
#13855 2012-03-07 09:02
- Györgyina
- Tag
Lucykám, végre elérted a Humit, remélem ettõl már jól leszel. Hát megszenvedtél érte, nem is értem miért kellett ennyire. De fõ, hogy kapod és kivánom, hasson gyorsan és jól.
Hát meg vagyunk, nem állítom, hogy toppon volnék, de volt már rosszabb is, jobb is. Agyon idegesítem magam azon, hogy napról napra elvesznek tõlünk valamit. /közgyógy, utazás, stb./. Tudom, csak magamnak ártok, de hát nem tehetek róla.
Nincs jelen
#13856 2012-03-07 13:29
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Drága tyúkanyóm!
Nagyon vigyázz magadra és ne idegeskedj.Igy se meg úgy se tudaz váltiztatni a dolgokon csak magadat teszed tönkre vele.:(:(
Igen végre kapom remálem tényleg jó is lesz.
Ma kaptam meg az elsõ Humimat.Kettõt kaptam.Hát mit ne mondjak nem egy kellemes dolog fájt is no meg most is fáj ahová kaptam.
Hazafelé he megállit a rendõr és azt mondja menjek végig a fehét csikon egyenesen akkor bajban lettem volna.:):)
Marcsi!Repkedni fogok??hát azt nem hinném mivel úgy szédülök mint a fene és hányigerem is van.Egy szóval nem vagyok valami verõfényesen ettõl az elsõ adagtól , d eha mindegyiknél ez lesz akkor lehet , hogy bánni fogom , hogy egyáltalán elkezdtem.:(:(:):)
Pedig ebédet kellene fõznõm , de nincen semmi erõm rá!!!
Nincs jelen
#13857 2012-03-07 19:54
- Lucifer
- Tag
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Egészségetekre!!!:P:P:P
Nincs jelen
#13858 2012-03-07 19:57
- marcsi0727
- Tag
Köszi! :D :D :D :D
Nincs jelen
#13859 2012-03-08 10:16
- fater
- Tag
Minden fórumozó hölgy betegtársnak boldog nõnapot kívánok.
Nincs jelen
#13860 2012-03-08 10:19
- marcsi0727
- Tag
Köszönjük! :)
Nincs jelen
#13861 2012-03-08 10:47
- Lucifer
- Tag
Köszönjük szépen!:D:D:D
Nincs jelen
#13862 2012-03-08 19:10
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Változatosság kedvéért most a héten a NIki van itthon mert beteg.:(:(:(
Hétfõn voltunk dokinál azt mondta szerencsére semmi komoly szedjen köptetõt mag az algopirynt láz csillapitásra.Csütörtökön mehet suliba.
Igen ám , de kedden teljesen rekedt volt a hangja és az orra is folyt már.Igy nem engedtem ma suliba és visszavittem a dokihoz.Ma már antibiotikumot adott neki ( klacidot) és ha minden oké akkor hétfõn mehet suliba.
Pont akkor lesznek betegek a gyerekek amikor vigyázznom kell magamra.:(:(:(
Nincs jelen
#13863 2012-03-08 19:24
- Györgyina
- Tag
Nikinek jobbulást és vigyázz Lucykám a cél elõtt. Puszi.
Nincs jelen
#13864 2012-03-08 21:35
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Luci, sajnálom nagyon Nikit, mond meg neki, hogy Lisa küld gyógypuszit ezerrel!!! Komolyan!
Te pedig ne aggódj, annál rosszabb, hidd el minden rendben lesz, mert muszáj most már neki, és Te hogy vagy? Kiheverted az elsõ humit?
Vigyázzatok Magatokra nagyon!!!
Nincs jelen
#13865 2012-03-09 18:11
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nikinek az üzenetek és a puszik átadva!:P:P
Bár 1000-ret azért nem adtam!:P:p
Lisa!
Igen kihevertem , másnapra már nem volt semmi gond csak ahová a szurit kaptam ott fájt még egy kicsit.
Egész jól vagyok.Bár aznap amikor a humit kaptam elég furcsa , de egész nap a budira jártam.Most már az is jobb.
Györgyina!
Én mindig vigyázok , hiszen tudod!:P:P
Te is vigyázz magadra.
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok!!
Azért irhatnának mások is pár sort mert kezdem lassan úgy érezni , hogy egymagamban beszélgetek itt a fórumon.
Tudom menjek a másikra mert mindenki ott van!!:P:P
Zotyesz!
Mi van veled???
Hogy van a szemed???Látsz már vele ??
Nincs jelen
#13866 2012-03-09 18:20
- marcsi0727
- Tag
Luci,
jó olvasgatni téged és nálunk nem mindíg van esemény, amirõl lehetne tudósítani... Szóval, nem magadban beszélgetsz :P :P
De az igaz, hogy sokan vagyunk a FB-on, ott zajlik az élet.
Tegnap, amikor hazaértünk a bölcsibõl, Alizka észrevette a virágot. Kérdezte, hogy kitõl kaptam? Mondtam, hogy Apától, nõnap alkalmából. Szülinapom van? Nem, Nõnapra kaptam a virágot. Késõbb, amikor az esti lefekvés ideje volt, csillogó szemekkel boldog szülinapot kívánt... :) Olyan édes volt... :)
Nincs jelen
#13867 2012-03-09 19:10
- Györgyina
- Tag
Lucykám, hát itt vagyunk. Vigyázok én, ahogy lehet, kb. úgy, mint Te szoktál. Örülök, hogy használ a Humi és jobban vagy, mert már elég elkeseitõen voltál, ahogy én innen megitéltem. De Tied a jövõ és az egészség. Jó pihit hétvégére.
És Mindenkit puszilok és ölelek és jó egészséget kivánok.
Nincs jelen
#13868 2012-03-10 21:17
- Nita
- Tag
Szoktam olvasni amit írsz ám, csak teloról és arról nehezebb válaszolni ide, meg követni az eseményeket.
Jobbulást a Nikinek.
Mikor a legelsõ szurit kaptam még véres székletem is volt pedig elõtte soha! Meséltem a dokinak és mondta szokott ilyen lenni, de aztán hirtelen lettem sokkal jobban. Az elsõ évben mikor elkezdõdött a kezelés rohamos javuláson mentem keresztül hirtelen.
A mai napom maga volt a pokol egészen délutánig migrénem volt már tegnap este óta....aludtam sokat most meg maradt egy ilyen topma fájdalom nélküli állapot, de nem vagyok álmos :)
Remélem holnap jobb napom lesz :)
Nincs jelen
#13869 2012-03-11 11:28
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Látom azért irnak mások is , bár nagyon ritkán!:PMár kezdtem aggódni!:P:P
Marcsi!
Hát három gyereknél zajlik az élet rendesen!!:P:P
Drága tyúkanyóm!
Jól láttad a dolgokat.:D:D
Bizom benne tényleg jobb lesz mert már elég volt!!!
Nita!
Hát ez nem volt valami meggyõzõ!:P:P
Remélem már jonbban vagy.Nem az idõjárás okozza??
Niki már jobban van köszönöm mindenkinek.A gyogiyt még szedi , de holnap már mehet suliba!!
Pénteken lent voltunk a közértben vásárolni.Már kijöttünk amiikor a Niki mondja , hogy anya nézd az a bácsi olyan mint a papa!Mire én is megnézem és nevetésbe fogva közlöm a gyerekekkel , hogy az nem olyan ha nem az a papa.:P:PMindenki nagyon jót nevetett.:P:P:P
Nincs jelen
#13870 2012-03-11 12:56
- marcsi0727
- Tag
Tegnap este volt az IBD Zala színház programja.
A darab címe: Footloose
http://www.hevesisandorszinhaz.hu/eload … /footloose
http://www.zalaihirlap.hu/kultura_oktat … _footloose
Jó volt az elõadás! Olyan kis limonádé darab volt, de a foglakozás elérte célját, jókat nevettünk...
Egy kisvárosban tilos a tánc, a drog és az alkohol... helyi rendeletben megtiltották egy 5 évvel korábbi végzetes baleset miatt, ahol 4 fiatal életét vesztette... És az egyik áldozat a tiszteles fia. És jön egy másik fiatal, aki Chocago-ból költözik ide az édesanyjával, az apja szó nélkül lelépett. Ezt a gyerek elég nehezen akarja tudomásul venni... õ az ügyelets bajkeverõ is... Aztán egy nap beadnak egy kérvényt, hogy a végzõs diákok szalagavató bált szeretnének tartani és rendeletet helyezzék hatályon kívül... Elutasítják a kérelmet... Aztán mégis sikerül meggyõzni a tiszteletest, hogy elõre kell nézni, és nem a múltbeli sérelmeken kell rágódni... nem kell önmagunkat sajnálni...
Nagyon szép duettek, kórusok voltak benne, hangilag nagyon ott volt... jól szólt. És benne volt az egyik nagyon nagy kedvencem... I need a hero... Nekem kell egy hõs...
Nincs jelen
#13871 2012-03-11 21:37
- Nita
- Tag
Marcsi biztos jó is volt, sokan elmentek?
Luci!
A fene tudja mitõl van én már gyerek korom óta küzdök migrénnel, de mostanában bedurvult.....kicsit aggaszt amikor két napig fáj a fejemben az ér utána....még ma is szórakozott kicsit de rányomtam egy Algopyrint egész jó lett.
Holnap meló csütörtökön-pénteken nem dolgoztam bent meg állítólag mindenki beteg influenzásak sokan....klassz lesz mert jó lenne nem elkapni, így sem kaptam humit csak kedden adja a doki ha addig nem leszek beteg mondjuk.
Neked sikerült már a meló? A múltkor írtál egy pékséget mi lett vele?
Lisa-Pasek! Köszi a képet a kövekrõl! Ott tényleg még most is ilyen hó van vagy ez régebbi? :)
Hú, de jó lesz a négynapos pihi és szép idõt is mond...jó lenne tekerni kicsit végre.
Nincs jelen
#13872 2012-03-11 22:14
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Marcsi!
A lényeg , hogy jól is érezted magad!:D
Nita!
Lehet, hogy tényleg az idõ akkor mert Gyula is migrénes és õ is szenved most vele.Csak a Gyula quarelint szed mert csak az használ!!
Nagyon vigyázz magadra ne legyél most beteg mert az nem lenne jó!:(:(
A humit minél elõbb tessék beadni és kerüld a betegeket!!!!!!
Sajnos az a meló nem jött össze és egyenlõre nincs is másik.:(:(
Nincs jelen
#13873 2012-03-12 00:32
- Nita
- Tag
Jobbulást Gyulának....én quarelint nem bírom olyan szívdobogásom lesz tõle hogy csak na :-) és össze-vissza lever a víz ha vége a mûsornak jön a róka....szóval azzal kishíján kinyirtam magam valami allergia lehet :-)
Nincs jelen
#13874 2012-03-12 10:38
- Lucifer
- Tag
Neked is jobbulást!:D
A Gyula meg csak azt birja!!bár ha már délután vagy este veszi be akkor õ meg aludni nem tud tõle!!!!
Szóval mindenkinél van valami !!!:P
Nincs jelen
#13875 2012-03-12 20:13
- Györgyina
- Tag
Nita, Gyula, fogadjátok õszinte együttérzésem, szintén zenész.
Nincs jelen
#13876 2012-03-13 01:04
- Lucifer
- Tag
Együttérzés fogadva!:P:P:P
Dagadnak a lábaim ez normális?????
Nincs jelen
#13877 2012-03-13 16:27
- sibi
- Tag
Lucifer, szia. Hát ez furi, te, tudom az elsõ humin vagy túl. Én remit kapok és nekem is dagad, de még ha csak dagadna, fáj is. Tudom, máshová jársz már, de nem tudod, hol rendel a volt dokink magánba és mennyi a díja? Kéne valakit keresnem, mert nem jó, hogy nem igazán tudok hová fordulni, ha gondom van.
Nincs jelen
#13878 2012-03-14 14:19
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Hát eljött a nagy nap.:P
Holnap megyek dolgozni.De hová??-Hát vissza a pizzériába.Bár nem oda ahol eddig voltam mert ott per pill nincsen hely , de ha lesz akkor szólnak.Remélem minél elõbb.
Most a XIII.ker-be megyek.Az se olyan vészes reggel a diszpécser elvisz ha dolgozik este ha zárós vok akkor hazahoznak.Ha a párom nme dolgozik akkor jön értem.egyenlõre ez van , de muszály volt meghoznom ezt a döntést mert már lassan éhen halunk.
Arra jó volt ez a kis szabi itthon , hogy legalább minden orvosi vizsgálatom meg van és eltudtam kezdeni a kezelést!
ha meg dokihoz kell menni a humiért akkor arra a napra szabadnapot kérek.
Sibi!
Nekem még annyira nem dagad , hogy feszitse , de annyit járok pisilni , hogy csak na!!:P.P
http://vmed.hu/mag%C3%A1nrendel%C5%91/o … %C3%A1ndor
Itt m indent megtalálsz.
Sajnos nekem erre nincsen pénzem igy majd a dokinénit kérdezem meg akihez járok a humi miatt , hogy vállalna-e mert ha nem akkor megyek a tesóm dokiához / õ a Nita dokia is/és szerintem még sok más dokié.Különben itt a fórumon többen járnak ide dokihoz biztos segitenek ha keresel dokit.
Próbáld meg te is a remis dokidat , hiszen õ legalább már ismer és tud rólad mindent.
Nincs jelen
#13879 2012-03-14 16:45
- sibi
- Tag
Lucifer, grat a munkahelyhez, remélem jó lesz, ne dolgozd magad agyonra.
Az infót köszi, azt hiszem én is más megoldást keresek, erre sajna nekem se telik.:(
Nincs jelen
#13880 2012-03-14 17:24
- Györgyina
- Tag
Lucykám, grat a munkához. Tudod, drágám, csak semmi atrakció. Jó egészséget. pusz.
Nincs jelen
#13881 2012-03-14 18:29
- marcsi0727
- Tag
Luci,
jó dolog, hogy találtál minkát magadnak, sok sikert hozzá!
Nincs jelen
#13882 2012-03-14 19:27
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Lányok köszönöm szépen!!
Bár a munka nem lesz új csak a helyszin!:P:P
De Drága tyúkanyóm itt is összetudom törni magam!!:P:P
Azért 2 hónap pihi után kicsit sok lesz a 12-óra meló!Csütörtök péntek dolgozom.Sajnos pénteken kell mennem pedig a Niki pénteken lesz 10 éves.Igy most a szülinapi buli elmarad , de pótolni fogjuk.
Sibi!
Nagyon szivesen!
Nagyon sajnálom a dokit , hogy le kell váltani , de annyira drága , hogy nagyon.aki ritkán jár az talán egyszer -egyszer megtudja engedni magának , de aki betegesebb annak már kész csõd!!:(:(
Szerkesztette: Lucifer (2012-03-14 20:12)
Nincs jelen
#13883 2012-03-15 10:01
- sziszi32
- Tag
Sziasztok,
bocsi, bocsi, bocsi, hogy nem jártam erre már rég. :(
Bocsi, de tényleg.
Azt, gondolom tudjátok (azt hiszem, megirtam ide), hogy Danival kórházba kerültünk február elején, s miután hazaengedtek, még egy hónapig szedte az antibiotikumot. A végére már olyan erõs hasmenése lett, minden pro-, pre és stb biotikum ellenére, hogy abbahagytuk a gyógyszer szedését.
Az ember lánya azt gondolná, hogy ennyi gyógyszertõl már csak jobban lesz a gyerek.
Hát nem. A legújabb ötlete a dokinõnknek, hogyha az urológus nem segit, akkor menjünk nefrológushoz. Igy most még elmegyünk egy utolsó kontrollra az urológusnõhöz, akihez két éve járunk, és mindig azt állitja, hogy Daninak semmi baja, ahhoz képest akkor miért szed a gyerek évente 12-15ször antibiotikumot????? :O
Na mindegy.
Egyébként oviba cirkusszal jár, mert utálja a szlovákokat (!), és a szivem szakad meg, amikor könyörög.. de már lassan öt éves, nem lóghatunk állandóan egymás nyakán... :P Oviból hazafelé viszont mindig csivitel, nevet, sztorizik, igy nem nagyon tudom, hogy most melyik viselkedését vegyem komolyan.
DE Lisa jelzett, hogy van tali, és örömmel jelentem (remélem, nektek is öröm :P), hogy ez éven is készülünk menni. :)
Nincs jelen
#13884 2012-03-15 23:16
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Naná, hogy örülünk annak , hogy jöttök a talira!!:P:P:P
Ott a helyetek.:D
Remélem Dani most már tényleg minél elõbb rendbejön!!!
Az ovival kapcsolatban pedig azt , hogy nem szeret járni ne vedd komolyan.A Roli is eljátsza ezt õ is azt szokta mondani, hogy utál oviba járni.:P
Aztán könyörög , hogy menjek érte ebéd után.Persze ha nem hozom el csak délután akkor neki sincsen semmi baja, de ha estleg meg elmegyek érte akkor meg azt mondja , hogy miért viszel haza???Szóval a fene se tudja mikor mit akarnak.Tudom a leg jobb ha velünk lehetnek.:P:PAmikor megkérdezi , hogy minek kell oviba járnom akkor azt szoktam mondani , hogy neked ez a munkahelyed.:P:P
Ma volt az elsõ napom a melóban.Hát mit ne mondjak nem volt valami könnyû.Itt sokkal több a meló.Egész nap én nyújtottam meg dagasztottam .A kezem tropára is ment.A tenyerem fáj a sok nyújtástól és a bal csuklóm teljesen tropa lett.De hát ez van majd vissza szokom.
Jó hosszú hétvégét mindenkinek.
Nincs jelen
#13885 2012-03-17 00:10
- sziszi32
- Tag
Luci, csodálom az erõdet. :) Ovis tanácsokat köszi, bár ma sikerült kihagyni az ovit, mivel Dani ismét bedagadt ott alul, és féltünk, hogy tényleg kórház lesz a vége. Hát, lekopogom, még nem úgy néz ki a dolog. Jó hir, hogy ma elõször alszik a gyerekszobában, négy és fél év óta elõször külön... azt hiszem, ezt is én fogom nehezebben viselni, nem pedig õ. :P
Nincs jelen
#13886 2012-03-17 12:58
- Györgyina
- Tag
Drága Sziszikém. Nagy bánattal olvasom, hogy Danikincs nincs jól és ez már elég hosszadalmasan igy van. Olvasom, hogy jöttök a Bükki talira és ha szabad felajánlanom, a Barátosnõm fia urológus a MÁV-ban és ha gondolod, megnézhetné Danikát, mert nem fréfadolog, hogy állandóan antibiotikumot szedetnek vele. Ha gondolod, megyek Veletek.
Lucykám, tudom én, hogy "akciózni" tudsz Te mindenhol, csak a társaság kedvéért, akkor vigyél fényképezõt vagy kamerát is Magaddal.
Nikikének pedig nagyon boldog 10. szülinapot.
Nincs jelen
#13887 2012-03-18 11:02
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Hát muszály erõt gyüjteni!!:P:P
Az ovis tanácsot szivesen.:P
Az alvás nagyon jó dolog és majd te is megszokod, hogy milyen kényelmes is ha nem alszik melletted.Nálunk a Niki aludt 3 éves koráig mellettünk.Hiába vettük meg nekik az emeleteságyat semmi pénzért nem volt hajlandó ott aludni.Amikor elaludt mellettünk akkor át lett rakva a helyére , de éjszaka felébredt és jött vissza mellénk.:PSzóval Niki is nehezen aludt egyedûl , de amikor már külön aludt akkor nekünk olyan kényelmes lett.:P:P:P
Drága tyúkanyóm!
:P:P:P
Niki nevében is nagyon szépen köszönöm!!
Azért nem fogom lefotózni.:P:P
Különben kamera meg van bent is.:P:P
De azért szeretném kihagyni már az akcióimat.
Nincs jelen
#13888 2012-03-18 17:14
- Györgyina
- Tag
Jól van Lucykám, csak óvatosan. Nem kell Neked ugrani elsõnek minden melóban. Nagyon vigyázz Magadra és ha beindulsz, gondolj rám.
Nincs jelen
#13889 2012-03-18 18:42
- Lucifer
- Tag
Drága tyúkanyóm!
:P:P:P
Igérem rád fogok gondolni ha valami történik!:P:P:P
De akkor csuklani fogsz!!!:D:D:D
Ma szinte egész nap csuklószoritó van a kezemen illetve olyan ami a kezemen is van nem csak a csuklómon.Még mindig nagyon fáj próbálom nem erõltetni.
Nincs jelen
#13890 2012-03-18 20:21
- Györgyina
- Tag
Jobbulást drága Lucykám. De elõtte gondolj rám, mielõtt akciózol. Mit mondanék én most? Nagyon vigyázz Magadra. Lassíts.
Nincs jelen
#13891 2012-03-18 22:05
- sziszi32
- Tag
Hát, elõre ittunk a medve bõrére. Danibetyár, vagyis inkább Daniapu nem birta a gyerekszobát. Merthogy az történt, hogy a betyár bitangja éjfélkor cérnahangocskán kiszólt a gyerekszobából, hogy 'apa, miért hagytál egyedül?', és ilyenkor az apasziv apró darabokra törik, és rohan az õ egyetlen kis bogarához (aki már látta, mire képes a férjuramsdani, az tudja, hogy nem túlzok :P). Csakhogy az egyszemélyes ágy ismérve, hogy EGY személy fér el rajta úgy, ahogy. :D
Igy apa feladta a harcot, és Dani visszatért a hálóba, a kiságyába. Nyáron folyt köv.
A gyulladással, orvosokkal az a baj, hogy szervileg Daninak nem volna oka rá, hogy ilyen beteg legyen. Egyébként a falunkban nagyon sok komolyan beteg gyerek van, sztómás is akad köztük, meg más, komoly bajok, lehet, hogy túl közel vagyunk itt valamihez, amihez nem kéne.
De nem akarok rémeket látni, remélem, hogy végre történik már valami, és rájönnek, mi a baj. Györgyina kedves, köszi a felajánlást, már Zuglóban van egy orvos, akihez ajánlottak minket, már csak idõt kell rá találni, hogy elmehessünk Danit megnézetni. :)
Nincs jelen
#13892 2012-03-18 22:13
- Lucifer
- Tag
Drága tyúkanyóm!
Igérem vigyázok magamra!!:P:P/legalább is megpróbálok/
Sziszi!
hát ez tényleg nem tartott sokáig.:(:)
Szerintem próbálkozzatok minden nap aztán hátha megszokja!
Beszéltetek már vele errõl egyébbként??Roli úgy alszik el a szobában /Nikivel van együtt / , hogy ég egy kis lámpa mert fél a sötétben.
Szerdán megyek a második humimért!!!!
Addig nem leszek mert most jön 2 nap meló!!:(:(
Szerkesztette: Lucifer (2012-03-18 22:14)
Nincs jelen
#13893 2012-03-19 10:20
- Györgyina
- Tag
Sziszikém, nem lehetetlen, amit irtál, hogy rossz helyen és rossz idõben vagytok, ahol laktok. Örülök, hogy van már helyetek Zuglóban és ha jöttök, kérlek ird meg, mert az hozzánk közel van és meglölelném a Danikincset, ha nem probléma.
Nincs jelen
#13894 2012-03-19 11:34
- marcsi0727
- Tag
Anyukámat ma vittem be a kórházba, hogy a holnapi béltükrözésre elõkészítsék. Sajnos nincs jól, tükrözés elhalasztva... de benn fogták a kórházba... nagyon ideges vagyok miatta... :( :( :( :( Napok óta nem tud felkelni, olyan gyenge. Õ "csak" cukorbeteg, de pár éve polipja volt, ezért 5 évente kell mennie kontroll vizsgálatra.
Nincs jelen
#13895 2012-03-19 21:30
- marcsi0727
- Tag
Alizka este nézegetett egy könyvet. Rácsodálkozott Samura (a könyvbeli kisfiú) és megkérdezte: "Anya, nekem van fütyim?" "Nincs, csak a fiúknak van fütyije." "Az Andrisnak és a Dávidnak van fütyije?" (Alizka 2 férje a bölcsiben.) "Igen, az övék is olyan kis pici, mint Samué (a könyvbeli kisfiú)" "Nem, nem. Az övék nem pici. Láttam." "Tényleg? és elkezdtem röhögni... Te meglested a fiukat?" "Igen, meglestem." És hihetetlen huncut mosoly volt az arcán... Hát azt mondtam, megzabálom...
Nincs jelen
#13896 2012-03-20 11:38
- Nelly
- Tag
Sziasztok!!
Képzeljétek,ma voltam Norbi gasztrós dokijánál,gondoltam ha már itt lakom akkor legyen itt is egy dokim...már van Nyíregyen,Debrecenben..egye fene legyen itt is egy..még ha ott lebegett felettem a colonoscópia ténye is!!!
Lényeg a lényeg azt mondta szerinte nem is vagyok crohn beteg :)
Január óta nem szedek semmi gyógyszert,mert a salofalk amit szedtem nagyon levitte a fehérvérsejtszámomat és így abba is hagytam...de minden ok!
2008 óta szinte csak a gyógyszer miatt voltak csillagjaim a laboromban.Most legutóbb semmi :)
Féltem,hogy meg akar majd tükrözni,mondta is,hogy a diagnózis kutatása miatt egy tükit csinálni kéne,de mondtam neki,hogy én nem kutatok már semmit :) :)
Teljesen mindegy a diagnózis ha jól érzem magam és semmi panaszom nincs.Bezzeg 5 éve úgy kutattam volna még....de már nem érdekel :)
De azért örülök :)
Hát ennyi.. mindenkinek szép napot :)
Nincs jelen
#13897 2012-03-20 11:44
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Nelly, ez nagyon jó hír!!! GRATULÁLOK!!! :D Ügyes vagy! Hogy is csinálod! :D :D :D
Szerkesztette: Lisa (2012-03-20 11:45)
Nincs jelen
#13898 2012-03-20 12:13
- Geo73
- Tag
Nelly, soha rosszabb hírt ne kapj! A crohn nélkül meg csak megleszel valahogy. :)
Nincs jelen
#13899 2012-03-20 23:33
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nelly!
Gratulálok!!!!!!De azért velünk maradsz remélem!!:P:P:P:P
Szóval ?? - mi is a titkod?????
Holnap megyek a második humira!!!!
Remélem most jobban leszek mint az elsõ után.
Nincs jelen
#13900 2012-03-21 18:10
- Shark
- Tag
Szia mindenkinek Esztergom környéki crohn betegeket keresek ...tud valaki itt róluk ?egy egyesület létrehozása miatt info itt :meloegom@gmail.com
Nincs jelen