#14001 2012-05-04 15:33

Nita
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Itt vagyok ragyogok :)
De nem csak vicceltem ám, szerdán voltam dokinál nem örült a hogylétemnek, de vissza adta a Humit egy hónapra ha nem javulok semmit nem tudom mi lesz...nos délutánonként már rendszeres a 38,2 és tegnap beadtam a Humit, de kijött a lábamon az erythema nodosum volt már ilyenem, de ez már elég gáz....a immunrendszerem nem valami fényesen mûködhet. Bár egy tonna vírusirtó után mit akarok. Na szóval azért nem írok mert már unom ismételni a hülye nyavalyáimat....három hete nem dolgozom és semmit nem javult a helyzet. Remélem ti jól vagytok mind!

Nincs jelen

#14002 2012-05-04 20:03

Lucifer
Tag

Halihó!

Nita!
Nagyon sajnálom , hogy még mindig ilyen rossz a helyzet nálad!!!:(:(:(
Ez nagyon nem normális , hogy még mindig lázas vagy!!
Erre nem tud valamit a doki mitõl lehet????

Nagyon vigyázz magadra!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#14003 2012-05-04 20:31

Nita
Tag

De a gyulladástól...meg se tudom számolni ez hanyadik lázas hét. Viszont most olvastam egy cikket a hozd formába magad a nyárra....na én trendi vékony lettem 49kiló....nem voltam ennyi vagy húsz éve :-P  Igaz a fürdõruci felsõmbe varhatnál Luci egy-egy zoknit ;-) Ha maradok így akkor jövõhéten visszamegyek csütörtökön egy táskával...

Nincs jelen

#14004 2012-05-04 20:46

roor
Tag

Halika!

Szöszpötty! :D:D:D:D
Öööö,izé......látok!Csoda történt látok! :D
Túl vagyok egy idegörlõ ablakcserén,nagyon szép lett a kecó szeme,szép nagy,konkrrétan egyedi,de tényleg,tutifix hogy még egy ilyen nincs!:D:D:D:D
És mit ne mondjak,Hókuszpókunk igencsak nagy segítségemre volt,igaz a köszönömjeimmel a padlástól a pincéig az össze tárolója tele van.:D:D:D:D
Ja,hogy a lakás úgy néz ki mint egy bombatámadás helyszíne?Kit érdekel?:D:D:D
Majd kiásom magam valamikor,addig legalább nem rontom itt a levegõt!:D:D:D
De tényleg!Mármint ki kell magam ásni a por meg a retek alól,egyszercsak elõkerülök!:D:D:D
De mielõtt lelécelek egy nagyon fontos dolog!
Vicaa:drága szentem,életem,nagyon boldogot néked!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#14005 2012-05-05 20:51

Györgyina
Tag

Szomorúan olvasom, hogy nem vagyunk éppenséggel toppon itt többen sem. DE remélem és kivánom, hogy kimásszunk már a trutyiból minél elõbb. Jobbulást.

Nincs jelen

#14006 2012-05-06 01:57

Lucifer
Tag

halihó!

Roor!
De legalább szép lettél!!:P:P:P

Nita!
Nagyon  remélem , hogy végre lesz már vmi változás.Ha kell feküdj be mert ez nem állapot mostmár csináljanak veled vmit!!!!!!!!!
zoknit milyet???Térd mert az nagyobb vagy elég a boka is!!!!::P:P
Rajtam most azérrt van 1-2 kg + abból adok!!:P

Drága tyúkanyom !!
Te is nagyon vigyázz magadra!!!!!!

Nincs jelen

#14007 2012-05-06 09:47

roor
Tag

Halika!

Csak egy szösszenet!
Itt a nagy influenziámba meg az ablakcserés mutatványnál,hogy miért miért nem nem tudom,de lecsúszott 9 kiló.:D
Kezdem jól érezni magam a lottyadt bõrömben!:D
Vidámságot emberek,sz@r az élet jobb úgysem lesz,élvezzük amit csak lehet!

Nincs jelen

#14008 2012-05-07 00:31

Lucifer
Tag

Roor!
gratula a 9 kg-hoz!!!!:D:D:D
Azért túlzásokba sem kell ám esni!!!::P:P:P

Nincs jelen

#14009 2012-05-08 07:17

marcsi0727
Tag

Szösszenetek Alizka életébõl 2012. május 7.

Szombaton elmentünk virágot venni anyukámnak és a gyerek csillogó szemmel mondta, hogy a mamát is lepjük meg. Megvettem a hozzávalókat, de nem volt piros karton, így vettem kéket, meg vettem egy bordó irattartó papucsot.
Otthon kivágtam a bordó kartonból a szívecskét, amikor Alizka mondta, hogy apát is lepjük meg… jó, de ez hétpecsétes titok, nem szabad elárulni… jó, mondta a lány.
Kivágtam a kék kartonból is a szívecskét, mindkettõre írtam néhány kedves szót, aztán a biztonsági intézkedések betartása mellett fehérre festettem a gyerek kezét. Épp csak rányomdáztuk a kezét a kék kartonra, amikor csörög a kulcs, nyílik az ajtó, apa megérkezett. Kezemben a kék szívecske friss festékkel… azt se tudtam, hova dugjam, mikor a gyerek megszólal: Apa, van ám meglepetés! Na ennyit a titokról… Utána a bordó szívecskére is tettünk tenyérlenyomatot.
Vasárnap délelõtt hívom anyukámat, hogy ébren van-e, mert akkor megyünk. Alizka is beszélni akart a mamával… „Mama, csináltunk neked szívecskét…” Jót kuncogtunk az anyuval… Hát ennyit a meglepetésrõl…

Alizka ma megkérdezte, hogy apa mikor csinálta õt? Régen? És hogyan csinálta?
Mire gondolt? Nem értem...

Nincs jelen

#14010 2012-05-10 23:33

sziszi32
Tag

Sziasztok,
egypár szösszenet Daniról is:
A halál nálunk azóta téma, mióta elvittük egy temetésre (mielõtt valaki azt hinné, bruti vadállatok vagyunk, hát nem, mert pszichológusok javasolják, hogy a gyerek idejében szembesüljön az elmúlás gondolatával, ráadásul, neki is el kell 'búcsúznia' az elhunyttól, fõleg, ha közeli hozzátartozó volt az illetõ), és egy ideig az volt a téma, hogy ugye nálunk senki nem beteg sem öreg, és senki nem fog meghalni... :)
Aztán, a következõ poén - Daninak tetszik a hasfeszüléses reklám (espumisan reklám), és mindig azzal nyaggat, hogy nekem azért nagy a hasam, mert hasfeszülésem van, hiába állitom, hogy csak annyi a baj, hogy anya kövér... de tud ám bókolni is: azt mondta, a mama (anyám) hasa nem jó, mert az nem olyan puha, mint az enyém... :P

Nincs jelen

#14011 2012-05-10 23:39

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
:P:P:P
Roli is a múltkor kérdezte pont az apját, hogy a Gyula  papa hol van? - a mennyben?? És ha én meghalaok ( már mint õ ) akkor fogok a mennyben találkozni a papával??
Szóval minden gyerek ilyen!!
Akkor a mama hasa nem is olyan jó!:P:P:P
Látod , hogy bókol neked a fiad!:P:P
nekem a múltkor a norbi jegyezte meg , hogy ebben a gatyában milyen jó a seg....ed anya.:P:P:P:P

Nita!
Hogy vagy????????????????????????????

Nincs jelen

#14012 2012-05-12 22:16

Lucifer
Tag

Halihó!

Ide is le kell , hogy irjam nektek!!
Életem legszebb szülinapi ajándékát kaptam ma!Egy álmom teljesült!!!!!:P:P
Élõben láttam "Az operaház fantomját" a Madách szinházban!!
Leirhatatlan milyen jó volt!!!eddig csak filmen láttam amit nagyon szerettem , de ez teljesen más!!!!!!

Nincs jelen

#14013 2012-05-14 22:03

Nita
Tag

Luci ez nagyon jó lehetett tényleg!! Szép szülinapi emlék lesz :)
Nem sokat javultam....reggel egy ájulással kezdtem a melót :) De bent maradtam ebédszünetbe kicsit rázott a hideg megmértem...38C na ennyit a mai napomról.

Nincs jelen

#14014 2012-05-15 01:41

Lucifer
Tag

Nita!
Ez egy örök emlék marad számomra!!!!:P

Neked viszont azt hiszem szét fogom rúúúúúgni a hátsó feledet!!!!!!!:P
És ez most nem vicccccccccc!!!!Hivlak holnap ill ma!!!!!

Nincs jelen

#14015 2012-05-16 09:45

én
Tag

Nita, ez már nem vicces, ami veled történik mostanában. Ki kellene komolyan vizsgáltatni!

Nincs jelen

#14016 2012-05-17 20:53

Nita
Tag

Na jó ma elmentem dokihoz....szerinte se jó a helyzet csinált egy labort és be kellett adni a Humit ma. Persze most is 37,7 hétfõn megyek vissza és kapok egy remit, mert ki akarj próbálni ha váltunk mi lesz. Kíváncsi vagyok a hétfõi laboreredményre...na ennyi.
Luci most már nem kapok ki? :-)  Reggel azért kisebb kiabálás árán mentem csak el.
És találkoztam Elizabethel meg Lacival is, jó volt személyesen is beszélni!

Nincs jelen

#14017 2012-05-17 22:55

Lucifer
Tag

Nita!

Na látod!!!!!mondtam én!!!!
Nem kapsz ki!!!!:P:P:P
Azt tudom , hogy a kiabálásnak mi vagyunk az oka mert mi mondtuk és a Laci hallgatott ránk csak  te makacskodtál annyira!:P:P:P
A laborodra nagyon kiváncsi leszek!!!!
1 hónapja én is ott randiztam Elizabehel!!:P:P:P

Nincs jelen

#14018 2012-05-20 17:13

Vicaa
Tag

SZiasztok!
Nem kísértetet láttok, én vagyok :) Túl vagyunk egy újabb költözésen (ötödik), már rutinosan 1 nap alatt összepakoltunk, a költözködés viszont kevésbé volt egyszerû a másodikról le, a negyedikre fel. De jelentem fél év melegvíz nélkülözés és a fürdõben és a konyhában fûtés nélkülözés után sokkal jobb helyen vagyunk és végre Anna is elkezdett külön szobába szokni. Vagyis már két hete ott alszik és jól, otthonosan érzi magát ezen az új helyen.
Rendeztünk az elsõ hét végén a kolleganõkkel és a polgármesterrel egy kis bulit az új helyünkön, mivel aznap szülinapom is volt és ugyanekkor délelõtt leadtam végre a szakdolgozatomat is. Az elsõ bírálat is megvan, négyes.
Június 25-ei héten lesz az államvizsga már megvannak a tételek. A buli kicsit oldotta a fáradtságot, kialvatlanságot és feszültséget, ami az utóbbi idõben felgyûlt.

A Forsteo terápiának köszönhetõen a csontritkulásom súlyos fokúról enyhe fokúra változott ez óriási eredmény, nagyon örülünk! A szuristerápiának júliusban lesz vége, amit azért már várok is, mert az elmúlt másfél év alatt tíz kilót híztam, teljes ruhatárcsere. A crohn betegség az most szunnyad, bár a gyomortükrözés eredménye nem lett olyan jó, felmaródások a gyomorban, nyelõcsõben és gazdagodtam egy rekeszsérvvel is.
Szóval nagyjából ennyi velem a helyzet.

Olvasgatok vissza is, Nita jobbulást neked, a Bükki talira remélem már sokkal jobb lesz a helyzet!!!
Roor, áruld csak el hogy "csúszott le" az a 9 kiló???? Mert ez már rám is rámférne. Bár Anna azt mondta a napokban, hogy "Anya te nem vagy kövér csak a feneked" :D:D Áldott lélek :)

Ami sztorikat illeti abban én is bõvelkedek.
Egyik fiatal kolleganõmet nagyon csípi, ha megyünk a buszon mindig vele ül. Most csodálkoztam, de egy másik ismerõs mellé ült le reggel, motoszkált a is fejemben, hogy nem beteg tán ez a gyerek? :) De nem. Rájött, hogy "Marika néninél" mindig van valami finomság, és felém fordulva közölte, hogy: "õ olyan aranyos, hogy meg is kínál engem". Ilyen kedves szavak után elõhúzott a táskájából Marika néni egy sós kiflit, ám Anna benyúlt a táskába és kaján vigyorral kivett egy másik tasakot: "nade Marika néni, ebben van a kakaós csiga!"

No mit is írjak még, a hugom nemsokára szülni fog Angliában, Anyu már kint van nála, kisfiút várnak, már nagy az izgalom. (Anna pedig már a gondolattól is féltékeny, hogy Kati mamának még egy unokája lesz.) El is mesélte Anyunak, hogy a játékbabakocsiban majd megtologatja a babát, ha hazalátogatnak, kezdtünk örülni, hogy mégsem olyan féltékeny, de aztán hozzátette, hogy aztán majd jól kiborítja. Reméljük majd ha megszületik és már nemcsak mint pocaklakót látja ez változni fog. Vagy rosszabb lesz? :O :O :O

Puszilok mindenkit!!!! Cupp!

Nincs jelen

#14019 2012-05-21 12:40

Lucifer
Tag

Halihó!

Én is meg vagyok!!Most 3 nap meló volt ma szabad vok , de holnaptól 4 napot nyomok egybe!!:(:(
Nem tom ,hogyan fogom birni!!Mostanában nem vok valami verõ fényesen ,de lesz ami lesz.Ez az idõjárás nagyon nem kedvez nekem no meg fáradt is vok és az aranyerem sincs valami jól.
No ennyi rólam!!!

Vicaa!
Örülök ,hogy sikerûlt a költözés ,deannak , hogy ilyen jól vagy még jobban örülök!!!!:):)
Gratula!!!A plusz kilókat meg ne bánd lesz amikor lemegy magától !!Inkább a fölösbõl mennyen ha nem vagy jól mint a régi súlyodból!!!
Annácska nagyon aranyos lehet és neki is van bõven dumája!:P:P
Ezer csók Annácskának ,de nektek is!!!!

Nincs jelen

#14020 2012-05-21 18:03

roor
Tag

Halika!

Szöszpötty!
Vicaa,drága,el sem hiszed mennyire jó ezt a sok örömet olvasni rólad/rólatok!Hát nagyon õszintén gratulálok és örülök!De tényleg! :D:D:D:D:D:D
Yehhhhh.....!!!!!! :D:D:D:D:D
Azt inkább nem részletezném hogyan ment le,azt hiszem ilyen módon senkinek sem kellene a minusz!
Még jó hogy volt tartalékom!Na ezért kell hízni és "csak" nagy fenekûnek lenni,lám-lám néha milyen jól jön!:D
Lucim!Aranyeret zaciba,majd kiváltod késõbb!:D Vigyázz magadra!Puszka

Nincs jelen

#14021 2012-05-22 10:22

Lucifer
Tag

Halihó!

Drága barátném!!
Én is gondolkodtam rajta , de akkor inkább nem váltanám ki ha lehet!!:P:P:P
Már nagyon nem tudok ülni !!!:(:(:(:(

Azért irhatnak mások is mert megint nagyon eltüntetek!!!!!!

Nincs jelen

#14022 2012-05-22 10:40

Lisa
Tag

Sziasztok!

Luci kérésed számomra PARANCS!
Sajnálom az aranyeredet nekem is volt tudom milyen, két évig már vissza se húzódott soha :(
Vicaa! GRATULA A KÖLTÖZÉSHEZ!
Fecsegõ: gondolva van Rád!
Nita:írtam privit is, remélem a remi hatni fog.

Az idõ nem jó, meleg van, vizsgaidõszak van ,tanulás csak próbálgatás erejéig megy, amúgy megvagyok !

Mindenkinek JOBBAKAT!!!!

Nincs jelen

#14023 2012-05-22 10:55

marcsi0727
Tag

Szösszenetek Alizka életébõl 2012. május 22.

Szombaton elmentünk a Halász Judit koncertre, 3 gyerekes anyuka voltam, vittem az öcsém lányait is. Nagyon jó volt a koncert, én nagyon jól éreztem magam… :) A lányok is csápoltak rendesen… Alizka is nagyon élvezte, mindig oda akart menni a színpadhoz…
Délután mentünk a fórum talira, jó volt.. Alizkát a Kata anyukája pesztrálta… Alizka belopta magát mindenki szívébe...  Beszólt ott mindenkinek... látott napozó pasikat és közölte, hogy meztelenek, nincsenek eléggé felöltözve...  mert csak gatya volt rajtuk...  A dohányosoknak is mindig beszól, hogy nagyon csúnya dolog cigizni...  Ezt nem tudom, honnan vette... biztos tõlem... 
Nagyon helyes a Kata is, anyukája is egy tündér.
Anyukája aranyos volt és megköszönte, hogy mi (a csoport) vagyunk a lányának, mert sokat segítünk. Én meg visszaírtam, hogy mindenki úgy tekint rá, mintha a lánya, unokája, testvére lenne... kinek korához mi a megfelelõ... nekem olyan, mintha a lányom lenne. És egyidõs vagyok az anyukájával. 1 hónap különbség van köztünk :)
Jókat beszélgettünk, este 7-kor jöttünk el.
Vasárnap elmentem a baba-expóra egy hirtelen ötlettõl vezérelve, hogy eladjam a lány ruháit. 9-kor kezdõdött, én fél 11-re értem oda… kértek tõlem 2000 Ft asztalpénzt… Na kipakoltam szépen és vártam, mint a jó gyerek… érdeklõdõ sok volt, vevõ egy se… Gondoltam, ez jó biznisz volt… kérdeztem a szomszédomat is, mi volt a hiba… hát késõn mentem. Már reggel hétkor oda kellett volna mennem kipakolni… mert 9-kor tömeg van és 10-ig le is fut a nagyja… hát mindegy. Majd legközelebb…
Vasárnap délután elmentünk a Zalaegerszegi vegyeskar koncertjére. „Forr a világ” címmel Kodály Zoltán születésének 130. évfordulójának emlékére. Alizka tátott szájjal hallgatta, de idõnként be kellett fognom a száját… mert beszélni vagy énekelni akart… Mindig lelkesen tapsolt, nagyon édes volt. Fel akart menni a színpadra is… mondtam neki, majd akkor, ha vége lesz a koncertnek. Na fel is mentünk, és megmutattam neki a helyem, hogy én hol szoktam állni… hát nagyon boldog volt az én édes kiscicám…
Tegnaptól ismét bölcsis… másfél hét betegség után már nagyon várta, hogy mehessen.

Nincs jelen

#14024 2012-05-22 11:17

marcsi0727
Tag

Luci,

A Norcainos kúpot ismered? Sec perc alatt rendbe tesz. Van receptem, ha kéred, beszkennelem, és fel tudod íratni. Gyóygszertári készítmény, de nagyon jó. Reggel, este kell használni.

Vica, jó, hogy újra itt vagy.

Nita, jobban vagy már?

Szerkesztette: marcsi0727 (2012-05-22 11:18)

Nincs jelen

#14025 2012-05-22 15:48

sibi
Tag

Lucinak és még aki aranyérrel kínlódik éppen. Nekem is volt már kizáródó, gyerekek, az valami szörnyû volt. Nem ért rá semmit a szokásos kezelés.(reparon kúp, kenõcs, ülõfürdõ)  Amitõl végül rendbe jött : jegelés, ülõfürdõ váltakozva, éjszakára svédcseppes vatta rá, arra fólia, megint vatta, hogy jól odanyomja, bugyival odaszorítva(rohadtul csíp, éget). A közbülsõ idõben meg vadgesztenye krémmel kenegetés.

Nincs jelen

#14026 2012-05-25 21:25

Lucifer
Tag

Halihó!
Van egy jó meg egy rossz hirem!!Melyiket irjam elõbb???na , jól van ti akartátok :P akkor kezdem a jó val.:P
Roli ma 5 éves!!!nagyon öregednek a gyerekek.:P:P:P
Rossz hir:
voltam ma a doki néninél mert tegnep melóból haza kellett jönnöm mivel lázas voltam és reggel már nagyon vér.....volt a székletem és nem tudtam eldönteni , hogy ez most mitõl lehet.:(:(:(
Szóval dokinéni megvizsgál és közli a bél  hangok nagyon nem tetszenek neki , elküld hasi röngenre.Végeztem vissza megyek megnézi a leletemet majd azonnal küld uh-ra.Annak is vége , nagyon sokáig vizsgált majd közölte az ottani doki néni , hogy menjek vissza az én dokimhoz küldi neki a leletet és talált még valamit azt is meg mondja neki.Vissza megint , de itt már kezdtem nagyon ideges lenni és ez be is jött.Szóval a humi mellett tovább szûkült a szükületem amit nem nagyon ért és be akart fekteni , de aztán megbeszéltem vele, hogy inkább bemegyek kedden reggel.igy most kedden reggel kell befeküdnöm , csinál egy tükit , hogy meg nézze lehet-e tágitani a szükületet ha nem akkor sebészet.Bár igy is sebészi konzilium lesz , de csinálnak majd még egy ct-t elõtte.
Szóval köszönöm jól vagyok!!!
bár nagyon megértõ volt és azt mondta, hogy az én helyemben õ is haza ment volna hiszen ott van a 3 gyerek.

Mindenkinek nagyon jó hosszú hétvégét kivánok!!!

az aranyér tanácsokat köszönöm mindenkinek.

Nincs jelen

#14027 2012-05-25 21:36

eriki
Tag

Szia Luci! Imádlak olvasni,hihetetlen, hogy Te még a rossz híreket is élvezetesen tudod leírni! Csodálom egyébként az energiád! A Rolinak meg ismeretlenül is boldog szülinapot, a legszebb férfikorban van!

Nincs jelen

#14028 2012-05-25 22:14

Nita
Tag

Luci!
Lehet valami fertõzõ lázam van? :P Nekem elmúlt és átment hozzád???
Én hétfõn kaptam egy remit hátha....kop-kop úgy tûnik használ volt még hõemelkedés 2X, de ma sem volt már és tényleg jobban is vagyok, bár a melót még szokni kell jól eláradtam ma is.
Luci nagyon nem örülök neked itt sem a telefonban is jól megleptél ezzel .:(
Remélem semmi sebészeti dolog nem lesz ebbõl....egyébként eszembe jutott, hogy írták már mások is hogy elõfordul hogy humi mellett ilyen szûkület alakult ki még jobban állítólag azért mert olyan gyorsan hat hogy hirtelen varasodik a gyulladt bél és ettõl jobban beszûkül. Remélem minden rendben lesz!!!
Ha kell segíteni valamit a gyerekekkel szólj!

Nincs jelen

#14029 2012-05-25 22:27

Lucifer
Tag

Erilki!
hát ez van!!!:P:P:P
Én már csak ilyen vagyok!!:P:P
Roli nevében is köszönöm szépen!!!::P:P

Nita!
Hát lehet , hogy erre fúúúúúúúúúújjjjjjta a szél és pont engem talált meg!!:P:P
Én is remélem a leg jobbakat és szoritok magamnak illetve fenyitem a belem , hogy viselkedjen rendesen!!:P:P
Köszi szépen a felajánlást ha kell akkor szólok vagy a Gyula csak úgy oda állit!!:P:P:P

Nincs jelen

#14030 2012-05-26 14:00

roor
Tag

Halika!

Nem humi meg remi kell,hanem jó kis páleszka,no az tágítja a beleket.:D
Legyetek jobban végre,ez nem poén hogy egyedül zabálok mindenféle förldi jót!:D

Nincs jelen

#14031 2012-05-26 17:39

Lucifer
Tag

Drága barátném!
Látod nem tanulunk tõled!!!:P:P
Lehet , hogy tényleg ezt kellene nekünk is csinálni??Most már tényleg kezdek ezen elgondolkodni.:P:P:P
Meg hagyjuk neked a sok finomságot!!:P:P

Nincs jelen

#14032 2012-05-26 17:45

roor
Tag

Halika!

Áááá,osztozom a zabán,no nem mindenkivel,de veletek azért csak megosztanám.:D
A pálinka...no azt már lehet ki kéne csikarni tõlem,de ha ezen múlik a jobblétetek,üsse kánya vendégeim vagytok egy-egy üveg jóféle gatyaszaggatós házipálinkára! :D:D:D:D

Nincs jelen

#14033 2012-05-26 19:30

Szuszidi
Tag

Drága Roorocska zabálok én veled minden jót. S remélem mindenki jól van :)

Nincs jelen

#14034 2012-05-26 21:39

Lucifer
Tag

Roor!
Akkor inkább nem veszek fel gatyát!!:P:P
Minek is vennék ha szétszakad rajtam ha iszom a páleszod!!:P:P
Szivesen zabálnék én is veletek ha lehetne!!!De ne izguljatok , inkább féljetek mert jobban leszek és megeszek tõletek mindent!!:P:P

Szuszidi!
Jó téged is itt látni!!!:P

Szerkesztette: Lucifer (2012-05-26 21:40)

Nincs jelen

#14035 2012-05-27 07:41

Vicaa
Tag

Luci, nagyon izgulok érted, remélem nem lesz szükség mûtétre!!!!!!!!! Fenyítgessed csak a beleidet szorgosan, de lehet van abban valami amit Nita ír és csak a hirtelen sebesedés, varasodás okozza a szûkületet! Igyekszem gyakrabban olvasgatni, mert érdekel mi van veled és persze Veletek, Nita remélem már te jobban vagy!

Rolinak nagyon boldog születésnapo kívánunk családostól, tényleg hihetetlen hogy repül az idõ, közhelyes, de mégsem, olyan nagyok lettek ezek a kis lurkók!

Annának jövõ hét pénteken lesz évzáró, az elsõ olyan esemény ahol sok ember elõtt szerepel, nagyon izgatott, meséli, hogy mi leszünk a közönség, õk énekelnek és felhívta a figyelmünket, hogy utána majd nagyon tapsoljuk meg :)

Lisa! Puszi neked és kitartás, tessék tanulni!!!!!! ;) :)

Nincs jelen

#14036 2012-05-27 10:34

Lucifer
Tag

Vicaa!

Roli nevében is köszönjük szépen!!:P
Tudod én mindig vigyázok magamra!!!
Remélem tényleg Nitának lesz igaza , de nagyon kezdem már unni , hogy ezek az egyedi esetek mindig nálam jönnek ki!!!:(:(
Ha bent leszek viszek magammal papirt meg tollat és irni fogom napi emlékeim történetét amit majd megosztok veletek ha itthon leszek.:P:P:P

annácskának is sok sok puszi és gondolok majd rá az évzárón.biztosan nagyon ügyes lesz!!!És tessék tapsolni!!!!:D:D:D:D

Nincs jelen

#14037 2012-05-27 17:52

Szuszidi
Tag

Drága Lucfer!
Ha nem mindig írok azért benézek hozzátok! :)

Nincs jelen

#14038 2012-05-27 20:56

Lucifer
Tag

Szuszidi!
:D:D:D:D
Puszi!!!

Nincs jelen

#14039 2012-05-28 08:25

Elizabeth
Tag

Nita, Luci!!!
jobbulást!

Nincs jelen

#14040 2012-05-28 11:37

Geo73
Tag

Luci, ne csináld, ne kelljen már az a sebész!!! Nitának abszolút igaza lehet, de remélhetõleg a szervezeted megoldja, és tényleg nem lesz szükség mûtétre! Szorítok!!!

Nita, csak így tovább, épp ideje volt már, hogy elindulj a jobbulás útján!
Vigyázzatok magatokra!!! ;)

Nincs jelen

#14041 2012-05-28 11:51

Lucifer
Tag

Elizabeth!
Köszi szépen!!

Geo!
Hát , tudod én nem aprózom el a dolgokat!!!:P:P
Én se örülnék a sebésznek !!
A crohnom mióta negykorú lett azt hiszi mindent meg tehet.:P:P
De én próbálom azért uralni a helyzetet ne , hogy már õ dirigáljon nekem!!:D:D

Mindenki szoritása velem van és köszönet érte!!

Nincs jelen

#14042 2012-05-28 14:56

roor
Tag

Halika!

Barátosném akkor még egy kis külön szorííítás is megy! :D

Nincs jelen

#14043 2012-05-28 15:06

Lucifer
Tag

Halihó!

Drága barátném!
Imádlak!!!:D:D

Nincs jelen

#14044 2012-05-28 18:54

Laci54
Tag

Sziasztok!
Luci,nem hiányzik Neked az a mütét szoritok,hogy elkerüld.Gyengélkedõknek jobbulást!

Nincs jelen

#14045 2012-05-28 19:52

Nita
Tag

Hu ez az idõ kiborító.....nem bírja a hasam...de nem olyan vészes azért egész jól vagyok az elmúlt idõszakhoz képest  :)
Lassan talán már csak jobb lesz a helyzet.
Luci mi van veled? Nem lettél rosszabbul remélem? Láz ? Kaja? Olyan jól néztél ki egy mérettel nagyobb fenékkel jó lenne ha nem hagynád el megint :)
Nyugodtan jöjjön a Gyula ha vigyázni kell a gyerekekre szívesen segítünk, ha tudunk :)

Nincs jelen

#14046 2012-05-28 20:23

Lucifer
Tag

Halihó!

Laci54!
Tényleg  nem hiányzik.:D
Köszönöm a szoritást!!

Nita!
Neked már jobb kell, hogy legyen a helyzet!!!!
Nagyon vigyázz magadra és a hasadnak magyarázd el , hogy maradjon nyugton mert ez csak idõjárás változás!!!:D:D
Látod a fenék elhagyásnak a Gyula se örülne!!:P
És én is minden ruhámba belefértem úgy , hogy már csak egy kicsit akart leesni rólam.Szóval azért próbálom tartani a formám amennyire csak lehet bár ez nem csak rajtam múlik.És a kórházi kaja se igazán hizlaló.
Némi görcseim azért voltak vannak , de nem olyan vészes, hogy be menjek elõbb.:(:(
Kaja??-bevallom õszintén tudnék enni , de félve eszem mert félek a görcsöktõl.:(
Holnapig már kibirom!!Remélem a humit szerdán meg kaphatom mert ha nem akkor viszont nagyon padlót fogok fogni.:(:(
Különben  pedig te meg szedhetnél most már fel pár kilót!!:P:P
Ha  segitségre lenne szükség telefonálunk és köszönöm szépen!!

Mindenki velem lesz!!!

Szerkesztette: Lucifer (2012-05-28 20:25)

Nincs jelen

#14047 2012-05-28 20:38

csabaspecial
Tag

Sziasztok!
Én  is szeretnék az elõzõ hozzászólásokhoz csatlakozni, ami Lucifert és Nitát illeti, mielõbbi jobbulást nektek, általában csak figyelgetni szoktam ezt a topicot!
Nita, hallottam, hogy a múltkor taliztál Bordással és még valakivel (sajnos a nickjét elfelejtettem) Miheller dokira várva...:)

Nincs jelen

#14048 2012-05-28 21:10

eriki
Tag

Luci, a többiekkel együtt én is szorítok! Minden gyengélkedõnek gyógyulást!

Nincs jelen

#14049 2012-05-29 18:07

Lucifer
Tag

Halihó!

Csabaspecial  és Eriki!

Köszönöm szépen  nektek is!!

Gyors voltam????
Itthon vagyok haza engedett a doki  néni.:P
Pénteken kell be mennem és akkor csinálják a tágitást ha tudják.Ha nem akkor mûtét.
Valahogy kezdek azért félni  ettõl a pénteki naptól és bizakodom, hogy sikerüljön.
Szóval addig itthon vagyok ha nem leszek rosszabbul.
Viszont a humit holnap megkaphatom.

Nincs jelen

#14050 2012-05-29 18:11

marcsi0727
Tag

Luci,

drukkolok neked, hogy sikerüljön a tágítás... és ne legyen mûtét!!! Fel a fejjel! SIKERÜLNI FOG!!!!! :)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb