#14101 2012-06-10 17:42

zotyesz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

jön jön jön :)

Nincs jelen

#14102 2012-06-10 19:49

Lucifer
Tag

Halihó!

Zotyesz!:P::P:P:P:P

Ma elkezdtem a nyári nagytakaritást.
A konyha készen van tetõtõl talpig bár az egész napom elment rá!:P:P
Már csak egy hét és vége a sulinak!!:(:(:(

A tegnapi állatkert nagyon jó volt.a gyerekek élvezték fõleg a játszóteret.:P
Volt néhány állat akik szabadlábra engedték magukat.:P:P
Egy kacsa sétálgatott csak úgy , de Roli nem nagyon hagyta mert elkezdte kergetni.:D:D
A páva elõttünk sétált nagyon aranyos volt.Bá Rolira rákellett szólni , hogy nehogy elkezdje kergetni.:D
A Niki mondta , hogy milyen szép a tolla kellene neki egy belõle mire én azt mondtam, hogy rálépjek??Persze ez csak poén volt nem tettem meg.:D
Hát az elefánt volt a leg nagyobb.Szerencsére a gyerekek nem vették észre azt amit mi.Szegény lány elefánt nem semmi méretet kap a fiútól.:P:P

Nincs jelen

#14103 2012-06-10 21:37

suzy
Tag

Lucifer,
mit figyelgettetek azon a szegény védtelen elefánton? 4 láb, vagy 5, meg még 1-2 ormány is, vagy mi himbálózott még ott?

Nincs jelen

#14104 2012-06-10 23:17

Lucifer
Tag

Suzy!

Hát tudod az elefántnak volt egy hosszú ormánya no meg 4 nagy lába , de volt neki a két hátsó lába között még egy nagy lába.:P:P:P:P
fotoval tudom bizonyitani.:D:D:D:D

Nincs jelen

#14105 2012-06-11 15:51

Szuszidi
Tag

5 lába volt az elefántnak akkor valami mutáns volt :D Képet akarom látni hátha valami nagy fejlõdéstani felfedezésnek vagyunk a tanúi. :D

Szerkesztette: Szuszidi (2012-06-11 16:25)

Nincs jelen

#14106 2012-06-11 16:57

Lucifer
Tag

Halihó!

Szuszidi!
Kérésed parancs!:P:P:P

A nyugalom megzavarása érdekében gyenge idegzetüek ne nézzenek ide!
Eléggé rossz minõségûek a képek mert mobilon csináltam az üvegen keresztül.:P

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#14107 2012-06-11 18:27

roor
Tag

Halika!

Szöszpötty meg élek,meg megvagyok,meg puffogás és durci,egyébként aggódásra semmi ok,én vagyok az erõsebb és nem hagyom magam! :D:D:D:D:D

Nincs jelen

#14108 2012-06-13 07:06

Lisa
Tag

Sziasztok!

Itt is meg van még minden, esõs idõ, meg vizsgaidõszak! Egészségileg nem túl jó a helyzet, a gyomrmo teljesen ki van készülve, nagyon gyakran fáj a hasam valószínû, hogy a rengeteg kávé sem használ neki, de egye fene majd elmúlik!
A kisgyerkõc (akihez járok) babyszitterkedni, júliusba kezdi a beszokást a bölcsibe, így valószínû, hogy már befejezem a nyáron azt is. Nagyon megszeretettem a kiskölyköt pedig, még szerencse, hogy majd minden héten jön Bükkszentkeresztre, így látni fogom!
Luci állatkert az jó, jó élményeim vannak nekem is! Úgy tûnik, hogy jól vagy, és a kedved sem rossz! Látod csak megéri kivárni a jobb idõszakot, mert mindenkinek van igaz?
Beöntés megy? Javulás mennyire ért el az újabb gyógyszerek?
Fecsegõ! Te is megvagy? :D annak külön örülök, hogy néha elõkerülsz! Morogj csak nyugodtan, hisz akkor legalább kifele jön a rossz és nem befele. Étkezéssel , hogy állsz?
Vicaa! Államvizsga, hogy halad? Lassan-lassan vége igaz?
Nita! A FB-on láttam, hogy egy viccet írtál.. :D ezek szerint még meg vagy Te is :P
Légyszi ha tudsz írj pár sort Magadról, mert az ember aggódik!!!

Sziasztok, aki tud azért írjon néha-néha, mert ez nem állapot :P :P :P

Szerkesztette: Lisa (2012-06-13 07:17)

Nincs jelen

#14109 2012-06-13 13:42

Lucifer
Tag

Halihó!

Lisa!
Köszönöm szépen tényleg jól vagyok.:p
Hatnak a gyógyszerek , ma kaptam a humit és elõtte mindig pár nappal már rosszul vagyok , de most minden oké volt.
Beöntés??Nekem nem , de a Gyulának jól megy.:D:D:D:D
Egyedûl nem megy.
Bár a salazopirin megtette elsõ nap a mellékhatását mert olyan iszonyatos fejgörcsöm volt tõle egész nap , hogy már ott tartottam , hogy levágom a fejem.:(:(de szerencsére ez csak az elsõ nap volt és azóta minden oké.

Te is nagyon vigyázz magadra és ne igyál annyi kv-t.

Nincs jelen

#14110 2012-06-17 18:41

Vicaa
Tag

Sziasztok!

Lisa és persze mindenki, államvizsga 26-án lesz, holnaptól szabin vagyok és készülök ezerrel. Szakdolim leadtam, elsõ bírálat már megvan, jóra értékelték, de még várom a másodikat.
Ezúton büszkélkedem továbbá, hogy június 11-én 2,35 órakor megszületett a Hugom kisfia Csekk Daniel Mark (3060gr, 48cm).
Még nem akartam korábban írni mert rengeteget izgultunk, izgulunk értük, nem volt egyszerû Angliában a szülés sem és a babuci is még mindig kórházban van. (keddig kap infúziót) De most már rendezõdni látszanak a dolgok, úgyhogy ha a jövõ héten mindenhez lesz kedvem, csak tanulni nem, akkor majd bõvebben is írok és teszek fel képet is a csepp srácról.

Puszi mindenkinek!

Szerkesztette: Vicaa (2012-06-17 18:42)

Nincs jelen

#14111 2012-06-17 20:25

Nita
Tag

Vagyok csak telón könnyebb FB néha megosztani ezt azt mint írni ide-oda :)
Mindent olvasok rajta csak este már a gépet sem kapcsolom be itthon olyan fáradt vagyok nagyon elegem van ebbõl a melóból töröm a fejem valami máson, de még nem tudom mi lesz....addig is be kell hoznom a lemaradásom egy hónap volt és most napi 10órát minimum vagyok....
Állapotom mesés lett a remi után semmi bajom szinte, sõt mióta szedem a savlekötõt azóta sokkal jobb a helyzet elmúltak a reggeli görcseim is.
Nagyon várom a talit remélem szép idõ lesz meg minden, Lisa addig még hívlak és megbeszéljük mit kell segíteni!!!

Nincs jelen

#14112 2012-06-21 02:35

Lucifer
Tag

halihó!
Gyors be kukk csak mert szombatig meló van és már most fáradt vagyok.4 nap egyben kicsit sok.
vicaa!
gratula!!

Nincs jelen

#14113 2012-06-22 11:18

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Jelentkezem én is a nyár nehéz lesz nagyon melóhelyváltás miatt.Fogaimmal is küszkodom párat ki kell huzni mar 2 túl is vagyok.De a talira remelem eljutunk.
Sziasztok!

Szerkesztette: zolcsi (2012-06-22 11:21)

Nincs jelen

#14114 2012-06-25 09:55

pasek
Tag

Víz(it)díj

Egyszer egy ember, mikor már nem volt túlságosan szomjas, a sötét éjszakában tolta hazafelé a kerékpárt. Tolta, mert ha nem szomjas és kerékpározáson kapják, megkapja a magáét. Félúton innen és félútra onnan hólyagtájéki feszítõ érzés keríti hatalmába. Gyors hátrapillantás után, mikor is a periférikus látómezõbe nem villa be semmi, emberünk nekitámasztja a kerékpárt egy hatalmas tölgyfának, és megkerülve a fát teret enged a feszítõ érzés megszüntetésének. Ekkor láss csodát, egy fehér személyautó - mely oldalt fényvisszaverõ csíkos - felkattintja a reflektort (megjegyzem a semmibõl hipp - hopp termett ott) és emberünk hátsóját félreérthetetlen helyzetben szépen bevilágítja.
"Ajjaj lebuktam" hallatszik az emberünk szájából, mire kiszáll három nagyon egyforma ruhás úriember a gépkocsiból. No õk azok a fajták, akik szeretnek rádión beszélni valamiféle titokzatos központtal, meg bármikor megnézhetik az ember személyes irtatait. A lebuktam szó után kérdezik is emberünket, hogy mit is csinált tulajdonképpen. Emberünk erre a helyzetre gyorsan kijózanodik, és még csak nem is  próbálja védeni az amúgy védhetetlen helyzetet. Elindult egy egyirányú kérdezz - felelek, minek az eredménye három papírdarab, az egyik az sárga és postára járnak vele az emberek. No ezen az szerepelt, hogy "köztisztasági szabálysértés", az összegben pedig 3 db nulla is szerepelt.
Összességében a tanulság:
Ha tilosban kell vizelni, és mindenképp elkerülhetetlen a dolog, jól körül kell nézni, nem csak tessék-lássék módra. Másrészt az ittasan tolt kerékpár felkelti a megfelelõ emberekben a figyelmet, mert mivan ha felszáll...(tenyérdörzsölgetés)
Amin utólag elgondolkoztam:
Természetesen a fenti eset velem fordult elõ, és motoszkál a fejemben hogy mi van, ha éppen barnamackó kínoz egy sürgetõ megoldást remélve? Akkor megbüntetnek, és hiába mondom, hogy tagja vagyok a fisi-fosi klubnak?
Ugyanis bünti aláírásával elismerem, hogy sáros vagyok, ezután pofázásnak helye nincs. Ha bizonygatni szeretném, hogy márpedig én klubbos vagyok, akkor kérhetek egy feljelentést, majd szaladgálatok ide-oda a kis záróimmal bizonygatva, hogy márpedig velem ez van EMBEREK!

Különben egy átlagos pályaudvari WC díjat alapul véve (100 Ft) 50-szer intézhettem volna el a dolgot legálisan, már ha van a közelben WC.

Magyarul drága volt a vízdíj :D

Nincs jelen

#14115 2012-06-25 20:11

Nita
Tag

Pasek kiszámoltam az "öt rúgó", de ennek tízszeresét keresnéd, ha összegyûjtenéd egy füzetbe ezeket a kis karcolatokat és a "ki állok és beszélek" mûfajba beküldenél egy bemutatkozó videót.....nos ha szeretnéd szívesen felvesszük a portfóliódhoz szükséges anyagot, július 22-23.-án este egy gondosan megszerkesztett tüzes háttér elõtt...
:P
Jól vagyok a remitõl és rosszul a melótól van valami ötletetek erre? :)

Nincs jelen

#14116 2012-06-26 09:22

Laci54
Tag

Nita,hagyd a melót másokra aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni.
Pasek,Te olcsón megusztad egy bevásárló központba rám hivták a biztonsági õröket mert a nõi Wc-be rohantam be véletlenül.Mire végeztem szép kis tömeg várt kaptam hideget meleget.Szép napot mindenkinek

Nincs jelen

#14117 2012-06-26 19:02

Vicaa
Tag

Sziasztok!

Jelentem sikeresen leállamvizsgáztam! :) Nagy kõ leesett, még nem igazán fogom fel, de nagyon örülök, állva is tudnék aludni asszem, de hát ugye fekve kényelmesebb, úgyhogy nemsokára be is dõlök...

Tettem a mosoly albumba képet Daniról, Kata kisfiáról. Sajnos Angliában nem valami fényes magaslatán áll az egészségügy, azt hittem a magyarországinál nem sok rosszabb van.... de.... sajnos...

Kata két napig vajúdott otthon, ott nem fogadja a kórház, csak adott pillanatban, folyamatos telefonos kontakt a kórházzal, de semmi rásegítõ, fájdalomcsillapító stb. A szülés is a természetesség jegyében zajlik, így ezután Kata a sebészeten kötött ki, ahol nem gyõzték összevarrogatni, sajnos a végbelet is, ami több helyen szakadt...

A picur elsõ három napban vért pisilt, nem akart táplálkozni, így inkubátorba tették, öt napba került, mire kiderült fertõzése van, addigra majdnem kiszáradt. SOS inkubátorba tették, infúzió és egyéb szurkálódások szegénykémnek.

Most már végre otthon vannak, Dani már gyarapszik, és bõszen eregeti hangját, ahogy ez egy férfihez illik :D  Reméljük ezután már csupa jó dolgok történnek majd velük :)

Most pedig irány a szundi!

Nincs jelen

#14118 2012-06-26 20:33

marcsi0727
Tag

Vicaa, gratulálok az államvizsgához!

Nincs jelen

#14119 2012-06-26 21:41

Lisa
Tag

Sziasztok!

Vicaa! Nagy GRATULA NEKED!!! Most lehet aludni, a többi nem számít, háát igen, majd nekem is egyszer :D És nagyon szép az unokahúgod! Kata is jól néz ki.
Nita! Jó olvasni , hogy végre jól vagy ennyi idõ után. Azért most nagyon sokat küzdött-él crohn-úrral, munka..igen-igen melóváltás, remélem találsz olyat amitõl nem leszel rosszul!!!
Zolcsi! Nem tudom, úgy látszik ez egy ilyen idõszak, én egy éve küszködök a fogaimmal, és nekem is ki kelett húzni kettõt, egy meg letört, olyan mintha extra gyengék lennének, egyszerre romlanak meg (ez furin hagzott), pedig még gyógyszert sem szedek.

Luci! Nagyon betemetted Magad a munkába, remélem jól vagy azért! Nagyon elfáradhattál már Te is.

Év végeztem pénteken a vizsgáimmal, hála nagy pihi volt a hétvégén, nem csináltam semmit, próbálom élvezni a pici semmit tevést, mert utána úgy is elkezdek unatkozni.
Lélekben, meg fejben készülök a Talira én is, remélem azért még jönnek emberkék, van hely, az idõ az jó lesz :D a panziókba úgy vettem észre elfogytak a szobák :D nagy "Füves buli lesz!" :D

Legyetek jól, élvezzétek a nyarat!

Nincs jelen

#14120 2012-06-27 22:14

Lucifer
Tag

Halihó!
Némi szösssz pöttttty tõlem is.:P:P

Vica!
Nagy nagy gratula az államvizsgádhoz, ügyes vagy.
A picihez is gratula még egyszer innen már minden oké lesz!!!
Nagyon aranyos és szép baba!!!

Pasek!
Hogy veled mindig történik valami.!:P:P
Nem semmi egyébként , hogy ennyit kérnek érte!De azért gondolj bele ha más jön rád akkor igaz , hogy magyarázkodnod kellett volna , hogy hová tartozol , de a jó oldala , hogy akkor legalább a sárga papirt használhattad volna wc papir helyett.:D:D
Tényleg és ha a gyerekkel vagyok valahol és neki kell pisilnie akkor azért is megbüntetnek???

Lisa!
Igen beletemetkeztetem és kellõ képpen fáradt is vok már.Sajnos 7 napból 5 melóval tellik 2 pihi ha tudok.Bár ma pihiztem azért mert 9-kor keltem Gyula beadta a szurit aztán vissza alvás és 3/4 1-ig aludtam.
Különben nálunk mindenki jól van.
Neked is gratula a vizsgáidhoz ügyes csajszi vagy!!!:P:P

Szerkesztette: Lucifer (2012-06-27 22:15)

Nincs jelen

#14121 2012-06-28 20:21

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Holnap labor lesz ma lázam volt és eléggé fájt a hasam.Hasmenés is  boldogít napi 6-7 vizes ugyhogy most  kissé padlón vagyok.A dokineni szerint vírus.Hajlok èn is erre a verzióra.
Vica gratula az unokahuginak es mamának is.Gratulálok a vizsgádhoz is.
Lisa a fogas kerdeseket most elnapoltam legalabb 2 hetre.
Üdv.

Nincs jelen

#14122 2012-06-29 00:53

Lucifer
Tag

Zolcsi!

Remélem a labor okés lesz!!!!
Nagyon vigázz magadra és légyszi mellõzd a virusokat!!

kül nekem is fájt ma a hasam meg görcsöltem , de én igy melóztam.Nem igazán járok bent budira , de ma én is látogattam kellõ képpen!!

Nincs jelen

#14123 2012-06-29 19:17

zolcsi
Tag

Labor eredmény majd hetfõn.Most a dokineni javasolt probiotikumot de azót a jobban megy a hasam mint addig.Félreteszem pár napra mert igy nem frankó.

Nincs jelen

#14124 2012-06-30 18:22

Lucifer
Tag

Zollcsi!
Nem lehet hogy a meleg hozza ki belõled???
Már én is egész nap a budin vagyok meg bent is szaladok!!!:(:(

Ma még semmit nem ettem csak iszom mert nem merek már enni sem !!:(:(

Remélem mindenk jól van és élvezi a nyarat!!
Azért néha jöhetnétek ide is nem csak arra a bizonyos oldalra!!!!!
Még 3 hét és megyünk nyaralni!!!!!!Már nagyon várom!Legalább ott nem kell háztartási munkákat csinálnom és végre pihizhetek.A fõzésrõl is le lesz a gondom mert a Gyula nagyon élvezi a bográcsban fõzést  meg a grillezést igy õ csinálja majd a kajákat!!:P:P

Nincs jelen

#14125 2012-07-01 14:38

Vicaa
Tag

Csatlakozom a budin ülõ "fofok" táborhoz.  :( :( Sajna én se tudok már csak inni, néha egy kis sós puffasztott hungarocelt rágok, de annak tegnap is rossz vége lett, nem értem ki a WC-re. Én hajlok arra, hogy nálam a nagy meleg hozza ki ez mindig így volt, meg az is, hogy a feszültségek utólag köszönnek vissza.
Zolcsi, Luci, remélem ti is hamarosan joban lesztek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajna holnap nekem is meló, sõt van olyan elvetemült vidéki pár, aki holnap délben 37 fokban kint akar házasságot kötni :O (Csak addig kibírjam WC nélkül :D Furán nézne ki ha az anyakönyvveztõ betojna :D )

Szerkesztette: Vicaa (2012-07-01 14:39)

Nincs jelen

#14126 2012-07-01 22:48

marcsi0727
Tag

Úgy látszik, én kivétel vagyok... Most jól vagyok, jókat bûnözök, de csak kicsiket, azért tartom a diétát.
Nincs hasmars (csak ritkán), a hasam néha fájogat, de kezelhetõ a dolog.
Voltunk ma a Balcsin, Berénybe... nagyon fincsi volt :) 27 ° -os volt a víz... este 8-kor áltunk neki készülõdni hazafelé... én még maradtam volna, de a gyerekkel nem lehet kiszúrni.
Kiscicám nagyon bírta a vizet... nagyon élvezte... Én mondjuk az északi partot jobban szeretem, de most az volt a lényeg, hogy a gyerek jól érezze magát.

Jobbulást kívánok mindenkinek!

Nincs jelen

#14127 2012-07-02 17:21

Lucifer
Tag

Halihó!

Vicaa!
V melyik nap én is igy jártam itthon!!:D:D
Én sem birom a meleget és kezdek azon gondolkodni mi lesz velem ha megyünk nyaralni.180 km budi nélkül???Neked csak kb fél óra de ha gond van ott hagyod õket.:P:P
Én viszont nem szállhatok ki az autópályán bárhol.:P:P
nálam is meleg hozza ki többnyire , de biztosan rátesz a sok meló és a fáradtság is.
Vigyázz magadra és gyer rendbe te is minél elõbb.
Tegnap bent a melóban meglepõen sokat ittam.3 óra alatt megittam másfél liter üditõt és az esti zárásom 4 liter lett.Nem tom mikor ittam én ennyit.

Marcsi!
Örülök h jól sikerült a balcsin pancsolás!!!:P

Szerkesztette: Lucifer (2012-07-02 17:21)

Nincs jelen

#14128 2012-07-02 17:30

roor
Tag

Halika!

Szöszpötty! :D:D:D:D
Megvagyok még,csak lustán és nincs kedvem írni! :D

Nincs jelen

#14129 2012-07-02 19:11

Vicaa
Tag

Luci, így igaz, azért én váltóruhát viszek és a melóhelyen meg már WC közelben vagyok. Bár étvágyam most nincs is, úgyhogy ha nem eszek a mellékhelységet sem használom olyan gyakran.
Persze a hétvége után Anna azzal indított reggel az oviban, hogy elújságolta "Csilla néni, képzeld, Anya meg bekakilt otthon!" :D :D :D :D Dehát ezzel nem nagyon tudok mit tenni, amúgy meg nagyon gondoskodó, sajátos módján, de megmasszírozott, meg legyezgetett, hozott vizet stb. :)
Igyál is sokat, ebben a hõségben az fontos, én is nyomom a vizet, vagy a szörpöt.

Nincs jelen

#14130 2012-07-02 20:19

Lucifer
Tag

Halihó!

Vicaa!
Kibirtad az esküvõt???
Rolival pont beszélgettem ma a kádban fürdés közben és mondtam neki mi van ha utazunk és rám jön a kocsiban??Erre azt mondta akkor apa majd megáll.Mire és , de nem mindenhol lehet ám megállni.És ha nem  birom ki addig mig megállunk??Erre azt a választ kaptam , hogy majd ami maradt neki pelenka nekem adja.:P:P
Annácska is nagyon aranyos lehetett az oviban , hogy ezt igy elmondta.:P:PIlyenkor nem lehet mit tenni és még csak haragudni sem lehet rájuk ezért.És tényleg minthe tudnák , hogy mi van velünk olyan gondoskodóak tudnak lenni.nekem is mind a 3 gyerek ilyen ha nagyon szarul vagyok.De azért nehéz is mert õk segitenek nekünk amikor forditva kellene ennek lennie.:(
Szóval lesz ami lesz elindulunk , de lehet , hogy én viszek magammal különbözõ orvosi papirokat nehogy úgy járjak mint Pasek.
Iszom is, bár Gyula nagyon oda figyel mindenre és tegnap este is amikor hazahozott közölte , hogy ennem kell .Hát szótfogadok apának mert elfenekel ha nem .:P:P Pár falatot ettem azért, de inkább csak iszom.
Annácskának 1000 puszi és persze nektek is.

Roor!

Szöszpötty!
Megvagyok még,csak lustán és nincs kedvem írni!

De látod mégis irtál!!:P:P:P

Nincs jelen

#14131 2012-07-05 21:54

Lucifer
Tag

Halihó!

Ma volt egy szabadnapom amin a gyerekekkel kimentünk a strandra.Mindenki nagyon élvezte fõleg a Roli.
Roli annyira élvezte , hogy egész nap csak a vizben lett volna és olyan hisztit levágott amikor egy kicsit kimentünk , hogy csak na.:P:P
különben nagyon jó volt sokat hülyéskedtünk.Játszottunk olyat ki tud a leg tovább a viz alatt maradni.Hát én nyertem mindig.:P:P:P

Remélem mindenki jól van és élvezi a nyarat.
Azért néha ide is be nézhetnétek.:P:P

Nincs jelen

#14132 2012-07-05 22:04

marcsi0727
Tag

Alizkának ma volt a bölcsis ballagáa. Hát nem volt nagy paszáré... az uzsonnájukat ették meg szépen terített asztal mellett és mi szülõk kaptunk bölcsis teát. :) kb 8000 ° volt, iszonyat... Egy zsákban megkapták az összes alkotásukat, amit ebben 2 évben (másoknak 1) készítettek. A dadusok kaptak 1-1 fotóalbumot és 1-1 szál virágot.
Én mondjuk nem tartottam jó ötletnek ezt a ballagást, de ennyi belefért. Persze még aug 31-ig bölcsis lesz, és utána megy oviba... na mindegy...

Mi tegnap voltunk a thermálba, volt locsi-pocsi, úszkálás rendesen... és este 7-kor a gyerek még nem volt fáradt...

Nincs jelen

#14133 2012-07-05 23:11

Lucifer
Tag

Marcsi!
:P:P
nem rossz az a bölcsis ballagás , de inkább csak el búcsúztatás.de azért mondhatták volna , hogy erre az alkalomra vigyen mindenki egy kis nassolni valót meg üccsit és akkor már sokkal jobb lett volna :P:P

A Roli se fáradt el annyira mert még itt kukorékol mellettem.:P:P:P

Szerkesztette: Lucifer (2012-07-05 23:12)

Nincs jelen

#14134 2012-07-06 07:46

marcsi0727
Tag

Luci,

volt egy kis nassolni való is, meg üdítõ is és tényleg csak arról volt szó, hogy elköszönjünk...
Én elsõ körben nagyon kiakadtam ezen a ballagáson, minek címszóval... de ennyi tényleg belefért. Ugyanezt gondolom az ovis ballagásról is. Adjuk meg a tiszteletet egy-egy szál virággal, ez teljesen ok, de hallom, hogy néhol 5-6000 Ft-ot is be kell adni a költségekre... még 1 gyerekre is sokallom, akinek meg 3 is van...
No mindegy, biztos én vagyok régimódi.

Nincs jelen

#14135 2012-07-06 09:05

Lisa
Tag

Sziasztok!

Bekukolok, vagyis írok én is pár sort.
Luci, hogy bírod a melóhelyen ezt a meleget? Strand, húúú az nagyon jó lehetett, de úgy hallottam tegnap esett egy pici esõ Pesten. Remélem nagyon fogsz gondolni (rám is), a talira, mert Te egyfolytában csuklani fogsz azt garantálom!!! De nem lesz olyan "patkányos" süti, azt most már csak akkor amikor JÖSSZ!!!! :D
Marcsi: az sem lehetett egyszerû, egy ballagás ilyen melegbe...kell azért néha még a bölcsis korban, egy újabb alkalom, hogy az anyuka a gyerekét csodálja! :D Nem vagy régimódi, de mostanság mindig szokás valami banzájt rendezni, még a bölcsiben is.
(Megjegyzem, nálunk faluhelyen sokkal egyszerûbben megoldják)
Fénykép lesz errõl is!

Sziszi: gyakorlati kérdéssel írok mailt Neked, ha tudsz majd válaszolj!
Magamról, nem igazán bírom a meleget, próbálok a lakásban lenni, de nem akarok panaszkodni, mert lehet legalább a levegõ frissebb itt. De amennyivel itt frissebb, annyival nincsen hozzá szokva az ember ehhez az idõjáráshoz!!!
A kutyáim nem tudnak már hova vedleni (legalább két hét alatt lezajlik, és nem egy hónapig kell minden nap sepregetni :P)
Várom a talit, picit izgulok, hogy jó legyen, ne legyen hideg, ne legyen meleg, jól érezzük magukat.
A hétvégén jönnek haza nagybátyámék a két picivel, akik itt lesznek egy hétig, ki a városból . Remélem lesz alkalmam picit többet lenni az uncsitesóimmal!
Nagyjából ennyi, kitartást mindenkinek az idõhöz, aki teheti (mindenhogy értve) menjen strandra!!!

Nincs jelen

#14136 2012-07-06 19:21

Peeter
Tag

Ma én is elvittem az õsöket strandolni a balcsira, nagyon jól éreztük magunkat. :D Múlt héten elég sz@rul voltam, de most már csak izgatottan várom a talit. :)

Nincs jelen

#14137 2012-07-07 01:03

judy1981
Tag

Hali!

Vica: gratula
Lisa: volt már rossz bükki tali?
Luci: megelõzve a bef..ást, én hosszabb úton, ha épp háborog a bélés, inkább elmegyek ott, ahol lehet (olyankor úgy is megy). Azért nekünk Bp. 215 km, és 2,5 óra, ha nem hajtjuk a megengedettig a jármûvet. Ha a Gyöngyösnél lévõ omw mosdója beszélni tudna...
Hõség=fo.ás. Megjegyzem, még Szakó is panaszkodik, pedig õ nem beles. Bár nála elõfordul, hogy meg eszik/iszik olyan dolgokat is, amit már nem biztos, hogy kellene, ha a 30< fokos lakásban hûtés nélkül tárolódott.
Bölcsis ballagás: Ha már a túlzásnál tartunk, a sógorom tavaly kibérelt egy egész vendéglátó egységet, hogy megünnepeljük a gyerek bölcsis ballagását. Ennek ellenére még a kaja is sz.r volt, gyakorlatilag a töltött káposztából köpködtük a rizst. Mi lesz, ha érettségizik? Falunap?

Nálunk ma röpke 34° fok volt a lakásban. Idei csúcs. Már nem tudok mit kitalálni, hogy délután már ne legyek a lakásban. Kocsi lemosva, pince rendbe rakva, klímával rendelkezõ ismerõsök meglátogatva... :P Ez már az én pockosomnak sem tetszik. A strandolást az idén már nem hagytam ki. Levágtam a címkét a tavaly vásárolt tankinirõl :D Még éppen jó rám, mert úgy vettem meg, hogy olyan kicsi nem volt, amekkora rám kellett volna, így akkor még határeset volt, hogy nem esett le rólam, most meg +13 kg-mal határeset, hogy még beleférek :P Olyan áron nem kapok még egyszer, mint akkor.

Nincs jelen

#14138 2012-07-07 09:46

marcsi0727
Tag

Nincs jelen

#14139 2012-07-07 19:51

Nita
Tag

Én sem bírom a meleget, fofi nincs nagyon de hõemelkedés van...na az 35 fokban rájöttem rosszabb mint hidegben.
Judy jó olvasni téged is örülök, hogy jöttök talira!!!
Lisa! Ne kezdj aggódni légyszííííí minden rendben lesz mindig is úgy volt! ha meg nem érezzük jól magunk na az csak a saját bajunk lesz!!
marcsi nálunk is divat ez a ballagás én normális keretek között szeretem az ilyet, de itt is vannak azért túlzás esetek. Egy pici figyelmesség meg jól esik mindenkinek fõleg ebben a rohanó, hálátlan világban....
Peeter, Zolcsi talira szedjétek össze magatokat :)

Nincs jelen

#14140 2012-07-07 22:09

marcsi0727
Tag

Ma megint bûnöztem, de most igen nagyot... Slambucot ettem... ami ráadásnak csípõs is volt... Ha a mai napot túl élem (és úgy tûnik igen...), akkor nagyon jó... :)
Jah, és most meg sörözgetek... :)

Kórustábor volt, és igen jól sikerült... :)
Délelõtt próba volt (Puccini: Messa di Gloria)
Délután meg a bozsoki erdészházban voltunk. Volt egy medence pancsolni, volt trambulin... lehetett ugrálni... És az erdõben voltunk a fák között, fújdogált a szél, nagyon jó volt. Alizkámat este 3/4 8-kor megértem hazacipelni... Az egésznapos ugribugriban és locsi-pocsiban nem fáradt el... hihetetlen...

Nincs jelen

#14141 2012-07-08 00:54

Lucifer
Tag

Halihó!

Lisa!
Persze , hogy gondolva van rád is!!!Ez nem is kérdés !!!Rág nagyon sokat gondolok!!!!
Patkány süti??Hol van?????Nyami nyami.:P:PBár a múltkor azt csináltam én is Judy recept szerint.:P:P
Hogy birom a meleget??Sehogy!!!Nagyon  rosszul vagyok , de muszály csinálni.:(:(
Csak eljön az õsz is!!!Teljesen kikészit és a lakótársam nagyon nme csipi a meleget rosszul is viselkedik.Én meg szenvedek miatta , de tisztességesen.:(:(:(
Amit felszedtem kilókat azokat most erõteljesen adom le.:(:(:(
De nem is ez a gond ha nem az , hogy az arany erem nem birja már és kész szenvedés vele az életem.Annyira fáj , hogy sirni tudnék.:(:(:(:(
De nem panaszkodom az nem az én oldalam.:(:(:((:(
A kutyák vedlenek ?? A Macskának is melege van nálunk.:P:P:Premélem találkozom még addig a Nitáékkal és küldöm neked az én kis ajándékomat!!!!:P:P
te is vigyázz magadra és legyél a hûvõsben minél többett ha tudsz!!!

Judy!
Hát csak megoldom valahogy én is az utat!!!:P:P:P
A fürdõ rucinak meg örülj , hogy beleférsz!!:P:P De inkább kicsi legyen mint hogy le essen rólad!!!!:P:P:P

Peeter!
vigyázz te is nagyon magadra!!!!

Marcsi!
Addig jó amig bûnõzni tudsz!!!!!!:P:P:P

Szerkesztette: Lucifer (2012-07-08 00:59)

Nincs jelen

#14142 2012-07-08 01:04

Lucifer
Tag

Tudjátok miért jó a wi-fi meg a lap top???????

Mert a budin is tudod használni!!:P:P:P:P:P

Nincs jelen

#14143 2012-07-08 09:36

marcsi0727
Tag

Luci,

Én tudom :P :P :P :P

Nincs jelen

#14144 2012-07-08 16:15

Lisa
Tag

Sziasztok!

Úgy látom, hogy senkinek nem tesz jót ez a meleg. Ellenben a fogyós táborral én elkezdtem hízni, nem igazán tudom, hogy mitõl, de ez van.
Luci, köszike aranyos vagy. Az aranyered miatt nagyon sajnállak, az különösen ilyen melegbe nagyon rossz, nem tudom mit kellene már vele kezdeni Neked!!! Mûteni soha nem akarták?? Tudom, hogy nem vagy mûtét párti, de az már tényleg nagy kínlódás amit átélsz vele mindig!!!
Ma meg lettek fürdetve a kutyák, aztán jól megfésülve, szerintem még az 5. szomszédba is az Õ szõrük szálldogált, de mindegy, élvezték a hûs vizet!
Judy: nem írom, hogy mindent el kell egyszer kezdeni, mert akkor károgó varjú lennék :P, így aztán nem is!
Húúú kíváncsi leszek, most plusz kilókkal, hogy festesz? Te már megszoktattad Velünk, hogy átalakulós vagy (persze nem akarattal), mikor Al-már ba voltunk igen vékonyka voltál, utána egy picit rendbe jöttél, aztán megint lefele, most (Hála) felfele!
Az biztos, hogy a ruháidat soha ne ajándékozd el!! (megjegyzem nekem is megvannak a 30 kg-os súlyomra való rucik 158 cm-re...soha nem lehet tudni)
Peeter! Tessék jól lenni, és én meg irigykedek a Balcsis fürdõzés miatt :P
Nita! Szerintem a tali topicba olvastad a bevásárló listát, ugyanis Zotyesz leírta, lehet ez így még olcsóbban fog kijönni, mint hús hússal :P amúgy az Õ listájáról naponta egyszer kell enni,  másnap garantáltan nem leszünk éhesek!!!
Vigyázzon Mindenki Magára!!!

Nincs jelen

#14145 2012-07-08 23:11

Lucifer
Tag

Lisa!

Nem is tudom , hogy hol kezdjem!!:(:(:(
Belevágok hát.
egész éjszaka nem aludtam a afájdalomtól!!:(:(:(
Ma már annyira rossz a helyzet , hogy teljesen ki vagyok.Úgy érzem magam mint akin végig ment egy hadsereg.
A fájdalmat idáig jól birtam , dde ennek most vége lett.:(:(:(
holnap kjéne mennem dolgozni , de nem tudok igy .Gyula holnap visz orvoshoz mert ez igy már nem oké.Ülni már csak úgy tudok , hogy úszógumin.:(:(Gyula este hivott telefonon és már sirtam neki és közöltem vele , hogy vágja ki mert már nem birom.Erre azt a választ kaptam , hogy hülye.
Szóval ennyit rólam.
A kutyákat el tudom képzelni , hogy élvezték.:P:P
Zotyesz listája tényleg nagyon jó , de nme biztos , hogy annyira egészséges.Azért némi húst egyetek.:D:D:D:D

Nincs jelen

#14146 2012-07-09 08:05

Laci54
Tag

Luci,nagyon sajnálom,hogy ennyi mindenen kell keresztül menned mostanában nagyon rád jár az a bizonyos rud.Mivel tudom,hogy nagyon erõs hölgyemény vagy ezen is túl leszel.Nagyon szoritok Neked

Nincs jelen

#14147 2012-07-09 12:29

Lucifer
Tag

Laci54!
Köszönöm szépen!!!!
tudod, hogy van a mondás!
3 a magyar igazság!! De ennyire???:(:(:(:(

Nincs jelen

#14148 2012-07-09 13:12

marcsi0727
Tag

Luci,

Nagyon sajnálom... :( Kamillás ülõfürdõ és a Norcainos kúp csodákra képes. Ide irom neked a receptet, írasd fel magadnak. Gyógyszertári készítmény, engem két nap alatt rendbe hozott, pedig brutális volt az enyém is. Én se tudtam ülni... :(

Norcaini gta. 20.00
Inj. Hydrocortison
      amp. No. II. (duas)
Inj. Tonogen
      amp. No. I. (unam)
Bals. Peruviani gta. 8.00
Buttyri cacao q.s.
---------------------------
M.F. Supp. No. LX. (Sexaginta)
D.S. 2x1 supp./die

Reggel, este kell használni és nagyon jó.

Nincs jelen

#14149 2012-07-10 22:50

Lucifer
Tag

Halihó!

Beszéltem tegnap a sebész dokival adott gyógyszert és csütörtökön megyek hozzá.
Este lent voltam a körzeti doki néninél aki két féle kúpot is adott és megnézte a farom.
Reakciója a látványra ( szó szerint idézem ) a maga segge olyan mint a tubarózsa.
De rendes volt mert nem nyúlt hozzá.
És mint elõzõ hozzászólásomban irtam 3 a magyar igazsás , de azt nem irtam , hogy 1 a ráadás.
No az az  ráadás is megjött tegnap este.:(:(:(
Tegnap este óta lázai is vagyok.:(:(:(
Holnap kellene kapnom a humit amibõl most nem lesz semmi mivel lázas vok.:(:(:(:(

Marcsi!
köszi szépen de ehhez hasonlót irt fel a doki néni is.
Bár sajnos éz én állapotomban nem elég két nap.:(:(:(:(

Nincs jelen

#14150 2012-07-11 22:27

Nita
Tag

Luci beszéltünk ma telón, de remélem minden rendben lesz holnap....ezt lehet mér felüdülés lesz megmûteni. :/
Viszont azzal gyorsan javul a helyzet! Nekem is nagyon nagy szenvedés volt az elõtte való idõszak, és el se hittem mûtét után milyen gyorsan javult! Sajnálom, hogy pont most jött ez is....
Ha kell valamit segíteni szóljatok!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb