#14151 2012-07-12 06:10
- Geo73
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Luci, drukkolok nagyon, hogy minden rendben menjen ma!!!! de biztos úgy is lesz, és aztán gyorsan rendbe jössz!!! ;)
Nincs jelen
#14152 2012-07-13 16:50
- Lisa
- Tag
Luci!
Mi újság? Mi volt a sebésznél tegnap??? Ha tudsz jelentkezz!!!
Nincs jelen
#14153 2012-07-13 19:03
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Köszönöm mindenkinek!!!!
Tegnap a doki bácsi is megnézett!:(
Kaptam még gyógyszert meg krémet és egy másik gyógyszertári kúpot amiben szteroid is van.:8
Kopp kopp! Ma már jobb a helyzet tudok ülni és menni is.A mûtét még napolva mert ellõbb rendbe kell hozni valamennyire.Szóval ez most a helyzet pihizek kúpozok , krémezek és gyógyszerezek.Már lassan egy kissebb patika van itthon.Ma már takaritottam itthon.:P:P
Jövõhéten meg megyek melóznni.
holnap már a humit is meg kaphatom!!:P:P
Szerkesztette: Lucifer (2012-07-13 19:04)
Nincs jelen
#14154 2012-07-13 19:06
- marcsi0727
- Tag
Luci,
az jó, hogy a Humit megkapod!!!! És örülök, hogy jobban vagy végre!
Nincs jelen
#14155 2012-07-13 19:11
- Lisa
- Tag
Luci! JAJDEJÓHÍR!!!
Nagyon örülök ennek, annak különösen, hogy kapod a Humit! Doki bácsinak "pusz" amiért nem bántott Téged!
Jobbulást Neked, és óvatosan a munkával!!!
De tényleg nagyon jó!! Már vártam a híreket!
Nincs jelen
#14156 2012-07-13 19:46
- eriki
- Tag
Helló Luci, örülök, hogy jobban vagy, és tudjuk hogy szívós vagy, de a takarítás még nem tesz jót szerintem, inkább pihizzél!
Nincs jelen
#14157 2012-07-13 20:39
- Norby1
- Tag
Luci csak így tovább :)
Nincs jelen
#14158 2012-07-13 21:41
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Köszönöm szépen mindenkinek!!
Takaritani muszály!!!:P:P
Humi holnap reggel.:P:P
Azért az már tényleg nagyon jó , hogy tudok ülni is meg menni is.:P:P:P
már azt hittem ez sose jön el:D
De az azért nem kellemes amikor leakarok ülni és egy játék van a seggem alatt.:D:D:D
De remélhetõleg ez már csak jobb lesz!!!
Hát a melóval óvatos leszek csak 4 nap melót kell végig vinnem.:P:P
Szivós vagyok??!!Lehet és ezért nem birok már magammal.:PVasárnap óta csak fekszem folyamatosan és ez nem én vagyok.:D:D:D
Ja!! És mind ezt ugy értem el , hogy nem ittam páleszt pedig vodka van itthon!!:P
De azért ennek a sok rossznak volt elõnye is.Tudtam sokat aludni az éjszakákat leszámitva.
Szerkesztette: Lucifer (2012-07-13 21:43)
Nincs jelen
#14159 2012-07-13 23:35
- judy1981
- Tag
Hali!
Luci: Örülök, hogy már jobban vagy, de szerintem ne várd meg a következõt, ne szenvedj fölöslegesen. Hidd el, az "aranytartalék" alatt nem ezt értik. :D
Lisa: pont ma nézegettem a tavalyi képeket, és mi tagadás brutálisan le voltam rongyolódva. +13-14 kg-mal lehet számolni. (Pont, mint tavaly elõtt). Most telezabálva ráálltam a mérlegre, de az nem hiteles :P Majd reggel. De egy hét múlva saját szemmel meggyõzõdhetsz róla. Meg is ölelgethetsz :D
Szakó is hízott velem (na nem annyit), pedig neki nem kellett volna, de inkább, mint a stressz miatt fogyjon. De hát... ha én péksütit tolok magamba minden reggel, akkor sajnálom ha nem kap Õ is a jóból. Kíváncsi vagyok, most hogy külön és mást reggelizünk, hogy alakul majd.
Nincs jelen
#14160 2012-07-16 11:31
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Judy!
Nem szeretném megvárni!!
De nem kellett várni mig egy kicsit rendbe jön.Most megyünk nyaralni aztán a doki van szabin és utánna megyek mûtétre.
Nagyon örülök , hogy sikerült a kilókat felszedned.Való igaz , hogy tavaly te is nagyon ramaty állapotban voltál.:(
Rád fért!!!!:P:P
Külön étrend???Na arra kiváncsi leszek.:P:P:P
Pénteken nem csak menni , de már ülni is tudtam.:PSzombaton esküvõre voltunk hivatalosak amire szerencsére eltudtam menni.Na azért annyira nem dorbézoltam , nem is táncoltam , de annak ellenére nagyon jól éreztük magunkat.Reggal 6-kor feküdtünk le bár aludni nem sokat tudtunk mivel a gyerekek már 10-kor felébresztettek minket.:P
Egy hét és megyünk nyaralni.:P:P
De azért , hogy ne élvezzem annyira a dolgot kiesett egy darab tömés a fogamból most azzal szenveddek.Reggel elmentem a fogászatra , de mivel körzetekre vannak osztva a cimek igy nem nagy sikerrel jártam mert akihez tartozunk az csak délután rendel.No mindegy csak kibirom addig valahogy.:(
Nektek már csak 4 nap a taliig.:P:P
Szerkesztette: Lucifer (2012-07-16 11:33)
Nincs jelen
#14161 2012-07-16 14:24
- marcsi0727
- Tag
Ma voltam kontrollon... Én majdnem minden ok, leszámítva a súlyomat... fogynom kéne, mert a BMI-m brutális... és attól fél a doki nénim, hogy cukros leszek és / vagy felborul a pajzs-mirigy mûködsésem.
Kérdezek mindenkit, aki érdemben hozzá tud szólni, mégis hogyan fogyókúrázzak? Azt mondta a doki néninm, hogy csak rosszul hasznosuló szénhidrátokat egyek. Hát az meg mi fán terem?
Nincs jelen
#14162 2012-07-16 15:55
- Laci54
- Tag
Sziasztok!
Marcsi,fogyókurához legjobb a cukorbeteg diéta.Csak egy hátránya van komolyan kell venni.Rosszul hasznosuló ch.:zöldségek és 1-2 gyümölcs.Semmi édesség és többször keveset enni naponta.Szép napot mindenkinek.
Nincs jelen
#14163 2012-07-16 16:20
- marcsi0727
- Tag
Laci,
köszönöm a választ. Nekem a Crohn-diétát is tartanom kell, hogy lehet a kettõt egyeztetni? Nem üti az egyik a másikat?
Édességet nem szoktam enni, nagyon ritkán. A kávémba nádcukrot teszek, laktóz-mentes tejet iszom. Kenyeret, azt szeretem... és az hízlal... de azt se tonnaszám eszem... :( Gyümölcsöt, zöldséget szoktam enni nyersen is, nem okoz gondot.
Hát most el vagyok egy kicsit keskenyedve... :(
Nincs jelen
#14164 2012-07-16 17:35
- Laci54
- Tag
Marcsi,
Van egy könyv Fövényi József:A kettes tipusu diabétesz abba minden le van irva pontosan.A ch,zsir,fehérje,kalória mennyiség érdemes elolvasni.Ha azt betartod a cukorbetegséget is elkerülheted.Persze mint azt a Kapitányunk irta a mozgás is nagyon jó dolog,fõleg a páros
Nincs jelen
#14165 2012-07-16 18:27
- marcsi0727
- Tag
:d
Nincs jelen
#14166 2012-07-16 20:44
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Voltam a fogászaton , már nem fáj a fogam csak a helye!:(:(
Szerkesztette: Lucifer (2012-07-16 20:44)
Nincs jelen
#14167 2012-07-16 21:07
- Lisa
- Tag
Luci, hát ez gyors volt! Sajnálom, de az biztos, hogy nem fog fájni már!!! Nekem Húsvétkor tört le, de azóta is b..szok menni vele dokihoz, pedig fáj is egy héten kétszer az biztos. Ígérgetem, hogy majd vizsgaidõszak után, majd tali után, aztán majd ha már meghalok úgy fáj.
Nagyon félek ettõl, a fájdalmat jobban bírom!
Igen-igen, egy hét múlva nyaralás!!! Niki mondta, hogy készül már, meg várja azért!
Nagyon örülök a Humidnak!! :D végre az is megvan, és végre olyan gyógyszert írtak fel oda, ami VÉGRE hASZNÁL IS!! Tényleg örülök, de úgy is tudod!!!
Már lagziztál is? Dejóneked !
Most pedig majd emlegess Te is minket, hogy ne csak Te csukolj!!! :D
Vigyázz Magadra és jó készülõdést Nektek!!!
Fecsegõ! Láttalak ám a FB-on, nagyon tetszett a kép! Rég nem írtál semmit, vagyis picit bõvebben!!!
Nincs jelen
#14168 2012-07-16 22:04
- Lucifer
- Tag
Lisa!
Csuklani fogtok ti is megigérem.:P:P
fenségünk meg már nem jár erre mert olyan jól nézett ki abban a ruciban , hogy fennnnnnn hordja az orrát.:D:D:D:D:D
Én is örülök a huminak , hogy végre szombaton megkaptam mert szerdán kellett volna és hosszú volt az idõ.
Igen minden használ .kopp kopp
te is elmehetnél végre mert nem lesz jó vége.
nekem már folyamatosan fájt és nem birtam
Már csak az kellett volna , hogy igy menjek nyaralni.Gyula ki is vágott volna.:P:P
Igen lagziztam , de csak módjávan.
tánc semmi csak egy kis karaoke és nuku alkohol.
csak almalevet ittam , de azt sokat.:P:P:P
Nincs jelen
#14169 2012-07-17 16:45
- roor
- Tag
Halika!
Nem is van fennen a nózim. :D
Ja,szöszpötty! :D
Nincs kedvem írni,még sok minden kavarog bennem,jobb a helyzet mint egy hónapja,de majd ha teljesen jobb lesz akkor többet is szöszpöttyentek .:D Addig sajna csak ennyire tellik tõlem,hogy élek,virulgászok. :D
pá
Nincs jelen
#14170 2012-07-19 21:09
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Virulásszál kedves barátném és hozz sok szép bimbót!!!:P:P:P
Ó!Ha rózsa bimbó lehetnék.......:D:D:D:D
Nincs jelen
#14171 2012-07-23 09:46
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Luci! Nagyon jó nyírílást, pihenést NEKTEK!! Érezzétek nagyon jól Magatokat!
Fecsegõ! Telóba kérted (gépes-net nem volt csak telefon) de igyekeztünk tudosítani!! És köszönöm, hogy hívtál!
Nincs jelen
#14172 2012-07-23 11:20
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, remélem, jól sikerült a tali (miért is ne sikerült volna, ugye???). Sajnálom, hogy nem lehettünk, ott, távolmaradásunk okai:
1. apósom infarktusgyanús, majdnem ütött az órája, szóval, féltünk elindulni, nehogy Bükkben érjen a rossz hir...
2. férjem munkája
3. családi banzáj
4. plusz, péntekre 'besikerült' egy haláleset, aki tudja, érti.
Szóval, ha hiányoztunk valakinek, akkor ezer bocsi, ha meg nem, hát nem. :P :P :P
ui. irigykedve szemléltük a gulyás képét a fb-n, köszi Nita! :D
Nincs jelen
#14173 2012-07-23 16:26
- Lisa
- Tag
Sziszi!
Tudod, sajnos nem jöhet mindig úgy össze,hogy jó legyen valakinek tuti nem jó,akkor is ha már április 1.én lett írva.
Ilyenkor van az,hogy majd jövõre!!! :D
Amúgy pasek fõzött kinn, meg Elizabeth férje, Nita benn (én sehol :P !!!)
Jók lettek az ételek, mi meg füstösek!!
Nincs jelen
#14174 2012-07-25 13:28
- Györgyina
- Tag
Kedves Lisa.Volna egy nagy kérésem Hozzád. Van a fb-n egy daganatos nagyon beteg betegtársunk, aki elég rossz állapotban van. Gyuri bácsi szerei között van egy, amely minden daganatos betegnek jó.Szeretnénk megvenni Neki és az volna a kérdésem, hogy ott Bükkön nem-e olcsóbb, mint itt Pesten a boltban. Nem tudom mennyi pénz jön össze, de valószinüleg nem valami sok, itt nincsenek gazdag emberek. Kérlek, ha van idõd és módod, kérdezd meg, hogy van-e árkülönbség Nálatok és Pesten. Köszönöm szépen.
Nincs jelen
#14175 2012-07-25 16:20
- Lisa
- Tag
Györgyi, már tisztázódott a dolog, hogy bármelyik patikában meg lehet kapni, és nem az Õ "szerei" közé tartozik.
(amúgy azt gondoltam privit írtál..)
Luci, ha már nem vagy itt vagyok helyetted amennyire lehet :D :D :D itt eléggé esõs az idõ ma, remélem Nektek jobb jutott! Kíváncsi vagyok, hogy mennyire élvezitek a nyaralást!!!
Most úgy látom mindneki nyaral valahol, vagy éppen el van :(
Fecsegõ Te, hogy vagy? Hogy tetszett a mocis kép? Elhiszed, vagy azt gondolod retusáltuk :P :P :P
ui.: most én vonulok el, egy kicsit!
Szerkesztette: Lisa (2012-07-25 16:22)
Nincs jelen
#14176 2012-07-25 18:37
- roor
- Tag
Halika!
Tipegõ!Jól vagyok,szedem összefelé magam,hopp ott ,meg ott is szanaszét van egy-egy alkatrészem,de a nagyja egybe van! :D:D:D:D:D
Teccet a kép,Peeter pontosabban,és tudom ,hogy ez a tündéri srác nem retus áldozata! :D
pá
Nincs jelen
#14177 2012-07-29 11:47
- Nita
- Tag
Na itt vagyok kicsit én is végre. Horgásztunk pihentünk még a tali után, nagyon jó helyen voltunk Lázbércen.
Sziszi kár, hogy minden összejött, majd jövõre ahogy Lisa írta :)
Sajnos nagyon nem vagyok jól már megint....láz, hõemelkedés, görcs és ami új nolpaza mellett is borzalmas gyomorsavam van. Ilyen eddig sose volt próbáltam kekszet enni, bevettem még plusz renit is délután, este ettem még kenyeret és reggelre kimarta a torkom a sav.....mitõl lehet ez??? Kéne a remi asszem, de a doki szabin van próbálok írni neki, hogy hétfõn bemennék nem tudom sikerül-e. Ma kénytelen voltam bevenni 4mg medrolt mert nem bírom tovább szabin vagyunk és én két napja csak ide vagy oda döglök....minek a tünete lehet ez a borzalmas mennyiségû sav?? Várom a tapasztalatokat ötleteket volt már nektek ilyen? Fekély lehet a gyomromban is attól lenne?
ÁÁÁÁÁÁ, már a talin is mondtam hogy nem iszom mert nem jó a hasam érzem, de nem gondoltam hogy ennyire gáz megint.
Nincs jelen
#14178 2012-07-29 20:49
- Geo73
- Tag
Nita,
gyomorfekélyt azt abszolút jól tudnak diagnosztizálni, de én azt gondolom, hogy ezek inkább felerõsödött refluxos tünetek. nézesd meg magad mindenképp, ne szenvedj!! ha tényleg reflux csak, akkor cseréltesd le a gyógyszered, mert vannak hatékony(abb) protonpumpa-gátlók.
Nincs jelen
#14179 2012-08-01 17:36
- Nita
- Tag
Na két nap dokihoz járás után megint olyan csúnya a bélésem mint multkor. Volt uh. vérvétel, tályog gyanú.....kizárva 79crp, 33 süllyedés.....lesz@rom irány a nyaralás...ha ennél rosszabb lesz beugrok a Drávába. Remélem ti jól vagytok :-)
Nincs jelen
#14180 2012-08-01 17:36
- Nita
- Tag
Na két nap dokihoz járás után megint olyan csúnya a bélésem mint multkor. Volt uh. vérvétel, tályog gyanú.....kizárva 79crp, 33 süllyedés.....lesz@rom irány a nyaralás...ha ennél rosszabb lesz beugrok a Drávába. Remélem ti jól vagytok :-)
Nincs jelen
#14181 2012-08-01 18:14
- Peeter
- Tag
Tegnap a Balatonon, ma Velencei-tónál fürcsiztem. Azt hiszem jól vagyok, csak nem kellett volna annyit inni, mert már duplán látok. :)
Szerkesztette: Peeter (2012-08-01 18:16)
Nincs jelen
#14182 2012-08-01 19:33
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Szerencsésen +érkeztünk a Balcsiról.
minden oké holnap bõvebben jelentkezem.:P:P:P:P
Nincs jelen
#14183 2012-08-01 19:39
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Luci Isten hozott Titeket!!! Jó, hogy egészségben hazaértetek!!!
Nita!!! Ti meg még csak most mentek ? :D háát teljesen igazad van, nem lehet kihagyni a nyaralást. Lehet, hogy külön jót fog tenni Neked!!! Nagyon szurkolok, hogy jól teljen, érezzétek jól Magatokat!!!
Péter! Úgy látom Te teljesen vízi lény leszel a végén :D :P , én is készülök jövõ héten a Balcsira, úgy tûnik idén sok mindnekinek bejön :D
Meg a kikapcsolódás is valamilyen szinten.
Mától elkezdõdött a bölcsi, így fájdalmas, szomorkás búcsút kell vegyek a "gyerekemtõl" :(
Jó pihenést Mindenkinek, valakinek a nyaralásra, hogy kipihenje a munkát, valakinek az itthon létre, hogy kipihenje a nyaralást!!! :D
Nincs jelen
#14184 2012-08-02 12:56
- fater
- Tag
Körös-torok.hu Ez is megérne egy misét.
Sok ezer ember találkozik ilyenkor,ma kezdõdik a körös toroki napok Csongrádon.
Mûsor a fenti címen.
Jövõre ha egészségem engedi próbálok egy talit szervezni ide.
Szép napot mindenkinek
Nincs jelen
#14185 2012-08-05 01:33
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vagyok , de csak elméletben gyakorlatban nem.:P:P
Nem tudtam még irni mert 1000 és 1 dolgom volt itthon péntek óta meg folyamatosan dolgozom hétfõig.Csak kedden leszek itthon majd ha lesz idõm irom a beszámolómat. :D
Lisa!
Jó pihenést neked is !!!!
Nincs jelen
#14186 2012-08-08 16:08
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Olimpia hevében és a mai kézi meccs után, azt hiszem 5 évet öregedtem :D De megérte! :D
Nita, nagyon tetszett a jurta ahol "laktatok" :D még nem láttam ilyet! Neked, hogy szolgál az egészség? Folyamatosan nem jól vagy? Láz?
Fecsegõ, megkaptad amit küldtem? Remélem megnézted :D :P
Luci! Egészséged, hogy van? "Alsó rész" ?
Mi vasárnap indulunk egy picit kikapcsolódni apukámmal a Balatonra, remélem azért nem lesz szörnyû idõ!
És a fogammal küzdök mint az elmúlt egy évben folyamatosan. Kiesett egy tömés belõle, így gyökérkezelni kell kettõt is :( nagyon félek tõle, delegalább sikerült egy picit elhalasztanom. Aug.21.re.
Remélem jól van vagytok!!!!
További szép (ha lehetene ne ilyen meleg) nyarat Mindenkinek!!!
Nincs jelen
#14187 2012-08-08 18:12
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Szóval nagyon jó volt a nyaralás a Balcsin.:P
Jó volt az idõ és sokat fürödtünk.
Kedden bicóval mentünk be a központba és elmentünk egy 1 órás hajó kirándulásra.
Minden jó lett volna ha nem kezd el szakadni az esõ amikor épp visszafelé kikötött a hajó.Szó szerint szarrá áztunk.:(
Vártunk egy kicsit mig csendesedik majd a Gyula visszament a házhoz és kocsival jött értünk.Én még csak tekertem volna ,de ott voltak a gyerekek is és nem hiányzott, hogy betegek legyenek.
Nagyon sokat bográcsoztunk meg grilleztünk.A gyerekek élvezték nagyon a balcsit és állandóan csak ott akartak lenni.
No azért nem hazudtoltam meg magam mert itt is alkottam .:P:P
Egyik este eléggé hullámzott a viz és mi kimentünk fürdeni ,meg a matraccal meglovagoltuk a hullámokat.
Sokszor jött a pofámba a viz mire Gyula mondta , hogy hogy legyek a matracon.Igen ám csak a szél elkapta a matracot és én alá kerültem.Nem engedtem ám el igy alig tudtam felálni és a térdig sem érõ vizbe majdnem megfulladtam.:PP:P:P:P
Szóval itt is alkottam.
A lényeg a lényeg minden nagyon jó volt csak nagyon hamar el telt ez a 10 nap.
Hazatérve 2 napig csak mostam olyan voltam mint egy mosó masa.:D:D:D:D
Pénteken már mentem melózni , de nem oda ahol eddig voltam hanem visszakerültem a régi helyemre.Abból a szempontból jó , hogy közel van , de a társaság nem olyan.
Ma voltam a humiért és nem voltam nagyon szerencsés.
Elizabeth!Te jól jártál.10-re voltam ott a doki nénit Nita dokija helyettesitette.12 -re végeztem mert a dokinak a tükihez kellett mennie mert egy beteg nagyon vérzett és alig tudtak megoldást találni.
Rolival voltam elég jól viselte a várakozást.:d
A doki bácsi adott neki csokit és oda adta neki a pecsétjét , hogy õ pecsételje le a receptemet.A Roli meg is tette mire a doki azt mondta neki , hogy nagyon ügyes most már elmehet orvosnak.:P:P
Mozgatta a fülét meg az orrát a Rolinak és a Roli nagyokat nevetett rajta.
Azt is kérdezte , hogy anya jó volt e mostanában "nem kellett sokat sarokba állitani?" mire a válasz , de egy kicsit kellett.:P:P
Nagy pacsi volt az elbúcsúzáskor.:P
Szúrit haza hoztam itthon Gyula be is adta.
Lisa!
Nagyon jó pihit neketem és jó idõt.
igen köszönöm kopp kopp most jól van az alsó részem.:P:P
Én is jól vagyok bár megint nem valami sokat eszem , de inni iszom..D
Szombaton esküvõre megyünk az unoka nõvérem lánya megy férjhez.
Olimpia?! Én nem nézem.Nem is tudnám mikor hiszen 4 napot húztam le egyben és fáradt vagyok.
Mindenkinen jó pihenést és használjátok ki még ezt a jó idõt.
Nincs jelen
#14188 2012-08-08 22:17
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, mi is élünk, ismét túl egy mûtéten, Danival. Most éppen fitymaszûkület-korrekción voltunk, a múlt hét csütörtökjén, és mivel magánrendelõbe mentünk, ezért még aznap hazaengedtek. Azt hiszem, nem kell ecsetelnem, milyen fájdalmakat szenvedett el Danibetyár, de hál' Istennek, most már jól érzi magát, és szépen gyógyul a sebe.
A jó hir ezen felül az, hogy már lassan egy hete nem kap antibiotikumot (fél évig szedte egyfolytában), és még nem tért vissza a gyulladás.
A mûtét miatt azonban ismét lemaradunk egy nyaralásról, ezúttal Balatonról, ahova pedig nagyon készültünk. :(
Mindenkinek szép nyarat és kalandos élményeket! :D
Luci, példaképem vagy! :P A matracos sztori nagyon nagy volt! :D
Nincs jelen
#14189 2012-08-09 09:54
- fater
- Tag
Ma családomtól ilyen bort kaptam:60 éves lettem többé már nem leszek.De elõttem az élet amig 100 nem leszek.
Nincs jelen
#14190 2012-08-09 11:33
- Laci54
- Tag
Fater,a jó Isten éltessen nagyon sokáig!
Nincs jelen
#14191 2012-08-09 11:36
- Laci54
- Tag
Sziasztok!
Ugy döntöttem elég a nyári szabadságból,három hónap után hétfõtöl ujra melózok.Szép napot mindenkinek
Nincs jelen
#14192 2012-08-09 19:21
- marcsi0727
- Tag
Laci54,
sok sikert, jó egészséget hozzá!
Nincs jelen
#14193 2012-08-09 20:03
- fater
- Tag
Laci köszönöm szépen
Nincs jelen
#14194 2012-08-09 20:12
- Vicaa
- Tag
Az unokatestvérem szintén crohn beteg, Egerszalókon lakik, tegnapelõtt éjjel Egerben SOS mûtétje volt, intenzíven van, most nagyon izgulok érte. Sajna még meg sem látogathattam de ha jobban lesz tutira át kell õt szállíttatni más kórházba, mert itt abszolut nem értenek ehhez a betegséghez. (Ortopéd sebész mûtötte, és a gasztros is azt mondta, hogy javasolja, hogy majd vigyék át).
Én jól vagyok hál istennek, holnap még meló egymillióval, aztán KÉT HÉT SZABI, felhõtlenül, csak Annával, már vágtam a centit!!!! (Anna is :) ) Anna már szunyázik, ma a napközis nyári táborosokkal strandon voltak, teljesen kidõlt :)
Puszilok MINDENKIT!
Nincs jelen
#14195 2012-08-10 08:14
- Lisa
- Tag
Sziasztok, naa de jó írtatok :P
Luci, jó volt olvasni a beszámolót, és egy picit ott éreztem magam egy családi nyaralásban! Vagy családi "mûsor"-ban :D
Örülök, hogy jól vagy remélem soká ki fog tartani. Most már maradsz is ezen a helyen , meló ügyben?
Sziszi, nagyon sajnálom, hogy nem tudunk találkozni pedig már beharangoztam apának, de azt még jobban, hogy újfent mûtét volt...látom Ti sem bírjátok doki nélkül :( vigyázzatok Magatokra, és hajrá antibiotikum nélküli élet!!! :)
Laci! Jó munkakezdést, ha lehet ilyet kívánni !!!
Vicaa! jobbulást az unokatestvérednek, és nagyon jó pihenést Nektek!!! Tábor Anna? A végén már nagy dumássá kezdett válni?
Készülõdöm én is egy picit az indulásra, bízom benne, hogy egy kicsit másfele lesznek a gondolataim és csakis a jóra és szép dolgokra fogok tudni gondolni, pláne az elmúlt Balatoni nyaralásom szép dolgaira!!! :D
Az idõ is jó lesz, nem lesz az a nagy meleg!!!
Tegnap voltam utoljára a gyereknél, szomorú is voltam miatta, olyan furi, hogy vége ennek is...1 év, 4 hónap volt az egész, a gyerek két éves, szóval majd hogy nem együtt nõttünk fel, MINDKETTEN!!!
Mindenkinek szép nyarat és szép csillaghullást az estére, mivel ma este lesz a szokásos augusztusi csillaghullás.
Nincs jelen
#14196 2012-08-10 23:41
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Fater!
nagyon sok boldog szülinapot!!:P
Laci54!
Azért ne vidd túlzásba a melót!!!:P:P
Sziszi!
Én példakép????:P:P
Sajnálom ami Danival történt , de már túl vagytok rajta és a javulás kezdetét vette.Ez a mûtétre és legfõképp az antibiotikum elhagyására vonatkozik.
Remélem azért jól vgaytok.
Nagyon sajnálom , hogy a Balatoni nyaralás elmarad.:(:(
Vicaa!
Mihamarabbi gyógyulást az unokatestvérednek!!!
Annácskát olyan jó lenne már látni!Igazi nõ lehet!!:P:P
Lisa!
Igen maradok itt melózni.
REmélem nagyon jól fogjátok érezni ti is magatokat a Balcsin!!!!
Hát azért a "mûsorom" kihagyhatatlan volt!:P:P
Nincs jelen
#14197 2012-08-11 17:10
- fater
- Tag
Lucifer nagyon szépen köszönöm.
Nincs jelen
#14198 2012-08-11 21:12
- marcsi0727
- Tag
Fater,
én is gratulálok! Boldog szülinapot!
Aug 1-tõl dolgozm ismét. Eddig jól bírom a kiképzést, remélem így is marad, bár volt 1-2 nap, amikor azt hittem be se érek, olyan zûrös volt a reggel. Estére viszont nagyon elfáradok, alig élek. Remélem, átvészelem a kezdeti nehézségeket.
Nincs jelen
#14199 2012-08-13 12:39
- judy1981
- Tag
Hali!
Még élek. Videó nincs elfelejtve, csak kicsit sûrû napok vannak.
Sziszi: ez a mûtét megszünteti, enyhíti Dani húgyúti gondjait? Jobbulást a kisbetyárnak.
Lisa: engem is becsomagolsz? :D
Vicaa: Ortopéd sebész mûtött belet???? Itt tart a magyar egészségügy. Lassan eljutunk arra a szintre, mint háború idején? Mindenki mût mindent.
Laci: azért ne vidd túlzásba.
Nem hittem volna, hogy mostanában ilyet mondok/írok, de q.va hideg van. Nem tudom eldönteni, hogy az allergiámmal nem bírok, vagy alul öltöztem.
Velem annyi, hogy a talin már bemutatkozó bõrproblémáim nevet is kaptak. Nem tévedtem, ekcéma. Erre a kirakodóvásáron vettem is különbözõ szappanokat... Hiba volt. Hûségesen használtam is, hiszen ekcémára való, de beletelt egy kis idõbe, mire rájöttem, hogy pont a szappantól lett még rosszabb, és nem akar elmúlni. Doki írt fel két féle kenõcsöt nappalra és éjszakára, de lósz.rt sem érnek. Hétvégén meguntam a dolgot, és bekentem más féle szteroidos kenõccsel... mondhatni alakul. Vissza akartam menni a bõrgyógyászhoz, hogy adjon vmi mást, de konkrétan féltem, hogy addig vedlek, hogy már nem lesz mit. Ez a kenegetés napi kétszer fél órámba kerül, uh. boldog vagyok tõle nagyon. Reggel siessek, este meg mikor már zuhannék az ágyba, még kenjem be.
Szerintem van bennem annyi szteroid, hogy az olimpiáról már kivágtak volna. :)
Szakónak új munkahelye van és du. 5-ig nem is látom, így egész nap egyedül kell mindent csinálni.
Nincs jelen
#14200 2012-08-13 20:44
- Laci54
- Tag
Sziasztok!
Judy,vigyázz a kenõccsel 8-10 napnál ne használd tovább mert akkor többet árt mint használ.Pár nap pihi utána ujra lehet
Nincs jelen