#2451 2013-07-03 08:42

Zsoltiihh
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Colitis ulcerosa érdekelne

Sziasztok.Nekem a legrövidebb szövettani eredmény 1.5 hét volt.De Most Pesten  egy betegnél tudom 5 nap volt.Sürgõs.

Nincs jelen

#2452 2013-07-07 20:28

nicolee
Tag

Pedig az 500 mg-osat szedem

Nincs jelen

#2453 2013-07-17 08:18

eglarion
Tag

Sziasztok!
Köszöntök minden fórumtársat!
Hát kezdem az elején. Én még "új" vagyok a colitisesek között, hisz tavaly  december óta jelentkeztek a tünetek, de az ünnepek miatt csak 2013. január elején volt tükrözésem, ahol kimutatták a CU-t.
Hát aztán Pentasa 2g és diéta mellett hamar, kb 2-3 hét után elmúltak a tünetek. (szövettanra nekem is 3-4 hetet kellett várni, azért Pesttõl 100 km-re nyugatra lassabban érnek az adatok ;) )
Aztán áprilistól elkezdtem szedni mellé alternatív gyógymódként a Max-immun által ajánlott gyógygombát.
Azóta azt szedem még, de kb. 3-4 hete ismét fellángolt a betegség.
Ekkor találtam rá erre az oldalra.
Elég sok oldat végigolvastam, igaz mind az 50-et nem... Az hirtelen sok lett volna. ;)
Most túl vagyok 2 hét Encotort 2mg kilzmán, ami nem segített, most pedig a Budenofalk 3mg kapszulát szedek.
De, hogy õszinte legyek, eddig csak romlott az állapotom, javulni még nem látszik.
Ennyit rólam.
"Jay gyógymódja" fogott meg. Úgy döntöttem belevágok. Ha már konkrét eredménye lesz, azt megírom nektek mindenképp.

Tünetmentes szép napokat.

Nincs jelen

#2454 2013-07-17 08:40

eglarion
Tag

Kedves rosee!

Amit én javasolok, az hogy ilyen jellegû problémával szerintem egyenesen a gastro-ra mennyetek, mivel már voltatok, így csak idõpontot kell kérni. Mivel, ha jól tudom elsõ alkalommal beutaló kell, legalábbis én a sebészetrõl kerültem a gastrora.
Amit a háziorvosotok javallott, nem hallottam még, igaz nekem is azóta vannak panaszaim, mint a fiadnak, így még új vagyok.
Gugliban keress utána, biztos találsz valamit, amit én találtam, az hogy ezt fõként IBS-re szedik. De hátha.

Remisszióban csak nyugalmi állapotban van. Sajnos idáig még nem -vagy csak nem árulják el- találtak gyógymódot.
A lényeg, hogy a nyugalmi idõszak kitolása, a lehetõ leghosszabb ideig.

De mint már írták fentebb, ez a betegség mindenkinél más és más. Van akinek hosszú évekig nincs panasza, van akinek akár 1-2 havonta fellángol. Illetve más a fellángolás mértéke is. Szerintem. pl. magamon nem vettem észre, hogy közérzetem rosszabb lenne sokkal.

A gyerekvállalást nem tudom, csak annyit, hogy nõknél van elég kockázata, de hogy a férfiakra ez hogy hat ki? azt nem tudom. Én már nem gondolkozom ilyesmin, ezért nem is keresgéltem utána.

Kívánok a fiadnak minél hamarabbi tünetmentes idõszakot.

Nincs jelen

#2455 2013-07-19 14:03

fru3
Tag

Új vagyok itt. Colitis Ulcerosám van. Pár napja diagnosztizálták.
Azt szeretném megtudni hogy lehetséges e a mûtét ilyen betegeknél, és hogy az mégis milyen hátrányokkal és elõnyökkel jár.

Nincs jelen

#2456 2013-07-20 10:12

eriki
Tag

Kedves Fru3!
Üdv közöttünk, de sajnálatos, hogy Te is ide kerültél! Nem akarom elvenni a moderátorok kenyerét, de elég rossz helyre írtál, ez a Társalgó nem igazán a betegségrõl szóló hely. A Fórumon belül a Crohn-Colitis egyik topicja a "Colitis ulcerosa érdekelne " szerintem egyenlõre az a hely, ahova írnod kellene, ott kaphatsz hasznos tanácsokat! Ráadásul pár napja diagnosztizáltként nem a mûtétrõl kellene gondolkodnod!
Minden jót!

Nincs jelen

#2457 2013-07-21 18:39

Lidi
Tag

Kedves Fru3!
Ne gondolj a mûtétre, keresd azokat a megoldásokat amik tünetmentessé tesznek. Amikor az elsõ ijedtségen túl leszel (mert bizony nehezen fogadható el a diagnózis egy fiatal felnõttnek is), akkor szépen tájékozódhatsz az alternatív és a gyógyszeres terápiák felõl- Itt többen vagyunk, akik évtizedek óta élünk együtt ezzel a betegséggel, vannak jó periódusaink és kevésbé jók, de nem ez a legrosszabb ami egy emberrel történhet, hidd el. Minden jót neked!

Nincs jelen

#2458 2013-07-24 08:19

eglarion
Tag

AKedves Fru3!
Csatlakozom az elõttem szólokhoz. Ez még nem a világvége, és a mûtéten meg ne gondolkodj.
Sok alternatív megoldás is van, erre is van külön topic.
Nos én meg a héten belekezdem a glutamin+edzés+gyógytea kombóba.
Ha változást tapasztalok, azt majd megírom.
Kicsit kanyarodjunk a glutamin felé. Sokat böngésztem vele kapcsolatban a neten. Sok érdekessége rabukkantam.
Majd a linkeket is beirom.ide, csak most telefonról írok.
Elején kezdve, rátaláltam egy oldalra, ahhol leírtak (gyúros oldal), hogy jónak jó, de tudni illik
hogy a daganatos sejtek glutamint használják fõ táplálék forrásként.
Itt megijedtem...
Aztán egy orvosi oldalon rátaláltam, hogy glutamin mellett glükozzal "táplálkozik" a daganat.
Na akkor semilyen cukrot se vigyék be a szervezetbe?
Aztán kutattam tovább...
Egy orvosi iratra bukkantam. Itt leírják, h az '50-es évektõl kezdve világszerte kiserleteznek a glutaminnal.
És hogy ez egy olyan aminosav, ami nem eszenciális (szervezet elõ tudja állítani) mindaddig,
amíg stressz helyzet nem lép fel. Ekkor eszenciális-á válik, így nem termeli a szervezet,
és a test többi részébõl veszi el, pl: izmok, bélrendszer.
És itt leírták, hogy a glutamin pótlás minden ilyen esetben fontos, és pozitív hatása van.
Akár egy mûtétrõl, akár nagyobb stressz helyzetrõl van szó.
Rengeteg kísérletet hajtottak végre, és mind pozitív eredményt hozott.
A ennyit szerettem volna
Mindenkinek tünetmentes szép napokat

Nincs jelen

#2459 2013-08-25 22:40

pajki
Tag

Nem tudom,hogy tudta -e bárki is ezt,de megosztom Veletek!
Csomó betegségre lehet igényelni adókedvezményt havonta!
Olvassátok el,megéri!
Legalább legyen ennyi "hasznunk" ebbõl az "áldásból"!
http://lifepress.hu/adokedvezmeny-ami-s … dnak-rola/

Nincs jelen

#2460 2013-08-26 05:04

Ádám 15
Tag

Fru3!
Szia! Egyáltalán milyen mûtétre gondolsz? Ez nem vakbélgyulladás! hogy megmût..aztán kész,levan tudva! Sajnos!! Az én fiacskám 2006 óta c.u.-us! Kimondottan örülök,hogy nem kell neki mûtét!! Sokmindenen átmenttunk már : szívesen segítek ,tényleg kérdezges elhiszem ,hogy nehéz hisz mi is benne vagyunk! Most az a lényeg ide találttál,lehet olvasgatni is ,ha érdekel az F.B.is jöhetel tagnak ott jó pörgös mindig válaszol valaki .

Nincs jelen

#2461 2013-09-04 13:05

Dorap
Tag

Sziasztok!

A fórumban még új vagyok,a betegség terén már annyira nem.2010-ben diagnosztizálták nálam a CU-t.Azóta volt egy hosszabb tünetmentes idõszakom, viszont tavaly november óta majdnem szünet nélkül aktív a betegség.A részletekbe nem megyek bele,de kórházi kezelés, medrol kúra lett a vége idén májusban.Sajnos azt is mondták az orvosok, hogy rosszabbodott a betegség, tul.képpen proctitis ulcerosam van.Május óta fényévekkel jobb az állapotom,de még mindig nem 100%.
Most jelenleg Salofalk kúpot használok, salazopyrint szedek,mellette a Max-immun 2 fajta gyógygombáját, C vitamint, vasat, D vitamint és magneB6-ot. Nekem eddig a vitaminok és a gombák használtak leginkább.
Tudom, hogy ez a topic kifejezetten a colitiseknek szól,de úgy látom itt a legnagyobb a "nyüzsi",így a ti tapasztalataitokra vagyok kíváncsi.
Elõször is tapasztaltatok idõnként visszatérõ, de! csak 1-2 napig tartó vizes hasmenést?Ha igen,minek a hatására jött elõ?Mi segített, hogy megszûnjön?
Volt, hogy valamilyen allergia hatására aktiválódott a betegség,vagy felerõsítette a tüneteket?Melyik allergiák voltak ezek?
A sportolással/étkezéssel kapcsolatban pedig a fehérjepor érdekelne.Ti használtok?Ajánlott, nem ajánlott?Vagy ez is egyénfüggõ?
Inkább csak sovány húst fogyasztok,azt sem túl sokat,tojást szinte egyáltalán nem,ezért fordult meg a fejemben ez az opció a pótlásra.
Viszont "Jay módszere" nagyon megtetszett,ilyenrõl eddig még nem is hallottam,úgyhogy azt gondolom egy próbát megér!Ezúton is köszi Jay!

Elõre is köszönöm szépen az észrevételeket,további szép napot mindenkinek!:)

Nincs jelen

#2462 2013-09-05 17:29

Ádám 15
Tag

Dorap
szia.nekem a fiacskám érintett,2006 óta,c-vitamin ha folyamatába szeded vesekõre hajlamosít,az jó ha a gyógygombák használnak Sanyi is ette 3 évig de nem jött be,neki az imurán vált be februárba lesz 2 éve ,hogy kapja.az,hogy mikkor -mitöl válik a széklet vizesé?! ekkor aktívabb a betegség! fiacskámnak véres-nyákos is szokott!protexint eszik kúraszerüen ilyenkor. sporthoz nem tudok szólni .szia.

Nincs jelen

#2463 2013-09-06 09:54

Dorap
Tag

Szia Ádám 15!

Köszönöm szépen a hozzászólást!Azzal tisztában vagyok,hogy ha aktívabb a betegség akkor fordul elõ,hogy a széklet megváltozik,csak nálam ez úgy jelentkezik, hogy 1!napig tart (mondjuk nálam pont a vizesedés).Utána minden visszaáll a "régi" kerékvágásba.Ezért érdekel,mert hátha vkinek volt már hasonló "élménye".A protexinnek utána nézek!

További szép napot, kisfiadnak hosszú tünetmentes vidám napokat kívánok!

Nincs jelen

#2464 2013-09-12 12:02

Jay
Tag

Üdv.
Az érdekelne, hogy a colitis ulcerosa magyarul fekélyes vastagbélgyulladást jelent elvileg. De minden esetben fekély is társul a gyulladás mellé? Mert nekem volt gyulladás de a doki soha, egyszer sem említett semmiféle fekélyt. Mikor tükröztek akkor se. Ezzel kapcsolatba tud valaki valamit??

Nincs jelen

#2465 2013-09-12 12:46

nem robot
Tag

Hello Jay!

A fekély itt a gyulladás következménye, hám vagy nyálkahártya hiányt jelent, a Colitis ulcerosa esetén a gyulladás erodálja a bélnyálkahártyát és helyenként felszínre kerülnek az alsóbb rétegek, ez tulképpen a fekély. Ugyanez Crohn-betegségben is létrejöhet. Azt, hogy Colitis ulcerosa esetén hosszabb gyulladás után feltétlenül és biztosan kialakulnak-e fekélyek vagy létezik "enyhébb" lefolyás ahol egyáltalán nem fekélyesedik ki a nyálkahártya, annak ellenére hogy biztosan Colitis ulcerosa, azt sajnos nem tudnám megmondani.

Szerkesztette: nem robot (2013-09-12 12:53)

Nincs jelen

#2466 2013-09-12 15:37

Jay
Tag

OK, értem, köszi!

Nincs jelen

#2467 2013-09-13 11:27

eglarion
Tag

üdv Jay!

Ahogy nem robot is írta, azt én sem tudom, hogy ha nem fekélyesedik, akkor is lehet e Colitis ulcerosa, de azt tudom, hogy van simán bélgyulladás, amit kezelve teljesen elmúlik. nekem van ismerõsöm, akinek már 2x is volt bélgyulladása, mind a 2x hosszabb antibiotikumos kezelés után, de kezelés után teljesen helyre jött.

Nincs jelen

#2468 2013-09-13 17:40

Like50
Tag

Sziasztok ! Van valaki aki medrolt szed, mert gyulladás van ?Jó lenne "beszélgetni", tapasztalatokat cserélni, segíteni!

Nincs jelen

#2469 2013-09-13 18:14

Babcsi
Tag

Mi érdekel?

Nincs jelen

#2470 2013-09-13 18:37

Like50
Tag

Szia ! Az érdekelne, hogy nálad is nagy adagban kezdték a medrolt, és a nagy adag az leviszi a gyulladás, és kb. mennyi idõ alatt, mert errõl a dr. nem beszél, csak a beteg aki már megtapasztalta. Én még nem szedtem medrolt, bár 2005 óta colitisem van, azért is érdekelne, nekem ismeretlen a medrol, csak hallottam róla. Valóban segít ? Kösziszépen, ha kérdéseimre válaszolsz !

Nincs jelen

#2471 2013-09-13 18:51

Babcsi
Tag

áIgen, a  medrol gyors sikert hozhat. Akár napokban  mérhetõ a hatása. :)
Magas dózisban úgynevezett lökésterápiával kezdék nálam is. általában 4 vagy 8 mg csökkentem/csökkentettem hetente vagy 10 naponta.

Nincs jelen

#2472 2013-09-13 21:01

Like50
Tag

Nekem csak felírták, de semmi ilyen tanácsot nem kaptam, ezért is érdekelt. Döbbenetes, hogy felírja a dr. a 16 mg-ost, én meg olvastam, hogy kb.40-50mg kell ahhoz, hogy a gyulladást levigye- persze, hogy nem viszi le nálam, ha ezt így kell. Mivel tegnap már nagyon rosszul voltam, ma reggel vettem be a 16 mg-ból 3,5-et, és végre nem voltak azok a tünetek, csupán a belsõm remegett.Ezért kérdeztem. Szóval akkor most egy hétig, v. 10 napig szedjem magas dózisban, és utána lassan csökkentsem hetente ?A dr. nem mondott ilyeneket, én meg várjam a gyógyulást miközben bizom az orvosban ?Köszönöm a segítségedet!

Nincs jelen

#2473 2013-09-13 21:14

Like50
Tag

Még annyit, hogy magánrendelõben voltam a dr.nál !Remélem így most már segíteni fog a medrol ?!Te szeded most is ?Megtudhatom,h. mennyi volt az a lökés,mert nálam ma 54 mg.Így lettem tünetmentes ma. Aug. 28-án kezdtem 16 mg-okkal!

Nincs jelen

#2474 2013-09-14 18:05

Babcsi
Tag

140mg  vénásan és 80mg utána. Most csak lökés volt 2x140 és utána 5 nap 16mg
Sosem jártam magánba. :)
Jelenleg nem szedem, de valószínûleg újrakezdem hamarosan.
hosszú tünetmentességet :)

Nincs jelen

#2475 2013-09-14 21:56

Like50
Tag

Az étkezéssel kapcsolatban tojást lehet enni, nem okoz gondot colitisben mikor gyulladás van ?

Nincs jelen

#2476 2013-09-15 10:27

sosi46
Tag

Lehet enni, fött tojásként és rántottának is , csak nem zsírral süsd!!!!

Nincs jelen

#2477 2013-09-15 16:36

Like50
Tag

Köszönömszépen, nem használok semmi zsírt, max. kókuszolajat. Gyümölcsnél mi az, ami nem okoz gondot gyulladásnál ?

Nincs jelen

#2478 2013-09-15 16:45

sosi46
Tag

Gyümölcsök:
Ajánlott: alma, hámozott õszibarack, sárgabarack, meggy, birsalma, banán, dinnye (mag nélkül).
Nem ajánlott: szilva, eper, málna, egres, szõlõ, datolya, füge, mazsola, körte, narancs, mandarin, grapefruit.

Nincs jelen

#2479 2013-09-16 15:39

martin1
Tag

Ha esetlegesen  szûkület áll fenn a gyümölcsöket, zöldségeket csak fõzve és átpasszírozva lehet fogyasztani.

Nincs jelen

#2480 2013-09-22 08:19

zoo
Tag

Sziasztok!

Ismét visszatértem... Egy biztos ezekbe a bélnyavalyákba, mindig visszatérnek, vagy meg sem szûnnek. 
A kérdésem az lenne, hogy hasmenésnél nyálka van a székletben, ami színtelennek mondanék.  Mikor „normál” székletem kezd lenni, akkor ez a nyálka tovább is jelentkezik fehér bevonatként helyenként. Ti is tapasztaltatok ilyen „jelenséget”? Egy hete szedem a gyógyszert ismét,de nem szûnik…. A hasatok nektek is szokott feszíteni?
Komolyan mondom mindig van valami új ami eddig nem volt…

Köszönöm a hozzászólásokat elõre is!

Nincs jelen

#2481 2013-09-22 12:07

Bordás
Tag

Szia zoo!
Nálam is fordult már elõ fehér nyálka a székletben. Esetleg nem ettél zsírosat vagy tejterméket? Még az is okozhatja...
Feszíteni is szokott. Ezt is okozhatja szintén olyan étel, puffasztó... Azért idõ kell míg hat a gyógyszer. Ha nagyon elviselhetetlen a gázos bél, fordulj a bal oldaladra, bal lábad nyújtsd ki, jobb lábad térdnél hajlítsd be. Ilyenkor általában kijön aminek ki kell. És igen... ez sajnos rendszeresen visszatér, csak vannak jobb illetve rosszabb periódusok. Jobbulást! :)

Szerkesztette: Bordás (2013-09-22 12:08)

Nincs jelen

#2482 2013-09-22 18:50

zoo
Tag

Szia Bordás!

Köszönöm a választ, nem zsíros étel, illetve tej okozza. Váruk és kerülöm a puffasztó ételeket. Tegnap egy halom kelt tésztát ettem, én hülye.

Nincs jelen

#2483 2013-09-22 21:36

Like50
Tag

Szedett már valaki PREDNISOLON-RICHTER 5 mg tablettát  Medrol és mellékhatásai miatt ?

Nincs jelen

#2484 2013-10-01 15:38

szömörce
Tag

Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit a fórumon! Olvasgattam ki milyen módszerrel küzd a betegsége ellen. Javasolnék az aktív idõszakra, fõzzetek rizsnyákot.3napig csak ezt fogyasszátok semmi mást,ez bevonatot képez a sérült bél felületén.Érezni fogjátok jótékony hatását,de utána sem megfeledkezni a betegségetekhez szükséges diétáról.Vadsóskamagból fõzzetek teát,éhgyomorra 1-2 csészével igyatok meg.Elkészítésének módjáról érdeklõdjetek a gyógynövényboltban ahol vásároljátok.Hasmenés megszûnése után,6 hetes tisztító kúrát javasolok,naponta felváltva csalán és diólevélbõl készült teával.Este körömvirág vagy cickafark teát fogyasszatok,mivel csökkentik a gyulladást.6hét szünet után meg lehet ismételni.
Remélem tudtam segíteni,jobbulást kívánok mindenkinek!

Szerkesztette: szömörce (2013-10-01 16:33)

Nincs jelen

#2485 2013-10-01 17:41

marcsi0727
Tag

Kedves szömörce

csupa jó dolgot írtál, a cickafark kivételével, úgy tudom, nekünk nem szabad.
Csallán tea, körömvirág tea, citromfû jöhet.

Nincs jelen

#2486 2013-10-01 19:55

Bal
Tag

Sziasztok!

Elnézést kérek, ha valakit provokál amit írok:
13-23 éves koromig voltam colitises... a betegség tüneteit, állapotom nem írom le, mert minek...
Azóta eltelt 16 év. Nem tünetmentesen, hanem GYÓGYULTAN.
Semmi közöm ehhez a betegséghez. Már csak a múlt.
Nem diétázom, nem szedek semmit, nem meditálok, semmit nem teszek, amit azért tennék, hogy
ez a betegség ne legyen.
Hiszem, hogy ha kész vagy a változásra tudok neked is segíteni.
(Eddig 4-5 emberke jelentkezett egy 2 éve írt bejegyzésemre, s közülük hárman rendbe jöttek meglepõen hamar)
...lehet, hogy meggyógyulni nehezebb, mint betegnek maradni...
...de ha szívesen változtatnál, vagy vannak sejtéseid, miért is történik ez veled keress meg.
borbelybalazsakos@gmail.com

Üdv, Balázs

Nincs jelen

#2487 2013-10-02 02:22

nem robot
Tag

Hello Bal,

Miután gondolom sokak érdeklõdését felkeltetted ezzel a hozzászólással, megköszönnénk, ha ismét leírnád a módszeredet, mert itt nehéz több éves hozzászólásokat visszakeresni.

Üdv.

Szerkesztette: nem robot (2013-10-02 05:58)

Nincs jelen

#2488 2013-10-02 09:37

szömörce
Tag

Szia Marcsi 0727!
Bocsánat,ha a cickafark teával tévedtem!

Szerkesztette: szömörce (2013-10-02 10:17)

Nincs jelen

#2489 2013-10-04 12:06

Dorap
Tag

Sziasztok!

Járt már valaki talpreflexológusnál colitissel?Érdekelne nektek mit mondtak,mit fogadtatok meg belõle és volt-e javulás/gyógyulás.
Én tegnap jártam egynél,és úgy összezavarodtam, hogy azóta csak pislogok,mint hal a szatyorban...
Az eddigi dolgoknak totál ellentmondó infókat kaptam. Pl.: az eddigi rostszegény diéta helyett,most napi 1,5 kg gyümölcsöt kéne ennem,vagy hogy minden apró magvas gyümölcsöt ehetek és ennem is kéne(ribizli,eper,kivi) holott eddig ezek tiltólistásak voltak,vagy hogy nyugodtan igyak tejet...
Szóval várom a hozzászólásokat!:)

Nincs jelen

#2490 2013-10-04 18:38

martika
Tag

Szia Dorap!

Alternatív módszerek topic, 31-32. oldal, salyva  --- olvasd el mit írt, esetleg írjál neki.

Nincs jelen

#2491 2013-10-05 12:48

flydomi
Tag

Bal.

Ne játszadozz olyan emberekkel,akik ezzel a betegséggel szenvednek évek-óta.
Ha akartad volna,akkor azt a "gyógymódot" leírhattad volna ide.
De nem akarod,mert kamu.
Elnézést,hogy nem a témához szóltam hozzá.

Nincs jelen

#2492 2013-10-05 16:15

nem robot
Tag

flydomi

Valami nagyon hasonlót akartam írni én is, de aztán erõt vettem magamon. :)

Nincs jelen

#2493 2013-10-05 16:19

marcsi0727
Tag

flydomi, nem robot,

keresem like gombot... itt nincs, de egyetértek

Nincs jelen

#2494 2013-10-06 00:05

én
Tag

Dorap, a talpamat nagyon szeretem masszíroztatni, de nem szoktam a hülyeségeiket meghallgatni. Ilyenkor kell a szelektív hallás. Ne egyél napi 1.5 kg és aprómagvas gyümölcsöt. Jobbulást!

Nincs jelen

#2495 2013-10-07 11:31

Dorap
Tag

Sziasztok!

Köszönöm szépen a hozzászólásokat,máris nézem a módszerek topicot!És,igaz,a szelektív hallást fejlesztenem kell még,de már elkezdtem dolgozni rajta:)Most remélem megtaláltam a megfelelõ embert is,majd kiderül,ha tudok majd hasznos újdonsággal szolgálni,írok.

Mindenkinek szép napot!

Nincs jelen

#2496 2013-10-07 20:51

mozsi1217
Tag

Sziasztok! 10 Éve vagyok  cloitis ulcerosa szenvedõje, használtam már sok féle gyógyszert! Talán a sok kisérletezésnek lehet pozitív hatása! Nekem van, és ha tudok segítek! Én most beöntéses kezelést használok, entokort, napi egy alkalom, egy negyedét az egésznek, ebbe teszek cseppeket! Amikor elkezdtem napi 30 millilitert használtam 2 alkalommal, aztán amikor kezdtek elmúlni a tünetek egy alkalomra csökkentettem, most sem mondom azt hogy teljesen tünetmentes vagyok, de nincs görcsöm, véres széklet, napi egy alkalom a wc, nem diétázom, csak figyelem mi az mi nem ajánlott! Igazából jól vagyok! Küldök a cseppekbõl, ingyen kipróbálni! Emailben adjatok cimet, ott leírom részletesen a tapasztalatokat, és én hogy teszem! Nem igérek csodát, de remélem lesz akinek használ!! Üdv, és jobbulást mindenkinek!

Nincs jelen

#2497 2013-10-07 23:53

aiolosz
Tag

mozsi1217 írta:

Sziasztok! 10 Éve vagyok  cloitis ulcerosa szenvedõje, használtam már sok féle gyógyszert! Talán a sok kisérletezésnek lehet pozitív hatása! Nekem van, és ha tudok segítek! Én most beöntéses kezelést használok, entokort, napi egy alkalom, egy negyedét az egésznek, ebbe teszek cseppeket! Amikor elkezdtem napi 30 millilitert használtam 2 alkalommal, aztán amikor kezdtek elmúlni a tünetek egy alkalomra csökkentettem, most sem mondom azt hogy teljesen tünetmentes vagyok, de nincs görcsöm, véres széklet, napi egy alkalom a wc, nem diétázom, csak figyelem mi az mi nem ajánlott! Igazából jól vagyok! Küldök a cseppekbõl, ingyen kipróbálni! Emailben adjatok cimet, ott leírom részletesen a tapasztalatokat, és én hogy teszem! Nem igérek csodát, de remélem lesz akinek használ!! Üdv, és jobbulást mindenkinek!

Itt tedd közzé a tapasztalataidat, ez a korrektebb, nem kell itt e-mail címekért kuncsorogni. Ez az egyik, a másik az, eszem ágában nem lenne valamit kipróbálni, amit a netten valaki ajánlgat ilyen formában.

Nincs jelen

#2498 2013-10-09 17:24

flydomi
Tag

Egyetértek veled aiolosz.
Azért van a fórum,hogy megosszuk egymás között a különféle tapasztalatokat.
Nem pedig a kamukat akarjuk olvasni.

Nincs jelen

#2499 2013-10-09 22:36

Gábriel
Tag

Sziasztok¢

Van valaki,aki Remirõl váltott Humirára?

Nincs jelen

#2500 2013-10-10 12:49

Illike
Tag

Szia Babcsi!Érdeklõdöm, hogy építetted le a szteroidot, milyen fokozatossággal volt eredményes ? Köszönöm a válaszodat !

Nincs jelen

IBDoktor

Láb