#1 2008-04-23 22:04

Zsuzskaa
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Humoros történetek

Úgy vettem észre , hogy a mi túlélésünk egyik fontos alappillére a humor és az optimizmus.Nagyon sok mindenen át tud segiteni.Amikor az örzõben feküdtem,a csodájára jártak a jókedvemnek (még annak is örültem mikor megérkezett a részemre a vér - mert milyen izgi.). Na de nem tömjénezem magam.Remélem sokan tudjátok mirõl beszélek.Viszont nem találtam olyan topicot ahol a betegségünkkel kapcsolatos vicces/cseppet ciki/vagy éppen kínos de mégis humoros történetet találtam volna. Jó igaz.... mit is akarok , hiszen ez egy betegség.mit betegség... élet :) De talán itt és így is megmutathatjuk (legfõképpen az ,,újaknak,, -úgy vettem észre nekik még elég nehéz) hogy el lehet viselni még ezt is.
  Meg is osztanám Veletek,ami nem is oylan régen történt.A páromnál voltam. Otthon volt az egész család,és még egyéb vendégek... Összesen voltunk kb 12en.Éreztem hogy valami nem okés...kisebb görcsök.De nem is gondoltam rá,hátha csak múló szeszély.Aztán jött a nagyobb görcs és éreztem itt bizony futni kell hamarosan.SZépen csendben eltûntem a színrõl és éppen oda is értem még idõben.Örültem (mint majom a farkának). Ekkor vettem észre hogy nincs papír. De úgy semmilyen ...se közel se távol .törlõkendõ nuku.Próbáltam halkan majd egyre kétségbeesetten kiabálni a páromnak , hogy segítsen és mentsen meg , ahogy az egy rendes férfihoz illik. :) Végül a nagymamája segített rajtam. És az egész vendégsereg elnézõen mosolygott mikor elõmásztam a ,,rejtekhelyrõl,, :D

Mindenkinek kellemes túlélést!
Szép napokat estéket
Zsu
U.i.: Ha esetleg van /volt ilyen topic és rossz helyre írtam akkor elnézést.

Nincs jelen

 

#2 2008-04-24 00:08

fegya
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Humoros történetek

Hali! Én ugy kb a 60. napomat nyögtem az ispotályban amikior már feltudtam állni. Rezege lábakkal elindultam az ablak felé hogy kiporoljam a párnámat. Odaértem!  Mit ad isten az elsõ széles ívben leirt kézmozdulattal az én venyigévé aszott gyûrûs újjmról leröpült a karikagyûrûm a ködös hajnali mélységbe, egy bozót sürejébe.  A reggeli müszakváltásra érkezõk kicsit elcsodálkoztak a látványon ahogy én, vagyis egy madárijesztõ szerû alak a bozótban négykézláb tapogatózok és vizsgálgatom a gajjakat. Sokat ismertem is már a dolgozók közül, úgyhogy próbáltam magyarázni a dolgot, de jóindulatú mosolygásuk mögött bizony én azt láttam hogy ennek a szegénynek bizony agyára ment az instilláció. A gyûrû meg lett.

Nincs jelen

 

#3 2008-04-28 18:08

ahnot
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Humoros történetek

azt mondjuk lehet irónikusnak venni, hogy a belgyógyászaton egy hasnyálmirigy gyulladásos szakáccsal (õt szondán keresztül táplálták, engem infúzióval tartottak életben) veszekszünk azon, hogy hogyan finomabb a hentestokány: kolbásszal, vagy anélkül. utána persze még volt pár napunk, hogy megosszuk egymással a kedvenc sertésragu receptjeinket, és a hozzáillõ borokat... :)

Nincs jelen

 

#4 2008-05-05 08:39

youlcsi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Humoros történetek

hát, nem tudom, hogy mennyire humoros amit írok, mert akkor nagyon nem tudtam rajta nevetni.
történt most május 1-jén, hogy megfeledkeztem nyavajámról egy kissé (ami nálam szerencsére könnyû, mivel sok problémát nem okoz). 2-án kis híján végigbõgtem a délelõttöt. 3-án már csak röhögtem azon, hogy mennyire idióta vagyok. és hogy mi is történt? nagy majális és néhány elfogyasztott sör után beültünk serranoba (mexikói étterem), és éhesek lettünk. botor módon megrendeltem az étlapról a legszimpatikusabbat: konyhafõnök tüzes chilije...
a másnapot azt hiszem nem szükséges leírnom... :)

Nincs jelen

 

#5 2008-05-05 17:40

zolcsi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Humoros történetek

Chysh az eset inkább tanulságos...

Nincs jelen

 

#6 2008-05-06 14:43

bánatos
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Humoros történetek

Ildikó elsõ mûtétje után, erõs fájdalmak közepette feküdt becsövezve, kicserepesedett szájjal, mozdulatlanságra ítéve, amikor meglátogattam. A fájdalomtûrõ képességét a betegség eleg magas szintre emelte, de ahogy beszélgettünk, néha nyögött egy-egy halkat fájdalmában. Kérdeztem Tõle:
-Fáj?
-Igen, fáj.
-Kapsz fájdalomcsillapítót?
-Nem.
-Miért nem kérsz?
-Kértem, de azt mondták, hogy csak egy van, és lehet, hogy lesz akinek majd jobban fáj.
-És azt ki állapítja meg, hogy kinek fáj jobban?
Csak néztünk egymásra, és talán kínunkban egy picit mosolyogtunk is.

Nincs jelen

 

#7 2011-05-04 07:47

Megváltó
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Humoros történetek

Mindenki által (általam is) elismert fõorvosnak "rossz napja volt". Látványosan sûrû volt a program, ráadásul kihívásokkal küszködök a béltisztítás alkalmazása és idõbeli teljesítése tekintetében, asszem' picit bosszús volt emiatt is.
Colonoscopyát végzett rajtam, de a szokásos bódítás valahogy aznap kiba@ottul nem sikerült hatásosan...
Nehezen haladt, én meg már tíz perce ordítottam a fájdalomtól.
Alássan' -amennyire tudtam- kérdeztem, hogy ha már nem sikerült az érzéstelenítés, nem tudna -e lassabban és óvatosabban haladni?
Régimódi, régies szóhasználattal az alábbi mondat hagyta el fogai kerítését:

-"PERSZE! MEG MÉG MAJD ZENÉS FELÁRAT IS FIZETEK!"-  és határozottan haladt tovább.

Ezután két évig nem volt kedvem "benézetni" immunológussal irattam gyogyót...

Szerkesztette: Megváltó (2011-05-04 08:00)

Nincs jelen

 

#8 2014-05-22 08:34

maKACS
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Humoros történetek

(Kis vérfrissítés a topicba, Facebookon már kiállta a próbát, hátha nincs ott mindenki jelen.)

Ez a pupillatágítós szemvizsgálat egy káprázatos élmény. (Mellékhatások elkerülése miatt ez is sorra kerülhet.)

Amikor megkapod a szemcseppet, még teljesen gyanútlan vagy. Aztán be kell fejelni egy gépbe, kis irányfény, majd teljes tûzerõvel letámad a Halálcsillag. Érzed, ahogy már a tarkódon sistereg a luk, s távolról derengeni véled az I'm your father nem túl megnyugtató mondatfoszlányt.

Túléled. De biztos vagy benne, hogy az agyadat kiégették, az esetleges maradékát meg átprogramozták, neutralizáltak. S tényleg. A váró immár hupilila színû, a várakozó betegek is valami egészségtelen fosch színben pompáznak és mintha aurájuk is lenne. Kivéve a sarokban kettejüket, akik elõbb még egy idõs házaspárnak tûntek, de most Nyancat és Csillámpóni zabálja kétpofára a szivárványszínû epret. Az illata legalább eredeti maradt.

Hát jó, ez már ilyen, irány haza. Kilépsz az épületbõl a szikrázó napsütésre és egy csillagközi ûrcsatában leled magadat. Tie Fighterek lõnek rád (autók szélvédõje csillog), minden fehér felület egy-egy atomvillanásként rongyol az agyadba. (Ez jó, mégsem égették ki s lettél csíkos térdzokni!) És mindennek aurája van, még a valamilyen közlekedési táblának és a szimpla betontömböknek is. Elhúz melletted egy doki, fehér köpenyében mint egy üstökös. Megelõzöl egy csajt, aki mögött normál körülmények között kényelmesen andalognál célod felé, de most a fehér pólójához képest Hiroshima csak egy szentjánosbogár.

Résnyire tolt szemmel sunnyogsz haza a világnak eme szûkített kétdimenziós hallucinogén valótlan részhalmazában. De még késõ délután is mindenkinek aurája van.

‪#‎life‬ ‪#‎colitisulcerosa‬

Nincs jelen

 

#9 2014-05-22 08:37

maKACS
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Humoros történetek

Trónolsz, és a telefon babrálását megunva nézed a kis 24 órás EKG holter monitor kütyü kis kijelzõjén az ütemesen mocorgó szívgörbédet.

S azon kapod magad, hogy szuggerálod, hogy megjelenjen rajta a Menõ Manó. Persze nem megy, aztán átvillan az agyadon - amelynek megkegyelmezett ugye a Halálcsillag -, hogy BlueToothos a kütyü, esetleg valahogy rá lehetne hackelni egy epizódot. Ne legyen unalmas San Diegoban a kutatási központban sem a dokiknak a kiértékelés.

Lehet a végén mégis neutralizálnak majd.

(Egyébként az ötletet szabadalmaztatni kéne, gyerekeknek így simán elviselhetõvé tehetõ lenne a cucc. Oké, vihetik ingyen, hadd csillogjanak a megszeppent szempárocskák.)

#life #colitisulceroza

https://www.youtube.com/watch?v=lNuE4Vy … 740E6FAEE9

Nincs jelen

 

#10 2014-10-04 09:13

Scarlett
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Humoros történetek

Koszonet a megosztast aiolosz!! Remelhetoleg iden Magyarorszagrol is lesz jelentkezo! :-)))

off
nem, egy ideje Olaszorszagba helyeztem at a szekhelyem, szoval az ebbol adodo logisztikai problemak miatt mar nem Szabo Miklos...
on

Nincs jelen

 
IBDoktor
 

Láb

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB