#501 2008-07-21 12:13

Nelly
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Orvost keresek!!!

Szia Csilla!
Küldtem emailt azt hiszem:D

Nincs jelen

#502 2008-07-21 18:18

csilla
Tag

Nem kaptam meg.
adcsilla (kukac) citromail (pont) hu
Talán erre próbáld.
Csilla

Nincs jelen

#503 2008-07-28 18:39

horsi
Tag

Sziasztok! A bp-i László kh-ban valaki jó dokit ismer,aki ezzel a betegséggel foglalkozik? Vagy más kórházban?

Nincs jelen

#504 2008-07-29 05:56

clió
Tag

A László Kórházról nincsenek ismereteim. Budapesten több orvost is tudnék ajánlani (gondolom gasztróst keresel, aki nagy tapasztalattal bír IBD-ben). Pl. dr. Kovács Ágota (Péterffy K.), Prof. Banai János (ÁEK) dr. Bene László (Péterffy), Prof. Papp János (SE) dr. Demeter Pál (Margit), dr. Fuszek Péter (SE) és még sorolhatnám...

Clió

Nincs jelen

#505 2008-07-29 13:32

sugi
Tag

Sziasztok!

Véletlenül men ismeri valaki Dr.Papp Ákos fõorvost.Ugy tudom a MÁV korház Gasztro részén volt de az átszervezések   
miatt most máshol van,és nem tudom hol.Jó lenne ha tudna v.ki segiteni ugyanis nagyon jo gasztros hirében áll.
Az enyim sajna egy kalap sz........ se ér február vége óta 3- adjára újult ki a Crohnom és ez gáz!!! Most utoljára nagyon begyulladt.
Hát köszönöm elõre is!

Puszika!!!

Nincs jelen

#506 2008-07-29 13:44

Zsuzskaa
Tag

Nekem a László kórházról sajna nem voltak jó tapasztalataim :(  Ez persze változhatott 5 év alatt....

Sugi! Én is oda jártam régen. Igaz nem Papp Ákoshoz (aki tényleg jó gasztros hírében áll ) hanem egy - az õ felügyelete alatt dolgozó - doki nénihez. Róla tudom hogy hova ment.  :)

Nincs jelen

#507 2008-07-29 22:41

Tilda
Tag

Szia Clió!

Jó, hogy  "látlak". :)
Péter ( Fuszek Dr :) )  már a Jahn Ferencben van tavaly szept óta...

pussssz
Téda

Nincs jelen

#508 2008-07-30 08:42

sugi
Tag

Kedves Zsuzskaa!

Köszike az infót!!!!És ez a dokinéni hol találhato meg most?Nekem minden féle képp szükségem van egy jó dokira mert ez igy nem mehet tovább!Mindenben akadályoz és a munkahelyem is már izélgetnek a betegeskedésem miatt,hogy keresnek a helyemre mást ...... bla,bla,bla.......
Hát ez van!!!
Puszóka!!!!

Nincs jelen

#509 2008-07-30 09:42

sugi
Tag

Gigi hát abszolút igazad van!

Most nagyon rajt vagyok a dolgon csak lassacskán megy mivel van egyéb baji nálunk (Roor rosszalkodásaiba irtam)
és be vagyok kicsit havazva!!!!JÓ hogy különben esszembe(mibe?)jutadtad Ágota fõorvosasszonyt probálkozok ott is!
Zsuzskáékéra is rákérdezek!Biztos találok valakit!
Köszike szépen!!!!

Nincs jelen

#510 2008-07-31 11:05

Zsuzskaa
Tag

küldtem mailt Sugi :)

Nincs jelen

#511 2008-08-03 16:52

Floem
Tag

Sziasztok!

Dr. Miheller Pálhoz jár esetleg valaki, Budapest, 2es számó belgyógyászati klinika..?

Nincs jelen

#512 2008-08-03 21:29

katka40
Tag

Sziasztok!
Dr. Topa Lajoshoz jár valaki,Szt. Imre Kórház..?

Nincs jelen

#513 2008-08-04 19:23

katka40
Tag

Debrecenben ismer valaki jó orvost, aki érti is a dolgát?
Fontos lenne!

Nincs jelen

#514 2008-08-04 19:36

zolcsi
Tag

katka40 ment mail.

Nincs jelen

#515 2008-08-05 12:20

katka40
Tag

Dr. Topa Lajoshoz jár valaki,Szt. Imre Kórház..?
Fontos lenne!!!

Nincs jelen

#516 2008-08-19 14:54

1979_óta_colitises
Tag

dr.Topa Lajos megbízható orvos csak lenne valaki ,aki több idõt v kevesebb beteget adna neki!!!

Nincs jelen

#517 2008-08-19 17:32

Tomi74
Tag

Szia!

Prof. Pap Ákos a budaörsi Europmed rendelõben érhetõ el (is).

Tomi

Nincs jelen

#518 2008-08-25 22:37

Ede
Tag

szassztok. VAn esetleg, aki Taller doktorral kapcsolatban van betegségileg az Uzsokiból? Valami információ? Nagyon szépen köszönöm elõre is. Szép napokat, E

Nincs jelen

#519 2008-09-06 23:52

Szilvike0522
Tag

Sziasztok!

Van közületek itt valaki aki Tatáról ír,és ott jár magán orvoshoz?????

Szilvike

Nincs jelen

#520 2008-09-07 19:58

Orsi30
Tag

Kedves Kata40!!

Ha még nem találtál volna dokit Debrecenben, akkor ajánlanám az enyémet, Dr. Barta Zsolt III. sz. Belgyógyászati Klinika. Kedden és pénteken szakrendel, holnap, ha érdekel leírom azt a számot, ahol be tudsz hozzá jelentkezni. Én nagyon megvagyok vele elégedve, és szerintem a tudása sem mindennapi ezen a téren.

Üdv.: Orsi

Nincs jelen

#521 2008-09-07 21:12

Nelly
Tag

Szia Orsi30
Én is nyíregyi vagyok és Debrecenben kutatgatok doki után,még nem döntöttem...Nekem is ajánlották a dokidat de már rosszat is hallottam róla amitõl megtorpantam.Én egyenlõre ide járok Nyíregyházára...tapasztalataimat inkább hagyjuk...kifütyülnének.
azt hiszem én Pestre fogok inkább menni,mert ott nõvérem tudna segíteni doki ügyben,õ ott lakik és van orvos kapcsolata egészségügyben dolgozik.már csak idõ kérdése és idõpontot is kérek...:)
Nálad itt diagnoztizálták a betegséget?Miért jársz át,érdekelne a tapasztalatod...stb.
Szia

Nincs jelen

#522 2008-09-07 21:36

Orsi30
Tag

Szia Nelly!!

Nekem 17 évesen diagnosztizálták be a betegséget itt nyíregyen, de utána szerencsés voltam, mert 9 évig csendben volt, 3 éve (2006-ban) viszont újra kezdte, és azóta évente elõjön. Bár a mostani fellángolás édesapám halálának tudható be, ami 3 hónapja volt, mivel õsszel nem igazán szoktam beteg lenni, inkább tavasszal. 2006-ban én is nyíregyen kezdtem, de azt a kezelést inkább hagyjuk (ebben osztom a véleményedet) és mikor már kellõképpen szarul voltam egy ismerõsöm révén átkerültem Debibe a dokimhoz. Én nem tudok rá semmi rosszat mondani, csak jót, szerintem elég felkészült szakmai téren, és olyan gyógyszereket is kipróbál (pl.: Sandimmun Neural) amit más doki még csak hírbõl sem ismer. Meg ami fontos, hogy õ például nem támogatja bediagnosztizált betegek esetében akut idõszakban a tükrözést, csak extrém sürgõs esetben. Ja és ha tükröznek i kábító injekcióval, ami itt nyíregyen nem divt. Egyébként én holnap megyek befeküdni, ami kész megváltás lesz számomra, mert nagyon nem vagyok jól. A másik ami Debrecen mellett szól, hogy inkább szanatóriumi jellege van a klinikának, és mondjuk a  nyíregyi kórházzal össze sem lehet hasonlítani. A pesti dolgot meg gondold meg, mert pl. holnap nekem így az aktív idõszakban elég nagy feladat lesz Debrecenig is eljutni, hát még ha Pestig kellene menni. Egy szó mint száz én nagyon meg vagyok a dokimmal elégedve, meg más betegtársam is.

Orsi

Nincs jelen

#523 2008-09-07 21:42

Nelly
Tag

Köszi Orsi
Na látod arra én nem is gondoltam,hogy ha baj van hogyan jutok el Pestre:)
Nem tudom,szerencsésnek érezhetem e magam,de nekem nincsenek tüneteim.(kop kop kop)talán ezértis nem gondoltam bele...
Hát én is tudnék mit mesélni...én hogyan éltem meg a tükrözést ...de ezt valahol már leírtam...
Jobbulást kívánok...és mielõbb legyél jobban és gyere haza:)
szia

Nincs jelen

#524 2008-09-07 22:22

Orsi30
Tag

Köszi szépen Nelly, igyekszem haza:) bár jobb lesz nekem a kórházban holnaptól...hidd el ez az 50km is hosszú, nem hogy még a 230...de legalább viszonylag közel van, és én mint már mondtam teljesen meg vagyok a dokimmal elégedve, és bízom benne 100%-osan ami sztem nagyon fontos. Remélem a tünetmentességed így is marad :)

szia, Orsi

Nincs jelen

#525 2008-09-10 23:23

Zsuzskaa
Tag

Jobbulást Orsi :)

Nincs jelen

#526 2008-09-11 04:26

clió
Tag

Sziasztok!
Olvasgattam ezt a topikot, és még inkább megerõsödött bennem, hogy komoly gondot fog okozni nekünk a januártól bevezetni tervezett régiós szintû ellátásszervezés. Ez  azt jelenti, hogy adott régióban lehet csak a beutalón szereplõ szolgáltatóhoz/ orvoshoz menni (lakóhely szerint) tb. terhére. Ha máshol van a kezelõorvosunk, akkor fizetnünk kell! Ezt én nagy disznóságnak érzem, mivel a szabad orvosválasztás egy krónikus betegnél létfontosságú. Én már csak tudom, mert 15 év után találtam meg azt a gasztros dokit és azt a sebészt, akivel nagyon jó az együttmûködés, és láss csodát, azóta - a körülményekhez képest - jó az állapotom. Elõtte szörnyû dolgok történtek velem, fõleg sebészileg, már majdnem tönkretettek... Pedig az egészen kis kórháztól a klinikákig mindenhol operálgattak, ott is vállalkoztak a mûtétre, ahol pl. nem volt intenzív osztály (ez a sebészet - szerencsére már megszünt) és - gyanítom, én voltam az elsõ crohnos, akit életükben láttak.. Ez már nagyon régen volt, de ma is sok rémtörténetet ismerek az egyesületbõl...

Jó lenne egy ajánlást készíteni a betegeknek az orvosokról (gasztro, sebész, pszichiáter/pszichológus), a szövõdmények kezeléséhez kellene tapasztalt bõrgyógyász, szemész, reumatólógus, hepatológus, stb.
Az sem ártana, ha a terhesség alatt a gasztros doki és a szülész-nõgyógyász együtt gondozná a kismamát, sok bajt el lehet ezzel kerülni.

Mi a véleményetek? Priviben is írhattok az odorbeakukact-onlineponthu címre, de jó lenne a fórumon is megvitatni és tapasztalatot cserélni, hogy mindenki informált legyen.

Nincs jelen

#527 2008-09-11 07:07

Ede
Tag

Kedves Clio, milyen igazad van!! És ebben tudod, mi megint az "igazságtalan", hogy a fõvárosiak megint sokkal jobb helyzetben lesznek talán, nem? Mert azért ha itt kell elutazni egy másik kórházba, könnyebb megoldani, mint azoknak, akik esetleg Miskolc és Nyíregyháza között laknak valahol...
Tegnapelõtt voltam az új dokinál, hihetetlen sok idõt foglalkozott velem, végighallgatott és nem átallott kérdezni sem, úgyhogy annak ellenére, hogy senki nem jelezte, hogy volt-e nála kezelésen azok közül, aki olvas minket, én úgy gondolom, hogy nagyon kedvezõ benyomást tett rám.
Szerintem jó ötlet, hogy a kismamák kezelését közösen lássák el, mert nem minden nõgyógyász hall ezekrõl a betegségekrõl...
Úgyhogy rajta, de valószínû, hogy konkrét iránymutatásod hatékonyabb munkát eredményezne, ráadásul talán mindig egy-egy szeletkével kellene csak foglalkozni, mert ha túl sok téma van fenn egyszerre, lehet, hogy elnagyolt eredménye lesz (szerintem). Szép napot és köszi az aktivitást :)

Nincs jelen

#528 2008-09-11 10:10

porshe
Tag

Kedves Clio!
Én csak annyit fûznék hozzá,hogy anno mi azért kerültünk Pestre a jelenlegi egyik orvosunkhoz,mert az itteni kórházban nem volt megfelelõ pici mûszer a tükrözéshez!
Támogatom a javaslatodat.

Nincs jelen

#529 2008-09-11 12:06

Ánya
Tag

clio!

Az ötlet nagyon jóóóóóóó!!

Elszorul azonban a szívem, ha arra gondolok,hogy a Margit sebészet 10 ágya is veszélyben van. Október 1-i bezárást hallottam, mikor most a zárómûtéten voltam Dobó tanár úrnál :( :(

Nem tudom mit lehetne tenni???

Nincs jelen

#530 2008-09-13 09:35

Szilvike0522
Tag

Kedves Clio!

Ez nagyon jó ötlet!Bár mi már magánorvoshoz járunk,mivel a mi körzetünkben a kórházak leszerepeltek!!!!Fõleg az Esztergomban lévõ kórház!!!!!

Szilvike0522

Nincs jelen

#531 2008-09-13 09:42

Szilvike0522
Tag

Kedves Ánya!

Tudod Én úgy látom mindig azt a kórházat zárják be amire a legnagyobb szükség van!!!Szerintem sok embernek fogalma sincs arról mi ez a Crohn betegség.Ez az Én tapasztalatom!Akárki kérdezi mi baja van Gergõnek(Õ a párom),és választ adok rá.Olyan mintha kínaiul beszélnék,és azt sem tudják,hogy gyógyíthatatlan betegség!Gergõ  azt mondta reméli másik kórházban praktizálni fog a Dobó tanár Úr,mert lehetséges,hogy lassan mi is nála kötünk ki!
Nagyon sok jót hallotunk róla!!!
Remélem a sebed szépen gyógyul,mert úgy látom te már nagyon jól vagy,és ennek örülök!!!Pont akkor regisztráltam amikor a kórházban voltál,és nagyon sokat olvastam rólad!
Jó pihenést!

Szilvike0522

Nincs jelen

#532 2008-09-14 16:01

Vanetta
Tag

Sziasztok!
Ánya tényleg igaz amit írtál, hogy október 1.-vel bezárják a Dobó fõorvos osztályát?
Nekem szeptember elsején még csak feltételesen mondta a fõorvos, hogy elküldik nyugdíjba.
Biztosat tud valaki errõl????
Október végén lenne a sztómazárásom, de ki fogja és hol megtenni, ha bezárják az osztályt!?
Azért kerültem Budapestre Õ hozzá, mert Gyulán (Békés megye) majdnem meghaltam az orvosoknak köszönhetõen.

Nincs jelen

#533 2008-09-15 09:06

Ánya
Tag

Sziasztok!

Dobó fõorvos úr nem beszélt nekem a dologról, mert ugye én a zárón voltam. Betegtársamnak mondta, hogy nem tudja bezárni majd, mert el kell mennie, vagy nyugdíj, nem tudom. Rákérdeztem utána  a Tanár úrnál, de azt mondta nekem, hogy nem szeretné a betegek közé kivinni a dolgot. Tehát többet nem mondott és nem tudok. A folyosói pletyka az október elseje.
Amiben azonban biztos vagyok, hogy Dobõ tanár úr valahol dolgozni fog, mert nagyszerû sebész és ember!!!
Biztos lesz megoldás, mindenkit arra biztatok, hogy várja meg míg rendezõdik a dolga. Megéri :)

Vanetta!
gészen biztos, hogy meg fogod õt találni és elvégzi a zárómûtétet. Nagyon jól csinálja ezt is :D

Szilvike!
Ma két hete volt a záróm és tényleg jól vagyok. Kicsit sokszor megyek még a WC-re, de a sebem a pocimon majdnem begyógyult. Nem fájt eddig se és most sem fáj. Csak ajánlani tudom õt. A chronhoz is nagyon ért.

Összegezve: Nem tudok semmi biztosat, de sok jel mutat arra, hogy a pletykák igazak :(

Nincs jelen

#534 2008-09-15 10:47

Szilvike0522
Tag

S.O.S.!!!!

Sürgõssen kellene nekem valami nagyon jó orvos!!!!Komárom-Esztergom megyében lakunk!Gergõvel már magánorvoshoz járunk,de valami nincs rendben!!!Pénteken kaptunk hasmenésre Entrobenét,azóta csak rosszab lett az állapota.Ma kell telefonálnunk az eredményért meg szerintem vissza is megyünk!Én szeretném elvinni máshová is,mert már ott tartunk 1,5hónapja nem tud dolgozni a hasmenés miatt,és péntek óta belázasodott,hányigere van nem akar enni,inni,és nagyon gyenge,nem is tud aludni!Sajnos Én most 3napig éjjeles leszek,de figyelni fogom a fórumot!FElrakom IBD társalgóra is hátah ott többen elolvasátok!!!
Kérlek segitsetek!!!!Egyébként CROHNOS!!!

Szilvike0522

Nincs jelen

#535 2008-09-15 17:55

Vanetta
Tag

Sziasztok!

Köszönöm Ánya ez is valami kis infó, amit írtál. Remélem tényleg megoldódik október végére a helyzet, de ha nem
Valaki Debrecenben a klinikán tud közel olyan jó sebészt mint a Dobó fõorvos úr?
Legyen "tartalékban" valaki akit majd felkereshetek, ha nem tudja a Dobó fõorvos visszahelyezni.
Köszönöm a segítségeteket.
Szia mindenkinek!

Nincs jelen

#536 2008-09-15 20:34

Rita79
Tag

Sziasztok!

A húgom nevében írok. Két éve lett sajnos colitis beteg. Jelenleg kórházban van, nagyon csúnyán kijött rajta a betegség. Az orvosok persze alig-alig segítenek. Légyszi-légyszi írjatok nekem egy jó dokit. Móron, Székesfehérvárhoz közel lakik a Húgom. Ha valaki tud esetleg alternatív gyógymódokat is ajánlani, azt is nagyon megköszönnénk.
Üdv mindenkinek:-)

Nincs jelen

#537 2008-09-15 21:06

zolcsi
Tag

Nincs jelen

#538 2008-09-30 09:52

István 1988.
Tag

Sziasztok.
3 éve tart a betegségem.Colitist álapítottak meg nálam,továbbá azt hogy rosszúl záródik a gyomorszájam.A tüneteim nem múltak el egy gyógyszertõl sem,maximum egy ideig-óráig segítettek.1 hónapja mégrosszabbúl lettem.Elviselhetetlen a hányingerem,görcsöl a hasam.Hasi fájdalmaim a következõk köldök körüli,alatti nyomásérzékeny fájdalom,gyomor fájdalmak görcsök.Székesfehérvárra járok kórházba,gasztróentológushoz,de ott nem igen tudnak segítteni rajtam.Nem ismerem a szabályokat,hogy lehet esetleg másik kórházba bekerûlni.Ha valaki tud egy jó orvost,kórházat,vagy hogy hogy lehet bejutni oda,akkor írjon.A háziorvosom meg csak ide küld székesfehérvárra.Idõpontot sokára kaptam a gasztróentológushoz,ezért kértem a háziórvost csináljon valamilyen laborvizsgálatot legalább,de azt mondta hogy majd a gasztróentológus csinál majd.Én meg alig bírok már enni folyamatossan fogyok......A HÁNYINGER miatt meg már menni sem tudok sehová..Ha valakinek hasonló tünetei vannak,voltak akkor írjon nekem,hogy neki mit álapítottak meg,mitõl van,volt a hányingere.Csak azért kérdezem mert azt hallottam,hogy a colitis nem jár együtt ilyen jellegû hányingerrel,engem meg ugye arra kezeltek.....Most már a gasztróentológusom elküldött egy fél éve pszichiáterhez is ,de õ azt mondta,meg különbözõ vizsgálatokat csináltak velem,hogy szerinte nekem nem idegi alapon jönnek a rosszúlléteim,és nem szükséges hozzá járnom.menjek vissza gasztróentológushoz.....Nagyon lerázottnak érzem magam....nem tudom még a mai napíg sem,hogy mi okozza a rosszúlléteket...
Üdvözlettel: Isti.

Nincs jelen

#539 2008-09-30 10:18

youlcsi
Tag

István! rosszul záródik a gyomorszájad? nem akarok hülyeséget írni, de mifelénk ezt refluxnak hívják. vagy nem? és a refluxot illene (KELLENE) gyógyszerrel kezelni. legalábbis mifelénk... a hányinger pedig szerintem egyértelmûen ettõl van.

Nincs jelen

#540 2008-09-30 10:19

Margóci
Tag

Mindenkinek aki orvost keres!
Én Szekszárdon vagyok kezelésben, Dr. Salamon Ágnes fõorvosasszony az orvosom. Hát mit mondjak? Nála jobb orvost nem is kívánhattam volna. Nemcsak szakmailag van a toppon, hanem emberileg is. Teljes mértékben meg vagyok elégedve vele. Évek óta a betege vagyok és eddig nincs okom panaszra. Nem okozott csalódást! :) Én bátran ajánlom mindenkinek! Nekem nagyon bevált!
Puszi!

Nincs jelen

#541 2008-10-01 07:47

clió
Tag

Margóci!

Jó választás volt, én is ismerem a doktornõt, olyan, amilyennek leírtad!

Nincs jelen

#542 2008-10-01 07:54

clió
Tag

István!

Biztos, hogy colitised van? Valóban, ahogy írtad, ez nem jár hányingerrel, a szûkületes crohn annál inkább.Néha nehéz elkülöníteni, hogy crohn-ról v. colitisrõl van-e szó.
Nem tudom, veszprémben ki a gasztrosod, ott én Lakatos László fõorvos úrat ismerem, aki az egyik legjobb szakértõje az IBD-nek. Jó orvos, szimpatikus nekem, bár betegként nem volt szerencsém hozzá, csak több elõadását hallottam,  esetleg próbálkozzál vele.
Szekszárdon van a Salamon doktornõ, budapesten több is van, de gondolom, közelebb szeretnél orvost találni.

Sûrgõsen kérjed min. a laborvizsgálatot, és ha van valami gyulladásra utaló jel, sajna elkerülhetetlen a bélvizsgálat(tükrözés és más finomságok jönnek szóba)

Ha további segítség kell, írjál, akár priviben is válaszolok!

Clió

Nincs jelen

#543 2008-10-01 10:41

Margóci
Tag

Clió!
Igen, íg utólag jó "választás" volt. Bár igazából nem is választás, hanem szerencse. Engem még annó a gyerekosztályon mûtöttek, és kb. akkor töltöttem be a 18-at. a mûtét után kerültem fel a felnõtt gasztroenetorlógiára és így ismerkedtem meg a doktornõvel. :) Azóta bizalmam rendíthetetlen benne! :)

Nincs jelen

#544 2008-10-01 13:45

nori
Tag

Biztos van benn valami sorszerûség is,hogy hozzá kerültél,nem?:-)
Szükséged volt valakire akire rábízhatod magad..így jött nekem a Dr.Nagy Ferenc.

Ismeri valaki a Lázár András sebész doktort Szegedrõl?

Nincs jelen

#545 2008-10-01 14:13

Margóci
Tag

Nóri!
Lehet hogy van benne sorsszerûség, de nekem a gyerekosztályon is egy kiváló sebészem volt. A mai napig talán az életemet is köszönhetem neki! Egy tündéri ember, és egy kiváló, hatalmas szaktudással bíró orvos! :) (Mert hát milyen az a sebész aki figyel arra, hogy egy gyereket mût, és hogy örömet szerezzen neki, a varratai végére, 2 kis hófehér steril gyöngyöt szerkeszt?) :) Mindezt azért, hogy mosolyogni lásson... :)

Nincs jelen

#546 2008-10-01 14:14

youlcsi
Tag

Margóci! ez nagyon édes :)

Nincs jelen

#547 2008-10-01 14:50

nori
Tag

Tényleg aranyos:-)

Nincs jelen

#548 2008-10-02 14:53

noraaaa
Tag

Sziasztok,

tudnátok segíteni nekem abban, hogy a Margit kórházban dolgozó Botár doktornak mi a keresztneve ?
Elöre is köszi.
N

Nincs jelen

#549 2008-10-02 15:04

aiolosz
Tag

noraaaa írta:

Sziasztok,
tudnátok segíteni nekem abban, hogy a Margit kórházban dolgozó Botár doktornak mi a keresztneve ?
Elöre is köszi.
N

Dr.Botár András
Nori, ez nekem megtudni 5 masodperc volt

Nincs jelen

#550 2008-10-03 12:43

noraaaa
Tag

Köszönöm a segítséged aiolosz !