#8401 2009-02-26 22:20

akiss
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok!
Fõként a gyakorló anyukáktól kérdeznék:
Múlt hét csütörtökön nõgyógyászhoz kellett mennem, aki egyébként megállapította, h. van egy kis gyulladásom és valószínû ami a laborértékekben látszik, az már nem a crohn mûve. Egyik szemem sír a másik nevet. De ez egy dolog. Anyósékhoz vittük a gyereket megõrzésre. Azóta, ha elmentünk egyszer, kétszer anyámékhoz Bea nem hajlandó maradni. Amint leveszem róla a kabátot meg a cipõt rögtön görbül a szája. Elkezd sírni és haza akar menni, holott a kapuban még boldog volt. Már fejlõdünk mert már "csak" kb. 20 percig tart a nyafogás, ugyanis ha fogom nyugton van. De nem vagyok egy díjbirkózó nem tudom sokáig fogni. Én arra gondoltam, mivel az apja vitte el akkor addig amíg én készültem, lehet ez okozott valamilyen törést a kis lelkében. Vagy ettõl függetlenül most érett meg a tudata, hogy anya van amikor nincs és attól fél, hogy otthagyom, nem leszek többé? Nem tudom.
Egyébként MOST nem anyóst akarom szidni :P

Hú! Egy kicsit hosszú lett, de most teljesen tanácstalan vagyok. :(

Nincs jelen

#8402 2009-02-26 23:25

sziszi32
Tag

Kedves Akiss: talán kicsit túlzásba vittem az anyós-témát, de egyébként én sem látom minden gondom mögött õt.
:)
A kicsivel kapcsolatban (bár Luci, és más profi anyák ezt biztosan jobban megmagyarázzák): ez van akkor is, amikor az oviba mennek. Sírás, cirkusz - majd amikor anyuka kilép az ajtón, szent a béke, és a gyermek egész jól elvan addig, míg érte nem jönnek. Igaziból akkor kellene gyanakodni, ha már otthon kezdené a cirkuszt, hogy ide vagy oda pont nem akar menni - akkor már komolyabb baj van. Neki még nehéz felfogni, hogy anyának külön élete is van mellette, hogy anya és baba már nem egy test. Ez az elszakadási-leválási folyamat része. Az én minirosszcsontom amikor ilyenkor cirkuszolni kezd (elég ritkán, hálistennek), akkor az látható, hogy azt hiszi: sokkal nagyobb buliból marad ki, ha nem jön velünk... :D :D :D

Nincs jelen

#8403 2009-02-27 07:16

Györgyina
Tag

Drágáim! szép derüs jóreggelt!
Roor, Te szerencsés vagy, tudod? Mert van aki után dolgozz és valószinüleg meg is éri, ha már olyan régen teszed. Ez piros pont.
Sziszikém: az õskáoszban benne van a neve. Õsi. És kiirthatatlan. Mert ezen minden gyermekes átesik. Férjecskéd meg a többi rokon csak addig várjon, mig Danikincs 18 éves nem lesz. Aztán magától megoldódik a rendmánia.
Akiss: én ugyan sajnos nem vagyok gyermekes anyuka, de azért, ha lehet beleszólnék. A Beácska most feszegeti a határokat, izlelget, próbálgat. Ne add fel, mert akkor egy életen át veri a hisztit. Tudom, hogy nehéz, de Neked kell ebben a harcban gyõzni, kedvességgel, magyarázattal, stb. És ne állj le Beácskával bírkózni, mert erre megy ki a játék. Mert ez játék. Egy kiérdemesült ovónéni mondja ezt. Bocsi.
Luci: azért takaritás és fõzés közben egy pill-ra állj meg Édesem. Csók a kicsi és nagy hercegeknek és a hercegnõnek.

Hama nem lesz szép napom akkor már a vonatmögé fekszem. Kivánok Mindenkinek szép és boldog napot.

Nincs jelen

#8404 2009-02-27 07:58

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki!
Szép jó reggelt, nekemnagyon, de nagyon szép ugyanispéntek van és végre nemleszek egyedül, jó jó apa itt van meg Lisa :D azért én másra is gondolok!!! Szóval TÖK JÓ!
A kedvemés az apámé is az lesz, hogy  megmutatom a "számítások" eredményét, hogy hány éves is Õ valójában!
Nos Tipegõ még csak kislány.. :D :D :D
Sziszi: jó, hogy Anyukád tud morogni Rád azt jelenti, hogy jól van! :D Tudod menynit jelent ez!!! Miden "gyereknek" mondom : ANYUKÁKAT MEGBECSÜLNI ÁM!!!!!!! Nagyon fontos!!!
Ja és majd beszélek az emberrel és értesítelek, de én IGEN akkor.
Luci: vigyázzz Magadra nagyon, ne dolgozdd túl Magad!
Judy: háááát ez vlmi fantasztikus :D a KÉP!!! Imádom a kutyákat!!!! Nagyon aranyos! De jó hogy egyre többet lehet megtudni Rólad is pl. hogy van egy csomó tesód...no nekem egy is csomó,úgy hpgy ezért írtam csomót. :D
Nita: oké-oké eszünk helyetted is, de akkor minden féle mézgacsaládosfénypost-ot kikapcsolni nehogy bajod legyen tõle :D viszont aki igényt tart az szóljon, Luci? Roor? Ablaknyitás?
A chatre ha nem jelentkezem be akkor vagyok zárójelben :), de könnyen tudom igazolni magamat, ha vlki nem ismerne fel :D
Roor: eme beszéd nekem is nagyon tetszett :D
Zolcsi: puszi az egész családnak vigyázni MAGATOKRA  és jó hétvégét.
Ánya: köszönöm mindig Neked a "cuccosokat" és már jó lenne beszélgetni is egy picit!!!
Vicaa: remélem a mai napotok nemazzal kezdõdik, hogy vlmi jó kis feketeséget-barnaságot, vagy éppen fehérséget kelljen a szoba szõnyegrõl felsikálni :D no én szurkolok, hogy ne így legyen :D
Györgyina: dehogynem lesz szép napod! Biti úgy lesz, csak úgy kell hozzállni, no jó nemhiszek benne de szövegelni tudok :D mindegy a lényeg hogy NEKED MA SZÉP NAPOD LESZ! Eléggé határozott voltam :D

No megyek készülni a nagy faluba utána nem tudom mikor leszek...

Nincs jelen

#8405 2009-02-27 08:37

Szimi
Tag

Jóreggelt!!valaki akinek van kedve írja már nekem(privibe) legyen olyan kedves hogy kell képet feltõletni,azt tudom hogy a képfeltõltéésel,de aztán hogyan tovább?bekell  másolni valamit??
Van valakinek jó ötlete hétvégén mit fõzzek???
Puszi,szép napot Nektek

Nincs jelen

#8406 2009-02-27 09:03

roor
Tag

Halika!

Szimi:
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Ment mail.:D

Nincs jelen

#8407 2009-02-27 09:21

én
Tag

Jó reggelt mindenkinek! Jelentem nálam nemrég kezdõdött a reggel, merthogy este élveztük a torkoscsütörtököt és elvoltunk családilag már majdnem éjszakába nyúlóan torkoskodni!
Roor! Te ma nem dolgozol? Lucival mi a baj? Crohn? Vagy influ? Puszi neki, gyógyuljon!
Judy! A kuty egy tündér!
Lisa! Apukádnak ismeretlenül is Happy Birthday! Ha már you are learning english language. Élvezd 7végén Pasekot, jó is az a 7végi találkozás. Idõnként én is visszasírom... Na csak ritkán! Na szóval jó szórakozást!
Akiss! A lánykád szerintem is csak kóstolgat, mit szabad, mit nem. De azért nehezére esik még az elválás. Ez részben jó, részben nem. Jó mert fontos vagy neki, rossz mert nem tudsz normálisan elmenni sehova. Mindegy! Majd megszokja elõbb-utóbb! Nem hiszem, hogy a férjed vagy anyósod vétett valamit.
Sziszi! Légy boldog a szüleiddel és békélj meg velük, amig vannak neked. Idõs szülõkkel sem könnyû, de amikor már nincsenek....
Na szép napot mindenkinek, én megyek ügyintézõbe, vásárlóba!

Pusszantás

Nincs jelen

#8408 2009-02-27 09:45

akiss
Tag

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Én is arra gondoltam, hogy nehéz neki az elválás. Ezért is próbálom "erõltetni" a maradást ott vagyok vele én is. Csak kellemetlen, és rengeteg türelem kell hozzá. Holnap majd elválik hogyan reagálja le anyósékat. Ugyanis minden szombaton mennem kell a suliba, mert már 1 félévet végigcsináltam úgy, hogy csak vizsgázni jártam be, mikor még pici volt Beus. Hát kemény volt, hiába volt meg az anyag, az nem olyan mint amikor hallja is az ember, meg ugye mindenki mást tart fontosnak jegyzetelés közben. Akkor meg is buktam statisztikából! :D:D:D de azért az is csak meglett a köv. féléven. :) habár én sem tudom hogyan. :D De már csak ez a félév van, ezt már fél lábon is kibírjuk, gondolom a csajszi sem húzza a hisztit a végtelenségig.

Györgyina! Miért kérsz bocsánatot? Én szívesen fogadok minden tanácsot, és amit tudok meg is fogadom. Ezért kérdeztem tõletek, mert vannak itt tapasztalt anyukák, és mint megtudtam óvónénik is! :D

Na már megint hosszú lett a hsz! :P

Nincs jelen

#8409 2009-02-27 10:03

aiolosz
Tag

Szimi írta:

"...Jóreggelt!!valaki akinek van kedve írja már nekem(privibe) legyen olyan kedves hogy kell képet feltõletni,azt tudom hogy a képfeltõltéésel,de aztán hogyan tovább?bekell  másolni valamit??
Van valakinek jó ötlete hétvégén mit fõzzek??? Puszi,szép napot Nektek

Szimi, latogass el ideGyorstalpaloitt sok minden le van irva, ha megis gond lenne, akkor jelezd nekem es szivesen segitek.

Nincs jelen

#8410 2009-02-27 10:59

Szimi
Tag

Köszönöm a segítségeket:)
Kellemes hétvégét!!

Nincs jelen

#8411 2009-02-27 13:44

roor
Tag

Halika!

Szó volt egy babás taliról!
Nyakunkon a tavasz,el kéne kezdeni szervezni.
Hova,mikor,hogyan,kikkel stb.
Utánnajárni áraknak,igényeknek,lehetõségeknek.

Budapesti tali is van porondon,szintén tavaszi,az elmaradt batyus tali pótlása.:D
Ötletek,javaslatok,jelentkezõk?:D

És ne feledjük a nyári szupertalit ami akár több napos is lehet,a hely adott a lehetõség adott,viszont ez igényli a legnagyobb szervezést!!!!!!!!!

Hajrá,gondolkodásra ötletelésre fel!:D

Nincs jelen

#8412 2009-02-27 14:40

sziszi32
Tag

Roor: jelentkezem, ahova tudok, megyek! Legfeljebb nem érek oda! :D :D :D
Én: a szüleimmel meg vagyok békélve. Csak éppen kiborit, hogy minden (és ezt értsd szó szerint) segítséget elvbõl elutasítanak, amikor meg ehhez tartom magam, akkor meg vannak sértve. Hidd el, nem a tiszteletlenség jele a részemrõl, amit leirok ide, hanem a kiborulás (lehet, hogy a tombolóba kellene irnom inkább, vagy egyáltalán ne'?)
Ebédtipp (elkésve): nálunk pacalleves volt (apósomnak kedvence), tejfölös pörkölt csigatésztával.
Ínyencráadás magamnak: "csukahús" (vagyis vesepecsenye) megtûzdelve sajttal, sonkával, elõtte finomságokkal pácolva  fûszerezve. :D
Egy kis tavaszváró jókedv (avagy a teszkós jácinthagymák szépsége):
<kép>

Szerkesztette: sziszi32 (2009-02-27 14:55)

Nincs jelen

#8413 2009-02-27 15:10

Györgyina
Tag

Megyek. Itt a legkisebb.
Drága Sziszikém. Te háziasszonyok gyöngye. Te ragyogó tisztaságú EMBER.  Édesanyádnak jó egészséget kívánok.

Nincs jelen

#8414 2009-02-27 17:51

akiss
Tag

Sziasztok!
Gonosz voltam és nem foglalkoztam a hisztivel, láss csodát nem abbahagyta a kisasszony 5 percen belül! :D A szívem majd meg szakadt, de nem vettem fel és ez lett a jó megoldás. Egyébként is néha úgy fáj a hátam, majd becsinálok. Hízni kell még egy kicsit, hogy jobban bírjam a gyereket :P   

Roor: jelentkezem én is, de elõfordulhat, hogy nem tudok elmenni, egyébként szeretnék, sajnos sok mindenen múlik.

Vica, Beus már jól van, megvan a bûnös is! Savanyúkáposztát ettek az apjával! :O :O :O Nincs min csodálkozni, biztos felkavarta a kis gyomrát.

Nincs jelen

#8415 2009-02-27 18:07

sziszi32
Tag

És olyat nem lehetne, hogy alkalmanként valamelyik anyuka lakóhelyéhez közel volna a tali, aztán a másikhoz közel, hogy legalább egy el tudjon jutni a talira? Pl. úgy értelmezem Vica helyzetjelentését, hogy valahol itt keleten lakik, és van itt pár keleti, mondjuk én is. És még egy csomó aranyos ember, pl. én... ja ezt már mondtam.
Aztán meg elmehetnénk megszállni roorék környékét (vagy forditva, elõször ott, aztán itt). :D Nagyon beindultam ám a témára! :D :D :D Danikincs egy csillag-billag máma! És akármit megeszik, jó gazda, õ bizony ki nem hányja! A kis bélpoklodék! :D :D :D :D
Luci: jobban vagy?
Györgyina: mivel érdemeltem ki e megtisztelõ cimeket? :D

Nincs jelen

#8416 2009-02-27 21:30

roor
Tag

Halika!

Luci nem tûnt el,csak nem van jól.

Babatali:bárhol lehet,de vannak szempontok amiket figyelembe kéne venni,mint például kinek mennyit enged  meg a pénzes batyuja,mennyit kell utazni stb.
Természetesen lehet régiónként is,viszont ezt akkor azoknak kell szervezni,hiszen f..gom sincs hogy mit hol találok.:D:D:D:D
Ha meg valaki mégsem tud jönni,hát lesz elég idõ lemondani és nálam még mindig él a lehetõség a telefonszámok megõrzésére,illetve van erre annak is lehetõsége aki egy adott régióban szervezné.:D
Szóval anyucik tessenek szervezkedni,ha pesti tali akkor tudok segíteni,ha régiós akkor max csak a helyet tudom itt biztosítani hogy megkommunikáljátok.:D

Csendben jegyezném meg hogy roorék környékét nem lehet megszállni,hanem egyenesen kötelezõ.:D:D:D:D:D:d

Nincs jelen

#8417 2009-02-27 22:00

roor
Tag

Halika!

Én:nem látok rémeket,de nincs se kedvem se kapacitásom találgatni ki mikor kicsoda és köztudott hogy nem beszélni nyelveket,ergo nem tudni elolvasni angol,ergo nem sakkozni ki -kicsoda.:D
És nem kell törölni,maradhat nyugodtan.:D

Nincs jelen

#8418 2009-02-27 22:04

én
Tag

Már kitöröltem és nem írom újra!

Nincs jelen

#8419 2009-02-27 22:15

judy1981
Tag

Hali!

Sziszi: ez a segítesz nem segítesz pont az az eset, amit nem lehet kitalálni, mert semmi sem jó. Tenni kell rá magasról. Pár hónapja nagyanyám megjegyezte, hogy kellene neki egy búra az éjjeli lámpájára, mire én nagy lelkûen - és mert könnyebb volt beszerezni -, vettem egy új éjjeli lámpát neki. Amikor anyám elvitte, nem kellett neki, mert õ csak egy búrát kért. Anyám azóta is boldog vele. :)
Akiss: a viasat3-on megy délutánonként egy mûsor, amiben elkényeztetett, elhanyagolt, stb gyerekeket segítenek megnevelni. Érdekesebb, mint a Mónika 'só', vagy a Joshi Bharat :D És sok hétköznapi problémát oldanak meg benne. A barátnõm kislánya is kb ennyi idõs volt, mikor senkit nem fogadott el, csak az anyját. Azelõtt mindegy volt neki ki veszi ölbe, ha felébred, vagy ki vígasztalja, ha elesett. Aztán egyik napról a másikra már csak anya kellett.
Roor: hat hetes pázizsi? :D Ez jó :D Extra husi és friss :D
Lisa: szám szerint kettõ :D

Babatali:
1. jó idõ legyen, nehogy megfázzanak a törpék. (És mi is fázhatunk, mert nem lesz illõ agancsost kortyolgatni :D)
2. olyan hely kell, ami kb egyforma távolságra van a pl. Bp környéki, és a keleti népeknek is, így senki nem hurcolja át a fél országon a gyereket. Vagy éppen a megközelíthetõség lehet az egyik szempont. Pl utazási idõ. így többen el tudnak menni. Akár majd én is teszek javaslatokat hova lehet menni. Rákattanok az internyetre :D
Bp-i tali: mikor lesz már???? Én már be is vásároltam rá :D 1 liter agancsos várja gyönyörû halálát :D

Trinity köszöni az elismerõ szavakat, ennek örömére ma is hû maradt önmagához :D
Természetesen fölöslegesen halasztottam el a dokilátogatást... már kevésbé vagyok pipa, mint pl du. 3-kor.

Nincs jelen

#8420 2009-02-28 00:13

sziszi32
Tag

Judy: azt a mûsort viasaton én is meg szoktam nézni, és valóban tanulságos (17-00 tol megy), mert annak ellenére, hogy amerikai, nagyon szókimondó. Volt benne egy olyan rész, amikor az anya hívta a szuperdadust, majd pedig maga az anya kezelte a dadust ellenségként.. végül meg szégyizte magát, mert a dadusnak igaza volt a gyerekeket illetõen.
Tali: javaslatok? :D
Ja, Lisa: kösz, hogy az én fiam is teccik! :(

Nincs jelen

#8421 2009-02-28 07:57

Györgyina
Tag

Szép jóreggelt Mindenkinek. Legyen boldog napotok.
Lisa: nem tudok Neked emilt irni, mert nekem a Te programod nem mûködik. Az én email cimem: ggagi77_kukac_gmail.com. Ha levelet szeretnél dobj rá egy üzit. Pussz.
Sziszikém: én segitek, tudod. Ne aggódj, Ti nem maradhattok ki, meg lesz olvdva. A Danikincs Baráti Kör megoldja.
Annácska reméljük szépen aludt az éjjel és Vicaa is tudott pihenni. És ma boldogságos napotok lesz.
Beababa: vigyázz a pasikkal. Akiss tarts ki és jó tanulást.
Judykám: csodálatom tárgya és alanya. Üzent-e a fõnök kutyus ügyben? Van-e felvétel simire? Legyen szép napod.
És Mindenkinek legyen boldog és szép napja.          Betegtársatok                                        Györgyina

Nincs jelen

#8422 2009-02-28 09:25

sziszi32
Tag

Sziasztok, szép napot!
Györgyikém, emilcimet ne irj ide, mert akkor aztán esetleg olyantól is kapsz mailt, akitõl nem szeretnél! :D :D :D
Megyek Danizni (apa újfent dolgozik) :(
Nita: mailed nagyon sok örömet okozott! :D
Luci: jobb már egy kicsit? Nagyon hiányzol ám!
Roorfelség: ápold leszboszilag is egy kicsit! :)
Lisa: Jó ünneplést és hétvégézést!
Tegnap Danira két leányzó vigyázott, amig dolgom volt, és bizony, másfél óra után úgy lemerültek, mint a nem duracellnyuszi! És még hogy nem kõkemény munka a gyereknevelés! :)
Ebédtipp valaki?

Nincs jelen

#8423 2009-02-28 09:36

mamo.
Tag

Sziasztok!
Ebéd két napra: húsleves, rakott krumpli, brassói aprópecsenye. Egyszerre elkészítem, csak a sült krumplit kell frissen hozzáadni. Tehát egy délelött megy rá a fözésre, közben takarítok. Tipp Tõletek?
Szép napot.
mammamia

Nincs jelen

#8424 2009-02-28 10:00

Vicaa
Tag

Hurka, kompér, párol kápi vagy csalamádé. Nálunk ez a hipergyors mai menü. :)

Nincs jelen

#8425 2009-02-28 10:03

Györgyina
Tag

Sziszikém: sörös csirke: 1 kg só 1 doboz sõr bepác. 1 óra múlva sütõben zsir nélkül megsütni. Krumplival nagyon finom.

Nincs jelen

#8426 2009-02-28 10:20

sziszi32
Tag

Nyálcsorgi, amit írtok, csajok. Györgyikém, ha egyszer ide fúj a nyugati szél, akkor megmutizod, hogy kell, ugye? Mármint ezt a receptet. Apropó, ment mail.
Danika nem óhajtott rántottát reggelizni, ellenben a piskótát nyomja a kis arcába ezerrel. Már egy fél zacskóval bepuszilt belõle. :D :D :D :D :D
Köszi a tippeket. Vica: tõled is köszi a tippet (ne mondd má, hogy sose szólok hozzád! egyébként a Daniszerelme kislány pont úgy nézett ki, mint Annácska!) :D :D :D

Nincs jelen

#8427 2009-02-28 11:25

Pocak
Tag

Na szóval:Györgyina kedves ihatjuk azt a tejet akár fosásig is, szívesen tejezek Veled bármikor!
Luci drága: már én is várom a nagy találkozást!
Akiss, Árpapa meg még aki Szolnok környéki hangoljunk össze és menjünk együtt a találkozóra, Skynetpg-vel meg cimborák vagyunk vele telefonon is értekezünk!
Szép napot mindenkinek!

Nincs jelen

#8428 2009-02-28 11:35

roor
Tag

Halika!

Pocak:nyugodtan maradhatott volna a hozzászólásod,sokan egyetértenek veled,köztük én is.:D
Egyébként ha ilyen kifakadós kedved van,ajánlanám a tombolót,az pont erre lett kitalálva.:D:D:D:D

Kenyérkét készítettünk,illetve a gép megcsinálta a tésztát aztán gázsütõben sült a drágám.:D
Íme az eredmény (az ízét még nem tudjuk de tuti fini):

<kép>

<kép>

Nincs jelen

#8429 2009-02-28 11:38

roor
Tag

Halika!

Oké,nem bírtuk,megvágtuk,friss fórró ropogós és nagyon fini.:D

Nincs jelen

#8430 2009-02-28 11:55

Pocak
Tag

Roor:hát igen, lehet ezt diplomatikusan is kezelni amikor a fejünket a homokba dugjuk és jogokról beszélünk, a másik pedig amikor a bõrünkön tapasztaljuk és az már egészen más tészta!

Nincs jelen

#8431 2009-02-28 12:05

aiolosz
Tag

Pocak írta:

Roor:hát igen, lehet ezt diplomatikusan is kezelni amikor a fejünket a homokba dugjuk és jogokról beszélünk, a másik pedig amikor a bõrünkön tapasztaljuk és az már egészen más tészta!

Ezen az oldalon mi Robur vendegei vagyunk, ami nem zarja ki azt, hogy ne legyen velemenyunk a vilagban lejatszodo dolgokrol, de van egy szabalyzat, amit el kell fogadnunk es be kell tartanunk, ez ilyen egyszeru.
Termeszetesen ez onmersekletet igenyel, de mindenki maga dontheti el, hogy ezt magara nezve ervenyre tudja juttatni vagy sem.
Sajnos, ezen a forumon csak betegek vannak, vagy en rosszul tudom ?

Nincs jelen

#8432 2009-02-28 12:12

Norby1
Tag

Ebéd tipp :

Most rendeltem éppen sajttal és almával töltött csirkemellet krumplipürével és Gundel palacsintát :D

Nincs jelen

#8433 2009-02-28 12:15

arpapa
Tag

:P jóétvágyat Norbesz !

Nincs jelen

#8434 2009-02-28 12:23

Pocak
Tag

Látod Captain, már írtam hogy nem neveztem néven senkit és nem utaltam senki származására! Az hogy véletlenül mindenki érti az tükröz valamit! Úgy érzem hogy nem hágtam át a szabályokat, csak le írtam egy történetet ami ma délelõtt megtörtént! Ha már a szabályoknál tartunk én megköszönöm a burkolt sértéseidet, és remélem nem fogod kitörölni ezt a kis eszmecserét is, hagy olvassa mindenki és véleményezze magában!

Nincs jelen

#8435 2009-02-28 12:35

roor
Tag

Halika!

Pocak:moderálás topik és nem kötözködésnek szánom!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#8436 2009-02-28 12:45

arpapa
Tag

szia Pocak!

ha úgy jön ki a lépés, részemrõl együtt is mehetünk majd a pesti talira

szép napot!

üdv:á

Nincs jelen

#8437 2009-02-28 12:52

Pocak
Tag

szia Árpapa!
Mindenképp próbáljuk meg okosan csinálni a dolgot, bár most olvastam hogy felvetõdött az áprilisi dátum és akkor én már a dunántúlon építem az autópályát remélhetõleg! Na majd meglátjuk mikor is lesz az a találkozó!

Nincs jelen

#8438 2009-02-28 12:59

sziszi32
Tag

Pocak: remélhetõleg a Dunántúlon is lesz tali! Meg Tiszáninnen (vagy hol is lakom pontosan?) Na mindegy, a Bodrogköz is szép világ tud lenni nyáron. :D :D :D
Na, megszültem az ebédet: grizgombócos zöldségleves, házi sült kolbi (fejenként két húszcentis, még mindig a kolbászról beszélek :P), fõtt krompé (palócosan: gruja, hogy adjunk a folklórnak :D), párolt savanyú kápi. Ennyi tellett tõlem. Ez is annak köszönhetõ, hogy alig negyven perc harc után elaludt az én drágai kicsi perpetuum mobilém! :D

Szerkesztette: sziszi32 (2009-02-28 13:00)

Nincs jelen

#8439 2009-02-28 16:49

akiss
Tag

Sziasztok!
Ha már az ebédrõl volt szó: margarinos kifli, szalámival, füstölt-fõtt karajjal! :D

Judy, én csak 3 csatorna közül válogatok :D, meg még ami bejön a szlovákok közül, meg a szolnoki és a gyöngyösi városi tv :D De azért köszi! :) Amúgy is csak este nézünk tv, de egyébként is néha elég agyhalált okozó mûsorok vannak. :P Beát meg csak a természetfilmek érdeklik, meg a reklámok ezerrel! :D:D:D Anyuéknál szoktuk nézni a német adókon a természetfilmeket.

Én, ma megtudtam, hogy nektek volt igazatok, és eltörölték az eszperantó-lóvári lehetõséget :O Most akkor gatya felkötve és irány a német tankönyv, pedig olyan szépen elraktam már a szekrény hátuljába! :D A régi rendszerben még él, de a bolonyaiban már nem. :(

Pocak! Miért a Dunántúlon építetek, gyertek ide! :D A lelkemet kirázza a 32-es Berény elõtt. :D Részemrõl ok a tali, ha az idõpont megfelelõ lesz. Nem igérek semmit, mert kicsit depressziós vagyok, gyülekeznek a viharfelhõk a fejem fölött. Jó lesz ez az idei év azt már látom! :P

Na most fújta ki az "orrát" a fikuszom! :D Bea épp törölgeti a kaspót egy zsepivel, közben krákog hozzá! :D:D:D Lehet kertész lesz, mert mindig a virágokat "gondozza", ha lenne víz a locsolókannában már rég kirohadtak volna, szeretik az õszibaracklevet, de kóstolták már a narancslevet is! :D Ki tudja, lehet ettõl lesznek szépek, én meg profi takarító, ha nem kapok szívrohamot belátható idõn belül. :D

A két haverom:
<kép>

Szerkesztette: akiss (2009-02-28 16:50)

Nincs jelen

#8440 2009-02-28 18:03

Lisa
Tag

Sziszi: Mit írtam már megint nem jót??? Amire írtad hogy köszi hogy az én fiam is teccik :(

Nincs jelen

#8441 2009-02-28 19:14

sziszi32
Tag

hát a mosolyalbumban a fiam az uccsó, és még csak egy nyálcsepp se csordult a szádról!!! :(

Nincs jelen

#8442 2009-02-28 19:30

Lisa
Tag

Sajnálom Kedves Sziszi azt hiszem egyre több hibát vétek :(  ... de hidd el, hogy tudom és személyesen azt hiszem jobban veszed ha elmondom, no de mindegy ezek szerint ne :D :D :Dakkor is személyesen ha akarod ha nem :D :D :D
De akkor mondom hogy a nyálcsepp legördült, sõt el is folyt, csak ahogyan Te is én is meglepõdtem Szimi gyerkõcén és azért írtam, oda....no de jó magyarázkodom, vlmit rosszul csinálok ezek szerint....
Györgyina: Neked is fog menni a válasz de tényleg hétvége van...bár anynit talán, hogy FIATAL vagyok és annál "nemmegfontoltabb" azt hiszem ezt igazán el lehetne nézni nekem, (ezt nem csak Neked írom) nálam még vagy fehér vagy feket minden...és ennek örülök.
Legközelebb igyekszem jobban odafigyelni az emberekre és ellnézést érte...Neked is Sziszi !

Jó hétvégét!

Nincs jelen

#8443 2009-02-28 19:55

pasek
Tag

Jó estét!
Végre net közelébe kerültem!!
No ez nem pont így van, kicsit erõs túlzás, akkor inkább mondjuk úgy, hogy fórum közelébe.
Beteg a gépem. Influenzás vagy mittomén, de egy ideje láza van, olyanokat csinál ha elindítom a netet, hogy mutat nekem egy csodaszép kék képernyõt tele számokkal meg van közöttük olyan szó is hogy "fatal" meg "00086235iii", ezt látom kb. 3 másodpercig, aztán újraindul és küld egy üzenetet Bill Gates gyermeke, hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre.
Naná, mintha én nem tudnám, elég súlyos az állapta...
Most mondta Lisa, hogy az emiljeeimet ne felejtsem el megnézni, mire én azt válaszoltam, hogy a múltkor már láttam (ez egy héten belüli múltkor) és erre nevetésben tört ki :)
Kicsit szégyenkezve is ültem le írni, hiszen már jó régen nem jelentkeztem, és nem tudom mikor leszek megint rendszeres, de minnél jobban tellik az idõ, annál kevésbé van pofám írni, és ez egy ördögi kör :S
Igyekszek egyébként mindent nyomon követni, Lisát "ki szoktem kérdezni" hogy mi újság a fórumon.
Meg ugye nem csak Lisa a kapcsolattartóm innen, amint láthattátok (feltett fényképekrõl) a múlt hétvégén Vicáéknál voltunk, szóval több szájból is hallom ám az itteni élet történéseit, de azért nem kell Nagy Testvérnek gondolnotok, és nem is lakok a 101-es szobában, de még a Gondolatrendõrséghez sincsen semmi közöm.
Bocsánat, ez egy kicsit utalás volt az egyik kedvenc könyvemre, aki nem ismerné Orwell 1984 -ére gondoltam.
Mit is írhatnék?
Köszönöm, ha nem pikkeltek nagyon rám, amiért néha eltûnögetek és néha elõ-elõbukkanok, de szerintem én már ilyen vagyok és ilyen is maradok, nem fogom kinõni..
No minden jókat Nektek, és igyekszek sûrûbben rontani a levegõt, foglalni a biteket, elszívni a bájtokat és töltögetni a kilobájtokat.

Nincs jelen

#8444 2009-02-28 21:27

Lucifer
Tag

Halihó!
Csak gyors bekukk!!:D:D
Benyeltem ezt a szar kalicid virust és teljesen levett a lábamról!!:(:(
Ma már azért jobban vagyok lehet , hogy jót tett a mézes meg a leszboszi tali??:D:D:D
Idáig lázas voltam , de ma még nem annyira bár már hõemelkedésem azért van , no , de túlélem!!:D:D
Szóval élek még majd talán holnap már bõvebb leszek!!:D:D

Jó hétvégét mindenkinek!!

Nincs jelen

#8445 2009-02-28 23:05

roor
Tag

Halika!

Luci:a mézes elfogyasztása kötelezõ és vírusírtó.:D

Zotyesz:megkapam köszönöm szépen,remélem te meg megkaptad a csillárt?!:D

Nincs jelen

#8446 2009-03-01 00:59

sziszi32
Tag

Roorfelség, kékszakáll jóéjt kiván neked, hogy legyenek felséges álmaid pihepuhus ágyikódban... (még jó, hogy nem hízelgek fölöslegesen :D)
Én még mindig fenn vagyok, s még legalább egy óra papirmunka... de megérdemlem, mert amikor délután melózhattam volna, akkor inkább szunyáltam egyet. :)
Jóéjt az alvóknak és azoknak is, akik esetleg aloézás, sörözés közben vannak még! :D

Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-01 01:00)

Nincs jelen

#8447 2009-03-01 06:59

mamo.
Tag

Jó reggelt Mindenkinek!
Szép napot kívánok, remélem még a nap is kisüt.

Szeretném megkérdezni van-e vagy volt-e valaki vegetáriánus közületek? Tudom, nem ajánlott, de hátha segítene, itt a tavasz, kellene egy kis tisztulás a szervezetnek.

Nincs jelen

#8448 2009-03-01 07:51

Szuszidi
Tag

Kedves mammamia!
Ésszel lehet tisztulni a tiszta vega kaja egy ideig a tisztulást segíti elõ de egy idõ után nem jut a szervezeted olyan fehérjékhez amihez szüksége lenne. (na itt szokták mondani a vegások hogy ez nem igaz, de csak ámítják magukat mert igaz). Amit mondanék estére gyümölcsöt ne egyél! Jó méregtelenítést!

Nincs jelen

#8449 2009-03-01 09:12

Ánya
Tag

Pasek!
bármikor jössz, szívesen olvaslak!! :D :)

Luci!
Már aggódtam, de örülök, hogy jobban vagy. Ez a vírus nagyon nem jó nekünk!! :( :( Nagyon legyengített???

Mammamia!
Üdv a köreinkben. Kíváncsi lennék rád! Mindenre, de legalább annyira, hogy mi a betegséged? Mert, ha cu-s vagy, akkor tudom mondani, hogy én is vega voltam egy darabig és nagyon jó volt, De akkor meg kell tudni enni a hüvelyeseket, rendszeresen, hogy a fehérje szükséglet meglegyen!!! Nekem mind a három gyermekem vega és egész jól bírják, egészségesek is. A szénanáthájuk se kínozza õket azóta. A fórumon Ottó a fõvega. Õ crohnos és nagyon jó dolgokat írt más topikokban.

Szuszi!
jó olvasni téged!!!

roor felség!
remélem szép napod lesz ma is!! :D :)

Gyösgyina, Judy, Vica, Nita, Szimi, Sziszi, akiss, Pocak, Dusy, nori Zotyesz, Árpapa és sokan mások, vagyis mindenki, aki erre jár:

Pusszantlak benneteket is ezen a márciusi napon!! :D :D

Nincs jelen

#8450 2009-03-01 12:02

Vicaa
Tag

Luci víruskifeletakarítóbogyó-kat bekapni! :)

Ez most Attilámra is érvényes, mert hány, megy a hasa egész nap, mióta ismerem még csak egy nap volt ilyen beteg mint most. Csak fekszik, mint egy darab fa, néha felugrik, rohan :(:(
Anna remélem nem kapja el.

Szimi, aranyos a kis pillangókisasszonyod!!! Egyébként nálunk is inkább Attilára hasonlít a gyermek.
Sziszi, a férjedet ugyan még nem láttam, de Dani biztos ohgy nagyrészben hasonlít rád! A kék szeme biztosan!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb