#801 2009-11-09 21:42

Manna-panna
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Orvost keresek!!!

Szia Geo 73!

Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál! Örülök, ha tényleg ilyen jó fej! :)

És kb. mennyi idõs?

Azt még meg tudnád írni, hogy milyen vizsgálatok lesznek?

Nincs jelen

#802 2009-11-09 21:50

Geo73
Tag

Szamosi doktor 40 körüli. Gondolom legelõször laborvizsgálatot fog kérni. Meg lehet, hogy CT-t.

Nincs jelen

#803 2009-11-09 21:58

Manna-panna
Tag

Értem! Köszönöm szépen a segítséget! :)
Ha bármit tudsz/tudtok még mondani az elõzõekkel kapcsolatban, azt szeretettel várom! :)

Nincs jelen

#804 2009-11-09 22:39

pécsi vagyok
Tag

Sziasztok! Nem tudtam melyik topichoz írjak ez ügyben, talán ez áll legközelebb... Azt akarom kérdezni, hogy volt-e valakinek kapszulás endoszkópos vizsgálata? Mi a tapasztalat? Érdemes egyáltalán?

Nincs jelen

#805 2009-11-09 22:44

Nita
Tag

Itt olvashatsz errõl bõvebben Mini kapszula ott vannak tapasztalatok is.

Nincs jelen

#806 2009-11-10 07:38

pécsi vagyok
Tag

Köszi Nita! :)

Nincs jelen

#807 2009-11-10 10:31

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

...vagy ennek az oldalnak az alján is:

http://crohn-colitis.hu/hun/hirado-0401 … pszula.php

Nincs jelen

#808 2009-11-10 18:47

ditke
Tag

Szia Marthuska!
Örülök,hogy osztod a véleményemet az orvossal kapcsolatban.Én colitis ulcerosával kinlódok már 30 éve.Voltak rossz napjaim, de soha nem vettem meg semilyen gyógyhatású készitményt.A kamillán kivül semmit, azt is csak azért mert Parádon kikészítették, lehetett választani a büdös víz vagy kamilla.Én kétévente járok tükrõzésre januárban jár le  a két év :o Te milyen gyakran jársz türõzésre ,gyógyszert szedsz? Régebben félévente jelenésem volt a gyógyszerek miatt,az új törvény szerint évente egyszer elég az engedélyt érvényesítni .Ennyit a tudományról!
  Szép napot:ditke

Nincs jelen

#809 2009-11-10 19:37

Marthuska
Tag

Szia Ditke! Általában én is kétévente járok tükrözésre, kontrollra pedig félévente szoktam menni. Olyan idõszakom is volt, hogy szinte havonta, kéthavonta jártam, amikor szteroid lökéskezelésem volt. Én jelenleg Entocort kapszulát szedek. Probiotikumot csak önszorgalomból.:) A hasznos baktériumokra azért szükség lehet, csak azt nem tudom, hogy megvívják-e harcukat odabent?:) Teljesen logikusnak találom, hogy a gyulladásnak köze lehet a bélflóra állapotához is! Persze, ez csak egy része a dolognak! A betegséggel kapcsolatosan sok még a rejtély!

Nincs jelen

#810 2009-11-10 20:31

ditke
Tag

Szia Marthuska!
Akkor neked is programozott az életed.Már annyira utálom az egészet,fõleg a sok várakozás miatt!!! Mikor kezdõdött a betegség minden úgy mûködött ahogy kell.Most minden a fejetetejére állt ,köszönhetõ a csodás átszervezéseknek! Tudod milyen sok orvos volt ,s ahogy teltek az évek egyre kevesebb lett a számuk.Probiotikumot én is szedek a csatát megvívják-e azt nem tudom csak reménykedek,ártani nem árt fõleg antibiotikum kúra után  :/ Most néztem az X-prep törölve van a törzskönyvbõl,pedig nekem bevált!! Amiket olvastam helyette az számomra szörnyû!! Így is problémám van a folyadékivással, ha még pocsék is végem van :o
Szia:d

Nincs jelen

#811 2009-11-11 10:10

Marthuska
Tag

Szia Ditke! A "Vizsgálatok" címû topicban írok Neked!

Nincs jelen

#812 2009-11-12 16:21

Sa-ni
Tag

Tudnátok nekem ajánlani Pesten (esetleg Szeged-Pest vonalon, környékén, esetleg máshol) egy jó orvost? Nem baj, ha magán, sõt talán jobb, (nem is tudom, hogy SZTK-ba mehet-e az ember ingyen más városban???) csak ne küldje haza az embert úgy, ahogy van, legyen hajlandó a bonyolult eseteken elgondolkodni, lekezelés helyett kezelni akarjon...  Van ilyen? Olyanhoz szeretnék menni, akit már innen ismer valaki, és akirõl lehet tudni, hogy nem az a "gyógyítási" módszere, hogy leakasztja a szögrõl a "lelki" varázsszót, és 5 perc ismeretség után kontár pszichoanalízist végez... (Bocs, ha cinikusnak tûnök, de másképp nem tudom megfogalmazni, milyen orvost szeretnék...pedig a kórház után megfogadtam, hogy többhöz nem megyek, de most van nagyon elegem, és talán mégis kéne... ) Schwab dr-ról van-e valakinek e téren tapasztalata?

Nincs jelen

#813 2009-11-12 19:46

ditke
Tag

Szia Sa-Ni!
Életem során egy igazán empatikus gasztróst találtam,nekem is úgy ajánlották!! Akkoriban elég hisztis voltam ,de soha nem származott hátrányom belõle.Igaz SZOMBATHELYEN van de megérte elutazi.DR DÖBRÖNTE ZOLTÁNNAK hívják.Privát mentem hozzá megérte.A neten fenn van, e-mailt is lehet írni neki,egy levelet megér nem?Engem elég hosszú idõre tünetmentessé tett. :D Akkoriban nagyon elkeseredett voltam,a megnyugtató sorai a mai napig elkisérnek.Ha beteg az ember, és nagyon fiatal a világvégére is elmenne!!
Üdv:ditke

Nincs jelen

#814 2009-11-12 20:45

youlcsi
Tag

Sa-ni!
én Richarddal váltottam jópár e-mailt, nagyon szimpatikus, segítõkész... igaz, személyes tapasztalatom nincs vele, mert mire eljutottam odáig, hogy mennék hozzá, dottorém lebeszélte az idõpontot MT-vel (amiért azóta is hálás vagyok neki :))
ha esetleg érdekel, akkor az elérhetõségét megtalálod itt:
http://www.kps.hu/dr__schwab_richard
de az egeszseg.origo orvos válaszoljában is keresheted.
üdv.

Nincs jelen

#815 2009-11-13 00:07

Sa-ni
Tag

Köszi mindkettõtöknek!
Origo egészségrovatban már váltottam Schwabbal levelet, de mind a 2x csak azt írta, hogy ez túl bonyolult, neten nem lehet megoldani (semmi mást, tanácsot se próbált adni, hogy addig is mit csináljak :S ) keressem fel a rendelõjében. Megnéztem, kelen kórház, úgy 15 ezer ft. De ha azt mondjátok, hogy jó....
Megtaláltam Dr. Döbrönte email címét, próbálok neki írni, de Szombathely tényleg nagyon messze van.

Nincs jelen

#816 2009-11-13 13:38

Sa-ni
Tag

Írtam Dr. Döbrönte Zoltánnak.
Felhívtam a Kelen Kórházat, ahol Schwab dr dolgozik, 25-ére volt idõpont. Az elsõ vizsgálat 19 ezer 900 ft húzós nagyon, ha ennyiért azt mondja, hogy lelki, és/vagy éljek vele és/vagy õ ezt nem tudja megoldani, én a Dunába ölöm magam.. :S ), a továbbiak 9 ezer 900.
Lenne egy SÜRGÕS kérdésem - valaki ismeri a szintén ott dolgozó Dr. FODOR GYÖRGYIT, akirõl a neten semmit nem találtam, és a recepciós nem tudta megmondani, mi a szakterülete? Mert hozzá hamarabb van idõpont, már jövõ csüt. reggelre.

Szerkesztette: Sa-ni (2009-11-13 13:42)

Nincs jelen

#817 2009-11-13 18:19

ditke
Tag

Szia Sa-ni!
Az árakról csak annyit,ez csak bevezetés minden vizsgálat pénzbe kerül.Budapesten Pof.Tulassay Zsolt is kezelt,utána jött Sz-hely.Annyira szeretnék neked segíteni,tökeletesen átérzem a helyzetedet.Látod még a pénzedért is várni kell.A mobilszámot probáltad? Mint mondtam ilyenkor a távolság nem számít!!Anno én is sokat utaztam.Tudom legrosszabb a tehetetlenség!!

Szerkesztette: ditke (2009-11-13 18:20)

Nincs jelen

#818 2009-11-13 18:33

én
Tag

Sa-ni! Ha nem akarsz túl sok fizetni, mert maszek rendelésre mész, keress TB alapon orvost. Olvasgass minket és biztosan találsz jó orvost!

Nincs jelen

#819 2009-11-13 19:05

Sa-ni
Tag

Kicsit félre lettem értve, nem a fizetés fáj, hanem ha nem segít és hazaküld, és ezért még kér 20 e ft-ot... Csóró vagyok, a félretett pénzembõl veszek ki erre...
Csak azért van kis különbség, ezen ütköztem meg - amikor Szegedre mentem, ott asszem 8 ezer ft volt az elsõ konzultáció, és 5-6 ezer a továbbiak, a vizsgálatokat pedig ingyen végezték az orvos munkahelyén a klinikán vagy a kórházban.
Szombathelyt illetõen megvárom, mit ír vissza a doktor, fogad-e egyáltalán.

Nincs jelen

#820 2009-11-17 12:05

Tiara
Tag

Sziasztok!

Tanácsot, ötletet szeretnék kérni tõletek. Asszem új orvost kellene keresnem. Idén augusztusban diagnosztizáltak colitis-el, de ismerõsön keresztül Kaposváron. Nincs semmi különösebb problémám vele, csak az hogy elég messze van, és nem szeretnék minden konzultációra oda járni.
Tudnátok nekem ajánlani egy megbízható, lelkiismeretes nem lerázós dokit Budapesten, elsõsorban inkább Budán?

Köszi elõre is!

Nincs jelen

#821 2009-11-17 16:03

ditke
Tag

Szia Tiara!
Gasztroenterológiai centrum Bécsi ut85.Tel: 317-0631.Professiolalolorvosi KFT.A neten fenn van!!

Nincs jelen

#822 2009-11-17 16:10

ditke
Tag

Bocsi!
Professional orvosi kft.

Professzionál Orvosi Kft

Nincs jelen

#823 2009-11-18 10:02

Tiara
Tag

Szia Ditke!

Kösz az infót.
Tegnap felhívtam a dokimat, hogy megkérdezzem a véleményét a sertéskórság elleni védõoltásról. Addig jutottam, hogy megkérdeztem feltarthatnám e 1 percre. Kb lecseszett hogy nem, be van táblázva egész napra.
Kössz!
Most már biztos hogy dokit váltok.

A legtöbben magán rendelésekre jártok?

Nincs jelen

#824 2009-11-18 10:19

én
Tag

Ditke! Szerintem a többség nem jár magánrendelésre. Legalábbis ez az én tapasztalatom. De ha visszafelé olvasol ebben a topikban, akkor rengeteg ajánlást olvashatsz!

Nincs jelen

#825 2009-11-18 10:59

Sa-ni
Tag

Iszonyat leterheltek a kórházi és SZTK-s orvosok, még ha jóindulatúak is, akkor sem egyszerû elkapni õket egy percre. Fõleg mert ott szobrozik még 5 másik beteg, és akkor oda se jön.

Az orvosok közül, akiknek írtam, Dr. Pák Gábor (Esztergom) olvasta át a részletes lelet-összefoglalómat és a tünetnaplóm részletét, õ tûnt a legsegítõkészebbnek, (kár, de Dr. Döbrönte még nem válaszolt) és a kapszula vékonybél vizsgálatot javasolta. Ha 25-én Schwab nem javasol más megoldást, akkor megcsináltatom... (K..va drága, most már 240 ezer ft, ez csak felfelé megy, nem lefelé az elmúlt évekhez képest!!!!!!!!!)

Nincs jelen

#826 2009-11-18 12:17

ditke
Tag

Szia Én!
Én nem akartam megbántani senkit,nálam csórobb talán nincs is .Magánrendelést én sem engedhetem meg magamnak,de ha valaki segítséget kér megpróbálok valamilyen támpontot adni.Amikor én beteg lettem nem voltak ilyen brutál tarifák,most én is szépen várok a soromra mint a többi beteg.Tudod,hogy kaptam idõpontot? 2 óra körül menjek,vagy lesz doki vagy nem majd estefele hazaérek valamikor.Na errõl ennyit.
Szia:ditke

Nincs jelen

#827 2009-11-18 12:56

én
Tag

ditke! Engem ugyan nem bántottál meg. Ha valaki nagyon sz@rul van, muszáj, hogy megnézze orvos. A területedrõl nem küldhetnek el. Egyébként én is magánorvosnál kezdtem, de aztán rájöttem, hogy hiába fizetek, a dokik fejét és szemléletét kellene kicserélni! Most egy kórházi gasztróra járok. És miután sose tudom õket felhívni idõpontot kérni, csak úgy oda szoktam menni a rendelés kezdetére. Le szoktam vágni egy hülye dumát, hogy miért hívott pont mostanra az orvos. Kapom a sorszámot és általában egy órán belül bejutok. Pedig rengetegen járnak ehhez a dokihoz. Az igaz, hogy nem tudom, hogy ezt meddig fogják benyalni! De egyenlõre sikeres!

Nincs jelen

#828 2009-11-18 13:29

ditke
Tag

Szia én!
Gratula ügyesen csinálod! Ez egy gasztró centrum ahova járok,a dokikat elküldték ,vagy külhonba távoztak.Ezt a trükköt sajna nem tudom bevetni.Valóban szemléletváltásra is szükség lenne,de én látom a nagyfoku fásutságot is.Az a doki aki engem kezel szinte nem ismerek rá,20 évvel ezelõtt egy életvidám ember volt,manapság egy agyonhajszolt embert látok.Azt hiszem érted mirõl beszélek,ne is ragozzuk tovább  :D   Amikor nagyon elkeseredett az ember megpróbálja megkeresni a legjobb,leggyorsabb megoldást semmi sem drága!!Ha most kezdõdne a betegségem már halott ember lennék,tesznek is róla!!!  :/ 

Nincs jelen

#829 2009-11-18 15:50

Sa-ni
Tag

"a dokik fejét és szemléletét kellene kicserélni!" na ez nagyon igaz.
Én is szoktam régen, hogy odamentem rendelés elejére, és bedumáltam magam. Vagy a kórházban kerestem fel az orvosom. Csak "legutóbb" (dec.) már a normális orvosom is olyan fejjel fogadott, hogy "jaj ez már megint itt van" és éreztem h teher vagyok neki amiért a nyakára járok pedig nem tud segíteni... Megint erõt vett rajtam a félelem, hogy így maradok - amíg hatott az scd diéta valamennyire, addig "aludt" ez a para ami igazából nem para hanem valóságképet kezd ölteni :S
Ditke: a gastro centrum nem jó hely? pedig azt is néztem, hogy oda kéne menni Dr. László Andráshoz mert õt is javasolták

Nincs jelen

#830 2009-11-18 16:33

Marcipán
Tag

Sani!
A múltkor küldtem neked egy mailt. Megkaptad?

Nincs jelen

#831 2009-11-18 17:54

én
Tag

Dr. László András egy nagyon jó gasztrós. Ha jól rémlik õ a Kútvölgyiben is dolgozik és van magánrendelése is.

Nincs jelen

#832 2009-11-18 18:01

ditke
Tag

Szia Sa-ni!
Én Veszprémbe járok,mivel ez van közel ,ez is egy gasztro centrum, de valószínû nem erre gondoltál.
Ha egy kicsit nézegeted az oldalt megtalálod a Professzionál Orvosi KFT alatt,ez B.pesten van.

Nincs jelen

#833 2009-11-18 18:17

én
Tag

Nincs jelen

#834 2009-11-18 18:18

Sa-ni
Tag

Marcipán: a "beteg email címem" egy külön téma, és sajna sokszor elfelejtem nézni - rögtön olvasom a mailed!

Nincs jelen

#835 2009-11-18 18:29

ditke
Tag

Szia Sa-ni!
Prof.Döbrönte Zoltán
Munkahelyi telefon:94-515-512
Mobiltelefon:06-30-9869-176
Fax:94-310-542
Még ma is örzöm a hozzám írt megnyugtató levelét!!! Ha nem akarna embereket fogadni, nem lenne nyilvános a telefonszáma nem?

Nincs jelen

#836 2009-11-18 18:56

fater
Tag

Sani Szegeden prof Nagy Ferenc a legjobb Tel .szám e-mailben

Nincs jelen

#837 2009-11-19 02:33

bucika75
Tag

Sziasztok!
Megpróbáltam "végignyalni" a a hozzászólásokat, de szekszárdi dokikról nem sok szó eset. Én a Dr. Salamonhoz járok.(sztem nagyon elfoglalt, ami gondolom minden dokinál igaz) Van valakinek tapasztalata? Olvasom hogy mindenki Szegedet és Pestet ajánla.De hogy oldjátok meg ha van valami panaszotok ha több 100 km-re van.Én crohn beteg vagyok, 30 cm-es szûkülettel. Annyira "bugyorog" a belem 3 napja hogy meg vagyok ijedve.Ez normális?
Megpróbálom megkeresni a dokit,de elkeserítõen sokat kell várni.A mûtét is felmerült, nekem a Veszprémi Nagy doktort ajánlották.De nagyon félek a mûtéttõl, bár így is elég sokat szenvedek.

Nincs jelen

#838 2009-11-19 09:47

Sa-ni
Tag

Köszi szépen Ditke és Fater!!! Most már addig nem nyugszok, amíg valaki jobb állapotba nem hoz...
Nagy Ferencnél már jártam, én elhiszem, hogy jó szakember, csak miután megállapította és leírta véleményben az egyébként jó hírt, hogy szerinte nem vagyok colitises, a továbbiakban nem foglalkozott a panaszaimmal, nem akart felírni semmit. :( Azt mondta, szedjem, amit eddig írt a másik orvos, erre elmondtam, hogy az nem használ, de már jelezte, hogy kész, ennyi volt a konzultáció.

Nincs jelen

#839 2009-11-19 11:31

lacko
Tag

Szia bucika75!

Én is Salamon doktornõhõz járok, holott már egy éve Budapesten élek. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, nagyon jók a tapasztalataim. Szekszárdon vele jársz a legjobban, hiszen kifejezetten az IBD a szakterülete, ami más orvosról ott nem mondható el. Tény, hogy sokat kell rá várni de ez szerintem minden jó orvosnál így van. Szaktudásáról meg csak annyit hogy itt Budapesten megfordultam már az AEK-ben is és prof. Banai elég jó dolgokat mondott, róla meg biztosan olvastál már ha "végignyaltad" :) a hozzászólásokat. Én amondó vagyok hogy ha egy prof. (akinek szintúgy IBD a fõbb szakterülete) azt mondja róla hogy kíváló orvos, akkor nekem nincs okom nem elhinni. :)
A mûtéttel kapcsolatban annyit, hogy azt is meg tudják csinálni Szekszárdon magas színvonalon. Engem dr. Lesár Béla fog mûteni itt Budapesten, de mikor látta a papírjaimon hogy szekszárdi vagyok, egybõl rávágta dr. Vajda Kornél nevét. Mindenképpen pozitív dolgokat mondott róla és õ is fõleg gasztoenteorológiával kapcsolatos mûtéteket végez már egy jó ideje (ez lehet kicsit hülyén mondtam:), szóval van tapasztalata bõven.

Nincs jelen

#840 2009-11-19 12:07

Sa-ni
Tag

Banai azt írta vissza, esetemben feleslegesnek tartja a kapszulás vékonybélvizsgálatot, Pák viszont azt, hogy kifejezetten indokoltnak tartja. Bírom az ilyen szituációkat, most kinek higgyek? Ez olyan, mint hogy a virtuális colonoscopia kiváltja-e a szövettantól eltekintve a rendeset. Egyik orvos szerint természetesen, másik szerint semmiképp. :S Meg hogy colonsocopia+szövettan eredmény alapján (!!!) colitises vagyok-e. Kiss Irén szerint igen, Nagy Ferenc szerint nem - ugyanazon a héten! (Annyi támpont van, hogy Banai lehet, csak a rövid levelemet olvasta, bár nem biztos; Pák viszont hangsúlyozta, hogy átnézte a kórtörténet+leletek általam írt összefoglalóját, és a tünetnaplót.)
Remélem Schwab átlátja a dolgokat, ha meg nem, akkor próbálkozok Döbröntével - bár sajnos már elõre félek az egésztõl és néha rámjön, hogy lemondom, nem megyek, félek, hogy megint nem kapok segítséget...

Szerkesztette: Sa-ni (2009-11-19 12:08)

Nincs jelen

#841 2009-11-19 12:21

bercike
Tag

persze,hogy javasolja,hiszen üzlet,ha osztályon feküdnél,tb alapon nem valószínû,hogy javasolná

Nincs jelen

#842 2009-11-19 12:51

Sa-ni
Tag

Igen, sejtettem, de ez alapján nem eldönthetõ, hogy valójában elõrevinne-e. Mert tb alapon sok mindent "nem szoktak javasolni", ami amúgy szükséges lenne. Viszont Banainak is üzlet lett volna, mert a kapszulaendoszkóp-honlap szerint õ is csinálja.

Nincs jelen

#843 2009-11-19 15:02

ditke
Tag

Szia Sa-ni!
Telefonnal probálkoztál?Annyira drukkolok neked,végre vegyen valaki komolyan.  :D

Nincs jelen

#844 2009-11-19 16:28

ani76
Tag

Kedves "Sorstársak"!
Én crohn beteg vagyok immár 8éve,Kaposváron kezelnek,és nagyon meg vagyok elégedve a kezelõorvosommal:  dr.Graffits Éva fõorvos asszonnyal. Mindenkinek csak ajánlani tudom,nagyon kedves,segítõkész és emberséges! Tehát ha valaki Somogy megyében keres jó gasztros dokit,Õt felkeresheti.

Nincs jelen

#845 2009-11-19 16:53

Marthuska
Tag

Szia Bucika75! Sajnos sokunknak "bugyorog", bizonyos fokig normális, attól függ, mi van még a háttérben. Mostanában nekem is elég sokat fáj köldök körül, a mûtéti terület környékén, de a legutóbbi vérképem is jó volt.
Engem Nagy Attila professzor úr operált Veszprémben 2006-ban. Én csak jót tudok mondani róla. Õ az egyik legnagyobb szaktekintély az országban, ha nem a legnagyobb az ilyen jellegû mûtétek terén.

Nincs jelen

#846 2009-11-19 20:51

Sa-ni
Tag

Ditke, mi az a solar lunar páros? (ha itt ki leszel moderálva, írd már le más topikban!)
Felírtam a számot, már Schwabhoz van egy ideje idõpontom Pesten, - szimpi az itteni beírásai alapján, a legtöbb orvos pl. nem értékeli, tudálékosságnak fogja fel, ha a beteg szakirodalmat olvas, õ meg pozitívumnak tartja - de ha õ nem segít, az lesz a következõ lépés, hogy élek vele! Így maradni nem fogok, az biztos.

Nincs jelen

#847 2009-11-19 21:39

aiolosz
Tag

Sa-ni írta:

Ditke, mi az a solar lunar páros? (ha itt ki leszel moderálva, írd már le más topikban!)

off
Válasz az "Alternatív módszerek" topicban.
uff

Nincs jelen

#848 2009-11-19 22:29

Sa-ni
Tag

Köszi!

Nincs jelen

#849 2009-11-20 13:20

bucika75
Tag

Sziasztok!
Nagyon köszönöm hogy válaszoltatok!!!:)Szerintem nem úszom meg a mûtétet.Nagyon nehéz ezzel a betegséggel szembesülni....de még ez a mûtét dolog is.:(....elkeserítõ! Mi a véleményetek a szekszárdi sebészetrõl? Praktikusabb lenne helyben mûtetni.Nekem nem tudták mi a bajom,nagyon rossz állapotba voltam ezért vakbéllel megmûtöttek...persze nem az volt hanem crohn.

Nincs jelen

#850 2009-11-22 16:35

szabozsb
Tag

Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget, orvost keresek, mint Crohn-os, de nem gasztroenterológust. Az van, szeretncsére, és meg vagyok Vele elégedve. VISZONT a háziorvosommal torkig vagyok. A múltkor, mikor sokadjára már csak receptiratás miatt látogattam meg, beszólt egy kedveset: "Miért nem jön már egy igazi betegséggel, mindig csak papirozni jár. Na jó, sipolya azért ne legyen, de azért...."
Majdnem elküldem a jó k@va anyjába.
Szóval szeretnék háziorvost váltani, Budapesten élek, a 3. kerületben, Csillaghegy környékén. Olyan házidoki kellene akihez akármivel lehet menni, nem hajt el, és valamilyen szinten ért a szakmához. (most jelen pillanatban fel vagyok fázva, és kellene valami gyógyszer. Még utoljára elmegyek a fenékagyú elõzõ háziorvosomhoz, de következõleg már nem szeretnék....)
Javaslataitokat elõre is köszönöm szépen! Szép estét nektek!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb